I morgon är det reikiträff på massageskolan

Det börjar kl 19 och jag kommer inte hinna gå dit för jag är uppbokad på något helt annat. Denna helg är jag helt uååtagen med riksdagsledamot som kommer från Stockholm för att träffa mig live. Jag ska försöka ändra på en lag som råder i Sverige och politiker har fått upp ögonen för mina åsikter.

Hertiginnan är ett fenomen och allt jag tar på blir guld.

Jag är superglad i dag för en person jag väntat länge på har kontaktat mig för att få träffa mig. Jag kan inte tro att det är sant och jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta träffa den här personen. Om personen visste vilket ljus denna kommer med till mig.

Det är en person som tar mig på blodigt allvar och litar på mig. Jag hoppas att jag kan hitta förtroendet tillbaka till denna person. Jag är så lycklig över att personen har mailat mig. Jag är så lycklig att jag inte vet hur jag ska klara mig tills den dagen vi möts.

Jag ska även inom kort sova på Hotell Linné för en evenemang och sedan ska jag också gå på modevisning med högt uppsatta politiker som kommer till Uppsala från Stockholm för att umgås med mig en hel dag. De ska följa mina fotspår i Uppsala och lära känna mig bättre.

Allt jag önskar har inträffat precis allt, så jag vet inte vad mer jag borde skriva på min lista för önskningar.

På¨lördag kommer gäster från Stockholm till migNu på lördag kommer gäster till mig från Stockholm som jag har väntat länge på att få träffa. Jag ska snart också gå på modevisning med en sluten krets.

I dag har jag fått beröm av en person som räcker för ett helt år för min del. Jag är svag för berömmelse och har insett vad det betyder för en människa att bli sedd.

Jag är en människa som alla andra som gillar uppmärksamhet och som gillar att få beröm, vem gillar inte det?Jag ska aldrig tvivla på mig själv för jag är mer omtyckt än vad jag kunde ana.

Tänker du som en psykopat? Testa dig själv eller din blinddejt…

Det är omöjligt att avgöra hur effektivt detta test är, eller om det egentligen är en ”råttan i pizzan”, men det fungerar alltid bra för att liva upp tråkiga partys om inte annat!

Det sägs att en amerikansk psykolog skapade nedanstående test för att avgöra om de som satt i fängelse, till exempel seriemördare, resonerade som psykopater.

Psykopattestet

En kvinna träffar en okänd man på sin mors begravning, och det är kärlek vid första ögonkastet. Han är allt hon någonsin önskat sig i en man. Men i sin förtjusning glömmer hon bort att fråga efter mannens telefonnummer, och eftersom hon inte ens vet mannens namn får hon inte tag i honom efter begravningen. Ett par dagar senare dödar hon sin syster. Frågan är då: varför dödade hon sin syster? Vad var hennes motiv?

Ta din tid på dig och kom upp med ett svar innan du tittar på svaret längre ned på sidan.

Svaret på Psykopattestet

Enligt testet ska då någon som tänker och resonerar som en psykopat direkt ha kommit på det rätta svaret. Hon dödade helt enkelt sin syster i förhoppningen om att mannen skulle dyka upp på systerns begravning. Han närvarade ju trots allt på hennes mors begravning…

Detta är ett helt givet svar på frågan om man tänker efter. I alla fall med en psykopats logik…

Definitionen av psykopati är för övrigt en personlighetsstörning vars grundläggande drag är en brist av våra mest fundamentala sociala känslor, som till exempel empati och förmågan att känna medkänsla med en annan människa.


Bilder väcker minnen både bra och dåligaTider jag vill glömma
De nya tiden


I går var jag på Nordiska kompaniet för jag blev inbjuden till att shoppaInnan vi kom hem till mig nattetid för att dricka té hade vi tillsammans varit i Nordiska kompaniet i Stockholm för en shoppingkväll.

Jag blev inbjuden till att shoppa på NK huset och hade dessutom massa erbjudande avsedd för mig och mina vänner. För mina vänner var det otroligt kul att få ta del av denna kväll med mig i spetsen.Seda håller i den nya utgåvan av tidningen Kvinna.Fadi är en designer från Libanon som är skygg, men inte alls skygg när det gäller sina priser. En klänning av honom kostar 80 000. Man kan tro att det är en bil han säljer. Han samarbetar just nu med NK huset och jag fick träffa honom också och vi stod och pratade om allt möjligt som har med mode att göra.

Jag talade om för Fadi att hans kläder såg ut som fina damvippor. Han berättade att han hade sytt allt för hand. Han var så sockersöt och han var så varm jag bara älskade den här designer. Han tog mig alltid på axlarna och bad om ursäkt när han inte ville att jag skulle ta bilder av honom. Han har glasögon och lockigt hår.

Här kollar Sara in en orange väska från märket Donna Karan New York som såldes till en tjej för att jag bad henne köpa den med motiveringen att den gör henne till en klassisk skönhet. Vips så köpte hon den och Sara som tänkte köpa den blev utan. Det var mitt fel känner jag. Jag vet vilken påverkan mina ord har på folk varför skulle jag öppna den och berömma folk för deras skönhet i samband med väskan?Innan vi åkte till Stockholm samlades vi hemma hos min granne Sara. Vi gjorde oss i ordning bytte om och sminkade oss för att åka till Stockholm tillsammans.

Mina vänner får ett äventyr när de följer med mig på mina bjudningar. Jag älskar att dela med mig av mina erbjudanden till mina vänner och vill att de blir delaktiga i den mån det går. Vissa saker kan de inte vara med på och då ligger det heller inte i mina händer.

Ingen får ta det personligt när jag ber om viss distans inom vissa områden för annars kommer jag inte klara detta med att stå i offentlighetens ljus.

Persisk newroz
Det är också persisk nyår Newroz och då lägger Sara upp 7 saker som ska representera 7 lyckade områden i hennes liv.Bottenplan i NK huset där Fadis kläder finns för visningSmycken och så fick jag träffa glasögon designer Anna Karin som försöker sälja sin design på NK huset. De har barnsliga utseenden på hennes glaögon som kattöron tex.NEdan vackra smycken helt i min smak från märket Rudi Crosley. Jag gillar den blåa stenen.
Min dag i huvudstaden Stockholm

Jag får inte skriva ned i bloggen vad som har hänt i dag utan kan lägga in vissa bilder av vad som pågår i mitt liv just nu sedan får folk själva gissa sig till vissa saker.

Jag har på kvällen varit på fest s.k premiär för att representera mig själv och jag kan heller inte lägga in bilder på de offentligheter jag mötte och jag kan heller inte beskriva premiärer. Jag får endast lägga in bilder av mig själv.Jag blev fotad direkt när jag klev in i premiären och det var massor av folk som stod omkring och ville se alla som gick in.


4 vakter som jag heller inte kan publicera några bilder på då kanske folk anar varför? Jag har massa bilder på massa offentligheter som jag aldrig kommer att få publicera utan jag får endast använda som privat bruk. De har sagt åt mig från olika håll att jag verkligen måste hålla mig inom gränserna. Inom en snar framtid kommer detta Det var allt jag kan tyvärr inte skriva mer eller avslöja mer.

 

Tänk på kärlek

För att få en relation att fungera, inrikta dig på det du uppskattar hos den andra och inte på det du irriterar dig på. När du riktar dig på andras starka sidro kommer du att få mer av dem

Två nya mini klänningar

Jag gillar helst inte att visa ben därför har jag skurit av mina ben på dessa bilder. Jag önskar att dessa var långa klänningar för det skulle sitta så mycket bättre.

Denna knyter man runt halsen och den är strech vilket inger en perfekt passform. Jag orkade inte prova dessa två i butiken så därför provar jag dem nu. Jag är bekväm om jag provar ett plagg i en butik då ska jag vara säker på att jag ska köpa den, eftersom jag då inte tar av mig kläderna.

Jag måste ha nytt hela tiden så jag har inget tålamod med att sätta ett visst datum för att vara extra snygg.
Jag är helt osminkad på dessa bilder och har inte ens foundation i ansiktet.Nästa klänning är enarmad retro som är fallande mot kroppen. Den är också superkort så jag orkade inte prova den i butiken. Jag provade den svarta för jag tog aldrig av mig den sedan.I dag blev jag väckt av Konsert och kongress deltagare som undrade om jag kunde besöka dem för ett evenemang och skriva om den innan jag åker dit. Konsert och kongress är precis utanför min bostad. Jag tackade nej för jag var på väg till mitt söndags affärsverksamhet där jag checkar in marknaden och lär mig mer om marknadsföringen.

Hertiginnans tiara samlingJag kommer att ha visning av min skattkammare i veckan och då ska jag lägga en svart sidentyg på ett stort bord i köket och lägga upp hela min samling på den.

Jag ska städa kliniskt rent och framhäva min inredning också i detalj så att tv teamet kan följa min smak och få uppleva hur det känns att leva ihop med mig som Hertiginna.Man vill nämligen se hur en Hertiginnan bor och därför visar jag upp min inredning hemma.

Nu har jag skaffat mig en drömfångare för att eliminera alla mina drömmar som tynger mig. Jag är en otrolig levnadsglad person. Det enda som kan tynga ner mig är när jag får mardrömmar och kan påverkas av dem hela dagen.

Jag behöver verkligen hjälp för att sluta drömma om vissa människor som jag inte vill ens tänka på. Jag vill radera dessa helt från mitt minne. Jag skulle kunna ge mitt liv för att radera vissa och inte komma ihåg dem även om jag mötte dem. Det skulle vara livets gåva att kunna helt eliminera människor från sitt minne. Att varje gång man möter dem behandla dem som om det är första gången man möter dem. Att ha en distans som heter DUGA och se hur de veknar och bleknar med tiden.

Jag börjar med att radera alla dåliga drömmar där dessa människor ingår.

Hertiginnas nya svarta långa klänning och skinnstövlar

I dag har jag varit och shoppat
Nöff nöffMina nya örhängen då jag köper smycken i stort sett varje vecka och ger bort de jag tröttnar på.
Jag är helt osminkad på dessa bilder


 
Ett tag vara jag lite väl tjock och kunde inte ha på mig sådana klänningar.
 

klänningen från Nilgun modaevi kostar 1500 kr

I dag har jag skickat in bilder på många av mina balklänningar till ett tv program som ska filma mig på tisdag och onsdag veckan som kommer.

I morgon ska jag skicka bilder på mina smycken och tiaror. De vill även ha bilder på mitt hem och jag ska bara se till att någon tar tag i städningen så ska jag sända de bilderna också. Sen kan jag pusta ut och ta hem berömmelsen för att jag är den enda bloggande Hertiginnan som finns i Norden.

Min balklänning från Nilgun modaevi (modehuset Nilgun) har kommit

Rött förstärker en kvinnas passionerade utstrålning därför väljer jag ofta rött vid balklänningar. Jag gillar rött hår och röda klänningar. Jag älskar även alla turkosa nyanser och rosa nyanser. Jag ville ha rött för jag gillar kläderna i serien magnificent Century som handlar om osmanska riket.

Jag hämtade min klänning från Gamlis Grillen och sedan åkte jag hem till Sandra på middag. Hon hade lagat spagetti och köttfärssås med parmesanost som alla bråkade om. Gott var det och väldigt mättande för det var fullkornspasta.

Nilgun Sahindal heter skräddaren och designaren. Ni kan hitta henne på Facebook med namnet Nilgun modaevi och där finns flera klänningar att se. Alla klänningar är unika och ingen är den andre lik.

Snart spelas en dokumentär in med mig och då vill de att jag främst visar upp alla mina balklänningar och jag kommer även visa Nilguns klänning i tv.

Hertiginnan dag på tv huset

Har precis kommit hem från jobbet och väntar på gäster. Jag har i dag varit i tv studion och träffat producent och programledare. De blev mycket intresserade av mig och vi talade länge med varandra. Jag har haft det otroligt roligt och mötte även massa kändisar på plats. Vissa av de som är kända kommer att ingå i samma program som mig.

Jag får ännu inte lägga in bilder och måste hålla låg profil för nästa vecka ska vi börja spela in och då får jag dela med mig av allt på bloggen.

En mycket känd regissör gjorde mig sällskap ut och han berömde mina smycken som han tyckte passade mitt röda hår. Jag berättade att det var indiska smycken.Jag blev mycket varmt mottaget och vi fikade ihop allihopa. Jag hade massor av folk framför mig där alla hade massor av frågor de ville ställa mig. Jag svarade så gott jag kunde på alla frågorna och jag hade verkligen mycket att berätta om mig själv och min livsfilosofi.Det kommer mer bilder inom kort.

Nedan bild på Torsten Flinck en av Sveriges duktigaste skådespelare. Jag har sett honom i teateruppsättningen Misantropen. Torsten började prata om min fina klänning och mina smycken. Det var roligt att alla reagerade på min klädsel.
Snart åker jag i väg till Stockholm

Jag ska skynda mig för jag ska jobba kl 15 så att jag hinner i tid till mitt arbete. Mitt arbete går före allt och jag har inte råd att missa en minut av mitt arbete.

Jag sitter och funderar över vilka människor i min omgivning som jag bör ta med i programmet eftersom det samtidigt ska ha med min vardag att göra. De frågade mig hela tiden vem som har haft mest betydelse i mitt liv.

Jag ska fundera på denna fråga och kanske kommer jag på vem som har haft mest betydelse. Det måste vara någon som har inspirerat mig.


Mina sista dagar som privatperson

Jag har alltid varit rädd för att framträda offentlig och i tv. Jag har länge tackat nej till tv, men nu har jag helt andra värderingar än förut. Jag har inte samma liv som jag hade förra året. Jag känner mig fri och kan göra precis som jag vill med min framtid och väljer den offentliga rollen från och med i morgon.

Jag kan inte avslöja vilket tv program jag ska framträda i, men jag kan säga är att det ska bara handla om mig personligen. Jag är unik och har en personlighet och liv som många bara kan drömma om. Detta har producenter varit medvetna om under en längre tid så i morgon är jag i tv studion.

Jag får assistans från Peyman till Stockholm eftersom jag reser aldrig ensam utanför Uppsala. Vi tar min bil fram och tillbaka och parkerar utanför Tv huset. Peyman känner mycket folk i Stockholm som jag hoppas vi ska träffa efter mötet. Jag är en bekväm person som aldrig åker kollektivt. De från tv frågade mig varför jag aldrig åker kollektiv. Jag berättade att jag har åkt tåg 2 ggr i mitt liv. Jag förklarade att en Hertiginna åker aldrig kollektivt.

Jag kommer jobba som vanligt kl 15.00 jag är en businesskvinna och har aldrig tid för nöjen.

Kristdemokrat
Jag skulle ha träffat 2 riksdagsmän i dag, men har ej hunnit åka till riksdagen. I stället åker en riksdagskvinna till Uppsala för att möta mig in real life. Hon vill se hur jag lever och hur min vardag ser ut för jag ska även vara engagerad i politik.

Tomas Castro, Niklas Hansson i CMR music group
I dag hade jag ett möte med en känd sångare som vi ska sponra och promota. Jag kommer skriva mer om honom när jag kommer hem från Stockholm. Nedan får ni ett smakprov av Tomas Castro som ingår i denna grupp. 24 mars ska de nämligen uppträda och jag fick ett personligt möte av en i gruppen för vissa ärenden. Han fick vad han ville och jag kommer berätta mer om vad han ville mig.
Tidningen nära är ute nu och jag ska verkligen ha den

Läs om Anden i glaset, siaren Nostradamus, raw food och ayurveda!
Möt bland andra Janesh Vaidya, Prem Lavanya och Mrs Mindfulness.

Följ med till nyandliga Findhorn, möt en asapräst på Island, lär dig yogarörelser från Tibet och läs om en känslosam storseans med Benny i Indien!

Missa inte heller del 3 i Bennys meditationsskola. Han lär dig också hur du kan se dina tidigare liv!


Hertiginnan samling kommer aldrig få ett slut

Nedan har jag på mig en gedigen halsband från Pilgrim. Pilgrim betyder främling.

PILGRIM är modesmycken med dansk design. PILGRIMs smycken är huvudsakligen tillverkade i mässing, tenn eller zink, som först beläggs med koppar och sedan med 16–22 karats guld eller 925 sterlingsilver.
I smyckena används bland annat naturpärlor, färskvattenspärlor, CRYSTALLIZEDTM Swarovski Elements, ädelstenar och glasstenar.

Alla PILGRIMs smycken är 100 procent nickelfria och varje smycke är handgjortJag har samlat på mig otroligt mycket så i kväll ska jag samla allt jag inte behöver i olika högar för att i morgon låta allt gå som gåva till behövande.
Jag håller på med välgörenhet och vad kan vara bättre ön att tinga ut Hertiginnans samling av smycken?Jag passar i alla smycken som tur är för jag älskar smycken.Jag har varit på språng hela dagen i dag och är just nu väldigt trött. Det finns saker jag borde vara ledsen över, men jag orkar inte vara ledsen just nu. Det finns andra som har tagit rollen om att få vara ledsen över detta och jag låter den personen få detta som sitt huvudvärk.

Hertiginnan shoppar nya kläder (därför gillar jag inte stora loggor på varor)

Jag klev in helt osminkad till Simone Falk och slog mig ner i hennes Soffa. Jag sa att i dag ska jag shoppa. Hon sa att jag skulle känna mig hemma. En sångerska var också där som är väninna till Simone. Jag kan inte skriva ut vem det var för tydligen var det lite hemligt för hon var här för att uppträda inom närmaste dagarna.

Till sångerskan sa jag att hon var lång och smal och kunde välja vad hon än ville. Jag själv skulle se ut som en bakelse, berättade jag. Hon frågade om smakråd när hon tittade på alla festkläderna.Jag fick se på Simones nya klädkollektionen som är för sommaren före alla andra och jag provade mig fram lycklig som få.Denna klänning fastnade i luften för att jag var för stor för den. Simone själv är en lång och smal tjej som har jobbat som mannekäng. Det finns fullt av bilder av henne som pryder butiken.

Kjol från Laura AshleyHennes & Mauritz by Stella McCartney

Något jag har otroligt svårt med är klänningar från Bondelid där det står tydligt Bondelid på framsidan. Detta ger mig allergiska reaktioner. En gång köpte jag ett mycket vackert tyg och när jag la den som en duk på bordet upptäckte jag till min fasa att de hade skrivit med svart tuch stort som fan "35 KRONOR" och på detta sätt helt förstört tyget. Hur kan man vara en sådan dåre och skriva detta på självaste tyget?

Exakt så ser det ut för mig med stora loggor från LV monogramväskor, Burberry rutor och Gucci väskor. Varför i helvete förstöra det hela?


Uppsala musikklasser


På lärarhögskolan på seminariegatan har man musikklasser i Uppsalas vackraste byggnad. Jag vill så gärna sova över där och då ska jag sätta på mig min rosa nattlinne.

Jag vill gå på spökvandring med en mycket modig person då jag själv lätt skräms av andar.

När jag hamnar på andra sidan kommer jag tillhöra lärarhögskolans spöke eller uppsala slotts egen spöke. Jag ska srkämma livet ur folk och jag ska göra det konstant. Jag ska skaka om hela Uppsala när jag själv väl hamnar på den andra sidan.

Jag vill att de människor som vill finnas i mitt liv ska veta vad de själva vill ha av livet. Jag vill att människor ska vara trygga i sig själva och främst vara psykisk stabila så att de inte skadar andra omkring sig.

Snälla var inte så komplicerade man blir bara mörkrädd.


Bikarbonatbad bäst för din hälsaVanligt natriumbikarbonat, som är den aktiva ingrediensen i bakpulver, har en rad läkande effekter på kroppen – för att det ändrar pH-balansen och ökar syresättningen till cellerna. Du kan testa att göra bad, dricka det, spraya det på kroppen och nedan redogörs för fantastiska resultat och hur man gör.

Bikarbonat används även mot myror i hemmet och det tar bort lukter, fläckar m.m. En burk med litet bikarbonat under diskbänken absorberar tar bort dålig lukt.

Om man får positiv effekt av bikarbonat i kroppen tyder det på att man har en andning med förbättringspotential. Det innebär en hämmad andning som sänkt kroppens nivåer av koldioxid och skapat en pH-obalans. Det kan orsakas av stress, obalanserd kost, sömnbrist, infektioner m.m.

Bikarbonat (HCO3-) innehåller stora mängder koldioxid (CO2). Ett bad i bikarbonat blir som ett egentillverkat koldioxidbad, då vi tar upp en del koldioxid genom huden. Koldioxid verkar genom att

  • a) vidga blodkärlen så att cirkulationen till hud och muskler ökar.
  • b) sänka pH i blodet så att mer syre levereras till vävnaden (Bohr-effekten).

Koldioxidbad är vanligt i Japan och Tyskland, både naturligt varma källor som innehåller mängder av koldioxid och konstgjorda koldioxid-bad där de sprutar in koldioxid i gasform i vattnet. Ett exempel är en japansk forskningsstudie med en patient som fotbadade två gånger per dag à 10 minuter i tre månader och kunde undvika amputation. Hon kunde även gå för egen maskin från sjukhuset, dit hon kom in i rullstol. Japanerna som gjort studien har framgångsrikt behandlat 200 patienter med koldioxidbad, där de har sprutat in koldioxid i gasform i vattnet.

Användare har rapporterat följande resultat i Sverige:

• "Eksemet som jag haft sedan slutet på 80-talet och som bara bleknat o blivit bättre på sommaren, har nu slutat klia o värka. Det har också bleknat och huden fjällar inte heller. Jag hoppade över en dag med fotbad och då började det klia lite. Får nog hålla på ett tag dagligdags” Kommentaren skrev hon efter att ha använt det i 3-4 dagar.

• En kvinna som utbildat sig till andningsinstruktör hos Anders Olsson på Sorena "Jag har en gammal ryggskada. Stress och tunga lyft gjorde att den blev värre häromdagen. Efter att ha gått böjd som en gammal gumma i ett par dagar kom jag på att jag kunde testa bikarbonatbad. Efter 15 minuter började ryggvärken släppa, och när jag efter 20 minuter gick ur badet var värken helt borta och jag kunde stå upprätt".

• En 63-årig fd elitfotbollspelare säger – ”Igår tränade jag riktigt hårt i 2½ timmar - 1 tim inomhusfotboll med tillhörande 3 X 3 minuters maxlöpningar och avslutning med 10 minuters trapplöpning och endast näsandning. Efteråt körde jag med Relaxatorn. En timme senare var jag på gymmet och körde 45 min styrketräning och avslutade med en mils joggning på 45 min. Jag andades genom näsan under hela träningen, avslutade med ½ tesked bikarbonat och när jag kom hem tog jag ett bikarbonat-bad. När jag steg upp ur badet kände jag mig lätt som en fjäder. Och i morse var jag hur pigg som helst. HELT otroligt, jag är ju trots allt 63 år!”

• En kvinna som hostat i åtta veckor tog ½ tesked bikarbonat vid två tillfällen första och vid ett tillfälle nästa dag. På natten efter andra dagen blev hon av med sin hosta.

• En läkare som vill börja forska om andning berättar: ”Provade med bikarbonat bara under dag två med influensa och dagen därpå kände jag mig så frisk igen att jag kunde genomföra yogapass i fyra timmar. Spännande om det kan vara så enkelt men onekligen värt fortsätta utforska.”

• En man hade haft en spricka mellan lilltån och näst minsta tån i flera år: "Efter tre fotbad med bikarbonat hade sprickan försvunnit. Hur coolt som helst då jag testat mängder av olika saker genom åren! Har också sköljt munnen med bikarbonat och märker att tänderna blir vitare. När jag tar ett helkroppsbad blir jag otroligt avslappnad."

 

Så här gör du:

· Vid bad ta 1 dl till ett halvfyllt badkar

· Vid fotbad ta 1 matsked till ca 5 liter vatten och bada i 10 minuter

· I dryck (ej i samband med mat) tag ½ tesked i 2 dl vatten

· Vid munsköljning ta 1 kryddmått bikarbonat och 1 matsked vatten och skölj 1-2 minuter

Andra användningsområden:

• En deodorant gjord på bikarbonat, och istället för att trycka tillbaka svetten tar denna deodorant bort lukten.

• Fyll en 100 ml sprayflaska med vatten och en halv tesked bikarbonat och sprayar varje morgon litet i ansiktet och masserar/tvättar i ett par minuter – och huden blir lenare och får mer lyster.

Kopplingen bikarbonat-koldioxid är ju väldigt intressant. Koldioxid används ju också inom livsmedelsindustrin för sin anti-bakteriella verkan. Till exempel förpackas ost och bröd i 100 % koldioxid. Ett par svenska karolinska-forskare menar att 100% koldioxid som tillförs ett operationssår under operationen ger en snabbar återhämtning och minskar riskerna för blodpropp.

Bikarbonat är ju också mycket billigt - ca 30 kr/kilot!

Läs en bok om den hälsosamma bikarbonaten!

Info om det fantastiska andningsmotståndet som förbättrar andningskapaciteten och därmed syresättningen i kroppen: här!

Info har jag fått av andningsinstruktör Anders Olsson, Sorena AB.


Min kanin vågade inte gå på toa

Jag hade en person som sov över hos mig i går och fick då sova i Femmans rum eftersom det är vårt gästrum. Dörren fick ej stängas så att Femman kunde gå på toa om han ville. Femman stod utanför 2 ggr, men ville inte in pga av inkränktaren. Till slut tog jag ut hans toalett och då hoppade han i och hade hållt sig länge så att hela pottan blev fylld med Femmans kiss.

Den här kaninen kissar bara i pottan`och man hittar inte ett enda gockel någonstans för han är så rumsren som man kan vara.

Min kanin Honey använde också toalett för att kissa, men spred sin gockel överallt för hon var ingen tam kanin. Hon var en Rex kanin från England och är inte ett husdjur utan hon är vild i england.


15 maj är jag inbjuden till bloggträff

Det kommer bli en bloggträff på ett hotell/värdshus där vi alla ska äta middag, ha lotteri och olika evenemang endast för vissa bloggare.

Detta ska ske i Uppsala för att jag är bosatt i Uppsala och vägrar åka utanför min stad. De från övriga Sverige ska åka till Uppsala för detta. Vi kommer även att checka in och sova på hotellet då vi har mycket att göra tillsammans.

Jag kommer också att sova över på hotellet även om det är i min egen stad för att inte missa något. Jag har mina rutiner och är folkskygg därför så är jag väldigt tacksam över att det äntligen sker i min egen stad.

När det närmar sig kommer jag berätta mer och även visa bilder av hela evenemanget.


Jag har förkärlek för strass just nu

Jag bara älskar att använda smycken i alla dess former. Jag har en stor kollektion av tiaror hemma som jag har fått i gåva.
Jag ska köpa en tavla av kork som man kan sätta påminnelse lappar på. Jag ska spika in spikar och sätta fast alla mina smycken precis som min svägerska Sandra har gjort med alla sina smycken. Hon har gjort det så att det ser ut som en smyckesbutik.

Sandra kommer själv att hjälpa mig att göra i ordning den.

Har man rött hår passar man i precis alla smycken utom de som går i bruna färger. Brunt har heller aldrig varit min färg så jag klarar mig.

Vackraste strassörhängen från Glitter för 179 kr
Jag älskar örhängen och märkte till min fasa att jag var utan örhängen i dag. Jag glömde att sätta på mig ett par örhängen och då var jag tvungen att snabbt gå in på Glitter och köpa mig ett par nya. Dessa har jag tittat på länge och ett tag var de slut och nu har de fått in denna empire modell igen.


Avatar innebär den som har en speciell funktion på jorden

Bakgrund

För cirka tre år sedan, startades Oneness University, som ligger nordväst om Chennai ( Madras) i sydindien. Grundarna är ett indiskt gift par, Amma och Bhagavan. De sägs vara avatarer, vilket Bhagavan förklarade så här när jag träffade honom:

- I Indien är det allmänt ansett att när en människa föds med ett speciell syfte/funktion så kallas han avatar, en gudsinkarnation. Funktionen, uppgiften kan vara olika och inom så skilda områden som konst, matematik, fysik eller som i vårt fall andlighet. Amma och jag är här för att hjälpa människor att nå ett högre medvetandetillstånd.

Men hur kan man vara människa och Gud samtidigt?

- Precis som en människa har många personligheter inom sig, kan man agera utifrån olika medvetandenivåer. Vi hävdar att det finns ett mänskligt medvetande och något som vi kallar ett gudomligt medvetande. De är som två personligheter inom dig. Du kan antingen vara i det mänskliga medvetandet eller i det gudomliga. När du fungerar utifrån det mänskliga medvetandet säger vi att du är en människa och när du fungerar utifrån det gudomliga medvetandet kallar vi det att du är ett med Gud. På det viset kan du vara både människa och gud samtidigt, enligt vårt sätt att se.

Detta visste du inte om deeksha

Deeksha är sanskrit och betyder initiering, men används numera ofta i betydelsen energiöverföring. Vanligast är att deeksha ges via händerna som läggs på en persons huvud ungefär en minut. Deeksha kan också ges genom ögonen, sång eller på distans. Oavsett hur den som får deeksha upplever det, är syftet med deeksha att så ett frö till ett högre medvetande.

Deeksha kan också användas som en koncentrerad form av healing. Mottagaren fokuserar då på ett område som hon/han behöver hjälp med och ber om detta under deekshan.

Detta är min dröm Moolamantrat

Om
Sat chit Ananda Parabrahma
Purushottama Paramatma
Sri Bhagavati Sameta
Sri Bhagavate Namaha
Om

Denna mantra ska man säga 7 ggr varje dag och då blir din önskan uppfylld tro det eller inte. 70 000 människor från förra året kan inte ha fel.

Vilka effekter kan Deeksha/Oneness Blessing ha?

Deeksha/Oneness Blessing..
* Öppnar dörrarna för enhetsmedvetande
• Ökar upplevelsen av förening med allt omkring dig
• Löser upp känslan av separation
• Ökar förmågan att vara närvarande i nuet
• Ökar kontakten med Alltet/Universum och ens egen Gudomlighet/Högre Jag
* Väcker upp intelligensen
• Förbättrar minnesförmågan
• Förbättrar förmågan att lära sig
• Balanserar hjärnans alfavågor
• Skapar bättre synkronisering mellan hjärnhalvorna
• Minskar det ”mentala tjattret” och gör sinnet till ett verktyg som man använder när det behövs
* Skapar kärlek i relationer
• Läker inre sår
• Förbättrar lyssnandet
• Hjälper till att kunna uppleva den andre
• Väcker upp Hjärtat
• Förstärker upplevelsen av vänskap
• Ökar acceptansen och kärleken för dig själv som du är
* Ökar vitaliteten
• Läker kroppen genom att läka sinnet (psykosomatiska sjukdomar)
• Förbättrar matsmältningen
• Slappnar av kroppen
• Hjälper till att känna kärlek och uppskattning för kroppen
• Väcker upp kroppens energicenter (chakror)
* Öppnar upp för yttre framgång
• Skapar ett framgångsrikt medvetande
• Tar bort blockeringar som hindrar framgång

När jag gav Deeksha upplevde folk att jag tryckte dem för hårt i huvudet för jag försökte banka in den goda energin i folk.

Därför håller nagelförlänging bättre än biologiska naglar

Därför ändras mina planer att jag inte hinner åka till Dilek med Sandra. Jag ska nämligen först hinna med min hobby/affärsverksamhet och sedan kring kl 16.00 vara i Blenda för skönhetsbehandlingar.

Jag väntar bara på en person ska dyka upp och sedan ska jag på äventyr. Jag ska förska hinna plocka upp min gås till syster som väntar på mig. Sedan åker jag och systern till Blenda för där väntar två fina ladyn på mig Fatima och Midia.

Fatima 

Fatima Quzoq

 är som jag född i jungfuns teckenDetta är Spa och skönhetsbehandlingar som Fatima arbetar med.

Hon har välsignade mjuka fina händer som hon gör sitt arbete med. Världens lenaste flicka med den godaste hjärta jag mött. Hon är en sann diplomat och har ett stort tålamod för kundens behov. Hon gör exakt efter dina egna önskemål och gör det omöjliga möjligt för att du ska få det bästa resultat.

Jag trodde inte att jag skulle bli intresserad av nageltekonolig. Efter att Fatima gjorde mina naglar så har jag faktiskt bestämt mig för att även fortsätta med naglar också. Nagellack försvinner aldrig från naglarna som Fatima har gjort. Jag har mina händer i vatten hela tiden och ändå har jag alltid nagellack på.

När man tittar på en nagellack så är den fin, men har ni tänkt på att det inte blir samma resultat på naglarna? Har du lösa naglar från en nageltekonolog så ska du se att nagellacksfärgen är identisk med hur den ser ut i sin flaska. Det är svårt att förklara detta för du måste själv göra nagelförlängning för att se vad det är jag menar.

Dessa naglar går heller aldrig sönder och delar sig inte. De växer precis som en nagel ska göra och blir de för långa så kan du själv klippa eller fila ner dem.

Detta är mina upplevelser med nagelförlänging.

Nu i dag ska jag få lösögonfransar och jag hoppas att jag blir lika nöjd med det. Nackdelen är att jag inte får prata och jag har alltid mycket att tala om när jag är med Fatima och Midia (min barndomsvän)

Jag är bortbjuden till nära och kära

Jag väntar på att Sandra ska höra av sig för hon och jag ska våldsgästa hos Dilek senare i dag. När Dilek bjuder en så följer 100 personer med. För vi alla vet att hon lagar god mat.

Något jag uppskattar med Dilek är lärdom jag får av henne. Hon tänker säkert inte på det själv, men när hon berättar händelser så får jag mycket kunskap som jag kan ta med mig vidare i livet.

Jag har nyligen lärt känna en kär vän som verkligen har stulit mitt hjärta för evigt. Gud sänder mig likasinnande människor och jag är så tacksam över de vänner jag har.

Jag saknar Fatima och Midia som jag hoppas ska komma hem till mig i kväll för en skönhetskväll. Jag hoppas att vi kan träffas i Blenda nära Svartbäcken där Uppsalas vackraste lärarhögskolan ligger.

Innan allt detta sker har jag ett ärende jag måste ta itu med. Det är en hobby/affärsverksamhet jag kommer att hålla på med varje söndag.

Deeksha (kallas även Oneness Blessing) vill du bli intelligent som jag?

Deeksha/Oneness Blessing påbörjar en neurobiologisk förändring i hjärnan. Det finns 16 center i hjärnan som ansvarar för bestämda, fastställda upplevelser såsom sensorisk förnimmelse, känslor som avund, hat, rädsla, medkänsla, kärlek, glädje, separation, samhörighet, kreativitet, inlärning etc. Deeksha/Oneness Blessing resulterar i en aktivering av vissa center och av-aktivering av andra center vilket påbörjar en process och ett skifte i ens uppfattning och upplevelse av livet.

Deeksha/Oneness Blessing hjälper också den fysiska kroppens läkande genom att lösa upp repetitiva känslomässiga mönster som påverkar kroppen och kan orsaka psykosomatiska sjukdomar.

Allt detta innebär att Hertiginnan som redan känner sig ensam med sin intelligens kommer att bli ensammare. Ni ska veta att jag sörjer för att människor inte vill komma upp på en högre nivå. När jag talar om nivå talar jag alltid om hjärnan och inte om ekonomi.

Gud sa till mig att när alla människor du älskar vänder dig ryggen då kommer du söka efter mig på riktigt.

Detta är min historia hur alla från mitt förflutna vänder mig ryggen en efter en för att det är min enda väg till att söka Gud. När man lämnar allt bakom sig och bara förlitar sig på Gud då kan man börja om med nya relationer till människor som aldrig skulle överge en. Gud sänder mig sina krigare en efter en som är till för att alltid finnas omkring mig. Jag vet vilka de är och jag har att lära mig av dem.

Allt som har hänt har haft en mening och jag kan se det nu. Den jag är beroende av tar Gud i från mig för att jag ska stå på egna ben och aldrig bli beroende av någon annan än av Gud själv. Jag är min egen Gud nu och jag har kommit upp i en nivå som jag aldrig trodde existerade i en människas sinne.

För mig är inte detta ett skalp i bältet för mig är det ett skalp i hjärtat

Det finns seende, men ingen som ser
Det finns godhet, men ingen är god
Det finns hörande, men ingen som hör

Halleluja nu är jag initierad onebless deksha givare

Jag har fått min diplom och är nu onebless deksha givare och kan ge andra av den gudomliga kraften. Detta är mycket starkare än reiki och man är helt slut efter den intensiva kursen.Nedan ser ni chakramantra och för varje ord man säger så kan man känna det i ens chakran. Tex om du säger Hanggggg så kommer du känna detta i Halschakrat för mantrat tillhör halsen. Det är i nedstigande led att ju längre ner du kommer desto längre ner i din kropp kommer du att känna det.Det finns en ramsa jag ska dela med mig av i morgon. Om du säger den 107 ggr och önskar dig något så slår den in. Om du har en önskan så kan jag ge dig onebless deksha och din önskan kommer att uppfyllas.

Nedan ser ni Malina och Katarina som jag har mött många gånger förut. Jag och Malina kommer snart att starta något tillsammans för privat bruk. Mer om det skriver jag när hon har ordnat barnvakt och vi kan börja.Nedan blir Katarina initierad av vår mentor Marica Eriksson. Marica vet det mesta om mig för vi har kännt varandra i flera år. Hon berömde mig för att jag hade tålamod med kursen i 8 timmar. Marica känner mig annars som en rastlös person som kan gå mitt i saker.

Denna gång stannade jag kvar och när folk satt runt i en cirkel och höll varandra i handen gick jag och sov ett par timmar. Jag kunde höra fnitter från tjejerna. Jag sover som bäst när jag är på kurserna för det är där jag är mig själv och det är där jag är i tryggaste händer.Jag är en iskall kursdeltagare som blir upplyst även om jag sover igenom kurserna. Mitt undermedvetna tar till sig all den information som jag behöver. Jag har blivit mycket klarare i mina tankar direkt samma dag. Detta är fantastiskt och jag känner att allt jag önskar slår in så jag vet inte i vilken ände jag ska ta tag i alla mina idéer.

När jag sov på golvet så tänkte jag att allt jag har skrivit in i min almenacka ska slå in med hästlängder.Nedan ser ni Malina få sin initieringSedan går man fram till altaret och tackar de äldre.Något jag alltid har tyckt är romantiskt är röda sammets gardiner som man kan se på aulor och teater. Mina tankar går bara till den romantiska epoken. Det jag önskar mig mest i livet är att färdas tillbaka till den romantiska och mystiska epoken.

Jag vet vilka mina önskningar är när jag önskar och jag vet att när det inte är lika värdefullt för mig kommer de slå in en och en.Detta hölls i en kyrka som heter Furuliden som var otrolig fin. Tänk att jag hela dagen i dag har sovit på golvet i en kyrka bland massa andrar.

Det har inte varit någon ordning på mitt hår pga av kursen. Jag gick dit med tofflor och filt för jag var redo att däcka och suga in information genom att sova. Böcker borde också vara så att man läser 10 första sidorna för att sedan drömma om kvarvarande sidorna ur boken.

Detta måste vara möjligt i framtiden att kunna hyra egna drömmar och bestämma handlingarna. Jag som är en stor drömmare skulle ge mig själv världens vackraste drömmar. Jag kanske till slut skulle bryta all kontakt med verkligheten och bara hyra filmer som ska kopplas in i min hjärna som jag får drömma om.
I morgon är jag på kurs hela dagenJag ska åka till Björklinge på kurs och möta massa nya lärdom. Det blir en salig blandning av människor från olika bakgrund fast där vi alla har något gemensamt dvs andlighet.

Dessa bilder är tagna på Drottninggatan 2 hos Shirin Aljederi som är utbildad sjuksköterska och nedan ser ni hennes diplom från Irland. Hennes mamma är svensk läkare och pappan kurdiskt affärsman. Hennes far Saleh är en Uppsala legend och han fyllde år i dag och detta firades med tårta till alla kunder.

Jag är ytterst noggrann med min skönhet och vill vara vacker över hela mitt utseende. Hos Shirin fick jag laserbehandling och detta är 2:a gången jag gör denna behandling. Jag vill ha en slät, len och fin hy över hela min kropp och gör precis allt för att få det.

En Hertiginna måste föregå med gott exempel om hon ska bli tagen på allvar. På söndag har jag en ny affärsverksamhet jag ska prova för första gången tillsammans med en väninna. Vi ska vara strax utanför Uppsalas område för denna verksamhet.

Jag kommer att skriva mer om det i morgon och avslöja exakt vad det är jag håller på med. Vi får se vad som lockar kunderna och specialisera efter det. På söndag gör jag bara en marknadsundersökning och medans jag undersöker marknaden så tjänar jag även pengar på det.

Jag ska träffa grannen Sara på förmiddagen innan jag går i väg till affärsverksamheten.

Jag är en otroligt lärd kvinna med en stor affärsinne. Jag är enorma trygg i mig själv och jämför mig själv bara med mig själv.

Jag har tur med de vänner jag har och älskar alla mina vänner så otroligt mycket. För en stund sedan var gullunget Seda och Sibel hos mig.

Därför blev vi sårade av Dilek

Dilek hånar mig och Seda och kallar oss för ärthjärnor som ska avancera till två nötter. Det Dilek gör kallas mobbing. Vi ville att hon skulle vara med oss, men hon kunde inte. När hon själv inte har tid så går hon in på bloggen och kränker oss i stället. Vi är nu kränkta och mycket ledsna. Även Sibel tog åt sig och känner sig nu riktigt kränkt. Vi tre grät ihop och stöttade varandra pga av att Dilek ensam kunde såra oss så djupt. Det roliga är att Dilek ensam kan sätta sig på oss och håna därav blir vi faktiskt ärthjärnor på riktigt. Om vi inte vore ärthjärnor skulle vi väl inte bli ledsna till den graden. Tillsammans är vi svagare än Dilek. Slut på pläderingen!

Detta visste ni inte om Dilek

Anledningen till att vi tar hennes ord på allvar är för att hon har studerat juridik på Uppsala universitet.

Älskar romantiska röda färger både hår och kläder

Just nu umgås jag med Seda hemma hos mig. Vi ska göra karriär tillsammans.


Mitt hjärta brinner för djurNedan läser Yasmin fett med böcker


Denna vecka är jag fett skuldsatt

Allt jag har gjort denna vecka har varit så dyrt för mig att jag nu inte vet hur jag ska hinna med. Jag ska i morgon betala 2000 kr för behandling och sedan tillkommer 1000 kr på Drottninggatan 2. Min kurs på lördag kostar också 1000 kr och sedan skönhetsbehandling hos Fatima och Midia på söndag. Jag vet ännu inte om Fatima och Midia vill att jag ska rida på en svart åsna (runinering) eller om de visar barmhärighet för mig.

Denna vecka hinner jag i varje fall inte med att patentera något. Jag behöver också en FA skattesedel och ni ska veta att jag har väntat på den länge länge, men den lyser med sin frånvaro. Jag ringde Skattemyndigheten och frågade hur jag skulle gå till vida och de sa att jag skulle kontakta en ekonom. Var finns en redig ekonom som kan ta hand om mig?Vet ni vem min "skapare" är som jag nämnde i förra inlägget?

Det är hör och häpna en älg som hade ätit fallna äpplen och blev berusad. Han vinglade kring Storvreta och Björklinge för han hade blivit full. Detta fick mig att tänka på att jag kan framställa vin på mer än bara vindruvor. Nu vet ni varför jag kallar älgen för skaparen och jag ska dela allt med "älgen" för delad glädje är dubbel glädje. Jag ska inte ge hälften av vinsten till en älg utan jag ska göra något för djuren när jag börjar tjäna väldigt mycket. Helst vill jag hjälpa hemlösa djur och vilda djur som älgar och harar. Gud är min skapare i första hand och sedan är det älgen.

Allt började skapas när jag hörde talas om den berusade älgen därav älgen är min skapare.


Jag måste alltid använda den mest täckande foundation som finns eftersom utan smink är jag röd.

Insomnia insomnia insomnia
Jag är så trött att jag ibland inte vet vad jag heter. Någon ropade Elin i dag och då svarade jag som om jag hette Elin. Verkligen insomnia och jag har själv valt det eftersom man tänker bättre nattetid.

Världens mest udda kille

Det finns en kille som inte är som någon annan människa jag mött i mitt liv. Personen kom direkt fram till mig och sa "HEJ HERTIGINNAN". Han läser tydligen bloggen sedan flera år och hade förstått mycket väl vad jag skrev och kunde tyda det jag skrev väldigt bra också. Så bra att jag nästan misstänkte att personen kanske känner någon jag känner och på det sättet fått reda på för mycket om mig.

Denna kille skrattar aldrig utan är fullt allvarlig fast han kan driva folk till vansinne. Han kan konsten att ge människor obehaglig känsla för han går emot alla oskrivna regler om hur man ska vara mot folk man inte känner. Det är nästan som att man har tagit honom ur tv programmet Pyjamas.

Han är verkligen en överintelligent kille som kan tala flera språk flytande och är en mästare på världshistoria. Jag blir så full i skratt varje gång jag möter honom för han gör så som man gör på film. I filmer så kan folk börja med att sjunga för att sedan presentera sig. Han kan komma från ingenstans och börja sjunga för mig. Folk tittar konstigt på honom medan jag håller på att skratta ihjäl mig.

På denna jord har jag inte mött en mer udda och unik människa som är one of his kind.

Utan att han kände mig sa han "HEJ HERTIGINNAN KAN DU TA MINA BÖCKER JAG KOMMER TILLBAKA SNART". Av att läsa bloggen litar denna kille på att jag kommer att vakta hans böcker med mitt liv.

kurs i lär känna din lever och gallblåsa

Hej Reikivän!
Min kollega och goda vän Katharina Arnesen som är en mycket duktig terapeut och kursledare
startar nu en ny spännande serie kurser om våra inre organ.
Redan på lördag kommer den första kursen.

3 mars - Uppsala

Lär känna din lever och gallblåsa
Kursavgift: 1.500:- inkl. moms
Max 12 deltagare.

Lär känna...

Under det här namnet kommer jag hålla en-dags kurser om de inre organ som just påbörjar sin starkaste period på året när kursen hålls.
Dessutom om endokrina körtlar som befinner sig i närheten eller har likheter i sin funktion.
Nu i mars står lever och gallblåsa i centrum, men även binjurarna får fokus.

Jag kommer gå igenom den fysiologiska funktionen, områden i livet som organen är särskilt involverade i tanke- och funktionsmässigt,
synen på organen inom traditionell kinesisk medicin, känslor som är kopplade till organen, chakran som arbetar extra mycket med organen.
Men huvudfokus ligger inte på att lära sig en hel massa fakta utan på att verkligen lära känna organen och få en ny relation till dem.

Jag kommer leda upplevelse meditationer. Lära ut rörelser och ljud som stärker meridianerna som stödjer organen.
Ta upp eventuell mat och kryddor som stödjer organen.
Kort sagt vad kan du på ett lätt sätt göra för att stödja de naturliga funktionerna.
Ju bättre man förstår och känner sina inre organ ju lättare är det att upptäcka när de behöver lite extra stöd.

Ett exempel:

Om du planerar och organiserar projekt utan att komma till skott, har svårigheter att hålla hemmet organiserat så som du tänkt dig,  drar igång projekt för att sedan upptäcka att det hade varit bra att vara förutseende och planerat först....då är det stor chans att levern och gallblåsan skulle behöva vara mer samspelta.

Katharina Arnesen

Kurslokal:
Hands on
Norbyvägen 63
Uppsala 752 39

katharina@arnesen.se
+46-(0)705 77 44 29

RSS 2.0