Jag har en sprillans ny affärsidé

Jag är inte lite intelligent jag. Jag har kommit på en otrolig affärsidé om vad man kan bli återförsäljare till. En kvinna sa till mig att jag borde vara försiktig med att skriva ut mina idéer på bloggen. Därför ska jag först tala med någon som har en högre befattning än mig och sedan försöka komma ännu högre upp i hiearkin för att diskutera detta.

Många gånger har jag ställt frågan till folk omkring mig och ingen har kunnat komma på något. Nu behöver jag längre inte ställa folk frågor för jag har kommit på svaret själv.
 


Vingårdar har inget med detta att göra, men till vårterminen så kommer jag börja hyra vingård.
 

Nagellack med äkta guld

Har ni hört att det har kommit en nagellack med äkta guld i? Det är O:P:I som lanserar denna färg.

 
the man with the golden gun
 
 

Personlig brev från Tina C

 
Är det inte underbart denna tisdag att jag vaknade av en borrmaskin och sedan hittade dagens post. Bland posten låg ett vykort och brev från självaste kändisen Tina C. Jag har tydligen gjort ett gott intryck på honom då han kommer ihåg mig väl och sänder mig brev.
 
 
Förlåt för mina fula naglar, men jag har inte hunnit måla dem. Jag såg sedan detta och har därför inte målat dem förrän på kvällen.

Bör jag stämma sponsorerna?

Denna sponsor har inte titulerat mig Hertiginnan och dessutom skrivit von Prat i stället för von Porat. Vaddå anser de att jag bara pratar? Asså vad menar man?


Sångaren från partychurch sjunger om Hertiginnan för Hertiginnan

De dök upp från ingenstans och frågade mig om jag behövde hjälp med något. Sedan mitt i allt började sångaren sjunga om Hertiginnan för Hertiginnan.

De jobbar med ungdomar som har haft problem med x. De bor i ett kollektivboende långt in i skogen långt från civilisationen.
 
 
 
Lagom till jul fick jag besök av två trevliga tomtar från partychurch.

Söker folk som har android telefoner i Uppsala och som gillar att gå ut.

Kontakta Midia Hilmi för mer info

Ni hittar henne på Facebook och sedan addar ni henne för en kommunikation. Ni kommer att bli överraskade för ni har förut aldrig varit med om detta.
 
 
Uppsala Mediahus
 
Kontaktinformation
info@uppsalamediahus.se
Svartbäcksgatan 23
753 33 Uppsala

 
 

Citat om ärlighet

När en ärlig person begår ett misstag slutar han att göra om misstaget. Eller så slutar han att vara ärlig.

Tänk om livet vore gratis?

Tänk om inget kostade något och livet vore gratis hur tror du folk skulle reagera då?

Jag tror folk skulle för det första släppa all prestige för det finns inget att skryta om längre om allt ändå är gratis. Ingen skulle ta en dyr och tuff bil för den var ju ändå gratis och vem som helst kan också ha tagit den.

Ingen skulle samla på sig dyra smycken, skor mm för ingen bryr sig om de var dyra för ingen betalar något.

Jag tror mänskligheten skulle leva minimal och bara ta det absolut nödvändigaste för inget har längre något värde. Folk skulle inte ens orka äta på restaurang för att de skulle tappa aptiten över allt som var gratis. När människor får precis vad de vill då vet inte ens själva vad de vill.

Lev som om allt vore gratis och se på lyx med helt nya ögon. Det är exakt så jag ser för jag har bara det nödvändigaste resten struntar jag i. Jag är verkligen en livsnjutare och rår om saker som inte handlar om pengar. De som känner mig vet hur lite pengar betyder i min värld.

Detta innebär inte att jag inte kan se girigheten hos andra. Jag har relationer bakom mig som jag inte längre vill ha i mitt liv för att de har varit giriga. Det är inte giriga människor som ser igenom andra giriga. Det är vi som har en naturlig relation till pengar som direkt kan se det falska och giriga i andra.

Folk som underskattar andra människors medvetande visar bara sin egen ointelligens. Alla är medvetna när någon blir girig även barn blir medvetna. Det är skrämmande när vuxna människor är så korkade och inte tror att folk ser igenom dem.
 
Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Är det fler än jag som är inbjuden till Moderna Muséet från Uppsala?

Jag är inbjuden den 30 november dvs nu på fredag på en mingelfest för mediafolk och kändisar. Till min förtvivlan så missar jag detta för jag reser nämligen till Karlstad den dagen.
 


Kända namn på gästlistan förutom Hertiginnan är följander:

Fredrik Virtanern från Aftonbladet
Martin från Stiernberglsfilm

Personal från ordfront
Bonmagazin
Clara Mannheimer från Sverigestelevision svt.
Kulturkvarten
arkitektmagasinet

Inom modebranchen kommer:
Folk från diesel
folk från nudejeans

Ni ska veta att jag är otroligt ledsen över att jag missar detta tillfälle där jag personligen har blivit inbjuden av självaste Petter Wallenberg.

Nedan till vänster ser ni Petter

 
I dag släpper producenten,
klubbägaren och redaktören Petter Wallenberg sin singel Be my Lover
 
Detta är en cover ni lär känna igen låten.
 
 
 
Petter skriver också följande
 
Du kan då se Wolfgang Tillmans och Moderna Museets samling. (Picasso/Duchamp).

Hertiginnan säger nej till GMO

GMO står för Genetiskt modifierad organism

elisabeth ohlson wallin provocerar


Jag har hittat ett ställe med örhängen

I dag måste jag dit och kolla läget. Jag vill se om Pillik talar sanning om att de har precis vad jag söker för smycken. Nedan visar jag en av mina favoriter. Jag älskar smycken i turkos och grön.

 
 
 

Veronica Lidström touched by feathers (skönhet och hudvård)

Mitt namn är Veronica och jag är dipl.Ängla massör & Healer. Jag tillverkar en egen hudvård serier under namnet; Touched By an Angel Skin products of Sweden, vilket jag har som ´Hobby verksamhet´.Mina Hudvårdsprodukter är tillverkad med omtanke, & kärlek!

En unik kombination av Eteriska oljor med Young Living Oils av mycket hög kvalité, Ätbara blommor och örter, som stimulerar hudens celler till nybildning, ger smidighet och skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.Efter egen forskning om oljor, blommor, örter samt egen odling & utbildning inom hud produkter har jag möjlighet att erbjuda fina hudvårds produkter av hög kvalité. Eftersom produkterna är biologiska kan de variera i både konsistens och färg beroende på råvarona. Anvånd gärna tops eller trä pinne när du tar kräm från burken av hygieniska skäl och för att unvika ev. bakterier.Hållbarheten är upp till två år om du är noga med hygienen! Förvaras helst mörkt & svalt för att uppnå bästa resultat.

Hur föddes idén?
Jag jobbar sporadiskt med Änglar Massage & Healing sedan 2003.På senare tid har jag haft en dröm att utveckla en egen Hudvård & olje serier i samband med behandlingar och mitt eget intresse för odling och Kolonilott.

Vilken är min filosofi?
Biologisk, Ekologisk med vegetabiliska ingredienser. Inga aggressiva konserveringsmedel inga mineral oljor, inga animaliska ingredienser och ej testat på djur. Själv odlat Blommor, örter, bär & grönsaker. Eukalyptus, Oliv, Apelsin & Citron Blad är in hämtat från min käre Far på Cypern! Naturlig i färg & doft .Jag använder sparsamt med ´naturlig färgtillägg´ . Produkterna har naturliga & svaga dofter av Ekologiskt kall pressat olja, eteriska oljor eller neutral doft. Prisvänligt.Estetiskt tilltalande .

Förpackningar Jag tillverkar små förpackningar så du få ´känna dig fram´& ha råd att prova på det olika produkter som erbjuds! Miljömedvetna förpackningar.

Hur väljer jag vilka ingredienser?
Jag bestämmer vilken produkt och ändamål sedan väljer jag noga utvalda örter & blommor som jag själv odlat. Havren är från Saltå kvarn Järna. Honung/Bivax närproducerat Svenskt. Ekologisk & Kallpressat olja alltid.

Vilken produkt är mest såld?
 Mynta fotkräm, Morotskräm & Ringbloms Bi Salvan.

Alternativa ingredienser Istället för aggressiva konserveringsmedel använder jag en snällare konservering som heter ´Phenoxglycerin´ gjort på vegetabiliska

fetter i kombination med alkohol i spannmål.100% Vegetabilisk! I ansikts & kroppsoljor använder jag oxå E-/ A-Vitaminer.

Hållbarheten & Garanti E-vitamin är tillsatt i nästan alla produkter som en antioxidant för längre hållbarhet. Det är upp till 2års hållbarhet på krämer, bodylotion, ansikts skrubb samt oanvända/oöppnade förpackninagr. En öppnad förpackning bör användas inom 1 år. Ansiktsmasker upp till 3 månader och bör förvars i kylen för bästa resultat.Om det skulle visa sig vara fel på produkten byter jag skälvklart ut det genast senast inom 7dagar

Allergier Läs alltid noga igenom innehålls förteckning om det är något du inte tål. Även om produkten är helt naturlig kan det visa sig att du inte tål en ingrediens och får en reaktion. Vilket inte innebära att det är något fel på produkten. Kolla innehållsförteckning noga vissa innehåller nöt/soja olja.

Gör alltid en Allergitest på ett mindre hudområde till ex. Armvecket där du applicerar produkten minst tre gånger under en 36 timmars period.

Om irritation eller andra problem uppstår-Avlägsna produkten genast genom att skölja av med ljummet vatten!

Unvik att använda produkter nära ögonen om det inte framgår att de är en produkt avsedda som ögon produkt!

Endast det naturliga är bra nog!


Kanin med vackra ögon

 
 
 

Turkiska operasångerskan Asli Yesil

Bland de vackraste rösterna med de vackraste musiken hör och döm själva.
 
 

Carmen Pascucci Magnificat Quia Respexit Johann Sebastian Bach

Jag älskar opera

 

Enkel övning

En effektiv övning är att skriva ett brev från framtiden där du skriver om hur du har
det precis som det redan hade hänt. Denna enkla övning är vi många som provat och
den är väldigt verkningsfull!

Skönhet med tjejer på salong La Dolce Vita

 
Vi var flera tjejer som fick skönhetsbehandlingar av Barbie Swarovski Crystal.

 
Jag kan bara berätta vilken behandling jag fick och det var för mina armar. Det enda jag inte är nöjd med är mina tjocka armar önskar få lite mindre.
 
Nedan ser ni Ammi och sonen William. Hon kallar mig för Anni för att det rimmar på hennes namn och blir lätt att komma ihåg.
 
 
Nedan ser ni Tanja
 
På Salongen kan man få nagelkonst så att naglarna ser ut som smycken. Lagom fint med glitter nu när det blir mörkare och kallare.
 
 
Det är så Barbie att ha en rosa hundväska och fylla den med glamorös innehåll som smink.
 
 
Prislistan som jag nästa fångade på bild
 
 
 
 

RSS 2.0