Vänskap över rasgränser

Denna mus och fågel har varit vänner länge och ses ofta tillsammans. Trots att fågeln flyger så träffas de med jämna mellanrum. Fågeln brukar hämta mat åt musen för de vet vad den andra äter.Vem har sagt att hundar och katter inte kan umgås. Oftast umgås det på hundens tålamod. Hunden sover inte ens allt för att katten ska ha det bekvämt. Allt är på kattens villkor enligt ägaren.Även den här hunden och ekorren från skogen har hittat varandra fast de umgås mest inomhus och är sällan ute bara när hunden ska rastas är de ute.


Fatimas hand

Denna hand kallas för Fatimas hand


Fatima hade namnsdag så detta inlägg är tillägnad henne.

Fatima
Dotter till profeten Muhammed. Hon gifte sig med Ali. – ”Fatimas hand” är beteckningen på en symbolisk hand som är vanlig att måla över dörrar eller framställa som amulett för att skydda mot onda krafter.


Iskalla Hertiginnan har beställt denna guldhalsband

Den är inte guld rakt igenom utan guldplätterad bara, men det räcker gott och väl för en Hertiginna. Jag gillar antika smycken och ju mer krusiduller desto mer kär blir jag i dem.Är den inte vacker? Jag hoppas att örhängena följer med, men jag tror att man måste köpa dem separat. Jag har stora guldörhängen som också är guldplätterade som jag ska ha till.

När ska min kanin Femman få en kompis att trivas med

Jag bjöd in kaninen Norpan som är grannens kanin. De bor i porten bredvid och denna kanin är inte så lekfull utan övade mest på att glida på vår parkettgolv i timmar. Han var inte alls intresserad av Femman så Femman gick ut i balkongen igen.


Jag vill ha mattor man hänger på väggen

Dessa mattor är så vackra och jag vill ha sådana för min vägg.

Hundar som äter en fin middag vid ett fint bordNär jag ser denna bild värker det i mitt hjärta för jag har minne av att min mamma har suttit på golvet och druckit te tillsammans med andra kvinnor. De satt och spelade kort i ett stort palats och de sa att en riddare utan huvud kom för att ta alla barn. Jag gömde mig under mammas stora kjol och jag kunde se riddaren på häst utan huvud. Det regnade ute den kvällen. Mamma säger att något sådant har aldrig hänt och hon har aldrig bott i palats. Jag har sådana klara minnen av dem. Jag har också sett konstiga djur och varit i en skog med gräsmatta över hela skogen. Jag har sett ett får med bara 2 framfötter som gick på dem och betade i skogen med gräsmatta. Jag har sett en anka med händer när jag var barn.Det finns en matta jag inte hittar och det är den som en man har tagit en kvinna och bär henne på hästen. Den är det vackraste av dem alla.

Sedan skulle jag vilja ha Osmanska mattor som kännetecknas av medaljonger som ni kan se nedan.Se nedan har ni sett vackrare motiv och färger?


I går blev det en tidig jultidningsförsäljning

I går knackade Astrid och Lisa på dörren hos mina föräldrar för de ville sälja jultidningar. Min pappa sa att han inte tänker köpa och då gick tjejerna vidare. När jag förstod vad det handlade om gick jag ut i trappan och frågade om de var kvar och de var kvar i trappan.

Vi slog oss ner så fick jag bläddra och valde ut Narnia. Jag tycker om när barn får lära sig att tjäna egna pengar och därför vill jag vara med och hjälpa dem tjäna sitt arvode. När människor tjänar egna pengar får de tidigt i livet ett bättre självförtroende och en inre trygghet.Tjejerna går i Domarringens skolaJag gillar Aslan i filmen sedan jag var barn för han är god och inger en enorm trygghet, vishet och kunskap. Det är vad man söker med människor att de har en inre trygghet.


Ringen från min mammaJag gillar pärlor och vita smycket numera. Jag gillar även medaljonghalsband i guld. Stenar ska helst vara stora och vita.

60 watt glödlampor förbjuds

Ni anar inte då hur mycket energilamporna kommer att gå upp i pris. Ut och köp så många ni kan nu för när glödlampor förbjuds kommer ni inte ha något val. De kommer att höjas i pris sjukt mycket ska ni veta för att de håller dessutom mycket längre.

Jag tänker gå och köpa i dag så många jag kan.


En räv har bosatt sig i en tvättstuga

Det finns en familj som har en villa ute i ett villområde där det finns mycket natur. En dag när de ska tvätta kläder hittar de en räv som gillade tvättmaskinens form och hoppade in för att vila. Räven hade i baktanke att alltid komma till tvättstugan för att vila, men familjens tax gillade inte besöket. Räven gillade inte heller taxen särskilt mycket.

Räven har min näsa mitt i prick jag trodde först att det var jag själv som satt där, men jag kan inte minnas att jag har suttit i en tvättmaskin.


Värmebölja

Det sägs att det är sista dagen för värmeböljan. Sandra sov över och sedan kom Linda hem till mig och vi satt alla i min balkong då jag har 2 skinnsoffor ute.Jag hade haft rejäla åsikter om 2 andra tjejer och upplevde att det var krystat när jag mötte dem. Jag fick vara med dem en hel dag utan att de ville prata varken med varandra eller med mig. De pratade bara om jag talade till dem. Sedan fick jag höra varför det var krystat och då fick jag dåligt samvete för att jag inte kunde förstå det. Jag visste ju inte vem den andra tjejen var hade jag fått veta vem hon var hade jag förstått varför det skulle bli en annorlunda stämmning.

Nu vet jag vem den andra tjejen var och jag har full förståelse till att det blir svårt för dem att prata. Gode gud förlåt mig för mitt oförstånd.

En av dem har jag träffat många gånger och jag trivs väldigt mycket i hennes sällskap. Men denna gång var det som att hennes energi hade runnit ur och sällskapet var väldigt reserverat.

Dagen innan mötte jag min vackra skönhetsläkare Maria Arvidson som många av mina vänner borde platsa som Hollywood fru.Maria hon bara tränar och tränar och med henne får man det aldrig tråkigt. Tur man är född kvinna vi har vår mun som går på som räls.


Alexandra Charles från 1,6 miljonersklubben

Fishin’ 4 Fashion

UPPSALAS STÖRSTA HÄNDELSE INOM MODE, SKÖNHET OCH HÄLSA!

Nu är det dags för Uppsala att få en egen mode- och skönhetsmässa. Den 27 och 28 augusti 2011 intar vi Fyrishov och anordnar en riktigt spännande mässa för dig som är intresserad av mode, skönhet och hälsa. Mässan är öppen lördag 11.00-19.00 och söndag 11.00-17.00.

Under mässan
Delta i workshops, föreläsningar och tävlingar, se utvalda kollektioner på catwalken, bli ompysslad av Make Up Artister, stylister, nagelskulptörer och frisörer. Kom och lär dig mer om livsstil, hälsa, figurformer, kreativitet, hur man bär hatt, shoppa, relaxa i baren eller fiket, kika på utställningar av konstnärer, illustratörer och mycket mycket mer.

Ansikten som dyker upp
Alexandra Charles, StilRobin, Mads Korsgaard, Lisa Ekenberg Gai m.fl.

Goodiebags
De 200 första får en lyxig goodiebag med produkter och erbjudanden från bl.a Depend Cosmetic, Estrella, Forever Living Products, Damn Heels, Lockig.nu, Novius Kirurgi AB m.fl.Hertiginnan är medlem i 1,6 miljonersklubben

Livsstil och stil med Alexandra Charles – 1,6 miljonersklubben
Alexandra Charles, grundare och ordförande i 1,6 miljoners klubben, talar under lördagen om kvinnors livskvalitet, hur inre och yttre hälsa hör ihop, mat, motion, kultur och gemenskap. Missa inte detta. besök hennes blogg

De söker även volontärer för detta ändamål och då ska man lämna in en ansökan. De vill att man lämnar ansökan för att jobba gratis. Det är som att någon vill att du sätter in pengar på hans konto men först vill veta allt om dig innan han tar emot dina pengar. Lite mer ödmjukhet önskar jag från folk som vill att människor jobbar gratis. Erbjud något i gengäld för om det man gör är värdefullt ska även ni visa det och sätta värde på det. Energi i all form är värdefullt kränk inte universums lag genom att ha ansökan som om man fick betalt av er.

Fler deltagare på modemässan är:

Hej jag heter Iman Aldebe är 26 år är född och uppvuxen i Sverige men mina föräldrar kommer ifrån Jordanien. Jag är en egen företagare och har skapat en kollektion ”ECO LUXURY for muslim women in her carrer”. (Eklogiskt Lyx för muslimska kvinnor i karriären.) Har läst en ekonomi och en Tv-journalist utbildning. Just nu läser jag juridik och har ett år kvar på min utbildning. Jag föreläser även för företag, skolor, föreningar m.m om mode och entreprenörskap. Har även fått testa på skådespelaryrket, serien sänds nu till hösten Så håll utkik!
Jag skriver mestadels om min karriär och roliga uppdrag som jag får ta del av!


En hel iskall familja har sovit över hos mig

Sandra och gänget kom kl 22 på kvällen och vi pratade och pratade som bara kvinnor kan. Det blev tystare och tystare eftersom folk hade somnat i soffan. Jag och Sandra älskar att använda vår mun för att prata av oss och klaga så i går fick jag klaga så mycket på allt att i dag känner jag hur frid jag är.

Sandra och Oliver sover fortfarande endast tomten (jag) är vaken.

I dag är det Uppsala modemässa

Ingen intervju på radio

Det kommer att skjutas upp vid ett senare tillfälle. Ni kan läsa en intervju som gjordes av

Kristoffer Viita, Frilansjournalist

Mail: Kristofferviita@gmail.com
Stockholm

Nu får det vara nog

Då var slutligen den vänskapen över!
Att man inte bara kan va ärlig...det värsta jag vet är oärlighet...
en sak är att förfina sanningen, men att lägga till?? Nej, fy fan!!
Det klarar jag mig utan.. Så fram tills den dagen du kan va ärlig mot mig och sluta lägga på så mycket, har vi inget mera säga varann du och jag...
Dra åt skogen, jävla badrumsvåg

I dag räddade jag en duva som inte kunde flyga

Duvan hade varit under en stol sedan lunchtid och folk hade ringt polisen och polisen hade inte ringt tillbaka. Vad har polis med en duva att göra? Jag tog upp den och ringde sedan en väninna som kom och lämnade oss till Ultuna Djursjukhus för man behöver en vetrinär när ett djur far illa och inte en polis.Duvan var något irriterad över att jag höll i honom. Hon drog i mitt hår med sin näbb hela tiden. Han bet aldrig mig i huden, men bet hår och kläder. Duvan är smart nog att inte göra mig illa på riktigt.Duvan flaxade hela tiden med sina vingar när jag släppte greppet. Min väninna ville att vi skulle öppna fönstret. Jag talade om att det var en mycket dum idé för tänk om duvan blåser ut och råga på allt så skulle vi köra på honom. Hon förstod där att det var en dålig idé.De tog varsamt emot duvan och jag förklarade att han var pigg med fin päls i övrigt.

I dag ska jag på en födelsedag

Jag ska innan jag åker i väg till födelsedagen hjälpa en väninna att laga mat då hon ska få hem en gäst som reser långt. Han kommer att vara hungrig när han kommer.

Min huvudbonad kommer från butiken Noa Noa


Jane Austen kläder

I dag försökte jag förklara för en person vad Jane Austen kläder var för något dvs empire stil. Han hade aldrig hört talas om Jane Austen, men det är inte konstigt då hennes böcker nästan bara läses av kvinnor och filmerna är tjejfilmer.
 

Jag vill ändå här på bloggen visa er vad emipreklänningar är för något för jag hade på mig en empireskuren klänning som jag själv hade designat och bett skräddaren att sy upp den.
 


En av kända böckerna är Stolthet och fördom. Om jag inte minns fel så spelar även Kate Winslet med i dessa filmer också.


Om knappt 2 veckor utökar Superjuristens sin verksamhet

Superjuristens företag Pars Juristbyrå och mäklarfirman Företagsbasaar har skjutit i höjden. Hon flyttar nu till ett större kontor med högre hyra för hon kommer att börja anställa. Hennes kontor kommer att vara i samma byggnad som mig, vilket innebär att jag kommer att få träffa hennes klienter och människor som köper och säljer företag.

Superjuristen vill att jag når ut till mer folk och får bättre kontakt med folk hon träffar. Det har hänt några gånger att jag har varit med, men nu vill hon att jag är mer engagerad.

I den mån jag hinner kommer jag att vara engagerad kring henne då vi kommer att vara vägg i vägg med varandra.

Hon brukar säga att hon är med folk som har lyckats att jag borde ta mer del av hennes krets för att lära mig något. Jag tror också att jag har att lära mig för man växer i möten.

Just nu känns det som om allt är still och att man inte lär sig något mer.


Hertiginnan skapar kläder som bara passar henne

Denna klänning har jag inte köpt utan endast provat då det inte gick att knäppa i bak.Bilden är från en bok.
 

5 gyllene regler för att fånga en kvinnas hjärta & skamliga bekännelser

Jag har gjort EFT på så många kvinnor med kärleksbekymmer att jag skulle kunna skriva en bok i ämnet. Det jag upptäckte var att samma kvinna alltid drog till sig samma sorts män. När jag sitter med dessa kvinnor får även jag min uppfattning om vad de har berättat. Jag kan se vissa mönster som de själva inte kan se. Jag kan förutse hur det ska gå för dem bättre än de själva.

1. Skriv en dikt åt henne där du förklarar varför du gillar just henne. OBS själ inte en färdigskriven dikt.En gång skrev jag en fin dikt åt en äldre person som jag aldrig gav till personen. Den personen hade varit ett stöd för mig att jag ville skriva en fin dikt utan att personen skulle få ta del av den. Jag kan få sådana infall när jag tycker om människor. Hur som haver så lästes den av fel person som blev rörd till tårar.

2. Låtsas tro på reinkarnation och säg till henne att du har letat efter henne i flera liv och nu har du äntligen hittat henne. Säg att i nästa liv är hon också din.Det som kan vara jobbigt är att någon som jag tar detta på allvar och om jag sitter och berättar för någon om hur vi träffades i tidigare liv och personen har låtsats tro mig och mina upptåg, så känner jag att jag aldrig mer kan titta den personen i ansiktet av skammen.

3. Få henne att tro att det är något speciellt med henne så hon inte tror att du bara går efter utseendet.

4.
Låtsas som om du har tappat minnet om hon ställer dig mot väggen, men säg aldrig sårande saker för att du är arg. Det kan göra illa en kvinna längre än du tror.

Det finns en respektfull person jag ser väldigt mycket upp till. När den personen blir arg på mig blir jag väldigt rädd för jag vet att den personen alltid har rätt i slutändan. Mitt i all svordom och skrik brukar jag försöka få personen att tänka på annat och frågar ibland ordens betydelse. Människan är svår att rubba så jag har slutat fråga ordens betydelse mitt i allt.

Denna metod körde jag även med en annan släkting som var arg och skrek åt mig. Jag frågade henne mitt i ett krig vad ett ord som hon skrek betydde. Hon förklarade mycket fint och belevad. Jag tänkte det är över nu ska hon inte skrika mer. Jag hade fel för hon hade mer att säga och skrek på igen.

5. Köp något åt henne som bara hon har och inte samma sak till alla du känner.En gång fick jag ett par tråkiga snapsglas av en vännina som jag gav bort till en annan väninna jag inte gillade så mycket. Hon öppnade presenten och därinne låt en lapp där det stod "grattis Anne på din 16 års dag". I den stunden ville jag hänga mig själv med hennes mammas kalsonger i vardagsrummet. Nu i dag förstår jag att Gud ville att jag skulle sätta lika högt värde på mina vänner som på mig själv.

Vilka gyllene regler du än följer så glöm aldrig en sak och det är att aldrig skiljas åt som ovänner. Vare sig det är motsatta könet eller samma kön (vän) så ska man aldrig skiljas åt som ovänner.

Vet ni varför man inte ska skiljas åt som ovänner?
För att man vet aldrig hur långt man har kvar att leva. Om en av er går bort så får ni aldrig chansen att tala om hur mycket ni älskar den personen. Det är också slöser av tid att skiljas som ovänner.


Klänning från Noa Noa som jag designat själv

Det sägs att kvinnor med smala ben är osäkra och kvinnor med kraftiga ben (moi) står stadigt och rubbas inte.

När man blåser på en kvinna som har smala ben så kan hon vingla och till slut ramla. Försöker man med en kvinna med kraftiga ben rör hon sig inte ett tum.


Gå kurser om Facebook på ABF

Lär dig mer om hur du har nytta av Facebook och andra sociala medier. Lär dig bl.a att skapa och hantera din profil och grupper osv.

3x3 studietimmar avgift: 400 kr

Nu på redag kl 14.00 vänd er då till nedan adress:

ABF i Uppsala Län
Bredgränd 14
75320 Uppsala

Surströmming

Lördagen den 3:e September har de Årets surströmmingsfestival på Feskarn och drop in från kl 12.00

Köp biljetter hos Feskarn i Saluhallen för 200 kr.

I priset ingår Surströmming, alkoholfri dryck, alla tillbehör och underhållning.

Du kan läsa mer på www.surstrommingsfestival.nuJag har aldrig ätit surströmming men min teori kring detta är följande:

När Sverige var ett fattigt land så sparade man på allt även fisken. Om den ruttnade så saltade man den och gav sen dess namn "surströmming". Vips så föddes en ny matsort.

Detta visste ni inte om Surströmming

Eftersom syrorna som ger surströmmingen dess karakteristiska lukt är fettlösliga, kommer alla fettrika livsmedel som till exempel smör som står i öppnade förpackningar i samma rum som surströmmingen avnjuts att smaka av surströmming efteråt.

Nya tiaror från Butique kom in
Jag har nästan blött hår på bilderna då jag fick bråttom till min skräddare som sydde vissa delar på plats så att det skulle passa perfekt för jag skulle på fest på kvällen.Medans skräddaren ordnade mina kläder provade jag nya diadem och tiaror som hade kommit till butiken.Jag var tvungen att skynda mig hem då jag hade fått gäster och sedan var det bara att skynda mig vidare till festen som varade till 2 på natten de andra stannade längre och vissa sova-övare sov så klart över.


Tjejkväll hos Sandra Medina

Jag kom till Sandra exakt kl 18.00 och då var de flesta tjejerna ute och tog en välkomstdrink. Linda stannade ute en stund med mig för att fotograferas och fotografera min medeltida kreaktion som jag själv har ritat.Nedan korsett och kjol har jag själv ritat och skräddaren fick sy den åt mig. Tyget kostade 2000 kr och skräddaren gick på 1500 kr.


Nedan ser ni Maggie, Pia, Linda och Marie vid bordet strax innan vi ska äta lasange med kyckling som Sandra hade lagat.Jag blandade sockerdricka med lite rosévin och det gjorde mig varm i hela kroppen. Jag dricker i vanliga fall inte alkohol, men jag la i så lite rosévin att man knappt kan räkna det som alkohol. Jag ville bara ha färg i min dricka.

Sandras lasagneSandras cup cakesSandras Mojitos drinkarSandra den andre tar bilder på festenDessa två damer gick vidare till Flustret tillsammans med Pia. Ni ser nedan att Therese kryper på golvet och på nästa bild får ni se varför hon gjorde det.Hon fotar nämligen den andra Sandra som poserar framför kameran.I kväll ska jag på fest

Jag är personlig inbjuden på fest hos Sandra där hon har bjudit in de närmaste, vilket innebär att man ska allena närvara. Det är schemalagd fest med olika lekar som vi ska leka. Jag kommer att ta bilder och berätta mer om hemliga lekar som kommer att utföras i kväll. Vi alla blir utmanade att vara med och .....


den som är med i leken får lekens regler tåla

Jag är inbiten gäst hos Sara Estifa numera

Jag berättade vissa mirakelmetoder för Sara och jag ska efter en vecka se med henne om mirakel har skett. Det handlar om att sända önskan till Universum som jag gör varje morgon och kväll. När man väl glömmer det man har önskat så får man en uppenbarelse om att den är på väg. När man går omkring och gör sig påmind om den så lyser den med sin frånvaro.Jag har tagit bort vissa saker som jag har skrivit då vissa tittade konstigt på mig och hade totalt missförstått min beskrivning. Helt plötsligt så fick jag besök av människor som aldrig brukade besöka mig. Jag visste inte ens att de läste bloggen eller visste var jag jobbade. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Just när man tror att man inte har en utväg så kommer utvägen till mig.Jag brukar alltid vilja vårda min skönhet innan jag går till Sara för hos henne är skönhet en hett diskussion och därför vill man vara fin hos henne.Jag har fått tillbaka min Facebook konto det var ett företag som hade "lånat" den för ett uppdrag och desstom mailat mig om att jag inte kunde använda den på ett par dagar tills de hade uppdaterat sina banners. Nu öppnas chatten direkt igen när jag går in på mitt konto och folk skriver som galningar. Jag gillar inte att chatta på Facebook och är inte intresserad av att prata med någon annan än mina privata vänner och det gör jag per telefon.

Var vänliga och skriv inte till mig på chatten.

Tagga heller inte mig eller checka in på olika platser för jag tar bort alla taggar hela tiden. Jag tar bort alla meddelanden utan att svara på dem om det inte är från folk jag känner. Var vänliga gör ingenting med min Facebook konto för den används av företag och jag använder den inte privat fullt ut.Mer smycken från Hertiginnans skattkammare & männen en utdöd varelseBilden är suverän dålig men jag har en grandios armband med tillhörande ring som sitter ihop.Tiaran har jag fått i gåva av en väninna som heter Figen och bor i Stockholm. Hon hade köpt 2 stycken tiaror åt mig från Turkiet. Jag älskar smycken, tiaror och allt som gör en kvinna fager.Jag fick en väldigt konstig fråga av en person häromdagen. Människan frågade om jag älskade mig själv? Varför skulle jag som är så lyckad och nöjd med mitt utseende inte älska mig själv? Jag skulle inte komma på tanken och ställa en enda människa denna fråga då jag alltid utgår i från att det är en självklarhet att de älskar sig själva. Jag tror oftast att det jag känner om mig själv känner andra med sig själva.

Jag tror att kvinnor älskar sig själv mer än vad en man gör. Män är en primitiv varelse och i framtiden kommer man stoppa in en uppstoppad naken man från alla nationaliteter som kommer att hamna på museum i framtiden. Sedan kommer det stå en informationstavla bredvid med följande text:

 Dessa primitiva varelser levde för länge sedan på vår jord, men utdöda för att deras intelligens inte räckte till för att överleva. De påminde om en fågelsort som heter Dronten som också dog ut pga av låg intelligens. Dronten brukade bara gömma kroppen när hot fanns i närheten och fortfarande titta fram med huvudet. På detta sätt dog de ut. Dessa primitiva varlese mer känd som "Dronten folket" hade bara en uppgift och det var att fortplanta sig. Tro det eller ej men de kunde tala, gå och tänka en aning som människan och var mer lik en chimpans. De saknade djup och kunde aldrig läsa av hur en kvinna mådde.

På kurdiska säger man Donk till en person som är frånvarande när man talar till dem. Jag tippar på att ordet härstammar från Dronten.

Så här snygg var Dronten när den levde.Dronten kunde inte flyga och köttet smakade som strutsens. Dronten var inte god att äta enligt folk från 1600 talet. Deras ägg däremot var väldigt goda enligt folk. De var lätta att fånga pga av deras låga intelligens och de dog ut pga av att folk åt upp dem helt enkelt.

Osmanska smycken

Jag har även ringen till denna set och nu har jag även örhängen och halsband. Jag har massa andra saker som jag kommer att visa upp i bloggen när jag väl använder dem.Alla smycken passar min hy och hårfärg och jag älskar smycken som är antika eller äldre. Jag är inte för modern stuk där smycken mer ser ut som lösa bildelar eller badrumspropps-snöre.

En vän sa till mig att man ska inte tacka gud i ord utan i handling. Jag tackar gud i handling hela tiden genom att sprida buskapet om ljuset och universum i min blogg. 

Henrik Fexeus skickade mig sin senaste bok

Den har jag givit vidare till Dr Mustafa

Boken heter När du gör som jag vill, en bok om påverkanDr Mustafa ville att jag skulle skriva i boken och ge det till honom.

Föreläsning och make-up kväll hos Sara Estifa

Vi brukar anordna tjejkväll med föreläsning och skönhet som tema. Jag gick direkt hem till Sara efter jobbet och där väntade alla tjejer på att jag skulle göra entré. De började sjunga på azeriska för mig då det är ett turkiskt språk som en hyllning för att jag kom och skulle föreläsa för dem.

Sara har hemhjälp som städar och lagar festlig måltid innan gästerna kommer. En gång var jag tidig och trodde att hennes hemhjälp var en väninna. Hon betedde sig också som en väninna och kramade om mig när jag kom. Sedan tog hon sina saker och gick då förstod jag att hon inte var en av de privata väninnorna.

Vi fick bl.a lax och persisk risSara bjöd på budapestbakelse och godis från Iran som såg ut som riktiga stenar.

Jag sminkade Shahla och ni kan se före och efter bilder. Allt smink Sara har är från Christian Dior och hon använder inget annat. Det enda jag använde från min smink kollektion var en mycket bra foundation som är en créme-puder som ligger i en kaka. Den kostar 550 kr och jag ska snart köpa mig en ny i den ljusaste färgen för vill jag bli brun tar jag sedan rouge och sätter färg på ansiktet. Tar jag underlaget med en mörkare färg än den jag själv har så får jag vita öron och hals och det är inte alls finns.

Shahla har väldigt klassiska drag så det finns inget man behöver förminska eller förstora eller dölja. Hon har ett perfekt ansikte för att sminka.Här lägger jag på foundation och kan inte sminka en person som sitter framför mig utan personen måste ligga exakt på detta sätt för att jag ska kunna sminka. Jag är konstnärlig och är duktig på att sminka andra och göra alla tänkbara håruppsättningar. Jag är dock inte lika duktig på att sminka mig själv eller sätta upp mitt eget hår.Så här fin blev hon när jag hade sminkat henne färdigt. Jag lägger mest vikt på att ge lyster åt hyn än att sminka människor till en maskerad. Shahla har fet hy och då ska man inte tro att man ska undvika feta krämer. Mer fett åt folket vilken hy du än har. Jag sminkar då även hals och byst för att det ska höra ihop med ansiktet.Här ser ni Mariyam som har en egen skönhetssalong och Nahid.Detta är Nahid som brukar ha på sig babydoll klänningar som passar henne väldigt fint.Tjejerna ville titta på hur jag sminkade Shahla för att se vilken teknik jag använder.

Bland gästerna fanns även författaren Niki Bahara med syster och mamma som jag inte kan publicera bilder på pga av vissa omständigheter.

Kl 8 på morgonen fick jag sms där de tackar mig så mycket för en rolig tjej kväll. Vi gör detta ofta för att framhäva vår feminina sida och stimulera vår hobby kring make-up och skönhet.

Sara Estifa var en perfekt värdinna som såg till att alla hade det trevligt. Hon är så mån om sina gäster. På fredag kommer jag att träffa Sara igen efter jobbet.

Det är enkelt att föreläsa för just dessa tjejer då de är så mottagliga för den ideologi jag representerar. Qvantfysik är om universums lag och ju mer du tillåter dig att bli mottaglig för det desto mer kommer du att kunna se bevis för det.

I dag är jag bjuden på middag tillsammans med författaren Niki

Jag ska se hur min dag ser ut och ska kontakta Sara så fort jag får besked om jag kan närvara på middagen. I dag kommer Superjuristen hem från Portugal och kommer till mitt arbete när hon har lämnat sina varor hemma.

Jag har fått nya tarotkort av en släkting som jag ska bära med mig i dag.

Jag har fått ett brev som jag vidarebefodrar till Prinsessan Märtha Louise av Norge

Hej Märtha Louise!
Jag vet inte om jag sänder detta meddelande rätt elller varför jag igetligen sänder det.
Jag såg bara dej på svensk TV idag och tänkte äntligen....det finns en människa på vår jord som tänker som jag. Sedan 2005 har jag på vår förskola abetat med att lyfta fram boken och sagans betydelse. Det har visat sig vara ett mycket framgångsrikt arbete. Som du förstår så är jag från Sverige. Du kanske inte ens orkar läsa detta.Det är ju svårt när man inte talar samma språk. Vi på vår förskola jobbar med sagor från hela världen. Vi arbetar med en världsdel två terminer i taget sedan byter vi. Det blir både kända och okända sagor. Att det kunde bidra till så många fördelar kunde vi aldrig någonsin drömma om, så vårt projekt kommer säkert att leva många år till. Vi har upptäckt att fantasi är ett måste för mäniskans utveckling. Utan fantasi kan man inte tänka sig en annan verklighet än den man just nu upplever och det är skrämmande många gånger. Då har man ingen möjlighet att hitta lösningar på problem, eller se sig själv i ett annat sammanhang än det man befinner sig i för tillfället. Vet du hur många barn som faktiskt saknar fantasi och hur alvarligt detta är?? Så....arbeta på med dina sagor. Jag tror inte du anar själv vilken nytta du gör. Jag vill avsluta med att säga att jag älskar tomtar och troll och jag tror på änglar...eftersom mina barn har sett dem..... och jag tror på mina barn!!
Hälsningar från " Lena" Berger adress:
Lena Berger
Björkallen 9
31300 Oskarström
Sverige

Du är prinsessa av Norge och jag något helt annat från Sverige så jag förväntar mig absolut inget svar. Jag säger bara att du är väldigt viktig för våra barn så fortsätt med det du gör.
Hälsningar Lena


Mordbrand på restaurang Lingon i Uppsala

En man på 41 år gammal har blivit gripen för att försökt bränna inne ägaren på restaurang Lingon i Uppsala. Detta skrämmer inte ägaren utan han tänker öppna på lördag som vanligt.

Lars Uddfalk är en av delägarna


Författaren Niki Bahara gästbloggar direkt från premiären av sin nya bok

Bloggningen sker på engelska då Niki är bosatt i Los Angeles USA. Allt som är på engelska är skriven av Niki själv. 
 
My name is Niki Bahar, an Iranian woman, married with one daughter. After the Revolution in Iran in 1979, I was forced to flee the Islamic Regime when I was only twenty three. Currently, I live in Los Angeles with my husband.

I lived in Sweden for about fifteen years prior moving to the USA. I have many memories from living in Sweden and many friends I left behind. So I am here in Sweden for the time being to revive those memories at the same time as I try to represent my book by the title "Unpaved Road" (Hårda Skolan).
This book is my real life story about living through the Islamic Regime in Iran, escaping them across many borders. From Iran to Iraq and then to Sweden. The journey is full of action and it will keep the readers guessing what happens next.
Since this book is a result of my dream to put my unique life story in writing, I hope the readers enjoy reading it as much as I enjoyed writing it.

Nedan ser ni Sara och författaren Niki

Blogginlägget började hon göra när vi var på förfest hemma hos Sara innan vi alla åkte till Eklundshov Festvåning där ännu mer gäster hade anlänt.Saras dator i knät på NikiSjälva blogginlägget tog 4 timmar att skrivaBoken är på engelska och heter Unpaved roadEfter allt knåpande på tangentbordet fick jag en stor puss av Sara och sedan åkte vi vidare till Eklundshof. Vi beställde 2 taxi då vi var 8 tjejer.

Jag har åter hållit föredrag och presenterat en författare på bästa möjliga sätt. Jag kan inte avslöja vilken tidning som snart kommer att skriva om mig. Jag blev intervjuad i måndags och får inte avslöja något. Nästa nummer så kommer allt att uppdagas och vad det handlar om.Ni kan beställa hennes bok här.

Eftersom jag inte jobbade har jag festat hela kvällen

Först hade vi förfest hemma hos min granne Sara Estifa som hade bjudit in hela sin tjejgäng.

Senare gick hela sällskapet vidare till en festvåning där vi mottogs av Författaren Niki och hennes syster från Canada.Jag höll ett kort föredrag som jag inte kan i bloggen berätta vad det handlade om då jag har tystnadsplikt och kan heller inte lägga ut bilder på författarens eller systerns ansikte då vissa saker i boken är väldigt känsliga.

Sara var en mycket erfaren och fin värdinna som alltid lyckas med sina fester. Vissa av gästerna har jag träffat förut genom Sara och vissa var helt nya ansikten.

Det blev mycket mat och jag tror jag aldrig i mitt liv har proppat i mig så mycket mat. Jag hade köpt persilja till min kanin Femman som jag glömde på Festvåningen på Eklundshof och den hämtade Sara hem och la in i kylskåpet.

Allt om detta kommer ni att få läsa om i media inom en månad och därför får jag inte skriva hur mycket som helst i bloggen.

I går jobbade jag inte alls pga av en stor dag

Jag åkte till jobbet inte för att jobba utan för att skräddarsy och bli stylad för att en författare kommer i från USA och ska lansera sin bok i Sverige. Jag blev inbjuden och var där tidigt för att hjälpa till med planeringen för kvällen.

Nedan ser ni mig och min privata skräddare. Hon hjälpte mig båda att ta av kläderna och sätta på dem. Jag fick håret uppsatt på sidan, men hade den utsläppt mot kvällen. Hon har måttband runt halsen för att skräddarsy klänningen efter mina mått. Det syddes på plats för att ge den en perfekt passform.Författaren från USA talade mest engelska med mig och jag fick berätta väldigt mycket om bloggandet för henne och hur det går till då hon bjöd in mig för att jag skulle ge henne tips och råd i marknadsföringen och lanseringen av hennes nya bok som ska översättas till svenska och säljas i bokhandeln och på internet.


Är du trött på din gäst?

Då har jag en genialisk idé du kan tillämpa genom att ställa fram klockan en till två timmar före så att gästen får bråttom hem. Dvs om klockan är 16.00 ska du ställa klockan på tex 17.30 så att gästen får bråttom hem.

Tex om dessa 4 djur kommer på besök och tror att du ska underhålla demEller om en Panda med Ad/hd kommer på besök och leker för mycketDå är det bara att ställa klockan en timme framåt.

Eller gör som vissa andra som har klagat på sina grannar genom att sätta upp denna lapp.Lycka till!


Har ni hört talas om Dragon Rouge?

Historik
  Dragon Rouge bildades inofficiellt 1989 av sju unga magiker med Thomas K. i spetsen. Detta på inrådan av en krets äldre yezidisk-tyfonska magiker som överlämnade sitt magiska arbete med drakkraftens uppväckande till sina yngre arvtagare.  
Organisationsform
  Dragon Rouge är öppet för alla och medlemskapet medför inga förpliktelser. Organisationen är religiöst och politiskt obunden. Varje medlem avgör hur mycket hon/han vill engagera sig. Orden är uppbyggd av tre delar: en yttre som är öppen för alla, en inre som innefattar ett 11-gradigt initieringssystem, samt en inre cirkel.


1. Vad betyder Dragon Rouge?
Dragon Rouge betyder röd drake på franska. Dragon Rouge är även titeln på en av de mest beryktade svartkonstböckerna, den stora grimoiren, Le Grand Grimoire, som heter Le Dragon Rouge

2. Vad representerar den röda draken?
Draken representerar det okända och den bakomliggande energin inom människan och i naturen. Ordet drake kommer från det grekiska verbet derkein vilket betyder "att se". Draken är klarseendets princip: förmågan att se saker i ett nytt ljus och som de verkligen ser ut, bortom alla illusioner. Av denna anledning tillskrivs draken i myterna stor visdom och kunskap.

3. Vad är magi?
Magin är vetenskapen och konsten att åstadkomma förändringar i enlighet med viljan

4. Hur ser er verksamhet ut?
Vi har regelbundna möten där vi i teori och praktik studerar magi och ockultism. Vi utför gemensamma ritualer, ceremonier och magiska arbeten, arrangerar studiekvällar och gästföreläsningar, liksom anordnar resor tillsammans till fornlämningar och kraftplatser. Det finns även utrymme för social gemenskap som middagar och fester.

5. Vad är en ritual?
Det finns många missuppfattningar kring vad som är en ritual. Ritualer är handlingar som följer ett bestämt mönster, t ex kaffet och tidningen varje morgon. Våra liv är fyllda av omedvetna ritualer. Genom att utföra medvetna ritualer blir vi mer medvetna om vilka principer och krafter som styr våra liv.Sötare PR får man leta efter

Detta är Body Shops nya reklam som jag såg i tidningen EgoboostSedan har vi Hänt i veckan som lurar folk till att köpa deras tidning. En kvinna började bläddra direkt i tidningen och blev jättearg och beklagade sig för mig hur lurad man känner sig. Anser ni läsare att man kan ta till vilka knep som helst för att få folk att köpa tidningen? Man tror här att kronprinsessan Victoria och Prins Daniel ska få barn.Nu har jag fått mina guldplätterade örhängen från Accessoara som Emmelie gick och hämtade. Det följde med godishjärtan och nagellack från Mawala som jag gav till Emmelie. Jag älskar gammaldagsa smycken. 

Ibland är jag helt utan örhängen för att öronen måste få vila och jag är nickelallergiker.


Hertiginnan får parkeringsböter

Jag har använt bilen tätt då jag har varit i Sunnersta ett par gånger efter jobbet och ska dit igen snart.Ni ser min bildörr som är öppen och det är här man får parkera. Dagen innan parkerade jag strax bakom cyklarna och då fick jag parkeringsböter på 700 kr. Folk tittar konstigt när man parkerar fel eller kör fel och det är alltid män som tutar i trafiken och saknar total tålamod.

Hälsning från Portugal

Nyss ringde min väninna superjuristen från Portugal och berättade att det var kallt där. Hon ställde oraklet (mig) frågor om hur vädret skulle bli och jag berättade att min intution säger att det har regnat mycket och att det är en västervind som har trätt in i landet. Jag ser 2 dagar sol och sedan regn igen. Sista dagen kommer det vara regn dvs måndag.

Hon kommer hem på måndag och jag drömde om henne i dag.

Jag drömde om att vi gick hem till en kvinna som brukade anordna fester och videoinspelningar. Vi öppnade dörren och klev in. Jag sa till henne att vi borde gå ut igen och ringa på dörren annars blir det oartigt. Vi gick ut igen och ringde på dörren. Det kom 2 killar och öppnade dörren och dessa killar var betjänt till hon som bodde i huset. En av dem frågade om coca colan i hallen var vår. Jag sa nej för annars skulle de förstå att vi hade klampat in i huset utan att ringa på dörren. Det var cola light och jag sa att jag inte ens dricker cola light för aspartan och xylitol ger mig allerigska utslag och ändrar min hudfärg direkt.

Gissa var bilderna är tagna?

Nu har jag fått ljusrött hår och trivs i den nya färgen väldigt bra. De stora svarta örhängena har jag fått av Sara Estifa som hon köpte åt mig i Dubai.

Dessa bilder är tagna på en hemlig plats kan ni gissa var?


Jag har även blivit intervjuad för en tidning och den kommer ut nästa månad. När den kommer ut ska jag visa mer av den för jag får inget avslöja har journalisten sagt.Vad anser ni om min nyans som jag har i håret nu?


RSS 2.0