detta liv om ryggen är ett måste

 
Jag har alltid haft en svaghet för tub top. Det ska vara armband högre upp, stora örhängen och ursläppt hår.

Nedan person är italiensk som tillhör adeln och heter Cecilia, Som senare fick namnet Nurbanu när hon blev fru till Selim ll.

Vet någon om Eiffeltornet finns kvar?

Det sägs att kl 20.30 skulle Eiffeltornet sprängas i bitar och därför har man spärrat av området kring byggnaden. Visste ni att man målar om hela tornet var 7:e år och då går det åt 60 ton målarfärg.
 
I Eiffeltornet finns två restauranger: Altitude 95 på första våningen (namnet kommer av att den ligger 95 m över havsnivån), och Jules Verne, en dyr gastronomisk restaurang på andra våningen, med egen hiss. Jules Verne har en stjärna i Michelinguiden. I januari 2007 anställdes den nye kocken Alain Ducasse, med flera Michelinstjärnor.
 

MODE I MAJ

Den 24-26 maj är det modehelg i Forumgallerian! Fredagen den 24 maj är det ett memostick på UNT som ger 20% rabatt på en valfri vara i alla medverkande butiker. Kupongen gäller mellan fredag och söndag. Vi kommer också dela ut kuponger på stan.

Den 25 april är det dags för VIP-kväll

 
Vi bygger upp en entré med tält & ståbord på Forumtorget & Biztron bjuder på ett glas bubbel & fina snittar. Våra trevliga värdinnor ger sedan våra gäster en fin erbjudandefolder och visar in dem i huset. Ni kommer få inbjudningskort som vanligt och vi ska vara ännu bättre än vanligt på att bjuda in till det här! Det är jättebra att samköra med egen kundkväll om man har möjlighet till det. Fyll gärna på med egna aktiviteter under kvällen så det händer saker överallt. Inne i gallerian underhåller vi med en DJ och en riktigt bra tävling men annars är det bra shopping som är viktigast!
 

överraskande påskkärringar

Jag fick trevligt besök av mina syskonbarn fröken Mimmi och herr Oliver. Senare under dagen fick jag höra att två barn hade klätt ut sig till påskkärringar och ringt på hos min kusin. Kusinen och hans fru stod chockade och barnen var lika chockade och blyga. Det blev en lång tystnad tills en granne kom ut och räddade sitationen.
 
 
Kaffe fanns inte i Sverige

Påskkärringar bygger på folktro och kan skilja sig ganska mycket från de häxor man trodde på under 1600-talet. Det förekommer att påskkärringar har tillbehören kaffepanna, en svart katt och kvast. Flera av dessa attribut har ingen direkt koppling till den tidens häxor. Kaffe dracks inte i Sverige på 1600-talet och inte heller finns svarta katter omnämnda i rättsprotokoll från den här tiden.


i dag är det kurdisk nyår i Solna

År 2013 sammanfaller med år 2713 enligt den kurdiska tideräkningen. Enligt en folksaga skall det kurdiska tideräkningen ha sin begynnelse den 21 mars 700 f.Kr

 
Jag som är uppväxt i Sverige har tagit min frihet att vara kurdisk för givet. Jag vet inte hur det känns att leva under tryck. De vet inte hur det känns att vara rotlös och bo i ett annat land. Vi människor blir tilldelade de prövningar vi ska växa och lära oss. Är du arg på det som har skett och bitter på folk har lärdomen helt passerat ditt förstånd.
 
Den dagen du inser vad du har lärt dig besparas den lärdom att förfölja dig. Som i en skola gör du om prov tills du har klarat dig.
 
 

Sätt värde på dig annars gör någon annan det

Det val av partner du gör visar vilket värde du sätter på dig själv.De vänner du väljer är ännu ett sätt att värdera dig själv. Ingen människa är oersättlig vem det än är. Den tid du lägger på folk som inte når upp i ärlighet är din tid för hur länge du själv väljer att leva i oärlighet. En människa som tror att människor är oersättlig bevisar konstant sin ersättlighet för omvärlden.

Vill du vara ersättlig kan du tro på illusionen om att vissa är oersättliga. För mig är mitt äggskal (mamma) jag kläcktes ut ur det enda som är oersättlig.
 

Med detta vilja önska er en glad påsk

Midia kommer till mig och vi ska måla ägg och diskutera ohyra.

Vill du träffa Dain Heer?

Dain Heer's bästsäljare, 'Var den du är och förändra världen' är en invit till dig som läsare att kliva in i det som ÄR du. Boken blir snabbt en god vän då den talar direkt till DIG och är samtidigt väldigt pragmatisk med många bra frågor, insikter och redskap, alla designade att bistå dig att möta, och befria dig.
 
 
Som avslutning på kursen den 3 april kommer Dain hålla en Energetic Synthesis of Communion med alla som deltar den dagen. Det är en helt unik meditation där alla ligger ned och Dain går runt i rummet... Du får varsebli och uppleva en energi av enhet och samband med allt och alla, med jorden och universum. Med själva livskraften som finns i medvetenheten i allt -- och i DIG!

Om du känner dragning till denna speciella dag och vill vara med så kan du skicka ett mail till info@responsability.se så hjälper de dig.

denna kista är på väg till mig

Den ska vara en gåva till en person som jag hoppas inte läser detta. Denna person har nämligen köpt en fin bärbar dator till mig i gåva.


Man umgås pga vilja

Min avsikt är inte att vinna på någon eller att sätta någon på plats. Att umgås handlar enbart om viljan. En vilja föds när vänskap är givande. Ser jag inget givande kan folk tala sig blåa varför de ska slippa ge och bara ta.

Det ger mig inget att serva folk som bara ska sitta och ta emot. Dessa sorter har säkert blivit bortvalda av många människor innan mig, även om de har spelat att de själva inte tar in vad som helst.

De tror man hör deras tomma prat när deras girighet och falskhet är framträdande i deras handlingar.
 
Jag hoppas därför folk ska veta att jag gör inte vem som helst till vän för jag orkar inte stå på min vakt för att inte bli lurad. Endast människor jag vågar ge med ögonbindel är mina vänner. Den som tar betalt och själv tar allt för givet undanbedes.

finaste bild på min brorsdotter emmelie

 
Luras inte av hennes oskyldiga kattansikte, hon visar aldrig sina klor.
 
 
Att dölja sina klor är hennes diplomatiska sida jag beundrar mest.

storhetsvansinne är att sitta naken inför folk

 
Har ni tänkt på en sak, att folk skryter endast kring vad de själva känner är en bristvara hos dem. Den del som inte lider brist på, är inget heller människor själva lägger en extra tanke på.
 
En stor  Vesir (Pascha) under osmanska rikets storhetstid blev avrättad när han skröt och lät sig bygga skulpturer av sig själv. En storvesir kan jämnföras med dagens Premiärminister.

jag är injuden tii lakritsfestivalen

Jag har blivit utvald till att vara en av Lakritsfestivalens festivalbloggare 2013!
 


Jag kommer att få en goodiebag fylld med lakritsprodukter från deras utställare hem till min adress.
Som festivalbloggare får jag också möjlighet att gå på deras pressvisning fredagen den 19 april kl 14-16
och på Lakritsfestivalen den 20 eller 21 april på Annexet Ericsson Globe i Stockholm
 
 

en tyst minut för pärlan

Pärlan gick bort förra tisdagen. Hon var den minsta hund jag någonsin hade sett. Vi var flera som väntade på Linda för att beklaga sorgen.

 
En ängel skyddar
 

frågor angående lösögon besvaras

Lägg först mascara på dina egna fransar. Då håller det bättre och glider ej. Det sista steget i en make-up är lösögonfransar. När du lägger mascara på dina ögonfransar så glöm ej pudra dem först med ögonskugga eller puder.

Sen kan du med lite tur bli en av kvinnorna kring Halit som spelar den karismatiske Sultan Suleyman.


vad tror folk om mig?

Ett företag skickade massor av lösögonfransar som om jag vore en som festar konstant.

 
Visst älskar jag att bära fransar för utan dem syns inget av make-up.
 

vill du ha presentkort på 100 kr från inredningsbutiken Himla?

Det är från inredningsbutiken Himla. Då ska du närvara den 24 mars på visning och grillning i Norra Luthagen Uppsala. Visning söndag kl 15-16

Åk in på Gimogatab från Fyrisvallsgatan, följ JMs visningsskyltar.


innan 11 april måste jag presentera mig

Detta för att jag har blivit nomierad av krisdemokraterna att sitta kommunvalet.
 
När jag blev nominerad för landstiget missade jag utbildningen. Denna missar jag inget och ser så fram emot att jobba med politik. Jag vill lära mig massor av kunskap.
 
 
 

Alltid lika roligt med familjen Medina

Min kanin visar mig vägen. Han dissar folk som han känner är falska eller som bara tar energi. När Sandra kom hoppa han i soffan och förföljde Oliver.

Femman visar mig vägen och visar vilken moral folk har.

 
 

i väntan på sandra

Sandra skulle till IKEA och sedan komma förbi mig. Jag ska nämligen ta tillbaka mitt eldiga röda hårsvall. Jag känner mig halv och tom utan rött hår.


kolla delfinen gillar vivi linde

Vivi badar med delfiner i Bahamas. Delfinen ler och trivs i Vivis famn. I april är jag på kurs hos henne igen.


Bokbloggsjerka 22 – 25 mars

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i ”Bokbloggsjerka”.

 
Själv läser jag böcker om personlig utveckling.

Den har bokats in att visas 25 mar, 13:00.

 
Man får aldrig underskatta marknadsföring av sitt varumärke. Det första tecknet på en lyckad person är hur öppna de är för PR och ärligheten om att stå för kostnaden. De som ber andra att hitta kunder åt dem är sorter som aldrig kommer ta sitt ansvar.
 
 

r.o.o.m stockholm

 
Jag föll för detta och tog egna bilder.
 
Men, hur ska man kunna välja rätt inredning och hur ska man kunna välja när utbudet är så brett?  Kurvig eller stram soffa, långa eller korta gardiner, skirt eller grovt porslin.  Och, hur är det egentligen, ska man handla efter form före funktion eller funktion före form

- Ta hjälp av R.O.O.M.s välutbildade, omsorgsfulla och kunniga personal, de hjälper dig att köpa rätt.

 
 
 

vill man mingla med statsministern, så kan man!

”Varhelst två människor möts och deras bemötande påverkar varandra, då uppstår vett och etikett”.
KÄLLA. BLOGG VETT O ETIKETT

Hur når man Reinfeldt?
För när man väl står där, i en helt främmande miljö med över 2000 personer i ett jättemingel, är det då möjligt att man kan lyckas med en sådan föresats?

Du känner 1000 personer
Om du tänker att du i denna jättelokal känner tre personer väl, så har vi redan där tre tusen kontakter ute i landet. Var och en av dessa känner någon. Gör du matematik av detta och tänker själv . ”Hur många känner jag” så landar du på ungefär 1000 personer. Med någon du känner kan förklaras som du skulle säga ”Hej” till och kanske byta några ord med om ni sågs. Kanske fanns några av dess på plats? Kan de hjälpa mig i min strävan?

Buffén är en bra tuva
På ett så här stort event måste man också knyta nya kontakter. Buffén och maten brukar vara en bra tuva att ta sats ifrån. Vi började där, vid ett bord med tre tomma platser. Snart började folk söka efter någonstans att ställa sig och vi bjöd in tre personer, ett par från Stenungsund och Frida från Trollhättan. Ingen kände varandra men snart var det goda vänner. Det dyker upp ansikten som de känner, som vi känner och det är bara att fånga ögonblicket, presentera sig och fråga vilka de är. Sakta närmar man sig någon som känner statsministern.

Lite tur hjälper
Lite tur skadar inte, Maria Corazza Bildt dök upp, henne har jag träffat och jobbat lite med. Glada skratt och igenkännade ord byttes och så tog det inte särskilt lång tid innan Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson stod där. Känner vi någon som han känner ökar chansen, nätverket tar form. Även här byts ord och glada tillrop. Nu kanske andra blir nyfikna, om han (läs jag) känner de personerna då kanske han (ännu en gång jag) också är värd att byta några ord med. Vem vet? Men hur drar man nytta av detta? Några tips:
◾Slipa på dina inledningar och det du ska säga. Tveka inte att göra dig hörd.
◾Har du redan ett nätverk där? Tala med dem i förväg så de presenterar dig!
◾Försök memorera och ta reda på fakta om de du vill möta.
◾Ta initiativ, ju fler kontakter, desto fler affärsmöjligheter eller nya vänner.
◾Rör dig i rummet, välj när de inte är upptagna att knyta kontakter. Ett spontant samtal kan ge oväntade effekter.
◾Låt bli mobilen, mail eller annat. Gör dig tillgänglig för andra. Den som står och messar blir ointressant.
◾Men du kan kolla om ni ska lägga till varandra på Sociala media. En bra ingång.
◾Kom ihåg att le! Ett leende har en magisk förmåga att få andra att trivas.
◾Våga prata jobb, det är inte oartigt. Är det affärsmingel så kommer andra tycka det är precis lika intressant som du.

En av mina tankar var att närma mig kretsen kring och i regeringen. Men man måste hitta en bra väg och nära statsministern fanns en person som verkade röra sig i där ganska bekvämt. Men hon blev ändå inte lika ansatt av folk som ville prata, det var Reinfeldts stabschef Louise Honnér. Där fanns en väg, vem är du och vad är din uppgift? Att fråga människor om vilka de är och be dem berätta om sig själva är ett ganska säkert kort. Jodå, det fungerade även i detta fall, det var ett tufft men roligt och intressant jobb. Låter min strategi utstuderad och opersonlig? Så är det inte, man måste vara intresserad, men arbeta efter en klar strategi. Vill du få kontakter måste du jobba på detta, precis som med allt annat.

Så efter stund står jag och min kollega där och pratar en stund (om än mycket kort) med finansminister Anders Borg och till min glädje som Eksjöbo visade det sig att Anders farfar var husar i Eksjö. Underliga är vägarna till samtal och om målet var att mingla med statsministern, så låg det nära nu. Väldigt, väldigt nära! Så det var väl bara att försöka, med SÄPO:s livvakter som ville veta vem jag är.

En sak har jag lärt mig, ett leende och ett intresserat intryck brukar nå långt. Kunde jag nå kvällens mål med mina egna tips och erfarenheter?

Nya design på bloggen

just nu när företag ser att min blogg expanderar så erbjuds nya design, vad tycks?
 
 
 
 
 

till de som utnyttjar sina vänner

En vis man får mer nytta av sina fiender än en dåre av sina vänner.

Självklart ska Hertiginnan vara rödhårig och inget annat

 
Jag gillar även stora guldsmycken röda, turkosa och rosa klänningar. Detta är helt enkelt den jag är och jag ska aldrig mer lyssna på någon annan vad jag passar i. De får själva klä ut sig i sina egna påhitt och aldrig mer blanda in mig i sin cirkus.
 
 
 
Jag har just nu slingor i håret som jag inte är så supernöjd med. Jag har åter köpt röd färg som jag ska lägga i håret. När jag ser på mina bilder så ser jag faktiskt ut att trivas bäst i rött hår.

 
 
 
 

Här är mitt första dagis

 
Jag gick privat dagis tills jag började skolan. Eftersom detta var ett kristet dagis så minns jag att lärarna var väldigt stränga. När jag luktar på barnängens tvål så minns jag direkt detta dagis.
 
En dag höll jag på att bli överkörd av en bil och varje dag går jag förbi det stället. Bilen stannade upp och slog mig i pannan så jag hade ett sår och blåmärke.
 
Här sprang jag och lekte mina första år i livet. Detta kändes då stort som ett slott och jag gick ofta vilse. Jag kommer i håg ett muséum vi var på där en jättestor orm var i ett fönster. Barnen sa att ormen levde. Jag förstod inte ens vad det var jag såg på och ännu mindre vad "levde" innebar i det sammanhanget.
 
 
 
 
 

YOUTUBE-TIPS på personlig utveckling

För dig som ännu inte tagit del av BRUCE LIPTONS pardigmskiftande föreläsning inom biologin: ”Where Mind and Matter Meet” .


DEL 1 av 2.
http://youtu.be/HVECAlT4AXY

Del 2 av 2. 1 timme 35 minuter.
http://youtu.be/Zcg_ldoU40c
STEPHEN COVEY:
För dig som gillar STEPHEN R. COVEY. En audioinspelning av “The 7 Habits of Highly Effective People”. 1 timme 13 min.


Från You Tube: THE POWER. av Rhonda Byrne.

AUDIO enbart: 2 tim: 45 min.

http://youtu.be/VIJxeZkpW-I


Här är filmen om NEALE DONALD WALSCH:s liv och verksamhet: CONVERSATIONS WITH GOD.
1 timme 45 min.
http://youtu.be/xL5l18e7ghwGREGG BRADEN: 30 min.

För dig som gillar GREGG BRADEN kan du här lyssna på Gregg när han talar om viktiga insikter. En av de mest balanserade förespråkarna för paradigmskiftet, tycker jag själv. 30 min.

http://youtu.be/kMNaPmmuHCsHUR DU PRAKTISERAR ATTRAKTIONSLAGEN

E-kurs. 690 kr
Lär dig praktisera Attraktionslagen! 7 delar. För dig som känner till Attraktionslagen men där du stött på problem och/eller undrar hur
göra, mer specifikt, i praktiska situationer. Roliga bonusar ingår! 
http://evolutionbynight.wordpress.com/e-kurs-attraktionslagen/
 
PAKET: ATTRAKTIONSLAGEN och TONY ROBBINSMETODIK I PRAKTIKEN samt DO IT NOW – DON’T DELAY. 
För dig som vill ha en massiv impuls att sätta fart och dessutom fördjupa dig i Attraktionslagen och därmed de bärande principerna i tillvaron, finns det här större paketet till rabattpris! 
DU FÅR HELA PAKETET FÖR 990 kr. inl. moms. (= 639 kr rabatt)
http://evolutionbynight.wordpress.com/nlp-paket/
 
FÖRÄNDRA DITT LIVSMANUS – DEN HYPNOTISKA RESAN TILL DET FÖRFLUTNA – OCH TILL FRAMTIDEN.  E-kurs där den intresserade kan ”resa tillbaka” längs med sin så kallade tidslinje och rensa bort gamla problemmönster, och för det andra ”resa framåt” i tiden för att undersöka sina egna förhoppningar och farhågor inför framtiden. Även här finns en möjlighet att strukturera framtiden redan i nuet genom nya beslut och nyhandling. Detta eftersom framtiden som bekant ännu inte hänt…

TEXT DEL 1 Introduktion. 28 sidor. AUDIO DEL 1 är gjord för att assistera dig när du tar del av textintroduktionen. 45 min. DEL 2 är resan till dåtiden. Hypnotisk. 60 min. DEL 3 är resan till framtiden. Hypnotisk. 60 min. http://evolutionbynight.wordpress.com/e-kurs-tidsresan/

HUR DU BESTÄLLER: 
1. Skriv en rad till gmaaction.resursbanken@gmail.com 
om vilken/vilka kurser du vill beställa. ( Vad gäller Västeråsevenemangen
kan du även ringa till Ulla E Olsson tel: 021-14 63 96)
2. Sätt in kurssumman kronor/kurs på PlusGirokonto 609 83 52-5 (Nordea Bank GMA 
Action)
3. Klart! Kursen börjar sändas till din mailbox. Cirka en del i veckan.
Önskar du skrivet kvitto för avdragsändamål, etc. går det bra.
OBS: Du är anmäld till en kurs först när anmälningsavgiften är betald!

 

Jag vågar visa mina defekter

För er som trodde att jag inte vågar visa en finnig hy. Här nedan kan ni se mina finnar i förstorad form. Nu har det gått flera dagar efter första solen som ger mig dessa besvär. Just nu i dag såg jag till min fasa att hyn har blivit desto sämre. Jag har nu ännu fler finnar än nedan bild visar.

 
Jag tappar aldrig lusten till make-up hur finnig jag än blir. Detta sker varje år när första solen dyker upp.

Jag är på väg att bli proffsbloggerska

Jag går därför igenom hela bloggen och tar bort inlägg jag känner inte längre är aktuella. Jag vill att varje inlägg ska väcka fina minnen. Jag plockar bort människor som inte har någon funktion mer än att de får andra att må dåligt för att de själva mår så dåligt.

Den dagen människor visar respekt och vänlighet mot sina medmänniskor den dagen tror jag att de är lyckliga. Detta kan jämföras med att den dagen en människa slutar stjäla i butiker den dagen vågar jag släppa in personen i min butik.

Man tar avstånd från människor som inte klarar av sociala regler. Vi alla bär ansvaret själva och ingen kan skylla i från sig sin olycka på andra människor. Jag är lycklig vet ni varför? För att jag lägger inte min lycka eller olycka i någon människans händer. Jag är så medveten om mitt eget ansvar för att finna vägen till lyckan.

Så länge jag är frisk är jag lycklig
 


Jag har 1000 besökare i timmen och antalet stiger hela tiden.

Vampyrer tål inte dagsljuset

Att leva som en vampyr skulle passa mig utmärkt då jag inte är en morgonmänniska utan en kvällsmänniska.                           
 
Jag tål inte heller dagsljuset för den första solen som dyker upp ger mig massor av finnar. Jag tror inte folk vill se hur jag ser ut just nu då alla kvadratmeter i ansiktet är täckt med finnar.
 
 
Jag hoppas kunna dra till mig människor som har hjärtat på rätt ställe.
 
 

I varje man bor en kung, i varje kvinna bor en drottning. Tala till dessa och de stiger fram

 
 
Jag brukar alltid säga tänk som en kunglighet och du blir behandlad därefter. Det gäller då att ha en enorm tålamod för det krävs även diplomati. Tålamodet handlar om att aldrig tappa sitt ansikte och alltid ha en stolt kroppshållning. För med vårt kroppspråk talar vi undermedvetet om vilka vi är. Det behövs inga ord för att återberätta utan det räcker med hur du själv ser dig.
 
Den respekt du har mot dig själv är också den respekt du ger andra. Därför är det aldrig någons fel om du tappar ansiktet och blir respektlös mot någon annan. Det är heller aldrig ditt fel om någon annan skulle vara respektlös mot dig. Vad som än händer dig och hur du än blir bemött så har du chansen att visa ditt tålamod och din mogenhet.
 
Det finns inget mer attraktivt hos en människa som mogenhet där man väljer tålamodet framför allt annat.
 
 
Ni ska veta att den enda färg jag någonsin har velat ha är rött. Jag klarar mig inte utan mitt röda hår för mitt hår är min Akilles häl. Utan håret känner jag mig som en loppa.

Delar av rosa slottet

Detta är taget en sommardag på rosa slottet i Uppsala.

 
 
Det är så tydligt att det är byggt på medeltiden.

vårstämman lördagen den 23/3 kl 10 och lyssna till Stefan Attefall

Snart är det vårstämma för Kristdemorkaterna i inför detta val som kommer så blir jag antagligen nominerad igen och denna gång för kommun.

Internationella sovdagen

Visste du att det är Internationella Sovdagen idag? Detta innebär att i dag fredag kan du sova ut hela dagen utan minsta dåliga samvete. För du gör det för något gott.


lakritsprovning hos Tuija Räsänen, grundaren av Lakritsfestivalen

Som välbesökt bloggare blir man ofta inbjuden till olika evenemang för att vara först i Sverige med att testa nya varor och tjänster.
 
 
Jag kan inte delta i Lakritsfestivalen och därför kommer jag få hem en goodiebag för att testa lakritsen hemma.
 
 

Så här såg min reklam ut på synas.se

 
Jag valde att referera inlägget där jag berättar om Prinsessan Lillians bortgång.

Hon har sverige vackraste ögon

Den här Linda Rosing har Sveriges vackraste ögon. Hon var på ett omslag i en tidning och till det fick man med sig en mascara. Pga av omslaget med Lindas vackra ögon slog jag till och köpte tidningen allt för Lindas vackra ögon.


Äntligen kommer bilderna på statsbesöket upp i bloggen

Förlåt för denna försening, men jag måste först skicka dem vidare till Patrik Åkesson och tacka Arne Åhman som gjort denna dag möjlig.

 
 
Jag har också skrivit in i den här gästboken som står precis utanför landshövdingens representativa rum.
 
 
 
 
 
Åter ett stort tack till alla inom Länsstyrelsen som har gjort denna dag till något speciellt.
 

Min dag med turkiska statsbesöket och all förbredelse kring det

Hotell Hörnan gav mig det röda rummet eftersom jag sa att jag ville ha något som var så kungligt som möjligt. Jag gick upp tidigt och blev hämtad med taxi. De måste ha trott att jag bodde långt utanför Uppsala eftersom allt för min trivsel var bokad.
 
Frisören toppade mitt hår och make up artisten la en vardaglig make up på mig.
 
 
Denna utsikt möttes jag av när jag tittade ut genom fönstret. De har stora salar på bottenvåningen där man både kan äta frukost och middag.
 
 
Så här fint är det på Hotell Hörnan där jag började min morgon och kom fram i taxi helt osminkad och ostylad. Under dagen skulle en frisör och make up artist komma för att jag skulle få bli stylad. Det var en lång dag som väntade mig.
 
 
Ni ser en helt ostylad Hertiginnan för jag väntar på hjälp från proffsiga stylister som var på väg till mig från Stockholm.
 
 
Jag har fått mycket hjälp denna dag för statsbesöket från Turkiet i Uppsala. Jag har även fått gedigen hjälp av statssekrateraren och flera tjänstemän från Länsstyrelsen som har gjort denna dag möjligt för mig. Jag vill även tacka Rojalistföreningens ordförande Patrik Åkesson som kommer att publicera bilderna vidare i vår nästa tidning Rojalisten när den kommer ut.
 
Min dag av bästa service för en rojalistisk Hertiginnan tog inte slut utan kvällen fick jag checka in på Sas Clarion Hotell.
 
Eftersom det var kväll när jag kom fram kl 19.30 så är bilderna också mörkare. När man är gäst på Clarion får man tillgång till avslappnings poolen på chick clinic. När jag ändå visste att jag skulle befinna mig på Clarion bokade jag inte ett läkarbesök kl 20.00
 
När har ni sett att man kan finna en läkare 20.00? Jag berättade min historia om att jag skulle följa statsbesöket och hade inte egna tider att erbjuda läkaren.
 
Nedan ser ni mitt rum på Clarion Hotell
                                                                                     
 
Min utsikt när jag tittar ut över Uppsala city. Jag föredrar då Grand Hotells utsikt som gick ut mot domkyrkan och slottet.
 
 
Eftersom jag älskar Uppsala så föll jag för detta fönster som står mellan badrummet och sovplatsen.
 
 
Clarion hade också lyxiga varor man kunde tvätta sig med.
 
Detta är jag efter en lååååååång dag där jag har tagit av mig mina smycken och tiaror för att jag är på väg att lägga mig. Jag checkade ut i eftermiddags och har därför inte jobbat i dag. Jag hade ett sista ärende i Stockholm för att lämna in lånade saker tillbaka från dem som stylade om mig.
 
 
Efter att denna bild tog hade jag så lite energi kvar så att träffa en läkare kl 20.00 var det enda jag orkade med. Det var en ung läkare som hade så mycket han ville dela med sig av. Jag kunde lyssnat på honom i timmar för han hade ett sätt som gjorde allt han sade intressant. En sak vet jag att det är en läkare med otroligt gott hjärta.
 
Så här ser det ut på Chic Clinik på våning 2 på Clarion Hotell.
 
 
 
 
 

Hertiginnan toppar bland modebloggarna

 
På olika modesidor kan man följa min blogg och uppdatera sig hur en hertiginna shoppar. Jag får erbjudanden om att gå privata kurser i skönhetsmakeup. Än så länge håller jag en lägre profil, men snart när jag får mer tid över kommer jag att utvecklas ännu mer inom modebranschen för plikten kallar.
 
 
 
På amerikanska sidor har jag fått hjälp att översätta min blogg så att modeintresserade världen över kan följa min blogg där jag ger tips på både skönhet och mode.

Känner du dig kort och vill bli lite längre?

Då kan du alltid göra som Tom Cruise och förlänga dig genom att använda Mirakelsulan som ökar din kroppslängd med 2 centimeter. Tom går ingenstans utan sina sulor för de har gjort honom längre. 2 centimeter gör mycket för längden.

Vill du ha sådana till ett mycket bra pris för endast 159 kr så kan ni gå in här och beställa dem samt se på andra varor.
 

Statsbesöket i Uppsala

Här kommer bilderna som jag har lovat att lägga ut på bloggen. Jag har inte kunnat visa dem för att rojalistföreningen skulle ha dessa bilder först. Det ska bli så roligt att läsa nästa tidning Rojalisten och se att dessa bilder ska vara med. Nu hoppas jag att jag har imponerat på vår ordförande Patrik Åkesson genom att sända bilderna samma dag vidare till dem.

Jag har själv fått eget rum på Hotell Hörnan och dessutom gjort en exklusiv besök på Radison Clarion Hotell. De måste ha trott att jag bor utanför Uppsala eftersom jag fick denna utsökta service.

Jag har verkligen haft en toppendag med first class service från morgon till kväll.
 
Abdullahs fru var mycket längre än vad jag hade förväntat mig. Abdullah själv var mycket kortare och kraftigare än vad jag hade förväntat mig. Han har en otrolig karisma och utstrålning.
 
 
 
 
Det var helt avstängt kring Sysslomansgatan fram till kl 15
 
 
Nedan ser ni även landshövdingen Peter Eghardt. Landshövding Peter Egardt är värd för en lunch på Uppsala Slott. På programmet i Uppsala står bland annat också visning av turkiska böcker från universitetsbiblioteket. Presidentens hustru Hayrünnisa Gül besöker tillsammans med drottning Silvia Linnémuseet.  
 
 
Ett stort tack från Hertiginnan till

 

 

Fotografen Ylva Englund, Länsstyrelsen.

Arne Åhman

Martin Brozek, internationell sekreterare

 


Tidigt i morse demonstrerade folk emot statsbesöket från Turkiet

 
Folk är emot statsbesöket då 11 000 oppositionspolitiker i fängelse i Turkiet, säger Ferit Sincar, en av arrangörerna från den kurdiska solidaritetsföreningen.

Ovan ser ni Vaksalaskolan den gröna vackra byggnaden.
 
Denna demostration var väntad så ingen är heller förvånade över att detta skedde. Man har förstärkt med poliser överallt och stängt av delar av centrala Uppsala. Jag har själv varit i kontakt med länsstyrelsen i förväg innan jag vet om vilka uppgifter jag får ta med i bloggen.
 
I kväll kommer vissa bilder att tryckas och fotografen heter Arne Åhman som är en av de ansvarige för statsbesöket. Han kommer att ringa mig när det är färdigt. Jag håller mig uppdaterad och även uppdaterar bloggen. De bilder jag får av Arne ska levereras av mig vidare till vår ordförande på rojalistföreningen.
 
När jag är på Hotell X och Hotell Radison så kommer jag ha svårt att uppdatera.

Ditt eget blod som skönhetsmedel s.k vampire facelift

Nu har det kommit nya skönhetsmetoder. En som heter Vampyr metoden som innebär att man tappar blod från armen och sedan lägger det på ansiktet. Denna metod använde Elizabeth som var Greve Draculas fru på riktigt. Elizabeht öppnade en klass för adliga elever för att sedan ha ihjäl dem och använda deras blod i skönhetssyfte.

 
"Vampire facelift" går ut på att tappa sitt eget blod från armen, för att sedan applicera det i ansiktet med nio små nålar. Tv-stjärnan Kim Kardashian nappade direkt.
 
Före och efter bilder
 
 
 

I dag är Turkiets president Abdullah Gul i Uppsala

Presidenten och hans delegation är inbjudna av kungen, och gästar Sverige 11-13 mars. Det är första gången en turkisk statschef besöker Sverige.

Till Uppsala kommer de 13 mars. Det blir lunch på Uppsala slott, med landshövding Peter Egardt som värd, och möten med företrädare för Uppsala universitet.
Enligt universitetets säkerhetschef Christina Boman har förberedelser för besöket pågått länge, i samarbete med Länsstyrelsen och polisen.

Onsdag blir en lång dag för Hertiginnan

Jag ska försöka vakna så tidigt jag kan för att hinna med statsbesöket. Jag har fått i uppdrag att skicka mina bilder vidare till vår tidning Rojalisten för Rojalistföreningen.
 


Jag vågar inte lova något för jag vet inte hur min dag kommer att ut. Allt jag vet är att Abdullah Gul och frugan är på Hotell X i Uppsala där jag får ta bilder av dem. Jag vågar inte avslöja vilket Hotell det handlar om pga av sekretessen.

Själv har jag fått incheckning på Hotell Sas Arlandia tills på torsdag. De måste ha trott att jag bor utanför Uppsala eftersom detta har ordnats för mig. Hur som helst så kommer jag ta bilder av det Hotell jag själv kommer att befinna mig på och sedan får vi se om jag kommer fram i vimmlet.

Jag sökte ackordering för detta uppdrag och var alldeles för sent ute. Jag sökte in på 3 ställen och endast ett ställe svarade och det var rojalisterna.

Jag ska se vad jag kan göra för vår ordförande Patrik Åkesson som träffar kungafamiljen väldigt ofta tillsammans med vice ordförande.

Han längst till vänster är Patrik Åkesson och jag ska göra mitt bästa, men jag vågar inte hoppas.


Nya tidningen Nära ute nu!

I Nära nummer 3 hittar du massor av kärleksfull läsning om själsfränder!

Dessutom berättar sångerskan Gladys del Pilar om hur andligheten hjälpte henne att hantera dålig självkänsla.

Vi välkomnar Näras nya medarbetare Pierre Hasselbrandt till tidningen! I detta nummer medverkar han i två spännande artiklar och i framtiden kommer du kunna läsa Pierres egna spalt!

Dessutom får du följa med på en andlig retreat i Toscana! Kort och gott, en härlig mix av andlighet och välbefinnande!

På Näras hemsida kan du beställa ditt exemplar av tidningen!


Därför firas inte kronprinsessans namnsdag

Prinsessan Lilian har avlidit och hon ska begravas nu på lördag. Därför ska man ställa in Kronprinsessans namnsdag för då är det Victoria dagen. Hon brukar då ta emot blommor från småbarn på borggården.

Hon blev 97 år gammal och avled i går söndag.

Trots denna sorg så var kungafamiljen med i statsbesöket för Turkiets Abdullah Gul som var på besök i Sverige. Flaggorna som var på halvstång åkte upp igen kl 11 för Turkisk statsbesök.


Så fuskar dom på Bloggportalen

Bloggportalen är Aftonbladets stora bloggportal och Magnus Bråth (som också är skribent på den här bloggen) avlöjar i sin blogg hur det går till när storfuskarna fuskar på Bloggportalen. Knepet är lika enkelt som det är fult och genialt. Fuskarna ser helt enkelt till att deras namn eller en annan passande sökfras hamnar på de mest populära sökningarna genom att själva skicka trafik till sökresultatet.
 


Det här kan göras genom att man länkar till det och skickar sina egna besökare dit eller att man får tag på trafiken någon annan stans ifrån. Ett väldigt lätt sätt att snabbt få massor av besökare till bloggen. Frågan är om det är vidare etiskt. Det handlar om helt vanligt fusk och sökningarna behöver inte alls vara särskilt populära egentligen.

Deekshagivare

Jag rekomenderar er sitta på OM meditationerna som visas dagligen på nätet. Du höjer din medvetandenivå och ökar din changs att gå Awakening fortare. Alla aktiva Deekshagivare kommer att gå in i awakening innan årets slut enligt Bhagavan

http://www.ettmedlivet.org/om/

3 platser finns kvar på Awakeningkursen 22-23 mars

Långfredagen är preliminärt bokat för inbjudan av ett par uppvaknade personer som nyligen är
hemkommna från Indien. En dom har även gått igenom en 3 dagars dark-roomprocess.
Att få deeksha av en uppvaknad ger dig större changs att själv gå in i uppvaknade. Håll utkik efter inbjudan!
http://www.youtube.com/watch?v=hj0xkYOpKgw

http://www.youtube.com/watch?v=NiRIndmiKyU

Just nu ser läget ut så här:


Uppvaknade människor är över 470 000.

Människor som lever i Närvaron är över 580 000.

Människor som upplever Uppvaknade tillstånd är över 163 miljoner.

Människor som upplever Närvaron är över 280 miljoner.

detta uppdateras 21 varje månad

Så här ska min banner se ut

 
 
Dessa två har olika företag ordnat åt mig som jag samarbetar med då jag har nått utanför Sveriges gränser numera.
Det är all around love och gratis-trafik.se.
 
 

Lite tips på AKTIVITETER PÅ AGERSTA

Måndagar 28 jan - 27 maj 18-20.30 Mediumutvecklingscirkel. Olika övningar i intuition, psykometri och andekanalisering varje måndag. Din investering 150 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822

Tis 7 maj kl 19-21. Healingdemonstration av Helmetoden med Hans Thörn. Pris 100 kr.

24-25 maj Workshop i Helmetoden med Hans Thörn. Pris 2500 kr

Åker till Stockholm igen för kurser

Tarot- & Orakelkort
6-7 april Lörd-sönd.11.00-17.00

Sedan en fortsättningskurs lörd-sönd bara för er 1-2 juni

Jag kommer då få bo på hotell igen och detta för att jag ska jobba med något helt nytt i augusti så jag måste vara färdigutbildad tills dess.

Just nu har jag 500 besökare i timmen på bloggen. Vet ej vad det är som har skett kring mig och mitt varumärke som växer sig större och större. I skrivandets stund har jag 12 000 besökare per dag och detta blir 840 000 besökare i veckan.

Kursen jag ska gå sker hos kända mediumet Vivi Linde
 
Ni kan se Vivi måndagar kl 21 på tv 7 Livet på andra sidan.
 
 
Hon liknar en känd person kan ni gissa vem?

filmen om kate och prins william

Något man inte får missa är denna film om den brittiska kungafamiljen.

 

Hertiginnan tackar nej till utbildning

Just nu hinner jag inte gå denna utbildning som är privat och betalas av en av mina sponsorer för bloggen. Det är en hel dag för 9900 kr och jag kan slå ihop dem SEO optimering och Google Analytics kurser som är dyra.

Tur det att någon annan går in och betalar mina utbildningar allt för att de tror på mitt varumärke Hertiginnan af Veckomagasinet. Själklart tituleras jag Hertiginnan av alla företagare och organisationer eftersom jag är bokförd som Hertiginna.    
                                                                                                                                                                
 
De som håller i utbildningen är ommh scandinavia och är ett seröst utbildningsföretag för oss som driver vår verksamhet via internet.
 
Det är svårt för folk att förstå hur belastad jag är med alla mina evenemang, företag och utbildningar. Jag utbildas hela tiden för att aldrig bli beroende av någon människa. Därför vill jag även välja bort alla människor som tar min energi helt i onödan. Jag har verkligen inte den tiden längre och jag hoppas folk kan se hur mycket jag har att göra.
 
Det var så länge sedan jag kunde gå på något enkelt som bio.
 
Jag kommer gå dessa utbildningar i höst nu måste jag hinna med andra saker.
 
 


 
 
 
 
 

Mötet med trevliga samarbetspartners

Än ska jag inte berätta vilket samarbete vi kommer att ha i framtiden. Vi hade ett möte i dag med närvarande Midia Hilmi och Amanda Lerchs-Urdzewics.

 
När tjejerna har det jobbigt på Uppsala Mediahus kommer de till mig för att få "Ayten kärlek": Jag älskar när de ber om min kärlek för är det något jag har gott om så är det kärlek till intelligenta människor.
 
Jag brukar ta mina möten inne på mitt eget kontor i Centrala delen av Uppsala.
 
 
Amanda är egentligen ljushårig.
 

Marshallkavaj från Rebel Cashmere

 
Det är vår nu och då ska man satsa på en Marshallkavaj.
 

Kavajen har många fina detaljer så som guldfärgade revärer på ärmarna och guldfärgade stora knappar. Kavajen har axelklaffar och fyra påsydda fickor.

Material: 70% polyester, 30% viscose.


Jag trivs bäst som rödhårig

Flera gånger har jag ändrat färg och ändå blir jag ledsen när jag ser bilder av mig själv med rött hår. Jag känner mig inte hel utan mitt röda hår. Jag klarar inte av andra färger än röda färger. Nu får det vara nog med allt annat trams jag ska vara rödhårig så är det bara.


Regenterna samlas

Alla kungligheter Kronprinsessparet är just nu i Apeldoorn, Nederländerna. Från vänster: Arvstorhertigparet av Luxemburg, Kronprinsessparet, Spaniens Kronprinspar, Kronprinsessan Mary av Danmark, Nederländernas Kronprinspar, Belgiens Kronprinspar och Kronprins Haakon av Norge.

 
Jag måste säga att Maxima brukar alltid vara så fin, men vad är det för byxor hon har på sig? Fursten av Luxemburg hade lite 30 tals gubbkläder på sig. De träffas så ofta så att de orkar inte vara snygga inför varandra längre och jag kan förstå dem.

En resa i min själ av Benny Rosenqvist och Ingrid Carlqvist

Har du levt förut? Bär du tidigare liv inom dig, upplevelser som har format dig till den du är i dag? Visst är det så, säger Benny Rosenqvist! Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av sina äventyr i bland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill Benny ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg. Men boken ger också svar på varför jorden har sett så mycket lidande och död de senaste åren och varför 2012 är så speciellt. Det är då den stora uppgraderingen börjar, den som ska göra vår planet till en mer kärleksfull och solidarisk plats för människorna och deras själar
 

Jag kunde inte bjuda mina gäster på kräftor

Jag fick hem gäster från Stockholm i går. Det var Tina och Linda som driver en affärsverksamhet tillsammans och vill ha mig som partner då de ska utveckla varan i Turkiet.

Jag hade köpt kräftor för denna fina besök, men de hade tyvärr inte tinat.

I dag satt jag som en livsnjutare och åt upp alla helt ensam. Jag brukar då klämma ut citroner på kräftorna och låta det dra en stund sedan äter jag dem.


Second hand butik för finsmakare i Östermalm

I Östermalm finns en second hand Butik som heter Tant Gredelins Garderob. Här kan du hitta både gammal och nytt. Du kommer även finna kläder som har tillhört olika offentliga person.

 
Adress: Karlavägen 72
 
Öppettider:

Vard 11-18

Lörd 11-15

En annan trevlig second hand butik är Treasure Cave.

 
Adress: Roslagsgatan 11
 
Öppettider:

mån-fre 10-18

lör 11-15

 

En gäst man ofta träffar på i second hand butiker är Pernilla Wahlgren som här även bär en vintage klänning.

 
Hon brukar lämna in kläder kring second hand butikerna i Östermalm. Hon är definitivt inte ensam om att lämna sina kläder till dem. De finns butiker som tar emot kläder och betalar sina privata leverantörer när de säljer varan. Dvs när Pernilla lämnar in sin klänning så får hon inte betalt direkt. När hennes klänning säljs vidare så får hon mellan skillnaden.

RSS 2.0