YSL cheer powdercréme

Som ni ser så är det en väldigt mörk färg på den. Jag använder den på mina kindben för att få markerade drag samt att det ger skuggor åt ansiktet så man får ett smalare intryck.
 


På bilden nedan har jag inget underlagscréme eller foundation, men i vanliga fall brukar jag använda det.

Nu har jag också äntligen fått det röda som jag alltid har strävat efter att få.


Kan någon förklara varför mina ögon ändrar färg på bild

Jag har 2 olika ögonfärger på mina ögon detta vet jag redan. Detta syns tydligast när jag tar bilder. På många av mina bilder ändas alltid det vänstra ögat och får en egen färg. Varför är det så och varför har den ändrats ännu mer?

 
Jag har förut fått det förklarat att när man är andlig eller tillhör den nya människan, vilket jag är. Så brukar ögonen få en vattnigare färg. Jag hade inte förväntat mig att få denna färg som är nästan grå eller genomskinlig.
 

den sägs att när människor har läst den så sker positiva förändringar och mirakler i deras liv ♥ LÄS DEN!

Lev livet fullt ut! : en väg till andligt uppvaknande

För att kunna ta del av visdomen i Tolles bok Lev livet fullt ut bör man lämna sitt analytiska sinne åt sidan. Det här är en bok som både utmanar och provocerar, men ger tusenfalt igen.
Från första sidan tar Tolle oss med på en resa till andliga dimensioner som både är träffande och engagerande - man känner igen sig. I formen av frågor och svar, så kallade satsang, ett slags samtal mellan läraren och lärjungen, förklaras många grundläggande livsfrågor.
Han klargör också att vår kropp är nyckeln till vår inre ocean av kunskap och vägen till sinnesro. Dessa "ingångar" eller portar, som Tolle kallar dem, kan alla användas för att ta oss tillbaka till nuet, där inga problem finns. Det är bara i nuet som vi hittar glädjen och kan omfamna vårt sanna jag.
Många har sina största svårigheter i relationer till andra - särskilt med sina mest nära, kära och intima. Lev livet fullt ut visar oss hur våra relationer kan vara ytterligare en ingång till ett andligt uppvaknande, om vi använder oss av dem på ett klokt och vist sätt.


vilken sten bär på din längtan?

Nedan redogör jag vilken sten du ska bära för olika saker i livet.

Hälsa Rutilkvarts
mer lugn unkit, marmor, safir
lycka & glädje Aventurin, topas, fosforit, diamant
attrahera kärlek rosenkvarts, rubin, rosa turmalin
 

pengar citrin, smaragd, jade
(halsbandet med gröna stenar från Anna Dello Russo/H&M)
 

kreativitet bärnsten, akvamarin
läka det förflutna ametist, rökkvart
 

självkänsla och större mod agat
 

I fablernas värld med franska Ibride

Ibride är ett franskt märke som producerar djurmotiv på sina möbler.

Nedan ser ni en serveringsfat

New Ibride trays
 
Sultan Zelda bord med djurkropp
 
 

Får man vara så här bekväm?

Många tror att min kanin är en hund. Han beter sig som en hund och föredrar att vara där jag är hela tiden. Går jag in i hans rum så tar det inte lång tid förrän han är strax bakom mig.

Han är väldigt stor och ligger helst i vardagsrummet på dagarna.


Denna underbara tårta är bakad av Veronica Lidström

 
När vi var på kurs i Karlstad berättade hon om en hemlig bakelse hon hade gjort. Endast jag fick ta del av hela hemligheten om receptet.
 
Det är verkligen en romantisk bakelse som man äter med ögonen.
 
Här har du en svart vacker mystisk bakelse
 
 
Är du nykär? Då ska du välja nedan vackra rosa hjärta med pärlor.
 
 
Det är Veronica som själv bakar alla dessa och ni kan även beställa dem av henne.
 
Facebook
mobil: 0768383566

Min väluppfostrade kanin Femman

Jag har haft flera kaniner innan honom. Han är dock den enda som inte lägger harpluttar överallt. Han lägger dem endast i sin potta och är klinisk ren av sig.

Han dricker bara vatten om jag byter den varje dag och ibland 2 ggr/dag. Han kan bara äta sallad som växer i en kruka och han totalvägrar äta en frukt nästa dag. Han kräver aboslut färska varor varje dag så han är samtidigt en dyr person.

 
 
Killen har eget rum som är rent och fint, men han föredrar att sitta i vardagsrummet. Han använder sitt rum endast när han ska på toa. Trots det låter han ingen gå in i hans rum. Den enda han tillåter är mig och alla andra ryter han åt.
 
Se hur klinisk rent hans rum är.
 
 
Här har han kommit in till köket för han vill ha mat. Han attackerade kameran
 
 
Han springer runt mina ben för att jag ska ge honom vad han vill ha. Om jag ignorerar honom bits han lite lätt på min fot så att jag då ser honom. Han bits aldrig utan bara lite grann för han förstår att man inte biter folk.

Hypnos - Expressvägen till ditt Undermedvetnas Geni

Jag har anmält mig till denna kurs och väntar på svar. Det finns inget som intresserar mig så mycket . Jag vill vara mästare över det man tror att man inte kan påverka dvs ens egen framtid.

Bakgrund:
Hypnos används i allt större utsträckning idag, och är i sig inget mystiskt. I allt, från reklam till suggestiv dansmusik och visualiseringsband, finns element och hypnos och trancearbete för att du skall kunna kontakta ditt undermedvetna.

Detta är en seriös grundläggande orienteringskurs för dig som själv vill lära dig mer om hypnos och trancetillstånd. Vi kommer här att förmedla den metod som José Silva införde. Vi tar dock även upp den indirekta, icke-auktoritära hypnosmetod som hypnoterapeuten Milton Erickson kom att utveckla.

Hypnos handlar om att vila (därav namnet Hypnos, sömn) från yttre medvetenhet och istället öka sin inre medvetenhet. Till skillnad från den vanliga missuppfattningen handlar alltså hypnos, i denna renodlade och strukturerade form, om ÖKAD inre kontroll och medvetenhet!

Genom att lära dig självhypnos får du lättare att visualisera, ”se dina mål”, och därigenom får du mer kraft i dina målLärare Gunnar Martin Arsonsson

Hertiginnan har skänkt 14 påsar med näringskräm

Hertiginnan har genom UNICEF skänkt pengar för 14 påsar näringskräm. Näringskrämen innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler och är särskilt framtagen för att hjälpa undernärda barn att snabbt gå upp i vikt.
 
 
 
Som Hertiginna måste jag föregå med gott exempel och utnyttja denna blogg till goda ändamål. Om varje människa kunde göra något gott skulle det bli mirakel på vår jord. En kan inte göra allt, men alla kan göra något är mitt motto.

Den nya människan homo luminos

Snart dör Homo Sapiens ut och den nya människan träder fram.

Klarar du av att glädjas med andra? Det finns en medfödd gåva att vilja dela allt man har. Det är inget nya människan behöver lära sig för det finns medfödd.


Jag har mött människor som tävlar i vem som har lyckats kränka mest. De har vunnit fina priser allihop.

De har inte förstått vad livet går ut på. Det är ett under hur girig och självisk den gamla människan är. Där man tror att den som kränker mest är vinnaren.

När du söker jobb skriver du upp alla dina meriter. Kan du då i en meritförteckning skriva ned allt ont du har gjort andra och hur bra du mådde efteråt? Kan du stolt återberätta om hur folk behandlade dig väl och ändå trampade du dem på tårna?

Bland homo luminos förekommer aldrig psykiska sjukdomar. Många tyvärr av den gamla människan räknas som psykisk sjuk om man jämför dem med den nya människan.
 


Enkla saker tycker folk är genialiska.
 

Mediumutvecklingscirkel i Agersta kursgård

Nedan ser ni självaste Maria Therese
 
Måndagar 28 jan - 27 maj 18-20.30 Mediumutvecklingscirkel. Föredrag om mediumskap i ca 30-45 min och därefter övningar i intuition, psykometri och andekanalisering. Olika teman varje måndag. Din investering 150 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822
 
Nedan ser ni kursgården Agersta där jag har gått på ridskola.


Februari 2013

Tors 14 feb kl 19 Storseans på USF i UPPSALA. Se http://www.uppsalasanningssokaresforum.com/ för mer information.

Mars 2013

1-3 mars 2 årig Mediumutbildning inkl diplomering startar. Delkurs 1 av 5. Din investering 3800 kr inkl kost och logi per kurshelg. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822. Se bifogad fil.

April 2013

Fre 12 april - sön 14e april. Healingutbildning inkl diplomering. Kursledare MariaTherese Bohman Agerhill och Katja von Bahr. Din investering 3800 kr inkl kost och logi. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822. Se bifogad fil.

Tors 25 april kl 19 Storseans på USF i UPPSALA. Se http://www.uppsalasanningssokaresforum.com/ för mer information.

Maj 2013

7 maj kl 19-21. Healingdemonstration av Helmetoden med Hans Thörn. Pris 100 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822. 
 
Nedan ser ni Hans Thörn
 

24-25 maj Workshop i Helmetoden med Hans Thörn. Pris 2500 kr. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se eller 0702-106822
 
Maria Therese önskar er alla en riktig God Jul
 

Bort tagna böcker ur bibeln

 
När jag ger så ger jag med hjärtat och ni ska se den uppskattning jag får av min omgivning. Jag börjar förstå det man säger att gud älskar glada givare.

Synd bara att man har tagit bort delar av bibeln så att folket aldrig får veta vilka krafter de besitter.

Har ni tex läst om Jesus uppväxt? Jesus berättar hur han fick sina krafter och vi kan få dem på exakt samma sätt, därför togs de böckerna bort. Man vill inte att människan ska förstå sina egna krafter.
 
 

Candide av Voltaire

Boken skildrar Candides resa runt om i världen, sökande efter sin älskade kunigunda. Fint namn kunigunda låter som en vacker blomma. Översatt till kurdiska så blir det inte en blomma i varje fall.

Ask and ye shall receive

Folk har önskat och önskat ändå inte fått något, varför? Jo för de önskar med ord och universum förstår inte ord utan känsla.
 
(Detta är fornengelska så jag har översatt vissa ord)
Whatsoever ye asked the father in my namne, he will give it to you. Hitherto (som om, redan skett) have you asked nothing in my namne.
 
Lyssna och lär hur ni kan skapa allt ni önskar i livet. Detta är vetenskapligt och ingen kvastteori.
 
 

Mediumet Angela Winlund

I dag träffade jag mediumet och författaren Angela Winlund som har skrivit boken Det gudomliga ljuset.  Jag fick denna bok i gåva av henne. Hennes dotter och jag var barndomsvänner.
 
 
Hon gör också intutiva målningar i form av vykort
 
 
Jag var inne på ett apotek och jag gav nedan vykort till dem och sa att de skulle få otroligt goda energier.
 

Jag är som du varför stenar du mig?

Vi alla är bundna i det kollektiva medvetande ändå tror vi att vi inte är bunda. Om jag är något specifikt i dag som man, kvinna, oskuld eller prostituerad så är det någon du också kan bli. Vi blir vad vi tror att vi ska bli. Du kan lika gärna vara jag och jag kan lika gärna vara du ändå stenar du mig?

Participation

Även detta inlägg har inte med bloggen att göra. Det är mina anteckningar från The Divine Matrix av Gregg Braden.

 
Jag brinner för vetenskapliga studier inom fysik, biologi och medicin. Jag har ingen lust att dela med mig av mina kunskaper vidare till folk som ändå inte är mottagliga för vetenskapens framtåg.
 
 
 

Vad innebär en tro?

Nedan inlägg hör inte till bloggen så det kan vara svårt att förstå för folk som inte har studerat kvantfysik. Jag håller på att utbilda mig mer och mer inom detta ämne för inget har intresserat mig mer än dessa vetenskapliga bevis. Ni som förstår kommer ta lärdom av mina anteckningar. Ni som inte förstår kan ställa frågor per mail så besvarar jag era frågor. Min hobby är numera:
fysik
biologi
medicin
kvantfysik
 
Jag brinner och jag dör för dessa ämnen och läser allt jag kommer åt. Jag gillar vetenskap och forskning och har därför stor erfarenhet i dessa områden. Man blir duktigast på sin hobby.
 
Vad innebär en tro?
Det är ett äktenskap mellan våra tankar och känslor. När vi tänker och sedan känner skapar vi en känsla som summeringe på allt.
Vi har 7 chakran
 
Vi har två känslor kärlek och rädsla
 
Om du vill ändra på en atom måste du ändra den energi atomen existerar i.
 
The shift in energy levesl (of an atom) caused by an external electric field is called the stark effect. Om det är magnetism du ändrar har det Zeeman effect.
 
 
Om du nu vet detta så vet du också kanske var i din kropp som är mest elektrisitet och magnetism?
 
Svar: Hjärtat
 
 
Energi kommer och går. När den varken kommer eller går så är det en stående energi dvs vår verklighet. Det du känner i hjärtat är det som är stående energi.
 
DNA Phanton effect
Man stoppar in mänsklig DNA in i ett vaccum (utan luft) för att se hur photons reagerar. De lägger sig direkt efter våra DNA. När man sedan plockade ut DNA så agerade Photons som om DNA fortfarande var kvar.
 
 
Fältet vi har omkring oss är gjord av elektricitet och magnet.
 
Experiment Heart math 1993
 Human DNA was isolated to observe changes in the presence of heart-base emotion.
 
Summan av experimentet
Human emotion produces effects wich defy conventional laws of electromagnetism and their realtionship to space and time.
 
Emotion changes the DNA
DNA changes matter
 
The great spritiual mystery
Något vi gör i våra liv
triggar i gång en process i vår kropp
that interacts with the forces of creations
som i sin tur påverkar vår fysiska värld

Så här tar man över tronen

Nedan visar jag hur man tar över tronen med mina tiaror. När ,man tar över en tron så måste man tro att man är nåt. Jag tror att jag är nåt och min tro är det enda som räknas. Man måste tänka på sin hållning och gå med högt buret huvud.
 

3-timmars seminarium med Gregg Braden som bl.a. är vetenskapsman.

Var ska jag lämna min hjärna för att sluta tänka? Jag tänker konstant och vill höra något annat än mina egna tankar därför lyssnar jag till denna duktiga pedagog.

Jag börjar med att säga att om du läser min blogg så har du en sida som är speciell. Gemensamt för alla som vill lära sig om universum är att ni ser livet från ett helt annat sätt än vanliga människor. När folk som har till synes bästa äktenskapen bryter ihop så är det säkerligen dig de vänder sig till.

Du är den som kan se deras kriser från ett håll som de själva inte kan se.
Vetenskapen säger att det är tomt mellan dig och mig. Att det är tomt mellan stjärnorna. Detta är helt fel!
 
Avståndet mellan oss är kraftfull. En kraft där vi kan hela oss själva och skapa fred mellan människor.
Vetenksapen säger att det du och jag känner i våra hjärtan och de känslor vi har kan inte påverka något utanför oss.
Det finns ett språk i detta avstånd som innebär våra känslor. Med våra känslor kan vi tala till universum och vi ska bara lära oss hur vi bäst kommunicerar med våra känslor.
 
Vi talar till universum varje dag, men vet ni ens själva vad det är ni säger till universum?
 
Suphi Rumi
 
What strange beings we are
That sitting in the hell at the bottom of the dark
we are afraid of our own immortality

Hertiginnan älskar klassisk och opera

Av flera låtar valde jag att ha Standchen av Chopin som bakgrundsmusik för min bildspel. Mina gröna smaragdörhängen är från Turkiet.

 

Ansiktsskrubb Ros Lavendel

Jag har fått en stor stor hög med produkter av Touched by Feathers By Veronica of Sweden. För varje vara jag använder så skriver jag ner detta i bloggen.

Nu använde jag ansiktsskrubben som hon utförligt förklarade hur jag skulle använda. Jag kände att jag ville blanda ut den i en flytande tvål och sedan använda den.

Detta gjorde jag och tog då väldigt lite av varan. Man ska nog inte snåla utan ta så mycket man känner att man behöver. Den rengjorde på djupet utan att slita på huden. Den luktar även väldigt gott.


Älskade balklänningar

Denna vackra balklänning är kurdisk som jag har specialbeställt från en person som endast syr kläder med kurdisk tyg och hon syr kurdiska folkdräkter.

När jag blev initierad reikimästare bar jag kurdisk balklänning som är helturkos.

 
Jag har nu 8 kurdiska balklänningar som väntar på att få bäras vid rätt tidpunkt.
 
 
 
 
Jag skulle haft ett telefonmöte och denna gång var det inte jag som missade samtalet, utan personen i fråga har missat mig. Vi får se hur vi löser det i morgon för jag orkar inte med möte efter jobbet. Möte får ske per telefon för jag hinner annars inte med något annat.

Alla medium kan se dåtid

Jag har än aldrig mött någon som kan förutse framtid. De ursäktar sig med att folk har även egna val. Vad är det då dessa medium ser om det de ser inte ens sker?

Tex om det är ett speciellt jobb man vill ha då kan man ju skylla på att chefen inte ville anställa just dig. Det är ju ett val, eller hur från chefens sida?

Om allt är val i framtiden och man påverkas av andras val så undrar jag då varför ett medium påstår sig kunna se framtid? Då om man är ett bra medium ska man väl åtminstonde kunna se de val andra gör för val annars vet de ju nada.

Folk tar betalt för saker man själv redan vet om. Säg mig något jag inte redan vet om annars känner man sig bara lurad på pengar. Eller kalla er inte för medium utan säg som det är att ni är ett stöd för samtal så låter det i varje fall inte som kvacksalveri.

Än har jag aldrig mött någon som kan sia framtiden. Finns det någon som ni anser är bra så vill jag gärna veta vem det är.

Bilder från reiki master utbildningen i Karlstad

Nu har jag fått min diplom i att jag är reiki mästare. Jag tittade länge på var och en av eleverna och tänkte "tänk att alla här är reikimästare vem jag än tittade på". Det var en underlig känsla att känna detta. Vi avslutade med att bilda en cirkel och hålla varandra i händerna. Var och en sa sitt namn och de övriga svarade med att X är också här.

När vi gjorde en cirkel fick jag bilder till mig hur var och en i ett tidigare liv hade blivit förföljd, torterad och dömds till döden i tron på att vi var häxor.

Jag är så nöjd med våran lärare Anne Lena Vikström som gav mig otroligt fina budskap jag kommer att bära med mig resten av mitt liv.


 
Jag läste två böcker på kvällarna för jag kan inte sova om jag inte får läsa först. Kom ska jag berätta skrivet av Jorge Bucay. Handlar om en psykolog som berättar olika historier för sina patienter för att de ska kunna se livet och sina problem från ett annat perspektiv och ändra fokus. Mycket läsvärd vill jag lova.
 
 
Den andra boken lånade jag av läraren Anna Lena från hennes bokhylla och lämnade tillbaka den sedan.
Bodil Jönson har skrivit Tanke kraft och jag måste säga att det gick inte att komma in i denna krångliga bok som hellre talade om sin förgågna bok än beskrev vad tanek kraft innebar. Jag hann läsa hälften av boken utan att ha förstått vad den ville säga.
 
 
Vi hade en konstnär med oss nämligen Fia Vindh som gör egna handgjorda smycken. Hon är ett geni för den ena liknar inte den andra. Jag har beställt specialgjorda smycken av henne av plätterad guld som hon ska skicka till mig när de är färdiga. Jag har även beställt passande tiara/diadem you name it.
 
 
Alla dessa smycken är gjorda för hand av Fia och hon har även vunnit fina tävlingar pga av sin konst.
 
Nedan ser ni olika armband
 
 
 
Fia hade en stor smyckes utställning för oss och vissa köpte som julklappar till sina anhöriga.
 
 
Detta egyptiska halsband har vunnit pris
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0