Hertiginnan presenterar snygga djur

 
Jag gillar ansikten med karaktär dvs sådana man inte blandar ihop med andra. Se denna kattens mun hur speciell den är. Katten har mycket tyngd och ser väldigt klok och mogen ut.
 
Nedan en omogen katt som inte vill bada och han är riktigt ledsen.
 
 
Nyfödda bebisar som är lindade
 
 
En unik kanin som också har speciella drag man inte blandar ihop med andra kaniner. Sådana djur som tittar som människor brukar också vara väldigt intelligenta.
 
 
Dessa två känner varandra sedan länge tillbaka. Det är lite Halil och Sandra över dem. Hunden är en kopia av Halil i varje fall.
 
 
 

Dag 131 Dagens visdomsord the secret

Det är skillnad mellan att känna tacksamhet och uppskattning för något, och att känna en bindning till något. Uppskattning och tacksamhet är tillstånd av ren kärlek, medan bindning innehåller rädsla, rädsla för att förlora eller inte ha det man känner sig bunden till. När det är fråga om något du vill ha i ditt liv gör uppskattning och tacksamhet att du drar det till dig. Om du känner dig rädd för att du inte ska få det du vill ha, eller för att förlora det du har, då handlar det om en bindning.

Ett bra sätt att släppa taget om bindningen är att om och om igen inrikta dig på på uppskattning och tacksamhet tills du känner att rädslan har försvunnit.

Dag 118

Om du befinner dig i en negativ situation med någon i ditt liv, ägna några minuter varje dag åt att känna kärlek i ditt hjärta för den personen och sänd sedan ut den i universum. Bara det att utföra denna enkla handling hjälper till att ta bort all bitterhet, ilska eller negativitet gentemot den personen.

Kom ihåg att bitterhet, ilska och andra negativa känslor gör att du drar till dig motsvarande upplevelser. När du känner kärlek drar du till dig kärlek. Det du känner för en annan människa, det drar du också till dig.
 
 
 
Hon har att göra med ett monster och ändå sänder hon kärlek och vackra ord till universum. Detta kommer få monstret att bli humanare mot henne.
 
Jag testade detta och sände kärlek och ljus till universum. Jag sände så att jag själv trodde till slut att monstret var redan mänsklig och snäll.

ord på vägen

Du har endast två val gällande saker som är viktiga för dig: 1. hitta en positiv synvinkel att betrakta dem ur eller 2. dra bort uppmärksamheten från dem så länge det krävs för att lyckas med punkt 1. Allt annat är smärtsamt.

Jag har mött reinkarnationen av Clara av Assissi

Det är en person som är levande i dag och har förut lev Chiaras liv. Nedan kan ni läsa hennes story.


Clara Scifi föddes i Assisi år 1194. Redan som ung beslöt hon sig för att endast tillhöra Kristus. Hon begav sig därför till den Helige Franciskus (1182-1226, 4 okt.) för att få råd av honom, som sedan något år tillbaka hade börjat att leva ett radikalt liv enligt Evangeliet. Franciskus samtyckte till hennes beslut att dra sig tillbaka från världen; han klädde henne själv med en dräkt av grovt tyg och ordnade en liten boning för henne vid San Damianokyrkan, vilket blev Clarissornas första kloster. Clara fick snart sällskap av sin syster Agnes och sedan av andra unga kvinnor från staden med samma intention. Så föddes den s.k. II Franciskanska Orden, kallad ”De Fattiga Damerna från San Damiano” senare ”Clarissor”. Clara levde i den allra strängaste fattigdomen efter sitt inträde i Orden hela tiden i San Damiano, och förde ett kontemplativt liv. Med moderlig kärlek tog hon hand om sina efterföljare, arbetade ihärdigt och älskade Kristus, sin Brudgum av hela sin själ.
 
När Påven Gregorius IX (1227-41) besökte klostret blev han upprörd över systrarnas extrema fattigdom och ville mildra deras löfte, men Clara avböjde. Regeln som slutligen skulle gälla för Clarissorna godkändes och promulgerades först av Påven Urbanus IV den 18 okt. 1263 (den s.k. ”Urbanianska”). För att försäkra sig om att få leva i den absolut radikalaste fattigdomen för Himmelrikets skull, så utbad sig Clara det s.k. ”Fattigdomsprivilegiet” av Påven Gregorius IX, daterat den 17 sept. 1228. Detta dokument ger de ”Fattiga Systrarna” i San Damiano rätten att inte ha någon egendom i denna världen, ”genom att i allt följa Honom, som för oss blev fattig och är Vägen, Sanningen och Livet”. Clara och hennes medsystrar levde under den s.k. ”Ugolinska” Regeln från år 1219, vilken tiger helt om den gemensamma fattigdomen och som sedan genom olika omarbetningar kom att ge upphov till en gren i Orden som har rätt till gemensam egendom. Detta stod naturligtvis klart för Clara, som så ivrigt önskade att alla hennes medsystrar skulle få åtnjuta samma privilegium som hon att endast äga Kristus. Hon bestämde sig för att be om en skriftlig försäkran om att deras liv i radikal fattigdom inte skulle tas ifrån dem eller förändras. Clara var stark i anden, men försvagad till kroppen på grund av all botgöring och fasta. Den stränga livsföringen medförde att hon blev sjuk.
 
När Saracenerna belägrade Assisi, reste sig Clara från sjukbädden, hämtade Sakramentet och visade sig med monstransen i dormitoriets fönster. Samma dag gav sig fienden av. I julimånadens hetta år 1252 orkade Clara inte längre äta. Påven Innocentius IV (1243-54) gästade då Assisi och fick veta, att en helig kvinna väntade i San Damiano på att hennes Regel skulle godkännas. Äntligen den 11 augusti kom bud till klostret med den påvliga bullan som godkände de Fattiga Damernas Regel. Clara kunde med glädje sluta sina ögon. Hon dog med den påvliga bullan tryckt mot bröstet och med ett leende på läpparna. Två år senare blev hon helgonförklarad av Påven Alexander IV (1245-61), samme påve som högtidligen förklarade att Franciskus Stigmatasår var autentiska. Pius XII utropade Clara år 1958 till Televisionens Skyddshelgon eftersom hon fick en vision av Julnattsmässan i Franciskusbasilikan på sin sjukbädd (hon beskrev efter Mässan för sina medsystrar varje detalj och vilka personer som var närvarande. Hon hade aldrig besökt den nybyggda basilikan eller ens kunnat tala med någon som sett den p.g.a. sin svåra sjukdom!).

En del av reklamen för outsiders

Som Hertiginnan af Uppsala var jag med i programmet outsiders. Nedan visar jag en bit av reklamen så då gick på tv innan tv programmet sändes fullt ut.

 
 
Det man ser i rutan är mina ögon när jag sminkar mig framför spegeln.
 
 
 
 
 
 
 

Är Hertiginnan ättling till Didrik von Porat

Det ryktas om att jag skulle vara ättling till Didrik von Porat. Det är folk som fäktas i hans anda som tror att jag är en ättling.

Jag måste göra en släktforskning och kolla lite närmare på vem jag är rakt nedstigande släkt med.

Mitt studiebesök hos silikontuttarna

Som Hertiginna får jag inbjudan att göra studiebesök för att läsar mig mer om hallon och silkonbröst.

Nedan ser ni ett urval av slikonkuddar man stoppar in i brösten.

Medans jag väntade på föreläsaren satt jag fint och målade mina naglar. 
Detta är bara början på mina studiebesök för snart i år kommer jag resa längre bort för mer utbildning inom skönhetsbranchen. Jag ska studera botox och fillers för att lära mig mer om plastik kirurgi.

Livsnjutande kanin


I nästa liv vill jag födas som en katt

Katter är livsnjutare och ser livet som en hobby. De tar inte människor på allvar. Om en hund bor hos dig är hunden tacksam över att du släpper in honom. Om en katt får bo hos dig tycker katten att hon är snäll som släpper in dig.


Om jag förvandlades till en katt

Hur skulle mitt liv och mina relationer se ut då?

 
Att vara katt passar mig för jag är en trevlig mjuk varm katt innerst inne.

Hertiginnan född i jungfruns tecken

Jag är född i jungfruns tecken och jag är en typisk sådan. Nedan jungru har dessutom exakt mitt ansikte så jag trodde nästan det var jag på bilden.


Heidi Klum instant warming peeling

En peeling som blev otroligt varmt på huden som avlägsnar smink, smuts och döda hudceller direkt.

 
Jag har just nu hela serien hemma
Sedan smörjde jag in mig med EMU oljan
 
 
Emuoljan hjälper till med den naturliga återbyggnaden av huden .Eftersom den har
en sammansättning som överensstämmer med vårt eget hudfett, kan den lätt tränga
djupt ner, vitalisera huden och göra den mjuk och smidig på ett sätt som inte
vegetabiliska oljor (och absolut inte mineraloljor) kan.Då den dessutom är anti -
inflammatorisk och antibakteriell och, enligt forskare, har en stärkande inverkan på
tunn, åldrande hud, kan den ge god lindring vid många hudproblem.

Används vid hudirritationer, eksem, hudsprickor m.m. Ypperlig - och för många
nästan oumbärlig - del av husapoteket. Kan även med fördel användas som
ansiktsolja - gärna direkt efter duschen på våt hud. (Emuolja används som aktiv
substans inom kosmetikaindustrin i mängder av s.k. antirynkkrämer - främst i
USA och Australien).

Emuoljan är mycket dryg - några droppar räcker länge. Den täpper inte igen hudens
porer utan låter huden andas. Emuoljan säljs helt naturell eller doftsatt med ring-
blomma och sandelträ.

När jag gjorde allt detta blev jag så här vacker.
 

 
 
 

Min kanin Femman vill ha öppen dörr

Kaninen Femman har ett eget rum, men han vill att dörren ska stå öppen. När jag försöker stänga den hindrar han mig. Han ställer sig på bakbenen och knuffar upp dörren med sina framtassar. Jag får då dåligt samvete för honom och kan inte stänga hans dörr.

Förresten får man se ut som kaninen till höger?


Klädd för fest i solna Hallen

Jag hade varit och plockat solrosor och fick ett samtal om att göra mig i ordning för vi skulle på fest.

Jag som har i nuläget massor av nya oanvända splitternya festkläder kunde inte tacka nej.

Jag körde ilfart med bilen hem och både tvättade och fönade håret snyggt. Jag la make up och sedan begick vi oss mot Stockholm.

På halva vägen ringer de och säger att Cecilia är ledsen och att de ska hem tidigare från festen. Utan Cecilia blir det inte roligt så jag ville också åka hem på halva vägen.

Vi åkte till Sommarro allihopa och åt mat sedan samlades hela familjen hos Mustafa.

 
Till detta valde jag mina nya skor.
 
Även nedan gröna örhängen hade passat snyggt till denna festtopp i lila.
 


 
 
Det spelar nästan ingen roll vad jag sätter på mig för färger för med mitt röda hår så passar jag i precis alla färger i en regnbåges spektrum och skala.
 
 
 

Personlig djur

Söt hermelin kanin

 
 
Kolla in denna nöjda min som nedan djur har
 

Mina ögon har börjat ändra färg

Ju mer upplyst man blir desto genomskinligare blir ögats färg för att ens seende börtar dra bort ridån som ligger för ens ögon. På många bilder får jag blåa ögon. På vissa är de så ljusblåa att jag inte kan förstå hur det kan ändras från brunt till blått på bild för de är rena motsatser.

Jag tror ändå att jag har en katts själ där jag klarar mig 9 liv.


Hertiginnas pärlor

Jag har fått massor av pärlor i gåva och nedan kan ni se ett urval från mitt sortiment och utgåva.

 
Denna önskar jag för jag gillar flätade smycken
 
Gillar att de är flätade

Söta vänner

 
Jag gillar djur som har personliga ansikten som dessa två. De går inte att tycka att dessa är en i mängden för de ser verkligen unika ut.
 

Övertygelsen är den heliga graal

Allt handlar om att verkligen övertyga sig själv. Det är bland det svåraste som finns i livet eftersom man i många fall måste övervinna negativa tankebanor och känslor som är en stor del av en själv.

Att återgå till pessimism är en fälla, eftersom pessimismen alltid håller vad den lovar. Den är trygg. Tror man att skit väntar runt hörnet kommer skit finnas runt hörnet eftersom det är så oerhört lätt att se skiten. Man vinner alltid som pessimist, och det ger tillfredställelsen att man anser sig ha rätt

RSS 2.0