På lördag ska jag på en affärsäventyr

Det finns inget roligare än att vara engagerad i affärer som berör andra människor. Det är så kul att min väninna når sådan framgång och vill att jag blir delaktig i hennes arbete genom att jag ska assistera och ta bilder på olika objekt. Vi ska besöka en affärsöverlåtelse tillsammans och sånt är alltid intressant då man får ta del av verksamhetsberättelsen.

I morgon börjar Ordspråksfestivalen på Reginateatern där en av konferencierna är Kung Henry från Uppsalatidningen. Den börjar 30 septermber och sedan har de även workshop där det är drop in och du kan lära dig att skriva fina dikter och blir en riktig poet.

Program:

Fredag 1/10, kl 19.00
Kvällens konferencier Sam Kessel
Dag Thelander
Amanda Lindholm
Alex Bengtsson
Celia Mitchell – a tribute to Adrian Mitchell
Bodhan Piasecki (Polen)
Malin Jakobsson
Henry Bowers (Kung Henry)
Sage Francis & B Dolan (USA)

Lördag 2/10 11.30 +12.30
Tornado workshops med Matiss Silins
Drop in Läs mer på www.ordkanon.se

Lördag 2/10, kl 18.00
Kvällens konferencier Kung Henry
Love Sydstrand
Vinnardikt från torsdagens slam
Saman Faramarxi
Niklas Mesaros
Marcus Priftis
Jenny Wrangborg
Anca Mizumschi & Bogdan O. Popescu (Rumänien)
Oscar Hanska
Kat Francois (UK)
Ewok (Sydafrika)  


Gör något värdefullt. Ge bort en 50-öring

Visa ditt stöd, Kp en 50 öring för 50 kr och köp ett kampanjmärke och fäst det nära ditt hjärta.

Uppsala Stadsmission.se plusgiro 900097-7

Jag mötte Diakonisten Lennart Hammar som gav mig i gåva ett märke innan jag hade betalat. Nedan kan ni se både mig och Lennart i denna videoclip som kan tas bort av Sony Music Entertainment, då jag har fått varning från dem att inte publicera nedan clip. Jag gör det ändå för jag anser att det är så viktigt att detta kommer ut. Det är 2 dagar kvar av 50 öringen i Sveriges historia. Gör något för era medmänniskor, gör som folkets Hertiginna och donera dem till Stadsmissionen.


Känner ni till Nahrin Izar ?För er som undrar vem som har gjort den fantastiska gröna klänningen så är det Nahrin Izar som har sin butik Milagro de Nahrin (Nahrins underverk) på Artillerigatan 40. Nahrin flyttade till Stockholm för några år sedan för att förverkliga sin dröm som designer och hennes butik och ateljé har blivit hot stuff för hela Stockholms socitetet.

Här handlar hovdamer, societetsdrottningar, partyprinsessor, prinsessvänner och direktörsfruar.

Fler härliga Nobeldesigners har just nu fullt upp i sina atlejéer. Göran Alfredsson på Thalia, Pär Engsheden och Lars Wallin jobbar hårt ända fram till den 10 december. Då får vi se alla vackra underverk till klänningar på tv4! 

Jag måste passa på att bli nästa vecka för att ta en sväng till Nahrin och köpa mig en klänning för olika evenemang jag ska befinna mig på. Priserna är dyra så dem skriver jag inte ut.


Djurrättsalliansen

Jag fyllde i denna talong för email adresser och tog några flyer för att delegera till folk jag vet kommer att få stort intresse för djuren.Kött är mord står det på dessa T-shirtar. Majoriteten av dem som fanns här i kväll var med i miljöpartiet. Djurrättsalliansen ska delta i Pridefestivalen, något jag ser fram emot fruktansvärt mycket.All fika var veganmat och det var så supergott.Självklart har Hertiginnan som folkets Hertiginna bidragit med pengar till stackars djuren.Nedan ser ni mig hur jag donerar pengar till djurrättsalliansen.


Självklart ska jag ha samma kvalité på kläder som Unionsdrottningen Margareta

I dag är jag åter inbjuden till ett möte för våra 4-fotade vänner
Jag kan i förväg inte tala om var jag ska befinna mig och jag hoppas inte det skriv ut på något sätt någonstans för att minska obehag.

Klänningen nedan är inte färdig utan den är på väg att sys upp av skräddare för att jag ska träffa folk i höst för Oscarsmiddagen. Den fanns i flera färger men jag valde det guldiga för att Unionsdrottningen Margareta hade det guldiga på sig.

Tyget kommer i från DurantextilNedan ser ni orginalet av klänningen men det är inte den modellen som jag ska sy upp.

Rekonstruktion av Drottning Margaretas Gyllene Kjortel fotograferad i Uppsala DomkyrkaNu ska jag i väg på lunch och jag tror jag väljer en anrik restaurang som jag senare kommer att beskriva för er. Jag kan avslöja att en av artisterna jag ska intervjua har varit med i ett dansprogram som sänds på tv och jag tror att han inte mår bra i skrivandets stund. Vi hoppas på bättring när jag möter dem.


föreläsning för egen företagare

Det är ett företag som har kontaktat mig för att jag ska få äran och intervjua ett par kändisar som kommer till Uppsala. Jag berättar mer om detta när jag får mer information.

Nedan bilder är från Clarion Hotell där jag har varit på en föreläsning

I en underhållande, inspirerande och konkret föreläsning presenterade David Stiernholm, struktör, fyra tumregler för god personlig struktur som hjälper dig få koll på läget och mer tid över.

Eftersom jag föredrar att inte synas då jag inte gillar att bli uttitad fick jag gå in via personalingång till Clarion Hotell.

Ingången är tv övervakad så att de kunde se att Hertiginnan gjorde entré.


Sedan gick jag diskret in i den hissen direkt upp till rummet som heter Gustavianum. Jag brukar alltid ha en fotograf eller assistent med mig på olika evenemang som diskret sitter bakom mig och finns till hands för olika uppgifter kring Hertiginnan.
Vi fick en uppgift om att skriva ned allt som vi behöver göra just nu och min anteckningsbok såg ut så här:

1) tandis
2) köpa värme/infravärme till balkongen för min kanin Femman
3) Frisören Sabina
4) Skönhetsdoktorn
5) Besöka läkaren
6) Köpa nya soffor som jag redan har valt ut
7) Fotografering av kändisfotografer
8) Ringa posten
9) Rita egna kreationer som en skräddare ska sy upp åt mig
10) Hjälpa medmänniskor som jag ser mår dåligt.Alla härinne var egen företagare. Sedan åt jag sushi och sjögrässallad för att få mer omega3. Jag tror hemligheten bakom att japaner är så rika är just deras sushi som ger dem tillräckligt med omega3.


Någon har stulit mina bilder och startat en facebook profil över helgen

Det är skrämmande hur folk kan bete sig väldigt märkligt. I helgen var det någon som hade stulit min bild och kallat sig för Anna i stället för Anne. Jag vet inte hur långt personen hann gå innan sidan stängdes ner. Jag vet inte vilka personen har drivit sönder i mitt namn. Det kan vara samma person som tar reda på fakta och kollar alla mina kommentarer på olika sidor för att sedan visa mig att människan minsann har lycktas spåra allt. Sidan anmäldes av flera i min bekantskapskrets som hade fått märkliga meddelanden och hade förstått att det inte var jag som hanterade sidan.

Min facebook sida är offentlig och hanteras inte av mig utan den är i händerna på olika företag som använder det som PR för olika evenemang. Jag skriver inte på facebook så får ni något därifrån så ska ni veta att det inte är jag, då jag aldrig är inne och skriver. Jag kan bara avsätta min tid för bloggen och har inte låtit den köpas upp av något företag för då kan jag lika gärna slänga mig i fyrisån.

Om ni inte känner mig eller har någonsin pratat med mig så ska ni veta att jag aldrig skriver om er i bloggen eller någon annanstans. Känner ni inte mig så känner jag inte er. Av att läsa bloggen gör inte er till mina bekanta. Alla läser den och detta innebär inte att jag ska veta vilka ni är bara för att ni vet vem jag är.


I morgon är jag inbjuden till föreläsning
Vågar jag skriva ut vad det handlar om? Det känns som om folk kommer att ta reda på all fakta och lägga ut det på olika platser. Hur kul blir det att blogga om det ska vara på detta sätt? Jag döljer inte vad det är jag gör, men jag är även en privatperson som känner obehag inför stalkers som ska förfölja en.

Jag skulle aldrig orka skriva ut vart andra personer ska befinna sig för att djävlas. Det finns något som heter alla människors lika värde för frihet. Min frihet ska inte begränsas av folk som saknar liv.

En osminkad bild av HertiginnanMånga har lånat bilder och hängt ut mig och det kan jag tåla, men att börja låtsas vara jag i konversationer är väl att gå för långt.

stieg Larsson fim inpselning i Uppsala med Craig David


Under september-oktober 2010 spelas delar av Hollywood-versionen av Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" in på Drottninggatan i Uppsala. Man har hyrt vakter från securitas som vaktar Drottninggatan dygnet runt för att ingen ska kunna förstöra fasaden. De har tex målat övergångstället gult för att det ska se ut som 50-talet Uppsala. Den scen som ska spelas in är när Lisbet Salander blir inspelad av sin mördare och ser in i kameran och blir rädd. Det är barnens parad och hon är med i publiken.

Det ska vara vänstertrafik såsom det var under 60 talet.


Detta är en vanlig invandrarkiosk som man har täckt med gardiner och skrivit mjölkbar på.C.J Berghs böcker har man senare lagt ditDenna klocka har man också hängt upp för filmens skull som i vanliga fall inte fanns på Drottninggatan.Förut hette telebolagen Tele tjänst Radio & TV och denna skylt är helt ny.Vackrast inredning eller ska vi kalla det för utredning då inredningen är gjord utomhus. Det är Hotell Adler som ska vara ett exklusivt Hotell och ni ska se priserna. ”Hotell Adlers” skylt och den gamla restaurangmenyn med rätter som ”tomatgelé med pepparrotsgrädde” och ”makrill i krusbärssås”. I spetsen rullar en gammal polisbil av märket Plymouth.

Skylten Slotts Bio fanns för länge sedan och togs bort under 80-talet för att nu leta rätt på den igen och hänga fast den.Bjerkings Ingenjörsbyrå har gjorts om till ett Bibliotek för förut fanns här ett bibliotek.Hotell Adlers restaurang heter Blå Kvarn och ni kan se prisklasserna.

Kalla smårätter kostar ca 6 kr vilket är dagens 70 kr
Fisk kostar 8 kr vilket är dagens 160 krUnder den uppmärksammade filminspelningen av den amerikanska versionen av "Män Som Hatar Kvinnor", på Drottninggatan i Uppsala i slutet av september, kommer flera verksamheter längs gatan att påverkas.

Rooney Mara har fått rollen som Lisbeth SalanderDaniel Craig
Roll: Mikael Blomqvist

Född: I Cheshire, England, 2 mars 1968.
Vem? Inledde sin skådespelarkarriär på teaterscenen i London och slog igenom som filmskådespelare med biroller ibland annat Lara Croft: Tomb Raider. 2005 fick han rollen som James Bond.
Tidigare filmroller i urval: Lara Croft: Tomb Raider, Road to Perdition, Sylvia, Casino Royale, Quantom of SolaceRobin Wright
Roll: Erika Berger

Född: I Dallas, Texas, USA, 8 april 1966.
Vem? Arbetade som modell före hon blev skådespelare och slog igenom i tv-serien Santa Barbara. Har tidigare gjort roller under namnet Robin Wright-Penn (hon har varit gift med kollegan Sean Penn).
Tidigare filmroller i urval: Vit oleander, Forrest Gump, The singing detective, A home at the end of the world, The private lives of Pippa Lee.Stellan Skarsgård
Har erbjudits rollen som: Martin Vanger

Född: Göteborg, 13 juni 1951.
Vem? Stellan Skarsgård är Sveriges meste representant i Hollywood. Han blev en stjärna i tonåren med sin roll i Bombi Bitt och jag. Senare arbetade han under många år på Dramaten i Stockholm. Det stora internationella genombrottet kom med rollen i Lars von Triers Breaking the waves.
Tidigare filmroller i urval: Ormens väg på hälleberget, Falsk som vatten, Täcknamn Coq Rouge, Breaking the waves, Amistad, Pirates of the Caribbean, Arn – tempelriddaren, Goya’s ghost


Persisk filmfestival och Eko café

Jag intog scenen och berättade lite kring filmen Män som hatar kvinnor som ska spelas in på drottninggatan i dag och i morgon. Ali Banouts son ska spela statist i filmen. I filmen så finns en scen där det är barnens parad.

Här utbringar jag en skål till artisterna som fick mig att sjunga denna vackra afton


Här blir jag bortkommen och kommer inte ihåg vad jag skulle säga för jag glömde bort namnet på David Craig som ska spela huvudrollen i filmen.


Här nedan ser ni själva artisten som kommer i från Brasilien. Han frågade mig om jag var från samma land som honom. Han heter Rafael Ouvegra Central do Brasil och honom når ni på rafaestiva@yahoo.com.br om ni vill höra mer av hans musik.

Superjuristen intog sin mat med ett glas rött till. Just nu har denna jänta sovit över hos mig och vi tittar på filmen före stormen tillsammans.Jag själv beställde in två små rätter lax på vaniljsås och lammracks.Nedan ser ni mig på persisk filmfestival och bredvid mig ser ni vackra Sara Estifa som är barnmorska och skönhetsexpert.Hertiginnan på festvåningen på Slottsbiografen

Arangörerna för filmfestivalen och alla persiska artister som var med i filmen var närvarande. Man fick inte ta kort så därför kan jag inte lägga upp bilder på dem i bloggen. Ni ska veta att alla var där.

Böcker jag har beställt

Mosekoden

När Mosekoden för första gången avslöjades för israeliterna
resulterade det i några av historiens största mirakler. Men det dröjde inte länge förrän inflytelserika ledare kom fram till att koden ägde en kraft som var så enorm och potentiellt farlig att ingen annan än de själva fick använda den .Nu är tiden inne då vi alla ska lära oss bemästra koden men inte bara för att berika oss personligen utan för att skapa en fredlig värld som styrs av medkänslans lagar.Andarna ibland oss

Alla älskar en bra spökhistoria. Redan som barn var James Van Praagh medveten om dimensioner som de flesta av oss inte kan se, och han har ägnat sitt liv åt att förklara dem för oss andra. I Andarna mitt ibland oss tar han oss med på en fantastisk resa till andevärlden och kastar ljus över ett av våra största mysterier – vad händer med oss när vi dör?


The Living Matrix

I denna film kommer du att upptäcka det kom- plicerade nätet av faktorer som bestämmer ditt välbefinnande. Från kvantfysiken i människans kroppsfält till hjärtats nya betydelse och infor- mationsmedicin, utforskas innovativa idéer om hälsa. Vetenskapsmän, psykologer, forskare inom bioenergi och holistiska terapeuter delar med sig av sin kunskap, erfarenheter och insikter. Här redovisas en helt ny syn på universum


Politisk afton i Solna hallen

I Solna Hallen så var kunde man hitta alla politiska partier. Folk som är engagerade och är förtroendevalda för i år är snäppet trevligare mot allämnheten än folk som inte är aktiva. Man försöker visa sin omgivning ett förtroende.

Nedan har ni Hediye Guzel med sin storasyster som arbetar som tolk. Hediye har följande valspråk

" Jag bestämde mig för att engagera mig politisk när jag växte upp i Botkyrka. Jag såg hur vissa hde det svårt med språket och kontakterna på arbetsmarknaden. Då lovadde jag mig själv att jag skulle bli en röst för alla dessa människor. Vår röst ska höras, vår räst räknas!"

 Kandidat till riksdagen (V)

Poeten och författaren Xizan Silan som jag mötte i vimlet

Den som vandrar om nätterna och dansar med helvetets änglar.På nedan bild ser ni riksdagsledamot, Aynurs kusin, Ann-Margarethe Livh och Aynur Beydogan som kandiderar för Väsnterpartiet. Aynur kommer ni att kunna se i vallokalen på Kvargärdetskolan (en skola jag har gått på i mellanstadiet).Ann-Margarethe Christina Lihv, född 13 december 1948, är en svensk vänsterpartistisk politiker, som är oppositionsborgarråd i Stockholms kommun sedan den 17 oktober 2006. Hon var tidigare informationschef i Vänsterpartiet.

Mannen som står vänster om mig är sångare och skulle upp till scenen och sjunga och då fick jag äran att ta bilder av honom.Sedan har vi killarna på Ungkurd som frågade om jag ville fylla i en blankett och gå med. Killen till höger har jag förut skrivit om i bloggen, remember?Evin Cetins pappa som berättade att Evin var på en pakistansk fest i stället för festen på Solna Hallen.
Miljöpartisten kryssa för 26 Emin Maskan, biståndshandläggare, 33 år, UppsalaNedan ser vi Emin Maskan tillsammans med sin vänstra hand Halim Yesilmen som är gift med Evin Aniks syster. Detta är verkligen inte svågerpolitik för hade det varit det skulle han vara Evins högra hand och inte Emins. Burger Inn

Evin Anik som är från Uppsala och hon kandiderar för Vänsterpartiet och hon jobbar för Öhrlings PricewaterhouseCoopers.Så här var jag klädd denna politiska afton. Samtliga av mina kläder kommer från Fashionista underklänning för 399 kr och överdel för 699kr.
Hertiginnan har blivit stylad av Fashionista för fest i kväll

I dag ska jag på en fest i Solna och därför har jag begått en säker legal hantering av kläder för att bli riktig fin i kväll. Fashionista har nyligen sedan 3 veckor öppnat på Östra Ågatan och deras inredning är superfin och jag ger dem 9 poäng av 10 för den fina omklädningsrummen som var stor som en lägenhet. Det som fattades var en liten spegel så att man kunde se sin feta rumpa bättre dvs se sig själv i alla vinklar.


Linda Frode följde med mig och tog bilderna av mig dvs Kejsarens nya kläder.


 Allra sötaste Linda

Vem har en kristallampa i ett provrum? Förstår ni hur vackert inrett det var.Linda ville att jag skulle stoppa rosen i munnen varför vet jag inte, men det blev inte så bra.

Nedan ser ni en klänning som var av hårt material och kändes lite som canvas tyg. Den är väldigt annorlunda och fin passform. Jag har svårt med storlek över bysten och vill gärna kunna knäppa kläder ovanför byst och därför får jag välja stora kläder för att sedan sy in i midjan.

Cardigan som kostar ca 995 kr med volanger fram och bak.Jag tror att nedan klänning är från samma märke som min kappa då de är lite i samma stuk i mönster mm. Soraya berömde min kappa mycket eftersom det var hos dem jag hade köpt den.


Superjuristen ska följa med mig i kväll och vi ska vässa våra fingrar med en bra fil och sedan har gud gett oss kvinnor gåvan att prata mycket och länge därför ska det bli en lyckad kväll. Att tala är silver att tiga är guld men jag har aldrig gillat guld så jag föredrar silver.

En gång frågade jag en av mina svägerskor vad hon skulle göra om vi hamnade på en öde ö tillsammans. Hon sa att det skulle säkert gå bra då vi har våra munnar med oss.

Jag har inte lagt ut bilder av vad jag ska ha på mig i kväll för det ska bli en överraskning. Alla är nyfikna på hur just Hertiginnan ska vara klädd.

Hertiginnan har mött konstnären Gamil Gabra

Gamils konst över Uppsala säljes även på Turistt informationen på ST Eriks torg till bl.a japanska turister. Det är han som målar till Pelle Svanslös och alla Uppsala monument över stan.
 
Han har även målat ett ansiktspoträtt av mig som jag kommer att lägga upp på bloggen.

Jag träffade honom strax innan jag skulle till jobbet. Jag hade varit på Landings och fikat med Superjuristen och berättade för henne om att hovet hade kallat. Jag vet att min roll inom rojalistföreningen kommer att bli stort i framtiden och det är något jag vill satsa mer på. Jag kommer att välja något mellan att bli journalist genom att studera på Poppius där många kända ansiktet har studerat eller att bli tätare med rojalistiska föreningen.


Vaknade som fel person?

Har ni hört om kvinnan som hade migrän och somnade. När hon vaknade visste hon inte vem hon var och dessutom hade börjat bryta på franska och därför blev av med sitt jobb. Sjukdomen heter foreign accent syndrome, men jag tror att man i stället bör göra en regressionsterapi på dem som har drabbats och på så sätt få en enklare beskrivning av varför man är drabbad. Jag tror inte man kan sätta ett namn på allt utan det finns logiska förklaringar till hur folk kan få en annan brytning mitt i livet.Missa inte UPPMÄSSAN 17-18 september

Nytt mode i Galleriorna som påminner mer om Flashback filmen

Även nedan kanin funderar starkt på att gå på Uppmässan. Den finns på blocket och är till salu.

 Varför skapade inte Gud oss människor lika vackra?

Jag fick dra änglakort av Anna

Vi åt princesstårta som jag hade hämtat. Jag brukar välja bakelser beroende på om de har fina namn. Jag har Catalan som favorit pga av det vackra namnet. Vissa äter med ögonen men jag äter med öronen dvs jag vill höra ett fint namn. Nedan ser ni Hannya och Julia och det är Anna som har tagit bilden. Sedan fick jag lämna Julia på tågstationen.

OBS titta till vänster om mig där ser ni katten som alltid vill veta vad just jag äter.Här nedan ser ni en av korten som är från Ängeln Uriel och JeduthanJa, jag får hoppas att alla faror drivs bort så att jag kan leva i ljuset. Jag läser nu Ny Jord av Eckart tolle eller vad han nu heter. Jag har suveränt svårt för att stava.

På torsdag är det kurs igen hos Anna och jag ser verkligen fram emot den för jag har inte kunnat gå på länge.

Nedan ser ni två politiker från Vänsterpartiet det är Aynur och hennes kusin.Fotografen från Fame som kom fram för att ta bilder. Jag brukar inte vilja bli fotograferad av andra om inte jag får godkänna mina bilder. Alltid tackar jag nej till bilder. Jag brukar inte gå ut och är inte van med den miljön av alkohol, disko eller spel. Jag trivdes inte alls och kommer inte att gå ut mer. Jag är bara med på evenemang som nämns i media och har nu första gången varit ute bland dödliga människor. Man kan säga att jag är som Kungen i mitt val att vistas bland människor.

Var ligger det ädla i att hamna på bild för att man har varit ute på en krog varenda människa blir insläppt på?Iskalla Afganerna som dansar på kulturnatten.Edgedance för er som är intresserade av att börja dansa

Fredrik Nyholm kan hjälpa er om ni vill börja dansa.


Mediumet Marica rekommenderar en ny tidning

Du får bl.a läsa i den nya tidningen GODMORGON om:
hur Sveriges statsskupp säljs till EU
Hur alla partier har flyttat höger

Jag kommer i håg när en av mina äldre bröderna skulle rösta och någon frågade honom vilka han skulle rösta på så svarade han "Jag ska rösta på vänsterextrimisterna" för han stod så vänster i sin valfråga som möjligt.
Den här tidningen är ett försök att få dig att förstå hur och även varför. Den tar upp sådans som inte rapporteras i Aftonbladet eller på Rapport. I Godmorgon kan du läsa de nyheter som är viktiga. De försöker förklara nya sammanhang och bakgrunden till varför du har blivit lurad.

Kulturnatten med bl.a ljussättingen i gamla kyrkogården läääääskigt

Nedan ser ni mig fika på Slottet it´s so me att vilja fika på ett slott, var annars. Detta är inte pga av att jag är adlig utan för att jag är en obotlig romantiker och drömmare. Jag behöver inte verkligheten alla gånger för att överleva utan det räcker med att drömma sig bort så har man ändå gjort det man önskar. Tänk själva om ni upplever något i verkligheten så är det bara ett minne dagen efter. Om ni drömmer er bort och upplever saker så är det lika starka minnen dagen efter. Allt ni gör är bara minnen och inget annat så se till att våga drömma för er drömmar är er verklighet.Jag kan se på människor när de inte vågar drömma. De är ofta väldigt tärda till utseendet och deras hy är alltid väldigt torrt.

 
 Saluhallen

Jag var först på Saluhallen och åt en god pasta. Sedan mötte jag upp Kickan och min brorsdotter Sabina för att ta en promenad till det rosa Uppsala slott. Medans Kickan och Sabina skulle ordna biljetter så fikade jag på slottets brogård och det var hur romantisk känsla som helst.

 Min lilla Bina my copycat

Det var första gången som Gamla kyrkogården fick lyktstoplar så att det inte är bäcksvart när folk ska gå igenom den på kvällarna. Ljuset sken som på en skräckfilm. Helt plötsligt kunde jag se en Faun stå under lyktstolpen en sådan som alltid dyker upp i mitt liv då och då..

Jag har minnen av när jag var barn och inte kunde hitta vägen hem. Jag mötte då denna Faun för första gången och han visade mig inte vägen hem utan visade mig vägen till den som kunde hjälpa mig hem i stället. Faunen tänkte då inte ge mig fisk utan han ville lära mig hur man fiskar i stället. Tänk hur stort Kvarntorget kändes för mig när jag 5 år gammal inte kunde hitta vägen tillbaka hem.

Sist jag var på botten mötte jag Faun igen och jag trodde han var där för att ge mig en gåva. Han tänkte inte alls ge mig någon gåva som jag hade trott utan ville visa mig vägen till gåvan. Därför vet jag med facit i hand att varje gång jag träffar Faun så ger han mig budskapet genom att visa mig vägen, men inte tar mig till målet. Han vill att jag själv hittar vägen till målet.

Nedan ser ni Faun från Landet NarniaNedan ser ni att de håller tal innan lyktorna ska tändas. Deras tal sög för det handlade bara om själva ljuset och att när de var små kallades gamla kyrkogården för den nya kyrkogården. Det är som att säga att i går kallade jag den dagen för i dag. Det fattar väl vem som helst att gamla innebär att det i dagens läge har blivit gammalt. Kunde de inte i stället prata om kända personer som var begravda på detta område eller gå in på lite historia och berätta om kända minnen från just detta område?

Kulturnatten

I går jobbade jag mellan 12-14 för att sedan be att få sluta jobba. Jag mådde helt enkelt inte bra utan behövde akut ta mig till Storvreta för att få behandling.

Jag beställde en taxi och taxidjäveln dök aldrig upp så jag fick promenera hem. Väl därhemma tog jag bilen till Anna och när vi var färdiga åkte vi till Sommarro och åt god mat tillsammans.

Jag ska nu i väg till Konsert & Kongress i uppdrag att spela in en musiker på begäran, men jag mår fortfarande inte bra så jag kommer inte ta del av Kulturnatten förrän på kvällen.

Plastmuggen på bordet är min egen.

 Sommarro´s mat

 Anna Wittman

Det finns en person som är så söt och naiv att jag vill äta upp henne

Denna person har mycket åsikter om massa grejer men väntar alltid på feedback från mig att hon tänker rätt eller är åtminstonde på rätt spår. Vad jag än säger så lyssnar hon upp och suger åt sig som en svamp allt jag säger. Man kan säga att jag är hennes förebild och profet.

Man kan se tydligt på denna person när hon förväntar sig att du ska såra henne. Då kan hon ge dig en blick men ändå lyssna färdigt på det du har att säga.

En julafton var vi samlade ett stort gäng och hon var med. Hon sa något till mig som jag uppfattade elakt. Jag sa att jag hade något att berätta för henne och då blev alla tysta så även hon. Fast hon tittade med en speciell blick då hon visste att något elakt skulle sägas.

Hon tittade på mig såsom Meryl Streep tittar på när Goldie Hawn lurar hennes man spelad av Bruce Willis i Döden klär henne.

Denna person har verkligen känslorna utanför kroppen och det är det som gör henne så söt till slut.Min vänninas ordspråk stämmer till 100 %

"den man som inte är beredd att lägga ned en enda krona på dig, tvärtom ser till att du betalar saknar självrespekt"

Eftersom Blogawards sponsras av vårt företag

Har jag nu 20 biljetter hemma som jag får dela ut till folk jag tycker ska gå på den. Jag har själv en VIP inbjudan som skickade väldigt tidigt till mig och sedan har jag dessa 20 guld biljetterna för att ge bort till folk.

Jag skulle på frukostmötet tidigare i dag men någon annan fick representera mig i stället. Jag får gå nästa gång det är möte och anpassa min schema efter mötet. Det blev krångel med våra anställda så jag kunde inte närvara i morse. Min VIP inbjudan

Jag vet ännu inte ens om jag ska gå på detta för det ska hållas på Café Opera och många kända artister kommer att delta. Alla kända artister som bloggar ska vara med och alla sponsorer är närvarande.

Det är den 25:e September en lördag
Våran egen marknadsansvariga brukar själv gå på denna gala och han hade även en blogg förut om hur man tjänar pengar.

Följ min blogg med bloglovin

Så här ser det ut på Sverigedemokraternas vallokal & svar till en SD sympatisör

Jag stod och lyssnade på ett samtal mellan en flicka och en äldre man (SD) om hur man i Islam behandlar ett djur som ska slaktas. Flickan som var invandrare sa gång på gång att han inte ska döma alla muslimer pga av en film han hade sett. Han stod fast vid att pga filmen så vet han hur alla muslimer fungerade. Det var skrämmande så trångsynt den äldre mannen från Sverigedemokraterna lät.

Jag frågade om jag fick ta bilder och den äldre mannen började predika om hur rädda de var och att försäkringen inte täcker om någon skulle vilja bränna ner deras vallokal.

Efter ett tag ville en ung kvinna ställa upp på bild och jag glömde fråga henne vad hon hette. Hertiginnas hovkanin Femman


En trollstav med kristaller som kan bota sjukdomar

Fantastiskt healingverktyg Amega Magic Wand som innehåller Zero point energi. Den har bara funnits i sverige ett par månader och kommer ursprungligen från Singapor där den är framtagen av framstående forskare. I singapor har den bara funnits ett par år i Amerika 7 månader. Amegas trollstav är utvecklad genom kvantfysik. När man använder trollstaven på ett problemområde på kroppen återställs cellerna till Zero point nivå, allså till det ursprungliga friska.

Staven innehåller olika typer av kristaller, som via en speciell teknik, s,k amized fusion skapar ett bioresonansverktyg som stabiliserar balansen i olika cellsystem i kroppen. Staven har legat i en i en speciell kammare i flera veckor och sedan är den hållbar i 10000 år.
Erik Ofvandahls grav i Uppsala gamla kyrkogården
Endast nedan foto är taget av Wienerland & Co resten har min jurist tagit på mig med min egen kamera. Hur många av er skulle våga lägga sig på en grav för att bli fotograferade?
Nedan ser ni grundaren av Hovkonditotier Ofvandahls grav.Ovanför den här soffan tronar Erik Ofvandahl själv, grundaren av etablissemanget. Han var född Andersson och och drev innan Ofvandahls Anderssons Damcafé

  • Ulf Peder Olrog skrev sången "På Ofvandahls konditori", som kan beskådas på en skylt på en vägg på Ofvandahls:

"På Ofvandahls konditori bland kakor har du och jag min vän fått våra hakor"

Jag har själv jobbat på Ofandahls samtidigt som jag gick Bibelskolan på Livet ord församling.Jag är inte alls rädd för döden för jag vet att livet har inget slut. Jag kan ju få kontakt med alla andar och döda som har gått bort så varför skulle inte levande ting få kontakt med mig när jag går bort?
Hela fotograf teamet samlades inne på Ofandahls och tog sista bilderna inne på caféet. Jag har sådan stor lust att gå dit igen för det är den äldsta caféet i Uppsala som grundades 1887.

När jag kommer i kontakt med andar så ändras min ögonfärg från brunt till blått. Det har hänt på Walmstedska gården och på Domkyrkan. Jag vill ta bilder inne på Ofandahls på mig för att se om jag ändrar ögonfärg där. Min ögonfärg ändrades inte på kyrkogården, vilket förvånar mig mycket för där om inte finns ju alla döda andar?

Vad det beror på att jag ändrar ögonfärg vet jag inte och man kan se det tydligt på bilderna.


Fler foton tagna av David och Agneta wienerland

Det händer väldigt ofta att folk hör av sig till mig för att jobba som min fotograf. Jag jobbar endast med väletablerade fotografer som redan har ett fungerande företag. Tyvärr så kan jag inte möta människor och vill helst inte komma i kontakt med främmande människor som hör av sig till mig. Tack ändå alla som mailar mig, men ni förstår säkert att jag endast kan jobba med seriösa fotografer.

Jag kan säga att denna dag blev inte uppståndelsen lika påfallande eftersom jag inte bar mina kungliga medaljer såsom jag gjorde den dagen varenda kotte vände sig om.

Jag letade efter Fadime Sahindals grav, men jag kunde inte hitta den. Mitt lokalsinne på gravplatser suger. Gravplatser är så vackra och så fridfulla. Min väninna var med eftersom jag behöver juridisk hjälp när jag tecknar avtal med fotografer.

Jag såg Rydings grav och Erik Ofandahls grav ni vet han som startade Hovkonditoriet Ofandahls.Vem känner inte till Uppsalas bästa DJ Dejan Vallentino Milanovic?

Han spelade musik på Forumgallerian och det kom fram två tanter till mig och frågade om denna höga musik skulle vara permanent. Jag talade om för tanterna att det var en speciell dag med 20 % rabatt på alla butiker.

Jag önskade låten One av Swedish house maffia, men Dejan tvekade för den låt jag valde. Han tyckte inte den musiken passade in på Forum Gallerian. Jag är ändå väldigt tacksam för att han tog risken för min skull.

Efter att ha spelat musik hela eftermiddagen skulle han jobba vidare på Birger Jarl och sedan på Värmlands nation.

Han är den duktigaste DJ i hela stan och han spelade även mixade låtar. Han vet verkligen hur man blandar musik och vilka ålderskategorier som diggar viss sort av musik. Jag har lyssnat på Dejan förut och han är överlägset bäst.

Det var väldigt många som frågade om musiken och alla var förundrade över hur genialsikt han blandar tonerna.

Med mitt inlägg så har nu 40 000 människor fått ta del av vem jag tycker är bästa DJ denna sida av Sverige.Orginal låten One av Swedish House MaffiaTACK FÖR DEN OTROLIGA MUSIKEN
Hertiginnan kan gå över lik för sin titel

Jag klättrar upp på en kung som ligger med sina två fruar. Jag påstår att jag är en reinkarnation av en av fruarna och vill även ha hans titel i mitt namn.

Jag la min prinsess krona på hans huvud så att han skulle komma i håg mig. Jag böjde mig ner för att väcka liv i honom med en magisk puss på huvudet.

Det är så konstigt att alltid när jag befinner mig i energier som är speciella och andra andar finns omkring så får jag blåa ögon. Varje gång jag blir yr av energin ändras min ögonfärg. Jag vet inte vilket samband detta har och första gången det hände var på Walmstedska gården och nu händer det vid denna kungens familjegrav.

Jag tog honom i handen och kände in hur han hade levt. Jag är ju medial och kan känna sådana saker.

Se på denna bild har jag lagt kronan på hans huvud så kan han sova på saken och försöka komma ihåg vem jag var. Killen ska ha två fruar och ändå vara stroppig mot mig.
Fotografering av Hertiginnan i DomkyrkanDe hade köpt biljetter till utställningen i Skattkammaren för att få in rätt atmosfär för dagens tema.Utsällningen kallas prinsessa för en dag & störst av allt är kärleken. Utställningen pågår fram till 12:e september.Nedan bilder är tagna med egen kamera. Turisterna som inte vet om att jag är den bloggande Hertiginnan stannade upp även om de inte vet att jag är offentlig, så fångade jag även deras uppmärksamhet i dag.Väl därute fick jag vinka till turisterna som trodde att jag var någon som skulle inviga något i Domkyrkan fast jag var bara där med min fotografteam.

Nu har jag fått en ny kamera i gåva

Jag ska snart i väg på ett uppdrag som ska göra mig till prinsessa för en dag. Jag är ju redan Hertiginna så det skulle bli kul att prova något invant igen.

Jag är så glad över att kunna påverka ovårdade människor för nu verkar folk ha förstått att man måste vara välvårdad för annars vill inte Hertiginnan hälsa på en.

Jag vill även meddela att Gudrun Schyman kommer till Uppsala om 2 dagar.

RSS 2.0