Min vackra kanin FemmanHan har så vackra färger och ser ut som en bakelse. Han har blåa ögon och gräddig nos. Så fruktansvärd vacker, men gillar inte gäster och är inte alls social mot manliga djur.

De har sänt reklam om mig på tv 5 att de ska visa mig nästa tisdag

Nu har många människor sett reklamen som de sände första gången i går. I reklamen visar man att det är Hertiginnans liv man får följa nästa tisdag.

Nästa tisdag kl 20.00 tv 5 så sänds outsiders och denna gång så handlar det om vi som kan se det ingen annan ser. Ni kan nu gå in på tv 5 play och se reklamen där jag talar.

I dag ringde de upp mig på tv 5 och tackade för min medverkan och berättade att de skulle sända mig nästa tisdag. Än visste jag inte att man hade sänt reklam om mig. Jag har i dag fått ta emot massor av människors frågor för alla som har sett den har frågat mig.


Fanstastika kläder för en Hertiginna

hürrem sultan&ottoman women

hürrem sultan&ottoman women by ananza featuring an art deco necklace

La Regale beaded clutch
$237 - endless.com

Cocktail ring
£899 - matchesfashion.com

GUESS black cocktail ring
$22 - macys.com

Art deco necklace
£29 - pasttimes.com

Verabel peacock jewelry
£30 - hannahzakari.co.uk

Lolita lempicka perfume
£29 - hqhair.com

Beauty product
$28 - sacredmists.com
Svensk Damtiningens chefredaktör Karin Lennmor bjuder in mig

Om jag tackar ja till detta erbjudande från Svensk Damtidning kommer jag i september att vara i Stockholm. Jag kommer då få smink guide i Isadora och Clarins. Jag kommer att få sova 2 nätter på Mornington Hotell. De kommer även bjuda in stylist som ska styla mig med olika kända märken. Nedan kan ni se vilka märken det rör sig om.


Nedan ser ni Karin med SilviaVi kommer äta middag på Drottning Silvias Paviljong på Ulriksdals Wärdshus

Jag kommer även få en egen personal Shopper som ska hjälpa mig att shoppa det som klär mig. Bara för att mitt varumärke har blivit kändare då tv samarbetar med Dam tidningen så får jag erbjudanden för 9-11 september.

Mina 3 dagars glamourliv med Damtidning sponsras av följande:

Cloetta
China Glaze
Bistro Nouveau
Mornington Hotell
Scwarzkopf
Ulriksdals Wärdshus
Isa Dora
Clarins
Kenzo
Taittinger
Smart city
Philippe Matignon

Andra människor kan tro att det bara innehåller nöje och glamour, men för mig är detta ett arbete att utföra. Det blir mycket stress och mycket folk. Allt ska planeras i detalj och inget får missas. För mig är detta verkligen 3 dagars arbete då jag måste bli ledig från mitt eget arbete för att kunna arbeta med mitt varumärke.

Detta är ex på vilka erbjudande nu som företag och organisationer kommer med till mig. Jag får in så många att jag inte ens hinner skriva om allt. Det är också mycket sponsrade varor jag tackar direkt nej till om jag själv inte har använding för produkterna.

Dessa två kaniner är systrarDessa är tama och den svarta är 10 år gammal. De är humana och ligger på soffan medans min kanin Femman är riktigt vild och hoppar upp till bort, stolar you name it.


Jag tänker inte tala om vem denna hund valp liknar.

Den som själv har listat ut vem den liknar får stå för sin egen åsikt. Jag tänker inte skriva ut några namn i varje fall.
Hertiginnan ska få prova en bröst creme

Den har vunnit 5 priser dvs utmärkelser för att den är lika bra som att lägga sig under kniven för att få finare och fastare bröst.

I slutet av veckan kommer jag tacka ja till denna vara för det är värt att prova. Jag är nöjd med mina bröst, men jag vill även behålla den formen tills jag dör. Jag tror att man ska ta hand om sina bröst medans de är fasta och fina. Väntar man med att ta hand om dem så är risken stor att det kan vara försent.

Jag är för bröstoperationer och anser att har man små tuttar så ska man operera om man vill. Hade jag haft små bröst skulle jag operera dem större helt utan tvekan.Mama Mio Skincare Boob Tube Bust & Neck Firmer

Mama Mio Skincare Boob Tube Bust & Neck Firmer

Aim North, not South! Vad kvinnor verkligen gillar med Boob Tube är att kvaliteten på deras hud förändras så snabbt. Boob Tube är en leave-on fuktgivande mask för den fina och tunna huden över bröst och dekolletage.

Huden har svårt att anpassa sig till storleksförändringen under graviditeten, och hur mycket du än önskar att fylligheten ska vara för alltid så gör den inte det.

Använd Boob Tube en gång om dagen, inom en vecka kommer du märka att huden på halsen, dekolletaget och dina bröst ser och känns fastare samt mer daggfrisk och ungdomlig ut. Daglig användning kommer att bibehålla denna vackra huden. Så fortsätt smörja in dig med Mama Mios Boob Tube för fastare form.

Krämen innehåller:
  • Evening Primrose Oil, Avocado Oil, Olive Oil, Sweet Almond Oil, Shea Butter och den fantastiska CoQ10 - en kraftig anti-oxidant.
  • CoQ10 stärker huden så att den kan stretchas och fortfarande behålla sin elasticitet.
  • CoQ10 hjälper din hud att bli fastare och mjukare. Kombinationen av dessa ingredienser ger dig redskapen att bekämpa gravitationskrafterna.

Mama Mio Boob Tube har redan vunnit 5 utmärkelser och krämen rekommenderas till och med av plastikkirurger.

Innehåll: 100 ml


Varför?

Varför har Kenan klättrat upp och arbetar på en bil, varför?På det är killen seriös i allt han gör och tål inte att man stör honom.

I höst ska jag göra 2 stora förändringar i mitt liv

För detta kommer det att gå åt mycket pengar och jag ska vara sparsam för att inte hamna i back för mycket.

Kolla in denna lilla fulingen som var mindre än min hand.Hon heter Jinda och var fullvuxen, då vill ni inte veta hur liten hon var som valp.


Jag har små hårsmycken i håret & Nu kan jag sända telepatiska bilder till folkDet är nog bara jag som har dessa hårsmycken för jag har bara sett denna par som jag äger. Jag köpte dem i dag under min lunchrast från reikin.

För allas kännedom så kan jag säga att jag har med distans healing botat min mamma från sina besvär helt och hållet. När jag botade henne så skickade jag färgen gult i telepati till henne. Sedan frågade jag henne om hon tänkte på färgen gul och jag har under alla dessa år aldrig sett min mamma så förvånad. Hon frågade mig hur jag kunde veta att hon tänkte på den gula färgen.

Jag kan nu utöva telepati och kan om jag vill sända människor bilder medans jag ger dem distans healing. Detta är det mest fantastiska jag någonsin har kommit i kontakt med.

Min gåva växer hela tiden och jag upptäcker mer och mer hur begåvad jag är. Min lärare Barbro Forneus var väldigt imponerad över mina gåvor.

Vi hade en elev som jag skulle prova skicka distanshealing till. Jag kunde då de hela hennes barndom hur hon föddes och blev bortlämnad till ett barnhem. Jag kunde se hela hennes liv och alla var väldigt imponerade eftersom jag inte kände eleven sedan förut.

Asså inte för att jag är den som är den liksom, men

Sabina flyger du på denna bild? Varför ser det ut som om du svävar i luften på denna bild? Jag har gått reiki 2 och blivit initierad kan det vara en orsak till att jag inbillar mig att du svävar på detta kort? Var är dina fötter? Vem bär dig?


Jag har fått en inbjudan om att få resa till flera olika slott

Jag ska få sova på ett slott i sommar med förrätt, varmrätt och efterrätt. Det ingår även lunch, middag och fukost på hotellet.

Det är faktisk en riktig adlig person som bjuder in mig denna gång. Nämligen Grevinnan Caroline Bonde.  Jag blir första dagen gäst på Hörningsholms Slott och sedan till Fiholms slott.

Det är en 3 dagars resa mellan 24-26 augusti som jag är inbjuden till att sova hos olika adliga männsikor som samtidigt ska visa mig runt i sina slott. Meningen är sedan att jag ska ta bilder och skriva om det i tidningen rojalisten. Jag får även ta med mig en vän och jag ska fundera vem som är bäst lämpad att mingla på slott med Hertiginnan af Uppsala.

Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska följa med och ta denna chans. Vet inte hur mitt jobb inom tv kommer att se ut så jag avakktar med svar och svarar dem i juli månad.Jag verkligen lever upp till mitt varumärke Hertiginnan och jag verkar vara väldigt ensam om detta. Vi behöver faktiskt fler unga medlemmar i rojalistföreningen. Jag har varit med i 14 år och därför har jag också ett ingivande förtroende för vår ordförande Patrik Åkesson.

Jag vill att man ordna ett kontor i Uppsala för oss som bor i Uppsala. De har frågat mig om jag vill ta tag i det. Alla medlemmar läser denna blogg och skriver jag något som inte stämmer så går de in och korrigerar, som tur är. För ibland kan jag verkligen skriva hur fel som helst.

Gud så vacker Fiholmslott är att jag håller på att döDenna slott är från 1642

Sist men inte minst kommer jag få sova på legendariska familjehotellet Behrn Hotel som ligger vid Stortorget. Hotellet är inrymt i en vacker byggnad från sekelskiftet 1800-1900.Jag har alltid de finaste och exklusivaste erbjudanden från olika organisationer och företag. Jag kan välja såsom jag vill. Jag har bara min tankens kraft att tacka för allt. Ser ni inte att allt jag tar på blir guld? Varför lyssnar ni då inte när jag ständigt tjatar om att det är ni med era tankar som påverkar er egen framtid. Jag vill se er alla lyckliga och belåtna. Jag vill inte höra om att någon är offer och att det är alla andras fel. Vad som än drabbar dig har du själv med din tanke dragit till dig allt på ont och gott.

Snälla folk jag vill bara gott jag vill bara visa er hur jag har lyckats med min kraft. Detta är exakt vad jag drömmer om och vad jag vill. Era drömmar är säkert helt annorlunda. Vill ni veta en sak? Konkurrens, rätt och fel är människors påfund.

Universum har tillgångar, kärlek och lycka så att det räcker och blir över för alla människor. Därför tro inte på konkurrens och jämför dig aldrig med någon annan. Vad du än gör tala aldrig eller tänk på vilka hinder som finns för att du inte kan nå dina mål. Åsna det enda enda hindret är ditt eget sätt att tänka.

Allt du önskar kan du få och det finns en väg till precis allt du önskar jag lovar dig. Lita på er självutnämnda Hertiginna.

Släkten är värst (Sandra är iskall)

I dag ville jag impnoera på folk genom att laga en mycket speciell maträtt. Jag lagade mat i ung med vaktel. Vem jag än ringde sedan för att bjuda på midddag fick jag mycket elaka kommentarer av alla.

Nedan skriver jag vad var och en sa när jag på ett fint sätt bjöd in dem på vaktel middag:

Dilek-synd att min bror Kemal inte vore här för han är en allätare
Linda-tack gumman, men inte ens min hund alvin vågar äta vaktel
Bror Ali-Har du inte lärt dig laga mat?

bästa kommentaren kom från
Sandra-Har du köpt vaktel på svarta marknaden, eller?

Nedan ser ni hur en vaktel ser utFolk sa så konstiga saker att jag tappade aptiten helt för maten. Jag smakade och det var gott, men vågade inte äta mer pga av att det verkade konstigt när folk hade en sådan attityd till denna arma fågel.

Hertiginnan är verkligen konstnärlig

I dag fick jag en otrolig konstnärlig tavla av Linda där hon har gjort ett porträtt av mig som Hertiginna. Linda har målat och tecknat den med kärlek. Jag har så otroligt fina vänner som var och en är oersättlig. Sedan kom min väninna M förbi med sin dotter och vi bestämde oss för att umgås nästa helg. För denna helg är jag på reiki 2.

När Linda och M hade gått så kom mitt ljussken Maria Arvidson och Victoria förbi. Maria sa att hon skulle komma tillbaka men gick bort med vinden och återvände inte tillbaka. Jag saknade henne när hon gick.

Fler personer kom mot slutet och för mig är det alltid roligt med besök. Nedan ser ni hur Alvin har lagt sig platt på golvet och skällde på alla män som gick förbi.

Linda har skrivit "Till min älskade Anne" på baksidan och detta är verkligen en fin vänskapsförklaring. Jag tackar Gud för att ha sänt mig de finaste vännerna man kan ha. Vad vore jag utan dem? Jag skulle vara skuggan av en liten loppa utan mina underbara vänner.

Så här vacker är hennes målning till Hertiginnan. Bakom tavlar skymtar hunden Alvin.Sedan har vi lite konst från konstnärliga Hertiginnan. Jag älskar att dekorera bakelser här har jag dekorerat daimtårta med choklad och caramellsås med marshmallows på toppen av såserna.Kladdkaka med jordgubb på själva bakelsen och på sidan pudrat med cacaopulver och på toppen en marshmallow.Blåbärscheesecake med jordgubbar som dekoration.Morotskaka med jordgubbar som dekoration där jag har tagit typsnitt på jordgubbarna.Brownie i olika storlekar varvat med italienska minibakelser som heter macarones. Till detta har jag lagt in jordgubbar.Jordgubbarna har jag fått i gåva och de är plockade på Ulva Kvarn. Visst är jag verkligen konstnärlig? Jag brinner för att få dekorera allt som kommer i min väg. Jag lägger ner kärlek när jag är konstnärlig och när jag gör något är det viktigt att jag mår bra. Om jag inte mår vidare bra brukar jag inte kunna göra saker med händerna. När jag sminkar kan jag också vara konstnärlig och är mycket skicklig i att sminka andra, men inte mig själv.

När jag sminkar folk vill jag ha dem liggande på marken så att jag kan titta ner på hela deras ansikte. Jag kan inte sminka en person som sitter upp.


I dag satt vi ute pga av det fina vädret


Direkt efter jobbet åkte jag till St Perskyrkan (både jag och barndomsvännen Midia sjöng i samma flickkör när vi var barn) och mötte där upp Midia och hennes dotter Melody. Vi tänkte åka till Sommarro och äta efter att ha suttit med vänner utomhus. Jag fick även chansen att träffa lite nya människor och på hemmaplan är det lättare att lära känna människor.Nedan ser ni Melody med sin morbror Dler Hilmi.Han som står upp är Dler och hans syster Midia har rosa byxor. När jag var barn sjöng jag i St Perskyrkans flickkör och Midia var också med i samma grupp som mig. Vi båda var barn och sjöng i samma grupp. Jag brukade följa med Midia på hennes balettlektioner på Ekeby dansacademy när jag var barn.Midia har tagit av sig skorna och låter fötterna andas. Hon gick med oss barfota till bilen.

Hertiginnan inbjuden på Barockfestival på Salsta slott 2-3 Juni

Slottsbutikens antik och kuriosa


Antikviteter blandas med spännande vardagsföremål och kuriosa från alla tider.

Öppet tisdag, onsdag och fredag kl 14.00 - 16.00. Lördag och söndag öppet i samband med övrig verksamhet.
Öppet dagligen 12.00-16.00 under juni-augusti. 
Wiig Antik & Evenemang AB, Salsta slott c/o Västeräng 14, 743 93 Vattholma | tel: 0706-795 796 | Epost: info@salstaslott.seMan kan även följa med på spökvandringarJag får även ta med mig gäster bara jag skriver upp dem på gästlistan. Det finns inget bättre än när företag mm inser vad som kan intressera någon som kallar sig för Hertiginnan. Detta med spöken, välklädda män med mask för ögonen är grymt mycket intressantare än festivaler där småbarn är berusade.

Jag är mycket tacksam över detta erbjudande och kommer att närvara.


Jag tog med grannkatten hem till mamma

Nedan ser ni svansen på en katt som kom fram till mig. Jag bar upp katten och tog hem den till min mamma. Jag stekte lite lammkött åt katten och gav den mat. Katten ville inte äta eller dricka utan fortsatte att jama och slängde sig på marken.

Den jamade så mycket att jag fick till slut släppa ut den på gården igen.


Jag har blivit kontaktad av tv 4 Uppsala

Jag ska snart intervjuas och jag ska ännu inte avslöja varför jag kommer att intervjuas. Det handlar om något som är pågående i mitt liv som jag ännu inte har tagit upp på bloggen. Få vet om detta och jag har blivit väldigt försiktig med att lämna ut vissa uppgifter.

Just nu har jag bara människor jag kan lita på i min omgivning. Jag har insett vikten av förtroende.


Visste ni att man kan låna kläder på Kalmar nation?

Varje söndag så kan ni låna kläder med ett lånekort på Kalmar nation mellan kl 12-16. Detta tema kallas för klädbibliotek.

Man började med detta i Umeå och nu i Uppsala. Fler städer med många studenter kommer att anamma denna brillianta idén.Sofia Tolonen och Trond Sjöström som jobbar ideellt med Umeå klädbibliotek

Senare i dag ska jag träffa vännen Maria Arvidson

Maria ger mig verkligen bra energi och är alltid på topp. Hon ser livet från den ljusa sidan precis som jag. Jag brukar bara se det goda i livet och vara tacksam för jag har kommit på livets gåta. Det är att vara tacksam och då får du bara mer av det du är tacksam för.

Du ska även se människor goda sidor och vara tacksam för dem för då får du även se mer av de bra sidorna. Börjar du klaga på folk så ska du se att de kommer förstärka sina dåliga sidor för dig. 

Var glada och ta varje ny dag som en ny dag där inga misstag har skett. Ta inte med er gamla sorger och besvär från tider som aldrig kommer tillbaka. Du har nu i dag en ny tid gör det bästa av denna dag.Tack gode gud för tjejer som Maria som alltid är på bra humör och tar ansvar över sitt liv och aldrig belastar sin omgivning med något.

Hör och häpna vad boken "attraktionslagen" säger

Vet du vem din själsfrende är? Enligt boken jag läser står det följande:

Ofta är det dem du är mest irriterad på eller har svårast att dra jämnt med som faktiskt är dina själsfränder, men genom din brist på harmoni med den du verkligen är, känner du inte igen dem.

Nu börjar väl boken fumla i mörkret. Än har jag inte lärt mig något vettigt ur boken, men jag hoppas att det kommer. Den tar upp relationer i livet dvs mellan mor, far och son. Det handlar inte om relation mellan man och kvinna utan relationer i övrigt.

Jag måste fortsätta läsa boken för att förstå vad de menar. Jag hoppas det finns en poäng i det hela. En sak är säkert att man kan endast bli lycklig om man är nöjd med sig själv med eller utan andra människors uppskattning.

Jag är nöjd med mig själv och har inga behov av att plocka poäng från andra människor. För några dagar sedan påstod en människa en sak om mig. Personen förväntade sig att jag skulle försvara mig. Jag anser inte ens att den personens åsikter är av vikt så jag orkade inte försvara mig. Om en person inte passar min ideologi på något sätt så vill jag inte heller ha beröm eller poäng av den personen. Det är som att jag ska samla poäng från Kapp-ahl och få värdecheck på 20 % rabatt när jag hatar deras kläder.Jag kan dessvärre inte heller samla poäng på människor jag anser är mindre begåvade intelligensmässigt. Då faller det också logisk på sin plats att de är emot det jag står för. De människor jag anser är intelligenta samlar jag gärna poäng av, men det är inte nödvändigt. Lyckas jag inte samla poäng från någon jag ser upp till så innebär det att jag inte längre bör se upp till den personen. Då har jag överstigit även den personen intelligens mässigt.

Tänk att kandidera till något och sedan se att de som har röstat på dig var fångar i fängelset som åkt dit för trippelmord. Kan du då stolt säga att folk av bra kvalité står på din sida? Detsamma med denna person jag anser inte har så stor kvalité som människa. Jag vill då helst ha en sådan emot mig än för mig. Om personen vore för mig skulle folk tro att vi har något gemensamt och det har vi verkligen inte.Jag återkommer när jag förstår mer av denna knasiga bok. Jag tror att de vi irriterar oss mest på är väl de vi har lärt oss mest av. Det man lär sig livet igenom är tålamod. Tålamodet att ständigt vara untouchable och ödmjukhet.

Jag räknar mig själv till att vara ödmjuk person och jag ser människor med för stort ego. De väljer hellre sitt ego framför att bli lyckliga. Frågar man mig om jag vill vinna eller vara lycklig, så väljer jag att vara lycklig. Jag är inte beroende av någon och därför är jag heller inte i behov av att vinna. Det finns inget jag har att vinna på människor. Vad kan andra ens ge mig? Ingen kan ge mig något som jag inte redan har. Jag har allt jag lovar er allt så att det blir över till er också.

Räkna inte in mig i någon tävling för jag har precis allt jag behöver. Det enda som fattas mig är kunskapen om tankens kraft. Det är det enda ämne jag är besatt av just nu och det är vad jag brinner för. Kan du lära mig något om det är du välkommen att undervisa mig i annat fall finns det inget en annan människa kan bidar med i mitt liv.

Jag kommer få en egen mentor när jag bli rikskänd över hela Sverige. Jag kommer vända mig till min mentor i allt så inget fattas mig. Min mentor är en mycket känd person och jag önskade personen i mitt hjärta och nu är personen min mentor. Denna person vill ha mig i sitt program som Nordic tv film ska sända.

Jag har tackat ja och vi kommer att börja spela in i sensommar eller till hösten. Det var min största dröm och den blev sann.

Hitta lugnet och lär er att meditera för att finna er själva

Så länge jag lever kommer jag att vara en sökare.Häxan i mig vill bli ett med jordermor för att jorda mig och hamna med både fötterna på marken. Jag hälsade på min bror H i dag för att hämta något och då mötte jag på en hel familj. Jag känner mannen i familjen och jag såg alla utom honom och gick bara förbi tills han ropade på mig.

Man tror att vissa är så upptagna att de aldrig hinner umgås och dessutom sitta och fika tillsammans. Senare plockade jag upp Linda och åkte till Odinsborg. Min andra bror ringde och skulle själv åka och hämta mat från Remo.

Jag åt lax och Linda valde hamburgare.Vi åkte till 4H gården för att titta på djur och köpa ägg. Jag brukar ofta köpa mina ägg på denna gård. Det var stängt till min besvikelse.

Jag hittade en skylt som skulle kunna passa mig när jag jobbar fast det bör stå "tala inte med personalen" eller "tomsnack undanbedes".

Om någon talar för tomt ska man peka på nedan skylt med en pekare en sådan som lärare hade förr i tiden i skolorna.I varje dröm letar jag efter ett badrum för att tvätta mig därför älskar jag att tvätta mig hos andra. Både i dröm och verklighet kan jag leta upp badrum för att tvätta mig. Sist när jag var på reiki 1 kursen så tvättade jag mig från topp till tå. Denna gång tänker jag tvätta mig hemma, men ta med mig vackra smycken att ha på mig under föreläsningen.

Jag vet att av alla elever kommer jag lägga mig ned och sova. Tur att Barbro Forneus är så förstående och inser att jag som Hertiginna måste få egna regler att leva efter. Det går inte att klämma in mig i en mal där jag måste anpassa mig. Jag satt och stickade med garn längst bak i klassrummet och hade kudde och filt. Jag fick ta in en soffa och sov på den för jag blev så trött av att sticka. Vill man ha min närvaro som elev får man räkna med att jag inte kan sitta still längre perioder.

Påminner mig om 6 björnar som skulle gå i ide och sova under vintern. Alla hade somnat utom en som vred på sig med jämnan. De andra blev besvärade och kastade ut honom för att sedan kunna sova i fred under hela vintern. Jag känner mig som björnen de kastade ut.

Glädjande bild

Jag blir glad av att se massor av panda bebisar som är ganska så unga. Ser ut som leksaker, men de är äkta.Hundarna Alvin och Bella fick jag vara hundvakt åt i går. Här är båda i min bil när jag kör runt.


Jag ska lära mig att koppla upp mig på människor

På reiki 2 kan man sända energi på distans och till vilket tid och rum som helst. För att kunna göra det lär man sig symboler och kopplar upp sig på de man ska sända energi till.

Jag kan på så sätt lära mig mer om människor och förstå dem bättre. Jag vill bara kunna förstå människor för jag tror det är det enda sätt att få fria relationer till alla människor.

Jag vill lära känna mig själv bättre och jag besitter mycket kunskap som jag tvivlar på. Jag tror denna etapp av reiki är precis vad jag har sökt hela livet.

Detta är det enda jag brinner för i livet och det enda jag just tror på. Man omger sig helst med människor som tror på samma saker för andra människor får jag inget utbyte av. När människor inte ser mer än vad de kan se med sina ögon tycker man att de lever i en dvala av trångsynthet.

Det kommer att ta tid för människor att öppna upp och se mer i livet än med sina blotta ögon.Denna vecka har jag inte dansat runt en eld. Jag ska göra det innan jag börjar kursen för att bränna upp alla dåliga energier jag har samlat på mig. Jag ska inte bära andra människors energier runt min energibana. Allt måste bort och jag ska själv ta reda på vem jag är. Detta kan ingen annan göra åt mig. Jag är unik och jag ska förbli unik. Jag kan konsten att lämna spår av mig som avtryck som aldrig bleknar bort.Kan jag inte dansa så ska jag lägga mig ned och njuta av den vackra utsikten. Jag måste jorda mig och bli ett med naturen och på så sätt rena mina energier.

Har kommit hem från bröllopet

Det var väldigt mycket folk och det fanns ingenstans att sitta. Folk letade efter platser att sitta på och vi bokade vårt bord för flera i familjen skulle komma.

De hade dekorerat hela Fyrispark till ogienkännligt bröllopslokal täckt med vita tyger i taket, borde och stolarna.


Vegancafé med föreläsning av Brian PalmerKom och lyssna när Brian Palmer ger en inspirerande föreläsning om mod och civilkurage. Brian Palmer är antropolog och religionsvetare född i USA. 2002 prisbelönades han som Harvards bästa lärare i och med hans i USA mycket populära kurs om civilkurage och personligt ställningstagande. För närvarande undervisar han på Uppsala universitet. Dörren öppnar 18.30 och föreläsningen börjar 20.15Jag har blivit inbjuden av Djurrättsalliansen DRA i Uppsala

Världens finaste LindaTjejen till vänster är min Stureplansväninna som vet hur man festar med klass. Hon har förut jobbat som glamour modell för olika tidningar. Hon är duktig inom skönhetsbranchen också nedan ser ni hennes visitkort.Barbie känner att folk känner sig hotade av hennes karisma och utstrålning. Hon funderar starkt på att skaffa sig säkerhetsvakter omkring sig med omnejd.

Mysterier i EnköpingSer ni att det står en person i fönstret? Den personen stod inte där när jag fotade för jag tittade in ordentligt. När jag kom hem för att se på bilderna såg jag att någon stod där.

Enköping är känd för alla sina hemsökta platser och jag har hört massor av människor återberätta allt de sett och hört i Enköping. Caféet heter Lustgården och någon gång tänker jag åka dit för att se mig om.

Jag kommer i augusti åka till Sala för ett ärende. Jag gillar inte att åka bil själv så jag ska se om det finns någon som kan följa med.

Jag åker sällan någonstans och har en hov av människor som ställer upp och följer med mig. Jag kommer snart att anlita en assistent/hovdam som ska följa med mig överallt.Snart blir jag initierad för Reiki 2 och kommer skicka reiki på distans till folk. Jag ska ta med mig 2 bilder till kursen enligt vad Barbro Forneus har rekommenderat sina elever. Kursen kostar 4500 kr

Jag har även fått bekräftelse till Reiki master utbildningen som jag kommer gå i höst i Karlstad hos mediumet Ann-Lena Vikström.

I sommar ska jag gå på änglahealing på distans och även den kursen ges av Anna-Lena Vikström och kostar 600 kr.

Min nya bok heter "attraktionslagen & relationer" av Esther och Jerry HicksGenom kärleken och utmaningen som kärleken ger kan vi lära oss mer om oss själva och andra än vi någonsin trott var möjligt.

När man talar om relationer talar man inte bara om en relation mellan en man och en kvinna. Det gäller alla relationer i överlag som diskuteras i denna bok.

Ofta talas det om enligt attraktionslagen om karriär, rikedom och att lyckas. Det blir för mycket tjat om pengar när alla vet att det är inte pengar som gör människor lyckliga. Det som gör människor fria och lyckliga är fungerande relationer med alla människor man har omkring sig.

Jag har läst mycket böcker i ämnet "the secret, tankens kraft och attraktionslagen" dessa är barra synonymer på varandra om att det du tror är det som även sker. Det har tjatats om pengar och makt i varje bok därför tänkte jag när jag såg denna bok att lycka måste vara något mer än pengar.

För mig är lycka att se vackra bilder som tilltalar mig.

Lyckan är tex vackra slottLyckan är att kunna stänga ute allt brus och bara sitta i egna tankar och trivas med det.Lyckan är att se på vackra bakelser. Sminkväska gjord av tårta och detsamma med läppstiften.Lyckan är att Finna lugnet och harmoni


Linda fyller sina läpparLinda är modig har nu väldigt stora läppar.

Det är Linda som har en hund som heter Alvin som är en bekant till min kanin Femman.


Min dröm om Fatimas hand

Min dröm
Jag drömde om att en ängel säger att jag har Fatimas hand och att han gav mig alla delar av den. Han sa att den må ha gått sönder, men alla delar är dina. De andra har inte Fatimas hand endast du bär på den.

Det var en vacker dröm att få veta att endast jag bär på detta smycke och ängeln hjälpte mig att plocka ihop den för att jag skulle använda den. Den har inte givits till någon i min omgivning och det är min uppgift att ge de till dem jag anser har gjort sig förtjänta av den.

Jag ska därför börja ge Fatimas hand till dem jag tror är bra personer och behöver därför ett skydd.

Fatimas hand (även kallat Hamsa) är en muslimsk symbolen med en hand med två symmetriskt ordnade tummar. Fatima var den yngsta dottern till Muhammed. Symbolen Fatimas hand kan återfinnas på dörrposter, som amulett eller halssmycke och anses skydda mot onda krafter och ge tur. Fatimas hand har dock inget med "det onda ögat" att göra.Andra drömmen
Jag drömmer om att jag får gå in i ett rum där mina morföräldrar bodde i som inte längre finns. Jag säger till min vän att allt är från slutet av 1800 talet du ser. När jag kliver in ser jag min framlidne morbror. Han såg så frisk ut och hade svart hår. Jag visste att alla inte såg honom. Han satt och pratade med min morbror som lever om mig.
Jag är modig och sätter mig nära min avlidne morbror och vill veta vad det är han vill oss. Jag fick aldrig veta vad han ville. Allt jag nu vet är att han har flyttat in hos sina egna föräldrar på den andra sidan.


Lika sött klädd som sin söta butik

Butiken är japansk och ligger på St Eriks torg i Uppsala precis på Jabers vänstra sida.chokladpennan såg så äkta ut speciellt den med chokladsmak. Den blänkte så vackert att jag nästan var på väg att ta en tugga av den.Se noga de ser så äkta och goda utGlasunderlägg i forma av kex biscuit och choklad kostar 25 kr styck.

Det fanns mycket Hello Kitty produkter och jag kommer ihåg att dessa även fanns när jag var barn. När jag var barn fanns det suddgummin som luktade så gott, Nu är det lite svårt att hitta sånt.

En bok jag läser just nu "snacka snyggt" av Elaine Eksvärd

Det är en bok om retorik och hur man talar för att folk ska lyssna. Jag har erfarenhet av vilka människor jag inte står ut att lyssna på.

1) De som berättar allt i detalj och aldrig kommer till saken de ska berätta om
2) De som skriker så att man inte har en chans att kommunicera
3) De som kritiserar en för att få patent på att få berätta om sig själva
4) De som endast har tråkiga skämt i brist på att ha något att säga
5) Den värsta jag har mött på var en kvinna som pratade snabbt och osammanhängande. Jag förstod aldrig vad hon pratade om och det gick inte att avbryta så jag sa i från helt. Sedan dess är kvinnan väldigt sur på mig. Vad ska jag göra? Jag orkade verkligen inte med någon som har en vibrerande tom mun på livstid.
6) Den absolut värsta av dessa är de som är stressade i sin ton vare sig de talar högt eller lågt. Man blir lika stressad som dem. Man hör ett hugg i deras röst hela tiden.

Dessa är mina farhågor jag inte vill möta på.


Jordgubbsglass

Blanda turkisk yogurt (10% fett), jordgubbar och honung. Tillsätt i en mixer och sedan lägg in i frysen. Vips har du en riktig nyttig glass över sommaren.

Smaklig måltid och lycka till!

Jag har varit på spökvandring i ett stort värdshus

Jag blev inbjuden på lunch hos en person i ett värdshus. Inte kunde jag ana att det skulle vara så stort. MÄnniskan hade eget bibliotek, egen teaterlokal och det var 3 våningar högt.

Visst mötte jag på spöken och andar för det är ett mycket gammalt värdshus med fler år i nacken. Jag hittade dit med min navigator till bilen. På vägen fann jag loppis och stannade upp. Jag hittade en stor anslagstavla som jag köpte och ska stoppa om med ett vackert tyg och hänga upp mina smycken på.Personen hade katter och denna var lustig som satt på rumpan, precis som en människa.

Här står jag på scen och det är helt tomt. Det enda jag hör är att personen spelar the phantom of the Opera för mig. Det var riktigt skrämmande och läskig musik och vips fick vi besök av en ande som ställde sig på den högra sidan av bilden.

Katten har ofta sina tassar på bordet och via katten kan man se när det finns andar i huset. Jag ber om att änglar ska finnas omkring mig och jag tror att jag kommer att ha dem mer närvarande i mitt liv nu.FÖRTROLLNING ÄR BRUTEN
Jag fick hålla i en Botswana sten för att bryta en förtrollning som någon har gjort på mig. Jag vill inte bli förtrollad av någon som inte har sitt hjärta på rätt ställe. Jag skulle kunna ge allt jag har för att bryta en sådan negativ förtrollning som människor kommer med.

Det finns inget bättre här i livet än att ha makten över sitt eget liv och över sig själv. Jag önskar ingen människa detta. Jag önskar att jag blir den sista människan på jorden som får en förtrollning med onda ögon på sig. När jag blir fri denna förtrollning så kommer jag att bli the most fantastic person in the world.

Jag önskar alla människor lycka och framgång och jag önskar att ingen människa någonsin ska gå igenom en förtrollning med onda ögon.

Jag tror att den som har gjort en förtrollning på mig har onda ögat på mig och en avund som är svår att genomskåda. Om jag kunde se vem det är skulle jag också genomskåda personens avund och ovilja gentemot mig. Jag har tyvärr inte svar på vem det kan vara som har gjort mig detta.

I dag har jag mött filmskapare

I dag när jag hade varit på sjukhuset parkerade jag på ett hemligt ställe kring Hotell Gillet som hade premiär i går.  Sedan fikade jag en stund och köpte rött hårfärg på Åhléns.

Förra veckan bjöd jag in ett par gäster till mig och i dag kom mina gäster. Jag har väntat på dem i en vecka så jag blev väldigt glad över att få vara delaktig och höra om deras reportage.

Filmskaparen heter Peter Mattson och huvudpersonen till detta är Yakub Sahindal. De kom strax innan mig och jag anlände kl 13.00 för att kunna närvara med mina gäster.

Yakub är utbildad journalist och är även en duktig poet som skriver dikter om hur det är att leva och flytta till ett annat land. Jag fick läsa en av hans dikter som var fyllda med känslor inbakad i själva texten. Endast den som har upplevt detta kan förstå textens prosa.

Dikten om Memo
Det är en dikt som handlar från en mans födsel till hans gravsten. Min tolkning av dikten var en man som inte hade funnit meningen med livet och helt gått den förbi. Någon annan kommer att tolka den på ett annat sätt.

Man är fattig och man vill bli rik och då finna lyckan. Man blir rik och man drömmer tillbaka till när man var fattig att det då var ändå bättre. Om man frågar sig själv "hur mådde jag eftersom jag ville bli rik?". Alltså inte ens då hade man hittat meningen med livet så varför skulle man finna den när skillnaden är större plånbok?

Vad är då meningen med livet?
Nedan ser ni Peter Mattson som är frilansare och jobbar med många projekt. Han åkter snart till Australien till en Ö som heter Tasmaningen för han ska spela in en reklamfilm.Jakob berättade också hur han träffade sin fru och hur han fick kämpa för att få henne. Jag kan säga att det är en otrolig historia som är väldigt romantisk. Jag har hört förut hur allt har gått till och har alltid varit fascinerad av romantiken kring dem.Zoeland gav mig nya instinkter om mig själv i dag

Jag ska få nytt hår på söndag och då ska jag till frisören igen för att sätta in hairextansions. I dag var jag mellan kl 13.00-16.40 för att ta bort gammal hairextansion som var slitet. Jag var tvungen att rusa därifrån så de två sista slingorna fick klippas bort.

Kring mig fanna massa tjejer som alla hade frågor kring min andlighet. Jag svarade dem så gott jag kunde och de kommer tillbaka på söndag för att de tyckte att det var så roligt.

Jag åkte hem med bil och där väntade Sara och Malina på mig och vi åkte i Saras bil till Stockholm.

Jag har i dag fått äran att träffa den offentliga berömda Zoe som jobbar för tidningen Nära och ger ut föreläsningar.

Det fanns mycket folk i publiken, men det var svårt att se alal närvarande för de hade släckt lampan och hade tänt små ljus överallt. Vi var i närheten av detta vackra hus nämligen Bjönrgårdsskolan.Jag har parkeringsimmunitet på massor av ställen. Här har jag parkerat på en trottoar och bara jag får stå där. Det är min bil ni ser på bilden. Är jag inte iskall som kan vistas var jag vill?Här har jag intagit scenen och strax kom Zoe och gjorde mig sällskap. Detta är scenen där man sitter under debatteringen. Det var mörkt så Malina kunde inte ta bättre bilder. På rasten hann jag inte göra något annat än att samtala med Zoe.Hon var en otroligt bra föreläsare med ett mycket varmt hjärta. Mellan oss ser ni mikrofonen. Vi fick ta av oss skorna och jag hade på mig svarta skinnstövlar. Hon kallas även för Zoeland.Jag älskar att resa till Stockholm och möta offentliga personer. Zoe är otroligt känd över hela Sverige och det finns böcker och kasetter med henne man kan köpa.

Något bra hon sa att det man längtar för mycket till kan ge en kramp i händerna. Man ska släppa taget om allt man längtar för mycket till.

Vi blev väldigt sena och Zoe kände direkt igen mig och sa är det du som är Anne? De flesta offentligheter vet vem jag är och detta var första gången vi träffades live. Hon kommer snart se mig i tv också. Jag har just nu kontakt med otroligt mycket offentliga personer i Stockholm som jag har fått kontakt med sedan man gjorde en dokumentär om mig.På vattumannen kan ni köpa böcker och CD skivor med henne.Något annat hon sa som var bra var att våga tala med er egen sorg. Trösta er själva såsom ni tröstar någon annan som är ledsen.

Hon är ung och väldigt begåvad offentlig person som vinner både människors hjärtan och förtroende. Jag är så glad över att ha träffat henne, äntligen.


Äntligen är jag färdig med alla dagens uppgifter

Jag har bara en sak kvar och det är att stryka 3 plagg som är fuktiga. Jag brukar stryka saker när de är nytvättade för då är det enklast att stryka. Att försöka återfukta kläder för att stryka brukar inte ta bort djupa veck i kläderna.

Jag ska ut i naturen och plocka hem lite saker för att bevara mina smycken i. Jag vill hitta en stor träbit och sätta in spikar i för att sedan hänga upp halsband och örhängen snyggt och prydligt.

Nu ska jag i väg till Svartbäcken med barillas pasta och laga mat. Jag väntar bara lite på bättre tider för jag mår inte så bra. Har ont i bröstkorgen och får det när det blir kallt. Jag har blött hår just nu och då blir det inte varmt. Det är den där kaninen Femman som stökar till. Han har olika tallrikar för olika maträtter och ställer sig framför den som han vill att jag ska fylla. När jag fyllde i fel tallrik vällte han på allt för han anser att han visar mig tydligt vad han är sugen på och ändå förstår inte jag. Visst förstod jag att jag hade fyllt på fel tallrik, men det han ville ha var ju slut.

Min kanin är så smart och lyssnar man så kan man kommunicera med honom riktigt bra för han är duktig på att visa vad det är han vill.


Jag har nu drömt om människor från min barndom 2 dagar i rad

.
Första drömmen
Jag drömde om 2 systrar som jag i dag inte har kontakt med längre. Jag bröt kontakten med dem flera gånger och de dök upp och ville visa att de hade förändrats. De förändrades aldrig utan de livnärde sig på att angripa mig vad jag än sa. När människor ständigt är på sin vakt för att hitta något att angripa ska ni direkt ta er ur sådan vänskap. För där avund finns kommer ni aldrig att kunna finna logik.

Jag drömde om att jag promenerade och gjorde EFT på vägen. Då står dessa två helt förvånade bakom mig och frågar om jag sysslar med vodoo? Jag säger då att har ni redan dömt på förhand så vill jag inte ens förklara för er vad det är jag håller på med.

Jag har slutat ta på mig ansvar över andra människor. Om folk är svaga så kommer jag aldrig försöka stärka deras självkänsla. Är en människa för svag och lätt blir avundsjuk på alla så vill jag inte heller umgås med en sådan. Just den sorten är jag trött på.

Jag har just nu bara vänner jag trivs med i mitt liv och aldrig mer ska jag vara snäll och stå ut med någon jag egentligen inte ens trivs med.
Andra drömmen
Jag drömde om att jag jobbade på en restaurang och fick servera en barndomsvän och hennes mamma. Hennes mamma var otrolig elak mot mig när jag var barn. Det spelar ingen roll vad jag som barn hade gjort det denna kvinnan gjorde mot ett barn kan förklaras med psykopati för man ger sig aldrig på ett barn som hon gjorde. I drömmen kände vännen igen mig och jag vill inte bli igenkänd. Jag vill inte ha kontakt för hon satt med sin mamma.

Man ska vara försiktig med hur man bemöter barn för barn glömmer aldrig något oförrätt. Det man gör mot ett barn är mycket lägre än om man gör mot en vuxen. Var och en bör ge sig på någon i sin egen storlek.


RSS 2.0