Ni får fler förklaringar till spöken på kvällen

Nu måste jag diska, dusha och promenera i väg till centrum för att äta lunch med mina vänner. Vi ska gå igenom schemat för denna vecka tillsammans och jag kommer besvara alla mail på kvällen.

Det spökar på rosa slottet i Uppsala

Jag hörde nån som hade gått som väktare i slottet mitt i natten och hörde klart och tydligt att det var fest på våningen över honom så han tar hissen upp och kollar; ingen där. sen hör samma människa att festen pågår ett par våningar ner och åker ner igen och likaså den gången så var det inte en kotte där. till slut så tog han hissen å genomsökte alla våningar för att sedan konstatera att han var ensam på platsen. Då ville han nte längre jobba där.Kan ni se vem som döljer sig bakom dessa händer?


Dumt hört vid rättgång

Åklagaren:
- Vad hände sedan?
Vittnet:
- Han sa att han måste döda mig för att jag kunde identifiera honom.
Åklagaren:
- Och dödade han er?


Brunett skämt

- Brunetter är minst lika dumma som blondiner!
- Jaha varför det då?
- De tror ju att smartheten sitter i hårfärgen!!!


Rolig skämt om en nunna

En nunna som skickats ut på stan i ett ärende, råkade bli våldtagen. Hon skyndade tillbaka till klostret, gick till abbedissan och berättade vad som hänt och frågade vad hon skulle ta sig till.
- Du skall sätta dig i din cell och suga på en citron, sa abbedissan strängt.
- Hjälper det verkligen? Frågade nunnan förvånad.
- Nej, sa abbedissan surt, men det tar bort det belåtna flinet i ansiktet på dig!


I går var sverigedemokraterna på stan

De hade gula t-shirtar på sig och delade ut sina flygblad samt poliser omkring sig. Varför ha en åsikt som är så hotfull att poliser måste skydda dem? Bara där ett varningstecken och de borde gå omkring med masker för att inte bli igenkända.

En av dem tryckte in flygblad i min väska och sa att jag som kvinna borde ta ställning.

Det spökar hos Hertiginnan

Jag har lådor som är genomskinliga och varje morgon när jag vaknar är de öppna. Jag har smycken i dessa låder som inte är äkta. Varje dag får jag gå omkring och stänga alla dessa lådor. Jag vet inte vad spöket letar efter, men kanske letar han efter mina huggtänder s.k vampyrtänder som jag hade fått från Creative Make up.


Studenter från Butik och handel intervjuade mig

I går blev jag intervjuad över mina shoppingvanor av Annie Lazo och Annika Hermansson.Frågorna löd:

Hur mycket spenderar du i månaden
Vad tycker du om olika webbutiker
Blir du bra omhändertagen i butiker som Gina Tricot och Zara?
Är det dyra priser
Ligger butikerna i ett bra läge
Vad tycker du om klädföretagen
Skulle du kunna komma tillbaka?

Meningen är väl att de själva ska kunna starta en butik i framtiden och mitt tips till dem som avrundade hela intervjun var att man måste hitta personal där personkemin är bra och då blir kunden välomhändertagen. Där det finns mycket konflikter och ingen personkemi där bryr man sig heller inte om kunden.

Vem var Carl Fabergé?Han var hovleverantör till Tsar av Ryssland.

Han hade även en försvunnen dotter ni säkert känner till som heter Anastasia och dök upp 6 år efter det att hela familjen arkebuserades. Man hittade sedan en toka på mentalsjukhus i Tyskland som påstod att hon var den försvunna dottern. Hon hette Anna Anderson och gifte sig med en rektor från USA som hette Manahan.

Anastasia avled 1984 och hade massor av katter som hon inte höll reda på så att grannarna klagade.

Min bil inspekteras efter olyckan

Jag kör lungt men ändå som en galning. Först krockade jag med en bil för att i stundens hetta hamna på en cykelväg och jag var tvungen att köra under en bro för fotgängare och cyklister. Sedan hamnade jag på en enkelriktad gata fast jag själv var vänd åt fel håll.

Jag gick ner till garaget på ST per


Guldsmed i Uppsala blev rånad i går

Jag fick skjuss till S:t Eriksgränd ni vet där prostituerade stod på 1800-talet. Jag såg att det var avspärrat och att poliser stod omkring där.Butikens ägare bands och hotades med ett pistolliknande föremål.
På fredagsmorgonen var fortfarande ingen misstänkt gripen för rånet.

Vädret tillåter ingen fotografering i dag

Jag och Eric har kommit överens om att ta bilder så fort det blir varmare ute. Jag brukar följa google analytics för att se vilka sidor och ämnen som är populära i min blogg. Det slår aldrig fel och det är alltid bilder av mig människor går in mest och tittar på.

Jag kommer att bjuda på fler bilder av mig.

Människor skriver ofta på Facebook till mig och jag kan inte besvara de meddelanden så ni som behöver skriva får då skriva till annevonporat@live.se eller annevonporat@yahoo.se.

Oseriösa meddelanden svarar jag aldrig på om inte mailen efterföljer företagsnamn.

Your entry will be published: 2011-05-16 11:08


Ett möte inte likt andra

I går kom det gäster för att möta mig för att jag skulle ge en av dem mina kunskaper. Det blev svårt att stå i vimmlet och försöka förmedla kunskap så vi gick inte till personalrummet och hade vårt möte. Jag såg en sida av honom jag inte hade sett förut och jag förmedla något jag aldrig förmedlat förut.

Det blev inte lätt i personalrummet heller för folk gick in och ut precis vid lunchdax. Tiden gick för fort det kändes som om 45 minuter blev 10 minuter.

Jag såg honom lyftas och må vi andra alltid vara hans vingar.

Strax innan vi skulle in i personalrummet ser vi Uppsalas Falle (Falska) människa som är man och politiker. Jag kunde inte känna igen honom och jag som ser honom nästan varje dag. Han ser mer falle ut på bild än i verklighet för jag la knappt märke till honom.

Just nu läser jag de elva principerna

Jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste om egot där människor tror att de är speciella och lite viktigare än andra. Varför skulle någon vara viktigare än andra?

Det finns en kille med down syndrome som alltig går förbi mitt arbete varje vardag exakt kl 15.40 och utan honom skulle jag inte hålla reda på tiden. Varje gång han kommer tittar jag och Emmelie på varandra och säger "oj är klockan redan så mycket?". Det enda han gör för min del är att hålla reda på klockan och alla vi möter har sin del i vårt liv och vi kan inte klara oss utan någon av dem.
Trappor till himlen av Lorna Byrne

Lorna Byrne har guidats att skriva den här boken av ärkeängeln Mikael och av flera andra änglar: ”Mikael fortsatte: ’Vi måste hålla små lektioner med dig då och då, för det finns så mycket du behöver lära dig och så lite tid för dig att lära dig det.’”

Lorna Byrne har sett och pratat med änglar varje dag i hela sitt liv. Hon beskriver olika slags änglar och deras roller, liksom flera starka personligheter bland änglarna som är hennes ständiga följeslagare och rådgivare. Hon berättar också om det hon har sett av Kristi födelse och av Maria.

Hon avslöjar hur änglarna arbetar, hur människans själ förhåller sig till hennes kropp, vilken roll människor som har dött och kommit till himlen kan spela i våra mänskliga angelägenheter och vad Gud och änglarna har för planer för mänsklighetens framtid.


Tjejkvällen hos Sara Estifa med temat skönhet

När jag kom till Sara så var hon tillsammans med en väninna som var en kopia på Liv Tyler. Hon hade höga kindben och stora läppar. Kvinnorna kring Sara brukar alltid vara väldigt vackra just för att alla är intresserade av temat skönhet.

Så fort jag kom fram ringde Saras telefon och hon hann inte svara. Sedan ringde min och det var juristen Anna som försökte hitta hem till Sara.

Anna kommer snart att bli granne med Prins Carl Philip på Riddargatan i Stockholm och vi alla var väldigt imponerade över det. Anna som jag är väldigt intresserad av drömmar och undrade efter att ha läst bloggen varför jag hade otäcka drömmar.

Sara själv har gått en utbildning på 7-8 maj om Teosyal av Dr Thomas ZimmermannRött hår med gröna kläder ska vara passande enligt en skräddare som skulle göra färganalys på mig. Många gånger är det inte ordning på mig antingen har jag en tröja in och ut eller så är det maskor i mina strumbyxor. Jag är inte perfektionist när det kommer till sådana detaljer.

Hon gör samma behandling som Camilla gjorde på mitt hår då jag var ansiktet utåt för denna metod som heter Global keratin- behandling.
författaren håkan nesser märker att kurder inte läser böcker

Håkan Nesser som är en känd författare har varit lärare åt en kurdisk person jag känner. Håkan sa att ingen kan komma i håg alla böcker de har läst. Kurden sa att han kan komma i håg eftersom han bara hade läst en bok i sitt liv. Håkan skrattade och sa "nu ljuger du". Kurden svarade att han skojade för han hade inte ens läs en utan halva boken.

Han läste dessutom denna halva bok under hela gymnasietiden.


Hertiginnan får aldrig parkeringsböter

Här ser ni min bil parkerad på landshövdingens parkering då han inte har något emot det eftersom det är Hertiginnan som parkerar.

Nu kommer ni aldrig mer se mig med denna trötta bil för i dag får jag en ny bil.Likt Askungen så brukar jag lämna min sko på min bil och då förstår folk att det är Hertiginnans bil och ingen lägger sig i hur fel och tokigt jag än har parkerat.Nu ska jag i väg och äta affärslunch med Superjuristen och en klient till henne. Hennes väska är från Longchamp och jacka är en oljejacka. Det är min bil ni ser i bakgrunden.The ring en sådan vill jag nästan ha dvs en rubinröd ring till min nagellack från I.P.O som är berry färgad. Ni har säkert sett jag har rubinröd nagellack och behöver matchande ring till.Jag vill även ha klänning i cerise för jag vet att den färgen skulle förstärka min karisma.

I kväll ska jag berätta mer om en tjej som syr upp egna balklänningar. Hon jobbar på BIK BOK där jag köpte min klänning. Det finns så många talanger omkring mig och jag vill dela med mig dem till er. Hon sa att hon bara syr lite balklänningar. Bara och bara? Det är just henne jag ska vända mig till för att få något i cerise.

Halleluja för att Gud sänder mig talangfulla människor jag och mina läsare kan dra stor nytta av.


Mitt samarbete med företaget Percontor

I dag hade jag ett möte med Robert Schouten från Holland. Han berättade att ingen kunde uttala hans efternamn utom jag.

Jag berättade för honom om mitt handikapp som ordblind och hur jag till slut fick betala skolan för att få ut mitt betyg då jag var sämst på uppsattskrivning. Han tyckte att det var då modigt av mig att välja att blogga trots mitt handikapp.

Det är alltid bra att berätta sina svagheter så att folk inte har för höga förväntningar på en. Anledningen till att jag direkt berättade var för att han beskrev sig som kreativ och tycker om människor som jobbar i samma takt som honom dvs snabbt som bara den.

På vilket sätt vi kommer att samarbeta kommer jag berätta mer om då det kommer att förändras här på bloggen och jag kommer att synas i reklamfilmer.

De gör även visitkort och tänker på miljön därför är deras visitkort hälften av vanliga visitkort i sin storlek.Jag vill tacka Midia Hilmi som har förmedlat denna kontakt. Hon berättade att han var lång så jag ringde Emmelie och frågade om det fanns en lång man som väntade på mig. Jag hade då satte på högtalaren så att folk omkring mig kunde höra konversationen. Jag bad henne säga till honom att jag var på ingång.

Hertiginnan skriver underMidia hade berättat om hur känd min blogg var och att mina läsare är den målgruppen de söker. För mig betyder det väldigt mycket att kunna vara med och påverka. Jag hoppas vara till en fördel för alla mina medmänniskor och jag vill aldrig trampa någon på tårna på min väg till välstånd.

Percontor betyder på latinska att forska och undersöka.


på torsdag hela dagen blir jag upptagen med min skönhet

Jag ska ha tjejkväll hemma hos min granne Sara på kvällen. Det vi brukar göra då är att bjuda in en stylist, frisör och någon som säljer hudvård. Denna gång vet jag vem jag ska bjuda in för att hon ska föreläsa för oss. I vår stabb finns en barnmorska, läkare, jurist, frisör, demonstratör för hudvård. Jag har en person i min krets som har varit modell i USA. Allt är perfekt på personen, men jag har ändå ett förslag som jag ska lägga fram innan torsdagen. Jag lägger ut tiden här på bloggen för alla som är berörda så att ni vet när vi ska träffas. Jag kan inte ringa er en och en eller skicka sms då jag inte har nummer till alla. Jag kan heller inte be grannen ta reda på er. Vi möts mellan 19.30-20.00 sedan stänger vi dörrarna och kommer ni för sent får ni slå koden.     Nedan ser ni skräddaren Cecilia som sydde min klänning jag hade på bröllopet.
 Hon håller i min klänning.

Folk från Berns i stockholm...

anländer till Uppsala den 28 maj och av dem är jag inbjuden på kvällstid. Det krockar med det evenemang som jag är på tidigare under dagen. Sångaren Martin har då bjudit in mig med sin stab och vissa från Radio kommer att närvara. Även min dåvarande chef på radio kommer att delta.

Ny katalog för H&M och modevisning

Hallå Emilia jag har inte sett någon mail ännu? Jag vet därför inte vad jag får skriva i bloggen. min mail annevonporat@live.se Jag får just nu från huvudkontoret, men jag skriver inte förrän jag får din mail. Min enterknapp fungerar inte av en konstig anledning. Nedan ser ni nya katalogen som jag tänkte ha förhandsvisning på, men jag hittade verkligen inget intressant att visa. Jag får in massproduktion av katalogen för att ge mina kunder. 

Hertiginnan med brudparet på slottet


Slottet med brudparet

Kolla in Seylan som tror att jag har kört runt henne i hela Uppsala för att hon ska stå på denna täppa och frysa.Kolla in Tariks min pga stressen för att de glömde brudbuketten inför fotograferingen.
Seylan var grymt stressad

Innan hon har hoppat in i bilen skriker hon hala (faster).Så fort hon satte sig i bilen skrek hon suuuuuuuuuuuuur, vilket betyder ååååååååååååååk.Vi hade glömt hennes brudbukett så vi fick åka tillbaka och hämta den på Sivia torg.


Fotografering med Brudparet

Det blev till slut Uppsala slott för Seylan var 1.5 timme efter sitt schema och nu när bröllopet är över skulle de på åka till Thailand. Seylan sa att det var regntider i Thailand så de åker till Marocko för smekmånad. Seylan är så söt att vilken varg som helst skulle kunna äta upp detta rådjur. Hon trodde att jag menade att hon skulle fotas på kullen.

Bilder av bröllopet kommer upp strax.hur du kan få människor att gilla dig

Elaine Bergqvist har en fil kand i retorik och är grundare av retorikbyrån Snacka Snyggt AB. Hon är även författaren bakom ”Snacka snyggt”.

Elaine Bergqvist var bland annat retorikexpert i Sveriges Television och för Aftonbladet och under valet 2010. Hon har även skrivit bästsäljaren ”Härskarteknik – den fula vägen till makt” och boken ”Du är din generation”.

För dig som vill provläsa eller beställa boken så hittar du den här.


Mediumskap, intuition och personlig utvecklingVill du bli bättre på intuition och att läsa energier? Vill du ha inspiration från andevärlden?
Är du intresserad av healing och medialitet, men vill bli klar över vad just du är lämpad för?
Då är det här en kurs för dig.
Här får du ta del av många övningar i mediumskap, intuition och personlig utveckling.
Gedigna föreläsningar och samtal om vad som är själva kärnan och behållningen av andlig
utveckling. Du får även lära dig avslappning och meditation, liksom hur du skyddar dig
mot negativa influenser. Vi går igenom olika typer av mediumskap och deltagarna får både
teori och praktik. Fokus ligger på intuition och mentalt mediumskap, men vi kommer även
in lite på transmediumskap och shamanism/trumresa. Ett unikt tillfälle att verkligen
förstå att andevärlden finns på riktigt – att det bara är en annan nivå av verkligheten.
Målet med kursen är att du ska se din väg tydligare, få större kunskaper och en massa ny
inspiration och lust. Inga förkunskaper är nödvändiga, men det är ett plus om du har
jobbat lite med dig själv (det man kallar för personlig utveckling).Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mithera@telia.com

På begäran visar jag mina strumporDet står Suck my toes på dem och de är riktigt varma på vintrarna.


Hair designed by Sabina Bergstedt

I dag var jag hos Nursery Sirin Aljederi på Drottninggatan och fick topparna klippa och håret designat av Sabina.

På Drottninggatan finns legendernas döttrar för allas förfäder var med en gång i tiden och byggde upp Uppsalas främsta restauranger och nu har deras döttrar samlats under samma tak och jobbar tillsammans.

Ni ser Sabina som är stående i kassan. Saleh bad henne jobba på gyllene saxen för de hade mer att göra där. När Sabina var färdig med mig fick hon gå vidare.Bild tagen av Sabina och sjalen är lånad av Shirin.


Känner ni till uppmässan?

Det är en mässa i Fyrishov för alla företagare som vill komma i kontakt med nya kunder.

Där kan du bl.a i år hitta:
Sofie Sjöström som är designare.
Leffe Linds som simmar med älgarna
Cameo Design
Musikern Leneh
Jorstudio som fotograferar för bröllop och festDetta är inte förrän 30 september till 1 oktober 2011, men ni kan boka plats redan nu om ni själva är företagare och vill komma i kontakt med nya kunder.

Stella Mccartney fulaste modet

Kreationer från Stella McCartney som ser ut som vaxduk man brukar ha på köksbordet.Det finns även klänningar med snarlik tryck på Kappahl för den som vill klä sig extra fult i sommar. Klänningen från Kapp-ahl kostar ca 349 kr och Stellas kläder vågar jag inte ens nämna hur mycket de kostar.

RSS 2.0