Nästa vecka är jag på La Dolce Vita för behandling

 
Detta är förra gången jag var där och hade dessa två små hundar sittande i min famn samtidigt som jag fick behandling för mina tjocka armar.
 
 
Alvin är vacker som en räv. Han går som en tacka dvs kvinnligt får.
 

Bild på Halils barndom


Alla religioner i ett och samma örhängepar

Den innehåller både Fatimas hand, kors, fjädrar jag alla typer av religiösa symboler. Den drog till mig bra energier.

Kostade endast 59 kr på Gina Tricot

 
Jag är gammaldags av mig dvs gillar att vara uppklädd till tänderna varje dag. För mig innebär skönhet väldigt mycket annars skulle inte jag lägga ned sådan tid på det.
 
 
 

Jag och Maria Arvidson är överens om vad skönhet är

Jag visade henne en bild som representerar vad jag anser är skönhet och hon höll med mig. I dag har det varit tufft för Maria och hon har lite saker att ta itu med.

Vi gick in till mitt kontor i den centrala delen av Uppsala och pratade kring skönhet och arbete. Det händer mycket bra saker kring henne just nu som jag än inte kan skriva om. När jag får besked så skriver jag om det. Jag önskar även att vi ska ha premiärfest när det hon har planerat börjar gå enligt planerna.
 
 
Just nu är Maria under press och knappt hade energi när jag mötte henne. Det sker mycket kring henne och vi håller tummarna.
 
Senaste nytt om Maria ser ni ovan en hårt pressad läkare just nu där folk ställer krav efter krav.

Hertiginna som barn

 
Jag har vita bebistrosor på mig med volang längre ned. Jag minns fortfarande denna rutiga fina klänning. De borde ha arkiverat den åt mig. Alla leksaker jag hade som barn hade namn och var för mig legender. När jag kom hem en semester hade min mamma givit bort allt till mina syskonbarn. Dessa leksaker hade stor betydelse för mig och jag kan inte förstå hur hon kunde lämna bort dem.
 
Det finns en roligare bild på mig där jag sitter i någons famn och man ser dessa trosor med volanger i bak. De var superfina och supersöta. När jag satt med denna korta klänning så såg man trosorna med volanger. Därför är de också lite längre ben på trosorna för att passa in under en kort kjol.
 

Underbara Femman

När man kliar honom på ryggen är han så tacksam och slickar mina händer. Han vill visa att han tar hand om mig. Som om jag inte skulle kunna tvätta mig själv, hjälper han mig med min hygien.

 
Titta hur stackaren sträcker ut sin lilla söta tunga för att tvätta mig.
 
 
Han gillar inte att bli fotograferad och försöker konstant undvika kameran.
 
 
Så fort jag tar fram kameran så vänder han rumpan till precis som nedan.
 
 
 
Femman är bortskämd han har eget rum, men föredrar att vara i vardagsrummet när han äter. Därför har jag lagt all hans mat i vardagsrummet. Endast hans potta är i hans rum. Han gillar absolut inte att bli störd när han sitter på pottan för han sitter väldigt länge. Han lämnar inte en enda kaninskit någonstans. Han är det rumsrenaste jag mött.

Mina päron

 
 
 

Helenas inredning & kreativitet imponerade mig

 
 
Helena bjöd på saffranspankakor gräddade i ugnen tillsammans med hemlagad grädde och sylt från hennes föräldrars tillverkning.
 
 
Nedan ser ni sylten och jag fick en i gåva av henne. Salmbärssylt från Gottland.
 
Helena är i grunden journalist
 
 
Hon bär en egen sydd klänning från medeltiden som bars av rika. Detta kan man se på armarna som är prydda för att visa att man inte är en arbetande fattig loppa. Även mängden tyg i kläder kunde visa ens ställning i samhället. Ju vidare kläder desto mer tyg gick det åt och det hade bara de rika råd med.
 
 
Nedan ser ni Hertiginnan med ängla vingar
 
 
 
Helena gör egna smycken som ni kan se nedan
 
 
Helenas son Gabriel är ett litet geni som lärde mig hur jag skulle hantera min nya Nokia.
 
 

Hertiginnans namnchiffer

 
Hertiginnans namnchiffer står för "Hertiginnan Anne von Porat" där alla bokstäverna i första bokstaven finns med dvs H,A,V,P i en och samma symbol. Hela står för H och mitt i h:et kan ni se bokstäverna A och V. På sidan kan ni se att P också finns med.
 

Monogram är en typ av namnchiffer som består av en eller flera personers initialer, förkortningen för ett företag, inrättning eller dylikt, ofta i konstnärligt stiliserad form. Ordet monogram betyder att en bokstav symboliserar ett helt namn. Monogram kan vara uppbyggda av en till fyra bokstäver. I mitt fall är det 4 bokstäver.

Speglingar är ett vanligt grepp för att få symmetri i bilden och göra den lite snirkligare.

 

 

Färgers symbolik och betydelse

 
Vitt - står för genomskinlighet och återspegling. Förmågan att spegla och på så sätt också se oss själva. I Aura Soma reflekterar det klara och genomskinliga alla färger. Vad vi ser i andra är vad som finns inom oss själva.

Rosa - symboliserar villkorslös kärlek, feminine intuitive energi, uppvanknande. Representerar också den feminina könsrollen. Inte konstigt att små flickor får rosa kläder och också älskar rosa.

Rött - handlar om styrka, energy och livskraft. Den första färgen i det synbara ljusspektrat symboliserar det materiella. Julen är röd, i Feng Shui ska man lägga pengagåvor i röda kuvert, Aboriginerna talar om den goda röda jorden, moder jord. Första chakrat relaterar till grundning och vår kontakt med moder jord. Det röda talar till det mest fundamentala i vårt liv på jorden – vår överlevnad.

Orange - handlar om harmoni, skönhet, sexualitet och hängivelse. I första chakrat är vi ensamma men i orange finns gemenskap, tillit, acceptans, beroende – vårt medvetande expanderar och inkluderar även andra, fram för allt ”den andra”. Orange inkluderar hela vår relation till livet. Det är häri första chakrat som vi bearbetar det.

Korall - representerar förmågan att sträcka sig efter ljuset, att expandera bortanför ego, roller och masker för att omfamna “inter-dependency” att vi är oberoende och samtidigt beroende av allt. I många kulturer har munkar klätt sig korallröda eller saffranfärgade kläder för att underlätta sin väg till upplysning.

Guld - symboliserar välstånd och överflöd i alla dess former samt även den energin som bär det andliga inom sig.

Gult är förstås solljus och viljestyrka. Intellektuell kommunikation, inlärning och upplyftande stimulering är också aspekter hos den gula färgen. Men den kan också betyda varning – gult trafikljus eller fara då gult blandas med svart. Löpsedlar och getingar ser vi bums.

Olivgrön – intellektets gula energi blandats tillsammans med hjärtats rymliga utrymme. Olivgrön skapar en bro mellan viljestyrka och hjärta. Den kan antingen ge plats åt eller förtrycka den mänskliga själen.

Grön - är bron mellan den mänskliga viljan (gult) och guds vilja (blått). Förmåga att fritt ge och ta emot kärlek. Naturen (födelse, utveckling, död), harmoni, balans, och helande är alla aspekter hos det gröna.

Turkos - står för alla typer av kommunikation och fram för allt den som sker med internet och datorer. Siliconchipset, kristaller, “New Age” och Atlantis är uttryck för den turkosa våglängden.

Blått - står för himlen, det andliga, änglar och högre värden. Integritet, uppriktighet, ärlighet och klarhet, är blå aspekter.

Kungsblå - är blått med lite lite rosa i, som himlen när de första stjärnorna börjar synas. Kvaliteerna är att veta utan att veta hur vi vet. Det är att ana mysteriet bakom allt liv, bortanför intellektets begrepp som försöker förklara verkligheten med. Kungsblå leder till de högre nivåerna av mänskligt medvetande, ängelmedvetande och den stöder oss att leva i sanning, tillit och förståelse.

Violet - symboliserar andligt ledarskap, andlig healing och att tjäna det andliga.

Magenta - är en blandning av violett och rött. Kristus sade ” Var i världen men inte av den.” Lev fylld av gudomligt medvetande i denna värld.

Läs mer på:
www.aura-soma.net

Kundalinienergi = livsenergi.

Aura-Soma
använder sig av den urgamla indiska kunskapen om kundalinikraften (livsenergin) som löper genom kroppen och längs vår ryggrad.
Där finns energicentra som kallas för chakra.
Varje chakra är kopplat till en viss del av kroppen och har sin egen färg.
Om inte den subtila energin i våra chakra är i balans kan vi så småningom få känslomässiga och fysiska problem.
Tillsammans skapar alla chakra och vår livsenergi vår aura som också omger kroppen.


Vad är Aura-Soma?

Aura-Soma är en metod för helande som använder sig av färger baserade på örter, blommor, kristallenergi och aromatiska oljor. Systemet består för närvarande av 103 glasflaskor med olika färgkombinationer


Färger går bortom ord,
tränger in i våra djupaste nivåer och ger impulser till det omedvetna. Varje färg vibrerar i sin speciella våglängd och ger energi som påverkar kropp, sinne och själ.
Färger och örter kommunicerar direkt med cellerna och väcker cellminnet.
Aura-Soma har effekt på det endokrina systemet och hjärnans energisystem.

Du är de färger du väljer.
Aura-Soma behandlar orsakerna som fysisk och psykisk sjukdom kan vara uttryck. Aura-Soma ersätter inte traditionell läkarvård utan är ett komplement. Det är en terapi för människor som är beredda att ta ansvar för sig själva och sin läkeprocess.

Du är din egen helare.
Det är inte terapeuten som väljer vad du behöver eller bestämmer vem du är. De färger du väljer reflekterar vem du är. Färgerna speglar själen och berättar om dina behov - fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Du kan förstå och hjälpa dig själv genom att hitta de färger som relaterar till ditt inre och din själ.


Vanya Pernilla Mårtens kallar kristaller för visuella vitaminer

Rosenkvartsen står för kärlek. Den initierar kärleken till oss själva, uppmuntrar ägarens lugn och känslomässiga förtröstan. Om du vill så kan den stödja dig och ta fram det sårbara hos dig, kontakten med det inre barnet. Den är en bön om kärlek.
 
I mer än 20 år har Vanya Pernilla arbetat med kristaller, stenar och smycken. 1990 startade hon Kristallrummet tillsammans med tre andra delägare, den första butiken låg i Gamla Stan.
 
Idag finns företaget både som nätbutik och som två fysiska butiker i Stockholm och två delägare har lämnat företaget. Nu är Kristallrummet ett kvinnoföretag med Lena Bergman och Vanya Pernilla som ägare.
Jag träffar ibland människor som är rädda för magin i stenarna. De är oroliga för att de ska lägga dem fel. Men man kan inte göra fel! Stenarna är healing, de plockar fram naturens läkande kraft inom oss.
 
 

Det här är Vanya Pernilla:

Ålder: 53 år.

Bor: På Söder i Stockholm.

Familj: Särbo, son på 20 år, 89-årig mamma och tre syskon.

Gör: Driver Kristallrummet, butiker i Stockholm och på nätet.

Erbjuder: Vägledning och healing med stenar, smycken i egen design, bland annat chakrasmycken, meditationskvällar med kristaller och stenar.

Motto i livet: Life is happening. ”Det fick jag till mig i en meditation och det hjälper mig att stoppa fötterna tillbaka i flödet”.

Kontakt: Vanya Pernilla kan sökas i butiken på Hökens gata, 08-714 88 10.

Hemsida: www.kristallrummet.se

 

 

Populäraste stenarna:

När Vanya Pernilla får frågan om vilka stenar som är populärast bland kunderna i hennes butiker, blir svaret:

*Ametist

*Rosenkvarts

*Bergkristall

*Turkos

 

Aurasomaterapi med stenar!

Hos Vanya Pernilla erbjuds 30 minuters vägledning då du väljer ut dina fyra favoritstenar bara genom att känna vad du är attraherad av. Sedan får du veta vad de säger om dig och ditt liv.

Stenarna talar om vart du är på väg, din potential, din utmaning, det som inte alltid varit lätt, vem du är här och nu och vilken energi som är på väg in i ditt liv just nu. Via stenarna du valt, ges först en vägledning och sedan en beskrivning om hur du via meditation ska börja jobba med först och främst din utmaning.

 

Du kan också använda kristaller och stenar till chakrabalansering. Då ska du lägga stenarna direkt på huden, på kroppen och vila så i en halvtimme.

 


Femman är inte rädd för något

Jag var hos vetrinär med Femman kl 10 på morgonen. Före kaninen Femman var det en katt som var patient. Femman gick så klart fram till alla katter och hundar som fanns på stället. Han gick efter alla sjuksköterskorna och ville in i operationssalarna.

En kvinna sa åt mig att hennes katt inte vill att Femman stör henne. Jag fick konstant springa efter honom och ta ner honom från bord och stolar.
 

Femman har fått eksem

Jag ska åka till SLU när de öppnar kl 08.00 för att Femman har fått mjäll och eksem i huden. Han vill alltid att jag kliar honom för tydligen har killen fått klåda också.

Jag har läst om att de får 2 sprutor för detta. Han är försäkrad på AGIRA så det ska inte vara några problem.

Han gömmer sig just nu för mig för han vet om att jag ska plocka upp honom och gå i väg. Jag har dushat honom och tvättat med flytande tvål och han har torkat sig själv. Jag tog en handduk runt honom och han såg bara chockad ut.
 

Jag drömde om Scorhill circle

Jag får till mig många budskap strax innan jag somnar för då är jag som mest öppen för tecken.

I dag fick jag till mig ordet Scorhill circle


Ju klokare jag blir desto ensammare blir jag

Jag känner mig aldrig färdig och vill lära mig mer och mer av livet. Jag läser otroligt mycket böcker inom medicin, kvantfysik och religion. Jag går alltid nya kurser hela tiden och jag träffar intresssanta människor. Jag har blivit som besatt av vetenskapen om evolutionen och människans intelligens och resurser.

 
 
 
Jag har ännu inte hittat nyklarna. Jag vet nu att det finns nycklar dvs allt är möjligt. Det du tror är omöjligt tar bara längre tid. Jag tror inte att det finns något som är omöjligt i livet därför borde allt hända. Om jag nu vet att allt är möjligt dvs precis allt är möjligt varför tar vissa saker sådan lång tid? Det är ju när man tror att något är omöjligt som det tar lång tid, men jag tror inte att det är omöjligt. Jag vet att det är möjligt och jag vet att det finns var på hur man få allt i livet. Det är detta att jag inte finner svar som får mig att totalt tvivla på alla vägledare. En vägledare ska veta hur jag kan få det jag önskar. Ingen tycks ha svar och skyller på karma när något kör ihop sig.
 
 
Jag har inte en önskan jag har bara en önskan om att kunna se helhet med allt som händer. Jag vill veta hur alla människor tankar hör ihop och hur vi egentligen påvekras av våra och andras tankar. När folk inte kan svara på detta så pratar de om personlig uteckling. Jag talar inte om en önskan jag talar om förståelse. Jag vill se sammanhanget för jag tror att livet nykel döljer sig i våra tankar.
 
Jag vill lära mig om livets alla gåtor varför finns ingen som har svar på detta? Vart ska jag söka efter Gud? Jag vill se Gud nu.
 

A note from Eckhart

"When you listen to these talks, please be aware that the informational content, helpful as it may be, is always of secondary importance. Beyond the information that is being conveyed, something deeper is happening. As you listen, a field of alert stillness arises where before there was mental noise. You enter the state of Presence.

                This becomes possible because words that are spoken from a state of Presence carry an energy frequency that can awaken that same dimension of consciousness in the listener. Herein lies the power of all true spiritual teachings.

                This is also the reason why many people listen to these recordings again and again, and find that the words are always fresh and new, as if they were listening to them for the first time.

                If possible, listen to these recordings when you are not being distracted by other things. Know that, in the deepest sense, you are listening to yourself."
 


                ~ Eckhart Tolle
 
 

Touched by Angel skin products


Rättelse för varorna Touched by Angel skin products

Rättelse, Inte touched bya feather det är min mejl address! Mina produkter heter Touched by Angel skin products på Face book.

Den som ansvarar för dess produkter är Veronica. Hon längst till vänster på bild. De övriga är gamla kurskamrater som har gått master teaching hos Anna Lena Vikström.

 
Jag har i dag provat en olja som heter skin barriär och den var underbar. Jag hade gärna velat veta mer om den förutom bara namnet.
 
Till Veronica: Skulle du kunna i kommentarsfältet skriva mer om den underbara produkt som jag tänker beställa fler av. Jag säger till när jag vill beställa för jag vill prova allt först.

Min kanin Femman gillar inte gäster

Han står ut med kvinnliga djur och manliga människor. Han klarar inte av mänskliga kvinnor eller manliga djur. Femman är en man och detta gillas inte av Femman.

Se hur Femman är på väg till köket och möter på Alvin framför och springer i från. Själv anser jag att Femman är ogästvänlig mot Alvin. Hör hur ledsen Alvin blir och gnäller som att han säger "såg du hur Femman dissade mig?"
 
 

Jag toppade mitt eget hår

Det finns inget lättare här i livet än att toppa och färga sitt eget hår. När jag är hos frisör så är det toppningen jag brukar bli nöjd med och aldrig färgning.

Det är ju kul hos frisören, men jag känner att det tar 2 timmar för att få det toppat och fönat. Detta är något jag just nu inte hinner med så jag toppade själv. Jag plockade bort det som var för slitet och tänkte inte så mycket på att det skulle bli jämnt. 
Detta är ett halsband, men jag tror det bli finare att ha denna i håret. Jag ska försöka hitta sådan material på Ponduro och skapa eget.

Vad är vi på för datum i dag?

Jag har blivit inbjuden på

11/1-2013 Uppsala Winter Breakdown - Ex Animo, Careless, Redire, Acidiun

Jag vet inte om det har varit eller?

Jag ska nog tacka ja och se hur det blir. Hertiginnan kommer att gå hem vid dörren om det är musik jag inte gillar. Jag är mycket försiktig med att lyssna på musik som inte tilltalar mig.
 
Vi får helt enkelt se för jag är mycket kräsen när det gäller evenemang och kan bara vistas på evenemang som får medias uppmärksamhet. Allt annat brukar jag undvika och klarar inte av allmänheten. Finns inget värre än koncert, teater, bar eller något annat där vem som helst kan komma in. För mig är allmänna platser som en värdelös evighet.
 
 

Brist på pengar?

Det är när du inte längre känner behov av pengar som pengarna kommer. Känslan av att behöva pengar kommer från tanken att du inte har tillräckligt, och så du fortsätter att skapa inte ha tillräckligt med pengar.

Du skapar alltid, och när det kommer till pengar, så skapar du antingen brist på det eller det överflöd av det.

Från: The Secret Daily Teachings, Rhonda Byrne.
 

Bot mot cancer?

Natriumbikarbonat som en mirakelkur?

 
Bikarbonat (natriumbikarbonat) har använts som ett slags mirakelmedel i hushållet som rengöringsmedel, i sportdryck prestationshöjande, sur mage, ph reglerande och som medicin mot olika sjukdomar såsom ...cancer.

I en broschyr 1924 publiceras av Arm & Hammer Soda Company, kunde man läsa ”Den beprövade värdet av Arm & Hammer bikarbonat som ett terapeutiskt medel framträdde i följande bevis på en framstående läkare vid namn Dr Volney S . Cheney, i en skrivelse till Church & Dwight Företag:

”År 1918 och 1919 när man behandla smittade med spanska influensan användes bikabonat i en del fall och dom smittade hade mildare attacker än dom som inte tog bikarbonat. ”

Rekommenderad dosering från Arm & Hammer Company för förkylningar och influensa tillbaka 1925 var:
Dag 1 - Ta sex doser ½ tsk bakpulver i glas kallt vatten, vid ungefär två timmars mellanrum
Dag 2 - Ta fyra doser av ½ tsk bakpulver i glas kallt vatten, med samma intervall
Dag 3 - Ta två doser ½ tsk bakpulver i glas kallt vatten morgon och kväll, och därefter ½ tsk i glas kallt vatten varje morgon tills förkylningssymptom är borta tills förkylningen/influensan botas.
Enligt Arm & Hammers doseringsanvisningar, fick man inte överstiga sju doser ½ tsk per dag, eller tre doser av ½ tsk per dag om du är över 60 år. Dessutom inte använda den maximala dosen för mer än två veckor.

Den potenta helande Natriumbikarbonaten
Dr Tullio Simonici och Mark sircus, Ac, OMD båda förespråkar bakpulver även för de mest allvarliga sjukdomar – cancer!
Trots alla bevis som visar att bakpulver verkligen har en enorm potential som en effektiv och giftfri cancerbehandling, vägrar konventionell medicin att lyssna.
Dr Simoncini, som är en onkolog (cancer specialist), avsattes från medicinska kretsar när han vägrade att använda konventionella metoder för cancerbehandling och valde istället att administrera natriumbikarbonat.
Detta trots att han har kunnat visa att 99 procent av bröst-och blåscancer kan läka på bara sex dagar, helt utan användning av kirurgi, kemoterapi eller strålning, med bara en lokal infiltration enhet (t.ex. en kateter) natriumbikarbonat direkt till den smittade stället i din bröstvävnad eller blåsa!
Du kan titta faktiska före och efter bilder från den behandling som arbetar i denna video.
I sin bok Winning the War on Cancer, skriver Dr sircus:
”Natriumvätekarbonat är en metod för att” påskynda ”återhämtande av kroppens bikarbonat nivåerna till det normala. Bikarbonat är oorganiskt, mycket alkalisk och liksom andra mineraliska ämnen typ, har en omfattande förteckning över biologiska funktioner.
Natriumbikarbonat råkar vara en av våra mest användbara läkemedel, eftersom bikarbonat fysiologi är grundläggande för liv och hälsa. ”
Många cytostatika behandlingar ingår faktiskt natriumbikarbonat för att skydda patientens njurar, hjärta och nervsystem. Det sägs att kemoterapi utan bikarbonat möjligen skulle kunna döda dig på plats.
Kan det vara så att man blandar Kemoterapitillsatser med bakpulver, och att förbättringar är resultat av bakpulver, och inte Kemoterapitillsatser? Dr sircus tror att det kan vara fallet..

Bikarbonat kan även göra dricksvattnet mera basiskt. Det mesta av dricksvattnet är surt med ett ca ph på 6 , bra vatten ska ha ca ph7.1-7.4 . Kolla ditt vatten för att säkerställa hälsan...

ca 1kryddmått eller lite mindre till 1liter vatten för att återställa ph:t. Vattnet blir då mjukt och hälsosamt. Även viktigt för våra tänder där vattnet ska skölja bort syror. Som man inte kan göra med ett surt vatten...
Visa mer

Litchi frukten har en trevlig saga

Litchi frukten har en storlek av en valnöt, med ett tunt, sprött skal och genomskinligt fruktkött som är friskt och syrligt. I mitten av frukten finns en hård kärna som man inte ska äta.

Litchi frukten har odlats i tusentals år i Kina. Under lång tid var den förbjuden för vanligt folk och endast de kejserliga fick äta den. I läkekonsten i Kina fanns många recept som innehöll litchi. Man sa att fruktköttet var bra mot tandvärk och skalet kunde få bölder att läka.

Frukten skalas genom att göra ett hål på skalet med nageln eller en kniv och dra av skalet. Det finns konserverad litchi att köpa, men det kan inte alls jämföras med den färska. Litchin är godast helt naturell.

 
 

En av de kinesiska kejsarnas konkubin krävde att ett hästspann skulle frakta litchi hundratals mil tvärs över landet, endast för hennes nöjes skull. Efter det anses frukten vara en symbol för romantik och familjelycka. Gammal sed i Kina var att nygifta lade torkade litchifrukter under sängen, det skulle skänka söner till familjen.

 

 


Vad är kvarg? (tro mig det är bra att veta nedan info)

Det är ett annat ord för Kessela.
 


Vad är kvarg och hur framställs det?
Kvarg är färskost av surmjölk som är koagulerad med mjölksyrebakterier (1). Kvarg framställs av mjölk som mjölksyras vilket får följden att de fasta beståndsdelarna kan skiljas från de flytande. Den flytande delen, vasslen, centrifugeras (vid industriell tillverkning). Därefter passeras massan(det som blivit kvar efter centrifugeringen) genom silar. För att uppnå önskad fetthalten tillsätts grädde.

Vad är skillnaden på kvarg och kesella?
Kesella är ett skyddat varumärke av Arla men är samma sak som kvarg (därför kommer jag enbart att använda mig av ett av ord, kvarg, i den här texten).

Vad är skillnaden mellan kvarg och keso?
”Kvarg är typ som keso” får man ibland höra. Frågan är om det uttrycket stämmer? Döm själv: Visst har produkterna snarlikt innehåll men produkterna är framställda på olika sätt, är gjorde av olika sorters mjölk (surmjölk respektive vanlig mjölk), har olika konsistens och smakar där av olika.

Tror du på gud, om inte läs nedan

Man: Gud, kan jag fråga dig en sak?

Gud: Visst.

Man: Lova mig att du inte bli arg..

Gud: Jag lovar.

Man: Varför lät du så mycket grejer hända mig idag?

Gud: Vad menar du?

Man: Jo, jag vaknade sent..

Gud: Ja

Man: Min bil tog en evighet att starta..

Gud: Okej

Man: Vid lunch så gjorde de min mat fel & jag var tvungen att vänta...

Gud: Hmmm

Man: På vägen hem så dog min mobil, precis när jag skulle svara ett samtal..

Gud: Okej

Man: Och det värsta av allt var när jag kom hem ~ Jag ville använda min massage stol och bara slappna av. Men den fungerade inte! Ingenting gick rätt idag! Varför gjorde du det?

Gud: Låt mig se.. Dödsängeln var vid din säng imorse och jag var tvungen att skicka dit en av mina änglar för att kämpa för ditt liv. Jag lät dig sova igenom det.

Man (ödmjuk): Ohh....

GUD: Jag lät dig inte starta bilen eftersom det fanns en rattfyllerist på andra sidan som skulle ha kört in i din bil om du hade kört ut.

Man: (skäms)

Gud: Den första personen som gjorde din mat idag var sjuk och jag ville inte att du skulle bli smittad då jag visste att du inte hade råd att missa jobbet.

Man (generad): Okej

Gud: Din mobil dog eftersom personen som ringde skulle ge falskt vittnesbörd om vad du sade på det samtalet, därför kunde jag inte låta dig prata med dem.. Jag ville skydda dig.

Man (lugn): Jag förstår Gud..

Gud: Förresten, den massage stolen hade en störning som skulle stänga av all din ström i ditt hem. Jag ville inte att du ville vara i mörker.

Man: Jag ber om ursäkt, Gud..

Gud: Var inte ledsen, bara lär dig att lita på mig .... i allt det goda och det dåliga.

Man: Jag kommer att lita på dig.

Gud: Och tvivla aldrig på att min plan för din dag är alltid bättre än din plan.

Man: Jag kommer inte Gud. Och låt mig bara säga Gud, tack för allt idag.

Gud: Varsågod. Det här var bara en annan dag att vara din Gud och jag älskar att titta efter mina barn...


The secret Uppsala

Varannan dag har jag svårigheter att somna och är vaken ända in på morgonen. Jag sitter då och studerar samt skriver några inlägg på bloggen. Jag antecknar och skriver vissa anteckningar på bloggen och publicerar dem så att andra som studerar med mig kan ta del av dem.

Jag har startat The Secret Uppsala och behöver rådgivning av någon kunnig person. Jag har anmält en gäst och det är Midia Hilmi som inte ens är invigd, men jag ska inviga henne ordentligt.
 
Jag vet inte vad det är som händer med mig. Jag har ändrat ögonfärg (obs ej linser utan de har själv ändrats), kan ej sova, men har fått tillbaka aptiten.
 
Jag svär att jag mår otroligt bra och har massor att se fram emot så det handlar inte om stress. Vad handlar det om i så fall? Varför har jag blivit en som inte kan somna? I mitt liv har jag aldrig varit lyckligare för jag har fått vad jag mest har önskat i mitt liv (hemligt).  Ska jag ligga och titta i taket och le om nätterna för att jag inte kan sova?
 

Jag älskar porslindockor

Jag har även piarot dockor sådana som är av porslin men föreställer pajaser eller harlequin.

Mina är i ett vitrinskåp för att se extra läskiga ut.


VAD BETYDER NÅGOT? VARFÖR BETYDER DET NÅGOT?

Så är det strax årsskifte, och summeringarna duggar tätt i TV och radio. Vad har uppnåtts? Vad återstår att göra? Det är en slags magi, att ett skifte av siffror betyder något exceptionellt, förstås. En del människor tror att 10-systemet är det enda som är i funktion, men det är det ju inte. Vi har även 60-systemet från sumererna, som sedan utvecklades av Babylons matematiker. Därför har vi delat in en timme i 60 minuter (inte in 100 minuter), och därför har vi delat in varje minut i 60 sekunder och antalet grader i en cirkel (60 x 6 = 360 grader).

Babylons betydelse i kort
Ordet har ofta använts som en symbol för det man ansett vara ett korrupt samhällssystem. Ordet har blivit synonymt med förtryck och är en kollektiv term för materialism, egoism, fördomsfullhet och allt som undertrycker personlig frihet och sann andlighet.

 
 
 
 

så gott med Messmör

Tillverkningen går till så att vasslen, som pressas ut från osten vid ystningen, kokas ihop till dess den karamelliseras och får en brunaktig färg.


RSS 2.0