Rött hår passar till alla blåa nyanserJag gillar långa armar på klänningar och att det ska framhäva former. Den enda gången jag har använt byxor är när jag rider på Islandshästar då jag gick ridskola i Agersta.På våren kommer jag gå ridkurser igen när det blir varmare eller när jag finner någon som rider inomhus. Det är ett helvete att rida när det är så kallt.

I dag har jag haft flera besök som har kommit och gått. Vissa gäster stannade länge och vissa har tittat förbi för att bara säga Gott nytt år.

Många hjälpte till i köket så att det fanns mycket man kunde äta.


Fler och fler människor börjar dyka upp så jag har klätt upp mig

I dag har jag snyggat till mig från topp till då och tagit på mig min klänning från Chez Simone som passar mig utmärkt. Jag blir en drömmande älva som går in i mitt nya år med nya önskningar och förhoppningar. Jag är väldigt nyfiken på vad det nya året har i sitt sköte för mig.

Jag har på mig mina absolut favoritsmycken det är indiska smycken doppade i 18 karats guld.

Jag har fått höra mycket komplimanger för mitt hår av massa människor varje dag. Jag kan aldrig riktigt klä upp mig ordentligt för då syns jag för mycket. Jag vill inte lysa, men tyvärr så gör jag det många gånger pga av att jag utstrålar inre trygghet. Det är enkelt för det du tycker om dig själv och så som du känner så kommer människor att uppfatta dig.

Folk har så många fördomar och tror alltid att allt i mitt liv är så perfekt. De kan inte se några defekter. Jag tror alla människor har exakt samma börda vare sig man visar det eller inte visar det. Jag har haft en våg och har vägt allas problem och de väger exakt lika mycket.

Om ni frågar mig väger min tyngst och frågar ni någon annan så väger hans mer.

Provar kläder inför nyårsfirandet

Klänning med klös och jag vet inte vilket märke den tillhör. Den satt bra, men är lite för 80 tals mode för att jag ska gilla den.Kläder från märket MASAI som är mer gjord för safari än för att använda i Uppsala.

Iblues har ofta bra grejer och denna satt som berget på mig. Det är en small jag har trängt in mig i för jag gillar inte stora kläder.


Jag ska hitta något som är turkosDenna var lite för stor för mig så jag ska nog in i den butiken igen och kolla efter något mindre eller sy om lite på klänningen.

Turkos passar min hårfärg utmärkt och jag passar i de flesta färgerna utom i min egen hudfärg ljusrosa.

Sabinas levande charader

Sabina är en iskall tjej med humor av högsta kvalité. Som barn var hon en trevlig prick som ville leka och frös aldrig ut andra barn. Hon var så genomgod som barn och påminner mycket om hur Oliver är som barn. Bilden är från i går då vi alla lekte spelet Picasso. Även Oliver fick vara med i ett hörn och gissa vilka ord som dolde bakom våra ritningar och gester.

Sabina och Oliver är kusinerAnna bjöd oss på julfika hemma hos sig med smörgåstårta och pepparkakor.

När Ali gifte sig blev det väldigt mycket kyckling över och då har jag fått frysen full av kyckling. Varje kväll tar jag ut en och äter.


Älskade smycken


Mina pärlörhängen har jag fått av min syster som vet att jag älskar alla sorters smycken. Jag har ny foundation på mitt ansikte som ger mig lite mer färg. Man ser att jag därför är lite brunare i ansiktet än vad jag är kring hals och bröst. Jag försöker sudda ut kontraster och ränder, men det kan fastna lätt på kläder.

Jag målar ögonbryn med penna och formar den såsom jag vill ha det. Jag plockar aldrig ögonbryn utan målar dem hellre i den form som passar mina ögon. Man behöver inte plocka ögonbryn för jag vill inte ha tunna ögonbryn.Jag har matt foundation så ni kommer aldrig mer se mig med en blänkande näsa av drypande fett. Äntligen har jag hittat en foundation jag trivs i. Jag har hemma foundation från dyrare märken som blänker rejält mycket. De döljer heller inte mina finnar jag har i ansiktet. Nu använder jag matt från L´Oeral.Jag gillar svart och höga klackar och kan aldrig gå i låga klackar.Äkta djur som ser ut som leksaker

Kolla in nedan kanin och hund som ser ut som leksaker, men de är levande riktiga djur.Nedan kanin är en kopia av Femman. När de föds på vintern står öronen upp och när de föds på sommaren har de tunga öron som hänger.Kaninen Femman förföljer Ali precis överallt. Om han kommer till köket för att dricka vatten följer kaninen efter och väntar. För Femman vet att han ska tillbaka till vardagsrummet. Sedan följer Femman efter honom igen in till vardagsrummet. När Ali ska gå och sova springer Femman före för att vistas med honom.

Sådan är kaninen Femman han följer bara män och gillar inte kvinnor.

Varje gång jag blunda är det någon som går förbi mig

Varje gång jag blundar för att sova kan jag känna att en typ av energi går förbi mig och jag hoppar till varje gång och öppnar ögonen igen.

I dag drömde jag om att jag fick svar på vad det kunde vara, men jag kommer inte ihåg vad svaret var. Sedan jag blev initierad med den nya reiki energin har mycket märkliga saker hänt omkring mig.

I drömmen kommer jag ihåg att jag fick en logisk förklaring, men har inget minne av det nu. Jag själv tror att det är en av mina andliga vägledare som swichar förbi varje gång.


Passar Hertiginnan i flätor?

Jag sätter upp håret i flätor varje kväll innan jag ska gå och lägga mig och sprutar på en mängd parfym för att drömma vackra drömmar.

Jag ska köpa nya rosa pyjamas som ska vara vackra så att vackra drömmar har en chans att komma till mig. Jag ser livet genom rosa glasögon och man måste börja med sitt undermedvetna och bygga upp den vacker för skönhet kommer inifrån.
Jag har förut påpekat hur viktig utseendet är och då menar jag att man ska vara välvårdad och syftar inte på själva utseendet. För mig är mitt utseende en hobby då jag gillar att exprementera vilka färger och tyger jag passar i. I dag har jag tex köpt en ny foundation och har köpt den som heter Matt från Max Factor eftersom jag vill ha en matt hy och inte en som blänker konstant. Den kostar 139 kr och är bättre än den foundation jag har som är från Estée Lauder för ca 600 kr.

När det kommer till make up så tror jag inte ett dugg på dyrare märken. De är gjorda av samma produkter det har en kvinna avslöjat för mig som jobbar med sånt. Hon sa att det finns mest pengar i skönhetsindustrin därför håller forskare tyst om att dyra märken inte är bättre. Det är ofta samma ägare till billiga och dyra märken därför avslöjar man inte att det inte finns någon skillnad.


spåkulan säger mig följande

Du önskar att du hade en coach som peppade dig och ständigt påminde dig om dina talanger. Lyssna inåt. Där har du din vägledare.

Svar: Så sant att jag söker någon som ständigt kan tala om för mig hur fantastisk jag är. Jag har slutat söka svar från andra utan nu har jag min egen andliga vägledare som är klockrenare än något annat. Hon heter Sofia och har rött hår, någon som känner henne? Kanske finns fler som ser samma ängel som jag ser.

Cocosoljan från Voltaire är storslaget

Jag har provat så mycket saker för mitt hår då det är så slitet att jag vill slänga mig i fyrisån nästa gång jag ser ner i vattnet och beundrar dess skönhet.

Helt på måfå provade jag att sätta in den i mitt hår och var då också mäkta irriterad på hur torrt håret var. Jag smetade in allt som fanns i burken och till min förvåning så blev håret smidigt som balsam och alla knutar löstes upp direkt. Håret blev halt och mjukare än balsam och den redde ut sig av sig självt.

Detta var verkligen inte väntat och jag är nu fast besluten att ständigt använda denna produkt.Jag får panik om mitt hår är dåligt eftersom min karisma ligger i mitt hår och bröst.

Hertiginnan önskar er god julHertiginnan ska åka hem till sin mamma där väntar massa människor. Jag vet att huset kommer att bli fullt av massa släktingar. Just nu är jag helt ensam hemma för alla har gått hem till min mamma. Jag själv lever i snigelfart och kan inte påskynda någon process.

Man kan dela upp mitt liv i före och efter i går. Något stort hände med mig i går som jag inte kan gå in på. Någon gav mig stjärnorna på himelen och jag vet inte vad jag ska göra med stjärnan. Jag trodde aldrig detta var möjligt och jag själv har bett om det fast jag hade totalt glömt bort det.

Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få......"Den som aldrig har tid att ta hand om sin själ kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid och vara sjuk"

Jag läser aldrig negativa material jag kommer över

Jag brukar ofta söka på attraktionslagen och då läsa om det på olika debattsidor. Jag har lärt mig att är någon väldigt negativ inställd så läser jag inte personens argumen,t för det är då lätt att ifrågesätta lagen om attraktion.
Jag blir mörkrädd för negativa åsikter och vill inte smutsa ner min övertygelse som redan har varit svår nog att bygga upp. Det krävs vilja av stål för att tro på lagen om attraktion. Det händer att jag tvivlar, men då har jag mina egna verktyg för att intyga mig själv motsatsen.

I dag har jag fått bekräftelse och kan egentligen tilltala mig själv som profet. Jag blir då den första kvinnliga profeten eftersom jag har lagen om attraktion i mina händer. Jag förfogar själv över min kunskap och jag har för länge sedan tagit tillbaka min makt.

Om ni själva kommer över argument som strider emot lagen om attraktion ska ni inte fortsätta läsa för då kommer ni tänka tvärtemot det man ska tänka för att få sin önskan igenom.

Om jag visar er en röd häna och säger titta där är en röd höna precis vad du önskade dig. Ska du då aldrig lyssna på någon som säger att hönan är grön eller att hönor kan inte vara röda för att bla bla bla..... Då kommer hönans röda färg automatiskt att ändras till grön eller en annan färg, men ni kommer aldrig mer kunna se den röda färgen.

Det finns bara en sanning och det är din tro och tro aldrig något annat. Vad du än tror så är det sanningen.

Kolla in tuppen som är grön/svart och de tre röda hönorna.


Gräslig blå färg på bilden

Min nya tröja har en helt annan nyans i verklighet än på bild. Jag klarar inte av denna klara blåa färg utan den jag har är en mycket mörkare och mattare färg i verklighet. Jag gillar inte skrikande färger.
Den ultimata frågan till att lyckas

Om du visste att du inte skulle misslyckas ,vad skulle du göra då och vilka mål skulle du sätta?

Det du tror om dig själv är resultatet av vad du bli i framtiden så även nu. Du ska agera som om du aldrig skulle misslyckas för då kommer du att nå din dröm.

Jag vet vad jag skulle vilja göra och jag vet att jag inte kommer att misslyckas. Så inom en snar framtid kommer jag att avslöja vad min dröm är och jag är på god väg dit ska ni veta.

Visste du att man kan ha ägg i kylskåp i flera månader?

Ägget håller sig färskt i flera månader om du lägger det i kylskåp för det finns en hinna som skyddar självaste ägget från att ruttna.

I ägget finns viktiga vitaminer såsom A, D, E, K, olika B-vitaminer och viktiga mineraler. Vitamin A är bra för synen, växten och kroppens försvar mot infektioner och sjukdomar. Vitamin D och kalcium bygger upp skelettet och tänderna. Vitamin B2 ( riboflavin) håller hyn fräsch och bidrar till kroppens immunförsvar.
Järnet är viktigt för blodets förmåga att transportera syre. Dessutom innehåller äggvitan vitamin E, selen och zink. Den enda vitamin som saknas i ägg är vitamin C.

Kolla tuppen är ingen macho utan han är barnvakt åt älskarinnans ägg.Hönan och ägget

En höna börjar värpa ägg vid 18-19 veckors ålder och värper 5-6 ägg i veckan


Klä er rätt och ni blir tagna på allvar

Vill du bli tagen på allvar, men ändå inte synas för mycket? Då ska man inte tala med en alltör ljus röst eller klä sig i skrikiga färger.

Som underlag för kläder passar det utmärkt med en liten svart klänning.På klänningen passar denna fina kavaj från Joy för ca 899kr.
Rösten som hörs mest är min röst

Jag bad en kör sjunga Hosianna Davids son, för att det är min favoritpsalm. Hela kören sjöng med mig och jag tackade dem sedan väldigt mycket.

Jag har sjungit i kör under hela min uppväxttid på St perskyrkan. När vi hade sjungit färdigt klappade alla händerna för mig för att jag deltog i sången. Jag ville så gärna höra den sången och få sjunga med och jag fick min vilja fram. Det är något med mig som gör att ingen nekar mig något för jag är en trevlig prick.
klippt och skuret för stora former

Nedan klänning är från Bondelid och den är klippt och skuren för just mina former. Detta är storlek small då min smala midja får precis plats och sedan spricker det lite i sömmarna kring bysten. Om jag bara sitter still så håller tyget kring bysten också väldigt väl.Jag älskar långa armar på klänningar för att visa armar är det värsta jag vet. Med denna klänning kan jag i varje fall aldrig sitta utan måste därför ha leggin så att det ser humant ut när jag sitter. Materialet är av chiffong och klänningen kostar ca 700 kr och finns på MQ.Den är väldigt kort så om jag böjer mig ser man min rumpa och därför bör man använda något annat under än enbart strumpbyxor. Det ser väldigt charmigt ut när den är riktig kort för den blir väldigt gammaldags då.


I morgon ska jag jobba till klockan 21.00 då det är jul öppet på Gallerian. Jag hoppas mina vänner dyker upp och inte lämnar mig ensam en sådan lång dag för då kommer jag känna mig mobbad och utfryst.

På dagen tar jag bilen i morgon och åker ut på äventyr ska på My White country House. 


Kläder från Monki

I dag gick jag och bytte till rätt storlek dvs storlek Small för Medium blir alltid för stort i midjan på mig. Nedan har jag kläder från Monki på mig.Jag åkte sedan till Sunnersta och min vän tog taxi dit bara för att prata av sig om sitt jobb med mig. Jag förstår mig på hennes jobb som jurist och brukar vägleda henne väldigt mycket.

Photoshop i paint

Jag gillar smycken som ni kanske förstår så jag har ritat dit egna smycken.Sedan har jag skrivit alla mina förnamn och namnet Ayten är jag inte ens bokförd som. De namn jag är bokförd i är Altun och Anne. HKH står för Hennes kungliga Höghet och det är mitt viktigaste namn. Må ingen glömma vem jag egentligen är. Jag är en mycket ädel Hertiginna som stolt bär upp sin adliga titel i vått och torrt.


Hertiginnan har hårinpackning från Aussi på kvällarna

Som ni vet har jag ett långt svallande rött hår som behöver mycket vård för att hållas mjuk och len. Detsamma gäller min hy. Därför har jag lagt in hårinpackning och gjort flätor av håret samt tvättat bort allt smink och smörjt in mig med vilken creme som helst bara det återfuktar.

Nedan ser ni mig med blött hår och utan smink och jag trivs bäst med smink. Jag trodde aldrig jag skulle våga visa bilder av mig utan smink, men se hur modig jag har blivit.

Jag gillar inte röda läppar och brukar måla dem i en penna som är ljusare för att tona ned det röda. Jag är lite blekare utan smink, men jag överdriver inte för att få färg utan sminkar mig så nära min egen hy som möjligt. 

Det är så här den nakna sanningen om mig det ser ut, voilá!


 Jag ska göra ett inlägg till om hur Seda förvandlades till ett spöke mitt framför ögonen på mig och jag har bildbevis. Jag avrundar detta inlägg med Moscow night


Fati har haft ätstörningar innan hon blev riktigt känd

I detta nummer kan ni läsa om hennes älskare (Ali) som blev kär i hur djup hon var trots fetman.I detta nummer ger Fati sextips


Så här kommer fatis framtid att se ut

Hon är på väg att bli känd inom sin branch och vi kommer att få läsa om henne i media. Hon kommer att bli ett känt namn över hela världen och hon kommer att vara en stor hjälp för människor i behov.

Läs även om Fatis nakenchock där de tror att de har fångat henne på bild fast det var en galen klient som sprang omkring naken inne på Forumgallerian.


Maxi klänning

Det är svårt att få en rättvis bild av klänningen och den är mycket snyggare än vad den är på bild. Jag har köpt storlek M, men den känns för stor och jag ska nog åka och byta mot storlek S i veckan.
 Lär dig älska människor i stället för att försöka bli älskad.

Lär er att älska er själva och gör som jag dyrka er själva genom vackra bilder. Jag älskar att göra mig vacker och sedan lägga in bilder på bloggen. Jag är en fröjd för ögat och alla mår bra av att se på mina bilder. Jag har healing och bara av att läsa min blogg blir ni helade och får min positiva energi.

Hade jag levt på 1600 talet hade jag blivit bränd på bål. Om folk kunde skulle de bränna mig på bål även i dag för att många tror inte i de banor jag förespråkar.


I väntan på att Sandra ska plocka upp mig

Jag och Sandra (svägerska) lider av ad/hd och kan ej ha långsiktiga planeringar. När jag var i badrummet ringde hon mig och jag ringde då upp henne. Vi beslutade oss på plats att åka till Fyrispark loppis. Vad annars kan man göra en söndag?

Aldrig att vi skulle planera dagen innan för då känner vi båda ett ansvar i onödan. Vi gillar inte den typen av ansvar dvs att man planerar och sedan måste hålla vad man har lovat.

Där är vi båda så lika och därför är det enkelt för oss att i sista minuten hitta på något. Det händer ibland att Sandra inte kan sova och ringer mig 2 på natten för att bara prata av sig.

Sandra ger mig styrka för hon är en mycket stark person. Jag verkligen älskar henne.

Jag är som elen, håller ni inte med?

Utan mig sker inget i min omgivning det blir jag som stänger av och sätter på allt.Hertiginnan äger.....

Attraktionslagen och att nå dina mål

Att nå dina mål i livet är enklare än vad du tror. Det gäller bara att tänka rätt! Detta menar Esther och Jerry Hicks i sin bok "Attraktionslagen - då får du den att verka till din fördel". Vi kan också läsa liknande tankar i "The Secret" av Byrne Rhonda och även i Carol Adriennes bok ”Finn ditt livsändamål”. Det finns en uppsjö av böcker inom detta ämne och ja, jag tror faktiskt det ligger en hel del i detta. Tankens kraft är otroligt mäktig!

Enligt attraktionslagen så attraherar du det du fokuserar på, dina tankar styr det "du får". Tänker du att du är framgångsrik och klarar allt så banar det väg för att du faktiskt klarar det du tar dig för. Tänker du att du är olycklig så förblir du olycklig. Tänker du negativt så fokuseras tillvaron på det negativa - tänker du positivt så fokuserar du och "ser" det positiva runt dig.

Styr ditt liv med dina tankar! Det är inte så konstigt som det låter.

Dela upp din dag i olika segment där du inför varje ny syssla du ska göra faktiskt bestämmer dig för vad du vill uppnå. Var aktiv i tanken, välj att göra de saker som känns bra och rätt. Välj att tro på det du gör.

Sätt upp mål och se att det som dyker upp och som du kanske ser som "hinder" kanske egentligen är en hjälp på vägen.

Kom ihåg att varje dag:

 • Fokusera på det du önskar.
 • Påminna dig om att allt är möjligt.
 • Vara tacksam för det du redan har.
 • Bestämma dig för att avstå från stress. Det är enklare att få kontakt med intuitionen om man fokuserar på det man gör och håller tanken lugn.
 • Inse att allt som sker ger lärdomar.
 • Omge dig med människor som ger dig en inre energi.
 • Börja dagen med att be om att få möta intressanta människor och händelser.
 • Avsluta dagen med att tacka för allt du fått vara med om.
 • Inse att du alltid har valmöjligheter och att det är du som styr ditt liv.
 • Hålla ditt sinne öppet och tillåtande. Alla människor har rätt att vara de som de önskar vara.
 • Lyssna på din intution (din inre vägvisare) och hålla utkik efter synkroniciteter, dvs synkronistiska händelser vilka ofta inträffar när man är ”på rätt väg”.

Mark Levengood sa att jag var en snäll person som läste hans tankar

Det fanns flera författare, men jag gick bara fram till Mark och frågade om jag skulle ge honom något att dricka. Han sa att jag läste hans tankar för han var sugen på juice och bulle. Jag sa att jag tänkte att nu är Mark säkert trött och behöver något.

De andra författare brydde jag mig inte om för jag bryr mig mest om snälla människor och jag vet att han har ett hjärta av Guld. Det lyser om den här killen.

Jag är mycket ledsen, men det blev slutet ni får se. Han talade länge om ensamma människor som man skulle bry sig om och tydligen har killen talat för länge eftersom det inte gick att skicka hela clippet.

Själv fick jag bakelser av advokaterna från Iran
Jag är inte skelögd jag är vindögd, ännu värreHur jag än tittar och vart jag än tittar så blir mina ögon inte rätt. Vad gör jag för fel?

Asli har hälsat på Femman

I dag åkte vi till kaninhotellet och hälsade på Femman för att Asli åker i morgon. Jag vill inte berätta var Femman är för jag är rädd att någon ska kidnappa min kanin för att sedan be mig om lösensumman. Jag skulle göra allt för att få tillbaka min kanin för jag älskar honom så mycket.Sedan blev Asli presenterad för en galen papegojaFemman hittar överallt och har en bra lokalsinne.

Bästa budskapet i min dröm

I dag drömde jag om att någon gav en stor bild till mig från en tidning och sa "glöm inte detta är du". När jag vaknade så hade jag i mitt inre ändrats och var väldigt påverkad av orden och undrar vad det är jag egentligen har glömt bort med mig själv.


Det är inte bara kärlek man inte kan köpa för pengar

Jag talar då heller inte om hälsa utan om något helt annat. Man är beredd att betala det pris som det kostar och ändå får man inte den hjälp man är avsedd för. Jag håller på att gå sönder för vissa saker och jag får ingen hjälp och jag kommer därför aldrig mer söka den typen av hjälp.

Jag trodde på en person som själv har gått under och kan inte längre vara till hjälp i den utsträckning som jag behöver. Jag vet nu inte vart jag ska ta vägen och vem jag ska vända mig till. Var finns det den kunskap jag är ute efter? Jag vet exakt vad jag är ute efter och jag kommer att få det innan året är slut.

Jag ropar på hjälp och ingen kan höra min vädjan.Tur man är en eldsjäl och klarar sig vad som än händer.


Fati hade sin strutsmin igen

Jag har inte kunnat sova och det har besvärat Fati väldigt mycket. När jag var barn såg jag en tecknad film där en man riktar vapen mot en anka för att få sin jakt. Hela tiden blev han störd av en man som ställde sig upp och allt han såg var hans skugga. Han sa "shhhh it´s a duck in there" flera gånger. Till slut skjöt han ner skuggan och på så sätt slapp den störande mannen i sin jakt på ankan.

Hela tiden kände jag mig som den där skuggan som stör Fati att till slut skulle hon skjuta ner mig för att slippa mig.I dag på jobbet skickade jag ett sms till henne och frågade om hon vaknade med strutsmin eller inte. För om hon är sur så håller jag mig undan så att hon slipper möta mig i korridorerna på Gallerian.

På lördag ska hon i varje fall möta en del av sin egen familj och är mycket nervös för det. I morgon kl 16.00 kommer en man på besök till mig som har byxorna högt upp.

Reiki träff på kvällen & universums lagar

I dag klockan 19-21.30 har vi reiki träff vilket innebär att alla som har gått kursen möts och ger varandra reiki i grupp. Man höjer siffran upphöjt i sig själv om jag har förstått detta rätt.

Om 2 personer ger en person blir det 2x2=4 (det normala är 4 ggr)
Om 3 personer ger en person blir det 3x3=9 (det normala borde bli 3 ggr mer, men enligt beräkning 9 ggr mer)
Om 4 personer ger en person reiki blir det 4x4= 16 gånger mer reiki (normala borde bli 4 ggr mer)

Inser ni hur universums lag fungerar? Om ni ger bort 4 kr kommer universum ge er 16 kr tillbaka och då kan ni omvandla dessa kronor till tjänster, stöd eller tröst för era medmänniskor. Jag hoppas mina ord tas på allvar och jag vet att den som är vis förstår sanningshalten i mina utlåtanden.

Önska era medmänniskor det bästa och det blir ni själva som får det bäst. Vågar ni önska att någon släkting ska vinna en miljon kronor? När ni har kommit till det stadiet att önska innerligt att er granne vinner pengar så kommer ni själva att vinna fullpott. Det krävs en djävlans anamma innan man hamnar i det stadiet och en starkt tilltro för att kunna erhålla den belöning som är avsedd för er.

Satsa järnet och ni kommer att få guldet. Det är livsfarligt att önska andra farhågor och detta är ett dilemma svår att förstå. Det påminner starkt om moment22 för när ni inte vill vinna så är ni vinnaren. När ni inte vill förlora så förblir ni förloraren utan undantag.

Jag är undantaget som bekräftar regeln den som är vis förstår. Jag åberopar något jag själv har svårt alla gånger att tillämpa. Jag förmodar att jag inte är så fundamental i mina egna påståenden.

Även jag är nybörjare för det är stor skillnad på att tala sig blå som att anamma det man själv definerar som det rätta sättet att tänka och känna.

Är det någon som har invänding mot mina påståenden får ni gärna dela med er detta till mig och mina läsare.

Första bilderna på bruden Sibel

Jag och massa tjejer följde med till frisören och vi hjälpt och klämde in henne i klänningen. Det var snöring i bak och jag arbetade med hela min kraft för att den skulle sitta som plåster på henne.

Hatice var med på morgonen och sedan bytte jag av henne för att assistera bruden.

De som följde med till frisören var Sandra, Asli, Hatice, Fati och sedan kom massa andra tjejer som också skulle fixa sig för samma fest.

Abeer är en otroligt energisk och duktig tjej som jobbar snabbare än någon annan jag mött. Jag brukar kalla henne för stålmamma då hon både tog hand om sina barn och jobbade samtidigt. Så stressigt och ändå klarade hon sig.

Aslis hår såg ut som Gränna polkagrisVi alla var där i pyjamas och sedan gick vi med fixade frillor och pyjamas för att Sandra skulle köpa fina kläder till sina barn. Hon hittade en prinsessklänning i rosa till Mimmi och den hade hon på sig på kvällen. Mimmi var så vacker och fick så mycket uppmärksamhet pga av sin skönhet. Hon är så vacker det vackraste jag sett.

Bröllop mellan Ali och Sibel


Här börjar man sätta på vigselringarna och då ville man att Alis egna barn skulle vara med och fotograferas. De som var viktigast var hans barn vid denna högtid. Många tårar blev det så fort barnen klev in i salen.

En puss på pannan åt barnenMin fantastiska klänning och hår äntligen kände jag igen mig själv. Jag kommer aldrig mer ha lockar i håret även om folk tycker att det var fint. Det viktigaste är vad jag själv känner mig bekväm i.

Festen var otroligt rolig och kvällens höjdpunkt var när barnen klev in. Ingen hade haft det roligt utan deras närvaro. Denniz min brorson dansade i mitten och var allas blickfång och alla talar om det än hur han dansade så oblyg inför så många gäster.

Henna festen hos mor min

Asli bar in hennan med ljus och musikSandras hand med henna där man kan läsa av ett H som står för just Halil. Vilken tur hon har.Firat Aytgun står bakom firatmedia och det var han som anordnade musikanterna
Föredrag med med Marina Munk om 2012 - och även en del av vad som menas i Mayakalendern.

Marina är känd för många i Skandinavien för sitt utvecklade arbete med människor i deras kontakt med högre livsformer och dimensioner.
Hon samarbetar med Kristus-Sananda och Det vita broderskapet, Moder Maria och änglarna, Ashtar och rymdfederationen mm.
Dessutom med ett regnskogsprojekt i Amazonas i Brasilien.
Marina har även skrivit flera kanaliserade böcker tex: Det stora uppdraget som handlar bla om jordens inträde i ett högre medvetande och
Stjärnmänniskor och det stora ansvaret som handlar om vårt möte med framtiden.

Måndagen den 12/12
Tid: 18:30
Slottsbiografen, Nedre Slottsgatan 6
Föreningen Ananda
http://www.anandauppsala.se


I morgon kl 12 ska jag träffa skräddaren

Jag ska prova mina 2 klänningar så därför ska jag tvätta håret på kvällen innan jag lägger mig för att slippa få rött färg på mina klänningar.Ibland blir bilderna dåliga vad man än gör med dem, sorry.

Jag har tidigare på kvällen efter jobbet varit i Storvreta och gått på EFT hos Anna. Jag kommer vara bland mycket folk hela tiden och behövde stärka mig själv. Jag kommer träffa släktingar som inte har sett mig som vuxen utan de har sett mig när jag var ett barn.

Folk brukar känna igen mig på ögonen och födelsemärket på vänstra nacke.

Jag har en önskan och jag hoppas den slår in innan nyår. Jag måste bara hitta en väg dit och jag kommer att finna den förr eller senare.

Jag vill ha något jag inte kan köpa för pengarJag önskar att finna en lösning och jag ska göra EFT för att på morgonen vakna och att ha hittat denna lösning.

Jag har bara en skatt i denna värld och hon vet exakt vem hon är för jag är hennes skatt. Det lilla du gör är värt mer än det stora andra gör för de flesta är tom pratare.

Fröken Arvidson i ett nötskal

Hon är suverän på att vilja shoppa när butikerna håller på att stänga. Hon är duktig shoppare och har svarta bältet i shopping därför yppar ingen när hon är så sent ute som det bara går att bli. Jag blir alltid så full i skratt när hon i sista sekunden (obs inte minuten utan sekunden) springer in i en butik som är på vippen att stänga.

Hon var snabb och la undan ett par stövlar på Scorett och pyjamas set på Boomerang.Maria har som jag gått reiki kurser, men hon har gått ända till etapp två där man kan skicka reiki på distans. Hon ska gå etapp 2 tillsammans med mig nästa år. I hennes sällskap mår jag alltid bra för hon är som en kattunge i mina ögon. Så smidig och så lättsam att ha att göra med. Hon är mjuk och man vill hela tiden kela med henne och glömmer att hon faktiskt är en vuxen människa. I dag tog jag mina cremer som läkare har skrivit ut till mig och smörjde hennes fina små tassar med. Jag höll på länge och gjorde även EFT på henne utan att hon var medveten om det. Vad jag än har gjort vet jag att hon blev väldigt sömnig av min behandling och mådde väldigt bra. Hon skulle gå hem från Rififi och då sitter vi en trappa ned.

Jag visade henne personalutgången som leder till garaget och hon vinkade och sa hejdå. Sedan gick hon igenom personalingången som en katt utan att någon undrade vad hon hade där att göra. Är man smidig som en katt brukar folk aldrig tycka att man är i vägen även om man går in på områden där endast personal får vistas.

Vad vill jag ha sagt med detta?
Att man ska vara smidig person precis som Maria är. Att man ska ha henne som en förebild då hon får ett fint bemötande var hon än befinner sig. Människor gillar det som är vackert och mjukt som en ängel eller kattunge.

Hur ska man inte vara?
Det finns vissa människor som folk undviker och går de in i en butik blir de förföljda av personalen i tron på att de har något fiffens för sig. Dessa människor har en dålig energi och har absolut ingen reiki energi i sina händer. De är helt enkelt provocerande i både sättet och kroppspråket och drar till sig dåliga blickar från olika sorters fall.


Sista dagen för reiki etapp ett

Nedan ser ni min fina diplomJag är ett bokstavsbarn och därmed även ett kristallbarn som inte kan sitta still. Folk blir så irriterade på att jag hela tiden rör på mig eller gungar på min stol. Jag tog med mig stickor och stickade så att jag kunde göra något medan jag lyssnar på Barbro Forneus när hon föreläste för oss.Jag hade hoppat in i dushen i dessa lokaler på lunchrasten så jag hade blött hår.Alla satt på stolar runt föreläsningsbordet och endast jag satt i en stor soffa med filt och stickor. De flesta vet att jag är en aktiv människa med simultankapacitet då jag stickar med både höger och vänster hand.

I går efter kursen åkte vi till en loppis i vänge och där mötte vi på denna katt.

Visste ni att reiki kommer från en annan planet? För 10 000 år sedan besökte en utomjordning vår jord Tellus och gav reiki till någon som förden denna energi vidare till mänskligheten.

Svart med glittrande smycken

Jag har i dag varit på den sista delen av Reiki och fått min diplom mer om det skriver jag senare.


Hertiginnan i flätorBorde jag sätta upp mitt hår oftare?

Reiki healing kurs hos Barbro Forneus

Jag hann inte snygga till mig i dag så jag frågade Barbro om jag fick låna deras badrum på kurslokalen. Det gick så bra så jag hoppade in och tog mig en ducsh på vår lunchrast.

I morgon ska jag till kursen igen och det är första etappen. Då kan jag läka människor när jag är färdig. På andra etappen kan jag skicka reiki healing på distans och på den tredje etappet och den sista kan folk bli läkta bara de tittar på en bild av Hertiginnan.

Ni behöver inte ens tro det är det som är det underbara med reiki healing. Jag är ett kristallbarn och jag är född på den elfte våningen.Jag har en mycket nära relation till Jesus och Maria. Just dessa två är de enda som kan trösta mig när jag verkligen är ledsen. Ingen människa och jag lovar er ingen människa kan trösta såsom dessa två kan trösta. Bara be dem ta er sorg så att ni kan få vila och de gör det.

Ingen människa kan lösa mina problem därför har jag lagt dem i händerna på Jesus och Maria. Min tro för dem närmare mig och i dag kände jag deras närvaro och det innebär att jag verkligen är på rätt väg. Må alla människor känna den lycka jag känner just nu.Fatis galna värld

I dag var vi på reiki kurs etapp 1 hela dagen och ska vara där i morgon också hela dagen. Hon fick för sig (galen hon är) att jag mitt under hennes övning med handpåläggning skulle jag ställa henne frågor om min framtid. Hon verkligen gör en karikatyr och parodi på mig för att sedan tro på det och irritera sig på mig sen.

Sedan åkte vi till Vänge på loppis och där köpte jag fina garn för att sticka en halsduk.

Vad är bloppis, undrar ni?

Det är ett nytt påfunnet ord inom bloggvärlden som innebär att en bloggare säljer sina gamla kläder på second hand eller loppis.

På lördag (3 dec) mellan 12-16 kommer modeuppsala´s bloggare att ha Bloppis i Forumgallerian! De kommer att stå runtom på övre plan och vi hoppas att detta kommer locka många modeintresserade shoppare till hela gallerian.


Härmed avslöjar jag bröllopsklänningen i förtid

Många är säkert nyfiken på hur min klänning ser ut som jag ska ha på bröllopet den 10 December. Nedan avslöjar jag hur den ser ut. Gillar ni mitt hår så ska ni veta att det är frisören och grundskoleläraren Sabina Bergstedt min brorsdotter som är skaparen bakom håret.

Sabina är så otroligt duktig som håller på med sin andra examen. Hon är både frisör, men bruden nöjer sig inte med bara det utan skolar dessutom om sig till grundskolelärare. Säg vilken människa orkar med 2 hela utbildningar och inte nöjer sig med en karriär? Jag är verkligen imponerad av denna duktiga ambitiösa tjej. Hon lagar dessutom mat varje dag och tränar flera gånger i veckan för att hålla sig i trim.Den är liten i bysten och stor i midjan så i morgon ska jag lämna in den till skräddaren. Jag har ännu inte visat hela klänningen då den har ett underbart fall och vackra armar. Jag älskar klänningar med armar.

Jag vet ännu inte hur jag ska ha håret på festen. Jag ska titta på skor och hittar jag inga tar jag dem jag har hemma som är skyhöga från Bianco.

Häromdagen sa en tjej till mig att jag ser ut som en grevinna och hon visste inte om att jag var den bloggande Hertiginnan.

Jag föredrar att inte visa hela ansiktet

Jag tror att det är bättre att inte visa hela ansiktet och håller en lägre profil i bloggen. Jag vill nämligen inte bli igenkänd. Många gånger känner folk inte igen mig förrän jag talar om att jag är bloggare och kallar mig för Hertiginnan. Det är då folk känner igen mig, men ändå inte.

När Sabina är färdig med min hairextansion ska jag i väg och lämna 2 klänningar till skräddaren. En av klänningarna ska förstoras i bysten så att min byst får plats. Den andra ska minskas i midjan just för att jag har sådan smal midja. Antingen måste jag förstora bysten på mina klänningar eller förminska midjan för att det ska passa mig. Detta är mina proportioner och jag är otroligt nöjd med dem.På fredag ska jag på kurs igen och jobbar därför halvdag. I helgen ska jag på reiki kurs 2 dagar i sträck hela dagar från kl 10 till 18.00. Det kommer att vara långa och tuffa dagar. Jag ser så fram emot det och ska bli mer medial och hela människor från alla sjukdomar och alla känslomässiga problem.

Jag måste bara bli färdig med alla etapperna och bli master inom reiki då ska ni få se på en annan Hertiginna. Jag ska bli framtidens profet och alla ska följa mig och lyssna på mitt budskap. Jag har vetat hela livet att folk kommer att följa mig. Jag har alltid vetat att mina ord väger tungt både i praktiken och i bloggen.

Vi kommer snart att utöka vår verksamhet så jag kommer bli mer och mer upptagen. Hur upptagen jag än blir så släpper jag aldrig det andliga för utan det existerar inte jag.

I morgon på morgonen ska jag förändras helt.
I morgon kommer min älskade brorsdotter Bina till mig och ska fixa och trixa med mitt hår. Hon har varit i London och är på väg hem nu. Jag ska få extansion igen och ta ut det gamla håret och lägga in nytt.


RSS 2.0