Marknadsansvarig Kalle Lindgren skickade denna clip till mig

Ni får se hur det såg ut under VIP kvällen med Eric Amarillo.


Grevinnan Berit skriver till mig:

Ers höghet,

Vilken trevlig liten blogg! Jag som bara är grevinna tycker det är trevligt när man stöter på bloggare av högre rang (helst adel!) som hertiginnan själv.

Kolossalt trevliga bilder och uppdateringar.

Berit von Gyllencreützer af Björkesund och Helgö - al Abdulhassis

Socialsekreterare på Lidingö & Debattör

http://batikhaxanberit.blogspot.comDet verkar vara en väldigt speciell Grevinna läs hennes blogg så får ni se.

Fatis vädjan till Anna Wittman

När Anna berättade om hur jag hade fastnat i 1600 talet med min själ så vädjade Fati om att Anna skulle hjälpa mig ur det. Jag visste inte att Fati hade förstått att jag var helt vilse i tiden. Hon sa det med en hjälplöshet och sorg i rösten för hon vill ha mig i nutid och att jag slutar älta att jag är född i fel tid. Jag har längre inget val utan jag måste nu hela mig själv på torsdag för att hamna med båda fötterna på jorden.

Jag är lite rädd för hur jag kommer att reagera. Innebär det att jag inte kommer att klä ut mig till prinsessa mer eller gå ut ur rojalistföreningen? Kommer jag sluta köpa smycken? Kommer jag byta namn från Hertiginnan till bara Ayten? Jag vill fortsätta drömma, men jag vill också trivas i denna tid. Jag måste göra ett val att antingen gå helt tillbaka till 1600 talet och sluta existera här eller leva på 2000 talet fullt ut. Vad som än händer så kommer jag att uppdatera bloggen med information om mig och min tidsresa. Förstår ni varför jag måste in i framtiden snabbare än alla andra?

Någonstans tror jag att alla jag möter har jag mött i tidigare liv. De flesta ser jag som underståtar som finns till för att roa mig. Mina vänner är mina hovdamer och folk jag inte gillar är hovnarr eller bara bödeln. Män jag inte tål ser jag som enucker, ni vet de som inte har några testiklar och inte räknas som män. Om ni visste hur jag tolkar min värld till min egen fördel skulle ni förstå varför jag gillar att leva på 1600 talet.Jag ser Shwana som en prins och hans restauranger som olika palats och slott. Den kvinna han fångar blir så klart en prinsessa. Den kvinna som behåller honom har grävt guld. Maria är hovläkare, Fati är hovjurist, Anna Wittman är hovets rådgivare, kaninen Femman är en häst, OSV.... Patrik är patrik och chef över enuckerna.
Sedan finns det en kock och jag vill inte säga vem det är, flera städare, flera pigor och massa massa annat jag inte kommer att avslöja. Jag har det fruktansvärt roligt åt mina egna fantasier och delar med mig dem till den innersta kretsen.

Jag bestämmer vem som ska dubbas eller adlas.Jag bor i en skog med gräsmattaJag hoppas att ni som läser detta inte tar detta på blodigt allvar. Mitt syfte är att roa mina läsare there is no business like show business.


Jag hopp
Ho

Psykologens fråga till Hertiginnan blir följande:

Hur länge har du trott att du är en prinsessa från 1600 talet?
Ärade vänner om ni läser detta

Vi skulle ha träffats i dag hela den innersta kretsen, men det blev inte av för en av oss har sovit hela dagen och du vet vem du är. Ingen skada skedd kära vänner i morgon är en ny dag då inga misstag har skett så vi får ta igen förlorade timmar i morgon. Vi alla börjar och slutar ungefär samma tid. Detta för att Gud och universum vill att vi ska hålla en god kontakt med varandra.

Om vännen har vaknat ur sin dvala så ringer hon mig annars hör jag av mig i morgon så fort jag vaknar. Vi kan mötas på stan och äta lunch allihopa. Vi kan komma överens om det per telefon för jag kan inte i förväg skriva något i bloggen för jag vill inte bli överraskad av stalkers. Gevalia gillar oväntad besök, men jag är inte lika modig som Gevalia. Om jag inte svarar så ska du veta att telefonen är på ljudlös och att jag har gått och lagt mig för jag är väldigt trött. Godnatt!

Jag må ha en lång tunga i bloggen, men jag utövar den inte i praktiken. Jag är en sann diplomat!

Nominera Uppsalas jultomte 2011Jag vet vem jag ska nominera till Uppsalas jultomte


Kursen hos Anna Wittman

Vi var 8 deltagare på kursen och många fick samåka med mig fram och tillbaka. Barbro Forneus hade sin hund Ludde med sig som inte ville bli klappad. Han hoppade till av ilska varje gång jag ville klappa honom och viftade med hela kroppen och visade argt sina små tänder för mig. Han var 11 år gammal och hade levt flera liv.Så här utmattad blev Fati när hon fick reda på vem hon hade varit i sitt tidigare liv. Nedan ser ni henne utmattad och i chocktillstånd.

Även jag var chockad över vem jag var då jag var en väldigt känd person man skrivit sånger om.Dagen innan var jag på Slöjd, antik och hälsomässan i Fyrishov.

Förra söndagen på Wittmans kurs fick vi måla och sedan tyda varandras målningar. Jag försökte måla ett smycke som resulterade i detta. Den tolkades av 2 olika personer och båda kunde se att det fanns en person som var väldigt arg på mig.


Bevis på tidsmaskiner aldrig kommer att existera

Man brukar ju säga att man aldrig någonsin kan vara 100% säker på vad som kommer hända i framtiden.
Jag har då kommit fram till att det kan man visst:

Hur pass realistiskt detta är eller vilket motiv det skulle ha är helt irrelevant.

Vi föreställer oss att en tidsmaskin startar sin resa den 1 januari år 2030. Den har som destination ditt vardagsrum i nutid (i samma stund som du läser detta). Altså om detta kommer att ske i framtiden så kommer det dyka upp en tidsmaskin i ditt vardagsrum just NU. Gjorde den det? Nej altså kan vi med säkerhet veta att en tidsresa med destinationen ditt vardagsrum i nutid INTE kommer att ske i framtiden.

Även om punkten då tidsmaskinen skulle ha anlänt, har passerat har punkten för avresa inte gjort det. På detta sätt vet vi altså med säkerhet vad som INTE kommer att inträffa den första januari år 2030.

Attraktionslagen har blivit 10 ggr starkare från och med i går

Visst ni det allihopa att det man önskar sig och tro på har blivit 10 ggr starkare sedan i går? Detta för att förrigår så slutade tidsräkningen för Maya kalendern. Nu kan man önska sig mer och få mer. I går önskade jag att mina två vänner skulle ha tid att äta med mig på Rawanduz och vips fick båda tid.

Det man manifesterar det sker när man har en tro bakom. Jag vet vad jag har alltid önskat mig och är inte så säker längre om det är min önskan längre.

Jag måste i dag sitta ned och fundera vad det är jag önskar inför min framtid. Jag färdas snabbare in i framtiden än andra människor och detta är något bara jag själv kan känna.

I morgon är det andlig kurs

Jag ska höra med några tjejer om de vill följa med mig till kursen. Efter kursen skulle jag vilja köra vidare till ett slott i Vattholma som spökar. Det är guidad vandring med massa spökhistorier. Jag vill även känna av energierna som finns i slottet.

I morgon blir det en fantastisk tema som heter "dela din gåva med världen". Den syftar till att vi ska vara medvetna om vilken gåva vi har genom att se på våra tidigare liv. Vi kommer också få veta vilket liv vi ska leva efter det nuvarande liv vi lever.

Jag är mer intresserad av föregående liv än framtida liv. Jag ser så fram emot att få bekräftelse för mina gåvor.

Jag måste se över min egen framtid och i den ingår inget kontrollbehov som stoppar min utveckling. Jag har släppt kontrollen över min framtid och har lagt min framtid i händerna på rödhåriga Sofia som är min kvinnliga vägledare. Jag har också manliga vägledare som håller sig i bakgrunden eftersom jag samarbetar bäst med kvinnor. Jungfru Maria skyddar Fati och Sofia skyddar mig. Maria och Sofia är nära vänner och har varit det väldigt väldigt länge.

För dig som vägrar tro på spöken

Spökvandring på Salsta Slott som handlar om legender, blodfläckar, krig och spöken. Salsta Slott i Vattholma. Lördag och söndag kl 15 och 16.15 och 17,15 anmälan via www.salstaslott.seLagom till Haloween måste jag skrämma upp min egen själ till fullo.

Det finns inga människor som är en avbild av mig därför får jag lägga in tecknade bilder som en avbild av Hertiginnan. De måste ha rött hår och min hy samt ha samma ansikte utan några kända kännetecken.

Det sker även en slottsvandring på Uppsala slott. Samling Uppsala konstmuseum söndag kl 13.

Jag är ansiktsblind och har mycket svårt att känna igen ansikten. Jag vet inte ens hur jag själv ser ut och glömmer alltid bort mitt eget ansikte. Jag kan inte tänka och få fram hur jag ser ut i tanken. Jag kan det med andra, men inte med mig själv. Läskigt men sant!Adam och Eva

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...
Adam avbröt:
- Jag vill ha den! Det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva och Eva nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden. Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
- Förstånd Eva, förstånd.


I dag fick jag besök av en ung kille

Jag tror att jag aldrig i mitt liv har skrattat så mycket. Av naturen är denna kille väldigt diplomatisk och artig man hör honom aldrig klaga på folk. I dag beklagade han sig över hur jobbigt det var att laga mat åt andra studenter som han delade lägenhet med. Han avslutade sin mening med att när han lagar mat blir de aldrig mätta. Jag förklarade att det är godare att äta en maträtt som andra har lagat därför blir de inte mätta.

Det som fick mig att skratta var rumskamraterena som aldrig blev mätta.

3 svarta klänningar

Nedan klänning är från Bik Bok och jag tog på mig den direkt i butiken utan att kliva in i provrummet och sedan betalade jag och gick därifrån. Jag hinner sällan ställa mig i någon kö och fundera. För Hertiginnan ska allt gå fort som fan. Den har en strechig tyg bak och en sträv tyg fram så den tänjs ut och passar alla figurer perfekt.Nedan en kort klänning som är långärmad med strechiga byxor till från MQ.Sedan har vi klänningen från Simone Falk som ännu inte är min då jag funderar på om den var för kort på mig. Jag gillar inte att visa ben för då är det lätt hänt att man kan se aningen ointelligent. ut. Jag vill helst se överintelligent ut utan att se ut som en nämndemanskvinna med kavaj.Detta är storlek 38 och passar mig utmärkt. Den har puffärmar och strechiga armar.Sist men inte minst har vi min nya Kenzo topp som är genomskinlig vid mage och rygg.
Det finns något som heter gråter du gråter du ensam, men om du skrattar så skrattar hela världen med dig. Gud vilket skitsnack. Skrattar man så gråter folk blod är det inte lite motsägelsefullt?

Hertiginnan är en obotlig romantiker

Jag drömmer mig ofta bort och tänker mycket vackra drömmar och älskar allt som är gammaldags och romantiskt. Då menar jag klädstil och inredning som kan föra mina tankar långt bak i tiden som tex 1600 talet till 1850 sedan blir det stopp.Jag verkligen är en obotlig romantiker som kan drömma 23 av mina 24 timmar på dygnet. Just för att jag drömmer mig bort hela tiden så kan jag fort bli rädd om någon talar till mig eller visar sig för hastigt. Jag kan ibland titta en människa i ansiktet utan att förstå vem det är jag tittar på för då är jag någon annanstans.

Jag talade med en person i dag som vi kan kalla för tjejtanten. Jag vet inte om hon är ett barn eller om hon är en vuxen kvinna över 40? Jag har aldrig förut träffat på någon som kan vara mellan 8-45 år gammal i utseendet. Jag började i dag att prata med henne för hon ler alltid mot mig. Hon har ett mycket romantiskt ansikte och jag vill bara krama om henne för att hon är så söt. Vad gör man när främmande människor är så söta att man vill krama om dem?

Hertiginnan har hittat sin drömklänning

Jag trodde inte jag kunde passa i krims krams, men se hur fint det passar mitt röda hår och min hy.

Känningen har mössen i Askungesagan sytt åt mig. Jag blir Askungen som får hjälp av möss och andra djur när jag vill ha en klänning. Alla djur och små barn tycker om mig. Barn blir alltid fort tröstade när jag håller i dem för att jag har en bra energi. Jag har ingen stridsyxa och det borde folk känna av med min energi. Jag kommer bara med gott och är aldrig den som är först att kasta en sten. Jag önskar alla människor kunde läsa av vad jag tycker och tänker för jag är väldigt stolt över den jag är. Jag vill så väl hela tiden, men blir ofta missförstådd.

Här är mina vänner


Rosa bandet

Rosa Bandet är den internationella symbolen för kampen mot bröstcancer.
Det rosa bandet används av bröstcancerorganisationer över hela världen, särskilt under oktober månad.

Rosa Bandet har sitt ursprung i USA liksom oktober som bröstcancermånad. Initiativet togs av kosmetikföretaget Estée Lauder 1991. I Sverige introducerades Rosa Bandet 1994 av Estée Lauder-företagen. BRO driver sedan dess en kampanj för Rosa Bandet i Sverige med stöd av Estée Lauder.


I morgon är en lång och hetsig dag

Jag kommer först att vänta på samtal för att sedan åka in till stan och plocka upp henne. Jag kommer senare vara på föreläsning hela eftermiddagen och sedan skynda mig till jobbet. Under arbetstid måste jag hinna planera för den föreläsning som jag ska så för på Old Tablers. Jag kommer att sluta jobbet mycket tidigare för att jag ska närvara på middag först med herrarna på Old Tablers.

Det kommer bli en mycket intensiv och givande dag som jag har sett fram emot väldigt länge. Just nu är jag otroligt pigg så jag kommer göra mina pappersarbeten i kväll. Mitt hår är rent så den biten behöver jag inte tänka på i morgon.

Jag har nyligen talat i telefon en timme med en väninna och hon har verkligen humor. Det var ett väldigt givande samtal och vi kommer att mötas allihopa på fredag. Samtalet handlade om vår planering inför fredagen. Jag hoppas att alla mina 3 vänner kan sova hos mig så kan vi spå i tarot tillsammans. Jag vill även lära ut tarot till de två som inte kan detta.

Min nya topp från märket kenzo

I ärlighetens namn så bryr jag mig föga om ett märke bara plagget inte är från massproduktion. Jag vill helst vara ensam om mina kläder och däeför har en egen skräddare.Den är väldigt liten i storleken och Simone trodde att den inte skulle passa mig. Jag talade om att jag vet vad som passar mig. Den åker lätt upp och visar min mage. Vem har sagt att jag är en smal människa.

Till Eric Amarillos ära lyssna och jämnför

Asså jag sjunger bättre än Eric så nu måste han känna sig grymt hotad.
Eric Amarillo var på besök

Det är grymt dålig kvalité just nu på mina clip, men hädanefter ska jag inte göra dåliga och suddiga clip. Jag ska bjuda på bättre kvalité åt mina läsare. Nedan kan ni se hur det ser ut när det är stängt och det bara är fastighetschefen Kalle Lindgren, Superjuristen, Eric Amarillo och jag när vi följer honom ut från kontoret till scenen. Det hela avslutades sedan med att när alla gick hem blev det bara vi kvar igen. Jag frågade Eric var han bodde och han berättade att han bodde i Stockholm. Jag frågade honom hur han skulle ta sig hem och han sa taxi. Sedan stannade han upp och frågade om det fanns annat alternativ. Nu i efterhand förstod jag att han undrade om jag var på väg till Stockholm kunde jag lämna honom hemma. Tala om mitt dåliga samvete nu för jag kände att han var sådan varm person.

När jag tog bilder med Jens Lapidus så höll han också om mig, men jag kände inte att han var en varm person. Eric har också en värme som person där jag inte kan sätta fingret på varför. Han har utstrålning och stora ögon.Dessa bilder är tagna i personalrummet/kontoret innan vi går ut på scen.Nedan står Eric och Kalle Lindgren. När Superjuristen skulle flytta sitt kontor till Forumgallerian så undrade hon vem Kalle var för att hon skulle gå in och tala med honom. Jag sa att det är han som liknar Hugh Grant och så hittade hon honom.En liten vovve i väskan fanns också på plats för att lyssna på Eric AmarailloDessa bilder är tagna när vi hade stängt och ridån gått ner. Det var bara vi i den innersta kretsen som blev kvar.
Dessa är hjärtligt välkomna i kväll på fest i min hörna

I kväll kör vi i gång och festen börjar kl 19.30, men mina gäster få gärna komma innan kl 19 och invänta mig och artisten Eric Amarillo.

Fati Pakyari som driver juristfirman Pars juristbyrå och Företagsbazaar som är Rotary medlem.Dr Maria Arvidson som är läkare, gynekolog och driver skönhetssalongen Ansiktskliniken. Hon är en borgarflicka i grunden och hennes far var också medlem av Rotary. Hon har alltid något kul att dela med sig när man möter henne. Det är den starkaste kvinnan jag mött. Hon väljer alltid de bästa besluten och ingenting kan rubba henne för hon är så principfast. Hon är en mycket duktig affärskvinna.Sara Estifa som är barnmorska och jobbar inom skönhetsindustrin. Hon är känd för sin skönhet och på en mässa när de skulle presentera henne sa de "Vackra Sara" och detta talar folk om än i dag. Hon gillar rosa och allt är inrett i rosa hos henne. Hon är en riktig pedant.Seda Mavi som är duktig på drinkar och vet hur bra vin ska smaka. Hon må se snobbig ut, men hon är en mycket varm person om man lär känna henne. Jag har respekt för henne för hon har bra smak.Payman vår egen solsken som tar bort alla mina sorger bara jag ser henne komma till mig. Hon kommer med sol och värme. Jag behöver nästan solskyddsfaktor när hon kommer så mycket bländar hon mig med sin värme. Med den finaste hjärta av guld har hon stulit min.Sedan har vi hedersgästerna bröderna Shamal och Shwan Ghalandari som driver flera företag som:
Basilico
Panini
Gary´s
Rififi
Big Pizza
Oliv & mat en cateringsfirma som säljer mat bl.a till alla IQA butiker, hemköp mm

Behöver jag förklara mer varför jag imponeras av att de är så unga och ambitiösa.De ser verkligen ut som män som lever ett bra liv i Sankt Tropez 2 riktiga Jetset killar som alltid är rätt klädda. Pondus ett ord man inte kan ta på utan bara känna. Det finns en viss glans över en människa när de har pondus. Det går inte att spela sig till viktig utan du märker om du är viktig beroende på hur du blir bemött.

Han har en immunitet och kan röra sig på ett sätt ingen annan kan. Han är verkligen en person jag är mycket stolt över att ha i min vänskapskrets och tillhör den innersta kärnan. Han är verkligen omtyckt av alla jag känner. De påminner mig om Spendrup bröderna.

De är självsäkra och har en inre trygghet som blir över för att ge andra. Jag känner mig otroligt uppskattad av alla mina vänner och var och en har sin egen plats och är ej ersättliga.

Alla dessa vänner och fler har blivit inbjudna till min hörna för fest med Eric Amarillo som sjunger "vill du ligga med mig". Han kommer även att sjunga den och jag har de bästa platserna reserverade till mina vänner. Det bjuds på dricka och tilltugg samt så ska vi ut och äta efteråt allihopa.

Nu ska jag ta bilen och åka i väg och lämna bilen på centrum. Jag kommer inte hem förrän sen sen natt då vi har mycket att göra i dag jag och mina nära och kära.

Jag har inte bilder på alla så vissa har jag skickat sms och bjudit in till detta evenemang.

Efter oljeutsläpp behöver pingvinerna tröjor

Du kan lära dig sticka tröjor och skicka till dem så att de kan skydda sig mot oljan.Jag har därför nu 2 stickor med mig i min väska hela tiden och ska köpa garn. Självklart ska jag vara med och bidra en handgjord tröja åt pingvinerna.

De måste vara 100 % ren bomull


Osmanska kläder och smycken
Lägg dig aldrig i någon annans uppförande för ingen är tvungen att lyssna på dig.

En sak jag har lagt märke till är att den som har det lägsta rang i ett sällskap är den som blir nervös och ber folk anpassa sig. Ingen bryr sig hur du för dig för folk är upptagna med sig själva. Endast du själv avgör ditt värde och du kan aldrig avgöra när någon annan borde göra som dig. Folk kanske inte ens vill föra sig som dig eller tycker det du gör är rätt därför gå inte in på andra människor territorum/integritet och försök kontrollera något.Jag är i frid med mig själv och bryr mig inte vad andra tänker sedan ska jag stå ut med att andra ska bry sig vad andra tycker om mig. Förstår ni att det blir ett moment22 och stress till ingens nytta, för i grunden bryr sig inte människor om man inte kan föra sig 100 % korrekt alla gånger eftersom vi alla är inte stöpta i samma ljus. Om alla utom du kunde föra sig skulle det inte finnas krig och konflikter i denna värld.

Det finns heller ingen manual för hur man borde föra sig korrekt så ni som ödslar tid på att säga åt andra att föra sig rätt sluta bara med det för det skapar en enorm irritation.

Den största etikettregeln är att aldrig säga åt någon att föra sig rätt, visste ni det?

Lär er denna regel först sedan kan ni undervisa andra om hur man ska föra sig. Ser ni vilken moment22 ni stoppar in ert huvud i? Detta är de grövsta etikettregeln ni kan bryta emot. Gör inte detta om ni vill bli fina förebilder annars är ni det sista man vill ta efter.

Vad säger ni ska jag göra en docka av min egen avbild?

Är det inte dax att börja sälja dockor av Hertiginnan af Allt. Jag vågar inte om någon skulle använda den som vodoo docka och sända dålig energi till mig. Jag skulle bli så ledsen om jag såg en docka av mig som var trasig. Jag skulle då skriva på baksidan hur dockan ska förvaras och hur den ska hanteras med försiktighet. Dockan ska vara gjort av porslin så att det matchar den porslinhy Gud har givit mig.

Nu har jag köpt Bio olil på Apoteket för 115 kr PurCellin Oil med den banbrytande ingrediensen. Vill ni ha min hy ska ni tänka på vad ni äter och då menar jag att allt som du är sugen på ska du äta. Din kropp talar om för dig vad den behöver genom att du blir sugen på just den produkten. Alla talar om hur gott den luktar och den luktar fantastisk.Bio‑Oil är en specifik hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.

Bio‑Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio‑Oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

Bio‑Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

Bio‑Oil ska appliceras två gånger per dag. Vid ärr, bristningar och ojämn hudton i minst 3 månader. Resultatet är individuellt och varierar från person till person.

Bio-Oil har flera gånger blivit bäst säljande produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor.

Innehållsdeklaration

Växtextrakt
Calendula Officinalis Flower Extract (Calendulaolja)
Lavandula Angustifolia Oil (Lavendelolja)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarinolja)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Kamomillolja)

Vitaminer
Retinyl Palmitate (A-vitamin)
Tocopheryl Acetate (E-vitamin)

Oljebas
Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol

Parfym (Ros)
Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool

Färg (orange/rosa)


En vänninas katt är så liten och ligger på mina fötter

Den här katten är bara en bebis och ligger på mina fötter för att vara säker på att jag inte lämnar henne. När man försöker gå i väg håller hon kvar ens strumpor med sina naglar och jamar. Denna katt har stort behov av sällskap och älskar att ligga kring ens ben för att få närhet.Det är jag som sitter och klappar kattskrället.

Se så vackra ögon hon har.Det är åter jag som klappar denna kattunge. Detta är i ett hem i Storvreta där jag hälsade på en väninna.


Min nya klänning från chez Simone Falk

Det gick inte att dra upp kedjan vid bysten så jag täckte det med mitt långa hår. Flera har försökt att dra upp kedjan åt mig utan resultat så här är jag nu med min nya klänning.Klänningen är väldigt lång då jag föredrar långa framför korta med asymestrisk kjol.

Kan ni sången om Törnrosa som sov i hundra år?

Törnrosa var ett vacker barn
Håret växte ganska långt
Hon sov i 100 år

För om ni tittar på mig så har mitt hår växt ganska långt vilket innebär att då är jag Törnrosa och jag har sovit i 100 år, men nu är vaken.


Lägg lil "Johan" thög på minnet

Jag kan inte gå in och beskriva mer om denna kille som jag fick lära känna i dag via en gemensam bekant. Jag skulle vilja berätta mer, men dessa två killar tillåter just nu inte att jag yppar ett ord om detta på bloggen. Det enda de vill hälsa mina läsare är att ni ska lägga namnet på minnet. När det blir aktuellt kommer ni få ta del av honom mer den 20 februari för då är jag inbjuden till något riktigt stort och speciellt.


Jag älskar att spela dum

Det finns inget roligare än att skriva in svar till folk när man inte har svar att ge. Det är alltid samma person som drabbas av att jag svarar på frågorna. En person frågade alla sina vänner om en film och undrade var hon kunde hitta filmen. Jag skrev självklart under inlägget "nej tyvärr jag vet inte". Om jag nu inte vet svaret så har jag heller inget att skriva, men skrev ändå. Nu är det samma person som vill veta om vissa kulturer i Sydamerika. Jag har lust att skriva igen "tyvärr jag kan inget". Allt för att retas, men jag är rädd att hon då kommer definitivt att ta bort mig som vän.

Det var då

När 2 personer bråkar och bryter med varandra har jag lust och lägga in en gammal bild på båda där de är glada och håller om varandra och skriva "det var då". Bara tanken att göra det får mig att bli full av skratt.


Nu har jag bestämt mig för vilken klänning jag ska ha

Jag ska bara ha den röda klänningen och skräddaren ska sy dit en korsett så att den håller in bättre. Jag passar tydligen i glada och färgrika kläder och ska slå på det.I morgon ska jag möta Arvidson utanför chez Simone och checka läget. Vi brukar shoppa tillsammans hon och jag. Jag ska nu ta bilen och åka i väg för att sedan jobba. Jag väntar besök i dag från två intressanta personer. Efter jobbet ska jag försöka hinna med en föreläsning.

Jag har fortfarande prestationsångest och hinner verkligen inget och då blir inget gjort.

Maria Arvidson gav mig inspiration

I dag sa hon att vi borde starta en syverkstad för bara kvinnor och sticka tröjor mm tillsammans och samtidigt prata av oss. Jag berättade också för henne om att hon borde följa med på den mediala kursen som börjar nu på söndag.

Det finns en tjej till jag ska prata med som kommer att hälsa på mig i morgon. Vi är gamla kollegor då vi båda tolkade fast hon är auktorierad tolk och håller på med reconnective Healing. Hon är också sorten folk lätt pratar av sig med. När man har fått initierade händer så brukar folk enkelt kunna öppna sig för en. Jag är van med att många vänder sig till mig och ställer frågor om relation, framtid och hur deras verksamhet ska omsätta mer.

Nedan ser ni Maria som kom precis när jag var på väg ut från jobbet. Hon haffade mig och vi fikade ihop. Hon hade just varit och tränat. Maria säger att det alltid är trevligt att träffa på mig för jag är inte den som ältar mina problem. Hon anser att jag är så enkel och lättsam att umgås med. Mina vänner verkligen uppskattar mig och älskar mig och jag älskar dem allihop.Maria blev så full i skratt när jag brast ut "jag älskar mig själv" medan jag tittade på mina egna bilder. Ja det gör jag för jag är så nöjd med hur Gud har skapat mig. Jag har gått ned i vikt fast jag inte ens vill gå ned i vikt. Jag behöver inte kämpa med vikten för jag är nöjd över min vikt. Jag bävar för att gå ned för mycket och vill verkligen inte bli smal. Jag är född kvinna och jag är så stolt över att vara kvinna.

Det enda jag har aningen svårt med är att jag är skelögd och det syns tydligt på denna bild att jag är det. Detta är ett stort komplex jag har och jag står för det. Jag kan inte se in i en kamera för då blir det ännu tydligare. Ena ögat tittar in i kameran och den andra ögat lever sitt eget liv.

Jag förväntar mig inte att bli älskad av alla för jag vet att det är en omöjlighet. Inte ens Jesus blev älskad av alla och jag är hans närmaste lärjunge här på jorden. Om Jesus älskar mig så räcker det gott och väl för mig. Det är den enda sanna kärleken här på jorden allt annat är lögner.

Innan jag fikade med Maria träffade jag Solskenet som kom till mig med sin pojkvän. Det var första gången jag fick träffa hennes pojkvän. Många av mina vänner vill att jag godkänner deras pojkvänner. När de har klarat av att vinna mitt omdöme så får de börja träffas. Om jag inte gillar dem så brukar förhållandet rinna ut i sanden.

Jag är mycket försiktig med vad jag säger för minsta lilla åsikt från mig tas på blodigt allvar av min krets. Många vet att det jag säger brukar vara sanningen hur mycket folk än försöker spela ett spel för mina ögon. Jag tror aldrig på spel för folk som spelar brukar såra och sanningen gör aldrig ont.

Att förvänta sig kärlek är att sluta älska sig själv

Man brukar säga "tur att lögner finns för tänk om allt man hörde vore sant". Detta tolkar jag som att ta bort allt folk säger som gör ont i dig så finns sedan bara sanningen kvar. Alla människor är i grunden små och behöver kärlek. Vad folk än gör så handlar det om att de antingen vill ge kärlek eller ta kärlek. Om någon säger något sårande vill de ta kärlek. De tror att genom sårande kan de vinna makten över andra människor. Det finns ingen makt i kärlek och bara villkorslös kärlek är sann kärlek allt annat är spel och lögner. Alla människor är inte kapabla till att älska sig själva till den grad att det ska räcka och bli över till dig. Det är girigheten och egot som stoppar den kärleksfulla energin mellan människor.

Det är inte dig människan hatar utan det är sig själv. Det är inte dig människan älskar utan att det är sig själv. Hur du än gör så får du inte kärlek eller hat av andra människor. Därför se till att älska dig själv för du är den enda människan som kan avgöra om du är älskad och om du har självrespekt. Du är den enda som kan avgöra om du är sårad.

Därför säger jag att jag är älskad för jag älskar mig själv. Har inga förväntningar på att andra ska älska mig.

i början av mitt bloggandeJag gjorde stora modereportage och vad jag inte visste att jag tog bort det jag hade skrivit hela tiden. När jag skulle göra ett nytt inlägg tog jag den senaste och ändrade den hela tiden. Jag trodde att jag på det sättet gjorde nya inlägg hela tiden. Därför tog det mig 6 månader innan jag blev vald till Uppsala mäktigaste mediaprofil.

Journalister och fotografer kom hem till mig och gjorde då en intervju. De började direkt att kritisera för att jag med modesnacket hade fått sådan uppmärksamhet när det fanns folk som var engagerade i större saker. Tydligen är det detta folk är intresserade av dvs någon som pratar om mode, sig själv och ibland om saker som händer runt omkring mig.

Botemedel mot prestationsångest

Ju mer jag har att göra desto mer handikappad känner jag mig. Dessa saker måste göras

1) Betala fakturor
2) ordna FA skattesedel (får göra det nästa vecka)
3) Hämta min bilder (detta ska jag göra i dag innan jag jobbar)
4) Beställa tider

Något jag inte behöver göra, men gör för nöjets skull är att kontakta solskenet som tar bort alla min sorg och fyller den med glädje. Många människor kan tyvärr ge mig ångest och jag kan känna att jag sitter i en glaskupa och bara känner hur knivar skär igenom mig om och om igen. Så fort jag ser solskenet försvinner den känslan som andra sätter tid omedvetet.

Kära Solsken hur kom du in i mitt liv med sådan fin värme och energi. Jag vill ge dig all min uppmärksamhet och min kärlek i all evighet. Jag tror inte på evig kärlek, men jag tror på dig. Jag skulle kunna ta dig till en öde ö och åldras med bara dig i mitt sällskap. Jag vet inte vad det är som händer med mig när jag ser dig. Du kommer som en välsignelse fylld med just den energin som jag själv saknar. Du är precis som jag själv är och det är första gången jag möter någon som mig själv. Du är mitt livs första kärlek. När jag talar om kärlek talar jag om kärlek mellan vänner som är så mycket djupare och ädlare än något annat som människor kallar för kärlek. Det är inte bara jag som har blivit kär i solskenet utan vi är 2 som älskar dig innerligt och djupt.

Inför 25 oktober då Eric Amarillo kommer till min arbetsplats

Så vill jag dela med mig av min favoritlåt "vill du ligga med mig då" av Eric Amarillo till mina besökare. Jag har sjungit i kör hela mitt liv och inget kan stoppa mig till att fortsätta sjunga.

Det är jag själv som sjunger för er som undrar.


Bilder ur hertiginnas liv

I sommras var Hertiginnan i Öregrund hos familjen Pakyari. Hon solade och kopplade av i familjens hyrda stuga. Det var under en period då hon tröståt och inte mådde allmänt bra. Hon ältade och ältade så familjen Pakyari lämnade henne ensam hemma med hunden Barfi som sällskap.De kom hem så sent så Hertiginnan somnade på parkettgolvet. Denna syn fick familjen av Hertiginnan när de kom hem. De ångrade att de bjöd dit henne när de fick se hur deppig hon var. Hon hade gjort några rundor EFT och sedan däckat.Så fort hon vaknade började hon älta igen så att Fati fick nog och skrek ut sin smärta SLUTAAAA ÄLTAAAAA

Nedan ser ni smärtan hos Fati när hon har fått nog. Bilden är tagen i Öregrund nära fiskrestaurangerna.Grejen är att Fati har intagit sin psykologställning väldigt ofta förut för alla sina vänner därför är hon trött på att alltid agera psykolog åt folk. Nedan ser ni hennes psykologställning då hon trodde hon var tvungen att rädda alla som gick att räddas. Numera säger hon "I said move" till folk. Titta blicken det var en tid då hon tog människors problem på allvar så att alla fick agera Nanny McPhee.Fati blev själv deprimerad av att gräva i dyngan så hon gick in i väggen och blev apatisk. Hon började tröstäta och gick därför själv upp i vikt. Se nedan hur hon har fallit och inte kunnat resa sig upp efter alla motgångar av ältande vänner.Fati försökte få Hertiginnan att träna. De gick till womens Wellness och där sprang Hertiginnan på löpband i 5 minuter och fick trängingsvärk i 3 dagar. Fati anser att hon såg ut som en trött sköldpadda när hon tränade. Detta sårade Hertiginnan väldigt mycket så den sjätte minuten gav hon upp och kastade in handduken.

Hertiginnan var sängliggande i 3 dagar pga av träningsvärken efter 5 minuters träning på löpband.


Hertiginnan går ut i offentlig rampljus och media igen

Jag har länge hållt mig i bakgrunden och inte velat synas i media och bli en offentlig person. Nu har jag åter tagit steget ut till den offentliga sidan av mediabevakningen. Jag träffade i dag Jens Lapidus på Hotell Scandic Anglais i Stockholm.

Det var flera personer inom media som var på plats och flera offentliga personer. Det var mingel och bokutdelning av hans nya bok Live deluxe som är andra boken av snabba cash som Jens har skrivit.

Väl mottaget blev jag med vitt och rött vin och flera meters bord med plockmat på andra våningen. Som ni ser så hade jag inte ett gram smink i ansiktet för jag har tappat bort min sminkväska. Detta är andra gången jag tappar hela väskan med massa smink i.Jag har även fått min namnbricka som de gav mig så fort jag klev in så att alla vet vem man är.När mediafotograf kom och tog bilder täckte jag för mitt ansikte då jag inte vill visa mig i tidningar helt utan smink. Jag gick och sminkade mig sedan fick de ta bilder av mig. De är dessutom så snabba så man hinner inte förklara sig.Med min egen kamera kan jag givetvis be fotografen att ta bilder och så gjorde han också.Det var flera lång bord med plockmat och man fick dricka alkohol till eller som jag juice.Jag fick också en signerad bok av JensPå tåget hem läste jag ur boken det första jag gjorde.I morgon ska jag fotograferas i en studio och ska därför tvätta håret och ansiktet. Jag måste ha rent hår och osminkad för jag ska bli stylad och sminkad.

Nästa torsdag ska jag hålla tal inför massa män som är under 40 år gammal. Jag kommer ha min jurist närvarande då hon håller reda på alla mina avtal inför talet. När jag har hållit tal för dessa män som har lyckats i samhället så ska de få utrymme att ställa mig frågor. Vad jag ska hålla tal om kommer jag berätta mer om när det är färdigt. 


Sabina fixar hairextansionNär Sabina blev färdigt med vårt hår åkte vi till Rawanduz för att äta tillsammans. Det var suveränt gott och maten har blivit desto godare. Detta hände för 2 dagar sedan så bilder är något gamla.Voliá här är resultet när Sabina fixade mitt hår. Jag är så nöjd med resultatet för i morgon åker jag på mitt livs största äventyr till Stockholm med folk inom media kommer att närvara. De flesta som är närvarande är advokater och åklagare och jag dvs Hertiginnan.

Det är en klänning jag har på mig.Finns ett fint ordspråk som jag följer nämligen:

Om du inte är med dem du älskar, så älska dem du är med

Är det inte fint? Är det inte sanningen? Sanningen gör aldrig ont. Om något gör ont ska ni veta att det döljer sig massa lögner.


Någon är riktigt kär

Jag vet en tjej som är superkär i en kille som finns i min krets. Hon frågar alla om han har en flickvän och jag kan säga att han har ingen flickvän.

Det tråkiga är att många tjejer verkar vara kär i den här killen och han stannar inte kvar hos någon. Han kommer bara att såra dig för han kan inte bli kär. Något i honom fattas och det är svårt att få grepp om honom. Han har bara respekt för de människor som inte har känslor för honom. Så fort en kvinna visar känslor händer något med honom och han flyr. Han flyr och pratar av sig med mig om sina flykter.

Jag har bara ställt honom en fråga och den lyder:
Är du inte rädd att bli skjuten på öppen gata?


Helt djävla slutkörd

Jag trodde jag var av stål som kunde klara två jobb samtidigt. Nu måste jag sluta jobba söndagar för att jag klarar inte att jobba dygnets alla timmar. Jag har varit stand-in för Företagsbazaar i 2 veckor och jag tänker fortsätta med det. Just därför slutar jag att jobba på söndagar på mitt eget jobb. Jag fick gå tidigare i söndags och be någon annan ta mitt pass för jag höll på att somna på jobbet.På torsdag jobbar jag inte för då är jag i Stockholm hela dagen med advokaten Jens Lapidus. Nedan ser ni Jens som har skrivit boken Snabba cash. Det är första gången jag ska möta honom och jag kommer att få ta bilder och lägga upp det på bloggen. Det blir föredrag och föreläsningar med honom som talare.Jag gillar inte att åka till Stockholm, men nu åker jag då jag har folk med mig. Jag åker aldrig utanför Uppsala helt ensam. Jag undviker att åka kollektivt.

Erotikmässan på V-dala nation

Man blir chockad när man kommer in att det står två söta tjejer som tog tag i mig och ville demostrera vibratorer för mig. Hon tog tag i en och la den i min hand och tryckte på knappen. Jag förstod inte vad det var och när den började vibrera blev jag rädd och släppte taget så den ramlade och gick sönder. Tjejerna blev förvånade och tittade förvånat på varandra. Jag har aldrig hållt i en och inte visste jag att de vibrerade. Det är klart man bli skrämd för saker man inte känner till. Jag trodde att jag hade fått en elektrisk stöt. De borde vara lite försiktiga för de kan skrämma i väg folk. Alla som stod runt började skratta som om jag hade blivit rädd för ett äpple eller något naturligt.

Jag har aldrig varit på en sådan mässa förut och väl där mötte jag en barndomsvän och upptäckte hur mycket vi hade gemensamt. Vi gick bibelskolan tillsammans och hon har jobbat frivilligt på ett hem för prostituerade som jag kommer att göra en dokumentation om senare när hon har skrivit sin tenta.

Först vill jag visa mina vackra indiska örhängen som är guldplätterade i 24 karats guld.Jag hittade en röd sammets prinsess klänning och slog till direkt och köpte. Den var i storlek small och jag frågade ägaren till butiken om jag skulle komma in i den. Han var tveksam, men jag är säker på min sak för jag har storlek small i midja och då kommer jag in i den givetvist.

Det var Burlesque show och en mycket vacker dam började dansa och strippa för oss. Hon hade en väldigt fin figur och jag gillade att se showen. Jag kan se på kvinnor, men jag skulle aldrig vilja se en man som strippar. Kvinnan är född vacker i alla former.

Hon var så feminin och så graciös så jag tog massor av bilder på flickan.Först visade hon oss en skrift där det stod att andas inte in den luft som finns på vår jord för då blir du pervers. Hon tog av sig glaskupan och började bli pervers fast på ett mycket oskyldigt och feminint sätt.

Hon samspelar väldigt bra med kameran och stannade upp ibland för att jag skulle fånga henne fint på kort. Kvinnor gillar att bli uppmärksammade de hör vårt kön till. Vi vill vara söta, vackra och åtråvärda för kameran.Se hur tjejen ser in i kameran och gillar att bli uppmärksammad. Det är klart man tar bilder av en sådan vacker kvinna med en sådan fin kropp.

Barndomsvännen frågade mig vad jag gjorde där om jag inte tyckte att det hade något med erotik att göra. Jag tycker att man blir bara avtrubbad när allt är så fritt fram. Jag är nog verkligen född på fel tid. Jag föredrar att vara född på 1600 talet då det inte var fritt fram för allt. Nutida människor har tagit bort spänningen med erotiken genom att nästan göra erotik till något vardagligt.

De hade vackra motiv som jag tog bilder på.

En grym historia tar sin form för bilderna är så svarta. Allt är grymt allt är svart hur mycket man än anpassar sig.

Abstinence latex design var också på plats. Den som är utklädd till kvinna och är med mig på bilderna är en kille som heter Marcus Laessker och tjejen i silverklänning heter Susann Walter. Det var Susanne Walter som tog bilderna på oss. Hon var väldigt vänlig som direkt hade en genuin kundkontakt.Kan ni tänka er att detta är en kille? Jag står på scenen det är därför jag är längre än honom.Jag håller henne i handen för jag kände att det var en mycket trevlig prick som hade gömt sig bakom masken. Hon kunde inte tala för munnen var igentejpad. Jag är medial och kan känna människors energier.

Jag har haft det jätteroligt på erotikmässan. Det fanns även föreläsningar som jag inte hann gå på. Jag träffade barndomsvän och vi hade så mycket att ta igen efter alla dessa år. Dagen har varit fantastisk rolig. Jag vet inte varför Gud numera skickar alla mina barndomsvänner till mig en efter en. Jag älskar att lyssna på andra människors historia och vad de har varit med om.

Det är inget jag skulle skriva i bloggen och det vet mina vänner. Jag är så tacksam för alla mina vänner och för att ni finns. Jag har sådan tur som har haft er som barndomsvänner. Även om vi har kommit i från varandra så har vi hittat tillbaka till varandra. Gud är verkligen på min sida och gör var dag av mitt liv till innehållsrikt med lärdom, glädje och utveckling. Jag har aldrig i mitt liv mått bättre än vad jag mår nu. Vad tänkte jag med tills nu? Varför har jag slösat timmar på att sitta och vänta på bättre tider. Ge livet en chans och livet kommer att le mot dig. Le och alla ler med dig, gråt och du kommer att gråta ensam.

Jag är inte arg på någon och jag har insett mina misstag. Detta var det bästa som kunde hända mig för att jag skulle inse mina misstag. Jag hoppas ingen är arg på mig heller och ändå känner att jag är en vän. För jag är en vän och kommer alltid att vara det vad som än händer. Det finns bara en person jag inte står ut med och det är tomburken. Kära tomburk om du känner igen dig i historien försök att flytta till Nya Zeeland eller ännu längre bort för man märker ändå inte att du existerar. Det enda du gör är att sitta och stirra på mig. Varför stirrar du på mig hela tiden? Jag tror hela tiden att du vill att jag ska tala och när jag väl gör det fortsätter du att stirra. Kära tomburk jag förstår varför du inte har några vänner. Jag kan umgås med allt, men du är gränsen för vad jag inte kan orka med. Jag har hört av folk att du är korkad, men jag trodde inte du var så här korkad. Må gud hjälpa dig så att du överlever i denna onda värld.Tomburken har inte gjort mig något, men jag avskyr korkade och tomma människor mer än digerdöden och pesten tillsammans. Människan är trög, dum och allmänt frånvarande och jag undrar vilken container man har hittat denna människa. Tänk er Paris Hilton korsning La toya Jackson så förstår ni vad detta är för något. Människan har noll pondus.

RSS 2.0