Besöket hos mediumet Angelica Dennevi

Angelica var en mycket varm och trevlig person som öppnaden dörren.

 
Hon hade det mycket fint och romantiskt hos sig precis i Hertiginnans stil. Jag var trött och ville sova en stund innan vi började sittningen.
 
 
Sedan väcktes jag och samtidigt som jag låg och sov fick jag fina budskap till mig genom min andliga vägledare. Jag fick också numret till ett medium i Norrtälje som Angelica rekommenderade.
 
 
Det är mycket viktigt som medium och inte kasta klienten negativa svar i ansiktet. Man måste vara väldigt försiktig med hur man levererar sina budskap till givaren. Allt är möjligt enligt attraktionslagen därför ska man som medium endast vara en vägvisare och inte en domare när man ger mediala vägledningar.
 
Angelica sa bara saker jag kunde må bra av att få höra. Nu i efterhand kom jag på något viktigt jag hade glömt att nämna. Det får bli en fråga för senare tillfälle. Jag väntar nämligen svar från ett håll och i mailet lyser det med sin frånvaro.
 
Hon hade mycket vackra gardiner som var lila med vit spets. Jag fick måla med kritor som man värmde på strykjärn och sedan satt hon och tydde dem åt mig. Det blev 2 målningar jag fick göra. Skulle jag ha råd skulle jag gå mediala vägledningar 3 ggr i veckan, men nu blir det ungefär 1 gång varannan vecka och det är lagom. Detta är min hobby så ibland har jag inga frågor och går och besöker dem ändå för nöjet skull. Vissa dricker alkohol som nöje och de lär sig inget med att dricka. Men de har det roligt medans de dricker. Detsamma med mig och mediumskapet.
 
 
Se vilken vacker målning jag fick. Jag fick behålla korten för att ta med mig dem hem. Jag själv kunde se ansikten i mina kort och att jag ständigt är sedd av vissa människor. Angelica visste då inte om att jag var bloggare och även hon såg massor av ögon på mina kort.
 
 
 
Här står hon som en kunglighet för de brukar ta bilder i denna position. Jag är en sådan som bara vet när någon poserar som en kunglighet. Jag är begåvad med att kunna se det.
 
 
Den lilla brochen jag har mitt på bysten har jag fått av Angelica. Jag sa att den var fin och hon sa att det var meningen att jag skulle få den. Hon hade precis plockat fram den och lagt den som en pydnad i en vas. Den passar mig sa hon eftersom jag är en Hertiginna.
 
Senare kom en rödhårig tjej och besökte mig och jag gav henne numret till Angelica och Maria Therese Bohamn Agerhill. Jag och den här rödhåriga tjejen ska träffas hemma hos mig och jag ska läka henne katt som har problem med en förlamad tass. Stackars katt när djur far illa gör det verkligen ont i mig.
 
 
Snart tänkte jag lägga in lite mer rött i mitt hår. Jag är numera så trött på kvällarna att jag säger varje kväll att jag ska lägga in och sedan blir det inte av. Vad ska man göra när man inte hinner för att man pratar i telefon för länge med vänner från Helsingborg.
 
Vännen Hugo Alexander har en vän som driver en nattclub i Stockholm. Jag rekommenderade dem att Linda De la Rose som är glamourtjej kan ställa upp för detta event de ska ha i morgon kväll. Hon ska då bara finnas i PR syfte som en snygg tjej bör göra.
 
Linda hon kan hon när hon verkligen vill.
 
Själv ska jag åka långt bort från Uppsala igen i morgon och besöka vännen M. Jag har en överraskning till henne som hon kommer att få stor glädje av.

Femman ser ut som en nallebjörn


Femmans fina ansiktsdrag

Har ni sett en finare nos

vackraste gubben 
Han har inte botox jag lovar er vacker helt utan botox

Modevisningen med märket DIDDI i sällskap med Linda och Tilda

I dag hela dagen var jag med mina bimbo tjejer Linda och Tilda. Båda så långa och så vackra, Vi samlades på Hotell Radisson med dricka och snittar som de bjöd på.
 
Jag kom lite senare än tjejerna för jag hittade ingen som kunde ersätta mig på jobbet. Nedan ser ni Tilda som kommer i från England och heter Wattson i efternamn och Georgina i mellan namn.
 
Här nedan ser ni Linda som fortfarande inte har smink på sig. Efteråt gick vi till skönhetssalongen La Dolce vita så tjejerna kunde hämta sina skönhetsprodukter. Vi åkte hem till mig alla tre och stylade oss till klockan 12 på natten sedan gick tjejerna ut för att festa.
 
 
Tilda köpte fina klassiska örhängen. Jag köpte ett halsband och Linda köpte örhängen åt mig i gåva som tillhörde halsbandet jag köpte. Linda var den som shoppade mest och köpte mängder av varor. Tjejen som bjöd in oss är en kund till Linda. 
 
 De har tagit någon kanin som min kanin Femman och gjort mössor av. Detta kändes som ett knivhugg i hjärtat på mig att se kaninpäls.
 Det var god vitt vin som jag välkomnades med.
 
 
Ni ser påsen där det står DIDDI bredvid Tilda. Det var det märket som var utförsäljning på.
 
Linda matar sin hund Alvin med snittar de bjöd på i olika smaker. Allt var gott och kvällen blev perfekt. Jag träffade massor av folk jag kände. När allt var slut var bara jag, Linda, Tilda försäljaren och hennes 3 grabbar som var där och hjälpte henne kvar. Vi pratade om skönhet tillsammans ett ämne som ligger varmt om hjärtat.
 De hade gjort rummet så fint och romantiskt och man blev verkligen taggad att köpa mängder när man såg så mycket för ögonen.
 Killen till vänster är uppväxt med Tilda och bror till försäljaren. Eftersom det var 3 killar i kassan tog det ganska lång tid för dem. Killar är väldigt långsamma av sig. Det såg roligt ut hur 3 killar var extrem försiktiga med att packa smycken och ta betalt. De tre gjorde tillsammans vad en enda tjej skulle kunna göra ensam.
 Radisson Hotell ligger vid tågstationen och det var verkligen fint därinne. Det fanns mycket rosa och det påminner mig om romantik. Jag visste att jag skulle befinna mig på hotell och därför klädde jag upp mig till tänderna för att bli riktig fin och romantisk. Jag trivs i romantiska miljöer där jag endast få rå om mig själv och shoppa det som gör mig vackrare. Sådan är jag som Hertiginna alltid fin och vill alltid vara vacker som få.
 
 Linda visar modigt upp sin tatuering med Playboy kaninen hon är så stolt över. Hon ska snart tatuera in sitt namn Barbie på handleden också.
Doftljus från Volupta och lip balm som lottades ut och Linda var en av dem som vann.
 
Jag är i hissen och åker en trappa upp medans Linda tog trapporna och missade mig. När jag kom upp satt Tilda ensam med hunden Alvin och väntade på mig. Båda tjejerna är blonda, vackra, långa och så helt underbara människor. Är det något jag är välsignad med så är de alla mina fantastiska tjej kompisar jag har. Ingen kan ersätta någon av dem alla har sin unika speciella plats i mitt stora hjärta. I dag kom även vännen M förbi och vi ska träffas både nästa vecka en stund och sedan under hela helgen ska jag bli bjuden hem till hennes stora fina hus långt utanför Uppsala.
 
 
Så här ser det ut inne i lobbyn på Hotellet. Utsikten är tågstationen inte en utsikt jag hade velat ha.
 
Vi stannade väldigt länge och fick ta med oss hunden in. Jag bad om att få se hur rummen på hotellen såg ut. De visade mig runt så jag fick titta på olika rum. Jag fick inte ta kort på rummen och jag hade heller ingen lust att ta bild på hotellrummen. Det var en mycket bra standard som man lätt skulle kunna bo i. Jag har sett flera hotellrum i Uppsala och är alltid nyfiken på hur rummen ser ut.
 
Det finaste hotellrummet är nog på Clarion Hotell och jag tror det dyraste är Hotell Hörnans bröllopssvit. Den må vara dyrast, men finast är Clarion. Jag har även tittat på Slottets olika rum. Sist men inte minst så har jag även sett Hotell Linnés rum som inte är så stora och ser ut som studentrum.
 
 
Linda och Tilda lekte och jagade hunden över hela Hotellet. Det var bara vi tre däruppe så vi lekte fritt fram med hunden.

Min kanin Herr Femman

Jag har världens finaste kanin. I dag när jag och Sandra satt i balkongen såg vi en hare som hade kommit in i vår gård. Den var otrolig vacker och stilig.

Femman klättrar ofta upp på bord och stolar. Han sitter för det mesta på soffans rygg som om han vore en människa. När någon tar hans plats kliver han upp och försöker buffa ner personen.  Femman gillar nämligen bara män och dessutom helst unga killar.
Femman går aldrig fram till tjejer och killar hoppar han upp till.Direkt efter att jag hade tagit dessa bilder på honom så klippte jag hans päls för att det är sommar.Min kanin sitter inte i bur utan han är helt fri. Jag skulle aldrig ha mage och låsa in ett levande ting i en bur gud så grymt. Han vill ju röra på sig hela tiden. Han är nyfiken i en strut och vad finns i en bur att undersöka?

Hertiginnans strass smycken

Jag vet att jag leker med elden och kan bli bränd, men jag bryr mig inte. Jag vill ha spår av livet på ont och gott. Jag älskar att leka med elden även om jag är född i jordtecknet. Jag är precis född den dagen eldtecknet Lejonet slutar. Jag har alltid en starkt och hetlevrerad lejon i mig som syns av naturliga skäl.

Vad gör det om man dör tidigare för ingen lever för evigt som tur är. Jag vill inte leva ett paranoid liv i försiktighet i fall något skulle hända. Jag är en livsnjutare och stressar aldrig. Jag tar vad jag behöver av livet och är evig tacksam för allt det fina som kommer i min väg.

Jag har fått mycket kortare hår och min pappa är bäst på komplimanger

Pappa- Ayten när ska du ta bort råttboet i ditt hår, du som är så fin annars.
Jag-Jag har tagit bort det och dessutom klippt det, märks det inte?
Pappa-Jo nu ser jag det vad fint det blev.


Manga Konventionen sista gången i Uppsala upconNu ser ni mig i kortare hår.
Linda och Hugo sitter och smider planer inom skönhetsbranchen då båda jobbar inom samma område. De hade mycket nya idéer och kom på hur starka de skulle bli tillsammans. Perfekta mötet med topprisören Hugo Alexander.

Mitt i vimlet på Östasiens popkultur fann jag min kusindotter Victoria Marangoz. Hon var där med sin väninna och hennes familj.Victoria har blivit så stor och vacker gud vilken prinsessa. Hennes föräldrar borde vara så stolta över att ha en sådan vacker prinsessa till dotter. Jag älskar denna flickas vackra haka och ögon.


Detta är stora scenen och det kostar 250 kr för en hel dag. Jag betalade 250 kr för att närvara 10 minuter. Det är min skugga ni ser på bilden. Linda stannade ute med hunden Alvin medans jag snabbt gick in för att se på kläder. Jag älskar annorlunda och unika kläder från en svunnen tid.Det som är typisk för Manga konventionen är att folk är klädda som porslindockor från 1800 talet.Du kan om du vill bo och studera i Japan.


Denna vackra klänning är specialsydd av tjejen jag har tagit bild på. Jag ska skriva mer om henne i kväll för er som vill beställa hennes kreationer. Stövlarna nedan är från Japan och jag köpte dem så fort jag såg dem. Helt perfekta för mina elefantben.
Tjejen bakom dessa kläder ser ni nedan och det var henne jag köpte stövlarna av. Stövlarna fanns i vitt också.Clothes by Piratessan ErgiSnyggast klädd var denna tjej som såg ut som en riktig porslindocka

I midnatt och på söndag är det gratis att komma in så passa på ni som inte vill missa detta.

Vad är folk ute efter?

Folk har spammat min mail och försökt gå in på den ett flertal gånger. Nu har man även gjort kreditupplysning på mig och vart folk vill komma vet jag inte. Jag får ständigt meddelanden om alla möjliga grejer folk försöker ta till för att veta allt om mig. Jag skriver redan en blogg om min vardag och delar med mig större delen av min vardag. Vad mer finns att lära sig om människor? Jag orkar inte ens göra en research, men jag kan om jag vill så jag ber de som sysslar med det sluta. Det finns inget av intresse förutom det jag skriver.

Företagsfesten på takvåningen

Innan festen började så valde vi kläder till hunden Alvin. Jag valde den rosa på honom.Här stänger vi för i dag så tjejerna kom och hämta mig för vi skulle upp på taket för att festa. Observera att Linda är osminkad. Hon sminkade sig på festen och förvandlades från topp till tå.


Här blir mina gäster varmt mottagna av Kalle Lindgren som är våran marknadsansvarige och som har planerat denna fest i detalj. Våra fester är alltid storslagna och underbara. Är det något jag verkligen älskar så är det våra företagsfester som är guld värda alla gånger.

Vi får en välkomstdrink och får då välja med eller utan alkohol. Nedan har vi klivit upp på taket som inte är för allmänheten.


Se nedan vilket vackert tak vi har ovanför våra huvuden. Jag har aldrig förut varit häruppe och nu vill jag upp hit hela tiden.

Linda och Maria Arvidson
Maria är läkare och arbetar med skönhet som botox och fillers för läppar mm.


Lisa Anckarman från Make up Store hade en fin outfitHär grillas det för fullt och vi fick välja mellan nötkött, hamburgare, korv och lax. Till detta fick vi sallad och potatissallad.


Till vänster ser ni vårt bord och till höger ser ni Kalle Lindgren som tar emot gästerna en efter en med en välkomstdrink. Kalle är en kopia av Hugh Grant och en sann diplomat.


Yucel Makbul som jobbar med telefonabonnemang var också en av gästerna och var där med sina kollegor.

Nu börjar Linda de La Rose sminka sig och bli den där lolita tjejen från Playboy. I sommar gör hon turne med tidningen Slitz för hon ska bli deras glamourflicka. Maria har bland de vackraste ansikten jag har mött på i mitt liv. Hon har inte ens ett gram smink på sig på denna bild och ändå så otroligt vacker och fin.
Hon har perfekt figur med perfekta proportioner och ser ut som en trevlig tam stadskatt som är vit med blåa ögon.


Nedan visar Linda stolt upp sin tatuering som visar Playboy och ett B i mitten som står för Barbie.

Godaste alkoholfritt vin jag har druckit Billabong wines


Finaste Tilda kom lite senare och även hon speciellt inbjuden av mig. Tilda är modell och som mig är hon en hästtjej. Hon kommer i från England men uppväxt i Sverige. Hon är verkligen lång tjej då hon också arbetar som fotomodell.

Tilda och Alwin fick äta lax tillsammansJag fångade den finaste bilden på Linda


Linda och Alvin och längre bak sitter våran egen Maria Arvidson.


Tänk så underbart med ett hel tak helt för oss själva med musik och godaste mat direkt från grillen. Alla var så glada och sedan fick vi leka lekar. Jag valde att se på och vissa lekar ingick att äta godis så snabbt man kunde. Folk var då så berusade så jag vet inte hur det slutade.


Kalle Lindgren har samlat ihop folk för att förklara vad leken går ut på.

I dag var jag på företagsfest med 3 väninnorJag älskar att klä upp mig för fest och visa upp mig. Jag valde kläder jag känner mig bäst i som jag tror passar för kvällen.
Festen hade vi på taket och det var otroligt vackert tak där man kunde se över hela Uppsala mitt i centrum. De vänner som var närvarande var Maria Arvidson, Linda De la Rose och Tilda. 3 underbara tjejer som jag har haft det fantastiskt roligt med. Maria och Linda kom och hämtade mig från jobbet och Tilda kom sist av alla även hon speciellt inbjuden av mig Hertiginnan af Uppsala.Hela kvällen blev en fantastisk kväll med god mat där de hade grillat massa olika kötträtter så fick vi välja vad vi ville. Det fanns både alkohol och alkoholfritt att dricka.

Jag blev vän med en igelkott

Jag åkte till Mcdonald som ligger på Årstagatan för att köpa mjuklass i rondell. På Årstagatan såg jag en igelkott som gick över vägen så jag stannade upp med bilen och gick fram till den. Plötsligt formade den sig till en boll med taggarna utåt. Jag tog tag i den med min jacka och tog hem igelkotten.

Jag vill så gärna ge Femman en kompis. När jag tog hem den började Femman stampa i golvet av irritation och accepterade inte igelkotten så jag tog ut den för att lämna tillbaka den.

Väl därute tittade igelkotten fram och började känna på mitt hår och ansikte med sin nos. Sedan greppade igelkotten tag i mitt finger med sina händer. Jag tog då igelkotten hem igen och ville bekanta mig mer med den.Väl hemma klev den ner från mitt knä och sökte igenom vardagsrummet efter en bra plats att ligga på. Sedan hittade han ett hör och sträckte ut hela sig själv med bakbenen rakt ut.Sedan började den låta för att säga till Femman att låta honom vara i fred. Jag hämtade åter igelkotten och tog ut den till gården så den fick springa fritt igen. När jag skulle ta ner igelkotten tog den tag i mitt hår med sina händer för att inte ramla ned.Väck din mediala sida av Maria Therese Agerhill BohamnAlla kanske inte kan bli medium, men alla kan träna upp sin förmåga att kommunicera med en högre verklighet. MariaTherese berättar i sin bok Väck din mediala sida om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Vi har alla en intuitiv känsla för det som händer oss och det är dags att ta den kraften på allvar och utveckla den. Du får ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga. Ökad kunskap berikar alltid, och även om du inte planerar en ny yrkesbana som medium kan din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden.

Boken kan ni hitta på Livsenergi

Fler bilder från inspelningen

Tv gör verkligen en tjockare än vad man är. Jag fick se programmet när det var färdigt och kunde inte låta bli att ta bilder. Jag publicerade dem och blev genast tillsagd att ta bort rubbet. Vissa vet jag hann se, men de var publicerade i 15 minuter.

Därför publicerar jag alla igen för detta för mig är ett kärt minne jag vill bevara hela livet.

För er som kan se så ser man mitt ansikte dolt i denna bild. Precis under kvinnan med svart slöja kan ni förnimma mitt ansikte.Här kan ni se mitt ansikte dolt bakom bilden lite tydligare.Ser ni den stora skillnaden på hur jag ser ut i verklighet och i tv? I tv såg jag dubbelt så bred ut. Jag har dessutom gått ned i vikt så att dessa kläder nästan är för stora för mig.
Konst av mig och gåvor från vännen M

Nedan ser ni min konst som jag målade till min vän i gåva. Ser ni mitt sätt att måla konst? Jag gillar vackra mönster och målar efter min intution. Jag är en obotlig romantiker som älskar allt som är vackert och romantiskt. Jag slutar aldrig att skapa drömmar och har otroligt vackra drömmar. Jag upplever alltid det jag drömmer om och därför fortsätter jag att drömma.Översteprästinnan fick jag i gåvaSedan kommer katten som blev mitt totemdjur dvs jag bör tänka som katten och köra mitt race. Katten är som mig dvs en som vet vad hon vill och tillåter ingen stoppa henne. Jag är principfast och jag anser att allt jag vill är möjligt och allt jag vill ha väntar på mig.Nedan bild är taget på hobbybutiken Ponduro ett bra tips man kan göra med överblivet tyg och tyll. Denna kostar ca 100 kr och hur billigt är det inte att göra egna. Jag tog en bild för att minnas hur det kan se ut om jag tar lite tyg och sätter ihop det till en blomma.Nedan fina skåp köpte jag på Panduro för 159 kr och jag ska lägga in små miniatyrsaker i den. När jag har lagt in sakerna tar jag nya bilder så ni får se hur konstnärlig jag är.Förlåt för helt fel info. Det var inte denna jag köpte utan den jag har ser lite annorlunda ut. Jag kommer lägga in bilder på skåpet jag köpte också. Ovan skåp är helt ofärgat för att man själv ska dekorera den såsom man vill ha den. Tips från mig är att klistra dit godis för det är vad jag ska göra med mina skåp. Jag ska klistra in godis överallt i hemmet.

Alla fula hål och skavanker ska jag täcka med godis. Detta ska jag börja med lite i taget och renovera hela mitt hem under sommaren.


Efter Denniz student var det fest hos Sandra

Clifton erbjuder sig att bli min rådgivare när jag arbetar mer och mer med media. Han är en anhörig till min bror så jag litar fullständigt på Cliftons råd.

När jag kom hade alla andra redan ätit. Så jag fick äta ensam fast med sällskap runt bordet. Det bjöds på eritriansk stark mat med indisk bröd till. Denna fina stubbe har Sandra bakat och jag älskade färgen. Skulle vilja ha en klänning i denna färg.Nedan ser ni clifton med Mimmi i sin famn, Sandras moster och Halil.

Efter maten och tårtan tittade alla tillsammans på mitt program Outsiders. Sedan strömmade det in massa meddelanden från alla som känner mig. När jag kom hem fick jag en hel full mailbox med massor av mail från massor av folk från hela Sverige och Finland.

Nu är jag helt slut och har försökt svara på så många som möjligt. Det blir inget slut så jag gav helt enkelt upp för i dag. Jag ska försöka besvara fler i morgon.

I morgon är det nationladagen och den ska jag fira med Uppsalas hemlösa katter från organisationen Samvetet där jag är medlem.


Bilder från inspelningen jag inte fick visa

Nu är det fritt fram för mig att lägga upp bilder från inspelningen. Jag fick ta del av inspelningen före alla andra och då spelade jag in det med min kamera. Jag la ut det och blev tillsagd. Nu lägger jag in gamla bilder av inspelningen igen för er som missade det.
Arabmunnen "Denniz" har tagit studenten

När Denniz var liten hade han nyligen tagit skolfoton. Vi ville så gärna se hans bilder, men han klagade på att han hade en arabmun och därför inte ville visa bilderna.

Denniz har stora fylliga läppar och i dag är han en stolt ägare av dessa läppar.

Det var mottagning utanför Upplands Nation för Denniz som gick ut klassen "lillebror" på John Bauer gymnasiet. Det första jag möttes på var mamman Kickan Bergstedt. Ibakgrunden skymtar Emmelie och längst fram har vi Kickans mamma Laila som är mormor till Denniz.Denniz mormor och morfar Laila och Johnny Husén. Bakom dem står Ali som är pappa till Denniz.

Sara Husén som är moster till Denniz är historia lärare på Lundellska och är även ridlärare.Emmelie syster till DennizJag och Emmelie smakar på tuttarna för att se om de duger åt DennizNedan ser ni mig och det märks att det är jag på det röda håret.

Sabina Bergstedt storasyster till Arabmunnen Denniz
Denniz själv kom ut och kramade om oss allihopaDavid och Robert var också med för att Gratulera Denniz som nybakad student. De såg mer ut som livvakter i sina brillor än som familjemedlemmar.Jag fångade den vackraste bilden på Denniz med sin far och mor.Ali hjälper sonen att supa liteNågra bilder på HertiginnanJag fångade även denna fina bild på Denniz pappa, farfar, mormor och morfar där de gick hand i hand. Mycket vacker bild.Far och sonSå här tomt blev det på Upplands nations gård när vi alla lämnade stället. Kändes lite sorgligt och se hur tomt det blev efter Denniz.De fanns en farbror som var väldigt gammal som fick sitta på en stol och vänta på vagn med flak. Det tyckte jag var unikt och fint att äldre generationer tar del av detta fina evenemang. Längre bak ser ni Kickan och Sara som håller i Denniz bild.Denna vackra lyktstolpe finns på gården till Upplands nation. Som ni redan vet älskar jag allt som är antikt och vackert.Snipp snapp slut då var sagan om arabmunnen slut!

På tisdag kl 20.00 tv 5 outsiders

Nu får jag lägga in bilderna när vi spelade in programmet. Hemma hos mig med filmteametHela området stängs av för att jag ska framträda. De tyckte att folk i Uppsala var för nyfikna.


En lexikon för alla kvinnor som vill förstå


Åkta Sabina händelse och svar

Rapunzel är ett hårmärke och man ska vara mycket försiktig med dess paket. Så här skriver Sabina om vad som har hänt henne.

"Mitt paket från Rapunzel som brevbäraren hade knycklat ihop och sen lagt in i brevlådan. Idiot."


RSS 2.0