Hertiginnan i rött och spets & pressmeddelande om namn till den nya flickan

 
 
Jag passar i rött och jag älskar rött i kläder och inredning. När jag var barn tyckte jag att mitt namn Ayten lät son om det vore en bakelse eller tårta.
 
Nu har jag också fått äran att ge namn till Mustafas och Hatices dotter. Hon ska få heta Cecilia som kommer från franskans Cecile och är ursprungligen från en adlig kvinnas namn och hon hette Cecile de Volanges.
 
Jag är Hertiginna och därför har jag också denna privilegium att ge nyfödda deras namn. Jag ger även vuxna människor deras namn. Jag har givit 4 personer i släkten deras namn.

 

Vuxen skolan har styckningskurs

Först trodde jag att man skulle få lära sig att stycka någon man ogillade starkt. När jag läste närmare så handlade det om att stycka lamm, gris och vilt. Ta med dig gärna eget kött, har de skrivit i kursbeskrivningen.

Nuförtiden skapas vilken kurs som helst. Då kan jag starta en Hertiginne kurs och lära ut hur man ska bete sig för att bli en Hertiginna. Ta med dig gäna egna balklänningar mm

Jättenattljusolja är rik på GLA

GLA mot inflammationer

Jättenattljusolja, liksom gurkörtolja som också är rik på GLA, används i kosttillskott mot olika inflammatoriska sjukdomar. Dessa rekommenderas ofta mot ledgångsreumatism, PMS och akne m.fl. sjukdomar.

Något särskilt stöd för att jättenattljusolja eller gurkörtsolja skulle vara effektivt finns inte. En del undersökningar har sett effekt medan andra inte gör det.

Jättenattljusolja mot eksem

Mot eksem har jättenattljusolja använts länge och kanske därför är värt ett försök. US National Institute of Health sätter i MedlinePlus, där framför allt effekt kosttillskott bedöms, ett B mot eksem vilket då ska tolkas som att ett gott vetenskapligt stöd ska finnas.

Det finns emellertid studier, särskilt senare sådana, som inte sett någon effekt mot eksem.

I skönhetsprodukter mot rynkor

Jättenattljusolja används ofta i skönhetsprodukter. Oljan är också näringsrik och mycket torr. Den tas lätt upp av huden och används ofta tillsammans med andra oljor och ämnen som bärarolja.

Det uppges ofta att jättenattljusolja kan motverka rynkor.
 

William Walker Atkinson

Mannen som myntade lagen om attraktion

Linda var hos mig och färgade sitt hår platina blont

Hon är på hotell just nu väldigt centralt och vi åkte dit tillsammans på kvällen. Hon bjöd in mig till frukost på hotellet.

Femman ligger bakom min piano

 
 
 
 

Jag hann inte till något slott i dag

Jag fick skicka sms och berätta att jag inte kommer att hinna med besök på slott i dag. De får vara utan mig.

Detta är lugnet före stormen för i september kommer jag att resa ofta till Karlstad och till Stockholm. Jag kommer även göra en kortare resa så att jag inte kommer att befinna mig på jobbet. Nu ordnas allt sakta, men säkert.

Katten ni ser på bild var så sur därför tog jag bilden.
 
 

Dressyr & ridklubb

Hertiginnan skriver omi Dressyrklubben som heter Uppsala Dressyrsällskap. En av arrangörerna heter Anna Barkfeldt

Det finns just nu 70 aktiva medlemmar.

Dressyr är ju milt uttryckt en ganska konservativ och traditionstyngd gren.
Nedan bild har jag tagit med min kamera och längre ner har ni pressens bild.
 
 

Konstnärliga kläder & mina mediala ögonfärg

Jag är inte så förtjust i mönster men denna halterneck klänning gillade jag.

Den ser ut som en sjal, men det är faktiskt en hel klänning.

 
Jag har haft massor av gäster i dag och har inte kunnat ringa upp någon för konsultation. Mina gäster gick hem 1 på natten och då vågar jag inte ringa upp folk och fråga om de är vakna. Jag har skickat sms till 2 av dem för att visa att jag tänker på dem och inte har glömt dem. Jag glömmer aldrig folk sådan är jag.
 
Jag vet inte vad det beror på, men i dag har jag fått svar av en medial kvinna att ögonen ändrar färg när man blir mer upplyst. Hon sa att när man hittar till ljuset så kommer mörkret att attackera en hela tiden fast man är oskyldig. Det låter patetiskt att skriva det, men jag har aldrig varit skyldig någonsin i någon konflikt. Folk attackerar om de känner sig hotade.
 
 
Till detta mönster av folklore så gillar jag stora gedigna zigenar örhängen.
 
 

Hertiginnan älskar Opera med Asli Yesil

Primiren'Je
Romantikern i mig älskar opera och jag älskar mest Aslis röst så len och så följsam som siden.

 
 
Fortsätt så får ni lyssna på gamla turkiska sånger som följer denna clip.

18 augusti på vaksalatorg

I morgon kl 16.30 är det firande på Vaksalatorg för att ramadan har tagit slut. Det blir sång, dans, musik och mycket mycket nöje för er alla som vi ta del av denna dag.

Många organisationer inom det kurdiska kommer att vara på plats.

Välkomna!

Fantasins Kraft

Om du talar om något i det förflutna eller i framtiden, så föreställer du dig det i nuet, känner känslorna i nuet och befinner dig på den frekvensen, och det är vad attraktionslagen tar emot. När du föreställer dig det du drömmer om tar attraktionslagen emot det här och nu. Kom ihåg att det inte finns någon tid för attraktionslagen. Det enda som finns är nuet.

Om du upplever en fördröjning när det gäller att ta emot det du vill ha, beror det bara på att det tar tid för dig att uppnå samma känslofrekvens som det du önskar dig. För att komma på samma frekvens som det du önskar måste du känna kärleken i att ha det du önskar NU! När du når samma känslofrekvens och håller dig kvar på den, då dyker det du önskar upp.

När du är riktigt entusiastisk över något som har hänt och du mår strålande, fånga den energin och föreställ dig det du drömmer om. Korta glimtar av att föreställa dig och känna din dröm är det enda du behöver för att använda dig av kraften i dina positiva känslor inför det du vill ha! Det här är att leka med fantasin. Det är glädjen i att skapa ditt liv.


Mer om Fantasins kraft

När du föreställer dig något positivt som du vill ha och älskar, tar du kärlekskraften i anspråk. När du föreställer dig något som är bra och positivt och du känner kärlek till det, då är det vad du ger och sänder ut – och det är vad du får tillbaka. Om du kan föreställa dig och känna det, då kan du ta emot det. Men det du föreställer dig måste komma ur kärlek!

Det du föreställer dig får inte vara till skada för någon annan. Att föreställa dig något som orsakar skada för någon annan kommer inte ur kärlek utan ur en brist på kärlek. All negativitet, om så bara i fantasin, kommer med största sannolikhet att återvända med lika stor kraft till den som har sänt ut den! Allt du sänder ut får du tillbaka.

Kärlekskraften har inga begränsningar. Om du vill vara full av glädje, vitalitet och livslust, kan kärlekskraften ge dig hälsa och lycka på en nivå som går långt bortom vad du kan föreställa dig. Så sluta med att sätta gränser för ditt liv. Ta ut svängarna ordentligt och föreställ dig det allra högsta och bästa vad gäller det du vill ha.

Skillnaden mellan den som kämpar och har det svårt och den som har ett underbart liv handlar om en enda sak – kärlek. De som har ett fantastiskt liv, föreställer sig det de önskar och vill ha, och de känner kärleken till det som de föreställer sig mer än andra människor! Människor som kämpar och har det svårt använder oavsiktligt sin fantasi till att föreställa sig saker de inte älskar och inte vill ha, och de känner negativiteten i det som de föreställer sig. Det här är så enkelt, men det gör en oerhört stor skillnad i människors liv, och vi kan se skillnaden överallt omkring oss.

Hela ditt liv är så som du föreställt dig det skulle vara. Allt du har eller inte har, varje situation och omständighet i ditt liv är som du har föreställt dig att den skulle vara. Problemet är att många människor föreställer sig det värsta! De använder sitt mest kraftfulla redskap emot sig själva. I stället för att föreställa sig det bästa lever många människor i rädsla och föreställer sig allt som kan gå fel. När de hela tiden föreställer sig och känner de här sakerna, så händer de också. Vad du än ger eller sänder ut, får du också ta emot. Känn och föreställ dig det bästa och det högsta du kan inom varje del av ditt liv, för det bästa du kan föreställa dig är hur enkelt som helst att åstadkomma med kärlekskraften!


Allt du önskar – finns redan!

Kvantfysiken har bekräftat att varenda möjlighet till allting faktiskt existerar nu.

“Atomerna eller elementarpartiklarna i sig själva är inte verkliga; de utgör en värld av potentialiteter eller möjligheter snarare än en värld av fakta och föremål”
Werner Heisenberg (kvantfysiker och nobelpristagare)

Vad det betyder för dig och ditt liv är att allt du kan föreställa dig redan existerar. Det är omöjligt för dig att föreställa dig något som inte existerar. Skapelsen är fullständig. Varenda möjlighet existerar redan. När du föreställer dig att slå världsrekord eller att resa till Fjärran Östern eller att vara frisk som en nötkärna eller att bli förälder, existerar redan möjligheterna för att du ska kunna göra det. Om de inte redan fanns, skulle du inte kunna föreställa dig dem! För att få det du önskar och älskar i ditt liv är det enda du behöver göra att ge kärlek till det du vill ha genom din fantasi och dina känslor!från Kraften av Rhonda Byrne

New style by Hertiginnan

Vad anser ni om Hertiginnas nyaste kreation? Någon ansåg att jag skulle passa i den. Detta är egentligen inte alls min stil. Tycker ni att det passar mig?


Tro hopp & kärlek


Bitter & elak stavas nedan kanin

Kan ni förstå att den här kaninen har slagit till hårt med sin tass på barn att de har börjat gråta? Vissa människor är sådana att de slår till en om man närmar sig dem för att de gillar inte att bli störda.

Jag blir inte mätt på just den här kaninen för det syns att den är bitsk och elak.

Tanjas hund Flow skäller på papperskatten

Jag har en katt gjort av papper i fönstret. Denna katt har Flow skällt på hela dagen.

 
 

The happy family

Se så vacker min svägerska Sandra är.

 
Oliver sa "där fick du" till sin syster Mimmi när hon klagade på honom en gång. Aldrig förut har jag skrattat så mycket åt syskonbråk som då.
 

Linda har sagt det finaste man kan säga till en människa

Ibland verkar hon inte vara medveten om hur bra hon kan läsa mig. Hon kan säga saker som jag har drömt om att få höra och jag får höra det äntligen. Inte visste jag att det jag så länge önskade och drömde om skulle komma från någon levande varelse i min närhet.

Jag gick länge och väntade på dessa ord. Nu har jag äntligen fått höra dem och hon kan aldrig ana vad det är hon har sagt till mig. Hon är nog helt omedveten om hur hon har kommit in i mina drömmar.

Vad kan hon ha sagt som har lyft mig så pass mycket? Det hon har sagt stannar mellan henne och mig for ever och för alltid.


Med så få ord där hon helt omedveten om vad det är hon säger. Jag visste inte att Linda kunde läsa av mig så bra. Linda har en gåva och hon borde lita på sin gåva.

Jag har väntat i hela mitt liv på att få höra det. Hon har beskrivit den jag är på ett sätt som jag inte kunde sagt det bättre själv.

Vem är hon som har denna gåva?

Ledtråd till Linda själv.

Vad sa du till mig när jag spelade upp detta stycke för dig?

 

Min gäster kände sig ovälkomna

För att min kanin Femman klev upp och kissade i båda deras sängar. Han ville visa att de hade tagit över hans rum utan hans medgivande. Femman är mån om allt som honom hör till. Han gillar nästan ingen och går bara fram till unga män för han ser sig själv i dem.


Jeffrey Campbell värt att satsa på

Vill ni kommare fortfare fram så ska ni definitivt satsa på dessa skor. Om jag hittar sådana kommer jag direkt att köpa dem. Vem vill inte rulla fram i livet?

 
Hjulen är även infällbara så om man inte vill glida fram är det ju bara att använda de som vanligt.

Remember....

Always remember me as intouchable always remember the one and the only. Remember the Kingdom, remember the space between fairy and real.


Var hittar man VRBK forografering?

Tillexempel om man tar en person som hon är i konflikt med och så tar man ett foto på henne och när hon håller i det fotot så tar man en bild på energifältet för att kolla läget, så är bilden alldeles suddig och oskarp.

Om man sedan stryker på henne en lumanetisk kräm tex under ögonbrynen eller på en handled och tar en ny bild på henne med samma foto i handen - då blir bilden skarp. Alltså KOHERENT.

Nästa gång hon träffar personen hon var i konflikt med så kommer allt bara vara helt underbart. Man har rensat upp i frekvensfältet.
Man har alltså hittat ett sätt att se in i denna pararella värld och dessutom hela människan på alla sätt. Finns inte längre några invändningar bland forskarna där. Bevis. Om än bevis som kan vara svåra att ta till sig, men alla människor som provat på denna VRBK-behandling har blivit alldeles fascinerade av dess effekt.

Lumanetiska krämerna är inte ett synligt ämne utan består av destillerat vatten. Vatten är i sin tur information.

Denna bok vill jag hitta ENGINEER, T., Supercoherence


 
Innehållsförteckning
Förord 11
Författarens tack 21
Inledning 23
I. Liv är ljus 31
1. Vad är koherens? 33
2. Frekvensuniversum 39
3. Likar och pionjärer 45
II. Från kaos till koherens 55
4. Luminatorn 57
5. VRBK-fotografering 61
6. Lumanetik 71
7. Biolumanetik 75
8. Det mänskliga energifältet 105
III. Biolumanetik och de nya vetenskapliga inriktningarna 111
9. Kaosteori och biolumanetik 113
10. Kvantkoherens, visuell koherens och superkoherens 117
11. Luminatorns och vrbk-fotograferingens genomgripande implikationer 123
IV. Känslornas kraft 127
12. Känslomässig koherens och superkoherens 129
13. Svåra omständigheter 153
14. VRBK och de framgångsrika relationernas bedrägliga vetenskap 167
V. Sanningens sfär 177
15. Överbryggandet 179
16. VRBK: att röntga själen 183
17. Att rensa sin frekvens 191
VI. Den obegränsade människan 199
18. Nyckeln till paradiset på jorden 201
19. Vår strävan efter helhet 209
20. Porten till magin 217
21. En förklaringsmodell för det obegränsade 231
Människan på 2000-talet 234
Allt är ett - Allt är bara DEN ENDA 235
Epilog: Och nu då? Vägen framåt 236
Rekommenderad läsning 238
Monokromatik 239

För er som inte tror på attraktionslagen

Alla bestämmer ju vad som är rätt för dom själva. Om du vill tro att detta inte finns i ditt liv. Varsegod - det finns inte i ditt liv.
Din Önskan Är Min Lag.

Hur fan blir man så här söt?

Detta är en säl som kallas ginger seal och så här söta är de.


Newtons skalle & kvantfysik

Den fysik vi lär oss i grundskolan beskriver hur gravitationskraften påverkar äpplet som träffade Newtons skalle. Kvantmekaniken studerar istället hur äpplets minsta beståndsdelar beter sig – och kommer fram till förbryllande slutsatser som inte alls sammanfaller med den klassiska fysikens lagar.

Enligt klassisk fysik har atomer fasta, klart definierade gränser. De befinner sig på en bestämd plats vid en viss tidpunkt och påverkar inte andra atomer om de kolliderar. Zoomar man in lite närmare börjar det däremot hända konstiga saker: kvantsystem som möts överlappar och ändrar varandra, de kombineras och bildar något nytt som är större än summan av de olika delarna. En partikel kan dessutom befinna sig på flera ställen samtidigt och det är inte förrän man observerar den som den väljer att befinna sig på en bestämd plats vid en viss tidpunkt.


Hertiginnan har besökt djuren

Nedan ser ni när jag klappar två elaka grisar som bråkade och bet mina strumpor.

 
 
 
 
Denna kanin la sig strax bredvid mig och borrade in sina kaninfötter bakom min rygg för där ville hon tränga in dem. Jag fick flytta på mig så att jag inte satt på henne och då kom hon bara närmare mig. Hon ville nämligen borra in sina fötter.
 
 
 
 
 
 
 
 

You should be where I am

 
Har ni sett Butterflyeffect?
 
Där går en kille tillbaka i tiden och ändrar på framtiden hela tiden. Vad han än gör blir han konsekvenserna till någon annans lidelse så till slut har han i hjäl sig själv medans han ligger i sin mammas mage.
 
När de var unga gjorde de illa en familj av misstag. Misstaget pga av att han åkte tillbaka i tiden för att rädda familjen och i stället skadade dem ännu mer. Hans vän blir anledningen till att denna familj blir skadad och hamnar i sin framtid på mentalsjukhus. Han åker till mentalsjukhuset och besöker sin vän. Vännen har då helt tappat bort tid och rum och det enda han tänker är den ödes stigande dagen då familjen blev skadade.
 
Han svär samma meningar om och om igen som de andra använde s.k blockaout som man talar mycket inom scientelogin. Den enda gång han blir varse om att han är på ett mentalsjukhus svara han "You should be where I am". Han menar då att den vän som ändrar på framtiden genom att ständigt åka tillbaka i framtiden borde legat inne på mentalsjukhuset i stället för honom.
 
 
Även en fjärlis vingar kan förorsaka en vulkanutbrott på andra sidan jorden.
 
 
 
 
Jag kan verkligen se skönheten i varje bild, men jag kan inte uppfatta vad konstnären heter?

Underbart att vara en kanin

Bara av att jag slänger en filt över honom blir han nyfiken på vart han har hamnat. Han rör sig sakta under filten och kommer ut. Sedan kliver han in igen för att utforska filten. Sedan kliver han ovanpå filten och forskar kring den lite mer.

Det är så superlätt att fånga kaninens uppmärksamhet. Lägg fram vad som helst och han kommer att studera saken närmare och närmare tills han tröttnar.
Han gillar inte vaxduken och har försökt slänga ner den för han halkar på den. När jag har en duk på bordet kliver han upp på bordet direkt för då halkar han inte.
 
 
 
Så här bekvämt låg han innan jag la en filt på hela honom.
 
 

RSS 2.0