Nu ska jag på lunch med Anna

Vi ska till det där hemliga Sushi stället där man får ett eget rum och kan sitta på golvet. Vi båda gillar ej hög musik och ber dem direkt sänka det.

Vi tänkte tala om författaren Sylvia Brown som påstår att vi väljer olika teman i livet för att få uppleva. Anna frågade mig sent i går vilket tema jag hade valt i livet.

Maggie Nath ett transmedium sa till mig att jag skulle våga ge av mig själv och det har jag gjort nu. Det finns inget mer glädje i än att kunna ge och ge utan att reflektera vad man får tillbaka. Det är en otrolig befriande tanke att inte söka bekräftelse från någon människa. Att aldrig fundera över vad folk ger tillbaka. Jag har inga sådana förväntningar av någon.

Det enda jag kräver är att när jag vill prata om något som tynger mig så ska jag kunna göra det. Jag vill heller inte bli av med energi på att behöva förklara varför jag mår dåligt. Jag vill heller inte ha orealistiska råd från andra människor. Ge mig de råd ni vet att jag kan följa och inte svåra idéer som tex:

1) Om jag vill jobba med mode ska man inte ge rådet att jag ska söka upp Donatella Versace för en modevisning. För detta är verkligen att inte bry sig när man säger orealistiska saker. Man ska ge mig aha-upplevelser och inte göra mig argare än vad jag redan är.Jag har ett viktigt ärende jag måste göra denna vecka

Jag har en gammal vän i nöd som jag vill hjälpa och jag måste göra det denna vecka. Jag ville ha en annan väns stöd, men hon känner sig för svag för detta. Man är alltid svag för detta, men man måste ändå gå igenom det och finna för människor.

Jag ska se om jag kan hjälpa henne nattetid för vad som än händer måste jag göra det. Vännen har det jobbigt just nu och jag vet att jag kan hjälpa henne. Jag har inte träffat henne på flera år och det är nu jag ska möta henne.

Det finns fler som känner henne, men det är just nu endast jag som kan hjälpa henne.

Demonernas tid

Jag trodde jag såg min spegelbild.
Man läser, läser och läser och när det är för sent förstår man vad det var man lästeJag älskar vackra bilder som förmedlar känslor som bara jag själv kan förstå.

Nail by Fatima & Sommarro

Så här fula naglar hade jag innan jag började få behandling av nagelteknologen Fatima.Att behandla naglar tar ca 2 timmar beroende på vad man ska göra. Jag valde förlägning med guldfärg och fransk manikyr. Jag fick perfekt resultat och är otroligt nöjd över resultatet.Mina naglar är till för att klösa med och jag vet exakt vem jag tänker klösa också. Den som har kommti för nära har jag klöst såsom en katt klöser när katten inte får sin vilja fram.

Fatima jobbar med skönhet och är samtidigt kattvakt åt en väninnas katt.Jag älskar utseendet av den svart vita katten. Just detta utseende och färg gör katten så klassisk vacker. Katten har liksom pondus mer än vissa människor tyvärr. Kolla kattens kloka blick och hur logisk lagd den är.Efter skönhetsbehandlingen med mina tjej vänner åkte vi till Sommarro. Min bror Ali dök upp också och han började prata med ägaren. Ägaren frågade mig vem jag var och vad jag sysslade med. Jag berättade att jag bloggade och skrev mest om mitt liv som profet. Detta sa jag med en inställsam röst och vägrade le och skratta för att han skulle förstå allvaret i det hela.

Jag har inte tagit bilder på den killen, men om ni ser någon likna Kevin Kostner så vet ni att det är han.

De ska göra stora förändringar på Sommarro både matsedel och inredningen.

Här ser ni Ali och Sibel på SommarroDetta är hemma hos Fatima där hon har inrett ett rum som skönhetsrum. Snart kommer hon flytta ut till en lokal avsedd för hennes behandlingar. De utför även skönhetsbehandlingar i ditt eget hem s.k hemma spa.Sibel och Anna som fick följa med mig denna gång för att se hur det gick till.Sedan har vi den där tjejen som fick mig att inte vilja studer psykologi. Hon förstörde min bild av psykologi genom att säga att man inte lär sig ett dugg, utan de har bara satt namn på allt.Har jag ritat frågetecken åt rätt håll? Ja det hade jag nu när jag tittar på den som är på tangentbordet. Jag kan många gånger rita den åt fel håll samma sak med bokstäverna B och D så kan jag rita dem åt fel håll. Det är det där med höger och vänster som är krångligt ibland.

En givande dag med skönhetsbehandlingar

Tjejerna var väldigt sena och kom inte förrän kl 20.00 till mitt kontor. Då ringde Ali mig och sa att klockan 21.00 går larmet och att vi inte kunde stanna kvar. Jag hade då kokat kaffe redan inne på kontoret. Vi drack snabbt upp det och begav oss hem till mig. Jag hade med mig semlor också för det var semla dagen.Fatima började sin behandling medans Midia talade non-stop utan att andas för att jag aldrig skulle få en syl och ge feed back. Hon gjorde detta av en anledning för att jag aldrig skulle få chansen att tala. För varje gång jag talade gestikulerade jag med händerna att det blev svårt för Fatima och sätta fast lösögonfransarna på mig.

Det var ett tungt jobb för Midia att hitta massa historier ur sitt liv och berätta för mig så att jag skulle ligga alldeles stilla.

Behandlingen tog 2.5 timmar och det var det värt. Jag kommer alltid att vara kund hos Fatima.

På söndag ska jag till Fatima i Gottsunda tillsammans med Midia för hon ska fixa mina naglar. Jag har valt ut en modell jag anser är det finaste jag sett med färgerna guld och vitt. Jag kommer också få fler fransar i ögonen.I morgon ska jag träffa Maria Arvidson ca kl 14.00 för fika.

Det finns en anledning bakom mina skönhetsbehandlingar just för att en speciell dag väntar mig och jag måste då vara riktigt fin för den dagen. Vi kallar den dagen för D-day än så länge. Jag avslöjar senare varför jag måste glänsa ända upp till tänderna.


Yes jag fick min vilja fram

Alla tjejer ska samlas och hämta mig från jobbet. Vi ska göra en topp till tå skönhetsbehandling på mig och det är flera tjejer som ska ordna detta för mig.

Vi ska vara på mitt kontor efter jobbet. Där har jag ofta mina möten med både företag och vänner. Ett ställe som får mig otroligt avslappnad.

I morgon kommer jag träffa Maria Arvidson

Nu måste jag åka till jobbet och ordna vissa saker innan jag jobbar.

Jag ser så fram emot tjejernas skönhetsbehandlingar och en av dem har ett starkt sjätte sinne har jag förstått. Jag ska se vad hon har att säga mig.

Grundutbildning i Kundaliniyoga startar 25/2‏

Den 25 februari startar 1-termins grundutbildning Kundaliniyoga hos Yogaland - Stockholms Medicinska Yogaklinik. En fördjupande yogautbildning som omfattar 65 timmar, för dig som vill lära dig mer om yoga för din egen skull, utan stress och press. Under utbildningen får du en djup personlig upplevelse av de mångtusenåriga teknikerna i yoga och meditation och får erfarenhet av de transformativa effekter som följer dagligt praktiserande. Förbered dig på en utvecklande upplevelse och spännande resa!
Alla lektioner och allt kursmaterial är på svenska.
Du som går utbildningen deltar kostnadsfritt på valfri kvällskurs hos Yogaland (värde 1500kr)!Den här fördjupningen är för dig som vill
;

  • lära dig mer om yoga för din egen skull;
  • finna nya verktyg för att rå om dig själv på bästa sätt;
  • fördjupa dina kunskaper om yoga utan att känna press och prestation;
  • få en erfarenhet av vad det innebär att yoga regelbundet;
  • finna djup frid och avslappning
  • få en grund att stå på innan du går en yogalärarutbildning
Läs mer på http://www.yogaland.se/html/Utbildning.html
Må så gott
Tomas Sandehorn
www.yogaland.se
Vällingby Stockholm

Indisk film som beskriver stolthet klockrent

En indisk film som beskriver äkta stolthet mycket bra

Jag har sett en indisk film om en kvinna som var otroligt kär i en rik man. Hon tillhörde tjänstefolket så killens pappa ville inte ha in henne i familjen. Hon smög in på natten in i hans rum för att få vara med honom. En dag ser killens pappa att hon smyger in i hans rum. Han öppnar dörren och ser henne till sin fasa. Han säger att hon borde ta betalt eftersom hon beter sig som en prostituerad.

Killen blir otroligt arg över pappans uttal och säger "du är lägre än en hallick för inte ens en hallick skulle uttala sig så till sin egen dotter"

Förstår ni vad det innebär med stolthet? Det är inte vem som har lyckats kränka vem mest. Utan det handlar om att vara ren i tanke och hjärta. Det handlar om att inte angripa en kvinna som är mycket yngre om man nu är en äldre man och borde föregå med gott exempel.

Tänk på denna indiska historia och förstå hur jag ser på människor som tror de är stolta om de har lyckats såra eller kränka andra människor. Grattis du har vunnit i att kränka är väl inga stolta saker att leva efter, eller?
Min Singoalla topp från märket Kenzo

Jag är inte den som egentligen bryr mig om märke. Jag tittar bara på kvalité och hur fint tyget är. Finns inget värre än nya kläder som ser trötta och slitna ut. Kläder ska inte se gamla ut när man köper dem från butik. De ska heller inte se billiga ut. Det ska vara unikt och man ska direkt få en vilja-ha känsla innan man köper något.

Köp aldrig något pga av ett pris du inte kan motstå när det är en vara du inte behöver.

Jag är expert på tyg och vet direkt vilket tyg som är av kvalité. Just därför så betyder märket inget för mig. Den enda gång ett märke har betydelse är när det handlar om vinterjacka. Då är det bara Boomerang som gäller. Jag har bara denna singoalla topp under min jacka och ändå blir det för varmt.

Något jag avskyr är stora loggor som är till för folk som just har kommit i kontakt med civilisationen. Innan bodde de i grottor och när de kom ut till staden dvs urbaniserade då ville de bevisa vilka de var med sina stora loggor.

I dag blev jag medlem i Sanningssökarna

Vännen Anna kom förbi mig och plockade upp mig så gick vi till Sanningssökarna ihop. Där fanns även Inger som också skulle lyssna på Mediumet Berit Kroon. Varken jag eller Inger fick någon budskap. Därför har jag nu bokat en privat seans med Berit så att jag ska hem till henne i stället.

Nedan ser ni altaret där man ber Fader vår innan man börjar med Seanserna.Både Anna och jag var överens om att Berit var klockren.Så här presenterar hon sig på sin hemsida:

Jag heter Berit Kroon och redan som barn såg och hörde jag mer än alla andra; en färdighet som jag sett som något positivt.

Idag ser jag min medialitet som en gåva, som jag fått för att använda till att hjälpa och vägleda mina medmänniskor.

Jag kan hjälpa dig genom att ge healing, lägga tarot eller ge energibalansering.

Om du bara vill samtala ett tag eller vara med på en seans går det också bra.

I en tarotläggning kan jag se hur ditt liv gestaltar sig idag och ge dig råd hur du kan gå vidare för att få en positiv framtid.

Genom healing och energibalansering kan jag justera livsenergin, som finns hos oss alla, så att den flödar fritt och är jämnt fördelad.

I samtal kan jag leda dig i olika frågor i ditt liv. Jag är hela tiden "uppkopplad" till andevärlden under samtalet, så guidningen kommer att ske utifrån ett "högre plan".

I en seans - enskilt eller i grupp - "kopplar" jag upp mig till andevärlden för att förmedla budskap därifrån. Budskapen kan komma via en avliden anhörig, vän eller bekant, men även från änglar eller andra högre ljusväsen.
Min längtan

Är att vakna till en morgon där allt annat än min längtan är ovidkommande. Jag längtar till den morgon där jag vaknar utan att ha ett mål förutom det jag är ämmad för.

Jag vill säga godnatt med Sevgili Paygamberim Mohammed
En kvinna från andra sidan besökte migHon sa att hon var släkt med mig. Hon hade tjockt hår och bruna ögon. Hon brukade ha mittbena och lockigt hår när hon levde. Hon var otroligt snäll och tyckte om mig fast hon aldrig hade träffat mig. Hon gick bort av en infektion som hade tagit över hennes kropp. Det var en ovanlig infektion som man inte riktigt visste vad det var. Det var länge sedan hon gick bort.

Jag fick hennes namn och jag ska fråga om den personen gick bort med en infektion.

Jag fick besöket via en annan medium och jag brukar inte förlita mig på andra.

I dag ska läkaren Maria Arvidson komma till mig

Jag hoppas att jag och Maria kan vara i vårt personalrum senare och fika en stund. Jag älskar att sitta i vårt eget personalrum både innan jag börjar jobba och när jag slutar.

På luncherna när jag sitter där dyker det alltid upp nytt folk som också gillar att sitta där på sina lunchraster. Det blir aldrig ensamt på dagarna. På kvällarna är det bara jag där och jag trivs att sitta där med mina vänner när jag har slutat att jobba.

På fredag kommer Midia och ska hämta mig och egentligen önskar jag att även hon ska stanna kvar på mitt personalrum, men det kanske blir lite svårt. Jag kommer åka till Gottsunda med Midia för vi har lite ärenden ihop. Vi är gamla barndomsvänner och har kontakt även i dag i vuxen ålder.

Maria Driver Ansiktskliniken i Uppsala.


Drömtydning i Norrköping

Det blev ingen kurs i dag så jag fick jobba som vanligt. Precis innan jag skulle sluta dök varenda människa upp i sista sekund.  Alla mina vänner kom samtidigt och även hela familjen. Det var så många av mina vänner att alla blev inlåsta och folk blev som förvirrade hönor.

Jag har i varje fall själv föreläst i dag och lärt ut nya tekniker om EFT. I Norrköping finns en skola för drömtydning som jag skulle vilja gå och då får man sova på skolan 2 ggr i veckan dvs 2-3 dagar i sträck. Jag och min väninna vill studera EFT och bli terapeuter inom det fast då inte jobba med det. Jag hinner just nu inte med något annat jobb än det jag håller på med just nu. Det enda jag kan göra är att utbilda mig vidare inom alternativa behandlingar, men inte för att jobba utan för att själv drar nytta av kunskaperna.

I dag köpte jag en röd klänning på Monki som ni kan se nedan


I kväll blir det föreläsning efter jobbetJag har tidigare berättat om föreläsningar jag kommer att delta i. Den första delen börjar i dag så direkt efter jobbet kommer jag ta bilen och åka i väg. Jag kommer att sluta lite tidigare för att föreläsningen börjar exkat kl 19.

Det ska bli intressant att träffa nya kurskamrater som man har något gemensamt med. Det kommer att bli väldigt sent innan jag kommer hem i kväll för en lång dag väntar mig. Vi får se hur länge jag orkar stanna kvar på den första föreläsningen. Det kommer att hållas kvällar en gång i veckan. Vart jag ska kan jag inte skriva ut i bloggen och jag kommer inte kunna skriva det förrän alla föreläsningar tar slut. Jag kommer berätta om föresläningen men inte ange var den höll hus medans den pågår. Detta för att inte bli allt för utelämnad i en blogg.

Jag kan aldrig få nog utan vill lära mig något nytt hela tiden.

Egreti gelin handlar Prostituerad fru är tusen år gammal tradition (borrowed bride)

När en man är oskuld och ska gifta sig så hyr man in en tillfällig svägerska som ska lära honom hur man ligger med en kvinna. Denna kvinna flyttar då in i familjens hus med mannen och hans föräldrar en månad tills att mannen har fått lära sig allt om hur man ligger med en kvinna.

När han har fått kunskap då är det dags att gifta sig med den kvinna familjen har valt åt honom. Det fanns ingen tv för tusen år sedan så det fanns inga andra sätt att lära sig än att hyra en kvinna under en månad.

På turkiska kallas sådna kvinnor för egreti gelin och anses vara en av världens äldsta yrken.

Nedan film handlar just om ett sådant fall där en ung kille på 20 skulle gifta sig. Man hyrde in en tjej som var äldre än killen för att ge honom kunskap. Han råkade bli kär i den hyrda kvinnan så allt blev huller om buller i familjens liv.

Här ser man den unga killens hundblick hur han tittar på den lånade bruden och blir alldeles till sig.Föräldrarna brukar stå utanför och lyssna för att se hur det går för deras son. Om sonen skriker så knackar de på dörren och ber henne vara försiktig med deras son.

Det finns många bra turkiska filmer då det är ett land med många nationaliteter och kulturarv.

Nedan ser ni killen väntar på att hon ska närma sig. Han är väl förberedd men munnen om ni tittar noga.Det är här föräldrarna knackar på dörren och blir oroliga för sin son.

Ezo Gelin (Bruden Ezo)-en film om heder

Ezo är en tjej som är gift och hennes man åker ut till Kriget. Man tror sedan att han har dött i kriget så Ezo är enligt traditionen tvungen att gifta sig med sin mans bror.

När de har sörjt Ezos man färdigt så gifter hon sig med hans bror i stället för att familjen tvingar henne till det. En dag när de sitter hela familjen och äter mat händer något plötsligt. Vid matbordet finns Ezo, hennes nya man och mannens föräldrar. Då stiger Ezos riktiga man in för han hade nämligen inte dött i kriget. Han själv visste inte ens om att han hade blivit dödförklarad.

Det roliga i filmen är att när hennes första man stiger in i huset så reagerar inte familjen på att han lever utan de är bara mest ledsna över att Ezo har gift om sig och inte vet hur de ska förklara detta för hennes gamla man.

Jag anser att de själva skär av sig sitt eget ben för att sedan sitta och gråta över att benet är skuret.


Att ge upp är som att börja om

Om du ger upp något så innebär det inte en förlust utan att du öppnar ny dörr mot nya prövningar. Att ge upp är ett sätt att trycka på "off" knappen. Detta är exakt vad det är jag gör just nu. För nu börjar jag om och vill tillbaka till mitt ursprung och vara den jag är född till att vara.

Jag har just nu så mycket ansvar att jag inte har tid att stanna upp och reflektera över livet. Jag låter allt ta sin tid och the world will understand.Ingen spelar låten "daglar atamadim seni" bättre än Tuncay.

Korståg en del av historien

Det finns en historia om ett korståg mellan två olika religioner någon gång under 1400 talet. En kvinna med långt hår har en friare tro och är i sitt eget hemland när korståget kommer hennes stad förbi. Det är bara män som invanderar hennes stad och alla i staden flyr. Allt brinner upp och folk skriker det enda man ser är dimman av gruset blandat med folk i panik. Trossamfund brinner upp och människor brinner inne. Kvinnan  har inga skor och kan inte springa långt. Henns fötter blir fullt av sår och de är ömma. Hon springer tills hon blir stoppad av en man på häst som inte vet om han ska bränna upp henne eller låta henne gå.En annan film som jag gillar är Pans Labyrint som också är så verklig att man tror att man har upplevt den. Figuren ni ser nedan har sina ögon i sina händer. För att se måste han lyfta upp sina händer.

Puduhjortar och andra fina djur


Nedan ser ni en Pudu baby och de är lika stora som en kanin.Så här bör en katt se ut dvs personlig med lite mänsklig blickKaninunge som nyss har kommit till världen är lite förvirradEn trevlig gullig hund såsom vi kvinnor bör vara enligt vissa. När jag möter den personen ska jag sträcka ut min tunga precis som hunden gör. Sedan ska jag ha en fånig blick och okammat hår exakt som hunden.Eller varför inte fixa denna frisyr?Ledare utan titel

"Det enda stället jag känner till där man får allt det goda först och betalar sedan är restauranger.I yrkeslivet och livet i största allmänhet måste du betala framgångens pris innan du får något tillbaka i gengäld"

Citat ur boken "En ledare utan titel" av Robin Sharma

Jag har ritat dit smycken som jag hade velat haJag vill ha mer rosa färger i mina smycken.
En bild på den här killen och boken han läser säger mer än tusen ord


Besatt av pärlor

Jag ska leta i hela världen efter vackraste pärlörhängen som finns och sätta på mig dem vid ett speciellt tillfälle.

Nedan visar jag ett par av mina smycken som är mina favoriter som jag använder till vardags. Jag har några örhängen av pärlor, men de är inte äkta utan bara imitationer.När jag jobbar har jag börjat med uppsatt hår, passar det mig?

Jag har mycket känslig hårbotten och tungt hår som gör ont i nacken om jag sätter upp håret. Jag jobbar bara 4 timmar per dag så jag kan nog tåla att sätta upp håret när jag jobbar. Det är många som tycker att jag passar bättre i uppsatt hår än utsläppt.

Jag känner att ansiktet blir så runt när man sätter upp håret.
 


inbjuden på föreläsning på Hotell Linné

Detta infaller samma dag som jag är inbjuden till Hotell Linné så vi får se vilken av dessa föreläsningar jag kommer att ta del av. Hotell Linné är en heldagskurs där frukost, lunch, middag och spa ingår.
Jag har fått bekräftelse från Hotell Linné. Jag sätter inte ut datum på bloggen för min säkerhets skull. Dessa föreläsningar sker på samma dag, men Ångströmlaboratoriets kurser fortskrider några veckor fram med kurs en kväll i veckan under 8 veckor.

Heldagskurs i Uppsala på Hotell Linné med

Marina Munk

Tid: 11.00-18.00 Pris: 1000 kr

 

¨Hur tar vi till oss de nya kristallina energierna?

¨Den andliga världen hjälper oss med att tillpassa nya kroppen med de nya energierna.

¨Mayakalenders slutdatum är 21/12 2012 och vi får ta del av vad som sägs komma att ske då.

Detta och mycket annat är en del av innehållet i kursen.

 

Marina är känd för många i Skandinavien för sitt utvecklade arbete med människor i deras kontakt med högre livsformer och dimensioner. Hon samarbetar med Kristus-Sananda och Det vita broderskapet, Moder Maria och Änglarna, Ashtar och Rymdfederationen mm. Marina har även skrivit flera kanaliserade böcker tex: ”Det stora uppdraget” som handlar bla om jordens inträde i ett högre medvetande och ”Stjärnmänniskor” och det stora ansvaret som handlar om vårt möte med framtiden, samt ”Glädjens tid”.

Här ser ni mig på Hotellet hur fint som helst och detta tackar man inte nej till.


Mitt liv före och efter Midia

Jag har även träffat legenden Midia i dag en barndomsvän. Hon skrattar jämt åt mig för hon känner mig så väl. För henne kan jag aldrig dölja hur jag mår för hon ser rakt igenom mig för hon har verkligen falköga.

Man kan säga att mitt liv kan delas före och efter Midias uttalande angående när jag ville bli psykolog. Jag hade helt bestämt mig för att söka in på programmet. Jag pratade med Midia innan för hon var utbildad psykolog i USA, så vem om inte hon kunde svara på mina frågor vad allt handlade om.

Till svar fick jag att psykologi är bluff och att man har bara givit namn åt allt man redan visste sedan förut. Detta ändrade hela min inställning till vad jag skulle söka in på.

Första året jag sökte in var tv4 på plats och filmade alla som sökte in på Universitet. Jag fick frågan vad jag skulle söka till och med glädje svarade jag psykologi. Min svägerska Kickan hade sett mig på tv så nu spred det sig att jag skulle bli psykolog. Tills den dagen då jag mötte Midia skulle jag bli psykolog. Då kan ni förstå varför mitt liv kan delas in i före och efter snacket med Midia.

Jag ska skriva böcker om denna trauma hon gav mig. Min första bok ska heta

Bok 1 "Mitt liv före och efter Midia"
Bok 2 "Jag kunde ha blivit psykolog"
Bok 3 "Nu bryr jag mig inte om Midia längre" (ändå handlar boken bara om henne)
Bok 4 "Jag kommer knappt i håg vad människan hette" (ändå är boken helt baserat på henne)
Bok 5 "Get a life" (boken som handlar om mitt liv utan Midia.)

Nedan ser ni Midia och hennes väninna som jag träffade tidigare i dag och pratade om skönhetsbranchen.När Midia hade uttalat sig så kunde i varje fall sova. Medans jag fick många sömnlösa nätter.

Någon som har sett filmen a little princess?

När den filmen kom ut blev jag helt frälst i filmen och sångerna i den. Jag har sjungt i kör under hela min uppväxt så ni får höra en del av min röst.

Jag kan bara sjunga en typ av musik som jag har fallenhet för.

Min favoritscen i filmen är när hon har mist allt både pengar och familj, men ändå kan bli glad när det snöar. Hon öppnar balkongdörren på vinden och dansar under den fallande snön. Det är när man mister allt som man börjar antingen att se allt dött eller uppskattar små saker i livet.Orginal låten hittar ni här.


 

Hårprodukterna från Macadamians finns på eleven.se

Säkert kommer dessa ut i butikerna snart, men än så länge kan ni beställa dem på eleven.se

Tolkning av kort hemma hos Anna

Anna har två katter Esmeralda och Siri. När man ropar på Esmeralda så kommer hon direkt. När man ropar på Siri då är det Esmeralda som kommer igen. Det är dessutom alltid Esmeralda som kommer fram till dörren när man kliver in i huset.

Nedan ser ni SiriHär nedan ser ni vilka Änglakort jag fick.Kort ett innebär att jag har något som ett skydd med mig överallt som jag snart kommer inse att jag inte behöver längre. Illusionen om att det är så bra för mig försvinner och är på väg ut ur mitt system.


Smycken för en prinsessa

Jag bara älskar denna set av smycken som jag aldrig har burit bland människor eller på fest. Jag har hela tiden väntat på ett mycket speciellt tillfälle innan jag tänker sätta på mig dem. Jag har som regel att sätta på mig smycken direkt och vill ha nytt hela tiden.
Nu är vi hemma

Jag har precis kommit hem från Storvreta. Jag, Anna och Karin var på Kreta och åt mat. Sedan gick vi hem till Anna och fikade.

Vi tog fram änglakorten och tittade lite på dem och vi tog 2 kort i var. Det är denna typ av krets jag passar bäst i där man dagar i ända kan tala om det andliga för att sedan utöva det. Bilder kommer under kvällens blogg.


Gästgiveriet öppnar igen i Östervåla/UppsalaAnrika restaurang Gästis i Östervåla har köpts av krögarduon Bosse Helmersson och Anders Hansson i Djurhamn för 2,9 miljoner kronor. Nya ägarna planerar att öppna under våren.
Visst kan kaniner simma

Kolla denna svarta hermelin kaninen hur fint den simmar.


Hårinpackning med äggulan

Så här ser mitt hår ut i vanliga fall när jag inte har kammat den. Jag hade vanlig inpackning i går kväll och sköljde bara av den på morgonen utan att tvätta håret. Ibland måste även jag låta bli att tvätta och slita ut mitt kvast till hår.Nu i kväll blötte jag endast ner håret för att jag tror att det får bättre fäste i håret. Detta är något man även borde göra när man har i henna i håret för då behöver man inte spilla så mycket eftersom man kokar redan henne i vatten innan man har i det i håret. Det är skillnad på hårfärger då ska man använda det i torrt hår och ej i blött eller fuktat hår.

Ta en skål och lägg i den inpackning för håret som du gillar bäst tillsammans med några äggulor.

kort hår=2 äggulor
Axellångt hår= 4 äggulor
riktig långt hår som mitt= 6 äggulor

Denna mått är som big, small och medium och måttet brukar stämma väldigt bra.

Jag har använt mask take the heat från Aussie australienskt märke. Jag ska i fortsättningen bara satsa på hårprodukter från Kerastase.Sedan blandar du detta till en massa.Så här der det ut när jag har lagt i massan i håret. Jag gjorde två flätor och sedan knöt ihop flätorna i hjässan.Sedan kan du packa in allt i folie eller gladpack. Det går bra med vilken påse som helst bara du kan sova med sakerna. För denna inpackning ska du nämligen sova med för att få en riktig verkan.

Som grädden på moset ska du avsluta allt med en turban av handduk på huvudet. Klart nu kan du läsa en bra bok tills du somnar, God natt!

I morgon ska jag tvätta håret och då ska jag berätta hur det har gått för mig.

Bilder från fester

Kattsystrar
Barock smycken
I de flesta fallen tittar ögonen åt varsitt håll som nedan.Nedan örhänge är från Bik Bok som kostar ca 99 kr, men nu är halva priset på. De var väldigt tunga och faller lätt av från öronen. Jag önskar droppformade pärlor som ska vara stora och långa, men vart finner man sådana? Jag ska nog söka lite efter just sådana som jag önskar för jag måste bara ha favorit örhängen för daglig bruk.


Hertiginnan älskar messmör

Messmör är en mejeriprodukt som främst används som smörgåspålägg. Den finns framför allt i två varianter: getmessmör med getmjölk som bas och messmör med komjölk som bas. Tillverkningen går till så att vasslen, som pressas ut från osten vid ystningen, kokas ihop till dess den karamelliseras och får en brunaktig färg. Av detta gör man sedan messmör, getmessmör eller mesost. Mesvarorna är nyttiga eftersom de innehåller mineralämnen som till exempel järn och kalcium, samt nyttigt vassleprotein.

Det går utmärkt att blanda messmör i köttbullar (köfte) för att föhöja smaken av andra kryddor man blandar in i köttfärsen. Sedan är det bara att steka dem.


Jag älskar den som är gammaldags Messmör och jag älskar även gammaldags mjölk som har 3.5 %-5% fett. Jag älskar det som har naturlig ursprung och äter aldrig light produkter som är gift för kroppen.


Numerologi Fati Pakyari

fati
6 + 1 + 2 + 9 = 18 = 1 + 8 = 9
pakyari
7 + 1 + 2 + 7 + 1 + 9 + 9 = 36 = 3 + 6 = 9
 
Slutresultat
9 + 9 = 18 = 1 + 8 = 9
 
Siffran Nio:
Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.

Numerologi

ayten
1 + 7 + 2 + 5 + 5 = 20 = 2 + 0 = 2
marangoz
4 + 1 + 9 + 1 + 5 + 7 + 6 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5
 
Slutresultat
2 + 5 = 7
 
Siffran Sju:
Du är intresserad av det ockulta och kan se på världen ur ett andligt eller filosofiskt perspektiv. Sjuor som du är ofta psykologer, genier eller affärsmänniskor men mer artistiska yrken kan också vara vanligt, som till exempel konstnär och författare. Du älskar människor och omger dig ofta med dina vänner. Av dem som inte känner dig riktigt sätts du av någon anledning ofta på en piedestal. Kanske kan det bero på din mystiska sida som gör att du verkar oåtkomlig.

I fel sällskap kan du lätt bli blyg och tillbakadragen, det blir du därför att du har svårt för att lita på folk. Du kan också bli cynisk och starta ett beroende, till exempel börja dricka.

Du är inte den som tar första steget när det gäller kärlek, utan du väntar på att någon annan ska ta initiativet. Men har du väl börjat träffa någon du tycker om är du inte rädd för att vara mer framåt. Den som får din kärlek svävar ständigt på rosa moln.

Sjuor regeras av Neptunus och de bästa färgerna är grönt, mossgrönt och silver.

Det finns en person som jag anser vara samma väsen som mig. Jag brukar alltid säga att vi är så lika, men personen sa alltid att vi inte alls var lika. Jag provade personens namn och personen hade också 7 som sitt livstal.

a=1
b=2
c=4 och så vidare sedan är det bara att räkna ut precis som man har gjort ovan. Den som får siffran 7 som mig är ett geni enligt mig.

Lång läsning om attraktionslagen

~ 1 ~

attraktionslagen.info # 101

VÄLKOMMEN TILL ATTRAKTIONSLAGEN.INFO!

Jag heter Irina och kommer att vara din guide när vi tillsammans utforskar den absolut kraftfullaste läran som existerar på vår planet idag, läran om attraktionslagen. Om du, precis som jag, är nyfiken på var allt som dyker upp i din vardag har sitt ursprung och på vilket sätt du själv kan påverka innehållet i ditt liv kommer du att ha stor nytta av denna text.


ATTRAKTIONSLAGEN

Informationen jag förmedlar till dig är baserad på sådant jag har lärt mig genom Esther och Jerry Hicks, ett amerikanskt par vars material bl. a. inspirerade reportern Rhonda Burne att skapa succéfilmen och boken The Secret. När jag läste The Secret kände jag genast att budskapet innehöll en djup visdom men tyckte samtidigt att det saknades konkreta förklaringar till varför inte vara vetenskapligt bevisat men jag nöjer mig inte med anvisningar som inte backas upp av någon slags logisk motivering. Mitt sunda förnuft protesterar mot begreppet ”öernaturligt”. Kan man uppleva något ä det naturligt, är det övernaturligt kan man inte uppleva det. Så enkelt är det. Att man må bra nä man ä pågott humö ä sjävklart men The Secret kom med ytterligare ett påtånde: att ens positiva tankar kan locka in sådant man inte redan har i sitt liv. Att man kan njuta av det man redan ser. Precis det jag redan hade märkt men aldrig lyckats hitta en tillfredsställande förklaring på!

Min nyfikenhet var väckt men The Secret var tyvärr ganska svävande på detaljerna och därför dröjde det rätt länge innan jag insåg exakt hur värdefull information jag hade snubblat över. Det mesta jag läste om ämnet positivt tänkande var halvflummigt, i bästa new age stil, och det var inte förrän jag stiftade bekantskap med det paret Hicks kallar Abrahams läror som alla pusselbitarna äntligen föll på plats.

Vilket fynd! Nu förstår jag mig äntligen på alla ”mirakel” i mitt liv, dvs. såana omstädigheter som inte gick att föklara påannat sät ä att jag hade jätetur. Jag fattar också varfö vetenskapen fortfarande accepterar ens tankar är så kraftfulla som boken hävdar. Allt jag tror på behöverskapa med sina tankar – inte bara


~ 2 ~


begreppet slumpen – den är nödvändig innan man förmår hitta en bättre förklaring till företeelser bortom den klassiska fysikens ramar. Men när man väl gör, då förvandlas sådant som tidigare kändes slumpartat till en fullkomligt logisk konsekvens, precis på samma sätt som när man spelar ett spel man inte förstår och plötsligt får läsa reglerna som klargör varför man vinner / förlorar.

Jag kan med handen på hjärtat säga att mitt liv, nu när jag fått ”bruksanvisningen”, har blivit änu mer gläjefyllt och spänande ä tidigare. Som svar på alla frågor jag brukar fåom det hä änet publicerar jag nu nåra guider vars syfte ä att skingra mystiken kring attraktionslagen. Att glida fram på en räkmacka ä inte några fåföunnat –varenda en av oss har det som kräs fö att leva så Lä och kän hur klyschan ”tänk positivt” fövandlas till en maktfaktor vars like du aldrig skåat tidigare.

INTRODUKTION TILL UNIVERSUM, UNIVERSUM = MEDVETANDE = ENERGI


Allting i universum är ett medvetande och detta medvetande är i grunden vibrerande elektromagnetisk energi med en mätbar frekvens. Om man bryter ner den fasta materian i mindre beståndsdelar upptäcker man att det som förefaller vara solitt egentligen är en dans mellan partiklar och tomrum. Den minsta kvantpartikeln utsöndras från en källa som svänger så snabbt att det trotsar allt vad inledning och avslutning heter. Denna högsta/snabbaste energi kallas källenergi (källan). Allting i din fysiska erfarenhet har sin början i den här vibrationen och tom. du själv (din fysiska erfarenhet) skapades av att denna källa fokuserade på tanken om dig. Ja, jag vet. Man blir förvirrad av mindre. Låt oss därför ta en titt på ett liknande system som du redan förstår dig på.

Tänk på elektricitet. Den strömmar ibland genom din brödrost för att de båda i kombination ska åstadkomma något meningsfullt (ditt varma frukostbröd). Men kan man då säga att elektriciteten ÄR brödrosten och att elektriciteten dör ifall brödrosten blir förstörd? Nej, det kan man inte. Vad som händer är helt enkelt att elektriciteten inte längre strömmar genom just denna brödrost, den kan däremot strömma genom en annan – och hur många andra som helst. Samtidigt. Du är icke‐fysisk kälenergi som har projicerat en del av ditt medvetande in i den fysiska kropp du har just nu. Du existerar samtidigt på både fysisk och icke‐fysisk nivå


~ 3 ~


Din fysiska kropp är brödrosten. Elektriciteten är den du egentligen är, dvs.

källenergi som precis allt annat i universum också består av.

VÅRA FEM SINNEN = VIBRATIONSTOLKAR

Känns det fortfarande konstigt att bli kallad källenergi? Du är inte ensam. Att allting, inklusive man själv, i grunden är energi kan för många vara mycket svårt att förstå. Det beror på att vi är så duktiga på att tolka vibration genom våra fysiska sinnen att vi inte ens är medvetna om att vi gör det. Men vad vi ser med våra ögon är egentligen en tolkning av vibration. Det vi hör med våra öron är en tolkning av vibration. Det vi känner lukten och smaken av är en tolkning av vibration. Det vi känner med fingertopparna är en tolkning av vibration. Eftersom vi tolkar vibration redan från födseln drar vi slutsatsen att det våra fysiska sinnen presenterar för oss är verklighet och att allt ”osynligt” –sådant som vibrerar på högre frekvenser än vad våra fysiska sinnen förmå tolka –inte existerar. Den hä öertygelsen gö att vi gravt underskattar tankens makt och att vi inte föstå påvilket sät våt sjäte sinne –käslorna –ska anvädas. Och det där med döden… det är ett enda stort frågetecken. Jag böjar med att föklara det sistnända.

ENERGI KAN INTE FÖRINTAS, BARA OMVANDLAS


Att du i grunden är källenergi innebär att du är evig. Det du kallar födelse är alltså inte början på din existens och det du kallar död är inte slutet på den. Fysisk form behöver medvetande. Men medvetande behöver inte fysisk form. Alla dina tankar, din kunskap, din erfarenhet osv. kan existera, och gör det, oberoende av om du är fysiskt fokuserad eller inte. Du är ett medvetande och har en känsla av identitet även när du fokuserar fullt ut i det icke‐fysiska (när du ä ”dö”).

Nä ditt medvetande fokuserar en del av sig i fysisk form (nä du fös in i den kropp du identifierar dig med just nu) uppstå tvåperspektiv att betrakta saker och ting ur. Vartenda äne du fokuserar påi din fysiska väld betraktas samtidigt av ditt höre medvetande, den del som inte ä begräsat till denna tid och rum ‐dimension. I brist påbätre analogi, föestäl dig att du spelar ett datorspel dä din karaktä befinner sig i en, fö honom, verklig miljö Denna pixelgubbe kan tyckas vara en separat enhet men egentligen ä hans digitala medvetande helt föbundet med ditt medvetande eftersom han ä en Och du, som ser bortom hans aktuella miljö, kan sägas ha ett mycket bredare perspektiv än han. förlängning av dig.


~ 4 ~


Ditt medvetande fortsätter existera även om ”pixelgubben” som motsvarar din fysiska kropp dö och du kan nä som helst fokusera detta medvetande i en ny karaktä. Spänande… men vad ä idé med allt det hä? Varfö behöer det öerhuvudtaget finnas två”jag”? Svaret ligger i sätet universum ä uppbyggt på

MENINGEN MED LIVET I ALLMÄNHET OCH DIG I SYNNERHET

Basen för livet är frihet. Resultatet av livet är expansion. Meningen med livet är glädje.Glädje Universum existerar för sitt eget nöjes skull. Ja, du läste rätt. Det låter så trivialt att vi knappt kan tro det. Ska det inte finnas någon högre mening med allt? Så här enkelt kan det väl inte vara? Jodå. Och om du tänker efter förstår du att det inte kan vara på något annat sätt än just så här. En ”höre mening” skulle ju innebäa att universum fösöer tillfredsstäla nåon annan, hörestånde makt. Men universum är  det mest högstående som finns. Universum är ju ALLT. Följaktligen finns det ingen annan att tillfredsställa än sig själv. Vi, som är en del av universum, fungerar enligt precis samma princip. Den enda meningen med vår tillvaro är att uppleva glädjen av vår egen existens.

Vi är inte skapta för att klättra uppför någon sorts spirituell stege i hopp om att bli lika visa som något större än vi själva och vi existerar inte för att, genom hårt arbete och orubblig lojalitet, bevisa vår värdighet för något högrestående väsen som har makten att belöna eller bestraffa oss. Vi ÄR redan en del av den största helhet som finns, källenergin, och vår enda uppgift är att fortsätta vara det medvetande vi redan är. Ett medvetande som ständigt bollar nya tankar. Tankarna är bränslet som driver hela universum och som orsakar dess, och följaktligen även vår egen, expansion. Du är en förlängning av källenergi och ditt medvetande har därför synvinklar fysiskt fokuserade perspektiv. Din totala intelligens omfattar lågt mer ä det du fömå uppfatta utifrå din fysiska utblickspunkt. två, en ur det bredare icke‐fysiska perspektivet och en ur ditt


~ 5 ~Expansion


Expansion kan beskrivas som tillväxt, utveckling, evolution och att man hela tiden blir mer än det man är. Denna process är evig och har inget slutmål eftersom motsatsen till expansion, dvs. ett tillstånd av perfektion där nya tankar om förbättring inte behöver uppstå, skulle innebära död i dess egentliga bemärkelse. Inget i universum kan upphöra att vara – energi kan inte förintas. Som följd av att universum expanderar i proportion till sitt eget medvetande existerar det inte någon brist. Inget av det du upplever i din fysiska verklighet har gjorts tillgängligt för dig på någon annans bekostnad eftersom allt vi uppfattar som fysiskt egentligen är en tolkning av vibration. Frihet Nu kommer vi till den del av ekvationen som samtidigt är svårast och lättast att förstå. Varenda en av oss nickar instämmande när vi hör att frihet är grunden för allt. Självklart. Naturligtvis.…Men det finns föstå undantag. Fö såana som fösöer beröa andra frihet borde vä begräsas pånåot sät? Såana som värar leva i harmoni med sin omgivning och som fösöer sabotera gläjen fö båe sig sjäva och andra måte vä ädåståi strid med vad hela universum handlar om. Eller? Frihet betyder frihet. Vi ä såfria att vi tom. kan väja fågenskap (genom föestälningen om att andra kan sabotera nåot fö oss) men i praktiken finns det ingen och inget utanfö oss sjäva som kan fägsla oss utan vå tillåelse.

Vi ä 100% fria att väja precis vad vi vill frå universums jätelika bufféord av upplevelser. Valet gös genom fokusering pådet man öskar sig och ignorans av det man inte öskar sig.Men varför behöver allt det ”dåliga” överhuvudtaget finnas som alternativ? Backa lite. Minns du att universum måste expandera och att det är tankarna som orsakar denna expansion? Ja. Skulle det uppstå nya tankar om det inte fanns en anledning för dem att uppstå? Nej. Vartenda medvetande i universum skapar sin egen upplevelse genom sin fokusering och eftersom ingen annan kan tänka någon annans tankar kan ingen heller skapa i någon annans erfarenhet.

~ 6 ~


Vad behövs för att det ska uppstå nya tankar? Något som stimulerar fram dem. Finns det något som kan få dig att spotta fram en tanke fortare än när du bränner fingrarna på spisplattan? KONTRAST

‐ FÖRUTSÄTTNINGEN FÖR EXPANSION OCH GLÄDJE


Om det inte fanns mörker skulle du inte veta vad ljus var. Om det inte fanns krig skulle du inte veta vad fred är. Om det inte fanns sjukdom skulle du inte veta vad välmående är. Allting vi är medvetna om är urskiljbart tack vare något annat som utgör en kontrast till det. Kontrast ger upphov till automatiska preferenser och därmed nya idéer. För varje observation du gör utvidgar ditt medvetande tanken längre än den någonsin varit tidigare och hela universum, alltså din egen källenergi, seglar fram på den här vågen. Innan du föddes in i din fysiska kropp förstod du värdet av den variationsrika kontrast som tid och rum ‐verkligheten skulle ge upphov till.

Du föstod att den skulle stimulera dig till att göa val och att det fö varje ny preferens, idétill föbätring eller öskan om mer, samtidigt skulle uppståen ny käla till gläje som böjade locka dig till sig. Nä du inte begriper nåot öskar du att du visste svaret, nä pengarna inte räcker till öskar du att du hade mer, nä nåon ä elak mot dig öskar du att du fick mer respekt, nä du ä hungrig öskar du att du var mät osv.

DU ÄR SUMMAN AV DINA PREFERENSER

Varenda idé till förbättring som kontrasten hjälper dig bilda, absorberas omedelbart av ditt högre medvetande som därefter uteslutande fokuserar på denna längst expanderade punkt i din utveckling. Man kan säga att du ständigt skapar en ny standard som du inte kan sänka. Eftersom ditt fysiska medvetande är starkt förankrat i ditt högre, icke‐fysiska medvetande manas du städigt fram att fullborda de idér du har gett upphov till. I sin renaste, motstådslöa form käns detta lockrop frå kälan som passion och entusiasm.Att uppnå harmoni med dina egna preferenser är meningen med ditt liv. Den större delen av dig befinner sig alltid i perfekt balans med den bästa version av allting som kontrasten fått dig att varsebli och utgör därmed att perfektion är. en referenspunkt för vad du anser


~ 7 ~


Meningen med livet är alltså inget som tilldelas dig av någon utomstående

makt och är inte heller något du själv slog fast före din födelse.

Meningen med ditt liv

iakttar bildar du en ny slutsats om hur din tillvaro kunde bli bättre och

uppgraderar därmed ditt högre medvetande till att omfatta även denna

sanning. Ditt enda val, om du vill må bra även i din fysiska form, är att hänga

med i denna utveckling.

Din största njutning kommer av att förverkliga det som din miljö har gett dig

inspiration till och din värsta smärta kommer av att göra motstånd till det.

skapas nu, precis i denna stund. För varje kontrast du

DU KAN INTE STOPPA UTVECKLINGEN, BARA GÖRA MOTSTÅND

Tänk på en daggmask som rör sig framåt. Dess framända kryper fram och

drar därefter bakändan efter sig. Om bakändan av någon anledning skulle få

för sig att göra motstånd skulle den känna smärta. Den slits ju åt två motsatta

håll samtidigt.

Du fungerar på samma sätt. Eftersom din källa alltid vibrerar på den högsta

frekvens som finns (summan av det bästa du känner till) upplever du denna

frekvens som ett tillstånd av total harmoni, ovillkorlig kärlek och gränslös

frihet.

När du lägger fram tankar som är annorlunda till sin svängningsnatur än

tankarna hos ditt högre jag känner du obehag. Detta obehag beror inte på

utomstående faktorer utan på att du väljer att iaktta något som motsäger det

livet fått dig att föredra och som ditt högre jag redan har accepterat som

sanning. Du spjärnar mao. emot dig själv.

DIN URSÄKT FÖR ATT GÖRA MOTSTÅND TILL VÄLBEFINNANDET
ÄR OGILTIG


Enda orsaken till att du i ditt fysiska medvetande väljer att göra motstånd

mot välbefinnande är att du ägnar

uppmärksamhet än du ägnar tankar som bekräftar din nya sanning. Du

använder det du kallar verklighet (realitet) som ursäkt – utan att förstå vad

den egentligen är.

Din fysiska verklighet är

på fram tills nu. Allt det du upplever nu är en fysisk manifestering av dina

tidigare fokuseringar, dvs. tankemönster och övertygelser. Dina tankar

resultatet av tidigare tankar merett kvitto på den vibrationsfrekvens du varit inställd

programmerar dina fysiska sinnen att tolka vibration

på ett visst sätt.

I skapandet av allt som existerar kommer tanken alltid först!

Allting du ser omkring dig var en gång en tanke eller en idé – ett

vibrationsbegrepp som mognade till vad du kallar fysisk verklighet.


~ 8 ~


Det är gör det. Vad du kommer att uppleva härnäst behöver därför inte ha något alls

att göra med det du har upplevt hittills.

Att din tillvaro ändå förblir relativt oförändrad beror på att du iakttar sådant

som redan har hänt och således tänker samma slags tankar om och om igen.

Du varken tror på eller förväntar dig något som skiljer sig drastiskt från det

du redan upplever och får följaktligen resultat som motsvarar.

inte din nuvarande verklighet som skapar din framtid – dina tankar

KÄNSLOSINNET = DIN VÄGLEDARE TILL DIN ÖNSKADE SANNING

Nu när du vet att det är tankarna som skapar din nya erfarenhet undrar du

säkert hur man vet vilka tankar som det lönar sig att tänka.

Svaret lyder: man tar hjälp av sitt inbyggda vägledningssystem.

Innan du föddes in i din fysiska kropp visste du att omgivningen här på

jorden, i likhet med alla omgivningar – både fysiska och icke‐fysiska –utgös

av vibration och att all vibration styrs av attraktionslagen. Du föstod att alla

val gös genom fokusering och att ditt höre medvetande, städigt instält påfrekvensen av dina preferenser, skulle hjäpa dig i din fysiska form att hitta

samma frekvens.

Fö varje tanke du täker få du en klar signal frå ditt höre jag, en signal

som du uppfattar i form av lätnad eller obehag. Dina käslor anger med

knivskarp precision hur vä det du i varje givet öonblick fokuserar påharmoniserar med dina egna avsikter.

Det logiska och mest naturliga vore att endast täka tankar som käns bra.

Ädåenvisas de flesta av oss att inte göa det. Varfö?

Däfö att vi har glöt bort hur universums mätigaste lag fungerar.ATTRAKTIONSLAGEN:

DIN HOVLEVERANTÖR AV MATCHANDE VIBRATIONER

På samma sätt som gravitationslagen påverkar all fysisk materia, finns det en

kraft som påverkar alla vibrationer.

Allting som finns ‐ påagligt eller osynligt, fysiskt eller icke‐fysiskt ‐ styrs av

attraktionslagen som städigt grupperar vibrationer enligt principen:Det som vibrerar lika hör ihop

Precis som allt annat i universum är även våra tankeprojektioner vibrerande.

De har alltså en frekvens och äger därmed attraktionskraft. I praktiken

betyder det att vi attraherar sådant som vibrerar på samma frekvens som vi

själva, vilket i förlängning innebär att vi genom att modifiera signalen

medvetet kan påverka vad som dyker upp i vår erfarenhet.


~ 9 ~


Så här går det till: när du har övat upp din uppmärksamhet på ett visst ämne

börjar attraktionslagen leverera idéer, omständigheter, förutsättningar,

upplevelser, andra människor och allt möjligt annat som matchar din

dominerande, invanda vibration.

Då sådant som matchar tankarna du har hyst börjar dyka upp runt omkring

dig utvecklar du allt starkare vibrationsvanor. Din en gång lilla och obetydliga

tanke har nu utvecklats till en stark övertygelse – och starka övertygelser

spelas alltid upp i din erfarenhet. Detta fenomen kallas fysisk manifestering.

Men nu kommer vi till något som de flesta inte känner till – eller inte förstår innebörden av.

Du skapar inte med ord – du skapar genom att Om du fokuserar på något existerar det i ditt medvetande, oberoende av om ditt syfte är att behålla det där eller avlägsna det därifrån. Du kan t. ex. inte tänka tankar av typen ”Jag öskar att jag inte var fattig” om din avsikt ä att vara rik. ”Jag öskar att jag inte var fattig” ä en avsikt att föbli fattig.

Hä ä nåra fler exempel: Om du käner dig tjock och olycklig öer hur din kropp ser ut och käns, kan du inte hitta det tillväagågssät eller sinnesstäning som kräs fö att fåen kropp som käns bra och som ser bra ut. Det skulle trotsa attraktionslagen. Om du käner dig missmodig öer din ekonomiska situation kan den inte föbätras. Föbätring i kombination med missmod skulle trotsa attraktionslagen.

Om du ä arg fö att andra mäniskor utnyttjar dig, ljuger fö dig eller föstö din egendom kan inget som motsvarar motsatsen dyka upp i din erfarenhet. Det skulle trotsa attraktionslagen. Konceptet ”utplåa ett problem” ä alltsåomöligt eftersom du genom din uppmäksamhet påett äne inkluderar den i din upplevelse. Enda sättet att slippa något icke‐öskvät ä att flytta bort fokus frå det genom att fokusera pånåot annat. Vilket leder oss till föjande viktiga faktum: uppmärksamma något!håller dess vibration aktiv och således


DU ATTRAHERAR
ESSENSEN AV DINA TANKAR


Varje ämne är egentligen två ämnen. Ta t. ex. ämnet pengar. Du kan fokusera på detta ämne utifrån en känsla av att vara förmögen, men du kan också I ett attraktionsbaserat universum existerar ingen uteslutning.


~ 10 ~


fokusera på det utifrån känslan av att vara fattig. Frekvensen av dessa två vibrationer är totalt olika varandra, vilket betyder att två verbalt identiskt formulerade önskningar om mer pengar kan ge helt olika resultat.

En vanlig fråga många ställer så fort det hör talas om attraktionslagen är följande: hur attraherar offret rånaren? Borde inte offret attrahera ett annat offer och rånaren attrahera en annan rånare? Svaret lyder: båda parterna vibrerar på exakt samma frekvens. Offret vibrerar sårbarhet och attraktionslagen levererar följaktligen mer av sådana upplevelser som känns på samma sätt. Rånaren vibrerar eftersom ingen angriper någon annan om han inte befinner sig i ett tillstånd av sårbarhet för vilket han försöker kompensera genom sitt arroganta beteende. Både offret och förövaren gör precis lika stort motstånd till sitt välbefinnande och skapar därför i perfekt harmoni en erfarenhet som matchar dem båda. också sårbarhet


KÄNSLOLADDADE TANKAR + TRO ELLER FÖRVÄNTAN
= FYSISK MANIFESTERING


Att tankar är magnetiska innebär att varje tanke har kreativ potential men i praktiken är det så att tankar som inte väcker starka känslor inom dig inte är tillräckligt kraftfulla för att skapa något i din erfarenhet. Essensen av tankar i samband med vilka du känner starka känslor – antingen positiva eller negativa – dyker däremot upp i din erfarenhet mycket fort. Skapelseprocessen består av tre steg.


1.


Din fokusering på ett ämne är automatiskt en inbjudan för detta ämne att delta i din verklighet.


2.


behövs för att du ska kunna uppleva din önskan. Du medverkar det här steget!


3.


göra motstånd i form av motstridiga övertygelser (genom att tro att det är svårt/omöjligt). Här kommer ett bra exempel som hjälper dig förstå hur känslor och tankar samspelar i skapandet av resultatet. Anta att du och din kompis går på bio och ser en skräckfilm. Medan du sitter där och iakttar alla skrämmande händelserna på vita duken befinner du dig i en negativ skapelseprocess. Den intensiva känslan du känner (i det här fallet rädsla) är ditt högre jags sätt att tala om för dig att du vibrerar något som universum nu förstärker. Du har slutfört steg 1.


~ 11 ~


När filmen är slut och du lämnar biosalongen tänker du mer eller mindre medvetet ”det dä var bara film” eftersom du inte fövätar dig uppleva såana saker i verkligheter. Du tror inte att det du så kan häda dig och det innebä att du inte slutfö steg 2. Du har gett änet en käsloladdad tanke, alltså skapat essensen av den, men du tillåer inte denna skapelse att dyka upp i din erfarenhet genom att inte föväta dig den. Men täk nu om din kompis utbrister: ”det dä måvara en film, men jag har varit med om exakt samma sak”. Dåböjar du grubbla påtanken. Om du gö det tillräkligt läge levererar attraktionslagen fler tankar som matchar och det gö det änu lätare att fortsäta täka i samma bana.

Du kan pådet hä sätet fådig sjäv att tro att det du så faktiskt kan häda dig –och dåhäder det. Steg 3 ä slutföt. Önska. Du önskar automatiskt varje gång du upplever en kontrast.Leverera. Attraktionslagen samlar ihop alla komponenter sominte iTillåt. Du tillåter dig själv uppleva det du önskade genom att inte


Känsloladdade tankar + tro eller förväntan = upplevelse i verkligheten


Om du vill ha något och förväntar dig det, kommer det att bli ditt mycket snart. Men det finns även ett par andra alternativ. Ibland är din önskan väldigt stark, men din tro fullständigt frånvarande. Du har säkert hört historien om mamman som råkade ut för en trafikolycka och vars barn satt fånget i den kullvälta bilen. Hon trodde sig inte kunna lyfta det tunga fordonet för att få ut barnet men hennes önskan var så intensiv att hon ändå klarade av det. När man lyckas med ”öernaturligheter” av det hä slaget kallas det att man gö ett kvanthopp. Såana känetecknas av att vara tillfäliga och superkrafterna, som fortfarande strider mot ens fönuft, fösvinner såfort den extrema situationen ä öer. Föestäl dig nu motsatsen, att din tro ä vädigt stark medan viljan saknas. Det hä ä den västa täkbara kombination… Skapelsen av din åliga influensa ä ett typexempel påhur nåot man starkt tror att kan häda en, samtidigt som man inte öskar det, dyker upp i ens erfarenhet.


HUR VET JAG VAD JAG ATTRAHERAR?


För att veta vilken version av ett ämne man attraherar är det viktigt att uppmärksamma sina känslor. Om en tanke känns bra (belåtenhet, förväntan, iver, glädje) handlar den om det du vill ha. Om en tanke framkallar obehag (pessimism, oro, depression, modfälldhet, vrede, otrygghet, otålighet) betyder det att du fokuserar på håller på att skapa mer av samma sak. Ju intensivare känsla du känner desto närmare manifestering befinner du dig.


~ 12 ~


Knepet för att locka in önskade upplevelser i sitt liv är att uppnå vibrationsmässig harmoni med dem. Översatt till enklare språk: du måste vänja dig vid att känna den känsla som manifesteringen av det du önskar skulle ge dig. Du kan inte uppleva en fysisk verklighet av något vars vibration du inte först har övat på i fantasin. bristen eller frånvaron av det du önskar och


NJUT AV STUNDEN OCH FÖRVÄNTA DIG MER AV DET GODA


Din optimala position är att vara lycklig med det du är och med det du har – samtidigt som du ivrar efter mer. När du känner frihet, kärlek och positiv förväntan är du automatiskt ett med det perfekta liv som ditt högre medvetande redan lever. Om du befinner dig i detta tillstånd större delen av tiden strömmar alla fysiska ekvivalenter som matchar automatiskt in i din erfarenhet. Byt ut ”jag tror det nä jag ser det” mot ”jag ser det nä jag tror det”.Allt du vill ha eller vara är möjligt! Universum kan inte neka dig något du vill ha om det inte finns något motstånd i din vibration. Om din fysiska tid och rum ‐verklighet har fömåt dig att formulera en öskan har den ocksåmölighet att tillgodose den. Att ståpåranden till det som ska komma, att käna iver, optimistisk fövätan, utan att nåra käslor av otåighet, tvivel eller ovädighet hindrar mottagandet av det –det ä receptet påen lycklig tillvaro!

‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐

Fascinerande, eller hur? Nu nä du har lät dig grunderna kan vi öergåtill att

prata om mer ”jordnäa” saker –din vardag och exakt vad du kan ädra påfö att måänu bätre och bli en änu störe inspirationskäla fö din

omgivning.NÄSTA GÅNG…

… ska du fåen föklaring påvarfö attraktionslagen ”inte funkar”. Vi kommer att omvädera nåra vanliga öertygelser och läa oss skillnaden påhokus pokus och det som kallas tur, men som egentligen ä en logisk konsekvens av din personliga instälning.

Jag vill fådig att inse exakt hur stor makt du sitter inne med och inspirera dig till att anväda denna makt medvetet istälet fö att ge bort den till allt och alla runtom dig. Du kan leva precis det slags liv du öskar dig (nej inte om nåra å, nu med en gåg!) och det finns INGEN ursät god nog att motivera motsatsen. Inte ens verklighetsbaserade fakta! Det kräs fysiska manifestering som du förknippar med denna lycka dyker upp så fort


~ 13 ~


du finner en övertygelse stark nog att hålla din uppmärksamhet borta från sådant som känns obehagligt. Jag kommer att hjälpa dig finna denna övertygelse. Vi ses i nästa kapitel! :‐) varken tur eller hårt arbete för att vara lycklig och precis alla

 

www.attraktionslagen.info


Alla tjejer vallfärdade till mig i helgen & nyttan i kaviar

I helgen har jag haft öppet hus för mina vänner. 2 av 10 var ledsna och kom in gråtande in i min trygga famn och jag tröstade dem med moderskärlek för jag är en kärleksgud i grunden då far min kallas för kärleksguden. Även min brorsdotter Sabina är en kärleksgud.

Anna ville så gärna äta smörgåstårta så jag köpte det nödvändiga för smörgåstårtans innehåll. Volia nedan ser ni resultatet. Jag är suverän på att laga mat och kan laga mat från alla världens hörn och kan anpassa mig till alla kulturer. Jag har det djuprotat i benmärgen att kunna föra mig bland tomtar, troll, kungar och slavar.Jag skulle ta bilder av tjejerna, men jag råkade ta kort på deras ben.Detta visste ni inte om kaviar


Romen från Kungslaxen är rik på vitaminer, mineraler och omega3 vilket gör den till ett naturligt och gott vitamintillskott.

Äta Kungslax kaviar är väldigt bra för gravida och barn. Det är dock nyttigt för alla människor eftersom Kungslax kaviar innehåller fettsyror som förebygger en lång rad olika sjukdomar.

Håller friskt bl.a.
- hjärt- och kärlhälsa
- hjärnans hälsa
- syn

Kolla minen
Tjejer hela kvällen i min borg

I dag har flera tjejer varit hos mig bl.a

Fati som hade huvudvärk och sov när vi pratade som mest
Selvi som gick hem tidigast då hon skulle få besök av Albert Engströms barnbarn Silas Engström som ska förhoppningsvis måla ett porträtt av Hertiginnan i mån av tid
Anna som gillade min smörgåstårta jag bakade åt henne i dag
Carina som är andlig och vi gjorde EFT tillsammans

Alla dessa tjejer har varit hos mig i dag så det blev ingen bio. Fati sover över igen för man kan säga att mitt hem är som Betty Ford hemmet där jag hjälper mina vänner att läka sig själva.

Alla mina vänner dras till mig och min härliga energi så fort jag inte jobbar. I går var även Peyman och Sibel hos mig för även de dras till min fantastiska energi.

Jag är otroligt omtyckt bland mina vänner för att jag får dem att må bra. Jag ger energi i stället för att ta som vissa kan göra. Jag vill att man mår bra av att se mig och inte må dåligt med ångest som belöning. Jag är lycklig lottad med underbara vänner som ger mig lika mycket god energi tillbaka.I morgon kommer bilderna upp på tjejerna och smörgåstårtan jag bakade.

I kväll blir det bio

Just nu är Anna, Selvi och Fati hemma hos mig och vi har ätit pasta tillsammans som jag lagade. Tjejerna vill gå på bio och då vill jag se filmen med Justin Timberlake in Time. Den handlar om att man betalar med tid i stället för pengar.Det finns en bild som jag skrattar åt varje gång jag ser den. En man ser ut som mittemellan död och begravningsentreprenör. Han har en blick som dödar. Det är inte denna bild ovan jag talar om för den bilden vill jag inte ens lägga upp. Jag mår helt enkelt dåligt bara jag ser på begravningsentreprenörens kostym.

osmanska droppformade pärlörhängen

Samtliga telefonlinjer var visst uppkopplade när de här droppformade orientaliska pärlörhängena skulle gå under klubban på W A Bolins smyckeauktion nyligen.
De ropades upp från 25 000 kronor till - 294 000.
Orientaliska pärlor betyder för övrigt att de är helt naturligt bildade i havsmusslor. Mycket sällsynta i dag.Det är inte priset som lockar utan jag gillar pärlörhängen helt enkelt som påminner om osmanska smycken.

Sushi med Fati och Anna

I dag kom Fati och Anna för de skulle hämta mig för att gå ut och äta. Vi skulle egentligen åka hem till Fati, men planerna ändrades. Vi hamnade på en Sushi bar på Gågatan som ligger nära Myrorna i Uppsala.Jag kommer inom en snar framtid få ett helt ny mailadres med mitt företagsnamn.
Snart kommer jag att presentera mitt nya företag som är på gång. Jag har nog redan ett på nätet som heter Anna wintour, men det namnet kommer inte att användas utan jag kommer att byta koncept helt och hållet.

Jag kommer att få jobba 1 timme mer per dag än vad jag gjorde förut. Jag får min nya schema nästa vecka och då börjar jag tidigare än förut.

Jag ska nog vara ledig en vardag och byta ut den mot en söndag. Lördagar kommer jag alltid att vara ledig och de andra kommer att få jobba längre timmar också och då har jag gjort deras schema. Jag gör numera schema för all personal och sköter mailhanteringen mellan företaget och personalen.

Vad som än händer kommer jag alltid att ta bild på mitt tryne och lägga in det i bloggen. Sedan måste jag med mina klovar skriva vad som har hänt under dagen.

Smycken i dödskallar

Smycken för en häxa är att bära nedan med dödskallar.Dessa örhängen från Glitter betalade jag 16 kr för då det var 75 % procent rea på dem.Dessa örhängen passar inte ihop med halsbandet, men jag var tvungen att ha på mig allt för bildens skull.

my white country house

I morgon åker jag och mina vänner med bil till Skuttunge för vi ska besöka något intressant på plats.


En färg jag undviker är ljusrosa, ljusbeige

Denna klänning har jag fått i gåva och har minskat midjemåttet på den. Jag gillar den trots att det är en ljus färg jag i vanliga fall inte brukar använda. Den jag fick den av har själv ofta den här färgen på sig.

Jag är nöjd med min vikt och jag har inga planer på att sola för jag behöver ändå aldrig vara bland människor för jag hatar sol och bad.Till denna klänning har jag svarta öhängen jag har fått i gåva av min vän och granne Sara när hon var i Dubai och halsband även den i svart.

Sedan jag fick rött hår passar jag i alla färger även i min egen hudfärg.

Så här har ni aldrig sett Maria ArvidsonHon gillar svart och klär i det även om det är 80 tals stuk över det.

Lite bilder från juldagen med familj och släktOvan ser ni mina kära släktingar Sandra, Madeleine, Sabina och Emmelie.

RSS 2.0