Djurrättshelg i uppsala 23 aug - 25 aug, 2013

Djurrättsalliansen Uppsala bjuder in till en helg full med djurrätt för de djurrättsaktiva där föreläsningar av Lisa Gålmark, Helena Pedersen, Dorna Behdadi och spännande workshops anordnas. Diskussioner, filmvisning och andra roliga aktiviteter såsom lekar kommer att ske, allt för att du ska bli en bättre djurrättsaktivist och ha roligt med andra aktiva. Helgen avslutas med en gemensam manifestation i centrala Uppsala.

Lägret äger rum på en IOGT-gård i Ulleråker, några kilometer från Uppsala. Bra bussförbindelser finns, vid anmälan kommer närmare information. Övernattningen sker i tält som ni får ta med men en viss delning av tälten kommer att ske. Det finns ingen tillgång till dusch men toalett och vattentank finns.

Kostnaden för lägret är 250 kronor/person. De som inte har råd eller möjlighet att betala anmälningsavgiften kan höra av sig till oss, så kan priset reduceras med 100 kronor. I avgiften ingår god och självklart vegansk mat (frukost, lunch och middag). Kaffe och te ingår också medan kakor finns att köpa. Du kommer under helgen att få hjälpa till i köket vid en måltid.

För att lära dig mer på djurrättsfronten och ha roligt med andra djurrättsmänniskor så skickar du en anmälan till uppsala@djurrattsalliansen.se med ditt namn och telefonnummer. Anmälningsavgiften betalas in på SEB 5101 2924025, märk betalningen med ditt namn. Sista anmälningsdag är 28 juli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0