Snart ska jag på utbildning på swedbank

Jag har blivit inbjuden till en utbildning för företagare inom Swedbank för att lära mig hantera ett företags och dess investering. Det blir 18 oktober och då kommer jag att ta ledigt från jobbet hela dagen. Det kommer att bli mer och mer ledighet för mig då jag ska utbilda mig.

Mitt mål är att då jobba inom kontoret i Stockholm. Jag har inte mycket att göra i Uppsala och jag har en vänskapskrets i Stockholm som vill att jag jobbar med dem.

I dag var jag på migrationsverket då jag assisterar en jurist med några uppgifter. Hennes företag expanderar hela tiden och hon har en bra omsättning. På Swedbank kommer jag lära mig mer för att på så sätt även vara till hjälp för henne. Jag har nu jobbat 6 dagar i veckan för att kunna ha råd att utbilda mig.

När det kommer till arbete och utbildning är jag lycklig lottad som kan i stort sett göra precis vad jag vill. Jag har många förutsättningar för att nå mitt mål. Jag har assisterat juristen på dagarna och jobbat inom mitt eget företag på kvällarna och jobbar även söndagar. Jag har träffat mycket trevliga människor på mina företagsbesök och jag kommer i morgon publicera bilder av företagare en som jobbar med ungdomar och en som tillverkar egna smycken.

Om 2 dagar är det fotografering då jag ska agera modell tillsammans med en hemlig gäst som de flesta i Uppsala känner till. Jag kommer att publicera alla bilder i bloggen.Detta visste du inte om jämlikheten

Eftersom det har blivit väldigt jämnlikt mellan män och kvinnor så lever männen längre. Alltså krävs ett hårt arbete för att man ska leva längre. Det är också överskott av män i Uppsala och det föds flest pojkar nu förtiden. Just Uppsala har flest män över hela Sverige. Därför kvinnor ska ni ha råd att vara kräsna för nu är de verkligen som bussar. Missar du en står dig så är det bara och vänta på nästa buss för de åker oftare och oftare.

Jag har tittat på film hos Sandra Medina

I dag kom Sandra och hämtade mig med bil fast hon bor väldigt nära. Jag gick ut i nattlinne för jag orkade inte byta om för att det var så sent. Jag satte på mig mina tofflor och en kappa för att se på film med Sandra. Hon hade eritriansk bröd som gäser i 3 dagar som pannkakssmet innan man gräddar den. Det var otroligt gott och man ska helst doppa den i stark dressing med köttfärs.

Först såg vi en indisk film och de är alla lika. Killen springer efter tjejen och hon ger honom ständigt kalla handen. Ju mer en kvinna inte vill desto mer springer männen efter henne. Visst är det så det bör se ut att en kvinna får vara kvinna och mannen ska vara man. Det är viktigt att behålla könsfördelningen och aldrig byta roller för då kan man till slut spela att man är en hund eller katt.

Man borde göra rollspel att om jag är hund denna vecka får du leka att du är katt och nästa vecka byter vi roller.
Intervjun på magasinet filter

Kristoffer Viita, Frilansjournalist hörde av sig till mig för en intervju. Jag har nu läst det senaste numret av Filter och aldrig stött på sämre intervju. Han skriver saker man redan hört förut och tjatar om samma namn om och om igen. Bloggvärlden har utvecklats och han verkar inte vara införstådd med det.

Han skriver det alla redan vet och det fanns inget att lära sig av intervjun. Det fanns inget uppseendeväckande utan samma gammla tjat kring samma personer. Det var den sämsta granskningen jag har varit med om och så tråkig att läsa.Telefon: +46706325771
Mail: Kristofferviita@gmail.com
Stockholm

Storseans med Maria Therese Boman Agerhill

Storseans med Maria Therese Boman Agerhill
Medium & Healer

utbildad av Terry Evans

29 sept. 18.00-19.30

Pris:150:-

Begränsat antal platser
Anmälan till oss på 0293-660 40 eller 073-318 18 61

Maria Therese kommer även att ha några tider för privat sittning 30 sept. ring för bokning

http://mithera.atspace.org/
http://mehedebykursgard.se/

Snart ska jag träffa författaren till snabba cash

Jag kommer då att åka till Stockholm för att träffa Jens Lapidus som har skrivit boken snabba cash.Snart blir det många turer till Stockholm för min del beroende på hur mycket jag orkar åka. Jag försöker få människor till Uppsala om de ska möta mig, men i detta fall så sker mötet på Scandic Hotell i Stockholm. Jag vet inte vart de ligger och det kommer att finnas människor som tar mig dit för jag reser aldrig ensam.

Detta kommer att ske i början på nästa månad. Mer om detta kommer jag att skriva om när det närmar sig och varför jag kommer att träffa honom.


Kolla in barnhemmet för sengångare

En av dem vill inte se människor tidigt på morgonen då hon är för trött och täcker sitt ansikte med en handduk.

Jag älskar deras ansikten.


Hyllat hårmärke – äntligen i Sverige

Ser ditt hår torrt och livlöst ut? Nya hårprodukterna från Macadamia har skördat stor framgång i Sverige och man kan läsa om deras fantastiska egenskaper i var och varannan skönhetsblogg.

– Hårmasken är en av våra absoluta storsäljare, berättar Michael Gegerfelt, vd för Sveriges största beautyshop på nätet Eleven.se.

Läs om produkterna här

Många svenskar tycker att det är svårt att hitta bra hårprodukter som gör håret snyggt och lättskött. När Macadamia Natural Oil introducerades i Sverige växte namnet snabbt och blev ett av de mest populära märkena på marknaden.

"Rekommenderar denna inpackning för alla. Det är den bästa jag har provat! Gör mitt färgade svintohår alldeles mjukt och underbart"

/ Skrivet av en nöjd användare

Macadamians populära produkter:

 • Reparerande mask
 • Helande oljesprej
 • Fuktgivande schampo
 • Serie för fint hår
 • Vårdande balsam
 • Oljebehandling
 • Återfuktande balsam

Gjort på näringsrika oljor

Den reparerande hårmasken har det skrivits oerhört mycket om både i bloggar och tidningar.

– Den är väldigt populär. Hårmasken har en återuppbyggande effekt och ger torrt och skadat hår vitalitet, säger Michael Gegerfelt.

– Repair Masque ger en näringskick till sommartrött hår. Många kunder säger att de får en helt ny elasticitet och glans efter en kur.

En anledning till att användarna har hyllat produkten till skyarna sägs vara dess unika sammansättning av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor – macadamiaolja och arganolja.

”Helt underbar. Kan bara stämma in i lovsången. Som jag har letat efter något som verkligen fungerar på mitt slitna kraftiga hår! Jag blev helt förbluffad över resultatet. Jag måste bara köpa mer! Rekommenderas starkt"

/ Skrivet av en nöjd användareHelverkande kur för trött hår

Om du vill skämma bort dig kan du köpa hela setet som får ditt hår att bli naturligt vackert. I paketet ingår schampo, helande oljesprej och återfuktande rinse.

”Detta är den absolut bästa inpackningen jag testat. Följer man anvisningarna och låter den verkar i minst sju minuter så får du fantastiskt glansigt och välskött hår oavsett hur slitet det är. Dessutom luktar det gudomligt”

/ Skrivet av en nöjd användare


Hertiginnan är svag för röda klänningar

I dag provade jag en röd klänning och jag är väldigt svag när jag ser rött. Jag köpte i varje fall en cerise färgad klänning som jag inte vet när jag ska använda. I morgon är det fest på Solna Hallen.

Det halsband jag har på mig kom ur detta paket till mig. Det var så fint inslaget.Jag gillar lockar i håret även om jag passar bättre i mitt raka hår.


Drop dead diva

Hittade filmen på Sabinas blogg så jag undrar Sabina är detta en serie? Jag tittar aldrig på tv och följer bara en serie och inget annat på tv.Drop dead Diva handlar om Deb, en blond och ytlig ung kvinna som söker modelljobb. Hon är med om en bilolycka och i och med det så hamnar hennes själ i himlen. Hon förklaras där som en "zero-zero", en person som är varken ond ellre god. Hon gillar inte vad hon hör och hon trycker på en knapp som hon tror ska skicka tillbaks henne till jorden. Sagt och gjort, hon hamnar dock i en annan kvinnas kropp. Kvinnan är Jane. Jane är en begåvad smart och hårt arbetande advokat. Deb/Jane måste nu ta tag i denna situation och till sin hjälp har hon Fred, mannen hon träffade i himlen och som nu blev degraderad pga Deb's handling.

I går såg jag ut som ett litet monster

Jag hade henna i håret och denna gång var det verkligen äkta. Så fort man spillde så blev det rött. Den andra i tyg ändrade aldrig form, vad var det för något? Det är inte pengarna utan det är all den möda jag la ner 2 dagar i rad och 2 nätter i rad. Vet ni hur svårt det är att tvätta ur henna? Jag tvättade håret innan för det är mycket lättare att fördela henna över fuktigt hår. Handukstorka och sedan smeta in det i håret tills du får en turbanliknande huvud.

Råga på allt så läste jag på turkiska sidor om vad zinkpasta kan göra för hyn och jag smetade in mig med ACO zinkpastan från apoteket. Sedan var det ett helvete att tvätta bort den från ansiktet på morgonen. Fortfarande har jag zinkpasta som har fastnat i mina ögonbryn. Så om ni ser mig i dag så ska ni veta att jag brukar vara snyggare. Färgen har blivit rött och bilder på mitt hår kommer upp senare.

Min hy blev torr och finnarna var helt borta nästan.Jag mår fortfarande inte helt bra efter ingreppet i mitt högra ögonbryn. De har ju bränt den, men det är läkt nu. De snittate upp redan befintlig ärr jag hade ovan som jag fick när jag var liten. Jag fick en fjärrkontroll i ögat som liten och det gav mig nedsatt syn och min pupill kunde inte röra sig. Jag blev förlamad på det ögonbrynet och de brände en nervbana ovanför och sydde igen. Nu kan jag röra på min högra ögonbryn för de brände bort den förlamade nerven. Det syns inte att jag har gjort något då folk är vana att se mig med ärr ovanför ögonbrynet. Zinkpastan är även bra för sårläkning och tro mig det läkte ut ögat helt med zinkpastan. Mirakel kräm för fan men djävla svår att tvätta bort för jag har kvar det i mina ögonbryn. Jag har t.o.m använt peelande s.k sandpapper för att få bort men, näääääääää den ville fastna.

I dag ska jag i varje fall försöka jobba fast jag fortfarande är yr i bollen. Jag tål verkligen inte morfin för jag fick huvudvärk i flera dagar. De har ringt varje dag och frågat hur jag mår. Skjuksköterskan ringer själv och pratar av sig om EFT behandlingen för hon känner verkligen att hon har hittat någon att tala med. Jag ska om en vecka ringa henne och fråga om saker har löst sig ordentligt för EFT fungerar efter 2 veckor galant på alla affirmationer man tror på.

Hertiginnan har blivit galen

Eller jag kände mig som en galning när jag tog på mig mina tofflor och åkte till Gränby Centrum för att inhandla dagens skönhetsprodukter:

Lösögonfransar
Zink pasta (Cinko på turkiska)
Turkiska sidor är bäst när det handlar om skönhetsvård.Jag kan inget om bank och vet inte hur man tar ut eller sätter in pengar. Jag hade fått mina skattepengar och gick till Exchange på Gränby Centrum och ställde min fråga om jag kunde ta ut pengar. Det kunde jag visst och för pengarna köpte jag allt som fattades mig inom skönhetsindustrin just nu. Jag klampade in med tofflor och gick därifrån med glädje.

I kväll kl 22 kommer jag ha föreläsning för en person och ska därför göra EFT innan jag börjar föreläsa för att inte ha lånade kroppar omkring mig och bli galen av det. Man får inte glömma att lämna tillbaka kropparna.

Jag var inte bra på att färga håret förut som ni ser är det fläckigt. Nu ska jag se till att det blir en jämn och fin färg.


I stället för morfin när man ska operera

Har ni tänkt på att när man kanske ligger på sin hand eller har vridit den under sömnen så domnar handen bort. Den domnar bort till den grad att man tror till slut att det inte är ens egen hand. Vad händer i kroppen när en hand domnar bort och man inte känner något. Vad är det man har hindrat ner i handen eftersom den har tappat bort sin känsel helt.

Detta är något läkarvården borde ta tillvara på och fundera över om man inte kan se till att den del av kropp som ska opereras domnar bort av naturliga skäl utan ingrepp och mediciner. Vad det än är som man hindrar för att känna så kan man göra detta på en naturlig väg. Kanske genom en apparat som klämmer till området på ett sätt att man till slut inte känner området.

Jag har läst medicin och jag har tolkat inom sjukvård i flera år. Jag kan mycket om medicin och därför har jag ibland idéer om hur man kan ändra i sjukvården.

Jag blev själv väldigt felbehandlad av sjukvården då man inte kunde upptäcka att jag var APC resistent. Jag vände mig till patientombudsmannen som gav mig så korkade råd att jag skrev tillbaka "kör det där med rödluvan i stället": Hon blev arg och skrev tillbaka att jag behövde inte vara så elak. Jag skrev tillbaka att hon behövde inte komma med tomma råd.För mig kändes det som om ombudsmannen var den grymma vargen i sagan om rödluvan.

skönhetstips för att få jämnare hy

Ta ris och skölj riset i vatten. Det vatten som får vit färg av själva riset ska du tvätta ditt ansikte med. Den tar bort ojämn pigmentering och ger dig en jämnare färg på hyn. Bra för dig som lätt får fräknar av solen eller har fläckig hy.

Se nedan hur ni samlar vattnet från tvättad ris.Du kan även ta citronsaft i din dagliga hudcreme och smörja in dig med den för att få bort fett och ojämnheter från din hy. Även den tar bort fläckar i ansiktet.


Nu är Hertiginnan åter riktigt blek & föreläsning för kvinnor

Jag hade fått en fin färg av solen, men nu när jag har varit hemma hela tiden så har jag snabbt blivit vit igen. Jag har så lätt för att tappa färg bara jag är hemma några dagar. Jag har även blivit av med mina finnar och undvikit choklad i mängder. Jag är nämligen allergisk mot:

Kakao
potatis
morötter
fullkorn
rött vin
sötningsmedel av alla slag. Om jag tuggar för mycket tuggummi som innehåller sötningsmedlet xylitol så har jag svårt att andas efter ett tag.
Citrusfrukter som apelsin, mandarin och citron

Slutar jag med ovanstående varor och inte äter alla samtidigt så lider jag inte av finnar och utslag. Om jag korsar dem kors och tävrs ser jag ut som en pizza i ansiktet.

Jag har åter haft massa gästerna och den sista gick för 10 minuter sedan. När Hertiginnan är hemma så kommer alla och vill umgås för folk vet att jag är social som en delfin.

Jag har även hunnit föreläsa i mitt hem för en tjej och det har gått jättebra. Sjuksköterskan ringde igen och berättade hur hennes liv har ändrats sedan hon träffade på mig. Jag är ju född i jungfruns tecken och tycker om att ta hand om människor och växer när jag kan vara ett stöd åt andra kvinnor. Jag har enorm kapacitet att dela med mig av mina kunskaper till andra kvinnor. Jag är trygg och stark i mig själv och mår bäst när andra får min hjälp. Jag har lätt för att dra till mig människor som är varma och just nu har jag mycket folk omkring mig som kramar om mig hela tiden och det ger mig vad jag behöver.

Vi har varit ett gäng hemma och lagat mat och vissa har drivit oss till vansinne genom att börja skratta när vissa sitter och gråter. Behöver jag tala om att den som skrattade var en primitiv född kön dvs man. Självklart är det en man som skrattar när kvinnor är djupa och gråter. Vad ska man göra med dessa primitiva varleser? Vi måste lära oss att leva med dem sida vid sida på denna jord utan att ha ihjäl dem.Drömmer ofta om leksaker

Jag har drömt samma dröm om och om igen att jag är bortrest och ska ta hem mina saker. Det är lådor efter lådor fyllt med leksaker och prydnadssaker. De är så vackra allihop och jag kommer också i håg alla mina saker en och en. Jag drömde om att jag hade mycket saker som jag hade tagit med mig på en resa som jag skulle försöka ta hem igen. Det var porslindockor och en av dem var jag själv. Jag satt i ett runt rum med gula höga gardiner med flera porsliner och jag själv var en av dem. När jag såg på de övriga porslindockorna var det som om jag alltid hade vetat vilka de var. Det är så konstigt det här med drömmar att man är inte ens förvånad om man drömmer något för då känner man att man alltid har haft det livet.Jag packade in massa saker i otroligt fina vitrinskåp som var väldigt små. Jag bar allt som var mitt till ett rum och gick för att hämta porslindockorna också. Jag la mig själv (porslindocka) i ett skåp och ville inte att någon skulle röra den eller klä av den. Den hade gula kläder på sig och jag hade inga andra kläder att sätta på den och jag ville inte byta kläder om någon skulle se dockan var det ju mig de såg. Jag försökte byta kläder på dockan utan att någon skulle se så jag hämtar ett levande ljus och är sedan rädd att håret ska brännas på dockan. Dockan tittar på mig och jag på henne och sedan ser jag att det är verkligen mina ögon dockan har. Hon rör på ögonen och ser på mig hela tiden. Jag undrar om hon verkligen vill vara jag. Jag frågar om jag får hålla i henne om jag får byta hennes kläder. Jag vill aldrig ta i henne om hon inte vill att jag tar i henne. Jag vill inte flytta på henne för tänk om hon ramlar och slår i huvudet. Jag lämnar dockan till en person och sedan ångrar jag mig och tar tillbaka den och ger det till en stor docka. Jag tänkte en docka vet bäst hur man behandlar en docka. Det var också läskigt för de stora manliga dockor var dockor fast som var 300 år gamla dockor och min docka var inte alls gammal.Jag tog dockan i från dem också och låste in den i ett vitrinskåp och tog med mig den. Jag hade massa kalle anka tidningar som jag också skulle ta med. Sedan fanns det bara oranga och blåa kläder som jag lämnade kvar. Alltid har jag i flera år haft leksaker i kartonger som jag blir glad över att jag kommer i håg att jag äger.
Fan va juryn på idol är taskiga mot små tonnåringar

Denna tjej hade skinn på näsan och sa i från när de sa att hon sjöng falsk.

Här sjunger juryn med indiern och då blir hon glad och tror att hon har halva inne, men icke.

Den här killen pratar med stängd mun.
Man har lust att säga ta ut den skit du har i munnen så man hör vad du säger människa
(Yani agzindaki boku cikar ne dedigini duyalim.)

Det jobbiga med Idol är att de är så elaka och man skrattar åt dem. När man sedan gör inlägg om det så läser de alla bloggen och sedan får jag ändra i inläggen. Varför söker folk på sig för att ständigt klaga? Detta inlägg kommer folk inom kort och klaga på.

Denna restaurang i Gottsunda har totalt brunnit ner

Folk bränner ner mer och mer restauranger i Uppsala nu senast så har denna helt brunnit ner och det finns bara aska kvar. Vem som ligger bakom denna och restaurang Lingon är fortfarande oklart.Denna har samma mat som kolgrillen i Heidenstamstorg och har bytt flera ägare. I går natt brann den ner totalt och vem som har orsakat det är ännu oklart.

allianshallen i uppsala hade kattutställning i går med 800 katter

Någon hade missförstått tävlingen om vackraste katt och hade tagit med sig sin mus för att anmäla den som vackrast. Den blev inte ens inskriven och blev diskad direkt.Den som vann skönhetstävlingen i går var nedan katt. Katten själv verkar föga intresserad av kampen om skönhet.Nedan ser ni rasen ragdollNorsk skogkattEn vacker katt och den ser inte ut att vara en trevlig personTävlingen avslutas i dag på söndag.

De hade blandat alla raser och det var ingen ordning. Man borde placerat katterna efter deras raser så att man vet vad man ska gå efter om man tex vill se på en Brun burma. Folk blev bara trötta och förvirrade över att de var lite huller om buller med raserna. Tips från Hertiginnan att sära lite på raserna och håll en viss ordning så blir det proffsigare.

Kung Carl Gustaf till salu

Den anrika båten som har tagit Uppsalabor till turer längst fyrisån och skokloster är nu till Salu.

Nuvarande ägaren Anders Månsson är ju 70 år gammal och orkar inte längre med båten. Han hoppas att någon ska köpa den och fortsätta att driva den på samma sätt som han har gjort sedan 80 talet.

Det är en ångbåt


Kicks fyller 20 år och Hertiginnan har blivit guld medlem

Jag får hem erbjudanden nu hela tiden och ständigt nya talonger med 20 % rabatt på vilken vara jag vill och 25 kr rabatt på vilken vara jag vill.

Jag vet inte vad det innebär 99med guldmedlem, men jag antar att man går upp i graderna och får mer erbjudanden. Jag är inte riktigt säker, men det är vad de skriver till mig att jag är.

Det sår att Kicks Club introducerar medlemsnivåer

Det finns 3 nivåer

0-999 poäng member
1000-2999 Silver
3000 och mer är Guld där ligger just nu Hertiginnan

Det är beräknad för 12 månader.

Nu lanserar Kicks också ett eget märke och först ut är ett nagellack som heter Kicks make-up. De finns i 40 olika nyanser och kostar 39 kr styck.Jag tycker att det borde finnas 4 nivåer för dem som handlar mer än andra. 3000 kr per år blir ju 250 kr och så vitt jag vet så handlar jag mer än så per månad. Det finns fler bloggare och skönhetsdrottningar än jag som använder det mesta av sin lön på skönhetsprodukter. Skapa en nivå till för oss som bloggar så kommer Kicks att bli större lovar jag som Hertiginna. I affärer har jag alltid rätt. Snälla snälla ni på Kicks ordna en nivå till för Hertiginnan.

Jag har fått prover från företaget NeoStrata

Jag ska nästa vecka färga håret med henna jag köpt från Life hälsokostaffär från märket Herbique. Jag köpte 3 kartonger för säkerhetsskull så att det ska täcka hela håret.Dessa produkter har jag fått i gåva av företaget Neostrata för att marknadsföra dem på bloggen så detta är ett sponsrat inlägg. Jag vet ej hur mycket produkterna kostar men ni kan se före och efter bilder samt lite info om produkterna. Även dessa ska jag använda och återkommer sedan vad jag ansåg om produkterna.

Det finns 3 typer av produkter som ni kan se rynkor, pigmentering och för ärr efter acne och PCO. PCO står för polystiska ovarier och är en kvinnosjukdom som innebär för mycket manliga könshormoner testestoren. Antingen får kvinnan acne och hårighet eller så lider hon av övervikt. Man kan inte ha båda problemen samtidigt utan bara ett av dem.

Spot Treatment Gel

Gelformula som punktbehandlar akneblemmor. Innehåller AHA, salicylsyra samt retinlyacetat ( A-vitamin derivat) Vid svåra problem tillsammans med Clear Skin Solution. Använd morgon och kväll.

Clear Skin Solution

Behandlar svårare akne problem. Penetrerar igentäppta porer. Avlägsnar akne och låter huden läkas. Har antiinflammatoriska egenskaper. Används innan Spot Treatment Gel. Morgon och kväll.

Brightening Cream SPF15

Blekande kräm för användning under dagtid, sammansatt för att bleka och exfoliera missfärgningar i huden såsom fräknar, åldersfläckar orsakade av solen men även pigmentfläckar. Innehåller ett bredspektrigt UVA-/UVB-skydd för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon .

Pigment Lightening Gel

En idealisk produkt för alla som önskar bleka missfärgningar på huden som fräknar och åldersfläckar, orsakade av solen. Perfekt även till pigmentfläckar. Applicera ett tunt lager på hudområdet som skall blekas två gånger dagligen. Dagtid rekommenderas lämplig NeoStrata dagkräm. För snabbare resultat, rekommenderar vi att Du på kvällen applicerar Renewel Cream efter applicering av Pigment Lighening Gel. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon .

CitriateTM Treatment System

En intensiv antiåldrande peeling behandling som används för hemmabruk efter en eller flera NeoStrata peelingar på klinik. Används för att synbart förbättra och vidhålla slät och fräsch ansiktshud. Kan användas av de som inte har känslig hud. För mer information, kontakta din läkare.

Problem Dry Skin Cream

Denna fantastiska kräm har unika sammansättningar av AHA:er samt PHA som är verksamma enligt kliniska studier och används för att behandla extremt torr hud som inte svarar på annan behandling. Rekommenderas till olika former av hyperkeratoser som xeros och iktyos samt psoreasis. Torr problemhud på fötter, hälsprickor, armbågar. Keratosis Pilaris. Minska appliceringsfrekvens om irritation uppstår.
Applicera morgon och kväll.


Hertiginnan rekommenderar filmen The kings mistress

Jag rekommenderar denna vackra film som handlar om en Kung som väljer vilken kvinna han vill. Han väljer en kvinna gjord av sten utan känslor för honom som till slut kommer att bli kär i honom. Mycket starka scener och mycket romantik.


Second hand butiker i Uppsala

Ruth & Raoul

Är en vintagebutik som även har lite second hand. Utbudet är brett och rymmer både klassiker och lite mer udda. Plaggen köps in på turnéer i Europa och runt om i Sverige. Butiken har även en ändringsateljé så att de kläder du hittar får en perfekt passform för just dina former. Asså jag blev superglad när jag läste om den här butiken jag bara måste besöka.

Var: Sysslomangatan 14
Öppettider: Måndag-Fredag 12-18 lördagar 11-15

Dreamers Vintage

Det är Eva Myrberg som driver butiken. Det finns plagg här som har använts vid bal på slottet, kan ni tänka er det? Detta lät så lockande för Hertiginnan att jag måste kuta dit här och nu.

Var: Vretgränd 6
Öppettider: Tisdag-Fredag 14-18 lördagar 14-17


Jag hjälpte en katt på mammas gata

Det finns en vit katt med svarta fläckar i ansiktet som brukar vilja att jag öppnar porten där katten själv bor. Den kommer fram till mig och sedan visar mig vilken port den bor i.

När jag har försökt öppna porten visar den sig vara låst efter kl 21.00 därför beslutade jag att skriva en lapp på porten för kattens skull.Glöm inte katterna som blir utelåsta se till att de kan komma hem även när porten är låst. Jag fick väldigt dåligt samvete när jag inte kunde släppa in katten.

Min bästa väninna högg mig i ryggen (parodi)

En helt vanlig dag på jobbet råkade jag se en person och skriver till min väninna och berättar detta. Till svar fick jag

"kan du ge personen en surrogat-smäll"

Högt som en idiot skrattar jag för att hon kommer på nya termer som "surrogat". Vad hon menar att eftersom hon inte kan smälla till personen så får jag göra det åt henne dvs "surrogera" åt henne.

Jag tycker hon är elak som skriver roligt när hon vet att jag jobbar och inte kan skratta högt och hysteriskt som en idiot nyss kommen från mentalsjukhus.

En sann vän gör inte detta

Elaka unge där

Min nya kjol

Jag gillar egentligen inte mönstrad tyg utan föredrar helfärgade tyger. Vill påminna er om att jag har pratat med min mamma angånende henna. Hon sa att henna i tyg inte var äkta henna. Hon sa att vill jag ha äkta ska jag vända mig till apoteket. Jag ska i helgen köpa den på apoteket och då ska ni se Hertiginnan med röd hårfärg i gen. Nu har all färg i håret runnit bort tillsammans med henna. Mamma berättade också om att har man färgat hår så rinner all färg av och sedan kan man färga håret i vilken färg man vill. Min mamma är lyhörd och berättar gärna och svarar gärna på mina frågor i detalj om man först ger henne en kopp thé.I dag var jag med min mamma på Sommarro och åt middag. På vägen hem frågade jag henne hur hon orkade uppfostra 6 barn. Min mamma älskar att vara martyr så hon började berätta om sitt martyrskap direkt. Hon har alltid bråttom och jag hade inte hunnit äta färdigt då hon började gå tillbaka mot bilen.

Sandra hade lagat korvstroganoff och en annan maträtt och bjöd dit oss. Jag visste inte att min mamma hade kommit med bilen för att hämta mig och ta mig till sommarro. Jag ska till Sandra en annan dag. Jag saknar vår helg då jag och Sandra satt till 5 på morgonen och pratade.

I morgon är jag hos Sara tillsammans med 2 andra tjejer och på torsdag kommer jag inte kunna jobba eller blogga.
Viktiga regler om du ska spela anden i glaset eller ouija bräda

När jag ser på något gammalt så går mina tankar tillbaka till mina tidigare liv och därifrån får jag stor kunskap som jag har användning av i dag. Jag brukar ibland känna igen vissa människor i mitt liv och jag bara vet hur de fungerar som personer.

Vissa människor vet man verkligen inte hur man ska ta dem. Om jag säger jorden är rund så får jag till svar att jorden må vara rund, men att det angår inte dig. Även om jorden är rund vad kan vi göra åt det nu? Sluta tjata om att jorden är rund det går att leva på den trots det. Ska du hitta fler vittnet för att bevisa att jorden är rund? Vad ska det tjäna till om du nu kan bevisa att jorden är rund? Om den vore platt skulle du inte klara av att andas på den? 

Jag kunde lika gärna säga att jag gillar rött eller att jag har studerat religion och till detta skulle jag få tusen argument på varför jag inte borde berätta att jag gillar rött eller har studerat religion.*Fråga inte om anden utan tillåtelse.
*Fråga inte om döden.
*Var seriös, och var med seriösa personer.
*Avsluta snällt och korrekt, tex genom att viska "tack och hej" till glaset.
*Om ett ljus släcks, släck alla ljusen i rummet och spring bort därifrån.
*Om ni får otrevliga svar bör ni genast sluta.
*För säkerhets skull, så kan ni rena rummet innan, jag vet dock inte hur.
*Det är aldrig bra att köra om man är respektlös, oseriös och/eller rädd.
*Om du blir beroende av andens råd bör du genast sluta, och bränna brädet.
*Man bör vara minst 2.
*Styr inte glaset själv för att retas.
*Sluta om anden skriver 666.
*Om en slutar måste alla göra det, men folk kan hoppa in.
*Fråga innan om du får börja spela.Ingen fråga om döden och inget om anden.

Glaset ska sedan lämnas på en kyrkogård.

Vilka jobbiga drömmar jag har haft i natt

Först drömde jag om att jag och några personer skulle åka till USA till en stuga långt in i skogen. Jag gnällde hela tiden om hur onödigt det var som om det inte fanns stugor i Sverige. Jag tyckte att det var så onödigt eftersom vi direkt gick in i en skog till en stuga. Där fanns redan personal och jag fortsatte att gnälla om att jag hatar att resa, men de har övertalat mig och tvingat mig dit.

Jag letade efter ett badrum för att tvätta mig själv och skulle ta mina två väskor med mig för bad och toalett var inte inne i stugan så jag fortsatte att gnälla över hur omständigt allt detta var. När jag skulle ta min väska låg det en hundhuvud avskuren i min väska och jag blev äcklad. Jag funderade över vem som hade gjort detta. Det var killen i receptionen på stugan för han gillade inte hur gnällig jag var från första början.

Jag ville att någon skulle plocka ut huvudet från min väska för jag vågade inte ens titta på den.

På onsdag är jag hemma hos Sara

På fredag är jag bjuden till Stockholm till en restaurang av några bekanta. Jag vet inte nu om jag kan vara med, men tills dess så får vi se. Det kommer komma folk från min egen krets som jag aldrig har presenterat i bloggen och kommer troligen heller inte att kunna göra det.

På onsdag ska jag till grannen Sara och dricka kvällsté i hennes balkong tillsammans med 2 andra tjejer. I helgen kommer jag ha middag för ett par bekanta som jag inte kan lägga ut bilder på då de väljer att vara anonyma ett tag framöver. Det bli mycket inbjudningar och bjudningar denna vecka och jag ska se vilka jag kommer att kunna delta i.Jag var hos mamma tidigare i dag och glömde fråga henne kring henna. Hon vet bäst vilken sort man bör använda och hur det ska användas. Ovan ser ni hur mitt hår blev efter 2:a gången med henna. Jag hade dessutom huset fullt med gäster när jag satte i gång processen så jag glömde bort att bjuda dem på thé. Det var 3 killar och en tjej som var på besök hos mig.


Inte ens skyltdockorna står ut med det nya idealet

Jag tittade in i skyltfönstret för att se på kläderna och såg att skyltdockorna hade supit skallen av sig och svimmat. De tröst dricker säkert för att idealet har blivit så sjukt att även de dödliga börjar må dåligt av det.
 

Denna vecka är jag inbjuden till årets stora fest

Det är Gary som just nu hjälper personalen på Il Gusto.Inbjudan Hertiginnan


Its a new sheriff in town!

Välkommen på premiärmingel till Uppsalas nyaste vatttenhål; Gary?s
Drinking & Dining.

Inspiration till maten har vi hämtat från det stora landet i väst.
Heta
rätter från södern och biffar du vill sätta tänderna i.I baren väntar
goda drinkar och är ni småhungriga så serverar vi plockmat "the
american
way". Smakar bäst med en kall öl till.

Torsdagen den 8/9 vill vi att ni är där. Vi bjuder på smakprov från
menyn och naturligtvis gott att dricka till. Kl. 19.00 öppnar vi
dörren
för er och serverar mat till kl 21.00.
Vår eminente dj ser till att musiken blir så bra som den ska vara.

Hjärtligt välkomna önskar Gary med personal.

Gary?s D & D.
Dragarbrunnsgatan 19
Tel: 018-12 33 30

www.garys.seunder
konstruktion)

Öppet:

Måndag-Tisdag: 11-23
Onsdag- Torsdag: 11-01
Fredag-Lördag: 11-02
Söndag: 13-23

Restaurang Ram-boo

I dag åt vi mat på Restaurang och Pizzaria Ram-boo som ägdes av mina föräldrar när jag växte upp. Nedan ser ni Yasmin väntar på sin pizza.


På begäran av Sara Estifa lägger jag in en bild på Maria Arvidson look-a-like

Sara sa att jag var bara tvungen att gå in på Gino Tricot och ta en bild på modellen. Hon sa att det var en kopia av Maria Arvidson.

Jag lyssnade på Sara och gjorde exakt det hon bad om till punkt och pricka.

Jag har äntligen hittat rött henna

Jag har letat under varje sten i Uppsala efter röd henna och hittade det inte. Just då träffade jag på Aysuda som hänvisade mig till en riktig arab butik där de säljer henna och arabiska slöjor för kvinnor. Ni kan se nedan mig i slöja och ni får ta del av bättre bilder i morgon.

Jag trodde jag såg i syne

En gång såg jag en tjej jag känner stå i sin balkong och röka. Det var suvärnt kall och vi var i Norrland. Det var så kallt att hon inte kunde hålla i sin cigarett utan hade den i mungipan och blåste ut röken. Hon hade på sig en stor svart pälsjacka och var gravid. Hon såg ut som en stor jättefågel och jag trodde att det var en fågel. Hennes pälsjacka såg ut som dun på en fågel så undra på att jag såg fel. Jag såg inga händer för dem hade hon i sin ficka. Det var också dimma för det var tidig morgon och riktigt frostigt kallt. När jag kom närmare såg jag vem det var och jag blev så full i skratt att trots kylan så skulle hon ändå röka.

Jag svär att i dimman såg hon ut så här. Än i dag kan jag tänka på den dagen och skratta.


Superjuristen bjuder in sin krets på inflyttningsfest

Superjuristen har flyttat sitt kontor från Östraågatan till Forum Gallerian och ska nästa vecka ha en stor inflyttningsfest för de som finns i marknadsavdelningen och för företagare i Uppsala som hon har haft mycket samarbete med kring Företagsbazaar.

Hon har en krets av företagsägare som kommer att befinna sig på hennes fest. Vi kommer att ha festen då Forum Gallerian är helt stängd.

Hon har haft en avslutningsfest för det gamla kontoret och om jag inte minns fel bjöd hon dem på baklava. Den festen var jag inte närvarande på, men denna på Forum ska jag vara med och planera i minsta detalj så att folk blir nöjda.

Hon har nu ett mycket större kontor och hyran är dubbelt så mycket. Denna tjej tjänar väldigt bra och hon ska inspirera andra till att jobba ambitiöst.

Jag vill även tacka Ali Husseini som uppvaktade mig på min födelsedag/ramadan. Jag förstod inte att det var du som skrev utan jag blandade helt ihop ditt nummer med någon annans. Det känns skönt att det inte var den andra personen som skrev till mig utan att det bara var min svåger Ali som skrev.

Ali du kan räkna min kanin Femman som din nevö dvs syskonbarn.

Vi har inte träffats live, men jag hoppas att vi gör det en solig dag. Snart fyller Superjuristen år och tips till alla er därute som känner henne så vill jag att ni köper Fatimas hand som gåva. Den finns i olika modeller så det gör inget om fler köper den åt henne. Hon kan göra en berlock armband av alla hon får i gåva.

Förlåt Superjuristen att jag pippade sönder dina öron på vägen när jag lämnade hem dig. Jag mår mycket bättre nu trots alla utslag jag har fått i ansiktet av chokladen. Du anar inte vilka saker som är på gång. Jag har fått mitt livs bästa mail av en person som bjuder in mig till något jag har drömt om länge. Jag kommer inte kunna sova av glädjen.Gillar du fetish, kinky, bdsm eller queer?

Då bör du inte tveka och gå med Dekadance

Dekadance är:

En queer kulturförening som främst inriktar sig till unga vuxna (18 - 130 år men unga i sinnet) som är intresserade av fetischism, "kinky sex", exhibitionism och kreativitet, som tycker om att släppa hämningarna, festa loss och dansa till elektronisk musik. Föreningen verkar genom klubbkvällar med olika performances och konstutställningar samt genom kurser och annat som kan kopplas till en openminded livsstil som vår. Dekadance drivs ideellt av Dekadance styrelse och medlemmar. Det är gratis att bli medlem.Dekadance är inte:

 • En swingersklubb. (partnerbyte)
 • Bunden till någon religion. Din livsåskådning är upp till Dig.
 • Bunden till något politiskt parti.
 • En samling upproriska tonåringar. De flesta av oss har fyllt 20. ;)

Som medlem i Dekadance får du föjande:

 • Tillträde till Dekadance mycket uppskattade klubbkvällar, förutsatt att du är klädd enligt dresscode.
 • Möjlighet att delta i kurser som anordnas genom Dekadance.
 • En stor möjlighet att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och funderingar genom ovanstående nämnda träffar samt via vårt forum.
 • En möjlighet att vidga dina vyer och/eller vidga andras vyer. Vi är OPENMINDED.
 • En möjlighet att påverka genom att engagera dig politiskt, konstnärligt eller i våra träffar.
 • Vårt nyhetsbrev via e-mejl.
 • Rabatter och förmåner hos affärer som är samarbetspartners med Dekadance

Deras Dresscode

Kläd dig så att folk vänder sig om efter dig på stan. Om ingen vänder sig om är du inte rätt klädd för att komma in på deras partyn. För mig låter det som att blotta dig själv ordentligt som om du ska på maskerad och våga stå för det.


Jag saknar er

Jag saknar den kvinna som är en kopia av Birgit Bardot som ung. Var är du? Du sov hos mig förre helgen och vi pratade till 5 på morgonen, var är du?

Jag har skrivit en dikt åt dig

Du är blond med blåa ögon
Du är varm med ärliga ögon
Kom tillbaxs jag saknar dig

Du gav mig sår på ryggen med din massage, men vad gör det så länge du inte ger mig ett sår i själen.


Denna kudde av silikon används vid bröstinplantatÄmnet som är i kallas för silikon.Latinska namnet är Cohesive och är en blandning av kisel och syre. Den leder aldrig elektrisitet så den kvinna som har silikonbröst är lite mer skyddad från åskan än andra människor. Silikon kan ej blandas med vatten dvs ej vattenlöslig och är tålig mot alla kemiska ämnen.

Silikon används även för att en BH ska sitta på plat och stay-ups strumpor inte ska rulla ner för benen.Många kristna tjejer har gjort silikon och sina bröst och hänvisar till att det inte står i Bibeln att man inte får använda det. Silikon fanns ju inte för 2000 år sedan så hur skulle man skriva ned det då? Det är som att säga att det står inte i Bibeln att jag inte får drämma till någon i huvudet med en dator för ingen nämnet dator i bibeln.

Vinn kläder för 7000 kr på Forum

Modefotogfaren Claes var på plats för att fotografera alla som vill delta i Forums lotteri värde av 7000 kr för bästa outfit. Modefotografen kommer i från modeuppsala.se och finns även på plats lördag mellan kl 12.00-16.00 då Forumet öppnar och stänger.Jag befann mig tidigt för att fotograferas och då inte för att vara med i utlottningen utan för att kunna göra reklam för denna tävling.Bakom Claes ser ni Erika Wesslén som jobbar med marknadsföring och evenemang och jag hon tog också bilder och är även med och hanterar Facebook sidan. Hoppas jag har korrekt info nu så det inte blir helt fel.

Man har hängt upp kläder på Forum och så här har ni aldrig sett forum förut. Massa andra detaljer med skyltdockor finns i ingångarna.Det tog sin lilla stund att bli fotograferad och sedan kom DJ
En man från kontoret frågade min vän varför inte Hertiginnan ville vara med och delta i tävligen eftersom min outfit var så fin. Min outfit kommer i från Bik Bok som också ligger i Forum Gallerian.

Jag tror det kommer att bli något stort med detta och på Söndag kommer jag se mer av det och på fredag.


Jag träffade Stylisten och marknadsföraren för Forum

Om henne får ni läsa mer om i UNT på fredag.

Det blir snart Fashionwekend på Forum och ni kan vinna 7000 kr för er outfit. Bara gå med Forumgallerian på Facebook och delta.


RSS 2.0