Jag är inbjuden på 2 valborgsfirande fester

En av festerna blev jag inbjuden med denna bild hur folk super sig bokstavligen under bordet.
 
 
Jag är inbjuden av söta Amanda Lerchs Urdzewics. Festen börjar redan på morgonen kl 08.00 med champangefrukost.
 
Festen är bara till för kvinnor och hon skriver att gästerna får sova hos henne dagen innan och efteråt. Hon vill verkligen alla väl och är det någon hon har glömt att bjuda in så får personen ändå komma. Vilket hjärta av guld denna tjej har.
 
 
BÅTHUSET
Den andra festen jag är inbjuden på är den som Dler Hilmi har ordnat. Som jag kan se så kommer Amanda även att befinna sig på festen i Båthuset också. Så det innebär 2 fester ihopslagna till ett.
 
Detta år kommer en ny stjärna uppenbara sig i Uppsalas hamn. Båthuset Sommarklubb slår upp portarna och välkomnar er till en sommar vid kajkanten.

Båthuset på Valborg 2013:

GWISE (NL)
BABJ J (USA)
HESH (SWE)

Utan tvekan kommer Båthuset vara Valborgs epicentrum detta år. Ni kan redan nu boka ert bord för att säkra en plats på Uppsalas skönaste fest!

Boka Bord: 072 302 73 74
 
 
 
 
 

I dag är drottning Beatrix sista dag som drottning

Prinsen, född 1967, är hennes äldste son. Drottning Beatrix fyller 75 år om ett par dagar. Hon blev själv drottning när hennes mor drottning Juliana abdikerade 1980. Om ni inte visste det så luktade Juliana mycket svett, men det var innan deodoranternas tid.
 

Prins Willem-Alexander och hans fru Máxima har tre döttrar. Prinsen stod fadder till den svenska prinsessan Estelle vid dopet och kontakterna med det svenska kungahuset är täta.

Prins Willem-Alexander blir, enligt SVT, Nederländernas första kung på 122 år. Drottning Beatrix är den sjätte monarken i huset Orange-Nassau, som suttit på den nederländska tronen sedan tidigt 1800-tal.


kronprins Gustav III och Sofia Magdalenas katastrofala sexliv

De var som natt och dag Gustav och Sofia. Han var glad och utåtriktad, medans hon var kall och blyg. Han skrev ett brev till sin bror Carl och nämnde att Sofia var som en staty. Båda hade svårigheter att ha sex så en dag fick de åka till Eklunds Slott i Uppsala för att åtmintonde försöka ha sex för att få en arvinge. Väl i slottet så kramades de, men ingen vem dem förstod hur de skulle göra för att älska med varandra.
 
Till slut bad Gustav om hjälp av sin vän, hovstallmästaren Adolf Fredrik. Gustav beklagade sig och sa att frun inte hade något hål. Adolf sa att han skulle be henne visa det, men Gustav skämdes att fråga henne om det. Adolf Fredrik bad till slut att få vara med nästa natt de skulle försöka ha sex.
 
Jag vet inte hur väl det stämmer, men enligt historian så gick Adolf Fredrik in i deras sovkammare och rörde vid både kungen och hans fru så att de kunde slappna av och ha sex. Efter att Gustav hade klarat av att ha sex med sin fru så var han stolt som en tupp och därmed blivit en riktig man.
 
Brudparet kronprins Gustav III och Sofia Magdalenas dräkter i skimrande silvertyg från den 4 november 1766. Sofias brudklänning kallas Robe de cour av rosig silverbrokad med bräm av silverspets. På höfterna vilade kjolen över en bred ställning av rotting, och släpet räcker över tre meter och bars upp av 3 hovfröknar.
 
 
 
De förlovades av svenska och danska makterna när båda var 5 år gamla och 15 år senare gifte de sig.
 

Turkiskt statsbesök -ett av de största någonsin

Det turkiska presidentparet hade med sig en delegation på mer än 100 personer, vilket är ovanligt många vid ett statsbesök. Turkiet är en betydelsefull handelspartner till Sverige och eftersom landet vill bli medlem i den Europeiska Unionen, var statsbesöket väldigt viktigt.
 
Kung Oscar II och drottning Sofia besökte Konstantilopen 1885 eftersom deras son, prins Carl blivit sjuk under en vistelse i det Ottomanska riket. Dåvarande Sultan Abdulhamid II blev så glad över deras besök och överröste dem med presenter.
 
Trots Prinsessan Lilians bortgång kunde man inte ställa in statsbesöket för sist ställdes den in för att President Gul var sjuk.
 
 

väskan W från Louis Vuitton är allra senaste

Estetsikt är väskan uppdelad i 3 delar, vilket också framhävs genom att man blandar olika material.

 
I juli lanserar Louis Vuitton nya väskan W
 
 
 

Sova som en kung på brittiska Savoir Beds

De lanserar nu sin Royal State Bed, inspirerad av de sängarna som 1600 talet och 1700 talets kungar och drottningar sovit i. Savoir Beds första säng beställdes av The Savoy Hotel 1905. Det finns kända ägare av dessa nytillverkade sängar tex Elton John och Emma Thompson. Sängarna kostade under 1600 talet dåvarande valuta omvänt till dagens 3 miljoner pund.
 
 
 
 
 
Så fort jag såg denna bild så blev jag påmind om min dröm i natt. Jag drömmer om att det finns en salong som jag inte går in i så ofta. Jag hade besök och ville visa hela lägenheten för denna person. Denna stora salong är möblerad från en mycket gammal och svunnen tid. Jag är alltid rädd i salongen för jag känner att den är hemsökt. Lika fort som jag går in i den vill jag ut igen utan att fortsätta se vart det leder.

Den 30 april är det dags för tronskifte i Holland då drottning Beatrix överlämnar tronen åt kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima

I måndags kväll meddelade drottning Beatrix att hon abdikerar var hotellen i Amsterdam fullbokade.

Av tradition festar man och pyntar landet i nationalfärgen orange på drottningdagen den 30 april; exdrottning Julianas födelsedag och Beatrix kröningsdag.
 


Snart blir Willem-Alexanders födelsedag den 27 april kungadag.

Jag har blivit vald till en av de bästa bloggarna

Lakritsfestivalen har lagt in mig på sitt album som en av de bästa festivalbloggare. Jag kunde inte närvara på pressvisningen. De som var inbjudna var mediafolk och de största bloggarna. Jag fick i stället hem ett för stort paket med massor av lakrits.

Ni kan gå in på Lakritsfestivalens sida här för mer info om min placering hos dem.
 

Ungsbakad banan med smält choklad

Du tar en banan och skär en skåra i skalet. Du skär från topp till rot med kniv, men skalar inte bananen.

Sedan lägger du i chokladbitar i den skåra du har skurit upp. En fin choklad jag använder är Droste från Holland som innehåller 35 % cacao och det är ändå en ljus choklad.
 


När det är gräddat kan du lägga upp glass och vips har du en nyttig och enkelt efterrätt.
 

Detta behöver du
1 banan
Den mängd choklad du vill
Så mycket glass du orkar äta

Pizzaria Palermo sponsrade de nyblivna föräldrarna på festlig måltid

Det är en ljus kille med blont hår och vi vet ännu inte vilken ögonfärg han kommer att få. Han var så kramgod och jag var den första personen som fick träffa honom då jag levererade mat till dem från Palermo.

Ägarna av Pizzaria Palermo ville bjuda de nyblivna föräldrarna på maten.
 

Öppettider

mån-tors 11-02   fre 11-03   lör 12-03   sön 12-02

Restaurang Palermo i Uppsala AB   Sysslomansgatan 7   753 11 Uppsala

Tel: 018-13 18 20

Det var fullt överallt även på deras utomhus servering.

 

Det var sent efter jobbet kl 22.00 som jag anlände till BB med maten. Så fort jag inte hade hudkontakt med honom började han gråta. Jag hade hela tiden min kind mot hans kind för att han skulle känna av min närvaro. Jag föll pladask för hans värme och charm.

Vi diskuterade lite olika namn och när namnet är bestämt så lägger jag ut det vid ett senare tillfälle. Inga foton på honom vill jag lägga ut nu utan även detta får jag göra vid ett annat tillfälle.
 
 

inspirerad av prinsessans Madeleines förlovningsring från van Amstel

Det här får du:
•Äkta diamantringar från Van Amstel
•Briljantslipad ring eller ring inspirerad av prinsessans Madelenes förlovningsring
•Välj mellan 0,10 karat och upp till 2 karat
•Välj mellan sterling silver, 18K vitt guld, 18K gult guld eller platina
•Inkluderar ett äkthetsintyg från van Amstel
•20 års garanti
•Levereras i en fin smyckesask
 
 

Till minne av hunden pärlan som har gått vidare till andra sidan

Nedan ser ni den lilla hunden Pärlan och den större som heter Alwin.
 
För att Linda är världens bästa mamma till sina hundar så vill jag med detta videoclip göra det som en hyllning till Linda.
 
 

Skinrejuvination med IPL på Salong Dolce Vita

I dag fick jag en Askungenbehandling av Linda. Hon behandlade mig med laser. På hennes skrivbord såg jag att hon hade ordnat goodiebag till några av hennes stamkunder. Linda är mycket mån om sina kunder och brukar ordna överraskningar för dem.
Hon har med glitterpenna skrivit deras namn för hand och skickar även med prover på hudvård som hon säljer på Salongen.
 
Hemsidan hittar ni här.
 
 
Nedan ser ni Lindas visitkort mobilnummer 073 999 8626
 
 
Laserbehandlingen
Det finns 3 nivåer och på mig som har tämligen ljus hud använder nr 2. Rödhåriga använder nr 1 och de som har sydländsk hy får använda nr 3. Är man solbrun eller född mörk så går det inte att använda denna metod. Denna metod används främst för acne, fina linjer och för att strama till huden.
 
Jag fick sätta på mig skydd för ögonen eftersom det strålar till av ljus varje gång behandling sker.
 
Resultat
Jag fick genast resultat där huden stramade upp direkt och de grova porerna jag har pga av fet hy drog ihop sig. direkt. Jag har gjort denna behandling förut och visste i förväg att resultat skulle komma direkt.
 
Det är Linda själv som är modellen på bilden nedan. Behandlingen heter Skinrejuvination med IPL
  
 
Vill du jobba med skönhet, så tveka inte. Du har även möjligheter att starta eget om du går in under kategori "Starta Eget" på hemsidan. Bilden som är strax ovan denna text visar var ni ska klicka er fram.
 
 

Borde anställda få ersättning om jobbet förföljer dem i drömmarna?

Häromdagen skulle jag köpa en majblomma och till min förvåning så såldes de av en gammal fysik lärare till mig från högstadiet. Jag frågade om hon kände igen mig och det gjorde hon.

Jag tog majblomman och gav det i gåva till en väninna som är lärare i just fysik. Vilket sammanträffande att en blomma går vidare från en pensionerad fysiklärare till en ny fysiklärare.
 


Denna nya fysiklärare vill ha o.b tillägg även när hon drömmer om nätterna. Med motivering att det känns som om hon jobbar dygnet runt då hon t.o.m tar med sig arbetet in i sina drömmar.
Ett underlag för att man ska ha rätt till ersättning då man drömmer om sitt jobb skulle kunna vara att man egentligen är stressad. Du har helt enkelt ett stressigt jobb och kan inte vara ned ens i dina drömmar.
 
Detta har hänt mig när jag har jobbat sena nätter. Jag kunde helt enkelt kliva ner från min våningssäng mitt i natten för jag trodde att jag var på jobbet.
 
 

Prinsessan Madeleine gifter sig med Chris och borde ordna en auktion

Fredagen den 7 juni bjuder kungaparet in till en middag på Grand Hôtel för inbjudna gäster.

De kommer då hyra vinterträdgården på Grand.
 
Dagen efter står bröllopet och vigselakten inleds i Slottskyrkan på lördageftermiddagen, klockan 16.
 
Folk har klagat över att Kungen ska köpa massor av Volvo för att alla hans gäster ska färdas i dem. De säger att när han säljer dem kommer priset att sänkas och detta kostar då Kungafamiljen för mycket pengar. Jag tänkte då att de borde auktionera ut dessa Volvon som både är helt nya och att man sätter en bild i bilen på vem som har använt bilen strax innan. Alla bilar får då olika bilder eftersom gästerna som använder dem som kortege är olika. Det borde också ha betydelse att Kungen har varit ägare av bilen p.g.a. av sin yngsta dotters äktenskap. Har du tur får du en bil som en kung har fått anlänt i. Beroende på vem som har åkt borde budet på Volvon blir högre. Jag tror säkert många människor hade nappat på denna idé och budat för att få köpa en volvo som har använts på ett kungligt bröllop med kungliga bilister.
 

Tidningen Nära nr 4 intervjuar Pierre Hesselbrandt & Annika Ljungberg

Annika Ljungberg och skådespelaren Claes Malmberg. Du får också en intervju med Alex Loyd – mannen som skrivit den berömda boken ”Healingkoden”. 

Vi välkomnar två nya profiler som medverkar i Nära framöver, TV-profilen Pierre Hesselbrandt som svarar på frågor och krönikören Max Sundström. Och vi startar en astrologiskola och berättar om konsten att ställa ett horoskop!
 

Viktiga saker jag måste göra i mån av tid

1) Tapetsera om flera rum.
2) Boka tid hos min tandläkare (detta ska göras så fort jag minns det på en vardag).
3) Ordna nya visitkort, men först måste jag få hem mitt certifikat där jag får tilltalas Lady. Jag har så många namn och vad jag vet så har kärt barn många namn.
 
Jag heter:
HKH Altun Anne Ayten Aygibi Ahla Hertiginnan af Uppland XV von Porat-Marangoz. Namnet Aygibi och Altun har inte registrerats, men jag har fått de namnet först av alla. Anne fick jag under skoltiden för att slippa heta Anton. Det var tydligen lättare att tilldela mig namnet Anne än att tala om att jag inte hette Anton utan Altun. Hur svårt kan det egentligen vara att stava mitt namn rätt? Detta fel pga av att mina förlädrar inte kunde uttala Ayten utan sa Ayton.
Jag älskar varenda ett av mina namn för alla beskriver de mig.
 
 
 
 
 
 

Massor av lakrits har anlänt till mig som bloggare bla lakrids by Johan Bulow

När jag slutade jobba fick jag ta bilen hem för kartongen var stor och tung fylld med läckerheter inom lakrits. Jag sökte upp lilla Melody, som är dotter till en av mina barndomsvänner. Melody är född i Italien fast på amerikansk tillhörande område och är därför amerikansk medborgare. Hennes stora passion i livet just nu är Bollywood & Lakits. Därför föll det sig naturligt att tillsammans med henne uppleva känslan av att smaka på det finaste lakritsen som just nu finns på marknaden. För mig förblir hon en liten katt fast med rådjursögon.
 
 
 
Jag letade överallt efter DHL kontor och fann det på Sandbackens kiosk som heter Time numera. Jag fick hjälp av en släkting jag mötte på vägen.
 
Van slooten har sådan söt rosa visitkort och deras hemsida är www.vanslooten.eu
 
Nedan ser ni 5 biljetter jag fick för att bjuda in egna gäster till Lakritsfestivalen.
 
 
Lakrids by Johan Bülow finner ni mer om på hemsidan www.lakrids.nu
 
 
 Det fanns även te från tehuset Java och Lakritsroten
 
 
Äkta lakrits från Kalabrien
Amarelli lakrits är en naturprodukt heltutan tillsatser. Exklusiv både till smak och design. Längst ned i Italien, växer lakritsen vilt. Här har familjen Amarelli förädlat lakritsroten till pastiller och andra produkter sedan 1732.
 
 
Salmiak choklad från Anthon Berg since 1884
Lakritsfabriken bidrog med 3 chokladstänger i lakritssmak.
 
 
För Melody (lakritsälskande liten flicka) så var pingvin (av märket Toms) lakritsstängerna något som var bekant. Det fanns marmelad, choklad mm i smak av lakrits.
 
 
Från grannlandet Island har vi Lakkritsdjöflar. Även marsipan från självaste marsipanSKOLAN
 
 
 Marmelad i olika sorter
 
 
Sat trucks från Van slooten, Viva lakrits från Malaco och Toffee palat lakritsi från Brunberg
 
 
Även Fazer bidrog md tyrkisk peber. Från Van slooten har vi fire Trucks och Rally Drivers.
 
 
Gourme choklad med Chilli/lakrits
 
 
Hela kartongen full med allt mellan himmel och jord med en röd tråd av lakrits och salmiak. Jag vill tacka teamet på Lakristfestivalen även om jag var hindrad till att närvara vid pressvisningen. Jag ingår i Svensk press och hoppas med detta få ta del av fler event i framtiden.

Din välgörenhet med armbandet Hope från Frogpearl

Smyckesmärket Frogpearl samarbetar med olika hjälporganisationer, just nu. Med FN:s flyktingorgan UNHCR till förmån för utsatta flyktingar i Syrien. Köper du Frogpearls pärlarmand Hope för 545 kr, går 40 % av intäkterna till UNHCR.

Armbandet ha blå Baroquepärlor, groda och spänne är i sterlingsilver. Du kan beställa det på Frogpearl eller ringa 0701-708628. Detta armband har namnet Hope.
 
Vad innebär Sterling silver?
Det innebär 92,5 % silver och resten zink och koppar. Namnet kommer från engelska Star som innebär stjärna.

Första tarot leken skapas

Det är känt att Tarotkorten bland annat användes som spelkort främst i Frankrike och Italien men även i övriga Europa under 1700-talet. Spelet kallades på franska för les Tarots och på italienska Tarocchi.

Den äldsta kända och delvis bevarade Tarotleken kallas Visconti-Sforza och dateras till 1450. Den tillverkades i Milan och skapades mest troligt av artisten Bonifacio Bembo som en bröllopspresent vid ett äktenskap mellan två nobla familjer. Det finns idag en modern Tarotlek, Visconti Tarot, som baseras på det originalet.
 
Nedan ser ni kortet djävulen

ny app The JUVÉDERM Treatment Visualizer visar hur ditt ansikte ser ut efter skönhetsingreppet

The JUVÉDERM® Treatment Visualizer
 
Du får en bild taget på dig såsom du ser ut och sedan får du se hur bilden ändras beroende på hur mycket material som sprutas in i din hy. Du får då se hur du kommer att se ut och därefter bestämma dig för vad du vill göra med din hy. En mycket effektiv app för dig som inte vill ångra dina ingrepp.
 

Dunans Castle ger mig titeln Lady

Som Hertiginna af Uppland så brukar jag skänka pengar till olika välgörenhet. Denna gång har jag donerat pengar till ett slott i Skottland som brann ner 2001. De pengar som doneras från mig kommer gå till att restaurering slottets Dunans Castle mark ruiner med.

 
Jag får rätten att kalla mig Lady av Chaol Ghleann
 
 
Jag kommer att få hem ett Signerat och giltigt certifikat på min titel samt karta över var min bit land. Mitt titel Hertiginnan går inte i arv, men titeln jag får av slottet i Skottland går lagligt i arv.
 
 
Ovan cupcake hund heter Nala och är gäst hos Linda De la Rose.
 
 

Turkisk baklava

I går hade jag en väninna från Ljusdal hos mig och då fick jag för mig att jag skulle baka en baklava. Det finns redan färdigt tunna degskivor som man använder för att varva med
 
250 g fryst grekisk filodeg (1 platta = ca 42 g)
Sockerlag
olja
krossade valnötter
 
Sockerlag lagar du till att du lägger i lika mycket mängd socker som vatten och kokar ihop det. Du ska använda en msk citronsyra eller klämma i lite citronsaft för att sockerlaget ska bli flytande.
  • 6 dl socker
  • 2,5 dl vatten
  • 1 msk citronjuice
  • 2 msk apelsinjuice
 
valnötter köper du hela skalade som du kan mala sönder hemma med en hammare, som jag gjorde.
 
 
Rätten är vanlig i länder kring Mellanöstern och på Balkanhalvön med ursprung från Turkiet och Osmanska riket.  Rätten består av filodeg med hackade valnötter, mandlar eller pistaschnötter som gräddas och när den fortfarande är varm dränks i en lag av honung, socker, kryddor och rosenvatten.
 
Fler av mina recept på mat, bakelser och godis finner ni här.
 
 

Vill du gå på kurs i Empire stil på Roserbergs slott?

Du kan gå på kurs får du lära dig mer om Empire stilen som egentligen härstammar från grekisk konst och Egypten. I Sverige kom stilen att kallas Karl Johan. Det var Karl XIV Johan som när han besteg den svenska tronen 1818 tog med sig de franska idealen.

Tillsammans med sin franska hustru Désirée tillbringade han somrarna på Roserbergs slott.
 


Kursavgift: 1275 kr inklusive föreläsningar, lunch och kaffe.
Anmälan till antikskolan@auktionsverket.se eller ring 08-453 76 95
Slottet ligger i Rosersberg Sigtuna Kommun.
Datum 20 maj 2013
Föresläsare: Intendent Pierre Olbers S:t Bellies & gudier, Roserbergs slott.
 
Nedan urna är min egen jag har hemma
 

Genom rojalistföreingen får jag tidningen Gods & Gårdar

Jag har i dag fått hem min första tidning som medlem av rojalistföreningen, Gods & gårdar. Där kan du bl.a i detta nummer läsa om:
 
 
Butiken på landet
 
 
Svenska leverantörer som Stenströms, Camilla Thulin och Hansen & Jacob är representerade i de flesta butikerna. Inne i butiekn överraskas man av det breda sortimentet av klassiska kvalitetskläder. Mycket går i brittisk stil, som tex oljerockar från Barbour och tweedkavajer från Harris Tweed.
 
På Bukowskis aktion såldes liknande tyll klänning från Idag Sjöstedt för 7000 kr. Jag kanske borde ta med min klänning till Bukowski och få den såld.

Vill du Chatta andliga frågor med Agneta Sjödin

På tidningen Nära erbjuder just nu chatt Agneta.
 
Agneta Sjödin är inte bara programledare, hon har också skrivit flera andliga böcker. Hon började sin andliga resa under en vandring på pilgrimsleden till Santiago de Compostela. Efter det förändrades något inom henne och det föddes nya drömmar!

Är du nyfiken på hur Agneta Sjödin ser på andlighet? Nu har du chansen!
 
 
 
 
 

Gratis konsultation

Just nu får ni Gratis konsultation hos Anna Hovdegård. En konsultation tar ca 25 minuter och då går du igenom hela din hy och vad som är bäst för just din hy.
 
 
 
 

Jag blev väckt av en vän från Ljusdal

I dag kom en vän från Ljusdal som söker bostad i Uppsala. Hon är blygsam, men har krav. Hon vill ha en 3:a och tar emot var helst det finns i Uppsala. Är det någon som vill hyra ut en lägenhet så får ni jättegärna kontakta mig på annevonporat@live.se
 
 
En hälsning till den tjej som jag har stulit bilden ovan. Har du en lägenhet du gärna vill hyra ut till en mycket pålitlig tjej så hör gärna av dig till mig.

Konst av Angelica Wiik

 
 
Ni hittar denna äkta konst hos Kämpes Ramar AB
 
 
Angelica Wiik föddes i Stockholm 1960. Hon växte upp i en konstnärsfamilj och har fått mycket inspiration av sin mor konstnärinnan Margot Öjemark.

På Stockholmsslott med en klänning av Ida Sjöstedt

Jag är inne på Borggården då jag tänkte besöka slottsboden, men det var stängt. I dag jobbade inte jag för att jag hade ett ärende i Stockholm.
 
 
Klänningen har stora puffärmar så jag blev jämförd med en transexuell turkisk artist som ofta har kläder som sticker ut. Det är en f.d man som i dag är en kvinna nämligen Bulent Ersoy.
 
 
Nedan ser ni Bulent Ersoy som alltid är klädd för gala
 

kungakrona av lakrits

Inför lakritsfestivalen som jag har blivit inbjuden till tillsammans med andra mediaprofiler så har jag gjort en egen lakritskrona.
 
 
Nu på fredag är det pressvisning och i morgon ska jag ta ut ett helt paket med goodiebag och lakrits som har anlänt.

Få fina ögonbryn med ögonbrynsfärg och -serum från Divaderme

Nu kommer jag få hem färgen cappuccino brun som jag ska använda som ögonbrynsfärg. Jag anser att jag som har fet hy och fetast har jag på ögonlocken. Därför måste jag testa fram färg för ögonbrynen som håller. Pennor känns feta och det blir då ännu fetare på min feta hy som blänker och dryper av fett. Detta kostar bara 95 kr och det är värt att prova. Vill ni också ha rabatt så kan ni gå in på ovan länk och beställa varan.
 
Jag har förut provat torkad mascara som har små små fjädrar eller strån i som ger extra lösögonfrans effect från detta märke och vet att detta märke Divaderme håller måttet. Bland de bästa märkena på marknaden.
 
Ni får se mer ögon av mig när varan har anlänt.
 
 

bilder av mitt efterlängtade röda råd

 
 
 
 
 
 
 

Samhällets olycksbarn av Victor Hugo

Där får vi följa en präst som får tag på en tjuv som just har flytt ur fängelse. Prästen säger till tjuven att han kan ta allt hans silver, bara han använder det för att leva ett hederligt liv och se till sin nästa. Den här enastående generösa handlingen lär tjuven att det finns godhet i världen. Han får tillbaka sin förmåga att lita på andra människor, vänder sig bort från desperationen och från brottets bana och når framgång.

Det är så vi är menade att leva, att sluta vara rädda för uppoffring och att utnyttja vår förmåga att göra gott.

Känd som les miserables
 

spanska Churros

Jag tänker prova laga egna Churros och doppa dem i glasyr. Glasyren görs enkelt på socker, vatten och lite citronsyra som man kokar ihop.

Det är helt enkelt en deg på vetemjöl, ägg, vatten, smör, socker, salt som friteras i het olja.
 


churros för fyra personer

3 dl vatten

en nypa salt

en nypa socker

2½ dl vetemjöl

4½ tsk smör

2 ägg

Jag tar aldrig mått på att laga mat och bakelser efter recept. Jag går på känslan och det brukar bli super ändå.
 
blogg listor
bloggportal

Kommer ni ihåg sexrådgivaren Malena Ivarsson?

 Malena hade förut ett program som gick varje fredag på tv som hette Fräcka Fredag.

Nu har ni möjligheten att få träffa henne live då hon ska vistas på Gränby centrum vid apoteket hjärtat mellan kl 10.00-18.00.

Malena är i dag socionom och auktoriserad sexolog. Hon kommer tillsammans med en representant från Uppsala prostatacancerföreningen att besvara manliga frågor.

Samtal kommer att ske i samtalsrum hos Apoteket Hjärtat så ni kan vara lugna att ni inte möter på publik vid era frågor.


Detta sker 19 april och samma dag är det kundklubbdag för medlemmar 20 % rabatt på hela sortimentet.
 

Läkaren Maria Arvidson

 
Ville med detta inlägg tala om att hon har blivit så smal. Till vänster ser ni glamourmodellen Linda De la Rosen.
 
 

Testa hur denna bild påverkar ditt vatten

Ta två glas vatten och lägg en av dem på en bild som du har själv målat. Bilden som du ska måla ska se ut som den jag har på denna bild.

Låt vattnet i den ena glaset stå på denna en minut. Sedan ska du smaka av båda vatten i glas och känner skillnaden. Det vatten som har stått på denna bild kommer att få en friskare smak och kan kännas kallare. Det andra vattnet kommer kännas lite mer unket.

Vatten är nämligen informationsbärare och tänk då hur vattnet (blodet) i din kropp mår om du säger fina saker till dig själv i spegeln. Ur boken vattnets dolda budskap
 
 
 

Mitt möte med författaren Mia Törnblom

Jag upplevde Mia väldigt rolig och jordnära tjej med både fötterna på jorden. Hon tog sig tid till att bry sig om alla som hade samlats kring henne. Jag hade tänkt spela in Mia, men hon ville ta bild tillsammans. Det fanns nämligen en utbildad fotograf som ville hjälpa oss med bilderna.
 
Jag tror att Mia trodde att jag tog bilder fast jag höll på att spela in. Jag köpte hennes bok och fick den signerat med mitt namn Ayten. Jag kunde ha valt namnet Anne, men jag har denna period velat använda namnet Ayten mer. Det beror på vilket humör jag är på. Det händer att jag ibland vill använda namnet Altun eller Aygibi-tenli.  Fast jag ska nog ändra lite i mitt namn tänkte jag. Jag vill lägga till Sah på slutet av varje namn jag har så att det blir
 
Anne Sah (uttalas schah)
Ayten Sah
Altun Sah
 
Den sista personen av Dynastin och ätten från Osmanska riket heter Neslihan Sah och jag tycker att det låter så romantiskt och så vackert. Självklart vill jag också lägga till Sah på slutet av varje förnamn jag har.
 
 
 
Det märks så tydligt att hon är en mycket god person. Hon utstrålar så mycket värme och styrka.
 
Jag är nog sämst på att ta bilder. Jag har övat på att redigera bilder och så här blev det.
 
 
Nedan ser ni Mia signera min bok. Visst är jag en duktig fotograf?
 
 
 
 
 
 

Mitt andra hem & mitt smultronställe

Det är få människor som vet vart mitt andra hem är. För er som kan gissa var detta ligger så vet ni var jag brukar hålla hus när jag vill vara endast för mig själv.
 
 
Min granne är Sveriges radio som ni ser
 
 
Detta är mitt tak på jobbet
 
 
 
På väg ut går jag igenom denna tunnel och när jag är väl ute så är jag bland folk.
 
 

skönhetsexperten Anna Hovdegard

Hon driver skönhetssalongen  Uppsala By Beauty  :microneedling, microdermabration, anti-age  ansiksbehandlingar,massage,vax,mmm!
 
Anna är själv en skönhet med de vackraste blåa ögon jag någonsin har sett. Jag har aldrig sett den ögonfärg förut och den måste ses går ej att beskriva.
 
 
 Hon har även en webbshop kan du köpa produkter som din kropp mår bra av. Du kan boka en genom att gå in här och boka. Alla behandlingar kan ni hitta här. Jag har själv sett före och efter bilder på en privatperson och sett hur hennes hud skalades av. Det var en kvinna ca 70 år gammal och jag hamnade i chock när jag såg hur huden under såg ut. Det skalades verkligen bort rynkor och pigmentförändringar. Gumman blev ung på nytt och fick en 50 årings hud. Ni måste be Anna visa bilderna av 70 åringen när ni träffar henne.

Glöm inte att när ni bokar en tid att hälsa från Hertiginnan för då får ni ett förmånligare pris.

Ni är varmt Välkommen till Uppsala by Beauty!

Kungsgatan 41, Uppsala. Salon Creative zone

Boka tid för behandling, ring:  +46 70 254 03 16

 

Medicinsk hudvård Synchroline

 

 


I dag möter jag Mia Törblom

Så fort jag slutar jobba och stänger ridån så kommer jag möta Mia Törnblom. Hon finns då precis innanför gallret så henne stänger jag inte ut.  Det är så bekvämt att hon kommer till min arbetsplats.

Jag har då även bjudit in vännen Anna för att närvara på detta och jag hoppas det finns i hennes intresse att möta Mia.

Mia är författare och jag har fått min inbjudan hem om att närvara på hennes gästeri.
 

Astrosex

Navigera ditt sexliv med hjälp av stjärnorna!
Vad tänder en Vädur? Hur förför man en Stenbock? Och hur uthållig är egentligen en Oxe?
Astrosex lotsar dig genom zodiaken och ger dig en inblick i de sexuella behov och önskningar som styr varje stjärntecken. Se vem du passar ihop med och vem du bör undvika.

Lär dig vad som hetsar upp din partner, och befria din egen dolda sexpotential. I denna heta kärleksguide får du tipsen som tar både dig och din partner till himmelska höjder.
 
Skriven av Sara Bartlett
 

Modemingel hos chez Simone

Simone bjöd både rött och vitt vin. Hon hade dukat fram massor av olika tilltugg.
 
 
 
På bilden ovan så var det frisören Mr J som hade fixat hennes hår. Nedan är hennes modelluppdrag och ovan där hon påminner om Marilyn Monroe pose är reklam för nylonstrumpor.
 
Nedan ser ni Simone i action.
 
 
 
 
Uppsala by Beauty drivs av Anna Hovdegård som är aktoriserad hud, spa terapeut SHR medlem.
 
 
Här skålar vi med vin tillsammans.
 
 
 

Femman har godkänt Sabina

 
Det är inte många kvinnor som blir godkända av Femman. Han ogillar starkt kvinnliga människor och manliga djur. Han går bara fram till manliga människor och kvinnliga djur.

Nedan ser ni bild på den otrevliga papegojan som finns på Djurmagasinet i Stenhagen /IQA Maxi
 
 
Checka in hur han verkligen tittar in i kameran. Verkligen vaken papegoja som sedan blev sur när det lät från kameran då jag stängde av den. Han är inte rädd för människor utan blir irriterad på människor om de besvärar honom.
 

Inför Pressvisning med lakritsbuffé 19/4 och Lakritsfestivalen 20-21/4

19:e april är jag inbjuden till pressvisningen av lakritsfestivalen. Inför denna dag har jag designat en egen krona med lakrits. Man ska sedan sätta ihop den och lägga den på huvudet då blir det lakritsDrottningens krona. Högst upp på topparna ser ni engelsk konfekt, lakritsbåtar, lakritshjul och längst ner sötlakrits snurrar. Jag har klistrat fast godisarna med klister som ska hålla som berget. När allt har torkat ska jag spraya på med guldglitter så att den blir riktig festlig.

 
Min Goodiebag från Lakritsfestivalen har anlänt och jag ska hämta den i morgon på posten.
 
I det brev som medföljer utskicket saknas tyvärr namnet på en av produkterna, förutom alla de produkter som finns på listan får ni även Brunbergs lakritstoffee. Det är lakritstoffeebitar med chokladglasyr. Systembolagets tidning Bolaget skrev i oktober att det var deras favorit från Lakritsfestivalen 2012.

Så blev min svägerska blåst på 600 kr

Jag hade en mycket trött bord hemma som jag ville bli av med. Min svägerska Lady Di gillade den och bad transportfirman hämta den till henne. När bordet anlände märkte hon att den hade fuktskada och fick betala transportfirman igen för att be dem röja den ur vägen.

Ni kan aldrig ana hur arg hon var på mig som skickade den i väg till henne.

Hon ansåg då att jag var skräpsamlare som hade massa antik och loppis hemma. Om till och med jag ville slänga ett bord som skräpsamlare, så kan ni föreställa er hur trött och sliten detta bord var.

På den tiden höll jag mig undan i några veckor så att hennes ilska gentemot mig skulle avta för jag skämdes över att ha smetat in henne i eländet.

Nu när jag skriver detta inlägg så kommer jag även riva upp gamla sår hos henne.
 

I dag ska jag i mån om tid gå på modevisning

Allt som skulle göras i dag ställdes in. Jag skulle egentligen inte jobba då jag skulle på ett möte i Stockholm. Sent i natt fick jag avboka mitt möte. I stället ska jag på ett möte i Uppsala innan jag jobbar.
 
Jag slutar jobba kl 19.00 och modevisningen börjar kl 18.30 så jag ska försöka hitta någon som kan ersätta mig så att jag själv kan närvara på modevisningen. Jag orkar inte titta själv utan det är så bekvämt när folk i stället visar upp för dig vad de har till försäljning. Det jag kommer att göra är att ta bilder och anteckna för att sedan redovisa detta.
 
 
Det är Simone Falk som håller i denna modevisning. Bilden på cindy dockan är ur hennes egen samling. Hon har massor av dockor från olika tider som hon samlar på.
 

Mitt häxnamn är Ahla

Jag har bara namn som börjar på A och var nyfiken på vilket namn som jag kommer att få bära som häxa. Vivi sa att det kommer att komma till mig när jag minst anar det. Häromdagen skulle jag meditera och vet ej om jag somnade eller inte. Jag var i varje fall medveten.

Jag drömde/såg en vision om att jag satt i ett fängelse. I fängelset tänkte jag tillbaka hur jag hade hamnat i fängelset. Då befinner jag mig i ett stort aula av något slag och väntar på att ropas upp för att få någon typ av certifikat/diplom för något. De ropar upp Ahla och då går jag fram för att ta emot gåvan.

Så fort jag började gå mot målet vaknade jag upp. Jag fick i varje fall reda på mitt namn Ahla.

Ahla är arabiskt och betyder sötare än... eller vackrare än....
Jag vet i varje fall att mina egna gjorda/ritade smycken är både vackrare och sötare än något annat!
 

Hertiginnan har gått med i harmonisidan

Det är helt gratis att gå med Harmonisidan. Som medlem får du:

◾Rabatter på vissa kurser/events
◾Möjlighet att gå distanskurserna
◾Vissa distanskurser gratis för medlemmar
◾Tillgång till öppna meditationer och artiklar om örtkunskap mm i bloggen. Du kan också själv skriva blogginlägg. Du får också tillgång till forum och kan själv starta diskussioner.
 
 
 

Grattis alla romer på er Nationaldag


Jag ska tapetsera vardagrsummet med tyg

Jag älskar att vara kreativ och nu har jag fått idén om att tapetsera med tyg i stället för tapeter i vardagsrummet. Det var halva priset på tyg på Ponduro så jag köpte 5 meter dubbeltyg dvs totalt 10 meter. Jag hoppas det kommer att räcka runt halva ytan såsom jag har planerat.

Tyget kostade 69 kr per meter (50 % rabatt).

 
Jag kommer snart att gå på pressvisning för lakritsfestivalen och ska ge dem en överraskning.

Storbritanniens förra premiärminister blev 87 år gammal

I morse dog Margaret Thatcher på lyxhotellet Ritz i London efter att ha drabbats av en stroke.  Det var med stor sorg som Mark och Carol Thatcher meddelade att deras mor, baronessan Thatcher, dog fridfullt efter en stroke i morse, säger Thatchers talesman och före detta rådgivare Tim Bell i ett officiellt uttalande.
 
 
Miss Margaret Roberts (later Margaret Thatcher) poses for a photograph during a
local election campaign in Dartford, London, in 1951.
 
Därför gillar jag Margaret
Stina Dabrowski hade ett program där hon intervjuade kända personer. Varje gång programmet avslutades fick man se de intervjuade gästerna hoppa. Precis varenda en hoppade på slutet utom Margaret då hon var en tung person med mycket pondus. Jag gillar att hon vägrar göra som andra vill så länge hon anser att det är fel. Själv hade jag valt exakt såsom Margret valde dvs vägra hoppa.
 

Turkiets medlemskap i EU? (korrespondens mellan mig och en sakkunnig från USA)

Jag tillhör partiet kristdemokraterna sedan den dagen jag blev myndig och fick rösta. Nu har jag blivit nominerad för valet till riksdagen, men jag har då bett om att få vara med i valet för att sitta i kommunfullmäktige.

Jag har då fått frågan om vilket ämne inom politiken jag vill jobba med. Detta ska då skrivas som min presentation på valsedlarna som delas ut inför valet nästa år.

Jag är dyslektiker dvs ordblind och känner många gånger att jag behöver rådfråga människor jag anser har en annan erfarenhet än vad jag har. Något som har varit intressant för min del är att försöka jobba på att få med Turkiet i EU. Jag tror detta kommer att gagna Europa mer eftersom Turkiet är muslimsk och kontrastet till Kristendomen kan riva ner murar.

Turkiet är numera ett I land. Att kräva Turkiet på att ändra kurdernas rättigheter är bara ett sätt att skjuta i från sig Turkiets medlemskap i EU. Ett land kan tappa ambitionen om de känner att de står utanför. För att det inte ska bli moment22 av kurdernas rättigheter så anser jag att det då blir lättare om Turkiet måste som andra länder råda under Europas lagar och detta innebär på längre sikt att det blir fler i befolkningen som blir för Kurdernas rättighet procentuellt sätt. Då tänker jag på befolkningen i hela Europa som då blir medbestämmande. Om man i stället skjuter bort Turkiet så skjuter man även bort Kurdernas rättigheter. Det behövs fler röster för att ändra på lagarna även i Turkiet.

Jag är ordblind och har lättare för att förklara mig muntligt än skriftligt. Finns det frågor kring EU och Turkiets medlemskap så får ni gärna skriva och fråga.
Min fråga till dig som är medborgare i USA är följande. Anser ni att Turkiets medlemskap i EU kan stärka EU. Att kräva av Turkiet att ge kurderna sina rättigheter och samtidigt ha det som ett svepskäl till att blockera landet som medlem i EU skapar bara ett moment22 både för Turkiets medlemskap i EU och kurdernas rättigheter. Energi är oändlig och att sätta stopp för den genom att neka Turkiet är att utesluta ett I land som kan höja BNP över hela Europa tanke på de länder som har mycket fattigdom och lägre BNP som just nu är med i EU. Vad är det som egentligen styr EU är det likvida medel eller är det gemenskapen? Vad händer om EU blockerar Turkiet? Kommer då Turkiet stå ensam eller kommer landet i stället alliera sig med något som blir mer hotfullt för EU?
 
Även Cypern frågan är ett hinder som skapar moment22. Om Turkiet går med EU kommer både Cypern frågan att lösas och kurdernas rättigheter. Snart ska ni se att EU ländernas genomsnittålder kommer att vara 43 medans samtidigt kommer Turkiets att vara 28 år. Värt att nämna att Turkiet är med i G20 länderna.
 
 

Man lär sig något av alla

Jag har en förmåga att tro gott om folk och jag har mött en person som har fått mig att inse att alla människor är inte vad de utger sig för att vara. Man kan säga att hon blev min "lärare" till att inte lita på människor. Visst har jag mött många oärliga människor, men denna person trodde jag väldigt högt om.

Det är svårt att känna igen en falskhet även om det utspelar sig mitt framför ens ögon.

Denna människa fick mig att inse att jag inte ska lita på folk hur vänliga de än spelar. Såsom man inte ska döma människor för att de är dåliga människor så ska man heller inte tro gott om dem bara för att de spelar goda.

Det finns något som heter "genom sig själv lär man känna andra". Detta är något jag längre inte tror på. Vilken människa jag än är och vilka moraliska värderingar jag än må ha så kommer jag aldrig mer tro att det är en självklarhet för andra också.
 
Denna person hade en dålig sida jag inte gillade redan första gången jag mötte henne. Jag gillade inte att hon var så misstänksam och när hon blev mer och mer misstänksam så gav jag upp och insåg hennes manipulativa fula sida. Hon spelade bara misstänksam för hon trodde då att hon var i överläge. Att spela teater för att utnyttja andra hamnar en människa aldrig i överläge. Jag går bara efter min känsla och den säger att denna människa inte har goda avsikter sedan kan hon spela teater in i det sista.
 
Om en människa inte litar på mig så förstår jag inte varför personen vill träffa mig? Människa är så motsägelsefull att hon till slut blev en parodi på sig själv.
 
Tack ändå för din lärdom du gav mig den kommer att komma till användning i min egen framtid. Om jag känner mig värdig en sådan människa kommer jag att börja tvivla på min värdighet och stolthet.
 

En hemlighet om mig som inte Anna Åkerblom vet om

Innan Anna lånade ut sin kropp "hus" för transmediumskap så bad hon oss sätta våra mobiler på flygplansläge eller stänga av. Hon berättade att det kan störa de frekvenser hon jobbade med. Jag blev så nyfiken och ville se hur det skulle se ut. Jag tog upp telefonen och i smyg tog jag en bild av Anna när hon satt i trance.

Hur många bilder jag än tog så fick jag bara med färger. En av bilderna jag tog påminde starkt om Annas bilder hon har målat under trance som har kärleksfrekvensen. Det var en blå bild med något runt rött i mitten. Om Anna läser detta och ser bilden nedan kommer hon själv kunna se vilken bild jag talar om.

Jag har aldrig blivit så förvånad i mitt liv. Där satt jag med massor av bilder tagna på Anna och hon var inte med på en enda jag tog under trance. Har Anna någon logisk förklaring till vad som hände och varför jag i stället fångade färger dessutom bilder jag själv satt och tittade på strax innan.

Anna har meditationskasett hon säljer för 200 kr och där ingår 4 intutiva målade bilder som hon har målat med hjälp av kanalisering av änglar och guider. Jag tog 6 bilder och alla innehöll de enbart färger som representerar olika energifrekvenser.

Se och döm själva!

 
Varför kunde jag ta bilder av Anna före och efter transen, men inte när hon var i trance? Tydligen kan man inte få in en kamerans frekvens för att ta bilder av änglar som har lånat en människorkropp "huset" och i detta fall Annas kropp.

Litet keltiskt kors

Det keltiska korset är förmodligen den mest kända och kanske också mest använda tarotläggningen.
 
 

1. Dåtid

2. Nutid

3. Nära framtid

4. Din omgivning

5. Dina bästa förutsättningar

6. Utgång

 

Nedan är den klassiska keltiska korset Celtic cross

 
Vivi Linde sa att korten alltid stämmer och tror vi att det inte stämmer så är det vi som inte har tolkat det korrekt.

Vackra diadem från Ottomansk period & mitt fornturkiska namn

 
Det är jag själv som har klippt och skurit bilderna innan jag publicerar dem för att ge bilderna en personlig touch.
 
Jag säger inte detta för att Sabina och jag är släkt. Jag säger detta för att ingen annan än hon har lyckats ge mig drömhåret. När Sabina har gjort extansion på mig så har håret haft en bra kvalité tills det att jag har tagit ut dem. Tyvärr så har alla andra inte lyckats ge mig ett äkta hår såsom Sabina gjorde. Se nedan bild själva hur glad jag är över de fina lockarna hon har givit mig.
 
 
Älskade röda hår hur kunde jag svika dig?
 
 
Jag har numera en mycket stor tiara samling.
 
Snart ska Sabina slå till igen och förvandla mig åter till Hertiginnan AYTEN Anne von Porat. Just nu är jag allt annat än en Hertiginna. Jag är en liten elak köttbulle som för det mesta känner mig butter.
 
 
Jag ska få ett nytt namn snart och det är AYGIBI TENLI, innebär samma hy som månen. Jag är full av finnar och månen är full av fläckar så det kan nog stämma. Ayten är ett fornturkiskt namn som står för den turkiska flaggan. Inte mig emot eftersom jag är född i Turkiet. Av alla 4 länder som delar på Kurdistan så kommer jag alltid vara glad över att jag hamnade på den turkiska sidan. Vilken etnicitet jag än tillhör så älskar jag det land jag föddes i.
 
"Om jag inte kan älska landet kan inte landet älska mitt folk"
 
Jag är utomjording i Turkiet och jag är en utomjording i Sverige därför bär jag månens namn.
 
 
Man måste leka sig fram för att lära sig mer om Photoshop.
 
 

Skönhetsindustrin utvecklas med avföring från djur

 
 
Näktergalsavföring för att bleka huden är något Japaner har använt sig av länge men nu har denna produkt nått lite varstans på olika Spa i världen. Avföringen innehåller antioxidanter och pärlglans som ger huden lyster. Det innehåller även enzymer som bryter ner döda hudceller. Det här är något som många kändisar använder som daglig skönhetsrutin. Däribland Victoria Beckhamn.
 
Har näktergalen dessutom svalt röda vinbär då lär du få finare hy.
 
 
Sen har vi alla de produkter som innehåller snigelslem som är mycket populära. Det upptäcktes först i Chile bland snigelbönder. Deras hud visade sig vara mjukare än andras och sår läkte fortare då de arbetade med sniglar och hade slemmet upp över armarna. Slemmet innehåller Allantoin som återskapar hudcellerna, kollagen och elastin i huden. Det här går även att köpa i produkter här i Sverige.
 
 

Lönnvägar i Uppsala & samtal med riktiga änglar

Det finns vissa områden i Uppsala som bara jag känner till. Jag har drömt om hur jag tar mig dit. När jag kom till Drabanten så var det låst. Jag visste då exakt vilken väg jag skulle ta för att komma så nära föreläsningssalen som möjligt.
 
Det var i denna lokal jag var i när vi hade föreläsning på kvinnodagen 8 mars.
 
 
Nedan ser ni Anna Åkerblom som berättar att många änglar är arbetslösa för att vi människor inte ber om deras hjälp. De kan inte hjälpa oss om vi inte ber om det. Våga be och ni kommer att se mirakel.
 
 
Visste ni att Anna är släkt med den svenska kungafamiljen?
 
Nedan lyxräkmacka på surdeg åt jag till lunch på Roberts Coffee.
 
 
På Roberts Coffee har de en otrolig fin utsikt dvs tågstationen, numera resecentrum.
 
 
Sist men inte minst vill jag dela med mig av denna fina bild. Det är en kärleksvirvel och det är något jag måste lära mig att bära hela livet.
 
 
Både i vänskap och i relationer ska man ge och ta energi. Folk som bara tar och inte ger tillbaka har jag tackat nej till.
 
Hur upplyst jag än blir så kommer jag aldrig ge villkorslöst för då går man emot energilagen som säger att energi ska både tas och ges.

En relativ kort clip angående Transmediumskap

Jag har i dag varit på transmediumskap med Anna Åkerblom. Hon lånar ut sin kropp till små änglabarn, änglar och guider. Till mig sa dessa guider att jag redan var en ängel. Visst känns det bra att få veta vem man är, men det kan också innebära en stor ensamhet.

Jag fick också veta att det fattades energi från mig då jag har gått miste om den på vägen. Detta är något som är så sant att jag ibland inte vet vem jag egentligen är eller borde vara när jag vaknar upp på morgonen.

Vi växer upp med att folk har en bild av oss och sällan stannar man upp och frågar vem man egentligen är.

 
 
Av alla medium jag har mött så gillar jag klart Anna mest bland favoriterna. Hon är en sann diplomat och är en otrolig duktig föreläsare.

Nästa vecka är jag på mode mingel (luella bartley bags)

På detta mode mingel så finns endast fina märkes kläder och märkesväskor till salu. Det är ca 20 tal personer som kommer att få närvara och få en förhandsvisning på vår och sommarkollektionen. Jag själv är just nu på jakt efter en riktigt fin märkes väska och bland favoriter har det alltid varit Louise Vuitton och Luella bartley bags väskor.

Det kommer att bjudas på mat och vin och vi kommer få tid att lära känna varandra. Alla är de något inom modebranchen som närvarar och jag som är mode bloggerska kommer att ta bilder och lägga upp det på bloggen.
 
Ovan söta rosa är en väska från luella bartley bags och detta märke användes även i filmen En prinsessas dagbok.

Älskade arkitektur

Att se växter som växer sig hög
att se hur den arbetar sig upp
att se hur det blir kallt
att se hur löven faller
att se den täckas med snö
Såsom jag växte upp
såsom jag blir kall
såsom jag kan falla
såsom jag täcks med snö

för dig blir jag aldrig kall och faller inte. För dig syns aldrig snön för dig finns jag annars skulle jag för alltid vila. Tack gode gud för dess arkitektur som låter historia leva vidare.

 
I morgon är en historisk dag då jag ska inreda mitt hem efter min egen intution och vilja. Det ska bli en överraskning för alla inblandade.

författaren Mia Törnblom ska komma

Jag har kokat kaffe för att jag väntar på besök av en som är politisk aktiv och jobbar för det 25 %. Jag tror att hon vill prata om en konsert vi ska gå på tillsammans.

Nästa vecka ska jag träffa Mia Törnblom och jag såg att de hade skrivit fel datum på tv skärmen. Jag anmälde genast felet så att personalen kunde göra något åt detta.
 
Nedan ser ni Mia bli sminkad
 

Är du intresserad av att få prata med änglar och guider?

Veckan som kommer är jag helt uppbokad i flera evenemang jag själv brinner för.

6 april lördag är jag på transmedium kanalisering. Det blir en helg med ett seminarium om Healing, Placebo, tankens makt och kraft, Shiatsu, Bioenergiterapi mm. "Prova på" lite olika behandlingstekniker, Meditation
 
Mediumet lånar ut sin kropp och röst till änglar och guider som kommer och ger oss undervisning, healing och väldigt många skratt.
 
 
Det börjar alltid med att småänglar kommer och pratar och  de älskar att "sätta" skratt på oss. De låter alltid som små barn som pratar,  men kan ändå säga mycket visa saker. De andra guiderna ger healing drar ut  trauman om de anser att det passar sig i den grupp som samlas. De andvänder ljud  och toner för att ändra våra fält. Maya är en stor ljusängel som sjunger mycket  vackert säger många. Hon väcker koder mina sina toner för att skapa utveckling.  De undervisar oss också.

Jag behöver rådgivare innan jag kan gå vidare

Jag kommer denna vecka träffa två erfarna personer som ska vägleda mig i min presentation för kommunvalet i Uppsala. Jag har en avsikt med att engagera mig i politik och behöver vägledning till att framföra på ett sätt så att jag kan göra mig förstådd. Jag är dyslektiker och det kan bli ett hinder för att kunna redogöra mina åsikter med text.

Jag behöver även hjälp med att hitta en bra frisör.

Lillen är med och dansar

Det tog mig lång tid att upptäcka att bland vackra kvinnor dansade även en liten man. Han är dessutom seriös när han dansar med dessa kvinnor.

 
Bilden är tagen ur serien Muhtesem Yuzil som utspelar sig kring 1500 talet Osmanska riket.
 

Billig medicin kan hämma bröstcancer

I UNT står det följande:

Traditionella blodfettssänkande mediciner kan användas för att behandla bröstcancer. Forskare på sjukhuset i Lund har upptäckt att medicinerna hämmar utvecklingen av ett enzym, något som tidigare varit okänt.

Hertiginnans egna ord
Detta har varit känt länge då TNF ett ämne som skyddar vårt immunförsvar öka med mängden fett i kroppen eftersom de gror sig i våra fettceller. Bröst innehåller mest fett och då är det logiskt sätt viktnedgång som kan vara en fördel eller att man hämmar bildandet av fett i blodådrorna. Alternativ kan vara blodförtunnande som Fragmin sprutor eller klassiska omega 3 fiskolja.

Jag har studerat medicin och är utbildad sjukvårdstolk och tolkat inom landsting, kommun och rättegång i 10 år av mitt liv. Jag har även studerat ekonomi och har jobbat på ekonomiavdelningen för Janemars och MQ.


RSS 2.0