I dag fyller Superjuristen år

Hon har beställt mat från Cateringsfirma som anländer strax innan gästerna kommer. Hon har bjudit in människor från hela samhällsklassen precis som man gör när man ordnar en jury. Flera av gäster kommer ni att känna igen för vissa av dem är Uppsala profiler.

Jag ska snart möta upp en väninna som jobbar för att tillsammans köpa något till denna jurist som fyller år. Nästa vecka är jag inbjuden dagar de 2 på en stor matmässa i Kista med alla företagare över hela Stockholmsområdet.

Bilder kommer upp i kväll.

Fortfarande publicerar jag inte alla kommentarer som kommer in då folk har blivit som galna när de kommenterar. Folk bråkar med varandra på min blogg och då får jag lida för det.

Min kanin Gustos nya ägare har hittat till bloggen

Jag ska snart få gäster och måste låta min kanin Femman komma till ett kaninhotell som finns på fäboden hos Gerd. När jag gick in på bloggen fick jag läsa kommentar från Gustos nya ägare.

Personen skriver följande:

Jag är Gustos nya familj! Eller, ja, jag, min mamma, min pappa och min bror :) Visste inte att du var ägaren, men sökte på Gusto kanin och så kommer en bild på honom upp! Blev så förvånad och glad! Var inte säker först men sen att du gav honom till fäboden, och att jag köpte honom där! Också om det där med kaninhonan som han inte kunde bo med passar in på Gerd på fäbodens berättelse! Men Gusto är nu en söt kanin som bor ute, och han har faktiskt vunnit en miniklass tävling i hoppning och vann en kopp med små kattungar på! Älskar honom så mycket...
Men se gärna min och min bästa kompis blogg :)
Kram från Ingrid och Gusto!

Så här ser Gusto ut:Så här ser Honey ut som inte kom överens med andra. Honey lever inte längre och avled i magproblematik. Hon har förut blivit opererad för magproblem då hon var den som ställde upp och slickade alla kaniner rena och på så sätt svalde massa hår som blev en hårboll i magen. Hon var dominant och satte alla kaniner på plats och var den som bestämde över alla. Hon var född i fiskarnas tecken samma tecken som kaninen Femman.Hon som har skrivit till mig heter Ingrid och hennes blogg hittar ni här

Ingrid and tess trevlig underhållning och läsning
Hur man värdesätter dem man älskar

När man värdesätter en människa ställer man krav på människan. Om du inte betyder något för mig skulle jag heller inte ställa krav på dig. Att inte ställa krav på dem man älskar är att förhandla bort deras människovärde. Jag ska beskriva nedan hur människor har känt sig värdelösa just för att ingen har ställt krav på dem.

Fall 1
En utländsk kille sökte jobb inom IT i Kista. De från företaget var tvungna att anställa ett visst antal invandrare för kvoteringens skull. Sagt och gjort fick han sitt jobb, men tilldelades inga uppgifter. Han satt 8 timmar helt sysslolös och fick ändå sin lön. Han kände sig helt värdelös trots att han hade fått lön som alla andra. Just för att han inte behövdes som människa kände han sig värdelös.

Fall 2
En kvinna undrade varför hennes son som var vuxen och bodde hemma inte kunde ta betalt av sina kunder för utfört jobb. Han var duktig inom musik och film, men hade stora problem att ta betalt av folk. Hans mamma i sin tur tog inte betalt för att hyran av honom för hon ansåg på en undermedveten plan att han inte dög till att betala hemma. Hon satte inte värde på sin son och han i sin tur satte inte värde på sig själv genom att inte ta betalt för sina tjänster.

Nu till saken om att jag ställer krav på min omgivning just för att jag sätter värde på dem. Den som känner sig träffad av att jag pratar om värde och värdighet har i så fall verkligen inte förstått mitt argument.

Den som säljer sig som vän har inte satt värde på sig och om jag ber den som säljer att inte sälja sig själv så handlar det om att jag egentligen sätter värde på personen. Komplicerat?

Vissa tror att deras värde stiger om de lyckas sälja sig själva och inte gör något för sin omgivning. Vad dessa männsikor gör är att förhandla bort sitt människovärde. Det är en sjukdom att snåla och förvänta sig mer av andra än vad man själv ger tillbaka.

En kvinna som gör detta anses vara låg men när en man gör så blir han en insekt utan värdighet.

Polisen, tjuven och staden

En polismyndighet ringde upp en mindre bank och sa att det hade blivit varse om ett rån som skulle äga rum i den lilla banken. Polisen berättade att de hade spårat detta rån och att de på banken ska bara göra såsom rånaren säger för att polisen hade allt under kontroll. Polisen var välförberedda och skulle invänta rånarna och ta dem på bar gärning. Polisen ville inte att någon banktjänsteman skulle komma till skada och bad dem att inte ingripa på något sätt.

Sagt och gjort blev banken rånad på exakt det datumet och på dett sättet som polismyndigheten hade varnat om, men det fanns ingen förstärkning eller poliser som ingrep efter rånet.

Vet ni läsare varför?

Jo den som ringde var inte en polis utan rånaren själv som inte ville ha väsen omkring sig. Han hade dessutom inget vapen med sig utan låtsades som om han bar ett vapen inanför kläderna.

Detta är en sann historia som polismyndigheten inte vill kännas vid för den visar deras inkompetens och samtidigt bankens säkerhetspersonalens amatörsmässiga ingripande.

Detta låter mer som rövarna i Kamomillstaden med Kasper, Jesper och Jonatan.


Detta bör ni sprida vidare

Det går inte att lägga upp clip här så ni får gå in här och se min senaste videoclip.
Ett tips från Hertiginnan till alla pizza ägare

Aftonbladet har börjat med något som heter Sales Crew, vilket innebär att ni säljer aftonbladet på helgerna. Har ni en pizzaria kan ni sätta upp ett ställ med Aftonbladet i er butik och få era egna kunder till att köpa tidningen. På Sales crew har ungdomar tjänat upp till 5000 kr per helg. De som säljer mest belönas dessutom. Det pågår nu en stor konkurrens mellan olika dagstidningar och ni kan vara med och lyfta fram den ni står närmast till.Hur tänker era kunder när de ska köpa med sig pizza hem?

De köper antagligen pizza med sig hem för att på vägen sedan stanna upp på en bensinmack och köpa dagliga varor till sitt hem tex cigaretter, mjölk, tidning och kanske tuggummi. Dessa produkter bör ni då handha i era butiker så har ni både vunnit tid.

Den som har en pizzaria bör även i samma veva skapa en hörna där folk kan köpa sina basala produkter och kan även numera sälja receptfria läkemedel.Är det någon som har varit i tunnebro? Det är samma ägare till restaurangen som till kiosken, men dessa två ligger för långt i från varandra. Ni ska ha restaurangen och livsvarorna under samma tak.

Bibelskolan Joh 4:46

I kapitlet Joh 4:46 läste vi om när Jesus säger att "ni tror inte förrän ni får tecken" till människorna. Detta är egentligen något självklart för människor att vi vill ha tecken innan vi tror. Gud kan bespara oss många år av tro genom att ge var och en av oss bara ett tecken. Varför ger då inte Gud tecken till oss?

Fler människor skulle följa Guds budskap om Gud kunde vara lika intelligent som Hertiginnan och ge tecken till dem som ändå lever flera år utan en tro. Gud är intelligent och nog finns en plan med allas liv, men vilken plan har han med folk som inte tror honom?

När jag blev frälst så hamnade jag i en stor sorg för jag tänkte på dem som inte trodde på Gud. Jag var rädd för vad som skulle hända dem. Jag tror inte på himmel och helvete i dag så jag går inte omkring med den oron längre.

Tyvärr går det inte att lämna kommentarer för er som ändå har frågor hänvisar jag till
annevonporat@live.se

Världens vackraste Sabina

Jag var bara tvungen att låna denna bild som jag hittade i någon annans blogg (ej Sabinas).Nu ska jag i väg på Bibelskolan som hålls i Katedralens lokaler som ägs av samma person som äger Domtrappkällaren.

Jag vet inte vad jag ska säga?

Vet ni vad ni ska säga om den här gruppen som heter first class för att medlemmarna har varit pojkvänner till kronprinsessan Victoria förut?

Det här är på denna jord mest pinsamma grupp jag någonsin har skådat. Dessutom är de så begåvade att de kör en gammal låt i stället för att själva skriva låtar. Kan man inte musik ska man inte ge sig in i branchen. Man se Svante Tegner och Hugo Rehnberg någonstans i videon hur djävla Pinsam som helst. Usch vilka grejer man måste uppleva för att folk är så PINSAMMAAAAAAAAAAAA

Hade jag gjort en sådan video hade jag hängt mig själv efteråt med en lapp där det står FÖRLÅT jag gick för långt i pinsamhet


Att tala är silver att tiga är guld


The secret of moonrace

I dag ska min väninna sova hos mig för vi ska se månprinsessan tillsammans. Det är enligt Sabina en riktig Hertiginna film. Jag har sett den förut och jag älskar filmen för den vackra musiken.

Ni kan höra The secret of moonrace musiken nedan som handlar om två som älskar varandra skildes åt för en förbannelse skull.


Nej det är inte sant

Kolla in denna söta vindögde pungråttan Heidi som har fått en egen sida på Facebook allt för att hon är vindögd. Hon har även en syster med samma synfel. Hon har 100 000 fans på Facebook.Jag hade en supersöt kanin som hette Älvan som var vindögd men hon var så smart och slug.

Bland hundraser gillar jag pomerian hundar. En sådan finns på Fashionista för er som vill möta på en.


Mitt företag har gått vidare i tävlingen

Bakom priset står 13 välkända företag och näringslivsorganisationer i länet. De vinnande företagen erbjuds två utbildningsdagar den 11-12 mars 2011 inklusive middag på Hammarskogs Herrgård och därefter nätverksträffar med övriga pristagare under ett års tid.

Jag behöver skicka i väg mina uppgifter innan 14 Januari.

Det finns en sida (Gestalta) som bara handlar om Rinkeby där de har lånat mina videoklipp och lagt ut på sidan. Det jag hade spelat in var inte Rinkeby, men det var så lik i miljön. Jag älskar Rinkeby och deras små butiker och den goda maten. Jag måste som Hertiginnan göra en tripp dit igen.

Även en turkisk sida spar alla mina youtube clip på sin sida därför har jag börjat få väldigt många utländska besökare.


Princess diary 2 (skuttande hushållerska)

Jag och min väninna tittade på filmen Princess diary 2 i helgen. I en scen har alla små prinsessor över hela Världen pyjamasparty hos Prinsessan Mia av Genovia (påhittad land). I en scen ser man en hushållerska hålla en liten prinsessa i handen och skuttar med ungen.


Senare såg vi filmen Princess Zoya där hon blir en utfattig rysk prinsessa och får jobba som nattklubb dansös. Vi båda funderade länge vilket yrke som var värst.

1) att behöva skutta omkring för att roa ett barn med hushållskläder eller...
2) ... att jobba som strippdansös på en nattklubb

efter många och och men valde vi alternativ 1.

Mannen nedan föreställer kronprins av Genovia och denna människa finns ej på riktigt bara på bild. Man har då målat av hur man tror att en drömprins för en kvinna ser ut. Så vad tycker ni tjejer om ni fick måla en drömprins skulle han se ut som nedan?


Om du inte orkar tillämpa ödmjukhet ska du läsa nedan

Jag har följt Jesus spår i många år och bett för folk. Vissa ger sig inte och då har jag bett för dem ändå och samtidigt följt ett råd som innebär att få folk att inte våga hosta. Nedan beskriver jag vad jag menar.

Apotek
I början av 1900 talet fanns en man som hette Olov och han ägde ett litet apotek. En dag skulle Olov gå och köpa en dagstidning och bad sin son Alfred ta hand om Apoteket en stund. När Olov kom tillbaka frågade han sonen Alfred om något hade hänt medan han var borta i 10 minuter. Sonen Alfred berättade att det kom in en man som hade hosta och till honom gavs ricinolja. Pappa blev upprörd och sa "min son ricinolja är till för förstoppning och inte för hosta"

Sonen sa till sin pappa
Ser du mannen som står lutad mot träder? Han vågar inte ens hosta för att han är rädd att göra på sig i byxorna.Som ni förstår så har även jag gett vissa i min omgivning ricinolja för att de inte ens ska våga hosta. Man blir trött på folk man inte ens känner som ska utöva häxjakt på en. Därför kära läsare om ni känner att ni ber för folk och att ni knappt känner dem och ändå ger de sig på en vid tillfälle så ge dem lite ricinolja så ska du se att problemen elimineras av sig själv.

Jag har ännu ingen klänning

Jag ska leta efter 1000 dresses när jag har jobbat färdigt. Jag har inte kunnat sova p.g.a denna börda.

Folk skriver sina problem på Facebook och vissa begår självmord och skriver avskedsbrev ändå är det ingen som reagerar. Om någon ni känner skriver konstiga status ring polis eller åtminstonde en dårdoktor.

Folk har blivit som galna

Så som Seal sjunger we never gonna survive unless we got a little crazy

I morgon ska jag på bröllop i Stockholm

Jag har checkat läget på stan efter en klänning och det jag fann var Tiger of Sweden dress för 1999 kr som jag kanske kommer att använda på bröllopet med örhängen från Glitter.Nedan ser ni dress for success klänningenSedan har vi min kanin Femman som är soft och har börjat bära gräs upp till soffan för att sitta där och äta. Många gäster har klagat på att han är jobbig som förföljer dem. Han vill så gärna bli sedd och få uppmärksamhet man behöver bara säga hans namn och klappa honom så blir han nöjd. Han vägrar äta mat om man inte klappar honom först.Jag var inne på butiken Herta och hittade en jättefin linne för 149 kr som jag köpte. Den kommer jag att visa på bloggen när jag har på mig den.

Jag har fått erbjudande från Middax.se och kommer att skriva mer om den när jag har tagit del av erbjudandet.På lördag ska jag till mediumet & kändisfotografer hos gubbtolvan

Jag åkte till Sveriges bästa medium i går men jag fick ingen sittning. Vi satt och fikade i stället för hon kunde inte jobba då jag hade sällskap med mig. Många utvecklade medium har svårt att arbeta om fler energier finns inom räckhåll. De måste helt enkelt få jobba ensamma.

På onsdag ska min egen skönhetsexpert komma hem till mig och behandla min hy. Numera får jag mina behandlingar i mitt hem både när det gäller nageltekonolgi, hår och hud. De som vill samarbeta med mig får helt enkelt ta sina pick och pack och komma hem till mig.

Nedan ser ni mig bli sminkad av kändisfotografen Marie Therese Karlberg. Bilden ni ser bakom oss är hennes egen dotter. Marie Therese är flitig fotograf hos Gubbtolvan som innebär Kungen och hans vänner när de festar då brukar hon agera fotograf och syns även i tidningar som SE & Hör.Jag har även fått en ny tv som är platt där man stoppar in dvd i själva skärmen. Märket är SAGA och det passar mig perfekt då jag har fått för mig att jag lever i Sagornas värld när jag ser på film.

Nya företag hör av sig till mig hela tiden och jag måste hela tiden sortera bland dessa. En som jag har fastnat för att prova är att beställa hem mat som ett Uppsala företag har skapat. Jag kommer berätta mer om företaget och hur det har gått till när jag har provat den.

RSS 2.0