Hur fan kan man vara så sööööööööööööööt

Jag älskar den är ungen mer än något annat. Killen har så gott hjärta och ville hjälpa sin faster på jobbet. Han var pedant och tog sitt jobb på blodigt allvar. Detta är min brorson Oliver Medina. En gång satt han med oss alla runt ett bord och lyssnade länge på oss och då och då kommenterade. Varje gång han kommenterade något hade vi redan glömt bort att han också faktiskt var delaktig med oss.
Jag ska ta nya bilder av min klänning
Jag har en ganska kort klänning i brunt och vitt, men jag har tyvärr inga bra bilder i dag. Jag lovar er att när nästa vecka är slut ska jag köpa en ny kamera och då ska det var den bästa någonsin. Jag ska även köpa en ny damsugare för den jag har är dödförklarad.Jag fick tyvärr inte med hela klänningen i dag. Den passade mig utmärkt och är storlek 36 för jag har gått ned i vikt. När jag går ner i vikt försvinner bara mage och ben resten återstår.

Nästa onsdag händer det roliga saker från morgon till kväll

Jag ska till frisören kl 13.00 och jag vill inte i förväg tala om vilken frisör jag har valt för att inte få överraskande Gevalia gäster.

Jag kommer då åka dit med en hel gäng tjejer där alla ska få vara med och delta i min förvandling. Allt det gammla ska bort ur mitt hår och sedan ska det sättas in ny extansion från Rapunzel nailextansions. Jag kommer då att vara på denna skönhetssalong i ca 4 timmar för att bli helt omgjord från topp till tå. Vet ni varför? Jo .....

....Jag ska åka direkt därifrån till Stockholm
Jag kommer att åka till Stockholm med grannen Sara och då får vi se om Maria Arvidson också följer med. Än vet jag inte vart detta evenemang kommer att hålla hus eftersom adress hemlighstämplat. Tjejerna har vänner i Stockholm som vi kommer att möta upp.Jag kommer då träffa en person som jobbar för tidningen Nära som har skapats av Benny Rosenqvist. Det är en offentlig person som även har en grupp på Facebook där man kan följa henne och gilla.

Oj jag ska jobba till kl 21 i morgon

En av butikerna bland mina grannar har kundkväll mellan kl 19-21 så jag tror att jag blir kvar för de ger 30 % rabatt. Jag vet inte varför endast butikscheferna har fått detta erbjudande och jag är en av dem.

Det jag hade att göra kommer jag göra färdigt på dagen och på kvällen ska jag försöka hinna med detta. Jag kommer bjuda in några goda vänner till detta evenemang så att de också får ta del av dessa erbjudanden.

Ingen har sagt att jag ska stanna till 21 utan jag fick veta detta per mail. Kul va att om jag inte hade läst min mail skulle jag lämna butiken och gå helt utan vetskap.

Jag måste bara få visa lite Lolita mode dvs se ut som en porslindocka. Jag har en sådan klänning som jag köpte på Manga konventionen för 1000 kr och har aldrig använt. Den var så djävlans tung, men jag ska använda den och se ut som en porslindocka. Det är vacker och ser ut som en klänning från ca 1750 talet.
Endagskurs i konflikthantering hos Idékraft

Överallt där det finns människor och olika viljor uppstår konflikter. Därför är det viktigt att veta vad som orsakar konflikter och hur man skapar ett arbetsklimat där konflikter hanteras på ett naturligt sätt. Utbildningen vänder sig främst till dig som arbetar eller kommer att arbeta i ledande befattning, men är användbar för medarbetare på alla nivåer. Målet med utbildningen är att du lär dig teorier kring konflikthantering i syfte att kunna uppfatta, förstå och hantera konflikter bättre. Du får även med dig konkreta metoder att använda i ditt dagliga arbete för att förebygga konflikter.

Datum: 10 maj 2012
Tid: 1 dag, 09.00-16.00

Plats: Forumtorget, Kungsängsgatan 5A.

Dokumentation och litteratur är inkluderat i priset och fås på plats. Du bjuds på fika, lunch och kaffe under kursen.

Tänk på hur illa en konflikt kan sluta så anmäl dig gärna till denna kurs.Idékraft är ett utbildningsföretag som erbjuder kompetens inom projekt, ledarskap, entreprenörskap och pedagogik. Verksamheten startade 1997 och har sedan dess examinerat hundratals projektledare och projektmedarbetare inom näringsliv och offentlig sektor.

Varmt välkommen!

Tid: 09.00-16.00


Det har öppnats en söt liten japansk butik på St erikstorg

Det var förut en kiosk och nu har det blivit en liten japansk butik som jag funderar att besöka. Jag gillar små butiker och har lite svårt för kedjor vare sig det gäller kläder eller andra saker. Jag gillar det unika som ingen annan har.Det blir intressant att se vad det är för japanska prylar som KawaÉ Import ska sälja. Om det är traditionella japanska prylar som ätpinnar, skålar och sånt eller om det är söta rosa prylar och Hello Kitty.

butiken ligger på Valvgatan, vid Fyris torgHertiginnan har hälsat på Dr Maria Arvidson

Hon bor i en mycket vacker våning stort som fan med högt i tak. Överallt är vitt och jag frågade henne varför hon hade valt vitt över hela våningen. Hon berättade att hon ville att vissa saker som tavlor, speglar och rosa ljus skulle synas bättre. Detta hade jag aldrig tänkt på och hon hade så rätt när jag då såg mig om i våningen igen.

Jag har tagit bilder av vissa vackra föremål som Maria har. Detta är en glaskupa.Guldvikt föremål bakom plastskärm som man hänger på väggen. Mycket fin i verklighet och hon hade den även i silver som passar hennes vita inredning. Jag gillade bäst den i guld.Självaste Maria i sitt vardagsum där vi satt och umgicks.

Nyckelring från Michael KorsSedan var jag hos Sara på tjejträff med massor av tjejer. Jag är på väg att vinka av min pappa som ska utomlands och blir det inte för sent ska jag tillbaka till tjejträffen.

Tjejerna väntar på mig och jag lämnade över smothie till alla tjejer på denna fina kväll.

Vi får se hur min kväll slutar än är det tidigt och klockan är bara barnet.

Jag bara älskar mina nya örhängenDet jag har på mig är en lång svart klänning av strech med glitter.

När man får höra om det ofattbara från ett medium

Ibland kan jag inte skriva vad det är jag tänker för då utelämnas folk mot sin vilja. Även om jag inte skriver ut namn så känner folk direkt igen sig själva. Jag vill så gärna skriva och berätta hur jag tänker och hur jag känner som en vägledning för dem som har gjort fel.

Jag ska försöka lägga upp mina åsikter utan att någon ska känna sig träffad.

När jag talar om attraktionslagen så är jag noga med att inget av det jag säger ska bli en självutnämnd profetia om ni förstår? Om jag säger att jag kan bota någon så sätter personens egen tankenskraft i gång och sänder känslan frisk till universum. Då konspirerar universum till den personens förmån och vips så börjar en person bli friskare.

Du som förmedlar har en viss makt i vad du säger när folk är öppna och väldigt sårbara. Du ska då välja det du tror att en klient vill höra för att på så sätt ge personen en skjuts i rätt riktning.

Inget är förutbestämt i er framtid så tänkt på detta vilken makt du har att få andra och tro det bästa om deras framtid.

Min bror sa till mig att jag har bara sagt bra saker när jag siar. Detta för att jag lägger bara fram det goda för om man inte talar om det onda så kommer heller det inte manifesteras in i er framtid.

Ett medium sa förra året att jag skulle på begravning. Är det fina budskap?
Jag har mycket svårt att tro att något som är gott på andra sidan skulle förmedla något som ger ångest hos människan. Detta är inte andligt utan då har vi gått över till svart magi för detta kan hända om jag går omkring och tror på att det ska hända.

Jag vet inte hur mycket jag kan skriva i ämnet utan att någon känner att jag har trampat dem på tårna. Hur erfarana ni än är som medium och skyltar med att ni har varit verksamma i 30 år så har ni i grunden inte förstått ert syfte som kanal. Ni blir inte en kanal för jag har mycket svårt att tro att en god ande från andra sidan skulle skicka hem mig med ångest.

Den mest skrämmande medium jag mött i mitt liv vet exakt vad hon säger och säger det värsta medvetet när man är som mest sårbar. Sedan kan hon säga "oj jag känner att du blev ledsen". Nähä? Kände du verkligen att jag blev ledsen pga av din mediala förmåga eller satte du ihop 1+1 och kom fram till det?

Denna typen av medium borde inte få jobba pga av hälsoskäl.

Allt handlar om att folk har en dröm.

Genom det mediala hjälpmedel får man lära sig vilken väg man bör ta för att nå sin dröm. Svårare än så här är det inte ändå ska vissa försöka belysa sina kunskaper genom att ge folk ångest för sitt eget ego skull.

Hur svårt kan det vara egentligen att svara på en enkel fråga
Hur får jag det där jobbet?
Svar: Det finns 2 vägar dit och det som skiljer vägarna åt är följande ......

Absolut inte: Nej du kommer inte få det jobbet, jag kan inte se att du jobbar med det.

Jag tror allt är möjligt enligt attraktionslagen det enda som krävs är att komma på vilken väg som leder en till ens dröm. Är detta så himlans svårt att förstå för den som önskar vara en kanal åt andra? Är det kemiska formler jag har tagit upp eftersom folk har sådana svårigheter att förstå det enkla. De gör allt så komplicerat och destruktivt. Undra på varför folk blir rädda för allt som har med nweage att göra.

Jag litar nog mest på mig själv och nedan ser ni min älskade farmor, som är min andliga vägledare tillsammans med Tanit, Hoffman och Sofia.


Jag fick budskap från Maria Therese för 2 veckor sedan och det var min farmor som tog kontakt med henne.

Stärk din inre kraft

den 28 april kl. 10:00 till den 29 april kl. 17:00
 • Ullforsgatan 13, Librobäck
 • För första gången i Uppsala anordnar jag en kurshelg där du får lära dig hela dig själv och andra. Catharina Andersson, medium, och jag delar med oss av vårt energiarbete. På lördagen arbetar vi med healing och på söndagen målar vi inre bilder. Välkommen med din anmälan och välj vilken dag du vill delta - eller varför inte båda! 950 per dag eller 1650 för båda dagarna.

 • Jag har varit hos kända Rapunzel of Sweden i Stockholm

   Jag har i dag varit på hangarvägen i Stockholm på Rapunzel och beställt hairextansion. Tjejerna hjälpte mig att beställda den färgen jag ville ha genom att gå in på hemsidan. Jag berättade lite om vem jag var och de tog bilder av mig.

  Nedan ser ni ingången till frisörsalongen där man kunde hitta mycket för just håret. Jag beställde en ljusröd löshår s.k nailslingor.  Detta är skåpet som alla löshår finns på i olika längder.  Mina uppgifter skrives in och samlas på datorn  Mitt hår ser just nu ut som hej-kom-och-hjälp-mig, men ni ska se mig snart när jag har ordnat min extreme makeover och ska ut i tv igen.

  Fler kända ansikten som använder deras produkter och har varit kund hos dem.


  Jag läser just nu om attraktionslagen av Esther och Jerry Hicks

  Detta är något alla borde komma i kontakt med för vi alla behöver positiva tankar som följer oss. Det vi tror kommer att drabba oss därför ska man spela upp band i huvudet man gillar och se fram emot det man gillade ska föröka.

  Om en person är rädd för mina atacker ska personen tänka på mina bra sidor och då kommer personen få ta del av mina bra sidor mer i framtiden. Ens att jag attackerar en annan människa är vad denna människa förväntade sig av mig. Man kan säga mina handlingar styrdes av vad den personen trodde om mig.

  Detsamma gäller personen att jag förväntade mig det värsta tillbaka och möttes därför av det värsta. Jag bör själv stanna upp och tänka på personens bra sidor och därav kommer jag se personens bra sidor i framtiden. Framtiden är redan här och därför kan vad som helst hända som är positivt.

  Jag försöker i den mån jag kan sedan jag läste boken tänka positivt om människor och inte tro det värsta om dem. Jag tänker inte på det dåliga de har gjort utan tänker bara tillbaka till allt som var bra.

  Nedan ser ni min väninna Linda Stureplanstjej med sin hund. Jag saknar båda redan. Hon sitter i mitt kök och målar babyrosa naglar. Hon hade med sig ett helt set till mig för att ge mig samma behandling, men jag har inget intresse av naglar.  Nedan ser ni bild av Selvi Sahindal och hennes vän Sara (ej Estifa) som jobbar tillsammans på von Bahrs


  På lördagar har jag mottagning för mina vänner i mitt hem

  I går var jag hemma hos Sara direkt efter böllopet och sedan följde Linda och hunden med mig hem. De stannade till kl 4 på morgonen och nu är Linda på väg hem till mig igen. Nedan ser ni Linda och bilden är taget hos Sara i går kväll. Sara har nålvana och är barnmorska.  Peyman var hos mig tidigare i dag och var väldigt ledsen i dag. Hon fick besök av sin storasyster som jobbar på NK huset i Stockholm med märket Chanelle. När hon har fikat klart med sin syster ska hon komma hem till mig igen för jag har mottagning.

  På kvällen kommer en vän till som kommer att jobba till kl 22 och jag kanske åker förbi henne senare. Jag skulle även äta Tacos hos min bror. Jag önskar att han kunde komma hem till mig och laga Tacos så att mina vänner som är på besök också får ta del av det goda.

  Linda är på väg med sin hund.

  Jag är en sådan social prick som har stort behov av mina vänner och blir aldrig mätt på dem. De blir inte mätta på mig heller för de dras som en magnet till mig. Är det något jag har tur med i livet så är det att Gud har välsignat mig med många fina vänner.

  Jag har för det mesta tur i livet och allt jag tar på förvandlas till Guld. Jag är i ro med mig själv och kan dela med mig av mina goda råd till mina vänner. De finner stort tröst hos mig och ingen undrar hur jag kan ha svar på alla deras frågor. Jag kan svara på frågor och har alla svar inom mig. Jag bär dock på en hemlighet som jag kommer att bära med mig till graven om hur jag har fått sådan stor kunskap. Jag berättar att jag är medial, men jag berättar aldrig varför?

  Det är inte för att jag inte vill ge av min kunskap utan jag tror att vissa saker bör man ta med sig till graven för det är karmiska saker som bör följa min själ. Min själ bär på mycket kunskap och ibland överträffar jag mig själv i mina kunskaper. Jag ger folk svar på deras frågor och söker ständigt någon som kan ge mig mina svar.


  Jag var 30 minuter på ett bröllop

  I dag kom en tjej och talade om att det var ett bombhot på Stadsbiblioteket. Kanske var det någon som jag, som hade tröttnat på all hyckleri som finns i vår tid.

  Nedan ser ni Aynur Beydogan (mycket fint efternamn) som jag möter tätt på olika fester. En väldigt aktiv kvinna som är min mentor och vill att jag också blir lika aktiv fast inom min egen politik. Hon pratar om att jag ska följa med till Nynäshamn med mitt parti och sova borta på Hotell några dagar. Jag har faktiskt funderat starkt på att jobba mer aktivt och följa med och stanna på Hotell. Det blir ovanligt för min del att sova borta, men jag ska nog klara av det.

  Jag kommer i varje fall snart åka till Karlstad för att utbildas och då kommer jag få sova borta i 2 dagar. Detta sker snart och då skriver jag mer om det när det blir aktuellt. Det bästa är att få sova på Hotell med massa andra kurskamrater och man träffar på nytt folk.  Nedan ser ni Mizgin Khalil som ser ut som en docka med sockersöt bakelseklänning och har inte ändrats ett gram sedan hon kom till Sverige som en liten flicka. Hon är fortfarande den lilla flickan och har döttrar som ser identiska ut som henne själv. Både hon och döttrarna ser ut som levande dockor. Jag älskar Mizgins färger för hon har rött hår, fräknar och väldigt ljusa ögon som är melerade. Hon har en fantastisk porslinhy som hon är född med.

  Mizgin är bland de vackraste jag har sett och förändras aldrig. Jag älskar att ta bilder av vackra kvinnor.  Någon ropade på långt håll "Ayten filma inte mig" Nästa gång ska jag ropa på Kungen och säga "bjud inte mig på din födelsedag". Då kanske jag kan lura i folk att i vanliga fall brukar kungen bjuda mig på alla sina fester.

  I dag har jag varit på bröllop och sedan åkte jag direkt hem till Sara där Stureplanstjejen Linda väntade på mig med sin lilla hund.
  Dessa kläder och osmanska smycken bar jag på bröllopet i fyrispark. Jag var där med Hatice och Mustafa som var ett fint par.  Jag har själv designat denna klänning och bad skräddaren ta bort volangerna på sidorna för att framhäva min smala midja. Denna klänning visar min proportioner med rätt storlek. Jag har ingen korsett för jag har blivit så smal att korsett inte behövs. Jag trivs med min nya vikt och har inte försökt gå ned utan har gått ner via EFT. Bara jag visste mer om EFT skulle jag använt den på mycket mer saker. Det kommer med tiden för jag gör EFT varje dag på massa olika saker och allt jag önskar kommer jag att få när jag väl inte har behovet längre. Visst låter det motsägelsefullt? Ja, det är lite motsägelsefullt det är för att när vi önskar något sänder vi till universum att vi saknar det och då ser universum till att vi saknar det. När vi inte längre saknar det talar vi för universum att vi redan har det. Moment22 för fan.  Vi hade skönhetstema och jag fick för mig att jag liknade Sylvester Stallone. Sara sa "ok Sylvester kan du sitta still nu". Hon hade redan kallat mig för Sylvester och vi skrattade så gott åt det. Sara har humor och jag får henne alltid att skratta från hjärtat.

  Sara har bacaillskräck och klarade inte av att en hund stampade med sina små tassar hos henne. Hunden gick ut för att kissa och kom sedan tillbaka hem till Sara igen. Medans Linda tog av sig skorna kom hunden in till vardagsrummet och mötte Saras blick. Sara sa "Hej" till hunden, fast hon inte var glad över att hunden redan var tillbaka. Sara ville inte tänka på att hunden hade kissat och kanske var nu mer oren än innan.

  Jag höll på att dö av skratt när jag såg Sara säga hej till hunden som om hunden vore en människa hon var tvungen att vara artig mot.

  I morgon är jag inbjuden till ett evenemang jag kommer att avböja för jag vill så gärna stanna hemma och landa. Linda ska komma till mig i morgon så jag vill umgås med henne i hemma miljö.

  Maskerad på Krusenbergs Herrgård och jag kallar det för Slott

  Aldrig skådat något vackrare och man fick helst inte ta bilder för folk vill inte ha blixtar då de tydligen kunde förstöra stråljusen från kristallamporna. Vad vet jag, men jag hann ta bilder i den vita havet en stor salong med massa vackra motiv på väggarna.  Vi var i den vänstra flygeln som kallas för vita havet eller white room.


  Förstår ni varför jag akut var hos frisören på Drottninggatan 2 mitt i min arbetspass? Jag klarar inte av att bära vackra masker med risigt äckligt fult hår. Jag fick även håret tvättad och fönad riktigt snyggt. Håret var finare än vad det syns på bild. Ovan är bilder då jag provade mig fram vilken mask jag skulle blir mest hemlighetsfull i.  Se hur fina bilderna är innan för väggarna op Krusenbergs Herrgård

  Jag var glad hela kvällen för jag fick sådan beröm för mitt vackra hår och hur fint jag passade i masken. Det var så trevligt med allt folk för de var så lätta att tala med.

  Många ville se hur jag såg ut utan masken och mot slutet tog jag av mig masken. Snart lägger jag in bilder på mig utan mask.

  Det var så vackert och jag önska att jag kunde bo så fint eller åtminstonde kunna sova på en fin Herrgård som mer såg ut som ett slott därför skrev jag att jag var på slott.

  Följ mitt liv och mina evenemang för jag blir bjuden på så mycket numera. Jag är inte en person som gillar att festa, men jag måste visa upp mig för att inte tappa läsare. Jag måste anpassa mig efter det namn jag bär.
  Den som ordnade maskerna åt mig frågade om jag var Hertiginnan på riktigt. Det är en mycket trevlig tjej som sålde denna mask och jag berättade i vilket samband jag skulle bära den så hon gav mig ett mycket fint erbjudande.

  I morgon skulle jag egentligen besöka henne och ta en kopp kaffe i hennes lilla uteservering på Öfvre Slottsgatan. Min schema är pressad så jag bad henne komma till mig i stället så ska jag intervjua henne och skriva om henne i bloggen.


  Jag vill gratta Linda för att hon fick en son

  Jag har hela tiden sagt till Linda att det är en pojke hon väntar. Hon träffade mig samma dag som hon åkte in till BB för att föda. Jag sa till henne att hon hade ca 4-5 timmar kvar och att pojken kommer komma precis när som helst.

  Linda har ett rent hjärta och därför har jag så lätt att känna in vad som väntar henne. Nedan bild på mig och Linda när hon pussar mig på huvudet och är lite berusad. Se hur hon pussar mig från hela sitt hjärta det är det jag tycker om med Linda. Allt hon säger och gör kommer direkt ur hjärtat.


  Café blå och spådom
  Visst har jag klippt bilden bra? Jag fick inte med hela henne på kort så jag fick klippa och klistra. I dag har jag nämligen varit och spått mig på café blå. Det första hon sa att någon saknar mig väldigt mycket. Jag fick upp tre sexor efter varandra dvs 666 vad jag vet så är det djävulens siffra.

  Allt jag frågade om skulle gå mig väl och någonstans tror jag henne. Jag har även köpt en bok om attraktionslagen för jag vill lära mig mer om tankens kraft.

  Det jag tror ska ske kommer att ske på ont och gott. Jag tror att man kan hjärntvätta sitt eget undermedvetna med EFT dvs man säger positiva affirmationer och knackar på meridianerna. Akta er för att göra det mot andra för det ni skickar dem kommer tillbaka till er.

  Jag har lärt mig att aldrig säga negativa ord ALDRIG. Den som lärde ut till mig har medvetet förstört vissa saker i mitt liv. Vad hon än har gjort den mentorn så har jag äntligen vaknat upp och insett hur man arbetar med EFT. Jag har fått lära mig helt fel och detta har hon gjort medveten för hon är en obehaglig människa man aldrig vet var man har. Hon är misstänksam och dömande hela tiden och tog rejält av min energi.

  I stället för att säga jag vill inte bli tjock, säger du jag vill bli smal. Förstår du?

  Nu ska jag prova EFT på mina armar som är elefanttjocka. Jag har även ben som en elefantunge. Vissa skickade in bilder på knubbsälar till mig och ansåg att jag hade deras kroppshydda. Folk har varit riktigt trevliga mot mig sedan jag började blogga.

  Ägaren till pizzaautomaterna & Groupon (Pierre Alwani med kollegor)

  Detta är Tamam Pierre som har tagit in pizza automaterna som just nu håller på att sprida sig till hela landet. Jag vet att han kommer att slå rekord i det han håller på med.

  För två dagar sedan blev jag medlem i Groupon som innebär att du får erbjudande från alla företag som har ett erbjudande. Tamam jobbar där också och är en av skaparna bakom det.  Han har gäster just nu från Utlandet för att han har ett framtida samarbete med dem snart.

  Här kan ni som inte är medlemmar bli medlem i Groupon och jag lovar er att ni inte kommer att ångra er. Det kostar inget att vara med. De erbjudanden som kommer är förvånansvärt bra jag lovar er.

   Bild: Relation tidningen

   bild: relation tidningen

  Kontakt

  Kioskomatic AB
  Bangårdsgatan 13 1tr
  753 20 Uppsala
  Tel: 018-418 33 50 | 0707884388
  www.pizzautomaten.se | info@pizzautomaten.se

  Jag gick väl till fel mocco café

  Jag skulle möta på kändisen som äger café mocco, men jag antar att jag gick till fel för det finns nämligen 3 stycken tillhörande samma ägare.

  Jag frågade efter honom efter att ha letat efter honom ett tag. Han var inte där och då förstod jag att jag var på fel café och frågade.

  Jag får väl ta det mötet en annan dag och berätta för honom vilket samarbete jag vill ha.

  Jag tog ändå bilder på café för att hjälpa honom med marknadsföringen.  Ägaren är inte mindre än Christos Neo som kommer ursprungligen från Grekland  Direkt efter mig klev en ung man in från Franska ambassade i fin kostym. Det är vad det är för folk som fikar på mocco. Det fanns mycket folk inom tv i Media så det var en salig blandning att folk. Man trivs direkt på stället och det fanns sådan ro i lokalen.

  Jag och Christos har även en gemensam bekant och det förvånar mig inte att min vän W redan känner till folk kring Stureplan. Hon har alltid varit mån om att känna rätt folk och dessutom i mängder. När man går med W på stan så hälsar hon på varannan person. Detta har aldrig varit något jag gillar att ha för många människor man känner. Jag föredrar att hålla mig anonym och inte lära känna varenda människa.

  Visst kan man lära känna folk om man vill, men jag vill inte. Uppsala är dessutom så litet att nästan alla vet vilka alla är, men i Uppsala hälsar man inte bara för att man vet vilka folk är.

  Modevisningen på Eklundshof

  I dag fick jag se manliga mannekänger som var med och visade kläder från Bredenberg.

  Det bjöds på mat, vin och efterrätt och det var en otrolig fin servixe man fick. Jag vet att det är samma person som äger Hotell Hörnan som även äger Eklundshof.

  Det var fin kvalité på maten och på servicen.

  Jag träffade på Petra Oscarsson som är gift med riksdagsmannen Michael Oscarsson. Petra håller på med Mary Kay och har lagt politiken åt sidan. Bland mannekängerna fanns även Ebba Bush och hennes mamma kom och häsade mig välkommen. Jag tycker att de var så lika mor och dotter.  Jag älskar levande ljus och jag älskar mörker och det som är dolt

  Man kunde köpa smycken på plats  Handgjorda portmonän med tillhörande örhängen  Nedan ser ni Ebba som mannekäng  Alla som deltog i modevisning fick också erbjudande från Bredenberg och min ska jag utnyttja i morgon innan jag jobbar. Jag kommer sluta tidigare i morgon för jag ska på storseans med de två killarna som intervjuade mig i går för sitt examensarbete på Uppsala Universitet.

  Jag får inte för något i världen missa storseans med Maria Therese Agerhill Bohman.  Nedan ser ni hur det ser ut på Eklundshof. Mycket vacker och magisk plats som ligger nära Polacksbacken och Ångströmslaboratoriet.  När de lottade ut massa varor från butiken Bredenberg var jag tvungen att ta bilen och åka i väg för att hämta en väninna som skulle besöka mig. Jag gav min lott till grannen och hade nr 33. Jag fick äran att plocka fram första vinnaren då konferenciern kom fram till mig och bad mig plocka upp lotten. Det var kul att få den äran och en stund senare var jag själv tvungen att åka vidare.

  Jag har haft bråttom hela dagen att hinna med allt och jag verkligen hann.

  Nedan bild är tagen i hallen på Eklundshof


  Staffan Blomén och Oscar Ahlin har intervjuat Hertiginnan

  Först var det meningen att vi skulle mötas inne på mitt kontor. Sedan bad jag dem komma till smedsgrän. Jag gick till smedsgränd och bad de som jobbar att skicka journalisterna vidare till St persgallerian där jag satt och väntade på dem.

  De vet ju hur Hertiginnan ser ut, men jag hade ingen aning om hur de såg ut. Båda studerar etnologi och har ett examensarbete de ska göra.

  Vi kommer åter mötas på torsdag för då ska vi alla tre på storseans på sanningsökarna för Maria Therese Agerhill Bohman ska då vara medium för kvällen.

  Jag bestämde mig för att besöka Ali på Tacos så att mina gäster får ta del av hans meny. Ali var där med Leyla och dottern. Jag berättade att jag skulle få gäster från Uppsala universitet. När de kom presenterade jag dem för Ali.

  Nedan ser ni Ali som är ägare av Tacos Baren. Menyn börjar med smårätter från 19 kr och större rätter från ca 59 kr. Väldigt bra pris och detta är öppningserbjudande. Passa på och ät nu när priserna är nere.  Grabbarna spelade in intervju på en adapt.


  Jag har blå lins på mitt vänstra öga

  Jag gjorde EFT för att kunna lägga in blå lins i mina ögon och jag klarade halva provet. Det är lättare med vänster öga eftersom jag är vänsterhänt. Den högra var omöjlig för då måste jag använda höger hand som inte allt har en bra motorik. Jag klarade även att ta ut linsen och det var lättare. Det blir inte denna mörka blåa färg som jag sedan ska utan jag kommer välja en ljusgrön eller ljusblå så att mitt utseende förändras drastiskt.

  Jag är helt osminkad för att kunna sätta in linser. Det ser ut som om jag har gråtit eftersom det kom tårar hela tiden för ögat är så känsligt.

  I morgon åker jag till Stockholm tidigt på morgonen för att jag har fått ett erbjudande dvs jag har ett ärende jag ska utföra på dagen och träffa massa folk. Mina besök till Stockholm har blivit täta och jag börjar verkligen älska huvudstaden för den för mig närmare mina drömmar.


  Hertiginnan har nu varit hos optikern och provat glasögon

  Glasögon ramar från Tommy Hillfiger  Glasögon från Marc  Glasögonramar från Ray-ban
  Attraktionslagen fungerar som ett klister

  Attraktionslagen är som klister. När du gläder dig åt någon annans lycka, fastnar deras lycka på dig! När du beundrar eller uppskattar något hos en annan person, fastnar de här egenskaperna på dig. Men när du diskuterar negativa saker hos någon annan, fastnar även de här negativa sakerna på dig och du tar in dem i ditt eget liv.

  Attraktionslagen svarar på dina känslor. Det du ger får du ta emot, och om du sätter etiketter på personer, omständigheter eller händelser i livet, då sätter du dem också på dig själv, och det blir vad du får ta emot.

  När du förstår vilken kraft din kärlek besitter, blir det ett heltidsjobb att lägga märke till allting du älskar hos andra människor. Det är det lättaste och bästa sättet att förändra hela ditt liv. Det fungerar mycket bättre än kamp och lidande. Det enda du behöver göra är att lägga märke till de saker du älskar hos andra människor, och vända dig bort från de saker hos dem du inte tycker om, så att du inte ägnar dessa saker några känslor. Hur enkelt är inte det?
  Observera att detta inte betyder att du skall vända dig bort från andra människor som har det svårt och inte bry dig. Nej, tvärtom, välj att se det bästa hos dem och hjälp dem att se det bästa hos sig själva och de möjligheter de har till ett bättre liv. Medkänsla (= aktivt) är bättre än medlidande (=passivt).


  Så gör du med slitna toppar.

  Madeleine är ett geni det är hon som med sin 14 åriga hjärna har kommit på att man kan använda rakhyvvel och raka bort slitna hårtoppar. Detta ska jag prova genast.

  Ser ni luggen som har begått självmord?


  I morgon är jag inbjuden till modevisning på Eklundshof av en Uppsala känd profil

  Jag ska se hur jag ska gå till väga för att kunna gå i väg till Eklundshof för en modevisning jag är inbjuden till. Det blir med mat, dryck mm

  Jag vill så gärna dit så jag ska höra mig för om det finns någon trevlig person som kan jobba i stället för mig sista timmen.

  Jag är tyvärr sent ute och hade det varit i dag hade det varit omöjligt för jag ska intervjuas efter jobbet. Det händer så mycket just nu och jag arbetar otroligt mycket och är väldigt trött numera.

  Jag försöker så gott jag kan innan jag går in i väggen.

  Nu ska jag bara kontakta Ebba Busch som jag första gången träffade när jag bjöd in henne för en poltitisk debatt då det var EU val. Jag bjöd in en EU kandidat från varje parti och sedan intervjuades de i mitt radioprogram.  Jag bör också köpa en ny kamera för jag har tappat bort laddaren till min egen. Jag kanske kan hitta en laddare för det måste ju finnas en sådan också att köpa.

  Hertiginnans senaste kreation

  Nu blev klippet upp och ned och fråga mig inte varför?


  American take away  Det är en helt ny kille från Konya som driver denna restaurangbar med amerikansk ursprung. Jag var där med vännen Seda och fick lära känna ägaren. Vi satt länge och pratade med honom då han gjorde oss sällskap. Han var jättetrevlig och otroligt smart affärsman enligt mig.

  Han sa att han hade mycket att lära sig av mig att han ville att jag skulle hälsa på flera gånger. Han var så artig och följde med oss ända till dörren och vinkade av oss.

  Vi blev väldgit trevligt bemötta.

  Stolarna såg ut som mussepigg öron och hemsidan hittar ni här.  Tapeterna var lika härliga och lite amerikansk inspirerade med färgerna och stjärnorna. Varje stjärna i den amerikanska flaggan representerar en av 51 delstaterna.  Den ligger på Årstagatan 6
  tel: 018-250060
  Öppettider alla dagar mellan kl 11-22  Det är inte svårt att hitta riktig Amerikansk pizza, vi finns nu i Uppsala!

  American Take Away hittar du på Årstagatan 6 i Sala backe. Ett besök hos oss kommer att göra dina sinnen tillfredsställda till 100%, smaker, dofter, atmosfär och service gör din lunch eller middag hos oss komplett.

  Vi serverar pizzor av den riktiga Amerikanska stilen med tjocka, frasiga bottnar men även traditionella Italienska pizzor.

  Du kan välja mellan flera spännande pizzor med olika botten i storlekarna small, medium och large. Vår Amerikanska pizza har frasiga kanten och tjock fluffig botten. Pizzorna gräddas i en speciell ugn med infravärme som uppnår 390 grader. Resultatet blir en härligt genomgräddad pizza med lagom knapriga kanter.

  American Take Away serverar även sallader, kebab samt á la carterätter.


  Revita lash advanced för Hertiginnans ögonfransar

  Jag har varit hos Sirin Nursery Aljaderi på Drottninggatan 2 och hämtat serum för ögonfransar som heter Revitalash advanced som man ska lägga på ett tunt lager varje kväll och sedan ska ögonfransarna växa riktigt långt. Jag har sett resultat hos flera bl.a Sabina Bergsted och Sirin själv.

  Jag tog den på notan och ska betala den nästa vecka. Jag tog den stora förpackningen på 3.5 ml som kostar 1290 kr.

  Om jag ska slå på något slår jag på riktigt stort.


  Det ska synas resultat efter ca 3 veckor och då återkommer jag och ger er feedback hur det har gått.

  Restaurang meze med Adanali Suleyman

  Jag åkte till Meze i dag med Sandra och lilla Oliver för att äta deras god mat. De har en otrolig fin service hur mycket de än hade att göra.

  Jag älskar deras äkta mattor på väggarna och att menyn har en historisk berättelse på framfickorna.  Mötet jag skulle ha i kväll har ställts in för jag har nu gäster hemma och ska engagera mig i dem.

  snart firar vi min storebror halil som är studen på Ångström

  Om 50 år bli han färdig med sin utbildning som civilingenjör teknisk fysik och man har redan nu sattit upp skyltar av hans firande.  Jag är hemma nu och väntar på Seda och kl 21.00 ska jag lämna min storebror Ali på en fest som håller till på ringgatan för bara män.

  Hemlösa katter söker Stödhem/jourhem  Föreningen Samvetet/Uppsala Katthem är i alltid i behov av jourhem åt hemlösa katter. Och nu till sommaren behövs det om en fler. Då många katter behöver kattvakt eller permanenta jourhem. Både tama och skygga katter som kräver en del tid och hantering för att kunna bli sociala trygga katter.
  Som jourhem tar du hand om katten, ger den tak över huvudet, omvårdnad och kärlek. Föreningen står för veterinärvårdskostnader och erbjuder alla jourhem en kontaktperson.

  Många katter står på kö för att få komma in och utan jourhem kan vi inte ta in dem.

  Kan du tänka dig att vara jourhem eller kattvakt under sommaren läs mer på www.samvetet.com,
  ring 0708-118617 (säkrast efter 18.00) eller maila till jourhem@samvetet.com.

  Katterna på bilden heter Niki Lauda, Musta Walker, Murre och Jocke. De är 5 av de drygt 1600 katter vi kunnat hjälpa sedan starten 2004 - tack vare våra jourhem.

  Hertiginnan har ordet
  Jag gillar bäst katten längst ner i mitten som jag tror heter Murre. Jag älskar just det utseendet av katter för när jag var liten så kände jag en snäll katt som hette Kasper, som såg ut så.
  Jag är själv medlem i Föreningen Samvetet

  Antik butik i Bälinge  Svista 8 km norr om Uppsala

  Postadress:

  Bälinge - Svista 55

  755 93 UPPSALA

  Tel/Fax: 018 367778

  Mobil: 070 566 81 77


  Om du vill ha mer kärlek  Om du är tillsammans med en kille och vill att han ska älska dig mer bör du göra följande kärleksformel

  Nämligen att ha ett rosa ljus, skriva min önskan på en papperslapp, rulla ihop den o kyssa den samtidigt som jag tänker/säger min önskan för att sedan låta den brinna upp

  Jag lovar er att detta fungerar för jag blir mer och mer omtyckt av alla människor jag har gjort detta på. Jag hade vänner som inte tålde mig och nu älskar de mig.

  Mytologin med vodoo

  Så här ser en Voodoo symbol ut lite symmetrisk och identisk på alla sidor precis såsom jag vill ha ett mönster. Jag är konstnärlig och när jag målar konst så har jag alltid varit noga med att göra det symmetriskt. Det ska bilda ett mönster som är harmoniskt.  I många filmer och TV-serier har voodoo kommit att förknippas med zombier och så kallade voodoo-dockor. Båda företeelserna existerar i voodoo-religionen, men är lika sällan förekommande som exorcismer är i kristna samfund. På grund av detta används inom modern religionsforskning ibland termerna vodou eller vodun.

  I väntan på att Sandra ska komma hem till mig

  Jag är en mycket trevlig och social prick som älskar gäster. Jag gillar att uppvakta mina gäster med den bästa servicen.

  Nedan ser ni Maria Fält och Aynur Beydogan när vi träffade i lördags och talade om kvinnans rättigheter och om hedersmord. Båda dessa damer var med vid invigningen av Fadime Sahindal Parken precis vid Hotell Hörnan om jag inte minns fel.

  Vi hade väldigt mycket att tala om och bytte ut mycket erfarenheter. Aynur berättade för Maria att hon var där för att jag skulle känna mig mer Trygg. Kan man vara så underbar och finnas för någons annans trygghet? Jag verkligen älskar Aynur för hennes godhet. Må alla människor få hennes hjärta av Guld.  Nedan bild är på Selvi och Midia inne på mitt personalrum på jobbet. Jag har personalrum där jag brukar ta emot mina besök innan jag jobbar. Det blir då lättare att ge service till sina gäster än om jag tar emot dem hemma för att sedan skynda i väg till jobbet.

  De som vill möta mig för samarbete brukar då boka in en vardag då jag ska jobba och möta mig i Gallerian och sedan följs man åt till personalrummet.  Jag är en person med många vänner då jag är en mycket omtyckt person. Jag har också många hobbyn och flera jobb jag försöker sätta ihop till en röd tråd utan att lyckas med det ännu.

  Jag gillar att vara i gång med mycket aktiviteter och det har blivit ännu mer detta år än någonsin. Mycket krockar med varandra. Jag måste ha en mentor som kan vägleda mig som har stort tålamod.

  Jag trodde att jag hade en bra mentor, men det visade sig att jag blev mentor åt personen.

  Ser ni vem som döljer sig i dessa bilder?

  Nedan ser ni mig när jag fick träffa hela media teamet i Stockholm på Premiären. Jag fick ju inte ta några bilder för att inte hinna före dagstidningarna med nyheterna.  Denna kväll var det mest fantastiska jag upplevt under hela detta år. Jag har äntligen hittat min plats i tillvaron och äntligen hamnat bland människor där jag kan vara mig själv fullt ut. Dessa människor har en otrolig respekt för mig och de lyfter fram mina dolda sidor.

  Jag rekommenderar därför alla att följa sitt hjärta och följa sina drömmar. Endast om ni gör exakt det ni själva drömmer om som ni möter människor som kommer att uppskatta er för den ni är. Man kan dela upp mitt liv i före och efter denna kväll.

  Jag har nu kontakt med många människor i Stockholm och funnit vänner för livet. Nedan är en trevlig Café som jag besökte på söndagen efter mitt affärsverksamhet/hobby som jag sysslar med på söndagar. Jag hann inte sminka mig så jag fick köra bil och sminka mig samtidigt.

  Kolla in taket med bröd och kakor som händer i luften. Jättefin café där jag möttes upp av en man inom media som jag är skyldig en gåva till som han vägrar ta emot för att jag är en kvinna. Han bjöd på fika, tog mig runt centrum, presenterade mig för sina vänner och vägrade låta mig ge en gåva tillbaka. Han har lovat att hälsa på mig i Uppsala.

  Det är kringlor i taket lite pippi långstrump villa ville kulla över det hela.  I dag mötte jag en annan man som kom och hälsade på mig. Det är en person man aldrig hinner ta tag i för han har alltid så bråttom. Han är engelsman fast mörkt hår och bruna ögon. Det verkar som om de flesta engelsmän är mörka. Jag testade i varje fall hans intution och gav honom några tarotkort. Jag är ledsen, men jag blev inte klokare av hans råd.

  Han pratade om en person (D) som jag snart ska möta.

  I dag har Hertiginnan tagit ett viktigt beslut

  Jag vaknade och tog ett beslut jag länge har gått och funderat över. Nu ska det verkligen sättas i gång och jag börjar med det i morgon.  Jag har blivit som no no no cat och kan inte ta emot nej hela tiden. Det kliar i fingrarna på mig och jag satte ut denna och redan har flera tittat på den.

  RSS 2.0