Vilka planer har Hertiginnan

Jag försöker komma i kontakt med en person och det har inte varit lätt. Personen sa att jag fick ta direkt kontakt med henne så då är det lättare att jag gör det än att gå genom andra människor.

Jag provade en mycket fin röd klänning som jag köpte. Jag ska nog ha den på nästa fest jag kommer att närvara på och jag vet att i december kommer allt falla på sin plats bara jag påskynda november månad. Det kommer bli tungt för mig i November då jag är engagerad i något som är stort och som kommer ta av alla mina krafter. Jag vet att det kommer att fungera jag bara vet detta. Jag ångrar inget av det beslut jag har tagit.
 
 
Jag är så nöjd fast att jag knappt har tid att tänka på varför jag är så nöjd. Jag är bara så lycklig för att jag har tagit mig vatten över huvud och vet att jag ska klara det.

Min resa till Karlstad

Vårt klassrum under pausen utanför fick vi besök av små rådjur hur trevligt som helst.

 
Detta är precis utanför och detta rådjur kom förbi flera gånger.
 
 
 
Det var mycket vackert ute och hade det varit sommar skulle vi nog sitta ute allihopa.
 
 
Nedan ser ni Fia Vind som tillverkar egna smycken och virkar på turkisk vis. Jag har beställt halsband, örhängen och tiara från henne som kommer att vara helt handgjorda.
 
 
 
 
 
Nedan ser ni Veronica som tillverkar egna hudvårdsprodukter. Jag köpte en bivaxcreme av henne med ringblomma och den var len som sammet.
 
Hennes företag heter touched by fethers
 
 
Vår kända lärare som är känd över hela Sverige. Hon har en egen spalt i tidningen Nära och hittar borttappade saker. Flera av eleverna frågade efter sina varor hos henne som de inte kunde hitta pga av alla varor. Anna Lena visste exakt vart allt låg. Någon hade tappat bort en understrykningspenna och Anna Lena visste exakt var den hade rullat in.
 
 
Jag fick äran att spå Anna Lenda. Tänk att jag lilla jag fick spå en sådan kunskaplig person som Anna Lena. Nu får vi se om det jag har siat ska ske. Jag brukar alltid ha rätt så jag ser fram emot händelsen i hennes liv.
 
 
Ingen härinne är rädda för spöken, döda anhöriga eller något annat som kan vara övernaturligt. Se hur alla modiga personer reagerar när en spindelstackare går förbi oss. Den som räddade hela gruppen för detta var Valeria för hon har mött hörnspindlar i chile och de är mycket giftiga spindlar.
 
 
 
 
Jag hade tagit bilder på mina känslo bilder och de finns ej kvar i kameran fast att de fanns när jag kom hem. Jag förstår inte hur mina bilder kan ha försvunnit av sig själv? Det händer så mycket märkliga saker omkring mig som jag inte har någon förklaring till.
 
På kvällen var tjejerna så gulliga och köpte mat åt mig. Jag ska sticka ett par oranga benvärmare till Valeria som julklapp nästa gång vi går på kurs som förfaller i 2 December. Det blir sista gången och sedan kommer jag gå flera kurser hos Anna Lena. Jag trivs otroligt bra i hennes sällskap. Hon rör sig som en älva från en sagoland och jag älskar det.
 
Denna tidning jobbar Anna Lena för och ni kan se att man har skrivit om henne på framsidan.
 
 
Jag har ramat in med rött på Bennys mage där det står om Anne Lena Vikström
 
 

Nu reser jag till Karlstad för master utbildningen

Jag kommer hem igen på söndag och hittar jag en dator kommer jag uppdatera i morgon lördag.

Detta blir lugnet efter stormen då jag ska möta elever med massa olika mutationer. Vissa går i sömnen, vissa talar i sömnen och vissa blir kicklade av spöken konstant.

Allt kan ske när flera mediala människor möts under samma tak över en week end. Vi alla sovar i Anna Lenas Vikströms stora Herrgård och ni ska veta hur trevligt vi har det.

Jag har längtat så

Detta sker i vinter

Jag ska bara visa några bilder och inte berätta ännu varför de är tagna. Detta blir något jag håller på med och i november i mitten är jag bortrest för att fortsätta kring detta.

Det kommer att tryckas så ni lär själva senare läsa om det.
 
Jag har tagit bilderna direkt från tidningen där av dålig kvalite så det är inga live tagna bilder.
 
 
 
Märket är Elizabeth Arden
 
I vinter avslöjas vad dessa bilder är till för.
 
Det är inte som ni tror.
 
 

Feste n med Idol Erik Segerstedt

Det är två Erik som har sjungit för Hertiginnan en är Erik från Uppsala och den andra är Erik som har varit med i Idol som var vår hemliga gäst för festen.

Det fanns evenemang personal inhyrda för detta evenemang och maten kom från Edenbergs
 
 
 
Detta är strax innan vi öppnar dörrarna för offentligheten
 
 
Jag gillar när det händer saker men är noga med att befinna mig i min egen värld vad som än händer. Det var en sång jag tyckte var vacker som han spelade och har glömt vad det var.
 
 
Eriks händer när han spelade piano
 
 
Jag fick goodiebag och jag drack under tjänsten för det serverades alkohol i mängder.
 
 
Jag provade klänning och då hör jag Erik bakom mis sjunga. 4 November är det freds afton på Grand då han kommer att medverka.
 
 
 
 
 
Sedan har vi Idol Erik som sjunger
 
 
 
Eriks händer
 
 
 

Mediumet Katharinas egna ord

 

Mitt namn är Catharina Andersson och jag är 47 år och bor strax utanför Storvreta med min familj, katt och kanin. I en stuga på tomten har jag tillverkning av smycken, behandlingsrum, försäljning av stenar m.m.

Jag har vetat att jag varit medial sedan jag var liten, har sett sådant andra inte sett. Har haft föraningar om saker som ska hända, har sanndrömmar m.m. Jag har själv aldrig tyckt detta var något konstigt, men förstått att andra inte sett det på det på samma sätt.

Jag arbetar numera aktivt som medium, och älskar att hjälpa människor. När en person träffar mig, i samband med en sittning och sedan går därifrån med ett nytt ljus i ögonen, ett hopp om en bättre värld har tänts, då känner jag verkligen att jag gjort skillnad. 

Jag tillverkar smycken, med ädelstenar, stenarna är vackra och har underbara energier som kan jobba för dig! Jag tillverkar Personliga Smycken dvs. smycken skapade för just DIG, mina smycken skiljer sig från andras, kanske inte så mycket utseendemässigt men de har en energi  som de flesta nog saknar.

Hur jag gör: jag ”tonar” in på ditt för och efternamn, då får jag till mig saker om dig som du kanske är medveten om eller inte medveten om, eller ”vill” erkänna för dig själv. Jag skriver ner det jag får till mig på en bifogad lapp, gör sedan ett smycke med de stenar du (energier) du behöver jobba med just nu.

Alla smycken är unika, jag tillverkar aldrig två likadana. Det är viktigt för mig att smyckena är balanserade och att de är vackra så att man känner sig bekväm när man använder dem. Jag plockar även ihop stenar, om du hellre vill ha det. Läs gärna mera på respektive flik.

För mig är det en stor glädje varje gång någon säger: ”hur kunde du veta det eller det bara av att se mitt namn, och det stämmer så väl”.. Varje gång jag hjälper någon att gå vidare med sin personliga utveckling är en fröjd.

När jag inte tillverkar smycken m.m. gillar jag att stå på mässor, träffa vänner och vara ute i naturen.
 

Härligaste när kaninen Femman väcker mig

Här tittar kaninen upp för att hoppa upp till min famn. Det första killen gör är att komma och väcka mig.

 
Kaninen är registerad och bokförd som Delibey Femman von Porat, men kallas för endast Femman. Min mamma kallar honom för Femma. Han gillar inte gäster och kommer det gäster då går han till sängen och kissar för att markera sitt revir. Han kissar aldrig annars på en säng utan är endast i sin egen potta.
 
När han äter eller sitter på toa så stör jag honom aldrig. Därför händer det att han skuttar in i sin potta om någon jagar honom. Han vet att där brukar jag aldrig lyfta upp honom för att det är hans privata sak om han sitter på en potta.

Hos mediumet Katharina på Andekvarts

Jag blev mottgen väldigt varmt och trevlig. Hon började berätta för mig om EFT och dess verktyg hur jag skulle använda det. Jag har nu lärt mig detta och på ett trevligt sätt ska få allt jag önskar.

 
 
Vi har förut varit kurskamrater på Aghersta ridläger för jag gick ridskola på dagana och medial utvecklingskurs på kvällarna. Katharina kunde direkt se på mig att jag var synsk och hade healingförmåga. Hon sa att min aura var stor och att det kändes direkt att jag var en god person.
 
Det var bäcksvart borta i Vattholma så det såg romantiskt ut utomhus.
 
De har egen brunn och nedan dunke samlas det vatten. Det var vackert att se den.
 
 
I denna lilla stuga tog hon emot mig.
 
 
 
Jag kramade träd för att förena mig med jorder mor. Jag behöver jorda mig några gånger per år för att inte flyga i väg. Jag har börjat uppskatta det vackra med naturen.
 
Jag tyckte om att hon direkt såg att jag var synsk. De som själva är synska kan se det på mig. Jag kan se lite disträ ut, men jag är fullt närvarande på båda sidorna 100 %. Folk som låtsas vara mediala är borta i skallen och frånvarande människor. Finns inget värre än folk som låtsas mer än de kan och alla häftiga upplevelser händer dem bara när ingen annan ser.
 
Räck ut en hand om ni nu är så medvetna och intelligenta. Intelligens mäts med hur väl du vill någon annan människa. Allt annat anser jag är låg intelligens.

Problem: Såsen klibbar inte fast på pastan.

Lösning: Koka pastan en minut kortare än det står på paketet. Strö parmesanost på pastan, och häll sedan ner allt i såsen - låt det sedan koka i en minut. Osten ger nämligen såsen något att fästa i, och det gillar vi.


Passar Hertiginnan i rosa färger?

 

Ser ni vem denna tjej är en kopia av?


Söt vovve jag mötte i kväll

Ser ut som de där söta hundarna på tecknade filmer. Denna var verklig och ville inte bli fotograferad. Det är konstigt det här med djur för de äro alla medvetna om att man tar bilder av dem.

Liva Anastasia

Jag har härmed varit och namngivit denna flicka till namnet Liva Anastasia och hon är en kopia av mig som barn enligt alla som har sett mig. Hon har exakt mina ögon och min panna. Hela ansiktet är mitt och det var en märklig känsla att klappa sig själv på huvudet.

 
 
 

Grönt är aldrig fel

 
En kvinna med former är alltid vackrast i mina ögon. Jag anser inte att det är vacker att se ben som sticker ut ur kroppen. Bilden ovan har både höft och kraftiga ben. Detta är inte en benrangel utan en naturlig kvinna.
 
Till detta är det snyggt med nedan skor som är bruna. Jag har exakt likadana hemma fast i svart.
 

Udda djur

 
Varför har de inte klippt ovan stackare så att hon kan få se bättre? Öronen ser ut som på en nallebjörn.
 
Hunden ser ut som en gammal farbror
 
 
Små kattungar som verkar trivas med kaninen och kaninen verkar inte bry sig.
 
 
Söt kaninunge som äter en morot. Kaniner äter bättre när man assisterar dem. Femman vägrar äta hö/gräs därför får jag ständigt mata honom med hö. När jag står med hö i handen och matar honom äter han pga av den uppmärksamhet jag ger honom. Lägger jag ner det på golvet så slutar han direkt att äta, så vad händer? Jo jag får mata honom varje dag.
 
 
Denna blåögda skönhet gillar jordgubbar och färgar sin päls rött. Vem ska tvätta kaninen då?
 

Människor som blir lyckliga om andra sätter värde på dem

"...Bortsett från några sällsynta individer (Sokrates, Jesus)
förlitar vi oss på omvärldens tecken på respekt för att kunna tolerera oss själva..."


Hertiginnan blir inbjuden till Press event

Jag samarbetar med företaget Miinto och nu bjuder de in mig på en event för att jag ska lära känna designers bakom deras kollektion. Detta sker i Stockholm på Uppsalavägen.

Det blir märken som And yellow paper och årets Project Runway, Ziperall och Island of your own.
 
 
Detta är Hertiginnans liv att jämt och ständigt vara inbjuden till olika evenemang och jag väljer ut noga vilka jag ska närvara på. Just i oktober är jag väldigt uppbokad så det blir svårt att klämma in denna evenemang.

Fina ord på vägen

Så lova mig att aldrig någonsin bli avundsjuk på någon annan!

Du kan något, som jag inte kan...

Jag kan något, som du inte kan...

Om vi delar med oss av vad vi kan,

så kan vi lära oss tillsammans och ta del av varandras gåvor och erfarenheter.

Vi måste lära oss att ta hänsyn & lyssna på varandra

 

Femmans rumpa

Nedan ser ni hur Femman ligger på rygg i min famn. Det ni ser är hans bakben, svans och rumpa. Han gillar inte att man tar kort på honom och biter varje gång man tar fram kameran.

 
Han ser ut som en nallebjön

Det gick inte att skänka Femmans bur

Jag skulle skänka Femmans bur till loppis killen. Varje gång han tog tag i buren morrade och grymtade Femman till och för att till slut bita honom. Då inser han att kaninen vill inte ge bort sin bur.
 
 
Kolla in lilla leende och glada munnen på nedan fina kanin.
 
 
 
Nedan katt har alltid denna sura min när matten eller hussen varit borta för länge. En katt med uttryck och mycket ovanlig sådan.
 
 
Denna kanin brukar sova med fötter och armar rakt upp på soffkanten.
 
 

Femman är en skönhet

Han har vackra blåa ögon och nyklippt. Jag är hemma på söndagar och i dag klippte jag Femmans hår en aning.

 
Han är lite misstänksam och undrar vad det är jag gör när jag tar bilder av honom. Jag önskade att han var en flicka för pojkar är vilda precis som Femman. Vore han en flicka skulle han vara mycket lugnare och aldrig stöka till. Endast manliga kaniner kan välta saker och stöka till medvetet. Han kan hälla ut sin mat och vatten om han blir arg på något annat.
 
 
 
 

FAKTA OM TROLLBORD (man kan spå med dem)

Sedan gamla traditioner, från 1600talet i Värmland har dessa Trollbord tillverkats. I början av 1930-talet lärde en trollgubbe, som kallades Kvest Lars, ut konsten att tillverka trollbord till Göte Henrikssons far. Göte gjorde sitt första trollbord i början av 50-talet som hans far fick låna, då det gamla trollats sönder och samman.
 


Ett "riktigt" trollbord är av obehandlad Al. Göte säger att andevärlden inte tycker om färger och lack. Det får heller inte finnas spik eller skruvar i bordet Det ska placeras direkt på golvytan och man sitter i vanliga stolar runt om bordet, men man ska inte luta sig mot ryggstöden. Man värmer sedan upp trollbordet med handflatorna som gnids medurs, mot bordsytan i cirkelrörelser.

De som sitter kring bordet placerar sedan sina handflator mot bordet, utan att trycka, bara så man har kontakt med bordsytan. Sedan ber man bordet visa sitt JA-ben på det viset att man tydligt ber bordet lyfta på JA-benet. Sedan gör man samma sak med NEJ-benet. Då blir uteslutningsmetoden att det ben som är kvar blir räkne och bokstavsbenet. Det benet kan räkna och även bokstavera fram t.ex. budskap på det viset att 1 slag betyder A, 2 slag betyder B osv.
 


Hur gick det med mitt bord?
Jag kontaktade en god vän som haft ett "riktigt" trollbord många år och fick instruktioner av henne hur jag skulle gå till väga för att starta mitt bord.
Det var ju inte ett "riktigt" bord, men det kanske funkar ändå, tänkte jag.
Jag och en medial vän bestämde dag då vi skulle starta mitt bord och det var så spännande. Jag frågade bordet vem som var chef och höll ordning på andevärlden. Det visade sig att det blev min mor, Birgitta.
Sedan frågade jag om vem som var min guide.
Jag fick veta att han heter Backo.
Det egentliga namnet är i regel jättelångt så man ber att få det korta namnet. Backo är min skyddsguide och även dörrvakt vid bordet.

Jag frågar mamma Birgitta om det finns någon från andevärlden som vill ha kontakt med någon av oss vid bordet.
Det lyfter genast på JA-benet.
Då frågar jag om det är en man. Bordet svara nej.
Då är det förstås en kvinna-bordet svarar JA!
Vem vill du prata med, är det Ingela (som väninnan heter). Bordet svara JA.
Det visar sig vara Ingelas mamma som kommit igenom och då hon blir bekräftad så lägger sig nästan hela bordet i hennes knä.
Det trycker, trycker hårt och man känner all kärlek och all underbar energi från andevärlden vibrerar i luften omkring oss.

Nu har jag haft igång mitt trollbord i några år.
För det mesta funkar det bra. Ibland blir det röriga svar och då bordet bokstaverar kan det bli rappakalja ibland, men det kan det bli även med ett äkta trollbord.
Det kan bero på att man tänker för mycket.
Tankarna ska vara nollställda, vilket inte är helt lätt.
Är vi flera, då är det svårare att få alla att INTE tänka. Jag brukar påminna alla om att - Tänk på att inte tänka alls!

Hur det än är, mitt bord fungerar och jag litar på att det är ett bra bord.
Jag har förresten fått det bekräftat genom att min trollbordskompis har frågar sitt äkta bord om mitt bord är bra och vi fick svaret JA, det är bra" Men efter mitt samtal med Göte så känner jag att det skulle allt vara roligt att ha ett sånt där "riktigt" bord ändå så jag beställer kanske ett till mig själv i julklappJ

Källor-telef.samtal med Göte Henriksson
http://www.accidere.se/21a35954-65f6-4e6d-afff-b7fc405ca5b8-29.html - Götes bror

Pärlor till vinrött och rött är alltid snyggt

Julgransfolket
Det finns folk som har massor av ringar, armband, halsband och massa detaljer i sina kläder. Sedan är de hårt sminkade med päls och extravaganta stövlar. De ser ut som julgran för det tar tid innan man lägger märke till alla deras detaljer. Att blicka runt ska gå fort annars har man helt enkelt för mycket detaljer som gör att man ser inte träden pga av skogen.
 
 
 
Håret får absolut inte innehålla några stylingprodukter för då blir du ett julgran med och utan kläder och smycken. Det finns inget värre än när håret ska ha speciella håruppsättningar, hårsmycken, hårspännen till festkläderna.
 
 
 
 
När det kommer till parfym så har jag lätt för att överdosera eftersom jag inte har sådan stark luktsinne.
 
 
Det är upp till var och en hur de vill se ut, men skyll då er själva om era budskap inte når fram. Man lyssnar 10 % på vad en människa säger och 90 % på hur personen ser ut.
 
 

Vackra djur

 
 
Han må se ut som en leksak men han är äkta.
 
 
Snart är det vinter och då ska kaniner vara varmt klädda
 
 
Här har vi en kvinna som tar hand om sitt barn.
 
 

Hertiginnan kliver på den röda mattan igen

Jag har komuflerat bilden då jag inte fick lov att blogga om besöket jag gjorde i dag i Stockholm. Jag har träffat en mycket speciell person som är offentlig och det på personens egen residence. Jag fick egentligen inte ta bilder för de sa att även om det bara är en vit vägg så får jag lov att inte publicera något om detta.

Jag fick i varje fall parkeringsimmunitet och för att slippa bli uttittad så lämnades jag direkt utanför byggnaden. Sedan kom en chafför och tog min bil och parkerade den åt mig.

 
 
Jag vågade inte se mig om utan skyndade mig in i byggnaden.
 
 
Jag ville så gärna ta bilder i själva byggnaden och på de personerna som hade bjudit in mig.
 
I morgon ska jag i varje fall på butikschefskonference på ett slott och då lär jag få lov att ta bilder. Jag är borta hela dagen för att på kvällen vara bjuden hem till några på middag. De som bjuder in mig får besök från Ljusdal och det är de från Ljusdal som vill att jag ska närvara på middagen. Mycket händer just nu och jag har aldrig förut varit så förvirrad och stressad då saker och ting går så fort.

RSS 2.0