Min tiara från Butiken Butique kom in

Butique Kom in har den vackraste omklädningsrummet en butik kan ha och en jättefin dekorerad tak som man inte upptäcker första gången i butiken.Jag köpte en vacker tiara som jag ska ha på bröllopet som jag ska gå på onsdag. Det finns 2 butiker till jag ska besöka på måndag för att hitta en klänning.Det finns en skylt i butiken där det står "butiken är övervakad av änglar" när det brukar stå "butiken är övervakad av kamera". När jag påpekade detta för ägarinnan så pekade hon ut alla änglar som fanns i butiken.


Senast nytt om anden jag trodde var en anka

Kommer ni i håg Anden som har byggt bo i en kruka mitt i stan? Nu har Uppsala kommun byggt en band runt den så att ingen ska besvära Anden.

Jag skulle hälsa på Anden och blev jätteglad över att kommunen var mänsklig och gjorde något åt detta.


Alla undrar vad Hertiginnan ska göra sista april

Jag måste börja berätta att jag tycker att man ska låsa in alla småungar under 18 i en trevlig källare med god mat och saft samt några vakter så att det inte blir bråk. Jag kan inte komma på ett billigare sätt att komma i från skadorna som sker den sista april.

Det borde vara lika obligatorisk som att gå i skolan att man får ett brev hem när man blir en fjortis (14 år) där står följande:

Nu är du så stor att du kan festa men för liten för att supa och därför ombeds du härmed att komma till denna trevliga källare med god mat och hallonsaft för att fira sista april. Om du är sjuk måste du har föräldrarnas underskrift eller läkarutlåtande.

Om du inte dyker upp utan giltig orsak skickar vi böter till dina föräldrar.

Åldersgrupp:14-17

Detta skulle spara samhället på så mycket pengar.


Själv är jag bjuden hem till Sandra på kvällen och bilder kommer upp senare, håll utkik.

Som Buzzador demonstratör ska jag även få in dessa produkter

Jag får in många exemplar av dessa produkter så ni som finns omkring mig ska kunna få prova dessa produkter innan de har slagit ut i marknaden. Vi blir de första att prova dem. Självklart ska en Hertiginna som jag vara bland de första att prova nya skönhetspreparat som kommer tillsammans med min exklusiva krets.

Varorna kommer hem till mig där de själva trycker in portkoden och går in i mitt hus för att lämna varorna. De skickar mig ett sms när varorna anländer till min dörr.

Absolut Torr är en antiperspirant som är effektiv mot arm-, hand- och fotsvett. Produkten håller huden fri från svett och dålig lukt i upp till 7 dagar.

Till skillnad från en vanlig deodorant som bara tar bort dålig doft, har Absolut Torr en svetthämmande effekt som påverkar både lukt och fukt. Huden blir torr och luktfri på applikationsstället. Istället ventileras kroppens överskottsvärme bort via de miljontals svettkörtlar som finns på andra delar av huden.Lumene Vitamin C+  Lystergivande Dagcreme är en mjuk och fräscht doftande ansiktscreme som omedelbart ger huden extra lyster. De guldgula hjortronen är kärnan i Lumene Vitamin C+. Hjortron skyddar, renar och ger huden lyster. Nordisk magi när den är som bäst!
På onsdag ska jag på bröllop

Därför ska jag på jakt efter den perfekta klänningen i dag. Jag ska först äta lunch i gott sällskap för att sedan med sällskapet söka efter klänning på Sysslomansgatan.

Det ska vara en riktig balklänning denna gång.

Här nedan ser ni Carolina Lassbo i Uppsala med balklänning.

Festen på Forumgallerian för företagare och anställdaDen började 19.30 och jag väntade på att Sandra skulle dyka upp. Detta är början då Kalle Lindgren som är marknadsansvarig på Forumgallerian ordnar festen med några assistenter.Nedan ser ni Sandra och turkisktalande Aziz som är skräddare

Maten sponsrades av TexMexVi fick göra den årliga tipsrundan som Sandra och jag tog på blodigt allvar. Frågorna rör alltid kring butikerna på Forum gallerian. Alla butiksägare var på plats så man kunde ju fråga dem om man ville.Det var plockmat till hemmagjorda hamburgare och jag fick prova något nytt nämligen jalapenoketchup hur god som helst.Festen pågick till kl 22 och det fanns mängder av alkohol att dricka sig redlös. Sedan fortsatte vi till Apertif och festade vidare natten lång.

Det finns fler tjejer som bloggar som tog bilder på mig och dessa bilder kommer även att synas på Facebook då Forum har ett fan page där.

Det var rolig från det att vi klev ner på bottenplan till att vi åkte hem. Jag bytte om till skyhöga klackar innan jag anlände på festen.


Decubal krämer är på väg till mig inom kort

Decubal började utvecklas redan på 1970-talet, då Decubal Clinic togs fram i ett nära samarbete med dermatologer på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Klassikern Decubal Clinic.Jag kommer att få produkten i mängder så att folk omkring mig kan få prova dem. Sedan ska jag rapportera detta till Buzzador. De vill spela in när jag provar med kamera. Vi får se vad som händer.

roligaste insändare i Uppsalatidningen

"Jag gillar inga kärringar oavsett högtid"

Signatur: Benny

Insändare & Debatt sid 46-47 nr 16 2011 21-28 april

Håret som fixades av stil frisören håller i sig än

Camilla Estéen från Stil Frisören gjorde keratin behandling på mitt hår och fortfarande känner jag effekten av den. Det ska hålla i 3-6 månader.Jag har efter behandlingen lagt in röd skum färg som tvättas ur efter ca 6-7 tvättar. Jag använder inte färg i håret utan det är bara färgad skum från Wella. 
Ovan Hürrem yüzüğü

Så här vill jag att mina gardiner ska ut i de flesta rum jag har

Jag har 2 rum utan gardiner och då ska de se ut på detta sätt. Bilden är hämtad från Drottningholms Slottsbod


Därför funger inte Tei systemet eller andra metoder mot vikten

Jag har både provat TEI systemet och Bailine och inget av dessa metoder har fungerat för vikten eller för att forma kroppen.

Jag har provat en maskin i Turkiet som inte gjorde annat än att ge bastuvärme till kroppen. Det var en madrass man låg i med kardborrar som höll ihop den. Man kan jämföra den med att du stoppar in en hamburagare mellan bröder så är du hamburgaren och brödet blir madrassen, hänger du med? Eller tänk på frech hotdog där huvudet är lite utanför och resten är i madrassen och dina fötter sticker ut. Nu måste du ha förstått vad jag menar det går inte att förklara det bättre än så.

Denna madrass såg till att du svettades enormt mycket från dina höft ner till dina lår. Detta använde jag 5 dagar i sträck och på 5 dagar gick jag ned 12 centimeter från midjan. Resten kan ni räkna ut själva. Den vibrerade inte utan den såg bara till att man svettades på kroppen. Brösten var utanför för madrassen täckte midja, mage och lår precis där man vill gå ned i vikt.

Det är konstigt att folk som producerar dessa maskiner inte förstår att man går ned i vikt av värme och inte någon vibration.

Skillnaden mellan Bailine och TEI systemet är att man fryser inte häcken av sig med TEI systemet men någon skillnad finns det inte i resultatet för ingen ger någon resultat.

Min slutsats är att det enda som fungerar är värme. Kanske borde man upptäcka en metod som både masserar med vibration och ser till att kroppen svettas då kommer ni alla få verklig resultat på 5 dagar får ni en helt ny kropp.

när det är så stökigt att man inte vet vart man ska börja

Vet ni var man ska börja när det är så stökigt att man inte vet vart man ska börja?

Svar från Hertiginnan:

Börja alltid med att diska och tvätta kläder sedan är resten en barnlek.

Jag kallade på hjälpt för att möblera om och då dök Mehry upp med kort varsel för detta ändamål. Innan hon kom med hunden Barfi låg Femman grymt bekvämt på golvet och däckade.Sedan kom BarfiSå fort Femman kände lukten av en hund gömde han sig under soffan.Barfi letade och letade efter Femman för att sedan bli trött och däcka.Nedan ser ni Mehry i action där hon möblerar om. Hon har varit med i inredningstidning just pga av att hon har fallenhet för att möblera. Jag har läst om henne i hyresgästföreningens tidning.


Film med Julianne more och Liam Neson

Filmen heter Chloe och handlar om en kvinna som hyr en prostituerad som ska förföra hennes man för att på så sätt bevisa om mannen är otrogen. Den är väldigt överraskande och är inte såsom man tror att den ska vara.

Jag älskar piano och därför spelade in denna vackra stycke som deras son i filmen spelar. Jag har även spelat in delar av mitt hem.


Påsk är rättstavat?Yukiko och personalen på Yukikos Sushi, har inte ens R i sitt språk ändå fick de lusten att skriva fel med ett R mitt i påsk.Nu vet vi i varje fall öppettider

Denna klänning håller på att sys in för Hertiginnan

Klänningen är från MQDen blir färdig på måndag och det är en helt ny modell som MQ har fått in för vår och sommar. Jag hinner inte ens gå till skräddaren så jag skickade någon annan att göra det for me. Snart ska jag berätta om en vinprovning jag ska på med en sluten krets där alla känner alla.


Vad innebär Pondussjukan?

I dag kom Fatis föräldrar och hälsade på oss två på vårt Betty Ford hem. Fati som är utbränd pga av att hon driver en egen juristfirma och Företagsbasaar fick s.k pondussjukan. Pondussjukan innebär att när man har ansvar över många verksamheter och är en duktig entreprenör och har pondus kan man då bli utbränd. En med pondus som blir utbränd får den s.k Pondussjukan. Motsatsen till denna sjukdom heter således Patriksjukan och det är när en Patrik blir sjuk eller utbränd.

Nedan ser ni Assad Pakyari (far till Fati) berätta om två olika personer A och B. A är den som har stort ansvar och aldrig kan varva ned, medan B är sorten som jobbar från 9-17 och lätt kan varva ned. Assad själv jobbar på SLU som systemutvecklare.Både Assad och Mehry Zareh (Mor till Fati) fick träffa kaninen Femman som blev superglad över besöket och gjorde några atletiska hopp inför gästerna.


Uppsala nya tidning

Jag har på begäran av en släkting nu varit i kontakt med UNT Uppsala nya tidning och hänvisat dem vidare till att söka information i min blogg.

För journalisten/fotografen som läser detta och är från UNT

skriv ditt sökord som jag gav dig på "sök i bloggen" som du hittar vänster om bloggen strax under min presentation och sedan hittar du den information du söker efter.

Ange källa

Tack på förhand!


Ser ni var i Uppsala jag befinner mig?


Bilderna är tagen av Intendent som drev sönder mig och påstod att han var en av aktörerna på bilden bakom mig. Bilden är bara en bakgrundsbild framtagen av en del av Uppsala, men kan ni gissa var?

Jag har många besökare från Finland och därför har man skrivit om mig i lokaltidningen. Intendenten (Per Swedmark) är i grunden fotograf och tog dessa bilder på mig och den som ska användas är den med folkmassa i bakgrunden. Temat är just bloggandet och PR eftersom jag just nu driver en kurs om PR. Han bor i Sverige men jobbar på distans åt en finsk lokaltidning som fotograf. Han frilansar som fotograf och jobbar för det mesta i Sverige.

Hertiginnan har föreläst i dag 1:a föreläsningen på 45 minuter

Nu ska jag se filmen hennes envisa hjärta som jag tror är en äkta A film. Den utspelas sig någonstans i England kring slutet av 1800 talet. Det handlar om en tjej som skriver erotiska noveller och möter hinder för sina talanger.

I dag höll jag en kurs för ett par deltagare på en vindsvåning på Östraågatan. Kan ni tänka er att jag är den som föreläser för andra och att människor sög åt sig av allt jag sa. Jag har för ett tag sedan skrivit om denna kurs på bloggen och då har folk anmält sig för denna kurs. Jag lär ut något jag tror alla människor kommer att ha nytta av dvs hur du framhäver dig själv och använder dig själv i PR syfte.

Jag har börjat med att tala om vikten av att acceptera sig själv och att aldrig spela någon man inte är för att stryka andra medhårs. Du är född till ett orginal och varför dö som en kopia. Du måste tro på dig själv om du vill att andra tror på dig. Jag är ansiktet utåt för olika skönhetsbehandlingar just för att jag tror på mig själv. Jag är ansiktet utåt för marknadsföring och ambassadör för olika produkter. Vem om inte jag ska ha föreläsning åt andra.

Jag har just nu 4 kursdeltagare åt gången och vi får se hur det blir framöver. Jag kan inte ta in några fler eftersom de har en budget de måste följa. Jag gör inte detta för pengarnas skull utan för att det verkligen ligger mig varmt om hjärta.


Alicia Vikander spelar mot Samuel Fröler i Det som är vackert

Jag har precis sett filmen Det som är vackert med Samuel Fröler där han har ett förhållande med en ung receptionist (Alicia Vikander) som han ser till blir av med sitt jobb. Hon vill ha tillbaka sitt jobb och då ber han henne dansa för honom och trots det får hon inte jobbet tillbaka. Hon slänger därför ner honom för ett fönster och sedan får hon både sitt jobb tillbaka och dessutom blir hon befodrad.

Innan han blev nedslängd stoppade han orden i munnen på henne och kallade henne för galen. Jag och Superjuristen spolade tillbaka scenen om och om igen och fick oss ett gott skratt.


Dolda kameran med Hertiginnan

När jag har det tråkigt har jag ingen humor. Jag har då lust att reta gallfeber på folk för att se hur de reagera. Jag tänkte prova köpa butikens inredningsprylar för att se hur de kommer att reagera. Nedan ser ni resultatet.

Jag gick in på butiken Oliv & vinegar på Kvarnen huset.

Jag måste säga att butikspersonalen ändå var trevlig och bemötte mig på ett mycket trevligt sätt utan att rynka på näsan eller på annat sätt visa att mina frågor var dumma. Ett stort tack till personalen!

Den som spelar in är inte mindre än SuperDivan alias SuperJuristen.Det jag försökte köpa var en plast kyckling som visas på nedan bild. De hade den bara som en dekoration för en sak man har i ungen som heter PolloricoDu kan laga den perfekta kycklingen med den perfekt på insidan och knaprig på utsidan. En sådan ska jag kanske investera i.


Hertiginnan är bland de första som provar Global Keratin behandling (helt ny behandling)

"Snälla flickor kommer till Himmlen, men Hertiginnan titeln öpnnar stängda dörrar"

Jag ringde till Stil och ville boka en tid. De sa att det var fullbokat och att jag fick återkomma en annan dag. Jag sa att jag var Hertiginnan och fick till svar "Även om du är vargen i rödluvan så får du vänta på din tid".

Jag kunde inte svälja dessa ord så jag tog min bil och åkte raka vägen till Stil för att visa att jag verkligen var Hertiginnan. Camilla ringde sin chef Stefan Samuelson säljare för Ref och Gk, son som sa att om det verkligen är Hertiginnan her self så måste ni stänga butiken och bara ta hand om henne dessutom ska hela behandlingen vara sponsrad från företaget.

Behandlingen kostar ca 1700-1900 kr sedan infår vårdande produkter från märket Juvenix. Hertiginnan betalar givetvis inget.Så fort Camilla Estéen såg att jag verkligen var Hertiginnan så stängde hon hela lokalen så att jag kunde få min behandling i lugn och ro utan stirrande kunder. Jag fick komma kl 20.30 och behandlingen blev färdig kl 23.00 för att sedan fotograferas efter behandlingen.
 Ni kommer att se mina bilder på Stil Facebooksida och Eric Rådstam från Uppsala.com kommer att fotografera mig inom kort.

Detta är hur det går till när jag ska fotograferas då måste jag ha skönhetsbehandling i flera timmar för jag är verkligen fåfäng.

Uppsala.com har fotat mitt företag

I går kom fotografen Eric Rådstam från Uppsala.com för att fotografera mitt företag. Det gick väldigt fort för honom att fotografera.

Jag har bestämt mig för att samarbeta med honom då jag anser att han ändå är en seriös kille med ett seriöst företag bakom sig.

En annan fotograf hörde av sig som jag inte kunde hitta ett företag som stod bakom. Man måste inte ha ett företag som står bakom en för att jag ska samarbeta, men människor kan utge sig för att vara fotografer fast de inte är det. Man vet heller inte vad okända människor egentligen vill och därför har jag tackat nej till många som skriver personligen till mig för detta ändamål.

Bibelskolan på Katedralen (Gud förkastar ingen, men jag förkastar stalkers)
Ärkebiskopen säger att Gud inte förkastar någon vare sig de är onda eller goda, tror på honom eller inte. Detta måste jag hålla med om. Jag tänker på hur föräldrar aldrig förkastar sina barn även om de är tungt kriminella så varför skulle en Gud ha mindre villkorslös kärlek än föräldrar?

Medans jag gick i bibelskola och talade varmt om Gud fastnade två personer i en hiss och jag la inte ens märke till dem fast jag hörde att de ringde upp någon vaktmästare om hjälp. Sedan bankar de på hissen och är mäkta irriterade på att jag inte verkar reagera alls.

Ibland är man helt i sina egna tankar och reagerar inte på det som händer omkring oss. Man är helt inne i sig själv. Jag tror även andra är inne i sig själva och därför brukar jag inte alltid tänka att människor bör tänka på mig i alla situationer. Jag kan se att människor kan vara i sig själva.

Jag anser ändå att man ska gradera sin krets och inte behandla alla lika även om vi alla är födda lika så är vi alla olika. Den som är väl med alla är inte väl med någon.

Man ska inte ta den närmaste för givet och satsa 100 % på nya människor. Sådana människor har alltid nya människor omkring sig och aldrig har de samma vänner en längre period. Det är inte en konst att samla på sig nya människor omkring sig hela tiden eftersom av erfarenhet så har jag själv haft nya många gånger som jag sedan har växt i från. Den som alltid återstår är den jag sätter mest värde på.

Hur upptäcker man att en ny vän är inget att ha?

Svar:
Det har aldrig slagit fel, men de är de som börjar ringa dig varje dag som om de inte gjorde annat i livet innan de träffade dig.

Detta har hänt varje gång jag har lärt känna en ny människa. Om det är en människa som kommer att försvinna så märker man det genom att människan beter sig som om du måste svara varje dag. I frågestätter varför du inte svarar och börjar nästan stalka dig.


Egen designade smycken

Det är jag själv som har designat dessa örhängen nedan hos Guldsmed på Drottninggatan i Uppsala. Jag ska lägga ut med info när jag får tag på info för just nu är jag ledsen över att ha tappat bort örhänget längst ned.

NEDAN ÖRHÄNGE HAR JAG TAPPAT BORT DEN ENA SOM NI KAN SE NEDAN. Jag tappade bort den onsdagen den 6 april på väg till jobbet. Är det någon som har hittat den var vänlig skriv till mig på annevonporat@live.se

Denna örhänge hann jag ta på mig för andra gången och den ramlade av ördjäveln.Kära örhänge hitta tillbaka till mig din sanna ägare nu och för alltid.

klänning från Mamsell K och egen designade smycken till

Jag har nu hämtat mina egna designade smycken och ni kommer att få se nedan. Den har spets som underkjol som är lite längre än själva klänningen.Detljerna kring bysten är också spets och det är urringat så att man kan förnimma gammaldags skurning.
Årets företagare

Jag blev nominerad till årets företagare, men de krävde en FA skattesedel av mig och eftersom jag inte hade hunnit starta företaget så drog jag mig ur. Jag hade inte tiden att vara med denna gång, men tänkte presentera de två som vann tävlingen som årets företagare.Bild på mig vid samma plats vid nomineringen. Tävlingsanordnare var stora företagspriset och de annonserade i Relationstidningen därav är bilderna tagen på Relationstidningen kontor. Runt halsen sitter ett halsband med avtryck på min blogg.

 

FAKTA: Hanssoft
- Grundat 2002 av Erik Olofsson, Hans Andersson och Patric Palm, som fortfarande äger och leder företaget.
- 2005 var första året som aktivt företag.
- Tillverkar ett datorprogram, som används för projektledning i stora programvaruutvecklingsteam.
- Omsatte 18,9 miljoner kronor under senaste räkenskapsåret.
- Har 20 anställda.

FAKTA: Hansofts 3 tips för att lyckas
1. Gå till roten av problemen. Gräv djupare och förstå grundorsakerna, på så vis kan du ge dina kunder bättre lösningar och bli mer effektiv internt.
2. Ha affärsintegritet. Blanda inte vänskap och affärer och våga ta beslut som är obekväma.
3. Delegera ansvar och befogenhet. Men var beredd på att effektiva självorganiserande team inte händer av sig själv, du behöver investera mycket arbeta för att få det att fungera bra.Tankens makte av Irma Lauridsen

Vår föreställningsförmåga ger oss oerhört stora resurser. Tankarna är med och styr mängder av processer i kroppen. Lär man sig att använda tankar och inre bilder medvetet kan man nå förbluffande resultat. I boken hittar du konkreta visualiseringar och hur de fungerar. Det är bara att föreställa sig det önskade resultatet. Du kommer att häpna över vilka förändringar du själv kan ge upphov till.

Livet efter döden av Deepak Chopra

Den bästsäljande författaren och läkaren Deepak Chopra tar sig i denna bok an den mest existentiella frågan av alla: Vad händer när vi dör? Med hjälp av så skilda element som vedisk filosofi, partikelfysik, psykologi och neurologi bygger han ett fascinerande resonemang, vars slutsats är trösterik: Vi människor är inte – och har aldrig varit – begränsade varelser instängda i fysiska kroppar.
Istället är vi redan nu multidimensionella väsen som skapar vår framtid bortom detta liv genom våra ord, tankar och handlingar. Öst möter väst i denna tankeväckande, inspirerande och upplysande bok för alla som någon gång funderat kring livet efter detta.


Skuggan är läraren, tränaren och vägledaren

Vi har alla delar av vår personlighet som vi inte vill veta av. Den store schweiziske psykologen C. G. Jung menade att skuggan ”är den person vi helst inte vill vara”. Hur kan du då få syn på din egen skugga? Ja, ett sätt att närma dig din skugga är att studera de människor som du blir mest irriterad på och störd av. För först när du lärt dig att omfamna de egenskaper som du själv föraktar hos andra, din mörka sida, sidor som du förnekar att du själv har, kan du finna ditt sanna jag och se helheten som gör dig lycklig och harmonisk. Det menar författarna till Skuggeffekten.


Hemma ensam med Femman

Jag försöker få tag på en omöjlig person just nu. I går hade jag chansen och tog inte den och i dag svarar inte människan. Jag skulle ha träffat personen kl 16.00 i går.

Jag tänkte klämma in ett möte innan jag träffar Superdivan alias Superjuristen. Jag hade velat gå på fyrispark loppis så jag får se om det blir av i dag.

Jag brukar vara mörkrädd och inte kunna sova, men eftersom jag har kaninen Femman hemma så känner jag en enorm trygghet. Om det skulle finnas spöken så brukar djur känna av det bättre och är han lugn innebär det att det inte finns några spöken just nu kring mig.

Jag vill inte se några skräckfilmer nu när jag är ensam.

Om det finns fler annonser eller objekt som Superdivan vill att jag lägger ut på bloggen så är det bara att säga till.Jag älskar batik


Detta är en lång klänning från Indiska. Jag har kläder som jag har köpt på Fashionista som jag inte har hunnit använda ännu och en ursnygg topp från Herta som jag inte har använt. Jag väntar på bättre väder för att kunna använda vissa plagg.


RSS 2.0