Hertiginnan den skelögdeHär ser man tydligt att Hertiginnan är skelögd och jag står för min skelögdhet.

Grannens hund ser ut som en leksak

Man kan inte tro att hunden är på riktig. Alla som ser honom tror att han är en leksak tills han verkligen rör på sig.Det är en otroligt lekfull hund som sällan sitter still. Man hör hans tassar precis hela tiden då han bor ovanför mig.

Får man se så efterbliven ut?


när hjärtat ropar på hjälp

När människor söker sig till en kyrka eller annan andlig församling får man ofta höra att folk med problem går med sekter eller att ensamma människor söker sig till sånt.

Jag har lust att svara "säg jag svär".

Det är klart att sista utvägen för att lösa problem är att söka inåt dvs andligt. När man är ensam så innebär det inte fysisk ensamhet utan att man känner inte att människor kan förstå en. Man blir därför en sökare och försöker göra allt för att lösa sitt problem, vad det nu kan vara.

När människor inte kan hjälpa så finns bara det andliga som återstår att vända sig till. Jag känner inte att någon människa kan hjälpa mig i mina frågor om livet. Jag vänder mig därför till andevärlden och jag har problem och jag är ensam, detta står jag för.

En dyster läsare som inte kan spela lycklig, inte inför mig i varje fall.
Jag vet en person som följer min blogg och fotspår hela tiden. Det är en person som aldrig skulle tala till mig eller kontakta mig. En person som beundrar mig på avstånd och är nyfiken på det andliga utan att våga stå för det. En person jag väntar på ska ta kontakt. Någon gång när tillfälle ges och våra vägar korsar varandra ska jag ta kontakt. Jag vet att personen följer bloggen för att jag kan se detta på google analytics. Jag ser även vilka sökord personen skriver. Personen vågar inte ropa på hjälp, men jag hör ordet hjälp från denna person hela tiden. Det är en som gör illa sig själv och har knivmärken på armarna. Varför personen gör illa sig själv vet jag inte. Personen brukar bränna sig själv med cigaretter.

Mer om personen vill jag inte skriva så att ingen känner sig träffad.


Tyg från Turkiet & färger talar om vem du är

Jag har fått tyger i flera olika gamla stilar för att kunna sy upp en balklänning inför de stora festerna jag ska gå på. Jag försöker analysera vilka färger jag passar i.

Passar Hertiginnan i beige eller aprikos färgad tyg?
Passar Hertiginnan kanske bättre i rosa färger?

Om du gillar rosa eller violetta färger är du en sådan person som beskrivs nedan

Du ska inhämta visdom och lära dig att inte vara rädd för det okända.

Studera, reflektera, filosofera. Lär dig utnyttja ensamheten.

Din styrka bör vara din mentala kvaliteter men tänk på att det är

svårt att förstå dig om du inte visar dina känslor. Under din selektiva

och reserverade yta finns nämligen ett djupt hav av känslor.

Mjälten, vita blodkroppar, nedre västra kroppshalvan är utsatta.

Tänk överhuvudtaget på att de känslor du undertrycker kan leda till

ohälsa.

Sådan är du som person om du gillar rött

Du ska överkomma hinder genom din egen kraft. Lära

dig vara beslutsam, viljestark och oberoende. Se framåt

inte bakåt. Var den individualist du i själen önskar,

Försök att inte hamna i situationer där du måste ta så

många order, varken du eller omgivningen blir lycklig av det.

Se upp med att vara egoistisk, obstinat eller alltför otålig.

Gör avslappningsövningar för att slippa huvudvärk och

andning för att skapa den vitalitet som behövs.


Om du gillar grönt då är du en sådan

Du ska lära dig ta ansvar för dina handlingar och ditt liv!

Ha tålamod, var praktisk, lär av misstagen och försök inte

gå några "genvägar". "Bygg upp" något av ditt liv!

Försök att inte fastna i detaljer utan se de stora dragen i saker

och ting, det ger dig större fördelar. Du har stor nytta av en viss

förtroendeingivande utstrålning, men tänk på att alla inte har samma

krav på ärlighet och uppriktighet som du. Magen, övre högra

kroppsidan är utsatta. Undvik fet mat, vilket leder till högt blodtryck

och övervikt. Du tar ofta alltför allvarligt på livet vilket kan leda

till cirkulationsproblem, "knyt upp" och gör något bara för det är

roligt!

Ljusgrönt kan vara fint, men jag har alltid tyckt att färgen ser billig ut.

Nu har jag provat alla möjliga färger för att göra en färganalys.

Nedan visar jag vem du är beroende på vilken färg du gillar

Rosa
Du är feminin precis som Hertiginnan och är en älva som drömmer vackra drömmar.

Grönt
Det fattas säkert något i din hjärna för blad är gröna, varför ska du vara det?

Rött
Du har ingen identitet utan vill bara härma Hertiginnan

Svart
Sorg

Vit
Är du tjock och använder denna färg är du i så fall dum i huvudet, för då ser du bara ännu tjockare ut.

Gult
Jag gillar färgen, men om någon annan gillar den är det säkert en tjallare.

Marinblå
Du tror att du är nåt fast du inte är nåt och Gina Tricot har vad du söker dvs billig massproduktion.

prickiga kläder
Du är tantig med urusel smak gå och handla på NOFA vet jag.

randiga kläder
Du är tom och har ingen identitet. Du är säkert en tyst person och man tror i början att du är hemlighetsfull för att sedan upptäcka att du har varit tyst för länge dvs du saknar bara en identitet.


 

 


Mitt nya projekt har släppts ut "Julsånger & julsagor från hela världen"

Som ni ser så har jag och jultomten satt ihop sånger och sagor från hela världen. Denna samling finns att se på lantbruksuniversitet och Uppsala universitet för de som studerar till lärare och pedagogik. Jag har sjungit i kör under hela min uppväxt. Man kan tro att jag sjunger i hela CD och boken, men jag är bara i kör med flera andra.

Jag och farbror tomte sitter i en julsläde.Jag sjunger bara i bakgrunden i en låt, men de ville ha mig på framsidan då de förut har skrivit om att jag är en media person. Då hade man utställning på Blåsehuset i Uppsala. Ni kan läsa om det i gamla inlägg i kategori "hertiginnan i media". Denna inlägg läggs under musicbox. Förut låg lärarhögskolan på Tidernasväg, men nu är den flyttad till Blåsens Hus på Von bahrsväg.

Jag är med i många projekt och ni hittar det mesta under "hertiginnan i media". Jag har varit ansiktet utåt för många projekt och det finns ännu mer jag kommer att skriva om längre fram. Jag har fått erbjudande om att vara med en musikvideo som ska spelas in. Jag tror att musikproducenten finns i Uppsala/Gottsunda och han är iranier om jag inte minns fel.

Jag är inte med på amatörsaker där privatpersoner kommer med erbjudande. Jag är endast med i sånt som har en organisation eller bolag bakom sig som står för projektet. Jag har annars inte den tiden eller viljan för det måste ha ett värde innan jag tackar ja.

I dag har jag fått föreläsning per telefon & Scientelogernas metoder

Jag älskar mina nya örhängen från Kicks och i dag fick jag en sjal av dem som är från Hugo Boss just för att jag är deras diamantkund. Förra året var jag deras träkund dvs träskalle.

Jag har för första gången fått föreläsning per telefon av min mentor. Jag vill nu se hur väl det hjälper med hjärnsmältningen. Jag ska egentligen i morgon vara på föreläsning igen, men jag avbokade den för det gick åt mycket energi att ta det per telefon i dag.

Jag tog emot samtalet så sent som kl 20.30 och befann mig hemma hos Fati då.

Scientelogerna

Jag är en väldigt bildad kvinna som läser mycket andliga böcker och går många utbildningar. Jag känner aldrig att jag är färdig utan törstar ständigt efter mer kunskap. Jag är mest intresserad av hjärnans funktion och började min resa med Scientelogerna. De hade så stora krav och retade upp mig så mycket att jag klarade inte av det.

De gjorde allt för att provocera mig. De kunde ställa frågor som "vad kom först ägget eller hönan?" fast de utformade frågorna kring mitt eget liv, men utlägget var densamma i princip.

Jag hade då ett problem jag sökte hjälp för hos Scientelogerna. De sa att jag först skulle bli av med mitt problem innan jag kunde ta del av föreläsningarna annars skulle det bli ett hinder. Om jag kunde bli av med mitt problem utan deras hjälp, vad hade jag där att göra? Medan de provocerade mig så tog en av kvinnorna tag i mitt fett på magen och klämde hårt. Detta för att med ett instrument mäta min ilska och maktlöshet. Ilskan för att de nöp till mig hårt så jag skrek och maktlösheten för att de inte gav mig några alternativ. Tydligen ingår det i första etappen att få en människa till det tillståndet. De hade för avsikt att hjälpa mig, men ville först sätta in mig i en maktlös situation så att jag skulle börja gråta. Jag grät inte och de var så förvånade över hur bräcklig jag såg ut, men som vägrade gråta in i det sista.

De skickade hem mig med en av sina mentorer som skulle sätta mig i hypnos och gå tillbaka till min barndom. Hon ställde samma fråga om och om igen och jag blev nada klokare av det. Jag läste även böcker som gavs och gav upp att lösa mina problem via dem.

Det var 2 iskalla kvinnor som utförde detta experiment på mig när jag var som mest skör. Numera lever jag med mitt problem och har inga planer på att lösa dem.


Turkos balklänning inför de stora festernaDenna turkosa klänning kommer från Butik kom in

Jag har lagt undan kläninngen från Noa Noa

Det är storlek small och jag fick på mig den och den passade utmärkt. Den var lite stor i midjan, men det ska jag sy in. Jag har lagt undan den till på måndag och sedan ska jag hitta en skräddare. Den kostar skjortan + bilen enligt mig. Den kostade 1990 kr och visst är det för mycket för en svart klänning. Flesta av mina festklänningar kommer från Noa Noa.

Jag gillar skurningen på klänningen för den är väldigt feminin och gammaldags. Om jag är kvinna så ska kläder också framhäva min kvinnlighet. Jag är otroligt glad att vara född kvinna.I dag träffade jag Maria Arvidson lite snabbt och sedan åkte jag hem till min mamma.

Sedan berättade min mamma om sin barndom då hon själv hade mött spöken. För jag chockade henne med att berätta att jag 3 på natten dagen innan gjorde en spökvandring. Alla tyckte att jag höll på med knäppa saker.

Vet du hur du tar reda på hur många släktingar du har?

Genom att köpa en lyxvilla med pool mm då kommer alla att dyka upp.....

Asså helt allvarligt kan jag spela på min charm när det gäller ett spöke?

Jag vill inget illa jag vill bara spela på min kvinnliga charm för att få kontakt med spöket. Asså jag vill inte ha något seriöst bara få kontakt för att se om spöket kan ge mig vägledning. Jag har ju alltid velat ha någon som kan vägleda mig och varför inte välja ett spöke som kanske har levt mycket mycket längre i sin dimension och har följt människan länge och kan massa saker.

När jag talar om lärdom menar jag inte matte, fysik och historia. Jag menar livserfarenheter och jag älskar att ta del av andra människors öden.

Min hatt tillhör en adlig död man som hade den för mer än 100 år sedan. Det är Noppe Lewenhaupts farfar (Gustav Erik Lewenhaupt) som ägde denna hatt strax innan mig. Nedan ser ni Kungen, Aje Philipson, Noppe Lewenhaupt och Anders Lettström. Noppe är mannen som ler och ser in i kameran.Detta är Carl Adam som var f.d ägare av min hatt

Släkten Lewnhaupt har funnits sedan 1625 och nedan kan ni se deras sköldvapenDen Lewenhauptska vapenskölden till vänster över porten till Mäster Olofsgården i StockholmNedan äktahetsintyg från hattväskan som är gjord av läder.Efternamnet LewnhauptHans initialer G.E.L Oj bilden är upp och ned, men ni kan vrida på er dator så ser ni åt rätt håll. Initialerna står för Gustaf Erik Lewenhaupt (1849-1928)Jag ska lämna in väskan på kemtvätt för putsning och sedan ska jag på aktion och bli riktigt rik på den har jag planerat. Den är värd grymt mycket och varför jag har den bland mina ägor är en grymt hemlig historia jag aldrig kommer att avslöja. OBS! ej stödgods

Är inte jag iskall som har en sådan hatt?

I dag ska jag på kurs igen

Jag kommer att jobba halvdag för att jag ska på kurs. Jag ska också börja jobba tidigare och vet inte hur jag ska hinna med detta i dag.

Eftersom det är stora fester på gång så är jag inspirerad av aftonkläder och smycken just nu. Nedan visar jag svarta kreationer. Den första advent är jag inbjuden till svägerskan Sandra för att fira första advent. Jag hoppas hon har bjudit in sina tjejkompisar också för då blir det roligt.

Nedan smycket är från Glitter jag har en likadan från Turkiet som gick sönder av att använda den en gång. Jag ska lämna in den så att jag kan få den lagad hos en riktigt smedaffär.Denna smycke ska sitta i pannan, men den ramlar ner hela tiden. Jag orkar inte lyfta upp den det räcker att ni kan se hur den ser ut i varje fall. Den är från 1600 talet och är en kopia på riktiga smycken från Osmanska riket. Man har kopierat alla smycken och säljer som bijouterier.Detta är inte färdigsydd klänning utan det är bara tyg än så länge som jag provar för att se om det skulle passa mig. Jag gillar not tyg som är blank, men ändå strechig. För min form kommer inte i i vanliga mått eftersom bysten är enorm och jag måste alltid ha den största klänningen, men då blir klänningen för lång och bred i midjan.Här är jag osminkad för jag har tvättat bort mitt smink och är på väg att lägga mig.


EFT set you free

Jag svär på allt jag har att EFT har gjort mig fri från alla bekymmer och det är sant. I natt satt jag och gjorde EFT och märkte till min förvåning att jag rabblade upp saker jag inte ens bryr mig om längre. Jag har verkligen slutat bry mig, men trodde att jag kanske brydde mig. Vem är jag utan känslan att bry mig. Vad ska jag göra mitt i natten om jag inte gör EFT?

Jag vill tacka Seda och Selvi för att de har varit ett stort stöd för mig i kväll och de har underhållit mig båda två. De båda fick lära känna varandra och visste inte ens att de var släkt. Seda trodde att Selvi var från Sydamerika och Selvi trodde att Seda var armenier. Båda fick sig en chock när de fick höra att de var kurder och dessutom släkt.

Jag glömmer alltid att Seda är kurd för hon ser så annorlunda ut. Hon är lång och väldigt ljus och har väldigt annorlunda drag. Hon får mycket uppmärksamhet som hon själv inte ens märker av.

Vi hade våra tarotkort med oss som vanligt och fler människor är mediala och är otroligt duktiga på att tyda dem. Där rök min gåva som jag skrytit om så länge för folk. Det är mycket enklare att spå en människa som själv spår tillbaka. Om en människa inte vill tyda korten så kan jag heller inte tyda kort och det blir stopp i min tolkning. Den som vill att jag tyder deras kort måste även tyda mina kort det är så andevärlden fungerar.

Kolla på dessa tjejer så classy så snobbiga. Det är Seda och hennes syster Diana.Detta är min absoluta favoritbild av tjejerna.Hertiginnan är en sagoprinsessa

Jag har fått storhetsvansinne och vill prova festkläder för alla fester som kommer i december.

Rosa är min absoluta favoritfärg på mycket saker som möbler och inredning. Jag vet inte riktigt om jag passar i rosa då jag själv är rosa, suck.Ljusblått med kronaEller är det bara ren inbillning som man har blivit matad med, dvs att vitt gör en större och svart gör en mindre? Flesta kvinnor använder svart i kläder.Vitt är oskuldens färg och det passar en bägarprinsessa som mig.Mina skela ögon blir desto värre när jag tittar direkt in i en kamera. Här tittar jag inte in så att de ser lite normala ut.

I vår släkt har de flesta prickar på armarna och så känner jag igen mina släktingar även om jag aldrig har mött dem.


Jag frågade tarotkorten, vem är jag?

Som svar fick jag att jag är Bägarprinsessan och sådan är jag som beskrivs nedan.

Jag är en mild, vänlig, romantisk och känslig ung kvinna. Till synes bekymmerslös dansar hon sig fram genom livet. Med sin varma humor och sin oskuldsfullhet kan hon avväpna den mest inbitne skeptiker och få honom att slappna av och skratta åt vad det än är som annars verkar så allvarligt.Bägarprinsessan har en förmåga att se livet genom rosafärgade glasögon. Hennes positiva och generösa läggning gör att hon sprider glädje och optimism omkring sig. Hon har en stark tillit till att det finns en högre makt som vill henne väl. Bägarprinsessan är fördomsfri och öppen för alla slags kommunikation med alla moder jords varelser och väsen. Hon personifierar den lilla flickan som kan leka i timmar med sina vänner i den "osyndliga verkligheten" dvs småfolket, alverna, feerna, tomtarna och trollen som älskar henne för hennes livfullhet och grace.Om hennes känslor fryser till is blir hon prinsessan på isberget, oåtkomlig och isolerad.Tarotkorten beskriver mig fullständigt träffsäkert i detalj. Jag är hur man vill att en kvinna ska vara. Jag har bara feminina sidor och är så glad att jag är född kvinna. Tänk om jag vore född man, då skulle jag verkligen få ångest. Jag skulle aldrig kunna spela på min kvinnliga charm och det andliga skulle jag få glömma helt. Jag skulle bli kallad fjollig om jag vore född man med mina intressen. Jag har inte en enda intresse som en man kan ha. Jag är verkligen kvinnlig uti fingerspetsarna och upp till tänderna.


Är jag en alfahona?

Nog är jag en halfahona med ett stor H. Jag tror inte att människor skulle orka följa bloggen om jag inte vore en alfahona med den säkerhet och trygghet jag levererar till mina läsare.

En kille sa till mig att kvinnor kan inte spela på sin skönhet när det kommer till honom. Bullshit vad den killen ljuger. Skulle han orka lyssna på mig om jag såg ut som en bondetant?

Folk lyssnar mer på mig angående hälsa än när en läkare talar. Folk lyssnar hellre på mig än när en ekonom eller revisor talar om jag talar om hur de kan lyckas i affärer.
Folk hör direkt när jag kommer med en åsikt. Mina ord är som skärande knivar om jag förolämpar en människa. Folk tar min beundran på allvar och när jag beundrar eller berömmer en människa så räddar jag hela deras dag.

När andra människor kritiserar verkar folk inte bry sig. När andra berömmer hör inte ens folk berömmelsen. Så fort jag kritiserar eller berömmer människor så blir det domedagen i deras liv. Detta gäller främst män, men jag har märkt att även kvinnor tar mig på mer allvar och också är påverkade av hur jag ser ut.

Bara av att du läser denna blogg är bevis nog för vad du har fastnat för. Jo det första folk fastnar för är vem kritiken och berömmelsen kommer i från. Mina ord på ont eller gott är guld värda och det pga av att jag är och förblir en ALFAHONA.

Därför gott folk vårda era yttre om ni vill bli alfahonor som Hertiginnan.Folk säger:
"Utseende är inte allt det är insidan som räknas"

Den som springer efter en insida är sorten som inte kan ställa krav på ett utseende. Det låter som fattigloppor som säger att pengar är inte allt ändå ska de vara fiender med folk som har en bättre ekonomi. Hur var det med pengar är inte allt? Den fattiga mannens käkben blir slitet av att prata för mycket om den rika mannens pengar.

Är inte alla människor i grunden lika på insidan? Så vilken insida är det folk springer efter i så fall? Varför ljuger folk om en insida.

Jag går inte efter utseendet på folk utan jag går bara efter innehållet. Jag söker alltid efter människor som är mediala och kan ge mig stöd och medial hjälp såsom jag kan ge dem.

En medial människa som jag går aldrig efter ett utseende. Den som umgås med mig pga av mitt utseende är heller inte medial och är mig värdig. Mitt innehåll är guld värd för jag har en gåva.

Jag vet att folk dömer mig hårt när de läser vad jag skriver. De har inte förstått argumentet i så fall. Jag försöker göra det tydligt för folk att inte gå efter utseendet. Jag kan inte rå över att det är så här jag själv har blivit bemött pga av att jag har en utstrålning av säkerhet och trygghet.

Roliga älskvärda djurvärlden

Annas katt Cleo dricker ur mitt glas. När jag sitter i köket då vill denna kattunge komma in och ger sig inte. Hon jamar tills Anna släpper in henne. När Anna kastade ut henne hoppade hon upp och öppnade dörren själv. Om Fati sitter i köket är inte katten lika angelägen om att komma in. Vad vill denna katt mig?Denna söta rumpa tillhör nedan hundBarbro hade med sig sin hund på kursen och han hatar att bli klappad. Han gnällde hela tiden så när han somnade blev alla glada för att slippa hans ylande som om han hade ont i magen,Äntligen somnade hundenNedan hund var mindre än min hand. Ägare okänd


Hertiginnan kommer i kontakt med nekrofili

Jag känner en underbar person som är väldigt lik mig och när hon hälsar på mig får jag alltid en puss på munnen. Detta för att hon älskar sig själv och eftersom jag liknar henne älskar hon även mig. Jag är hennes gullunge och hon överöser mig med kärlek och skämmer bort mig.

Vet ni vad en nekrofil är för något? De är de som kan bli kära i döda. Jag själv skulle inte ha något emot att bli kär i en vampyr och de är också levande döda. Så mystiska, så manliga och så vackra. Jag hittar ingen vampyr, men det har kommit ut en bok om vampyrer som är verklighetsbaserad. Självklart ska jag köpa den på måndag och attrahera mig en riktig vampyr som ska göra mig till en vampyr sedan ska jag se på när alla andra dör och att vi överlever allt.

Nej förresten det lät som en mardröm jag vill inte leva för evigt inte i den här dimensionen i varje fall. Fram med högre dimensioner och vi tackar för det vi redan plågsamt har gått igenom.

Bilderna är tagna med dessa farliga skeletteDöden är för oss alla något mystisk och spännande och jag är inte alls rädd för att dö. Jag är mer rädd för att leva då vår värld är just nu fullt av människor som inte utvecklas andligt. Jag är mer trygg med människor som har andlig kontakt än ateister. Ateister och kommunister skrämmer slag på borgerliga Hertiginnan. För mig finns inget värre än en revolutionär, kommunist, ateist eller feminister. Tyvärr gott folk jag vill göra reträtt på vår värld då män var män och kvinnor var kvinnor.

Vi är biologisk inte lika och vi blir aldrig lika. Vi går bara emot vår natur mer och mer ju mer vi försöker likna varandra. Till slut blir vi som sniglar dvs tvåkönade (android).
upplev dina begränsningar med hjälp av hypnos

Jag köpte i går boken av Fredrik Praesto  hypnotisörens hemlighet. Det var en bok med en CD så att man kan hypnotiseras.

Jag har provat hypnos flera gånger och det har inte fungerat. Denna fungerade då musiken i bakgrunden är speciell och hans röst kommer i vågor och ekar en aning så att det är omöjligt att vara vid sitt medvetande även om man försöker.

Det var 4 delar och på den 3:e somnade jag och minns inte hur det slutade. Detta var fantastisk och jag har aldrig vaknat så utvilad och med ny tankegång.


Harnetts lilla dotter Philippa

Harnet och jag är barndomsvänner och hon kommer i från Eritrea och är mamma ledig. Flickans pappa är svensk, men hon är en kopia av sin egen mormor. Hon är världens vackraste flicka och jättevarm person. Min vän Tuncay har träffat flickan och tyckte mycket om bebisen och pussade henne direkt.


Min fina teckning & påhittade mediala människor

Jag fick min teckning nedan tolkat av en kille. Han pratade om hur jag ändrar riktning hela tiden och har svårt att bestämma mig. Det kan hända att det har varit så och jag känner att jag bara får vaga tolkningar. Jag önskar att folk kunde vara med specifika i sina tolkningar.

Vissa påstår att de kan se lejonfolket som är större växta än oss människor. Deras kvinnor är tydligen väldigt vackra jämför med människorkvinnor. De är här för att hjälpa och lyfta upp oss till en ny dimension som kommer 2012 till vår jord.

Jag kan om jag vill få kontakt med ett lejonfolk, men just nu är jag inte redo för det. Jag är absolut inte rädd som vissa hela tiden påstår att de är.

Jag undrar hur det kommer sig att folk har sådana fantastiska historier att berätta, men när de ska tolka något enkelt så har de inget konsturktivt att säga? Jag undrar egentligen om det inte är uppmärksamhet människor är ute efter.

Jag har mött den största dåren någonsin som visste hur han skulle dö och kunde se saker. När jag bad honom att se saker om mig så kunde han inte det. Dåren hade själv dessutom en fråga om en person som inte ens existerade för att testa mig. Vad ville denna människa mig?

Medialitet är något naturligt och inte som i filmerna. Om ni har så fantastiska upplevelser varför upplever ni aldrig dem när ni är bland folk?

Min önskan för detta nyår som kommer är just att träffa människor som verkligen är lika mediala som jag är om inte medialare.Det är taskigt att folk spelar mediala när mitt hjärta bara längtar efter att få fler vänner som är mediala på riktigt.


Mat för Hjärnan

22/11 Henrik Nyberg, "Mat för Hjärnan".
Skydda din fysiska och mentala hälsa med bra fetter och antioxidanter
Tid: 18.30, Pris: 100:-/120:- medlem/Icke medlem
Lokal: A/B-salen, Drabanten, Bangårdsgatan 13.

Henrik är hälsoguru från Finland kommer hit och berättar om hur vår hjärna påverkas av de olika fetter vi får i oss i kosten. Forskare, läkare och dietister har alla insett vikten av omega-3 oljor för allmänt välbefinnande, hjärthälsa, hjärnans funktion och utveckling, allmän styrka och hälsa och ett friskt immunsystem.

Kost rik på omega-3 har visat sig bidra till att minska smärta och många andra symptom. Henrik Nyberg är biolog och filosofie magister. På grund av egna hälsoproblem har han intresserat sig för alternativa terapier och kost i 30 år. Han föreläser om kost och hälsa regelbundet. Han är också VD för ett företag som distribuerar ekologisk mat i Finland.


2 årig Mediumutbildning

Vill du arbeta som medium? Vill du ha inspiration från andevärlden och kunna arbeta både psychic samt med andekontakt? Vill du förmedla ljus och kärlek till omgivningen samt arbeta med att bevisa själens överlevnad efter den fysiska döden? Då är det här en kurs för dig.

Vi kommer att träffas 5 kurshelger under ca 24 månader. Efter godkänd kurs blir du diplomerad medium. Här får du ta del av många övningar i intuition, psykometri, andekontakt och healing. Gedigna föreläsningar och samtal om vad som är själva kärnan och behållningen av andlig utveckling. Du får även lära dig meditation och hur du tar kontakt med dina egna andliga vägledare och anhöriga på andra sidan. Ett unikt tillfälle att verkligen förstå att andevärlden finns på riktigt – att det bara är en annan nivå av verkligheten. Målet med kursen är att du ska komma så pass långt att du efter kursens avslut kan arbeta med mediumskap. Du kommer mellan kurstillfällena arbeta aktivt och få ett flertal hemläxor där du både ska öva praktiskt samt läsa böcker och skriva rapporter. Inga förkunskaper är nödvändiga, men det är ett plus om du har jobbat lite med dig själv (det man kallar för personlig utveckling).

Datum: 9-11 mars 2012

Pris: 3800 kr inkl kost och logi per kurstillfälle. Anmälningsavgift på 600 kr betalas in på konto som ges vid anmälan. Resterande belopp på 3200 kr betalas en vecka innan kursstart.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mithera@telia.com eller 0702-106822.

Kursledare: Maria Therese Bohman Agerhill (huvudlärare) & Margareta Tejne Abelli båda är Dipl. Medium och healer. Utbildade av bla Terry Evans samt på Arthur Findlay College i England


Mitt hjärta håller på att förblöda av sorg

Gud vilken jobbig dröm jag hade där jag inte trodde att man kunde känna mer smärta, samvete och sorg. Jag drömde om att jag var på en fin restaurang tillsammans med ett par vänner. Vi satt och väntade på vår mat och in kom en randig hund. Hundar har aldrig ränder med det hade denna hund. Han kom fram till oss och jag sträckte fram kniven och han blev rädd. Jag sträckte fram den en gång till för han såg rolig ut när han blev rädd. Sedan sträckte jag fram handen och han började slicka den och kom upp i min famn.

Jag fick då så dåligt samvete för att ha skrämt upp denna stackars hund när allt han ville var min kärlek. Jag höll om hunden länge och grät. Jag vaknade av att det gjorde ont i mitt hjärta. Jag saknar denna hund och det gör så djävlans ont i mitt hjärta. Jag trodde aldrig att man kunde känna en sådan dålig samvete för någon levande själ som jag känner för den här hunden i min dröm.

Jag har fortfarande dåligt samvete över hur rädd han blev. För hur han direkt kom upp i min famn.

Mina tankar går till min kanin Hanim som skrek första gången jag satte på damsugaren. Hon hoppade in i sin bur och när jag tänkte ta ut henne skrek hon. Det är första gången jag hör en kanin skrika. Än när jag tänker på hur rädd hon blev och hur hon skrek som blöder mitt hjärta.Trots två navigatorer var vi som förvirrade hönorDen som körde bilen var Setareh Persson och jag satt i fram och Fati i bak. Vi körde runt som galningar i 2.5 timmar utan att hitta.Till slut hittade vi vårt mål och våra frisyrer blev värre och värre med bilfärden.Det fanns en mycket fin café inne på EmmausJag fann något som jag måste bevara hemligt tills att jag har gjort den fin. Jag har just nu en vara som tillhör Greve Noppes farfar i min samling. Ni kan inte ens gissa vad det är jag har som är värt hur mycket som helst. Jag ska kontakta Noppe och höra vad han har att säga om saken innan jag lägger ut allt på bloggen.

Recept på linsgryta från Sabinas blogg + en fråga till henne

Min fråga må vara dum, men kanel och kardemumma i mat låter konstigt. Ska man verkligen ha det? Jag hatar spiskumming för jag tycker det luktar unket eller som när kläder har varit blöta länge och luktar instängt.

Hörru en fråga till-Vad är koriander för något? Har hört ordet sedan jag var barn, men har inte tagit reda på om vi talar om en randig-ko eller krydda?

Ingredienser:
1 frp (380g) röda linser från go green (vet inte om märken spelar roll, men det var vad jag använde)
ett stänk kanel
riven ingefära, blev kanske 1.5 msk sammanlagt (färsk)
1.5 dl kokosmjölk (jag använde light, men det där gör man som man vill)
1 hackad gul lök
1 dl rapsolja
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk ketchup
1 tsk koriander
1 tsk spiskummin
1/2 tsk cayennepeppar
1/2 tsk kardemumma
salt och peppar
vatten
1 fond du chef grönsaksbuljong

Gör såhär:
Hacka och pressa löken. Riv ingefäran.
Stoppa ner allt med oljan i en kastrull och fräs runt i några minuter. Rör om så det inte bränner fast (bränd mat är sällan god...).
I med kryddorna och rör om.
Häll i linserna och rör om igen.
Tillsätt kokosmjölk, vatten (så det täcker linserna), buljong och tomatpuré. Låt skjuda och rör om ofta.
Maten är klar när linserna är lite mosiga.


Ombre rose fanns på 1800 talet

Min parfym Ombre rose fanns redan på 1800 talet fast att blommorna på den var ljusblå. Detta har man sett på en teater då folk försökte skäna saker de hade med sig till en manipulativ man. Han ville inte att de skulle skänka utan han ville själv välja vad han skulle ta av var och en. Han hade ljusblå sammets kläder på sig och ville inte ha en passande halsduk med volanger på. Han själv hade en som var marinblå runt halsen.

Han gick omkring i teaterna och valde ut vad han ville ta med sig och lovade folk något i gengäld att det på något sätt skulle gå bra för dem.

Jag tog bilder på alla saker i väskan. Han lämnade tillbaka Ombre rose, men jag visste att han skulle välja den igen.

Toppnot: Persika, rosträ och geranium

Hjärtnot: sandelträ, liljekonvalj och ros

Basnot: iris, tonkabönor, kanel och vanilj

  • Lanserad 1981
  • Klassiker

Skaparen av Omre Rose är Jean-Charles BrosseauIn 1981, he created his first perfume "Ombre Rose", which became quickly a best seller in France, the USA, the Middle-East, the Far-East.

"Ombre Rose" is now considered as a "Classic" of the High Perfumery, and rightfully sits among some of the very best fragrances ever: "No.5" by Chanel, "Samsara" by Guerlain, "Opium" by Yves Saint-Laurent, "Diorissimo" by Dior, "L'Air du Temps" by Nina Ricci, or "Le Dix" by Balenciaga.

Thus "Ombre Rose" is part of the elite selection of fragrances that Roja Dove has chosen to bring into the luxurious "Haute Parfumerie" he opened at Harrods in London.


En vän i nöd ringde mig nyss kl 1 på natten

Jag hade gått och lagt mig så fick jag ett sms från en mycket irriterad vän som hade det jobbigt just nu. Jag kan inte sova om jag vet att någon av mina vänner inte mår bra. Jag ringde genast upp henne och vi pratade om det som tyngde henne. I dag har varit en mycket speciell dag då hon var den 4:e vännen i nöd som mådde dåligt. Jag har då verkligen tagit sax och plåster och plåstrat om deras sår.

För mig finns inget viktigare i livet än att ta hand om mina vänner. Vad vore jag utan dem? Jag är så glad och tacksam över alla mina fina vänner just nu varenda en är guld värd. Jag har verkligen insett värdet av mina vänner och att vänner inte växer på träd. Jag älskar att ställa upp för mina vänner.

Måste lägga mig nu för i morgon är det kurs.Fy fan vilken jobbig dröm

Varje gång jag drömmer om att jag stjäl något och det är enkelt att stjäla vet jag att jag drömmer. Jag drömde om att jag skulle köpa något från en automat och skulle ta tillbaka min växel. När jag öppnar luckan ser jag guld i olika fack och börjar stoppa in det i min väska. Just då är det någon som bråkar att man inte såg vad jag gjorde, men kvinna i automaten tittade misstänksamt på mig.

Helt plötsligt var jag inne i en guldsmedaffär och sträckte min väska till vakten och sa att han skulle titta i den. Jag visste att jag skulle åka fast för de var redan misstänksamma.

Jag letade sedan efter badrum för att tvätta mitt hår.

Sedan drömde jag att jag och 2 kvinnor till delade lägenhet och vår hyresvärd var någon jag inte gillade. Vi hade två lägenheter bredvid varandra som tillhörde oss alla tre. En av oss gick in i nästa lägenhet och blev inlåst. Jag gick också in och blev inlåst. Vi fick vänta i flera timmar tills hyresvärden kom och öppnade dörren åt oss.Jag älskar smycken till den grad att jag stjäl det i drömmar. Jag har mina nya örhängen som passar bra till min prickiga klänning som jag har köpt på Fashionista.

Jag kommer snart att gå på två bröllop och jag har nu hämtat hem mina balklänningar för båda festerna. Massa släktingar kommer från Turkiet för att fira med oss. Detta är lugnet före stormen och de kommer 20 november. Jag älskar att få besök och nu kommer det fler än någonsin hem till mig.

Jag måste åter gå till skönhetssalong och snygga till mig innan dessa fester. Det kommer att bli mycket nytt folk som jag inte har mött förut. Folk blir fort nyfikna på just mig för att jag syns så mycket med mitt röda hår och min blogg. Jag drar alla uppmärksamhet till mig även om jag inte gör mycket väsen av mig.

Jag har bara endaste en person som är som jag och önskar jag hade flera. Det finns bara en på denna jord som känner mig.

Jag sörjer en person som har förändrats så pass mycket att jag inte längre känner igen henne. Varför skulle hon förändras så mycket när jag behövde henne som bäst. Vart tog hennes personlighet vägen? Hon var så unik och kunde förstå och analysera saker på bästa sätt. Om jag säger att mina föräldrar hittade mig i skogen och adopterade mig skulle hon titta förvånat och sedan säga "nu förstår jag varför mina föräldrar inte liknar mig, för att även de kan ha hittat mig i skogen".

Hon hör inget av det jag säger längre utan relaterat allt man säger till sig själv och har blivit så egocentrerad. Jag har verkligen förlorat den här personen.

Man blir svårare trodd på 1600 talet

Jag kan aldrig bevisa för någon på 2000 talet att jag besöker 1600 talet. Jag kan heller inte bevisa på 1600 talet att jag dessutom lever på 2000 talet. Det finns en person från 1600 talet som lyssnar på allt jag berättar, men tror att allt är fantasier.
Jag har då berättat för henne om att i framtiden är allt dystert och folk har ingen glädje i det de gör. Folk har ingen hobby. Hon frågade vad min hobby var. Jag berättade att det var att besöka 1600 talet.

Jag har inte varit på 1600 talet på 3 dagar pga av avprogrammeringen jag går på just nu.

Jag har köpt nya örhängen på Kicks och en ny eyeliner för jag har tappat bort min förra.
När man inte får skratta

Jag har 2 vänner som har en sak gemensamt och det är att båda kan beundra naturen och prata kring den i diktform. De har alltid gjort det på varsitt håll utan att veta om varandra. Häromdagen var jag med båda och åt mat och då satte båda i gång och beundrade naturen. Jag höll på att dö för sist jag skrattade åt min vän fick jag ett argt sms där det stod "man ska inte skratta åt andra när de beundrar något vackert". Hon hade blivit sur och kunde inte sova för att jag inte kunde se skönheten med naturen med hennes ögon.

Denna inlägg är dedikerad åt henne pga av det för att visa att även jag kan beundra det som är vackert.


Anden i Glaset

Anden i Glaset
Det finns få saker som är så spännande och givande, men samtidigt belastat med så många skräckhistorier om människor som skrämts av och upplevt den mörka sidan som just; Anden i Glaset. En av anledningarna till att det kan vara så skrämmande tror jag är att det är så fysiskt - så verkligt - och det är också just den anledningen som gör att det också kan vara så effektivt!

Det är svårt att bortförklara upplevelsen (även om många försöker) av ett glas som rör sig och ger meningsfulla svar. Men just för att det finns så mycket fördomar och rädsla förknippat med ett Ouijabord vill jag här varken uppmana eller avråda Dej från att använda det. Jag vill bara berätta om mina upplevelser kring det. Och på vad Du kan tänka på innan Du sätter igång - Om Du sätter igång...!

Hur det går till
Ordet OuiJa kommer från franskan respektive tyskans ord för ja, och enkelt uttryckt är det en stor planch där alla alfabetets bokstäver, alla siffror och ja resp. nej finns uppritat. Därefter låter man ett uppochnedvänt glas, som värmts över ett ljus, få glida från bokstav till bokstav för att ge ett svar på den fråga man ställt, sammtidigt som alla deltagarna håller varsitt finger på glaset botten.

Innan Du börjar gör gärna någon form av ritual som fungerar för Dej, som fyller Dej med ro, trygghet och tillit. Att tända några ljus, be en bön, ha på någon bra musik eller meditera en liten stund. Vad som helst som kan försätta Dej i rätt stämning. Förvänta Dej bara riktigt trevliga och vänliga andra, och kommer något annat fram ta bestämt avstånd ifrån Det. Inget kan hända Dej som Du inte själv bjuder in till - men det är onödigt att samtala med en ande som inte är fullt ut kärleksfull.

Många vill ställa frågan in i glaset, som en symbolisk gest, efter att det blivit uppvärmt över ljuset. Ställ glaset på bordet på en strategisk startpunkt och alla deltagarna lägger därefter ett varsitt finger lätt, lätt på glaset.
När sedan glaset långsamt börjar glida från den ena bokstan eller siffran till den andra gäller det mest att hänga på, och försöka förstå. Ibland kan det gå ganska snabbt....

Tro på det som sägs, och försök förstå hur det passar in i Ditt liv, och hur det kan hjälpa Dej framåt. Självklart ska Du aldrig lita blint på den ande som talar. Det tycker jag inte man någonsin ska, utan att först låta det reflekteras i det egna hjärtat. Ställ bara sådana frågor som Du vill ha svar på, och förvänta Dej bara svar på samma nivå som Du ställer dem

På samma sätt som när Du avslutar ett samtal med en vän så avslutar Du också samtalet med Anden. Tacka för det som hänt och ta artigt farväl.

Många av de skräckhistorier som berättas kring Anden i glaset har ofta att göra med att de som gjort det inte har varit tillräckligt seriösa. De har frågat om döden, och djävulen och liknande, och sedan har de skrämts upp av sin egen fantasi. Självklart är det ju ingen av dessa personer som de facto har blivit antastade av djävulen, men av en fjäder blir det snart en höna - och så har ett kraftfullt och spännande redskap med ens förvandlats till en port till ondskan. Helt utan rätt.

Skaffa Ditt eget Bord
Det finns lyxiga (och dyra) OuiJabord att köpa. Men jag tycker inte det bara är bättre med ett bord man gör själv - det är också både vackrare och mer personligt. Jag brukar rita dit symboler som betyder något för mej, olika vackra bilder och skriva ord som jag känner är angelägna. På så sätt blir kommunikationen så mycket enklare att utföra.

Att tänka på
När vi kontaktar andar eller de på andra sidan via ett ouijabord, så inviterar vi det som finns där till att bli en del av våra liv - och det är just därför det är så otroligt viktigt att vi alltid gör det med ett kärleksfullt hjärta, och osviklig tilltro till att vi drar till oss ljuset och inget annat. Om man sviktar i denna tillit och slarvar med att beskydda sej och den plats man befinner sej på kan man få ovälkommet besök, på samma sätt som man kan få det när man ex. sätter sig i trance eller öppnar upp vid en djupmeditation.

Men det är, å andra sidan, viktigt att man inte är rädd när man väl bestämt sig för att prova Anden i Glaset. Rädslan i sig är destruktiv, och inbjuder till det negativa. Och om rädslan uppenbarar sig, är inte tilliten tillräckligt stor just i det ögonblicket. Jag tror inte heller att det är något man gör när man har fest eller på annat sätt vill "testa" andligheten - på samma sätt som man inte skulle gå till en seans mitt under en fest eller be att få hypnos efter två flaskor vin.
Anden i Glaset, eller OuiJabord är ingen "sällskapslek" och vid en dylik öppning till Andevärlden är det än viktigare att man gör det med stor reskept. Självklart med lust, glädje, humor och kärlek - men utan att flamsa bort det som kan komma att ske.


RSS 2.0