Hertiginnan hamnar på akuten för fösta gången

 
Jag har svankrygg dvs som en anka och kan lätt få ont i ryggen. Jag måste därför ha en rak hållning för att inte få problem. Det är min stora byst som ger en försvagad rygg.

Nu har jag också fått att det strålar smärta till mitt högra ben så jag kan inte stå längre än 1-2 min utan att det gör ont. Jag blev lämnad på akuten och kände mig just därför ynklig och sjuk.

Jag tog en filt och la mig på båren. Jag trodde jag hade all världens sjukdomar för att jag låg där. Vart jag än går så finner jag nöje och gör mig direkt hemmastadd.

 
Vart jag än hamnar har jag alltid med mig min senaste bok jag läser. Jag gillar väntetider och kan underhålla mig själv hur länge som helst helt i mitt eget sällskap med en bra bok och de tidningar som finns för patienterna.
 
Till tidningen och min bok åt jag en renklämma med varm choklad.
 
 
Jag kan konsten att njuta av nuet och se alla händelser med kärlek och tacksamhet. Jag var i varje fall full frisk och har aldrig i mitt liv varit sjuk.
 
Sedan kom jag hem för jag hade massor av besök där alla blev bjudna på lammstek och gröt. Nu har alla gäster gått hem. De blev chockade när de fick höra att jag var på akuten. Jag tackar alla för den fina uppvaktningen. Jag tackar även Sara och Linda som har söttat mig i min värk.
 
Sara har följt varje steg i min smärthistoria och kan väldigt mycket om mig. Hon är barnmorska och har mycket erfarenhet av kropp och själ. När jag blir paranoid i sjukdomar brukar jag även få goda råd av läkaren och vännen Maria Arvidson.
 
När det kommer till vänner har jag sådan tur för jag är så nöjd med dem jag har.
 
 

Favorit i repris Femmans kläder

Se hur fint killen passar i rosa.

 
 
Han är min sockerpulla

Vad är det här för en stackare?

Bara jag tittar på det stackars djuret blir jag kärleksfull och vill pussa den. Den håller i sig för att den känner sig trygg i en människas hand. Stackarn vad är detta för djursort?

Så söt också och ser vänlig ut. Liten rosa grej med fötter och armar.

Familjen mus

Jag har en hel familj hemma som heter "familjen mus". Det är en hel familj som ska samlas och äta all mat som finns på bordet.

Jag älskar dessa grejerna och har huset fullt. Jag har även en fin björnfamilj i form av té och kaffe service. Där mamman i familjen är en kanna.

 
Jag har lagt dem på en bänk i vardagsummet för det är aptitretande och aptithöjande att se en mus familj som vill äta.

i hästhagen med hertiginnan

Jag brukar mest rida på vintrarna för det är på hösten min ridskola kommer att komma i gång igen. Jag ska byta ridskola till något där de rider inomhus.

Jag har numera en egen ridhjälm och det är inte den jag bar i dag. Min är hemma och den anvönder jag tidigast i september. Jag är och kommer alltid vara en hästtjej.

I höst kommer vi att få teorilektioner angående hästens psykologi och skötsel.

Jag älskar att vårda mig när jag ska rida. För jag känner mig mest bekväm på en häst om jag är riktigt fin.

 
Jag är en mycket duktig rytarinna

världens sötaste djur sälen

Sälen vill så gärna hälsa på folk och smiter i från bassängen till andra sidan.
 
 

Hertiginnan i höstens färger

Nedan har jag på mig kläder i brun, rosa och orange. Detta är höstfärger och jag tror att jag trivs i dessa färger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äkta smycken från osmanska slott

Från Topkapi slottet är denna handgjorda smycket i från. Detta är just nu det dyraste smycket jag har fått och den är äkta och kostade 4000 kr.

 
Jag har både tiara och halssmycke från Topkapi saray (slott)
 
 
 
 
 
 
 
En äkta kaftan som man bar på den osmanska tiden ca kring 1500 och 1600 talet.
 
 
 
Nu har jag massor av tiaror som jag har fått i gåva av nära och kära. Jag har fått massor av gåvor från Turkiet alla i släkten har skickat massor till mig. För mig spelar det ingen roll vad jag får för gåva bara jag känner att det kommer från hjärtat så är jag nöjd.
 
En vän gav mig en porslinshäst i gåva för att hon anser att det är mitt totemdjur. Jag anser att hästar är hemlighetsfulla och ett djur med mycket pondus.
 
Jag älskar enhörning dvs unicorn fantasihäst.
 
 
 
 

Rum för fyrfotade

Är inte rummet riktigt fint?


Kan ni gissa var bilderna är tagna?

De är tagna på Ulva Kvarn idag då jag åkte dit med Sara. Efter vår romantiska utflykt på Ulva Kvarn åkte vi till Gamlis grill. Sara åt vegetarisk pizza och jag tog kebab med bröd som jag åt med kniv och gaffel. De var så stora att jag inte fick plats med kebaben i munnen.

 
De hade små butiker med inredning, kuriosa och antika varor. Det var dyrt för att vara s.k loppis. De sålde en gammal klänning från Indiska för 160 kr. Inte ens Indiska själva sätter så höga priser. Bara för att det är attraktiv turistområde har de gjort rejäl påslag.
 
Saker som kostar ca 20-30 kr på loppis kostade här ca 250-350 kr. Ser ni att påslaget är för högt? Jag köpte även tapeter och är nu hemma för att själv tapetsera om. Linda hörde av sig och jag sa att jag inte kunde följa med till Gränby. Annars ska Linda veta att jag älskar butiken Ponduro som är en hobby butik.
 
 
Helt osminkad gav jag mig i väg på romantiska äventyr med grannen Sara.
 
 
Jag kunde inte sova i går förrän kl 5 på morgonen och därför känner hur trött jag är nu. Jag har besök hemma och jag har sett att Sandra har ringt. Kan säga till Sandra att jag är hemma och att hon är välkommen hit med hela sin familj. De får sova över och för att vi trvis så ska vi sova i samma rum, samma säng och dessutom i samma hörn av sängen.
 
Om jag inte svara på någon mot kvällen så ska ni veta att jag har lagt mig en stund för att sova. Jag kommer sedan i midnatt tapetera om och yla som en varg i mörkret.
 
Jag mötte på Ulva Kvarn en söt liten pudel som var vit. Den var lika stor som en hand det minsta jag sett i pudelväg.
 
 
De borde klippa lite i fram så att hunden kan se bättre. Jag brukar trimma Femmans hår annars är han också helt täckt av hår.
 
 

Jag har plockat ved

Jag ska ha mina tiaror på dem och lägga stenar under så att det blir högt.


Hertiginnans nya hår och smycken

 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för de finaste orden

Jag ska inte säga vem det var i från, men jag kan säga vad som skrevs till mig.

"Du är en stor inspiration i mitt liv"

Vad säger nedan bild dig?


Trots sömnsvårigheter

Så har jag aldrig mått så bra i mitt liv som jag mår just nu. Jag lever i flow dvs att allt flyter på så bra. Det enda som fattas är lite mer inspiration för inredningen här hemma.

Jag borde även ta tag i mina pappersarbeten och hitta knoppar till min byrålåda. Jag ska även köpa mer träolja för att olja in de möbler som är kvar. Än är det mycket att göra i mitt hem. Jag har målat en klocka på väggen i antikröd färg.

Jag har köpt 3 vaxdukar, 2 för sängarna och en för soffan. Det är där Femman kliver upp och han kissar inte på vaxduk därför har jag köpt dem.

När Femman är kissnödig springer han in i sitt rum och hoppar i pottan. Han sätter båda sina händer på pottkanten och lyfter upp rumpan. Om man tittar på honom eller går in i rummet vägrar han att kissa. Han är mån om sitt privatliv och vill inte bli störd när han ska kissa.

Han öppnar dörren med framtassarna och sedan knuffar upp den och ger den en spark med bakbenet. Hur jag än gör vill ha aldrig stanna i sitt rum utan vill vara i vardagsrummet. Han sitter i soffan och äter sin mat på matbordet.

Varför kan inte min kanin bete sig som en kanin? Varför härmar han oss i allt?

Dessa två grisar sover alltid tillsammans och klarar inte av att sova var för sig. Resten av grisarna klarar inte av att sova om någon lutar sig mot dem. Vi alla är olika, men innerst inne är vi människor skrämmande lika.


Blommor kan man använda till mycket

Se hur jag varierar dessa tygblommor till mycket
Du kan ha den på din topp så att du får en romantisk skärning på en klänning
 
 
Du kan använda den på ena axel
 
 
Blommor i håret och bli en älva
 
 
Lägg det som ett diadem runt hela huvudet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till Hertiginnans Smyckesskolan Bröllop

1. Förlovning

Förlovning, eller trolovning som det kallades förr i tiden, är ett romantiskt löfte man och kvinna emellan om att ingå i äktenskap. Den ursprungliga idén med förlovningen var ett löfte paret emellan om ett framtida giftemål inom en ettårs period, men även för att man skulle hinna lära känna varandra inför det stundande bröllopet.
 

Som en bekräftelse på förlovningen byter man enligt svensk tradition ringar med varandra. Vanligast är då matchande släta guldringar, men även mönstrade guldringar är idag populärt. Ringen bärs vanligtvis på
vänsterhands ringfinger och i ringen graverar man in sin respektives namn och datumet man förlovade sig. 

2. Vigsel

De flesta vigslar i Sverige sker på det traditionsenliga sättet i kyrkan av en präst, men det finns även ett andra sätt som kallas borgerlig vigsel. Denna sker inte i kyrka utan i tings- eller stadshus eller på plats som brudparet väljer själva. Vid vigseln får kvinnan ytterligare en ring utav mannan. Traditionsenligt så har detta vart varit släta guldringar, men idag väljer många en alliansring, där ringen även innefattar stenar där diamant eller diamanter är vanligast

3. Morgongåva

Morgongåvan är en traditionell gåva som ges till bruden av brudgummen på morgonen efter bröllopet. Ursprungligen var denna gåva lagstadgad och tanken var att gåvan skulle hjälpa kvinnan ekonomiskt då mannen gick bort. Idag har däremot morgongåvan bara en romantisk innebörd.
 

Titta på tjockisens små ben

Jag har låst in Femman i hans rum för att han ska förstå att han är en kanin och inte en människa. Han sitter ständigt i soffan och vill promt äta på bordet.

I hans rum finns 2 gästsängar och i en av dem sover han i.
Han är nyklippt det är jag som är hans frisör
 
Han brukar gilla att ligga precis vid dörrar för att ha insyn i alla rum samtidigt. Han gillar att ha kontroll och överlåter aldrig kontrollen.
 
 
Kolla hans söta ben
 
 
Jag ska köpa en vaxduk till för att sätta den på soffan han brukar sitta i.

Min finaste osmanska svarta klänning

Detta är en klänning med inbyggd korsett för att ge en look av barocken eller rokoko. Jag gillar svart och jag älskar nästan alla färger.
 
 
Hertiginnan klär sig alltid stilrent och jag gillar den vampiga stilen. OBS inte den med taueringar mm utan bara klassisk barock stil. Jag trivs bäst i skärningar från medeltiden där jag hör hemma bäst.
 
 
 

Gammla antika bilder

Nedan katt hette Kasper och var min barndomsvän. Han tillhörde en familj som bodde på Hjulgatan 3 i Uppsala. Sonen i familjen kallades för Totte.

Den här Kasper är den snällaste katt jag någonsin har träffat. Jag höll i hans framtassar och lekte att jag dansade med honom och han följde mina steg utan minsta motstånd. Han var mänsklig och det tamaste jag mött i kattväg. 
Nedan är en jätte gammal bild på min kusin och hans fru. Både som barn och vuxen ansåg jag att hon var det vackraste kvinnan jag sett i mitt liv.
 
Denna bild har funnits hos oss långt innan jag föddes. En vackrare kvinna får man leta efter. Hur kan Gud skapa något så vackert? Hennes brudklänning är underbar vacker. Jag har aldrig träffat de på bilden, men jag beundrar den vackra kvinnan och den stiliga mannen. De passar så fint ihop.
 

Mediumet Angelica Dennevi har mig som sin referens

Gud vilken ära att få vara med på kända Mediumet Angelica Dennevis hemsida. Hon refererar till min blogg att jag har varit hos henne.

Tack Angelica det var guld värt för mig
evig tacksam

Fan va taskigt!

Kolla vilken hundsort man tycker att Michael Jackson var lik.

 
Sedan har ni den svenska gruppen ABBA och männen liknar ju grymt snygga djur dvs hamster
 

Jag vill ha en egen Patrik

En Patrik är som en hjälperska som ska hålla i min väska, städa åt mig och vara ett stöd när jag har lust att gnälla.

Patrik ska också skryta om mig inför andra för att bli en fulländad en.

 
Kan ni se vem mannen på nedan bild är? Precis när jag skulle ta en bild vänder han sig för att verka hemlighetsfull. Han är hemlighetsfull och man kan aldrig räkna ut vad han tänker. Han ser igenom väldigt mycket och är en väldigt intelligent person.
 
 

Vi är alla lika mycket värda


Jag har lyckats övertala en väninna till en romantisk middag

I morgon ska min väninna som jag inte har träffat på länge komma förbi mig och plocka upp mig för att äta en romantisk middag. Jag vet precis var vi ska äta, men kan ej avslöja vart jag ska befinna mig i förväg i en blogg.

Här hade jag velat äta om platsen fanns på riktigt.


Stilsäkra Hugo Alexander provar huvudbonad

Den här killen han har stil och han har klass. Han vill ge mig mitt drömhår då han är firsör och arbetar som mannekäng/fotomodell. Han frågade mig vad jag har för drömhår. Antar att han inte vill att jag går omkring med ett fågelbo i håret.

Det passar utmärkt att jag ska göra mitt hår till drömhår för nästa söndag kommer jag och massor av tjejer ingå i skönhetskväll. Hugo vill hinna med mitt hår innan den dagen för att kunna visa upp sitt arbete för alla dessa skönhetsintresserade ladies.
 

Dennis tackar alla för uppvakningen när han tog studenten

Tack själv Denniz det var en vacker byggnad jag fick syn på den dagen. Denniz är min bror son.


Kaninen Femman har varit på gården i dag

 
 
I går sprang han och skuttade. I dag satt han bara och rengjorde sig själv utomhus.

Kommer ni ihåg grannen Victor?

Ni vet den där lilla kaninen som hälsade på Femman. Femman pippade sönder honom då, men nu har Victor blivit stor. Han har blivit mullig och vacker kanin.

 
 
Kaninen var helt avslappnad och höll inte ens i sig själv när hon lyfte upp honom. Femman har kontrollbehov och håller i sig själv hårt när man lyfter upp honom.
 

Gammla antika bilder

En teateruppsättning och kolla in dem jag har ringat in med röd penna som står och tittar bakom gardinen.

 
 
Se vilken romantisk bild på dessa två tjejer. Förut när man dansade på fest så brukade tjejer bjuda upp tjejer för att dansa.
 
 
 
Jag gilalr indisk smink och smycken så jag har givit Asli indiska smycken och målat dit själv för att det ska bli såsom jag anser är fint.
 

Vad gör man när det är hål i stolens ryggstöd?

Jo man köper 2 stycken tygrosor och syr fast dem i stolen så att det i stället för ett fult hål blir fin dekoration.

Blommorna är från Ponduro


Hertiginnans passion för opera

Det vackraste musik för min del kommer alltid vara opera och barocken.

Än har jag inte växt i från denna musik och jag kommer nog aldrig heller att kunna göra det.

Nedan Ständchen sjungs av Terry Wey och han är bara 13 år gammal när han sjunger denna. Nu är han vuxen.
 
 
 
 
Han upptäcktes när han sjöng i en gosskör som liten. Jag sjöng i kör under hela min uppväxt på ST Perskyrkan och en av deltagarna var Midia Hilmi som jag umgås med än i dag.

Pans Labyrint med världens vackraste musik

Denna vaggvisa nynnar mamman för sin dotter när hon är liten. Sedan blir mamman änka och finner en psykisk sjuk man som hon gifter sig med som är någon typ av högt uppsatt militär.

När mamman avlider så tar den lilla tjejen hennes nyfödde lillebror och försöker fly från den psykisk sjuka mannen och då skjuter han ner den lilla flickan.

Den är så grym ren ondska och man mår fruktansvärt dåligt av denna film.

 

Kan man bli sötare?

Kolla denna sockersöta person som bara är. Allt flyter på i hans liv och han ser allmänt nöjd ut.

Inredning & dekokartion

I dag har jag målat mina rokoko möbler med mahognybrun/röd olja och de blev som nya.

Nedan ser ni före bilder på möbeln. Helt slitna och träet nästan sönderslipad så att det ljusa träet innan syntes.


 
 
Se vad slitet det ser ut.
 
 
Sedan ser ni efter bilder när jag har målat med tålamod. Jag köpte en liten pensen för att det skulle bli perfekt. Detta tog mig väldigt lång tid ska ni veta och än är jag inte färdig. Om jag målar en timme per dag i 4 dagar så blir jag färdig med två stolar. I morgon ska jag även måla bordet.
 
När katten är borta dansar råttan rejält på bordet och ändrar allt i hemmet. Här nedan är bara ett armstöd målat.
 
 
De blev som helt nya och de blänker fint. Jag ska sedan lacka för att få en hållbar resultat och att det verkligen ska blänka om möblerna. Allt i tur ordning och jag har mycket tålamod.
 
 
 
 
I dag la jag strössel i hela fatet kring macaronen så att det blir som ett godisland. Jag har mitt barnsinne kvar och kan fantisera och drömmar i timmar. Just därför kan jag blir rädd när någon börjar tala till mig för att de då väcker mig från mina drömmar.
 
 
Man äter med ögonen
 
 
Jag är ett geni och är mycket konstnärlig lagd med stor fantasi. Är inte jag en komplett människa? Jag är så glad över att jag är född till den jag är pga av min kreativitet, fantasier och oändliga dagdrömmar. Jag ger människor god energi för jag är som en älva i en saga som bara har något positivt att leverera människor hur de än mår.

Min badrumsdörr är terracotta röd med strass

Ser ni hur konstnärlig och kreativ Hertiginnan är? Jag har gjort allt arbete alldeles själv. Kaninen har titta på hela tiden och jag visste inte att detta skulle vara så intressant för en kanin.
 
De är väldigt små det är jag som har kommit nära med kameran för att ni ska se dem. Om jag nu dansar på bordet då ska jag ta och göra det ordentligt. Jag tänkte ha detta som en överraskning, men jag anser att jag bara måste visa mina besökare om mina talanger med mina falanger. Falang är de 3 ben som finns i dina fingrar.
 
 
Är inte jag ett geni som kan skapa så vacker konst med min kreativitet? En berömmelse måste jag ha därför säger jag en berömmelse faller på sin plats.

Kaninen Femman vägrar äta på golvet

Kaninen Femman vill inte äta på golv. När jag serverar honom på golvet hoppar han upp till bordet för att jag ska gå efter honom och ge persilja.
 
 
Här väntar han på service
 
 
Han vill inte sitta på soffan, golvet, balkongen eller sitt rum att äta. Han äter endast om jag lägger mat på bordet. Jag vet inte vad det är som gör Femman så kräsen. Jag ska prata med en djur psykolog och höra vad de har att säga. Hur ska jag göra när gäster är på besök? Sist skulle en vän sitta och äta på bordet och fick ta sällskap av Femman som också skulle äta. Hon kanske tål att djur äter med henne, men vad ska jag säga till folk som kanske inte vill?
 
Ingen i mitt hem äter på bordet för att Femman vill äta på den. Det har blivit hans bord och stolar för endast han använder denna serie möbler numera.
 

Kaniner är så olika

Nedan kanin är osocial och vill inte ha andra djur eller barn i huset. Han är otrevligt mot allt och biter gärna barn för att skrämma i väg dem. Han biter aldrig vuxna och dem kan han tåla. Andra djur och små barn är han allergisk mot. Han är helt enkelt en bitter kanin och jag är rädd att min kanin Femman är av samma sort.

Killen vill helt enkelt inte ha gäster i huset.. Kolla in den sura munnen vem vill närma sig denna sura kille?
 
 
Nedan ser ni en vild hare som är tam och besöker en villa då och då. Han besökte den så ofta så till slut fick de släppa in honom helt. Han var social och trevlig mot alla barn och alla andra djur som fanns. De hade redan en hund från början och haren har respekt för hunden och kan umgås även med deras hund. Vilka djur som än kommer till dem så är haren snäll mot alla. Kaniner kan vara så olika i temprament och personlighet de är verkligen individer. Man ser en intelligens och ödmjukhet hos denna hare.
 
 
Nedan ser ni en kanin som är besatt av sina morötter. Hon måste hålla i sin morot även när man lyfter upp henne för annars blir hon otålig.
 
 
Nedan en mycket snäll hund som aldrig skäller på andra hundar eller andra djur. Kaninen vilar ofta på honom och känner sig mest trygg i dessa stunder.
 
 
Sedan har vi en väldigt trött liten hermelin som vilar.
 

Femman har börjat gå in till köket

Min kanin Femman brukar aldrig gå in i köket och nu när jag är ensam har han inget val utan kommer till mig i köket när han vill ha mat. Nu blir jag inte av med hans tjat för han kommer upp på soffan och drar mig i kläderna.

 
Så här brukar han stå och sedan hoppar han upp och det är jag som sitter under filten.
 
Hos mina föräldrar finns Uppsalas tyngsta katt. En svart katt med mystitska gröna ögon. Hon var så tung att jag fick ont i ryggen.
Vet ni vad det innebär med en svart katt som korsar din väg? Det betyder att även katten själv hade ett ärende vad annars? Det innbär inte otur och det är synd att döma en stackars katt som bara har ärenden som alla andra.
 
 
 
 
Jag gjorde pedikyr på mammas fötter och en av mina bröder har med sin Sandra åkt till Spanien. Hoppas jag får ett fint smycke från den när de kommer hem igen. Jag älskar Sandra väldigt mycket och det vet hon om. Hon har 2 underbara barn Oliver och skönheten Mimmi. När jag är med dem brukar Mimmi vilja sitta i min mun så tighta är vi med varandra. Vi kallar barnen för Nicke Nyfiken och Betty Boop för de är kopior på de seriefigurerna.
 
 
Jag lackade mammas köksbord med mahogny olja för att det skulle bli fint. Hon anser att jag lägger ned onödig tid på att måla möblerna i hennes hus. Jag anser att titta på tv är slöseri av tid. Jag tittar aldrig på tv och har säkert inte gjort det på flera år. Jag har inte det tålamodet att sitta still och se på film då läser jag hellre en bok om jag ska ha avkoppling.
 
Efter att ha varit hos mamma åkte jag och mina 2 systrar hem till mig. Sedan ringde min svägerska med sin kompis och båda kom över till mig.
 
Innan läggdags plockade jag vinbär med min pappa på deras gård. Det var mörkt och jag plockade och gav till honom för jag har ett mycket bra mörkerseende.
 
Dockan jag gav till min kusin Servets dotter Eyluy har fått namnet Prinsessan Lola. Det glädjer mig att dockan fick ett ädelt namn av en liten flicka.
 

Jag ska köpa rosa färg från Uppsala Färg

Badrumsdörren är förstörd av alla vatten på insidan så att det vita lacket har gått sönder. Jag tänkte därför köpa en fin rosa eller mintgrön färg och måla dörren inifrån.
 

Infinity oändligheten

Jag håller på att se på filmen infinity som handlar om att man inte dör utan lever vidare. Ett viktigt budskap jag tog till mig i filmen var att när vi har levt våra liv färdigt får vi lära oss att förlåta och det bästa är att förlåta medans man lever.

Jag har förlåtit och jag kan inte ens känna några negativa känslor längre när jag tänker tillbaka. Det känns som om det som har hänt har inte hänt mig utan jag är utanför mig själv och ser på det.

Jag har inte ens någon lust att tala om det som har varit oförätt mot mig. Det ger mig inget att älta eller att tala om saker som inte ens berör mina känslor längre.

Folk håller gärna kvar negativa känslor vad de ska vinna på det vet faktiskt inte jag?
 
 
Mitten ser ni oändlighetens tecken samma som konsum märket.

Med sorg i hjärtat har jag lämnat tillbaka Kondish

 
Jag satte henne på förarsätet, men hon hoppade ner för att kunna sträcka på sig.
 
 
Hon bytte då och då position och jag körde sakta för att hon inte skulle besväras.
 
 
Inte nog med att jag skulle lämna bort henne så råkade jag glömma bort henne och la min väska på henne i förarsätet. Kanske därför kaninen hoppade ner för att hon ansåg att jag var klantig. Det var soligt och hon ville ha skugga. Hon ändrade position då och då för att få det bekvämt. Hon åt allt och här har jag plockat maskrosblad åt henne. Hur mycket jag än gav henne åt hon allt. Hon åt t.o.m förstörd persilja hemma jag skulle slänga som Femman aldrig skulle äta av. Hon var inte kräsen när det gällde mat och desto mer tyckte jag synd och denna lilla underbara kanin.

Jag lämnar nog tillbaka den lilla kaninen

Femman vill verkligen inte umgås med henne. Han vill hela tiden bort för att få vara ensam då han är en ensamvarg.

Hon är väldigt tam och kan ligga i ens knä hur länge som helst.
 
Hon växer och äter därför hela tiden och verkar inte bli mätt någon gång.
 
 
 

Festklädda Hertiginnan

I dag har jag varit ute med massa människor och tog på mig därför fina kläder för att synas lite extra.

Det var först varmt ute sedan började det ösregna.

 
Turkos är en färg som passar mina färger
 

RSS 2.0