Bli rik på Facebook


 Profilbild på Facebook


Sugen på aktier i Facebook eller Linkedin? Kanske ett subprimelån? Allt går att köpa på Second Market. Men myndigheterna har nu börjat granska Second Market och andra ljusskygga marknader där insynen är minimal.Om jag sitter i soffan så väljer Femman också soffan

Detta är en kanin som tror att han är en människa korsning en hund. Han vill sitta där jag sitter och vill äta det jag äter hela tiden. Han gillar när 5 personer står kring honom och gullar då väntar han och springer inte i väg som andra kaniner. Han är sjuklig social och många blir besvärade av att han vill flyga in i människors mun när de hälsar på. Han förföljer folk hela tiden men har en rangordning på vilka han förföljer först.

Han hade en väninna på Arken zoo under tio dagar. Det var en vädur som var vit och röd prickig med en bred och platt huvud.


Tips på bok rich woman

Rich Woman, en bok för kvinnor om investerande av Kim Kiyosaki. Den här boken riktar sig till kvinnor som inte vill vara beroende av en man, en arbetsgivare eller staten för sin ekonomiska trygghet. Kim beskriver de fällor som kvinnor ofta hamnar i vid olika situationer i livet och ger konkreta råd om hur man kan undvika dem.


Svenskarna bakom världens första ögonstyrda laptop Tobii

“Snart finns tekniken i alla datorer”, säger John Elvesjö, grundare till världsledande Tobii.


– Det här är en pekmetod som ersätter musen. Du kan fälla undan saker du inte tittar på, eller släcka ned dem. Tittar du på ett fönster bakom ett annat fönster så kommer det fram

Tobiis ögonstyrningsteknik används både i handikapphjälpmedel och reklam, då företag vill studera kunders beteende och vart deras blick söker sig på en annons eller i en butik.Bildens historia:

Mazettis gamla chokladfabrik i Malmö som numera är en nattklubb och ett kulturhus. De klassiska Mazetti-ögonen från Ögonkakaon används i många av inredningsdetaljerna - på grinden, i hissen, på bord.

Kaffe minskar risken för stroke

Kvinnor som dricker minst en kopp kaffe om dagen har mellan 22 och 25 procents lägre risk att drabbas av stroke, visar forskare vid Karolinska Institutet. Efter justering av andra riskfaktorer sågs en statistiskt signifikant koppling mellan kaffekonsumtion och risken att drabbas av stroke. Resultaten presenteras i tidskriften Stroke.

REDAN VID INTAG av 1-2 koppar kaffe om dagen var risken att drabbas av stroke 22 procent lägre jämfört med kvinnor som inte drack något kaffe alls. 3-4 koppar om dagen eller ännu fler hade en likvärdig effekt, med en minskad risk på 25 respektive 23 procent.

Forskarna påpekar att det är för tidigt att ge generella råd om kaffevanor, men att fynden kan minska oron för vissa kvinnor avseende kaffekonsumtion.

Kaffe är en av de drycker som konsumeras mest i världen, små hälsoeffekter kan därför få stora konsekvenser.
Lena Nyström i fålhagen

Hon bor i Pippi Långstrumps hus Villa ville kulla enligt media.

Kolla in huset hon bor i och det är hon som har stickat fodralet till cykeln och dessa små söta knappar för godisburkarna.Efter Påskhelgen kommer hon att ha utställning här i Uppsala Öster om ån Svartbäcksgatan 18, 26 april till 21 maj i Galleridelen. Det står 2010 men jag förmodar att det är 2011.
Rensar i röran

Jag har gått långt tillbaka i gamla inlägg och tagit bort så mycket jag kan som innehåller fel sorters människor. När jag läser gamla inlägg märker jag hur jag själv har mognat i mig själv och skulle aldrig skriva något liknande i dag. Sättet jag ser på människor är så mycket annorlunda i dag än för 4 år sedan.

Jag vet en person som jag såg väldigt mycket upp till som själv saknade en fast mark att stå på. Att människor inte står på en fast mark har fortfarande ingenting med mig att göra. Man vill inte se upp till fel person och försöker bevara en människa högt upp. Till slut dras mattan under människan av människan själv och man ser på hur de faller.

Vi människor ger varandra högsta betyg när vi inte känner varandra. Det gäller att behålla denna höga betyg och kanske inte börja räkna meriter eller försöka trycka ned andra. Behålla är inte svårt det räcker bara med att inte göra bort sig. Det går alldeles för fort för människor att avslöja att de inte är värda högsta betyg.

Folk kanske utgår i från att när de lär känna en så har jag satt ett lågt betyg på dem och nu är det deras uppgift att försöka höja betyget.

Demo undervisning med teosyal av Marketing maneger Claes Wallén

Nedan ser ni Claes Wallén som gillar att spela golf. Han marknadsför Teosyal och det finns även hudvårdsprodukter och jag köpte en för 895 kr som innehåller 50 ml. Claes fick också ta del av bloggen för att se vart hans bild skulle hamna.

Hans bolat heter V-tech och titulerar sig Marketing Maneger.

Claes Wallén, med en bakgrund som Anestesisjukskötare, och med försäljningserfarenhet sedan 1987 varav 9 år
tillsammans med Michael på Codan Triplus, där också Tomas Sjödin jobbat. Specialiserad inom Thorax och Plastikkirurgi


Nedan ser ni hudvårdsprodukterna som föreläsningen handlade om.Sara som många andra skönhetsexperter börjar sin dag genom att läsa min blogg.

Sara gillar att shoppa och varje gång vi möts så visar hon nya saker hon har förälskat sig i. Denna gång ett par skor för tusen kronor styck och hon kallade dem billiga. Hon har dyr smak så tusen spänn blev för henne billigt. Skorna är från Rizzo.Klädd för förlovning och resultatet efter henna

Man tar kakan av henna och kokar den i vatten. Det finns instruktioner om hur mycket vatten man ska använda. Jag orkar aldrig läsa av instruktioner utan kör på efter känsla. Jag hade på mig den och sedan sov för man ska ha den i 8 timmar. På morgonen tvättade jag och tvättade ändå hade jag henna smulor på hela mig.

Med det blöta håret åkte jag hem till min granne Sara för att hon skulle ha en demo undervisning av vissa produkter som restylande, juvederm mm. Detta intresserar mig grymt mycket och även om jag inte ska utföra behandlingar på människor som vill jag vara med när det händer.Se min hårfärg blev den förändrad?Många frågade mig var jag hade fått min kurdiska folkdräkt i från. Den är ju väldigt glittrig och passade utmärkt för en förlovning bland kurderna. Rosa brukar inte vara min färg i val av kläder, men tjejen som assisterade mig tyckte att denna färg passade min hårfärg väldigt mycket.
Vad skulle ni göra om ni var tvugna att tala tvärtomspråket?

Tänk om ni vaknade upp en dag och världen var annorlunda. Den hade alltid varit annorlunda och allt det du mindes var bara en lång dröm. Tänk om du nu var tvungen och säga "inte" innan allt du ska säga. Tänk att du måste säga allting i tvärtomspråk.

Om du tex ska säga att du mår dåligt så måste du svara "jag mår inte bra" för om du inte gör det förstår inte folk vad det är du vill säga.

Om jag vill säga att jag är arbetslös så måste jag säga att jag har inte ett jobb.

Om du vill ha en kopp kaffe måste du räkna upp alla varma drycker du inte vill ha, så att man förstår att det du har utelämnat är kaffet.

Detta skulle bli en bra hjärngympa för mänskligheten.


I dag ska jag hämta hem kaninen Femman

Han har varit hotellgäst så länge att nu ska han hem. Han ska få ett eget rum och jag hoppas han dricker ur flaska i stället för skål.

Kära Uppsala bor försök i den mån ni kan att inte kommentera slagord gentemot varandra för min blogg stängs av. Det finns forum där ni kan diskutera era orättvisor.

Även ni i Malmö trakterna har säkert ett eget forum.

De enda som är sakliga är Stockholmsbor de diskuterar kring inläggen och inte varandra.

"vänner" på Facebook värdefulla om vi ska tro Doktoranten Håkan Selg

Många är kritiska mot dem som samlar hundratals s.k vänner på Facebook. Men ytliga kontakter på Facebook kan vara mer betydelsefulla än vi tror.

I en rapport sammanställd av Håkan Selg, doktorand vid institutionen för IT på Uppsala universitet, framgår att kontakterna i själva verket utgör mycket användbara nätverk. Dessa nätverk upprätthålls med hjälp av till synes meningslösa kommentarer och uppdateringar. Vi påminns hela tiden om "vännerna" existens och vi uplever Facebookvännerna som närmare jämfört med bekanta som inte finns på Facebook.

De sociala medierna ger ett övertag för privatpersoner blir mindre beroende av större aktörer, eftersom man genom nätverken kan få tips om jobb och bostäder, eller som företagare kan få hjälp med praktiska problem och nyttiga kontakter. Att publicera sig gratis och nå många kan också ligga till grund för egen verksamheter.


De elva eviga principerna av Carmen Harra

De gudomliga lagarna förändrar livet till det bättre!

För de miljontals andliga sökare som letar efter levnadsregler som är möjliga att följa i det här livet, kommer möjligheten att lösa upp personlig karma för att åstadkomma förändringar i den globala karman särskilt lägligt.

Carmen Harras budskap är upplyftande, trösterikt och allomfattade i en tid då många har svårt att ta till sig de begränsande och särskiljande strukturerna hos religiösa dogmer och doktriner. De elva eviga principerna presenterar enkla, universella sanningar som höjer vårt medvetande, ger oss förmåga att skapa en sundare och mer harmonisk värld och hjälper oss att gå en ny upplysningstid till mötes.


Jag har förut visat er katten som ältar

Nu vill jag visa er katten som är soft och inte bryr sig om yttre stress. Jag var en sådan väldigt länge tills folk störde sig på mig och bad mig stressa mig mer för deras skull. Man läser om hur vi ska göra för att inte bli stressade och sedan föreläser vissa för människor om att de borde stressa för att visa vilka fantastiska människor de är. De tjänar inget på att stressa det enda man tjänar är magsår för ingen annan nyttta finns i inre stress.
Vad mer kan man klippa med denna sax

Som ni ser på bilden så kan man klippa persilja med denna sax för persilja är tunn och lätt klippbar.
Sandras semlor överlägset godast

Sandra blandar in grädde i mandelmassan så att den får en krämig och ljuvlig smak. Hon har gjort bullarna på fullkorn, men har inte den godaste kryddan kardemumma i den. Kardemumma är världens godaste krydda, men Sandra gillar inte den.Kolla in så fina de blev när hon pudrade vaniljsocker på dem. Hela familjen åt och blev supernöjda. Allt Sandra lagar blir himmelsk gott och jag har ätit mycket av vad Stumpan har lagat.Bredvid semlorna ser ni DVD med Depak chopra som jag har boken till också. Jag läser just nu hans bok och han säger bara saker man har hört förut. Vilken konstig kille han verkar vara. Han tror att han är nåt, men jag ska läsa klart för kanske är han nåt ändå?

Sandra är min hjälte som kommer hem till oss och bakar åt oss.

Även kungligheter kan gå på loppis

I dag har jag varit på Loppis på fyrispark och det var sådan kö för alla ville in. Det finns människor som har detta som sin hobby och i kön fick jag höra ett gäng som var glada att slippa en viss person för den personen är snabb på att norpa åt sig det bästa från loppisen.

Nedan ser ni de fynd jag hittade och dessa kan bara hittas på loppis då det är väldigt gamla varor. Jag älskar det antika med anor och hatar IKEA med sin futuristiska fyrkantika möbler mm.

Lamfoten (120 kr) köpte jag för sig och skärmen (25 kr) för sig. Säg är de inte vackra?Spegeln kostade 100 kr men jag trodde den skulle stå själv som en tavla eller något liknande. Jag skulle inte köpa den om jag visste att den inte kunde stå själv. Jag ville ha den för att sminka mig framför den.Den vackraste tavlan jag sett i mitt liv hittils. Man kan känna på tavlan och förminna hur den är målad.


Sy och antikfestival på fyrispark

I dag ska jag på antik och sy festival på fyrispark. Jag kommer att ta bilder och lägga ut på bloggen. Vare sig jag får med mig vänner eller inte så ska jag gå på detta.
Sandra jobbar natt och när hon har vaknat ska hon ringa mig för att komma hem till mig med hembakade semlor. Som tack för att hon har bakat semlor åt mig och min familj så ska jag laga en lammrätt till henne som hon gillar. Jag ska bara hitta mjölkfri smör för varken Sandra eller sonen Oliver tål mjölk.


Man ska inte älta som den här röda katten gör

Tänk på att den här katten har varit stolt och ignorerat den svarta katten och ändå inte lyckats fånga svarta kattens uppmärksamhet. Till slut gnäller den röda katten oavbrutet och ältar och ältar och säger

"jag vet att du såg mig, men låtsades inte se för att slippa hälsa"


Lilla drömlexikon

Bada - Duscha Tvätta sig ren.

Bank Spara på erfarenheter, hur man hanterar sin ekonomi.

Barn Det som växer och har mycket kvar att lära. Också den bekymmerslösa som  vara fri i nuet. Omogna sidor hos dej själv och andra.

Begravningen Önskan att bli av med något som man vill bli fri. Eller att ha gjort klart något gammalt för att kunna börja om. Något som har dött ger nya möjligheter.Berg
Ett hinder. Står du på toppen har du lyckats. Klättrar - då är du på väg, ramla ner - ett misslyckande - framför dig - något du skall ta dej över.

Bibliotek Där finns svar och kunskap. Söker du ett svar är det något outvecklat du söker. Böcker visar att man håller på att lära. Tillgång till förfluten kunskap.

Bil Vem kör? Kör du själv har du kontroll över situationen, (om du är en bilförare). Hur ser vägen ut som bilen kör på? Vad är det för bil. Bilen tar oss fram i livet.

Blomma kärlekssymbol för skönhet och liv. Knoppen är det outvecklade. Se färgen. Var du står känslomässigt - att vara i full blomning. Att vara precis rätt i livet kunskaps och utvecklingsmässigt.

Bojor Att vara bunden, sitta fast.

Bro Förenar två saker.

Brev Att ta emot information. Något besked som kommer, se vem det är ifrån. Något som kommer ifrån ditt omedvetna.

Båt Se storleken, båten är du. Var befinner sig båten i drömmen. Båtar åker på vatten, hur du hanterar och är i känslolivet, dina innersta känslor. Är det stormigt, lugnt, trångt, är du på djupt vatten.

Dans En frigörelse för att vara i rätt rytm.

Drunkna Känslorna tar över hand svårt att hantera en situation.

Dröm Att drömma att man drömmer visar att det finns något man inte vill, kan eller orkar se i verkligheten.

Eld Styrka, energi, bränna sig, göra ett misstag. "leka med elden", ge sig in i något man inte har kunskap om. Kreativ energi som ges. Starka känslor och passioner.

Falla att förlora något eller rädsla för att förlora, rädd för att genomföra något.

Fattig Något man önskar och vill, symboliserar sällan pengar. Att det kommer något positivt till dig.

Flyga Längtan att bli fri något problem. Var uppmärksam på hur du flyger, lätt, svårt, vågat, avspännt. Kan också finnas en önskan att fly undan något man inte vill ta tag i.

Foto Vill hålla distans till något. Vad finns på fotot, är det något gammalt du vill hålla kvar.

Fängelse Att vara berövad möjligheter. Inte komma ur något.

Födelse Något nytt som kommer och behöver mogna och växa.Påbörjan av något nytt.

 

Ruttet Något du vill bli fri för att börja om. Något som sakta håller på att försvinna.

Gift Vad är det som är direkt farligt för dig fysiskt eller psykiskt.

Gravid Önskan om att få en viss insikt eller förverkliga något. Man bär på det och det håller på att mogna fram.

Glasögon Vad är det du vill se, ska se.

Gråta Positivt, befriar sig ifrån något.

Gräs Det som växer och frodas. Se hur det vårdas.

Smycken Vill tillföra personligheten något.Himmeln
Visar dina möjligheter och potentialer, oändliga rymder.

Hål En passage till något. Ihåligheter är något skört, något som inte håller.

Jagad Våra skuldkänslor, måsten och borden som jagar oss.( I jakten söker man något).

Naturkatastrofer Krafter som verkar till kraftfulla förändringar.

Klocka Visar tiden. Klockan nedan är från Gant och tillhör den allsmäktige.Kläder
Visar oss i ett utifrån perspektiv hur vi ser oss själva i olika situationer. Hur sitter kläderna, färger, sommar eller vinterkläder. Hela eller trasiga kläder. Att ha för lite kläder kan visa att man inte vill vara det som förväntas av en i vissa situationer.Knivar
Ofta hot eller fara.

Knut Något man vill lösa. Det kan också hålla ihop.

Kors Helheten man - kvinna. Martyrskap, att ta på sig andras problem och bördor.

Korsväg Står inför ett val.

Krig Osämja, att inte komma överens.

Landskap Ger en större överblick av dej själv eller en situation. Iaktta vad som finns i landskapet, är du delaktig i det eller ej.

Ljus Motsats till det mörka, som skrämmer. Kärleksfullt.

Lås Stäng eller öppna något.

Medicin Man behöver näring.

Museum Där värdefulla saker sparas.

Måne Det omedvetna.

Mörker Det otäcka man vill glömma.

Naken Söka renhet och sanning.Natt
Det omedvetna där man inget vet eller ser.

Nyckel Öppnar upp.

Ondska Rädslor man har i livet, det som skrämmer och hotar tryggheten.

Orörlig Sitter fast i något.

Packar Vad packar du, Är det viktig kunskap du vill bära med dig. Vart vill du resa, komma ifrån eller till.

Penna Något man önskar uttrycka.

Polis Vill ha rätt och ordning.

Present En belöning.

Renovera Vill få ordning på något som inte fungerar.

Sex Söker ett mer tillfredsställande sexliv. Provar lustar.

Skola
Något man vill, eller behöver lära sig.

Skratta Söker något positivare.

Sova Smiter undan ett ansvar.

Städa Att göra sig fri ifrån det gamla mönstret och göra rent. Leva i ett nytt perspektiv.

Sår Positivt då det är något som kommer att läkas.

Teater Att inte vara sig själv.

Träd Vilket sorts träd, fruktträd är något man skördar av erfarenheten. En symbol för dej själv, själen, se på omgivningen. Ett stort eller litet träd visar på åldern.

Trädgård Visar hur du mår själsligt. inombords. Vad finns i den.

Undervisa Skolan, elev som håller på att lära sig. Sidor du gömmer som du kan dela med andra. Något du vill förmedla som du har kunskap om.

Ägg Något ännu ofött på väg. Ny tillvaro i en situation på väg.

Något som växer och mognar.

Äpple Hälsa, kunskap, äter du det eller inte - visar om du har det i situationen. Skördar du eller är det något som växer.

Ö Känner dig ensam, positivt du bör lära känna dig själv.

Öken Tomt, torrt, längtan, finns ingen näring.

 

 

 


smakprov på oseriösa mail jag får in dagligen

Tjena hertiginnan, nu är det så att jag har ett problem och jag behöver din hjälp för att ta itu med det. Grejen är den att jag följt din blogg ända sedan du startade den och jag bara fastande för dina inlägg helt enkelt. På insidan är jag i princip en rätt chill tjej, men jag ser ut som en äkta kickersbrud och beter mig därefter också. Folk ser ner på mig och jag tåler inte det längre, jag gråter mig till sömns för att jag vill kunna vara en riktigt lady som dig. Skulle jag kunna få bli din lärjunge? Kan inte du lära mig bli som precis som dig? SNÄLLA!!  jag är fett lack på att hänga med mina kickers vänner som tvingar mig göra massa pinsamma saker :(
Hoppas du finner tid att svara mig, tack på förhand // ditt absolut största fan Zarah Rahman <3<3<3<3<3<3
 tänk om alla vore lika vackra som dig =)

sanna historier om djup vänskap.

Det finns en kille vi kan kalla för Olle. Denna Olle var på sjukhus för att besöka en vän som var sjuk. Vännen frågade honom vad det var för fel på honom, eftersom han själv inte kunde svenska. Olle sa att han hade fått propp fast han menade dropp. Detta fick vännen att börja gråta och sa att hans föräldrar måste underättas om han dör. När han sa så började både Olle och vännen gråta.

När han sa var är journalen som säger att jag har fått propp, så pekar Olle upp på droppen och säger där är din propp. Båda förstod då att de hade missförstått varandra.

Nu till det roliga i historien. När Olle berättar detta för mig fick han tårar i ögonen fast att allt var missförstått. Sedan fick jag veta att Olle och den här killen i dag inte är vänner längre och då förstod jag varför Olle fick tårar bara av att berätta om denna kära vän till honom. Det var ju egentligen en sorglig historia och djup vänskap som inte existerar längre.
Kaffeglass med Flamberad banan

4 portioner

1 dl vispgrädde
1 msk snabbkaffepulver
0,5 liter vaniljglass
1 msk smör eller margarin
2 msk muskovadosocker, eller råsocker
2 skivade bananer
2 msk rom (jag tog mörk rom)

G
ör så här Värm grädden i en kastrull och tillsätt kaffepulvret. Rör tills kaffet löst sig, ta från värmen och låt kallna. Lägg glassen i en bunke. Vispa den mjuk med elvisp och tillsätt kaffegrädden medan du vispar (jag använde inte elvisp utan rörde bara om ordentligt med en sked). Glassen ska få mjukglasskonsistens.

Hetta upp smör och socker i en stekpanna. Lägg i bananskivorna och stek någon minut. Ta pannan från spisen och se till att du har fritt utrymme för eldflammor (håll alltså inte stekpannan under fläkten). Häll genast på rommen och tänd på spriten.

Servera glass och bananer så fort spriten slutat brinna.
Varför Hertiginnan är med i Rojalistiska föreningen sedan 1996Svaret är enkelt för att jag vill att Kungen ska vara Kung och för att en President är för dyr. Sverige är så litet på en karta och behöver en Kungafamilj som PR för landet. En president kan aldrig göra så mycket PR för ett land såsom en kungafamilj kan.RojF:s ordförande genom åren har varit:
1978 – 1979 Magnus Rosensparr
1979 – 1982 Nils Hellström
1982 – 1991 Lars-Eric Laurin
1991 – 1992 Ove Nordstrandh
1992 – 1997 Elof Rörvall
1997 – 1999 Curt Linderoth
1999 – 2002 Olle Lundbergh
2002 – Patrik Åkesson

Nedan ser ni Ordförande Patrik Åkesson och vice ordförande som överlämnar bröllopsgåvan till Kronprinsparet och bilden är från tidningen roljalisten, som jag får hem via posten.Åter har vi Patrik och vice ordförande med Holländsk amabassadör. Denna bild har jag tagit och bilden publicerades i tidningen rojalisten.Nedan ser ni mig och den holländska ambassadören då jag ger honom mitt visitkort där det framgår att jag är Hertiginna från Uppsala.


RSS 2.0