Näthatet och tv 4 intervju

Nu har tv 4 kontaktat mig för en intervju angående näthatet. Vem om inte Hertiginnan har blivit mest utsatt för häxjakt under alla dessa år. Bloggen växer och jag får in fler besökare från utlandet som har börjat höra talas om mig.

Jag har fått erbjudande att åka till Istanbul för en intervju. Jag ska på möte 8 mars för att där avgöra om jag åker utomlands till Istanbul eller inte. Resan kommer då även inkludera besök till Diyarbakir.

Nelson Mandela sa följande

”Vår djupaste rädsla är inte att vara otillräckliga. Vår djupaste fruktan är att vi är omättligt kraftfulla. Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest.

Om vi låter vårt eget ljus skina, ger vi omedvetet andra människor tillåtelse att göra det samma. När vi är frigjorda från våra rädslor, frigör vi automatiskt andra.”


Det är fullmåne ikväll! Passa på att önska er något


Viktiga argument för monarki

1. Monarkin i Sverige är ett väl fungerande statsskick som samverkar med demokratin. Den politiska makten ligger hos riksdagen då ”all makt utgår från folket”.

2. Monarkin vilar på en tusenårig tradition och är ett arv som måste bevaras.

3. Arvsrätten är en garanti för att den historiska förankringen skall bibehållas.

4. Tronarvingen fostras och skolas från första början till att bli en bra statschef utan politiska förtecken.

5. Kungen blir därigenom en viktig samlande symbol för hela nationen. Kungens meriter för det högsta ämbetet blir därigenom sannolikt större än en politikers.

6. Monarkin är ett billigt statsskick.

7. Den goodwill som monarkin innebär för Sverige är svår att beräkna i pengar. Undersökningar har dock redovisat att det sannolikt handlar om ett värde som mångfalt överstiger de kostnader som kan hänföras till monarkin.
 

Jag har ett samarbete med okända

 
Jag är ansikte utåt för ett resebolag där jag inte ens vet vilka som ligger bakom teamet. Det är personer som känner till mig väldigt väl och har tagit reda på uppgifter om mig. Det läskiga är att dessa människor känner till mig, men jag får inte veta vilka som döljer sig bakom detta samarbete.

Hur länge har dessa människor skuggat mig? Detta är industrispionage där jag inte ens kan sätta dit dem för jag vet inte vilka de är?

Förtrollningen är bruten

En sommar satt jag kring St Eriks gränd och blev förtrollad. Jag hörde musik då för första gången som inte existerar i nutid. Jag kunde höra musik från förr. När jag hörde musiken så blev jag förtrollad samtidigt. Än i dag kan jag höra musik när det blir helt tyst för jag är audotiv medium dvs hör tydligt musik som är flera hundra år gammal.

Dessa stycken jag hör kan jag även spela på piano rent intutivt fast jag aldrig har lärt mig spela piano.

Allt började med den dagen jag och mina vänner skulle till Walmstedtska gården. Det är ett professorhem från 1800 talet som i dag är ett museum.

Medans gidien talade satte jag mig ner på en pall och tog bilder av mig i spegeln. På varenda bild har jag då fått blåa ögon. Det var första gången jag upptäckte att jag hade blåa ögon på bild.
Jag satt då i rummet nedan ni ser på bild.
 


Jag kunde höra sorlet av människor medans jag senare satt kvar och gick igenom mina bilder som jag hade tagit. Jag hörde då musik och hur folk talade. Jag tänkte att skulle folk gå så skulle det väl bli tyst omkring mig.

Helt plötsligt kommer guiden tillbaka och frågar mig om jag ska följa med ut eftersom alla hade gått ut. Där satt jag helt ensam i 15 minuter i tystnad utan att ha upptäckt det. För jag kunde höra folk tala och dessutom med musik i bakgrunden. Så fort guiden talade till mig blev det knäpptyst och all ljud försvann.


Vad var det som hände mig? Jag gick sedan till ett utomhuscafé strax nedanför gården intill Walmstedska. När jag satt därute kunde jag känna en sådan sorg i mig. Jag förstod inte var denna känsla av sorg kom i från och upptäckte att jag hade blivit helt förtrollad. Den sorgen jag kände bar jag på i flera år utan att än i dag förstå var den kom i från?
 


Jag minns fortfarande all musik och jag hör fortfarande musik när det bli tyst. Jag känner dock inte denna sorg längre utan förstår nu att de känslor tillhörde mitt förflutna från ett tidigare liv.
 

Nu är jag åter hemma från Häx och magikursen

Jag har varit på helgkurs hos tv kändisen Vivi Linde. Vi har blivit invigda i Wicca och är nu häxor. Bilder av kursen kommer jag lägga in senare.

I dag var det sista dagen då gick vi igenom keltiska korset att lägga en stjärna. Det kommer bli mycket läsning hemma innan jag kommer att skriva ut på bloggen om vad vi har fått lära oss.

Jag berättade för Vivi att jag ville gå fördjupningskurser hos henne i tarot också. Känner att jag inte riktigt har fått nog än. Vill lära mig mer då jag brinner för detta.

Är det så här man föreställer sig att ett medium ska se ut? En sådan bra looking tjej.


Häx och magikurs hos Vivi Linde

Den här kursen är för dig som vill starta upp ett magiskt och andligt liv. Du kan antingen utöva magi själv som solitär häxa (ensamhäxa) eller tillsammans med andra i en coven (grupp).
Som häxa spår man ofta i någon form så därför ingår även en Tarotkurs.

Här kommer du få en grund för hur man lever med en naturreligion och bildar sin egen covern (grupp) och hur man utövar magi och firar de 8 sabbaterna.

Innehåll:
Tarot:
• Kursen kommer att lära dig varje korts betydelse på ett enkelt sätt så du snabbt själv kan börja jobba med korten direkt efter kursen.
• Kursen går igenom frågeställningen runt hur man tolkar de olika kortens betydelse och positioner i en stjärna, hur man får ihop den komplexa bilden.
•Du får även lära dig göra tidsbestämmelser. När kommer något att hända?

Häx&Magi:
•De 8 Sabbaterna
•Ritualer/besvärjelser
•Initiering
•Cermoni chema
•Magins hjälpmedel.
•Altaret
•Välj Gud/Gudinna
•Häxnamn
•Häx-alfbetet
•The book of shadow
•Magi
•Astrala templet
•Vindarna -stjärntecken – månen – solen – årstidern
•The secret – Attraktionslagen
•Meditationer
•Rening
•Chakra – Aura

Förvandlingen

Visste du att världen håller på att skapas och förgöras? De människor du träffade kommer att dyka upp igen. De du lät ge sig av kommer att komma tillbaka.

Nu till någon jag vill att du aldrig glömmer. Jag vill säga dig sanningens ord du aldrig ska glömma

Förråd inte den nåd du har givits!!!!!!!

Lär dig förstå vad som händer med dig
Lär dig förstå vad som händer med världen


Kom så ska jag berätta om en tid som aldrig har existerat

Om jag skulle berätta sanningen om universum skulle folk smälta det jag hade att säga? Finns det någon som är lyckad som kan se sambandet med lycka och att vara lyckad?

Jag kan gå tillbaka i tiden och ändra på nuet. Jag kan gå fram i tiden och ändra på nuet. Jag kan inte leva i nuet och det är det enda vägen till att ändra på dåtid och framtid. Hur bevisar jag för folk att jag har gått tillbaka i tiden och hur jag kan färdas i tiden? Hur bevisar jag att jag inte heller är ensam när jag går tillbaka i tiden?

Om jag nu går tillbaka i tiden och möter dig så ska du veta att även du har färdats i tiden.
Du är redan ett vittne till det jag har att säga och ändå skulle du inte vittna för mig. Hur ska jag då bevisa vad det är jag kan göra?

Jag förvandlades till en fjärlig

Jag drömde om att jag var förvandlad till en fjärlig och kunde bara umgås med andra fjärliar. I drömmen fanns en kyrka där jag och Ali brukade sjunga tillsammans med andra personer. Jag var tvungen att endast umgås med de andra som var fjärliar och en av dem hade jag verkligen inga känslor för, men han hamnade på min lott pga av att vi båda var fjärliar.

Vi alla ställer oss upp för att sjunga och det enda jag gör är att jag gråter och gråter. Någon sa till mig att om jag skulle sluta gråta skulle jag förvandlas till människa för fjärliar är redan blöta djur. Jag slutade gråta och kände på ett par ben som stod bakom mig. Det var Ali och jag var lika stor dvs ingen fjärlig längre.

Jag vände mig tillbaka öppnade psalmboken för att börja sjunga med glädje.

Vi har aldrig gått i samma skola, men jag drömmer ofta om att vi har gått i samma skola.
 

18 maj besöker jag flera olika Slott

Jag kommer att besöka friherre Carl Banér som visar Sjöö Slott och jag får visning av delar av Ekolsunds slott med många minnen från Gurstav lll:s tid.

Jag ska egentlgen avresa från Stockholm 08.30, men jag orkar inte börja dagen så tidigt. Jag ska ringa de som är ansvariga för min resa att ta emot mig senare.

Så här kommer mitt rum att se ut


Vad gör räven bland dem?

Jag kan förstå att en hund och katt kan ligga ihop och sova. Jag förstår inte hur räven har hittat dit och också tar sig en tupplur tillsammans med resten?

 
Räv är annars min favoritdjur pga av fägen och dragen. Rävar är så vackra och har så personliga ansikten.

Denna onda migrän

Om det inte hade varit för min migrän hade precis allt i livet varit annorlunda. Det enda hinder jag har är migrän för med den kan jag inte göra något när den väl kommer. Jag har nu haft migrän sedan i onsdags och sovit väldigt mycket ändå försvinner inte smärtan. Den leker sitt eget liv helt enkelt.

I flera år har jag sökt kunskap för att få bukt på min migrän.

Denna vecka har jag inte kunnat prata med någon i telefon. Jag har varit sjukskriven och då drar jag mig undan allt. Jag har hormonell migrän och har det lika jobbigt varje månad. Hur kan jag vara den enda kvinnan på jorden som har hormonell migrän? Finns det ingen som har blivit hjälpt ur detta och kan berätta sin historia?

Höll på att dö

Nedan visar hur en man och en kvinna ser ut när de är unga, gifta och sedan skiljda.

Se hur mannen ser ut när han är gift helt plockad och förstörd.


Denna fina smyckesskrin är på väg till mig

 
Jag gillar inte när mina smycken är synliga för det ser så stökigt ut. Jag vill att allt ska se kliniskt rent ut hos mig.

Femmans mediciner

Ali har lagt filt över vardagsrumsbordet och detta gillades starkt av Femman. Han har nu förflyttat sig in i sin koja sedan 3 dagar. Han fick medicinen Advocate som jag fick visa legg för att få ta ut. Vetrinären hette Angelica Persson. Nu har jag använt 2 av 3 flaskor på Femman, men han har blivit torr i nacken ändå. Trätjära gjorde inte heller sitt jobb trots att det skulle vara en sådan bra creme.

 
 
 

viljan att ta emot har fyra grader

1) fysiska begär efter mat, reproduktion och familj;
2) välstånd;
3) makt och respekt (ibland indelat i två distinkta grupper);
4) begäret efter kunskap.

Det står i Zohar att ett nytt begär kommer att visa sig mot slutet av 1900-talet. se nedan 5).

 

 

5) Den vill ha tillfredsställelse enbart från det andliga, inte från någonting fysiskt.

För att mätta det nya begäret kallas ”kabbalans visdom” (visdomen om hur man tar emot).


Kabbalah ord

Anledningen till att tonfisk inte tycker om sitt eget kött är för att de inte har något begär efter det. Ett bestämt begär att ta emot njutning från ett bestämt objekt kallas ett kli (kärl/verktyg), och mottagandet av njutning inom detta kli kallas Ohr (Ljus). Begreppen
kli och Ohr är utan tvekan de viktigaste begreppen inom den kabbalistiska visdomen. När du kan bygga ett kli, ett kärl för Skaparen, kommer du att ta emot Hans Ljus.

(Lao Zis väg).Manifestera uppriktighet; omfatta enkelhet;reducera själviskhet; ha få begär”

Det är bättre att inte vilja, än att vilja och inte ha; 

kavana betyder intention

tikkun betyder korrektion

 

En av de vanligaste termerna inom kabbala är sefirot Ordet härstammar från det hebreiska ordet sapir (safir), och varje sefira (singularformen av sefirot) har sitt eget Ljus. Var och en av de fyra faserna är även döpt efter en eller flera sefirot. Fas noll heter Keter, fas ett Chochma, fas två Bina, fas tre Zeir Anpin, och fas fyra Malchut

I själva verket finns det tio sefirot Zeir Anpin består av sex sefirot: Chesed, Gvura Tifferet, Netzach, Hod, och Yesod.


Nu har jag tagit upp mina studier i Kabbalah igen

Jag började med dessa studier för ca 1 år sedan och sedan la det på hyllan.
Jag tror att det finns visdom i Kabbalah.
 
"om vi inte ändrar kurs så hamnar vi precis dit vi är på väg"
 

”de stora problem vi möter inte kan lösas på samma nivå av tänkande på vilka vi skapade dem”.

Källa: Einstein

Nedan ser ni ett system som är delade och kallas världar. Med dessa fem världar blir verkligheten komplett. Detta är medvetande nivåer.
 
 
Ovan bild i rosa har jag skapat helt på egen hand.
 
Längst ner på skalan finns "machsom" barriären. Ovan är en värld och nedan barriär är vår egen värld. Den övre världen har 125 steg innan man kommer till vår värld som kallas barriären.
 
 
 

Nästan allt håller på att lösa sig igen

I dag har jag fått energin tillbaka. I går höll jag på att kvävas av att inget gick som jag ville att det skulle gå. När allt blir fel har jag ingen lust att prata med någon. Folk får panik när jag inte är tillgänglig. Jag måste alltid hitta en utväg ut innan jag orkar vara tillgänglig för folk.

Mycket få saker kan få mig ur balans.
Jag var nog lika apatisk som nedan katt i går.
 
 
I dag är jag lika energisk och lätt som nedan katt.
 
 
Jag ska snart till Fäboden för att klippa Femmans klor och för att köpa hö. Han älskar att befinna sig på stora platser fast det ska vara inomhus.

Jag har fått läsa intervjun om mig och sett bilderna

När jag får tillåtelse av journalisten ska jag publicera hela intervjun och bilderna på mig i bloggen.

I dag har jag slut på energi för allt går inte så som man vill. I morgon måste jag hitta en plan B för att det ska gå som jag vill.
 

Zoeland skriver till mig om sina kurser

Tjejen till vänster är Zoe och till höger är Vivi Linde. Jag kommer snart i februari vara på kurs hos Vivi Linde. Jag bokade plats innan hon blev känd. Jag har alla tre på min Facebook och följer dem. Du kan se dem varje måndag på tv programmet som heter Livet på andra sidan.
 
 
Nästa vecka gästar jag Stockholm igen för att ge workshopen ”Be an Attractive Magnet för personer”.


Tid: Torsdag den 7 februari kl 18.30-ca 20.30

Plats: Högbergsgatan 48 (Koden till dörren fös vid förköp av biljetten)

Pris: 200kr

Biljett köper du via http://zoeland.se/kalender.html


Femman vilar i mitt knä

 
Han tittade upp med nacken när jag klappade hans fot och sedan somnade om igen. Jag lyfte upp honom ur hans bekvämlighet då blev han genast irriterad och arg. Då bits han lite lätt för att visa sin ilska. Det gör aldrig ont när han biter för han vill inte ens göra en illa bara varna.

Theban alphabet häxalfabetet

Denna har jag lånat från Vivi Lindes blogg. Jag ska snart träffa henne i Stockholm den 22-23 februari för kurs.

 
Vivi ska tilldela mig ett häxnamn som jag senare kommer att börja använda som mitt varumärke tillsammans med namnet Hertiginnan.

I morgon lördag är det plåtning på Hotell med egen svit

Jag kommer att säga några få ord till journalisten innan jag ska på plåtning i morgon kväll.

Fotograf och journalist följde mig hela dagen i går. Jag har fått tänka högt hela dagen för att göra en sådan bra porträtt som möjligt.

 
 
Jag visar upp dagens outfit på bloggen och detta fotograferades. Jag gillar att visa upp hur man ska klä sig rätt för de kurvor jag har. Jag har ofta strech material och sammet. Det följer kroppens siluhette perfekt. Jag ska inte formas efter kläder utan kläder ska formas efter mig.
 

RSS 2.0