Ett försök att se in i kameran

Jag blir dålig på bild och jag gillar inte att titta in i en kamera. Mitt vänstra öga ser in i kameran och den högra tittar in i ebenin a......(bakom trädet)Detta är utanför Gamlis Grillen som jag, Sandra, Marie och Oliver besökte efter att ha solat och badat på Storvad. Sist jag var där var när jag var ett barn som gick i lågstadiet. Det fanns en kiosk på sommrarna som hade gräddkola.Nu ska jag i väg till jobbet för min skräddare ska dyka upp. Jag vill skräddarsy alla mina plagg efter mina mått.

Nedan ser ni fler bilder av de lockar som gjordes av Sirin. Jag var hos frisören i går igen för att få hjälp med mitt hår.
GAMA produkten

Jag har en GAMA hemma som är nyligen inköpt och jag har svårt att lära mig den. Jag ska nu i väg på kurs för att lära mig använda denna produkt.

Jag ska träffa Sabina Bergstedt som håller i kursen för Sabina är en konstnärlig tjej och är den duktigaste jag har mött i mitt liv.

I går var jag hos Sara och hon var så fin med en orangeklänning och oranga skor. Hon hade sina Louis Vuitton väskor med sig och eftersom vi är grannar så möttes vi nere i garaget och gjorde sällskap hem till henne.


Namnsmycke från Butik Stylish

Är det inte riktigt fint med denna namnsmycke som ni kan hitta på Butik Stylish?

En rund variant av det populära namnsmycket som det får plats mycket text på. Varför inte pryda den med alla barnens namn? Eller ett lite längre budskap som "Världens bästa mamma"? Glöm inte att det även går att välja att få siffror och tecknet "&" samt

Fulare smycken får man leta efter

Till denna klänning som är tubklänning med korsett ville jag köpa smycken och fann de fulaste man kan hitta. Den ena är plastig så ful och trashig. Den andra ser ut som bildelar man har plockat ihop och kallar för halsband.


I kväll ska jag göra kanderade rosenblad

Jag är en obotlig romantiker som älskar att drömma mig bort från verkligheten och gör mina drömmar till min verklighet. Jag kan när jag är helt ensam drömma om det vackra romantiska rosa färgen i timmar.

Man ska vispa äggvita och vända rosenbladen i den för att sedan vända den i strösocker. Sedan ska man låta den stelna i 1-2 dagar.Finns det någon därute som är lika drömmande som jag är?

Ta den hand som sträcker sig för det kan vara den hjälp du har sökt efter
Hör vad jag inte säger och döm mig inte för det jag säger
Se hur jag med lykta söker vänskap i mörkret

Bra uppfinning en kylhållare som håller coca cola kallDen är från Universal Studio USA och personen som drack ur den hade själv fått den när hon var i USA. Jag ville så klart genast ta en bild av denna uppfinning då jag anser att cola lätt blir jummet när man håller i den med sina händer. Är det någon som vet var man kan få tag på en sådan så får ni gärna höra av er.

I mån om tid måste jag till Stil frisör i dag!!!!!!!

Håret är väldigt torrt i skrivandets stund och jag vill ha fallande mjukt hår som en prinsessa, men just nu är jag en häxa.

I dag ska jag klä upp mig på ett sätt jag aldrig förut har klätt mig på. Jag fick en brilliant idé om hur man som kvinna kan synas mest. Man behöver inte gå konstig klädd för att synas utan man ska klä sig feminint och kvinnligt. Man bör framhäva sina former och har man som jag en smal midja ska man markera den.

Jag tänker ta på mig en korsett i dag för det är det kvinnligaste som finns.

Jag ska till Stil frisör och köpa av märket Global Ceratin. Jag har fått massa varor i gåva från det märket som skickades av Camillas chef från Stockholm och nu har jag verkligen fastnat för detta märke.

Vet ni vad regnbågsfamiljer innebär?

Det kallar sig föräldrar till homosexuella barn och vuxna. En annan sak om just föräldrar är att de numera skapar sig ett facebook konto för att hålla koll på sina barn, men barnen accepterar inte vänförfrågan.

Man säger då att barnet har hbt vilket står för homosexuell, bisexuell eller transperson.

Nedan ser ni en rainbow cake eller rainbow pancakes hittade på Foki


Hertiginnan köper sina Ägg från Inkas TorghandelDetta är Ingvar Eriksson och vill ni som jag köpa era ägg direkt från honom så ska ni tll Norrgärdesvägen 3 Kungstomt 743 94 Skyttorp. Tel 018-355046 mobil: 070-5109547
mail ingvar@inkastorghandel.se eller besök hans hemsida www.inkastorghandel.seÄggen har en helt annan smak än de vi är vana med i butik för att hönsen mår suveränt bra. Tänk på detta att man ska må bra för att smaka gott. Om ni mår bra så ska ni laga mat för då smakar maten extra gott. Detta är universums lag och allt det negativa är mänsklig påfund.

Hertiginnan är helt frälst i smycken

Jag älskar smycken med fransar för det så ser nobelt ut.

Dessa smycken kommer från Butique kom in


Hemma hos grannen Sara Estifa

När vi kom hade Sara vitaminer i håret. Hon berättade att p-piller innehåller östrogen som är bra för hårbotten, men hur det används vet jag inte. Det ska jag fråga henne nästa gång och prova själv på mitt hår. Jag älskar allt inom skönhet och från Sara och Maria Arvidson får man lära sig otroligt mycket.

Sara berättade att det hade varit kul om vi alla tjejer möttes inklusive Maria Arvidson. Jag tyckte att det lät som en fantastisk idé om att vi alla borde mötas och gå ut bara tjejer. Helst vill jag ta med Superjuristen, Sara och Maria till en Herrgård där det spökar så kommer tjejerna bli mer andliga och förstå mig bättre. Jag är så andlig så att jag ibland inte har en egen spegelbild. Ibland när jag speglar mig eller tar bilder fastnar jag inte på bild. Jag är till hälften människa och till hälften ett spöke.

Vi satt i hennes inglasade balkong med levande ljus och massa godsaker på bordet.

Jag har fått jättevackra örhängen från Sara som hon köpte från Dubai åt mig. De är svarta och är inte dem jag har på denna bild. Ni kommer att få ta del av gåvan jag fick av Sara. Hon har så gott hjärta och hade blivit otroligt ledsen över det som har hänt i Norgen. Hon har en son och blev ledsen över alla de som har förlorat sina barn i det ofattbara som har hänt. Bara av att hon pratar om det fylldes hennes ögon med tårar.
Frälsningsarmén och ljuständning för de sörjande i Norge

I dag var det öppet hus på Frälsningsarmén o man kunde tända ljus för att skicka lite ljus och tröst till de sörjande i Norgen. Det är tragiskt det som har skett och kan man inte förstå att det är sant. Man har svårt att begripa hur sånt kan ske i fredliga Norge.

På stora torget hade man möte och demostration för Norge som började kl 19.00 och Tv 4 var på plats.

Jag har gått på dagis på frälsningsarmen omkring 1981-1982 och sedan fick jag gå på dagis på Montesori pedagogiken. Man fick lära sig läsa och skriva, men jag minns att jag inte kunde läsa och skriva.

Nedan plockar jag upp ljus för att skicka ljus och värmeUnderskatta inte bönens kraft för det ni tror kommer att ske. Observera att jag inte säger att det ni önskar kommer att ske utan det ni tror kommer att ske. Jag kan inte upprepa detta för mycket för ni måste få en aha upplevelse då kan jag sluta tjata om universum och gud.

Om en kvinnas barn är sjuk så förstår vi alla att hon önskar att barnet blir friskt. Det viktigaste är inte hennes önskan utan hennes tro. Det viktigaste är också att barnet tro att han ska bli frisk. Allas tro samspelar och allt vi tänker samverkar och påverkar bådas och alla andras liv. Det är därför det är viktigt vad ni tror.

Slut dina ögon och föreställ dig sörjande föräldrar till de som har gått bort och sänd värme och kärlek och det kommer att träffa deras hjärta. Ju fler vi är som sänder och tillber Gud att ge dem stöd desto mer kraft får de sörjande. Man ska ena för att förändra denna värld och ensam är ALDRIG stark.

Min första kontakt med kristendomen fick jag på detta ställe dvs dagiset på Frälsningsarmén. Jag kommer i håg vissa som gick på samma dagis. Jag blev påkörd av bil strax utanför dagiset då jag släppte min mammas hand och skulle hinna över gatan för att de andra barnen stod på andra sidan övergångstället. Jag fick bilen rakt i pannan och var så liten att bilisten inte såg mig. Det bilisten såg att min mamma var helt förtvivlad och förstod att han höll på att köra över ett barn. De kallade på ambulans och frågade mig om jag mindes något. Jag minns bara hur jag sprang och ambulansen, men att jag fick bilen i pannan kommer jag fortfarande inte ihåg. Jag fick stort blåmärke på pannan.En trappa upp i kyrkan är så vacker och romantisk

En tyst minut för Norge

Anders Behring Breivik som misstänks ha dödat minst 92 människor på Utöya och i Oslo.


I dag gjorde jag en ny inpackning för håret

Jag la i 3 % haltig fett av yogurt i mitt hår för att återfukta håret. Jag lät det vara 30 min i håret för det blir så svårt att sova med massa saker i huvudet när huvudet redan är full av arbete. Jag smetade även in ansiktet med Yoghurt och den blekte huden kändes det som. Både mjölk och Yoghurt innehåller A-vitamin som skalar bort döda hudceller och därför kan huden blekas en aning. Huden blev så jämn och fin i färgen. Jag som lätt blir röd av allt fick inga röda utslag eller märken. Detta kommer jag göra ofta i huden minst en gång i veckan.Ni kan också ta en treo i vatten och badda ansiktet med för treo innehåller ASA NSAID som innebär acelatylsaltsalisyra som är detsamma som A syra som används vid peeling av ansiktet på skönhetssalonger.

Har ni känslig hy som mig ska ni avstå från treo och använda salt i er tvättcréme för att skala bort döda hudceller och avsluta det med att göra en mask med Yogurt som ni låter stå i ca 20 minuter. Det behöver bara sköljas bort och ej tvättas med tvål eller liknande.

Jag blir röd av alla tonic som finns och därför avstår jag från all typ av tonic och ansiktsvatten. Yogurt är överlägset det bästa jag har använt för ansiktet mycket bättre än olivolja. Olivolja gör bara porerna större på min feta hy och gjorde den fetare. Yogurt stängde porerna och gjorde min hy silkeslen.

Min hy är känslig och tål ingetMIDDAG PÅ MÅNDAG MED GÄSTER FRÅN USA

På måndag är jag inbjuden på middag hos en vän som ska få besök från USA. Jag ska därför vara extra fin på måndag för denna fina middag.Jag ska köpa två presenter i morgon en till mitt kusinbarn Eylul och en till en hemlig vän och kan inte skriva det i bloggen för jag ska överraska henne.


Gama kurs

Jag har en plattång som heter GAMA som jag inte vet hur man får lockar av den. Jag och Emmelie ska få undervisning av frisören Sabina för att kunna hantera varan. Den kostade 650 kr och är värt varenda krona då den värms upp otroligt fort.

 Så här blir det när jag försöker få lockar i håret dvs det händer inte mycket förutom lite vågor och fall.

 Så här blev det då Sabina gjorde lockar på mitt hår då fick jag vackra korkskruva eller telefonsladdar i håret. Jag var verkligen nöjd och Sabina hade aldrig förut sett mig dansa med glädje för att hon hade gjort mig så fin.

I dag ska jag träffa min skräddare

Det finns en otroligt vacker klänning som jag ska sy om till en helt ny klänning då jag är en duktig designer. När mötet med skräddaren är färdig ska jag till min granne Sara som har jobbat natt.

I går fick jag ett erbjudande om att börja jobba med en ny radiokanal och det är UNT som kommer att ligga bakom detta. Mer om detta sker i slutet av augusti då min chefs kontrakt går ut 15 augusti.

Det kommer att ligga väldigt nära mig så jag kommer att ha den tiden att avsätta åt detta ändamål.


Vill ni har fylligare läppar?

Prova lägga in Cayennepeppar i er läppglans så ska ni se att läpparna svullnar upp en aning.

Grazette Colour Mask Red 150ml

Denna fick jag i gåva av Camilla Estéen för att prova hemma. I går kväll tog jag olivolja, inpackning och Grazette Colour Mask och blandade in i mitt hår. Det gick åt en halv liter olivolja då jag har långt och tjockt hår som sög åt sig mycket. Jag virade in i plast och handduk och lät det vara under natten.

Nu ska jag tvätta håret i kväll kommer jag berätta hur håret kändes efter denna kur.Grazette Colour Mask Red 150ml (på min står det färgen Copper). Vårdande och glansgivande inpackning med intensiv toningseffekt. Särskilt lämplig för att dämpa gula skiftningar i håret efter blondering eller solblekning. Den kostar 139 kr på nätet och jag vet inte hur mycket den kostar hos frisörerna då jag fick den i gåva.

Olivolja är otroligt bra för hårbotten också då det stärker håret extra.Schamponera håret 2 ggr och glöm inte balsam på slutet.

Hertiginnan rymde från jobbet för att prova tiaror

Butique kom in har öppet från kl 15-19 och då har jag ingen möjlighet att besöka butiken så jag fick rymma. Jag ska på lördag eventuellt träffa min skräddare för att gå igenom min privata garderob tillsammans. Jag har nya kläder som jag aldrig har tagit på mig eftersom de måste sys efter mina mått. Jag har stor byst (storlek Large) och smal midja (storlek small) så hur jag än gör hittar jag inte rätt storlek därför får jag köpa kläder i Large för att sedan sy in i midjan så att det passar mig.
Nedan provar jag olika tiaror från butiken och har redan ett halsband härifrån för 520 kr och även 2 tiaror som jag har köpt från butiken. Denna funderar jag på att köpa så att jag kan använda den som panntiara.
Jag har lite svårt för orange men i år gillar jag det. Min favorit färg är turkos, mint, aprikos, vinröd, röd och smaragdgrön på kläder.
Egna designade smycken

Dessa har jag skapat med hjälp av gardintofsar. De är egentligen inte färdiga då jag ska korta av dem och trä lite pärlor omkring dem. Jag visar senare hur resultatet kommer att bli.
Mina smycken

Guldörhängen kommer i från www.accessora.seoch

den gröna ringen är från TurkietJag säljer inte egna smycken, men jag designar smycken och i kväll ska jag visa ännu ett set som jag har skapat.

Bästa ordspråk om vänskap

"Du blir inte vän med en kung genom att säga att du är hans vän. Han måste säga att du är hans vän."


smycken från modehus

Dessa är örhängen som kallas för barock. Det är denna typ av typsnitt jag gillar på smycken. Jag hatar allt som ser ut som bilddelar tex smycken från Dyrberg kan ibland se ut som en propp man använder till badrum.


Jag (hertiginnan) försökte se ut som en turkisk prinsessa och här är resultatetJag fick inte plats med min tiara på bilden. I morgon ska jag åter besöka min favoritbutik Butique kom in som har massa vackra smycken och tiaror. Någon dag ska jag lyckas se ut som en prinsessa. Vägen dit är kantad med taggar från rosor.

Hertiginnan målar sina smycken i guldfärg

Så här såg mina smycken ut innan jag målade dem i guldfärg. De såg lite antika ut och glänste inte inte ett dugg.Så här såg resultatet ut efteråt.Så här fint blev det när jag satte på mig dem.Bilen skakade så jag kunde inte ta bra bilder. Visst är jag en genialisk konstnär? Jag har alltid haft fallenhet för det som glittrar och är vackert. Jag har helt enkelt öga för sånt och är den som vet vad som är snyggt. Allt jag tar på förvandlas till guld så även smycken som inte är guld från början.

Denna set kommer i från butiken Bik Bok.

En ankunge med ett gott hjärta

Ni kan gå in här och se ett clip om en ankunge som matar fiskarna omkring sig med mat.

Vet ni hur kristendomen Luther spred sig?

Genom att Luther kom med en ny reform som var enkel att följa. Han sade att man kommer till himmlen bara man tror på Gud Jesus och den heliga anden. Detta var ett genialiskt sätt att få folket med sig. Gud är större än så att en människa ska kunna uttala sig vad som är förlåtande. Det måste finnas mer man som människa måste göra än att tro? Om du nu tror varför följer du inte de 10 budorden? Det är som moment22 att hur du än gör så har ryggen emot din tro.

Om jag skulle säga att Gud förlåter bara du tror honom blir du då förlåten? Om jag sedan lägger upp regler och ber dig äta denna sockerbit för enligt tron bör man äta sockerbiten och du inte förmå att äta den. Du tror inte att sockerbiten har en stor roll utan det räcker att du tror på Gud. Det är ju Gud som vill att du äter sockerbiten och där säger din tro på Gud egentligen stopp hur du än vänder och vrider på detta.

Du kan i dag skapa en ny reform och säga enklare saker att bara du äter en sockerbit i veckan så kommer du till himmlen. Den tidens folk var också ganska trötta på att ständigt skrämmas då häxprocesserna nådde sin höjdpunkt. Genom denna reform så drevs Islam tillbaka väldigt mycket i Europa och Lutheranska präster fick plats. Det handlar bara om hur man kan ta makten enklast. Den Lutheranska Guden var nog bara en aning trevligare och lurade med sig fler människor. Folk väljer helst den enkla vägen och då kom Luther på en genialisk idé om att underlätta för den tiden folk. Vips nu är de rikaste länderna Lutheraner.

Just när jag höll på att tala om affärer kring bloggen

Kom ett sms från Camilla Estéen att Hertiginnans varor har anlänt. Jag brukar marknadsföra Camillas varor och nu har hon beställt Global keratin Juvenix balsam till mig som är helt underbar. Inget balsam har någonsin givit mig den effekten.En annan skönhetsexpert vi har är skönhetsdoktorn Maria Arvidson som jag har tagit en fika tillsammans med.

Maria tyckte att UNT tidningen hade blivit för tunn och undrar om det knappt händer något här i vår stad Uppsala.Maria är både andlig och duktig i sitt yrke. Hon är inte den som gör sig till offer eller skyller sina motgångar på andra. Om en person skyller sina motgångar på andra så har den redan förlorat eftersom om någon annan har sådan makt över ditt liv så har du faktiskt redan förlorat. Tänk om jag skulle skylla mina motgångar på min granne. Detta innbär att min granne har makten över mitt liv. Då spelar det ju egentligen ingen roll hur duktig jag är då mitt öde ändå ligger i grannens händer.

Häromdagen träffade jag en gammal klasskamrat som berättade att hon inte fick den hjälp hon behövde. Den hjälp hon behövde letades bara tydligen på fel ställe. Om det blir stopp på ena sidan måste man vända sig om och söka med lykta på nytt. Annars letar du efter en nykel i ett belyst rum fast du visste att du hade tappat den i ett mörkt rum. Du tror att det blir lättare att leta i det belysta rummet, men du vet innerst inne att du aldrig kommer att hitta den. Du bör då vända dig till det rum du tappade nykel och belysa det rummet.

Vi bodde i en stor villa långt in i skogen

Vi fick ett varsitt rum och kunde höra kossor som betade strax utanför våra fönster.

Detta är vardagsrummet där vi tittade på tv. Per vecka kostar det 7000 kr. Vi hade hunden Barfi med oss.I denna rum sov Omid som är lillebror till Patti PakyariI detta rum sov jag och Patti Pakyari.Nästa dag var vi så nöjda med maten på Briggen hos Serif Mavi så vi gick tillbaka till hans restaurang.

Nedan ser ni Omid och Serif MaviNedan ser ni mig och födelsebarnet Tuncay Mavi och innehavaren av Briggen nämligen Serif Mavi.

Det fanns en klädbutik som var till hälften café och till hälften klädbutik. Det är något fler ställen borde börja med för alla människor orkar inte titta på kläder vissa vill fika medan deras vänner tittar på kläder. Ibland umgås man med folk som fikar för länge och då kan man passa på att spilla tid med att titta på kläder. Man borde även ha ett litet bibliotek i nära anslutning till ett café med låneexemplar.Vid sjön lärde jag känna pudeln Iris som såg ut som ett lamm.Åter hos Sabina och toppar migJag ringde till Camilla Estéen och ville ha balsam i märket Global ceratin. Den kostar 245 kr men är värd sitt pris då den löser upp trassligt hår. Utan den produkten så ser mitt hår ut som råttbo.

I dag åker jag till Öregrund och hälsar på en familj som har stuga där. Jag åker efter jobbet och kommer åter hem på fredag. Jag kommer att ta bilder och lägga upp direkt när jag har anlänt till Öregrund.

Nu görs en film som är fortsättningen på Dallas

Där kan man åter se gamla aktörer som försöker få sina barn att inte bli lika giriga som dem. 

Sommaren 2012 är det nypremiär för "Dallas", 21 år efter seriens första nedläggning.  Larry Hagman, Patrick Duffy och Linda Gray är tillbaka som JR, Bobby och Sue Ellen. Av trailern att döma har de nu åldrade oljemagnaterna fullt sjå med att hindra sina barn från att begå samma misstag som på den gamla goda tiden.

Den nya generationen representeras av bland andra Jordana Brewster, Jesse Metcalfe (som Christopher Ewing) och Josh Henderson (som John Ross Ewing).Ni kan gå in och se trailern här.


I vildjurens tjänst

I går kväll såg jag en katt som hade tagit tag i en liten harungen. Jag tog upp haren och tog den till SLU stantens lantbruksuniversitet. Där hänvisade de mig vidare till Viltrehabiliterare Maria Winberg katastrofhjälp fåglar och vilt.

mariawinberg40@hotamil.com

Lena Ängeby 17
74301 Storvreta

tel: 108-366149 eller mobil +070 7747070

När haren började känna sig trygg hos mig tog hon tag i mitt halsband med båda sina framtassar och försökte bita av den. Kaniner känner sig trygga bland bröst och vill gärna upp och sätta sig nära brösten som möjligt. Hon har lagt sina framtassar innanför min tröja för att på så sätt känna sig bekvämare.

Det var en flicka och hon hade blivit biten i rumpan och högra ögat började får blod i sina tårar. Hon såg ut som en ekorre. Jag trodde det var en vanlig kanin och tänkte ta hem henne tills de på SLU berättade att det är föbjudet enligt lag att ta hem vilda djur som harar. Hon kommer att bli helt återställd och jag har fått visitkort för att följa med i denna händelse. Jag kom inte hem förrän kl 12 på natten, men vad gör man inte för små barn även om det är en hares barn.

Femman accepterar inte heller killar men denna tjej hade han accepterat för även han saknar sällskap.Om ni hittar ett skadat djur så måste ni höra av er till numret ovanför. Det är jour och ni kan nå dem dygnet runt. Ni som har katter se till att er katt inte skadar andra djur. På jouren fanns en katt som trodde han var en hund. Han hoppade in i min bil och ville åka med. Detta händer tydligen varje gång en bil kommer för då skyndar sig katten ut till bilarna.

Sirins hund hoppade upp i mitt knä

Det var Sabina Bergstedt som gjorde min hairextansion hos Sirin Nursery AljaderiHunden Harry hoppade upp i mitt knä för han ville sitta hos mig. Det är Sirins ben ni ser till höger.Smycken med fransar från Pilgrim och den fanns inne på Silver och Sånt där de hade 30 % rea på just Piligrims smycken.Jag hade också en pratstund med Arthur Eriksson som brukar sälja tidningen Situation Stockholm. Han berättade att det finns givare och tagare människor. Hans exempel var sin fästmös gamla vännina som i dag inte lever.Jag gick en sväng till chokladbutiken som ägs och drivs av Annelie K och köpte nougatägg. Den skulle jag ge bort, men åt upp den själv. De har även choklad från Famous Grouse där det finns 3 kakor för ca 180 kr med sprit. Jag ska någon gång prova alla sorter som finns i denna butik.

Jag har en mycket ful nagellacksfärg från I:P:O som jag gav bort för jag ska köpa den färg jag själv alltid använder och som dessutom håller länge.


Klänning från Janemars 
Janemars finns på Forum Gallerian.

Vackraste inredning ska vara dockhusNågot jag alltid gillat är låga inredningar dvs lågt bord eller låg säng som bilden visar. Jag gillar inte stora möbler och ska börja inreda allt i litet så att jag kan känna att jag går in i ett dockhus. Det är det närmaste drömmen om sagoland man kan komma är när man inreder sitt hem till ett litet dockhus.

Dockan nedan skulle haft rött hår då skulle jag vilja äga denna docka.


coola koppar

Kollan in damen som tar sig en dopp i din kopp. Hon har tagit av sig trosor och tofflorna dessutom.Vem gömmer sig i kaffekannan?

spökvandring på vasaborgen i Uppsala slott

Vasaborgen erbjuder förbokade spökvandringar och bröllop

Den gamla Vasaborgen vid Uppsala slott erbjuder förbokade historiska visningar och spökvandringar för företag och skolor, samt vigslar i tornrummet. 

Mejla mia@apostel.se för mer information eller ring 070-390 79 89.


Välkommen på Feng shui kurs i trädgården.

Plats: Växplats Nybyn, Norrtälje (se hemsidan för vägbeskrivninghttp://www.vaxplatsnybyn.com )

 

 

Skapa en trädgård där du trivs och mår bra med Feng shui. Kom och lär dig mer om Feng shui och få råd och tips om hur du själv kan göra i din trädgård. Ta med dig en karta/skiss över din trädgård och lär dig hur man lägger en baguakarta över trädgården.
Vi tittar bl a på hur man kan använda sig av färger, former på växter och hur du kan arrangera dina sittplatser i trädgården. Lär dig också om vilka symboler du kan ha i trädgården beroende på vad du vill med ditt liv.


Kursledare Feng shui-konsult Jessica Edlund, Jallmira, www.jallmira.se. Avgift 350:- OBS föranmälan senast 11 juli.
Anmälan till Kristina på 0704-231066 eller maila kristina.mattsson@spray.se,http://www.vaxplatsnybyn.com


Femman kan konsten att njuta av livet

På eftermiddagar gillar han att gå ut i balkongen för att sova och fånga krafter. När balkongen är stängd biter han mig i foten för att fånga min uppmärksamhet. När jag säger "aj" då springer han fram till balkongen och klättrar på fönstret och visar att han vill ut.Ibland går han in i skåp och leker med papper.


I väntan på att få en ny kamera

Så får jag ta bilder med min mobil. Min egen fotograf ska på semester en vecka och sedan ska nya bilder tas och bloggen ska ändras.Kan någon gissa var denna konstverk finns i Uppsala?

Det föreställer Uppsala kring 1800-talet det ser man genom att paret har tidsenliga kläder.


En vinglande hund kom på besök

Det var en rottwiler valp som vinglade pga av värmen så jag baddade hela honom med vatten och sedan fick han vatten av mig. Hans ägare sa att jag var en sann djurvän.


En hund som låter som en katt

Jag har tittat om och om igen på denna video och skrattat ihjäl. Asså det kan inte vara sant hur rolig valpen låter när han sover.


RSS 2.0