En kille i Uppsala ringde polisen när han såg en skadad hare

Polisen skällde ut honom så han fick ringa vidare. Till slut kommer en som har hand om viltdjur och avlivar haren på plats. Vilka sjuka människor? Hur kan man avliva en hare för att han har gjort illa sig?

När jag såg en harunge tog jag den till SLU och där skickade de vidare mig till Viltjouren i Storvreta. Jag åkte själv dit med min hare för att vara säker på att de tog hand om den. Den haren fick vård och sedan är den ute i Storvretas vildmarker.

Jag hade direkt tagit med mig denna hare till SLU och krävt vård inte avlivning. Jag hade själv betalat hela vården för denna hare.

Den lilla haren jag tog hand om slet och lekte med mitt halsband på vägen till Storvreta för jag hade haren på mina bröst.

Nedan ser ni haren jag räddade och vi sitter i min bil.Skadade djur

Vart vänder man sig?

- Om du hittar ett skadat djur kan du ringa polisen. Om situationen är akut ring 112, annars ring 114 14.

- Om du hittar ett skadat husdjur måste du ringa polisen, så att ägaren får informationen. Är det ett viltdjur kan du välja att ringa polisen eller någon som är behörig att ta hand om vilda djur.

- Djur som är för skadade för att släppas ut i naturen ska avlivas av en viltvårdare. Kommunen kan hjälpa dig med kontaktuppgifter.

- Om djuret kan rehabiliteras kan du kontakta en godkänd viltrehabiliterare som tar hand om djuret. En lista över godkända rehabiliterare finns på Naturvårdsverkets hemsida. KFV:s viltrehabiliterare i Enköping nås på nummer: 0707-74 70 70

- Man bör inte förfölja eller spåra ett skadat djur själv. Det är förbjudet att själv ta hand om ett skadat djur i mer än 48 timmar.

- Om du själv avlivar ett vilt djur som inte får jagas, anmäl det till polisen.

- Mata inte ett skadat djur, det kan göra att skadorna blir värre.


Kaninen Femman är inte lika social längre

Han blev otroligt arg när jag lyfte upp honom på bordet i köket. Han sprang upp till spisen och kunde inte sitta still för att bli fotograferad i Hertiginnans smycken. Killen uppskattar inte att han är en kunglig kanin och tillhör en riktig Hertiginnan. Andra kaniner hade dött för dessa smycken, men han blir bara irri på mig.

Här bär han en tiara från Accesora för 900 kr

Halsband från Indien doppad i 22 karats guld.Femman går bara till män när det gäller människor. När han möter djur så är det bara kvinnor som gäller fast han är kastrerad. Han vet att kvinnliga djur kommer att ta hand om honom. Han hade en stor kvinnlig hund som vän. Hunden hette Svea och var otroligt snäll mot honom. Hon slickade honom blöt och ren varje dag.

Lite hårspännen gjorde susen på hans långa hår.Jag var tvungen att kastrera honom för han hoppade på alla tjejer som kom hem till mig och försökte pippa deras ben. Folk orkade inte med honom för att han var så jobbig. Efter kastreringen brydde han sig inte ett dyft om kvinnor och går bara fram till män numera.


Jag har blivit spådd på café blå

Nedan ser ni gubben som finns i Italien. Man sticker in handen i munnen på honom och om man ljuger biter han av ens hand enligt mytologin.Cafe blå är världens mysigaste cafe. Ett hål i väggen där du kan Spå dig eller äta vår hemlagade soppa eller varför inte prova en spå latte. Denna grupp är för oss som bara inte kan få nog av Cafe Blå och dess härliga personal : )))
P.S Vi har även en facebook sida som heter cafeblå blå


Överallt i caféet fanns små kuriosa som prydde hela stället.De hade en speciell dricka med godisgéle i som jag hade velat köpa, men de var bara dekoration. Drickan hette Orbitz och hade flera smaker. Denna ni ser smakar jordgubb.

Jag drack en turkisk kaffe och skulle vänta en minut innan jag fick börja dricka den. Sedan skulle jag vända den inåt utan att tänka på något speciellt.Spå Dig

Kaffe latte 30:-
Turkisk kaffe och kort 250:-.

BOKA TID : 08 640 9503

Nedan ser ni Farzaneh och det är hon som spår i kaffesump.Jag fick bara positiva besked utom ett av dem och det är för att jag har svaren själv. En person som ändå inte är bra för mig skulle inte komma tillbaka. Visst kan det låta tråkigt, men med facit i hand så vet jag också att personen inte längre fyller några funktioner i mitt liv.

Allt annat jag önskade kommer att slå in om jag har lite tålamod. I juli får jag i varje fall en önskan och man kunde tydligt se bilden av det i kaffesumpen.

Öppettider Mån-fre 12.30-18.00 lör 12.30-17.00


I morgon ska jag berätta om spådomen på Café Blå

Den mest söta lilla café jag någonsin i mitt liv har varit på. I morgon ska jag beätta mer grundligt om vad spåkvinnan sa angående min dåtid, nutid och hur det kommer att bli i framtiden.

Sov gott och keep on dreaming.....

Shopping på Bromma Galleria

Jag köpte en BH klänning i storlek 85 E utan att prova den för jag vet att jag passar endast i den som är störst. Jag ska ha den under klänningar som är genomskinliga för att det ska bli täckande. Jag gillar inte riktigt tunna kläder för det kan kännas som om man inte har kläder på sig alls.

Folk får ofta rätta till mina kläder för jag är en slarv maja när det kommer till kläder. Jag kan ta på mig kläder ut och in utan att reagera ett dyft.Jag tittade även på téerna och föll för en thé från Malaysa som kostade 89 kr per hekto. Det var den dyraste thé jag har sett, men den luktade så gott.

Sedan åkte vi till XL grillen och hälsade på min väninnas kusiner och moster. Jag kom hem väldigt sent från Stockholm och detta ska vi göra flera gånger.Vi fikade på Waynes Coffee i Bromma också och ägaren bjöd oss på fika vilket vi båda är väldigt tacksamma över. Jag drack för första gången en caffemocca i mitt liv.

I dag ska jag till kamomillstaden med kasper, jesper och jonathan

Vad jag menar är att jag Seda och Elizabeth ska åka till Stockholm tillsammans och vi ska spå oss på ett café där man spår sina kunder.

Denna brillianta idé fick jag av en våra anställda och därför ska jag och resten av personalen åka dit och vi kallar detta för resa i tjänsten.

Namnet på tronarvingen

Prinsessan kommer döpas till Estelle Silvia Ewa Mary och är hertiginna av Östergötland.

Det meddelade kungen vid en konselj i dag.


På lördag åker jag till stockholm till ett café

Jag behöver sällskap till Stockholm och vet ej ännu vem jag ska fråga. Det är upptaget hos Dilek så jag får vänta och se. Nu ska Seda ringa mig och jag väntar på henne.

Jag ska spå mig hos en person som Lucy har rekommenderat. Hon sa att spådamen sa saker hon omöjligt kunde veta om henne. Lucy var där med 3 väninnor och alla var de nöjda och förvånade över budskapen som var så klockrena. Hon sa bara vettiga saker och inte flummiga budskap, som tyvärr allt för många spådamer gör.

Jag själv är medial och därför söker jag ständigt efter likasinnade.

Någon gång i nästa liv när jag är en katt kommer jag möta en annan katt som är som jag i både själ och sinne.


Jag har talat om att sitta i glaskupa så länge att jag till sist drömde om det

Jag drömde om att jag var på den ena sidan av glaset och alla andra människor var på den andra sidan. Vem jag än träffar så är det ett stort glas emellan oss. Jag kunde höra vad man sa, men ingen kunde höra mig. Jag satt på golvet och tittde bara på folk som kom för att hälsa på mig. De talade om mig till varandra och tittade då och då på mig.Jag funderade över hur det kan komma sig att jag känner så många människor om jag aldrig har haft riktig kontakt med dem. Jag kunde komma på varför jag var ett stöd för så många, men hade själv ingen som kan förstå mig. Det fanns ju ett glas emellan och folk kunde berätta för mig om de mådde dåligt. Jag lyssnade och kunde inte säga något tillbaka.När det kom folk jag inte gillade satt jag på golvet och höll för mitt ansikte.

Utanför fanns det pool och den sida jag simmade i hade också glas så att de andra simmade på den andra sidan. Jag gick långt långt ut i terassen där poolen fanns och hamnade i slutet. Där kunde människor ta i mig och det kom en person som ville ta mig till den sidan alla andra befann sig på. Den personen är någon jag saknar väldigt mycket och jag förstår fortfarande inte. En person som jag aldrig kommer att förstå och som var den enda som hittade till slutet för att tala med mig. Det är sådan avstånd mellan oss som jag inte förstår. När jag drömmer talar de omöjliga med mig. Varför kan inte folk tala i vaket tillstånd. Varför sätter de glas emellan oss? Ibland undrar jag om vissa människor saknar en själ? De är omänskliga och får mig att tappa tron på mänskligheten. Jag vill inte ändras pga av människor som inte har en själ. Jag vill följa Gud i allt för min själ är endast hemma i Guds boning.Någon annan gång i ett annat liv där vi båda är katter kommer vi att förstå varandra.Väljer bort scener med onda människor

Försök och lägg dig under vatten och skrik. Finns det någon som kommer att höra dig? När ingen hör tar man till slut rättslig hjälp och då måste folk höra alla och & men. Vad gör man för att inte röja människor ur vägen? Människor man inte har med att göra ska heller inte ha insyn i ens liv på något sätt. Dessa ska man välja bort direkt för annars låter inte sådana en leva i frid. De väljer själva vem de ska spela i ens liv och jag har då sagt att den som spelar skurken kommer inte få några stora roller i min film. Jag är regissören och jag klipper bort deras scener för jag vill inte ha en film som handlar om skurkar.

De vill heller inte spela en vanlig person och då måste jag ta till rättslig hjälp för att få ut personen ur min film. Jag har tagit drastiska åtgärder just för att en psykisk sjuk människa måste man lämna i lagens händer. Jag kan inte ta lagen i egna händer för jag är bara regissör över min film och inte över hela världen.

Fortsättning på drömmen

Jag åker sedan bil med Dilek och det blir helt mörkt framför oss och ändå kör hon i samma fart. Jag ber henne sakta ner hela tiden. Hon säger att hon vet hur vägen ser ut att hon inte behöver se. Hela tiden är jag beredd att vi ska krocka. Det har hänt oss på riktigt att vi körde ut på en väg och kunde inte stanna. Som tur var kom inga bilar, men hade bilar kommit hade jag och Dilek (madde i magen) varit i himmlen nu.
min klänning är färdig

Denna klänning har jag förändrat, men jag kommer visa hela klänningen vid senare tillfälle.

Min hy är lika flottig som vanligt och jag har slutat besvära mig själv pga av det. Nu är jag mer besatt av mitt hår än att förska få matt hy. Nu vill jag har liv i mitt hår.


min skyddängel Sofia besöker mig allt oftare

När min skyddsängel Sofia är med mig får jag blåa ögon på bild. De blir blåa när jag tittar mig i spegeln och då vet jag att hon är i mig. Det är då jag får hennes riktiga mediala vägledning.Sofia vill inte att andra ska tala om för mig vilka människor jag bör lita på. Hon säger att det är jag och ingen annan som kan värdesätta människors moral. Den som väljer ut någon som jag bör gilla ska själv gilla den personen utan att övertala mig till att tycka lika. Det kan låta så enkelt, men folk gör detta till en sport om man inte sätter stopp.

Den person som vill bestämma vilka jag ska gilla, gillar bara människor som jag inte har med att göra. Människor som jag aldrig skulle sakna om de försvann. Människor som inte känner mig eller vill lära känna mig. Han väljer verkligen människor som inte ens vill honom väl.

Det låter enkelt, men jag är fri att gilla vem jag vill och endast jag bestämmer vilka som ska komma till mig. Ingen annan kan hädanefter tränga sig på och spela Gud i mitt liv. Allt detta är över och dett ska aldrig mer ske. Ingen människa med onda avsikter ska någonsin mer närma sig mig eller dem jag älskar. De jag älskar är korkade så då är det min uppgift att se till att ingen tar skada på dem.

Varför är det så viktigt för vissa att jag ska bli omtyckt av människor jag själv inte gillar?


Nyfödd arvinge har bara 2 kusiner

Kronprinsessan fick en dotter som ska heta Alice, Ulrika eller Sophia. Alice hette hennes senildementa mormor som bodde i slottet tills hon dog.

De två kusiner hon har är helt vanliga svenskar från pappas sida.

Nu till nästa nyheten jag inte är positiv inställd till. Som ni vet så träffar jag styrelsen som bygger om Uppsala city och nu till min fasa så planerar det detta. Se och bli förskräckta över hur de tänker förstöra Uppsala slotts borggård med en konsthall.Jag har ju länge planerat att någon gång själv flytta in och jag vet att jag kommer att få göra det under min livstid.


Varför?


Min kanin Femman är hemma igen

Han gillar inte sin bur och gör allt för att slippa gå in i den för att äta. Han sitter inte i buren utan den finns endast för hans behov. Han sprang efter mig som en hund för han ville att jag skulle hämta hans mat till bordet i vardagsrummet för det är där han vill vara.

Han stod på sina bakben och klättrade på mina knä för att be om mat. Jag gick och hämtade maten och han följde efter fram och tillbaka precis som en hund.

Han var ledsen första timmen för han sepererades från Hunden Svea han var bra vän med. Svea brukade slicka hela honom ren och sedan dess fick de tycke för varandra.Jag skulle vilja skaffa en vän till honom och har starkt funderat på att skaffa katt.


I morgon ska jag träffa en vän jag har saknat länge

I dag direkt efter jobbet åkte jag till Ram-boo och åt mat med mitt sällskap. Sedan kom Madde och Dilek och plockade upp mig för att ta en rondell på Donken.

Vi åkte igenom Uppsalas vackraste områden för att jag skulle ta fram min djupa andliga sida och dela med mig av min gåva till tjejerna.

Jag brukar bli extra andlig när jag klär upp mig fint och tidsenligt med den tid jag vill leva på nämligen medeltiden och ända fram till renässansen.Numera sminkar jag mig inte alls så jag är helt naturlig på dessa bilder.

Jag gillar nutidens barn inte de som var barn när jag var barn. Det är nu kristallbarnen föds och folk jag anser är falska kommer aldrig att bli kristallbarn för man föds till det och kan inte bli det. Jag är född på den 11:e våningen precis som Jesus.

Har ni sett så fula och ruggiga skor förut?

Shock är Skandinaviens största affärskedja för alternativmode, med butiker i Göteborg, Stockholm och Malmö samt en webshop som levererar alternativa kläder världen över. Hos oss hittar du mode och accessoarer för er som gillar punk, rock, metal, sleaze, goth, rockabilly, psychobilly, rock'n'roll, hardcore, emo, screamo, hårdrock, skate punk, grindcore och övriga alternativa musik- och livsstilar med kopplingar till rockgenren.På Shock är vi välkända för vår höga kvalitét, personliga service och närheten till våra kunder. Ända sen starten 1980 med öppnandet av den första butiken I Göteborg, har teamet på Shock alltid bestått av ett gäng passionerade, kunniga individer som själva lever den livsstil varumärket representerar och älskar det dem håller på med. Vi försöker ständigt hålla Shock bland de absolut främsta i alternativmodebranschen, vi letar konstant efter nya märken och produkter världen över och handplockar vårt utbud för att alltid kunna erbjuda det senaste och bästa alternativmodet.De har tagit bilder från en tecknad film och svept om skorna med. De är lika fula som kläderna på Desigual. Jag gillar heller inte Monki som ägs av Hennes och Mauritz där de skapar fyrkantiga enkla saker som inte formas efter kroppen. Det är verkligen massproduktion eftersom inget är skräddarsydd. Vet ni hur billigt det är för affärskedjan Monki att tillverka sina kläder helt utan former och sedan lura i folk att det är deras nish.

Jag kan också sy en säck i massproduktion och lura små tonnåringar till att det är så här man ska klä sig.Världens härligaste katt se och begrunda själva


I morgondagens stjärna från LondonSerhat Yildiz

Jag, Sabina och Ali åkte till Sommarro

Det var trevligt sällskap av min bror Ali och hans äldsta dotter Sabina. Sabina blir färdig förskolelärare till sommaren och är samtidigt frisör. Hon har gått frisörlinjen och har flera års erfarenhet som frisör.

Nedan ser ni den slipade diamanten SabinaJag vet inte varför, men jag anser att hon liknar nedan apelsin.


Bästa hårprodukten någonsin

Inget hjälper mitt hår det vet alla som har försökt dra igenom mitt hår med sina fingrar. Det är torrt och trassligt till tusen. Nu har jag hittat min produkt forever. Nashi Argan som luktar barr, vilket för mig till romantiska tankar och jag är en obotlig romantiker.en olja skapad av 100% naturliga ämnen som ger håret styrka, reparerar, gör håret mjukt och skyddar håret från UV-strålar. Den luktar dessutom fantastiskt gott! ;) Perfekt nu på vintern för att stärka livlöst och torrt hår.
Den är dryg och räcker länge, allt man behöver är två droppar i handen, gnugga sedan in i händerna och dra fingrarna genom håret. (ska inte användas i hårbotten, då blir håret lättare fett)
Finns att köpa på utvalda frisörsalonger, min kommer ifrån Fancy Style på Kungsgatan i Uppsala. Kostar 249 kr.

En av de sötaste vänner har mig som sin profilbild på FacebookKan man bli sötare än den väninnan som använder min bild som sin profilbild. Hon har verkligen stulit mitt hjärta och jag vet att hon aldrig kommer att lämna tillbaka den.

2 årig Mediumutbildning

Fem kurshelger under ca 24 månader.

Vill du arbeta som medium? Vill du ha inspiration från andevärlden och kunna arbeta både psychic samt med andekontakt? Vill du förmedla ljus och kärlek till omgivningen samt arbeta med att bevisa själens överlevnad efter den fysiska döden? Då är det här en kurs för dig.

Vi kommer att träffas 5 kurshelger under ca 24 månader. Efter godkänd kurs blir du diplomerad medium. Här får du ta del av många övningar i intuition, psykometri, andekontakt och healing. Gedigna föreläsningar och samtal om vad som är själva kärnan och behållningen av andlig utveckling. Du får även lära dig meditation och hur du tar kontakt med dina egna andliga vägledare och anhöriga på andra sidan. Ett unikt tillfälle att verkligen förstå att andevärlden finns på riktigt – att det bara är en annan nivå av verkligheten. Målet med kursen är att du ska komma så pass långt att du efter kursens avslut kan arbeta med mediumskap. Du kommer mellan kurstillfällena arbeta aktivt och få ett flertal hemläxor där du både ska öva praktiskt samt läsa böcker och skriva rapporter. Inga förkunskaper är nödvändiga, men det är ett plus om du har jobbat lite med dig själv (det man kallar för personlig utveckling).

Datum: 9-11 mars 2012

Pris: 3800 kr inkl kost och logi per kurstillfälle. Anmälningsavgift på 600 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3200 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mithera@telia.com eller 0702-106822.

Kursledare: Maria Therese Bohman Agerhill (huvudlärare) & Margareta Tejne Abelli båda är Dipl. Medium och healer. Utbildade av bla Terry Evans samt på Arthur Findlay College i England.

För mer info se bifogad fil och kontakta MariaTherese

Övrigt på gång på Agersta

Måndagar 18-20.30 Mediumutvecklingscirkel. Föredrag om mediumskap i ca 30-45 min och därefter övningar i intuition, psykometri och andekanalisering. Olika teman varje måndag. Din investering 150 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com eller 0702-106822. Se bifogad fil.

 

9-11 mars 2 årig Mediumutbildning startar. Delkurs 1 av 5. Din investering 3800 kr inkl kost och logi per kurshelg. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com eller 0702-106822. Se bifogad fil.

17-18 mars Kurs: Islandshästridning, Personlig utveckling och Meditation. Pris 2800 kr inkl kost och logi. Kursen anordnas i samarbete med Agersta Islandshästcenter http://www.agersta.com/ Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com eller 0702-106822.

4-5 maj Workshop i Helmetoden med Hans Thörn. Pris 2500 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com eller 0702-106822

2-6 juli Sommarvecka: Mediumskap, intuition och personlig utveckling Din investering 4950 kr inkl kost och logi. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com eller 0702-106822. Se bifogad fil.

Vi har införskaffat ett sminkbort på jobbet

Jag var snabbt på plats och började sminka mig i den med den perfekta belysningen. Om man öppnar luckorna så finns det massor av smink i den.Självklart är det så här jag börjar min dag på jobbet genom att sitta i det stilla i vårt personalrum och sminka mig färdigt.
världens sötaste väninna

Jag har en väninna som ibland kan bli frånvarande och inte höra vad jag säger. Jag brukar då bli tyst och vänta tills hon vaknar upp och sedan fortsätter jag där jag avslutade. Jag vet också exakt när hon inte är närvarande. Jag brukar le och titta på henne tills hon är tillbaka. När hon blir frånvarande blir hon så sockersöt att man vill äta upp henne. Hon har dockögon som då inte blinkar.

Jag gillar henne med alla hennes färger.

Jag drömde om att elen gick när jag jobbade

Det blev jättesvårt att jobba när elen gick och jag fick besök. Jag visste vem det var som besökte, men jag kunde inte se.

Ibland tändes vissa ljus så man kunde förstå vilka knappar man skulle trycka på. Jag vet att jag hade mycket att plocka, men plockade inte bort mycket för jag såg inget.Jag skulle lämna jobbet och det blev hel svart. Besöket gick bakom och jag gick framför. Jag kände att andra inte ha funktion när det blir mörkt. Ibland vaknade jag ur drömmen och såg den lilla lampan i mitt kök som jag sover i på riktigt. Jag somnade igen och det blev helt mörkt igen. Jag försökte vakna hela tiden och då och då vaknade jag. Så fort jag somnade var jag där igen och det blev helt svart.

Jag vet att jag satt länge med besöket och vi pratade om allt. Jag kunde inget annat i mörkret göra än att prata med en av mina besökare tills att elen kom tillbaka.

Det var två olika besökare som stannade kvar när alla andra gick, en följde med ut en satt kvar och vaktade.

Trots att det var mörkt hade jag det kul för vi har ju våra munnar med oss och kunde prata.Punkt banta

När jag var hos Sara ringde Seda mig och hon stod precis utanför mig. Jag och Sara är grannar så Seda kom upp och fikade med oss. Jag och Sara brukar träffas för att umgås och fika.Det har kommit ampuller som man sprutar in i den punkten man vill gå ned i vikt. Man helt enkelt kan punktbanta. Jag kommer skriva mer om denna produkt längre fram när jag beställer och provar dem. Jag ska få lov att prova dem för att sedan svara på instuderingsfrågor kring dem.Sara hade jobbat natt så vi träffade klockan 14.00


Jag måste hinna gå igen ett kompendium med lagar

Innan jag ska träffa min gäst från Stockholm måste jag gå igenom lagar och restrektioner som finns i ett kompendium. Hon frågade i telefon vad jag anser om hur man har stiftat lagarna och om jag vill lägga till något. Jag har just nu det privilegiet att komma med mina synpunkter och ändra på vissa lagar inför framtiden som kommer att laga i kraft.

Jag har inte skrivit så mycket om just politik i bloggen eftersom vissa saker är det sekretess på. Jag kommer senare berätta min uppgift och vilken titel jag har.

Att blogga innebär makten att påverka och makt ska aldrig missbrukas. De vet vilken påverkan min blogg har på samhället så då är det också för dem en enklare sätt att nå ut med sina åsikter via mig.

Detta kommer bli ett mycket intressant möte så nu måste jag plugga igenom kompendiumet.

Vill även visa en sällsynt katt sort som heter Cornish Rex, se så vackra ögon hon har.


hemligheten bakom ett långt livEn läkare uppmärksammade på sin morgonpromenad denna gamla dam, du ser avbildad här ovan, som satt utanför sitt hus och rökte en cigarr. Han gick fram till henne och sa: ”Jag kan inte undgå att lägga märke till hur lycklig du ser ut. Vad är din hemlighet?”

”Jag röker tio cigarrer om dan”, sa hon. ”Innan jag går till sängs röker jag en stor skön joint. Dessutom dricker jag varje vecka en hel flaska Jack Daniels och äter bara skräpmat. Till helgen häller jag i mig piller, har sex och utövar ingen sport.”

”Det är ju helt otroligt! Hur gammal är du?” 

”Fyrtio”, svarade hon :-D.

Ha en fin kväll!


Vart jag än mig vänder står min lycka i guds händer

Jag tror inte att någon kan göra mig lycklig eller olycklig. Jag har börjat inse att det jag skapar inom mig själv är det som ger mig mest lycka.Få personer har lyckats teckna av mig. Gamil Gabra gjorde mitt ansikte brett när han skulle teckna för han tecknade alla människor breda och det var hans sätt att teckna.

Jag är otroligt glad över de jag har som står mig närmast. Jag har min krets jag verkligen trivs med och ingen kan ersätta någon annan. Favoriter är alltid favoriter och ingen tar deras plats.

Minne Smith

"Jag är sådan som min Skapare gjorde mig,
och eftersom Han är nöjd så
är jag det också"


Precis kommit hem från akuten

En tjej följde med mig till akuten och det var bara vi två där. Efter mig kom en kille tog nummerlapp och la sig ner på golvet. Jag gick fram och frågade om han behövde en säng. Han visade mig sin kölapp, men orkade inte tala. Jag gick in till personalen och bad dem hämta en säng till en mycket sjuk patient.

Jag åkte till akuten kl 23.00 och kom hem kl 02.00 min svägerska tog hem mig. Innan satt vi hos henne och tittade på Muhtesem Yuzyil.

Jag kan gå överallt med henne eftersom vi har våra munnar med oss.

Mitt möte med flera djur i dag bl.a Femman och hans vän Svea, en hund

I dag var jag och advokaten Gulten och hälsade på Femman. Femman delade rum med en stor hund som han inte var ett dugg rädd för. Denna hund som heter Svea ville hela tiden slicka på Femman och hålla honom ren, men hon blötte ner honom med sitt slickande. Till slut såg det ut som om jag hade kammat femmans hår så slickad hade han blivit.

Titta nedan hur Svea först slickar Femman om öronen. Femman rörde sig inte ett skvatt för han verkligen gillade det.Sedan gick Svea under armen på mig och slickade hans tassar. Han rörde fortfarande inte på sig.Sedan slickar Svea på Femmans mage och Femman rörde sig inte ett dugg utan tog emot all vänlighet hunden kunde ge honom.När Svea slickar hans framtassar lutar Femman sig fram och tittar på hunden.
Sedan var det ansiktet som skulle bli rent.Nu blev Femman ren och fin tack vore sin väninna Svea som han delar rum med. Dessa två tycker mycket om varandra och sitter ibland ihop när personalen från Hotellet rengör buren.Jag vill inte skriva vilket Hotell Femman vistas på av säkerhetsskäl. Jag vill inte att han blir kidnappad för han är bara min kanin och kommer hem inom 2 veckor.

KD-årsmötet i kväll‏

Hej KD-medlem!
Jag påminner om vårt årsmöte i kväll i Vaksalaskolans matsal kl 18.30. Jessica Nyberg, kommunalråd i Lidingö medverkar innan de ordinarie årsmötesförhandlingarna. Handlingar finns på plats i lokalen, men är det någon som önskar dem via e-post så kan jag också skicka!

Vänliga hälsningar
Jonas Segersam
Ordförande för Kristdemokraterna i Uppsala

Jag har ny webbadress magnificiant centeryDet finns en person som då och då besöker mig. Varenda en av mina vänner reagerar otroligt negativt på denna person. Varenda en säger något i stil med "vem fan är det här". Jag vet faktiskt inte vad den personen gör för fel eftersom alla är så emot.

Min allra första kontakt med människan fick jag när människan kommer fram till mig och berättar att människan är hotad av någon som påstår att han är skyldig honom pengar. Detta var det absolut sämsta sätt en människa kan närma sig en annan människa på. Jag gick direkt in och berättade detta för våran marknadsansvarige som kom från Stockholmskontoret och personen kontaktade kontoret direkt. Det visade sig vara helt påhittad drama för att fånga min uppmärksamhet.

Jag fick direkt uppfattningen om att detta är en mytoman och att väldig omogen för sin ålder. Människan är 3 år äldre än mig, men känns som en 10 åring.

En annan gång hoppade denna människa till av rädsla när jag höll i en hammare. Han trodde väl att jag skulle banka den i huvudet på honom. Han måste ha blivit utsatt för något eftersom en sådan liten ofarliga tjej som jag kunde skrämma honom till livet.

Han påstår att han kommer bli en världskänd ledare. Vi får väl vänta och se eller så vet vi i varje fall att
"i fablernas värld talar djuren".

På lördag får jag gäster från Stockholm

Jag kommer att ta emot en kvinna från Kristdemokraterna på lördag sedan vill jag ta med henne till Sommarro för lunch. Jag kommer tillsammans med Anna Wittman plocka upp henne från stationen. Jag vet än inte vad denna möte kommer att leda mot, men jag väntar med spänning.

I väntan på Midia och Fatima

Tjejerna ska plocka upp mig om 13 minuter och vi ska till Loppis Fyrispark. Sedan ska vi sätta oss antingen på Rawanduz eller Sommarro och äta något gott. Vi får se vad tjejerna vill.

Jag är en obotlig romantiker."H.K.H Kronprinsessan Victoria" av Anna Kalinitchenko Jalpachik

Titta har hon inte världens sötaste och vackraste ansikte?


Ljuger bilder?
På bild har jag helt andra ögon än i verklighet. Jag får blått i ögonen och de tittar åt varsitt håll. Jag får ett helt annat utseende som jag själv inte är van att se.

Min andliga vägledare Sofia har rött hår och blågröna ögon. Kanske ser man henne i mig på vissa bilder.Vad ångrar människor mest på dödsbädden?

Vad ångrar människor mest på dödsbädden?
Skulle haft mer sex? Rest mer? Blivit kändis?
– Nej, de flesta önskar att de hade haft modet att leva sitt eget liv, och inte anpassa det efter vad andra tycker, säger sjuksystern Bronnie Ware.

I många år jobbade australienska sjuksystern Bronnie Ware på ett hem där människor lades in under sina sista veckor i livet.

Inte uppfyllt sina drömmar

Hon pratade med sina patienter, och samlade in vad de ångrade mest med sina liv. Nu har deras samtal blivit till en bok, ”The Top Five Regrets of the Dying”.

Det ångrar vi människor

1. Uppfyllt sina drömmar, i stället för att lyssna på andra.
– Det här var det vanligaste av allt. Många hade inte ens uppfyllt hälften av sina drömmar, och tvingades dö med den vetskapen. De önskar att de levt sina liv som de själva velat, och inte det liv som andra förväntade sig att de skulle göra.

2. Inte jobbat så hårt.
– Varje man sa likadant. De missade sina barns uppväxt och hade velat spendera mer tid med sina fruar. Alla män jag pratade med ångrade djupt att de hade låtit jobbet ta så stor plats i sina liv.

3. Vågat säga ifrån.
– Många människor höll tyst för att inte riskera vänskapen med andra. Som ett resultat av det fick de alltid böja sig och fick ett mediokert liv, utan chans att bli den de verkligen hade kunnat bli. Många utvecklade en bitterhet över detta.

4. Haft bättre kontakt med vännerna.

– Det är först på dödsbädden som de flesta människor inser hur mycket de saknar sina vänner. Och under de sista veckorna av livet är det svårt att få kontakt med alla. Många av patienterna hade haft fullt upp med sina egna liv och tappat kontakten med sina vänner. Alla saknade dem när de dog.

5. Tillåtit sig själva att vara gladare.

– Många förstod inte förrän på slutet att känna glädje är ett val man kan göra. De hade stannat i gamla hjulspår och behållit den familjära säkerheten. Rädsla för förändringar hade gjort att de låtsades vara nöjda med tillvaron, fast de i själva verket längtade efter att få skratta på riktigt och ha riktigt kul igen.


Nej, detta kan inte vara sant? Kaninen vallar får

Hur söt får man egentligen vara om man får för sig att man ska ta hand om massa får, när man bara är en liten skrutt kanin. Jag höll på att dö för jag verkligen smälte. Typskt kaniner är så djävlans unika och ingen är lik någon annan.

Jag bara älskar kaniner mest av alla djur och har endast haft kaniner. Just för att de är så grymt smarta och har verkligen egna beteenden. Jag kan inte säga hur kaniner i överlag beter sig för ingen är den andra lik.


Kommer ni ihåg A och K brunnar?

Man fick inte trampa på A brunnar, men K brunnar gick bra att trampa på för då fann man sin kärlek. A stod för avundsjuka och vem vill utvecklas till något avundsjukt?

Jag är unik och ingen är som jag. Jag finner aldrig någon människa som liknar mig därför använder jag rödhåriga bilder på dockor eller tecknade, det enda som är i närheten av hur unik jag är. Endast en unik människa kan se att jag är unik.
Det motsägelsefulla med attraktionslagen

När du inte är villig så får du din vilja fram. Släpp det du önskar så att du inte upplevs girig för universum förrän då kan du få din vilja att manifestera i ditt liv. Känslor är det som styr din framtid så skapa en känsla där du vet att du har möjlighet att nå de vibrationerna och energierna som ger dig det du vill ha. Tänk på en gång i ditt liv då du fick din vilja att ske. Vad kände du strax innan du fick din vilja? Du kan inte ha kännt en stark längtan så lång är vi överens. Vad var det du kände för din önskan när din önskan uppfylldes?

Nu för tiden sminkar jag mig knappt. Nedan har jag inget smink på mig och klänningen ni ser har jag lämnat till skräddaren Aziz. Det finns volanger på sidorna som döljer min midja och jag vill att min midja som är den smalaste i bloggvärlden ska framhävas.
Jag gillar inte att visa armar och ben. Jag tycker en klänning är finast när den är lång och har långa armar. En klänning måste framhäva ens midja och byst. Byst för mig är det kvinnligaste som finns och där sitter min ryggrad och stolthet att jag är född till den intelligentare könet, nämligen kvinna.

Oj oj oj när den här klänningen är färdig då ska ni hur Hertiginnans karisma utstrålar som stjärnor på himmlen.Jag älskar att vara född till den jag är och jag vill aldrig ändra på något ur mitt liv. Allt är i sin ordning och alla har förstått sina platser. Man vinner på vänlighet alltid! Detta är något jag försöker lära min omgivning för det är den enda rätta vägen till inre frid.

Gräset är grönare på andra sidan

Min grannar bråkar så mycket att jag har lust att säga skilja er ni är helt enkelt inte ämmade för varandra. I ert fall är gräset grönare på andra sidan, prova så ska ni se.


Fatima kan verkligen snygga till folk

Se nedan hur fin hon har gjort Midia och hur stroppig Midia blev efter skönhetsbehandlingen. Innan var Midia en helt vanlig tjej, men när Fatima hade gjort henne snyggare blev hon stroppig och ville knappt hälsa på oss. Hon ville ta en drink och cigarr och fick för sig att hon var något.Jag själv tycker att Midia såg ut som en katt med morrhår.

I väntan på vår tjejkväll med hemmaspa

Just nu sitter jag och Seda och väntar på Dilek, Fatima och Midia. Vi ska ha en spa kväll med massa skönhet på tapeten. Senare i kväll kanske Sandra och Sibel också dyker upp.

Jag har i dag haft mycket folk kring mig och har inte hunnit göra mer än att lämna in min klänning till skräddaren Aziz. När min klänning är färdig ska jag ha den på ett speciell tillfälle.

Jag ska på oljeprovningar dessa datum

Tid och plats:
Fredag 3/2 kl. 19:00
Lördag 4/2 kl. 14:00

Söndag 5/2 kl. 11:00

Med stor sannolikhet väljer jag lördag

RSS 2.0