Janne Hallqvist till Uppsala och hållerföredrag om Örter och egenvård med ayurveda

Janne är författare och håller föredrag om hur vi kan använda naturen
för att hela oss själva.

Han kommer även att sälja sin bok ”Örtapoteket – Läk dig själv med
ayurveda och naturens mediciner”
och han säljer också sina egengjorda naturprodukter.

http://www.naturensmedicin.se/
 


Detta sker i morgon tisdag och jag ska försöka gå på detta föredrag.

Checka in min kanin Femman som tror att han är en hund


Min kanin har en grannkanin som heter Victor. I går var Victor hemma hos mig och detta ogillades starkt av Femman därför följer han mig när jag säger kom, för han tror att jag har Victor hos mig. Mina grannar trodde inte att Femman som var så söt kunde vara så ogästvänlig. Han är ju min kanin och då har han även mina egenskaper att vara ogästvänlig om någon försöker sätta sig på en.


Halloweenfesten

I dag var jag hos min granne Sara Estifa och provade klänningar för en fest som jag var inbjuden till. En tidig Halloween fest. Jag skulle klä ut mig till en romersk zigensk kvinna och jag tror att jag lyckades. Det är alltid lika trevligt att vara hos Sara och fika. Det är den bästa grannen jag har tätt efter Victor.

Sara hade en klänning med mycket spets och balkonette hylla som hon ville se hur jag skulle se ut i den. Jag älskar mönstret på denna tubklänning som är köpt på Sicilien.

Sara dukade fram bakelser och allt i sin rosa porslin.


Den berömda väggen & Caroline af Ugglas

Den berömda väggen kallas den vägg vi alla går in i när saker och ting blir för jobbiga. Då säger vi att vi går in i väggen. Jag har inte mött denna vägg än för varje gång jag är på väg in får jag besök av en sagofigur som ser till att jag aldrig går in i den.I går kväll var jag hemma hos Sandra och mötte där Pamela. Sandra bakade och jag har bilder som jag tänkte lägga upp i kväll. Jag hinner inte nu då jag ska på affärslunch med en person för i kväll kommer Caroline af Ugglas.

Portarna öppnas 19.30 och jag är då inomhus och tar emot de som är inbjudna. Caroline kommer att uppträda kl 21.15 och kl 22.00 är det stängt. Man kommer bara in med biljetter och jag har gett dem till en salig blandning av VIP som jag anser borde ta del av detta evenemang.

I dag var jag med Kickan på Sommarro & oskuldens tid

Jag var i dag med Kickan på Sommarro och provade deras kunefe efterrätt. Det är spagettibröd med sirap och valnötter. Till det fick man vaniljglass. Jag beställde en till mig och Kickan käkade upp den för hon bara älskade den.

På mig hade jag en supersöt halterneck klänning som jag köpte från en f.d anställd som hade lagt ut den på blocket.se
Jag gillar nytt och hittar jag inte det jag vill ha i butikerna så tittar jag på blocket.Sedan följde Kickan med mig hem och var inte alls svårflörtad. Vi lämnade de filmer jag hade hyrt för en månad sedan och hyrde en ny film. Jag har en förmåga att glömma lämna tillbaka filmer jag hyr. Vi hyrde filmen Oskuldens tid. Den handlar om en lärare som sexuellt utnyttjar en elev. Läraren blir rädd att hon ska föra det vidare och får andra elever emot henne. Eleven är aristokratisk och alla smörar för henne i början för att sedan vända sig mot henne då läraren börjar favorisera henne. Eleven hade inte tänkt att berätta vidare vad hon hade utsatts för.

Det är tjejen längst ner till vänster som blir sexuellt utnyttjad och det börjar gå rykten om att hon inte är oskuld.Det är 5-6 år emellan den som spelar lärare och elever ändå har de sminkat dem så bra så att det ser ut som en större skillnad mellan dem.

Filmen är tragisk och mycket djup och är inte till för känsliga personer.

Villa romano med Superjuristen

Superjuristen har gjort Brazilian Blow out på Estetica och de sa till henne att på huvudkontoret är det inte tillåtet att ta ett högre pris än 2500 kr för denna behandling.

Hon är så världsvan den här människan titta bara på hur belevad hon håller i vinglaset. Hon pratar alltid om årgång och karaktär på vinerna. Hon frågar också när vindruvorna är skördade och färgen på löven då de skördade för att få exakt mått på vad det är hon dricker. Hennes favorit är ett rött vin som heter Masi.

Jag har talat om för henne att sedan affärerna går bra för henne har hon blivit en Diva. Hon tog det som en komplimang och blev stroppigare.

Hon fick köpa min gunst igen för hon kan inte låta bli att skryta om sin karriär som går i taket.

Superjuristen åt pasta frutti de mare som betyder sjöfrukter på italienska. Jag åt spagetti med köttbullar och jag rekommenderar kocken att inte ha så stora köttbullar i den utan göra mindre kulor av den för det är mer fröjd för ögat och se små kulor än 3 jättestora på sin tallrik. Pastan ska heller inte vara överkokt då den redan ligger i fuktig sås. En pasta sås blir alltid godare med en liten liten skvätt grädde som ger den en rundare karaktär i smaken. När man kokar pasta kan man lägga i olja i vattnet den kokar i så att det täpper till pastans porer. På det sättet så suger inte pastan åt sig mer av vätskan och blir mjuk.

Om Hertiginnan är bra på något så är det mat. Lyssna och lär för ingen människa och jag menar det jag skriver INGEN människa överträffar mig i matlagningskonst.

På kvällen ordnade jag lamm i stekpåse för att Mustafa älskar det. När jag kom hem var han redan hemma och berömde sig själv för han hade ordnat halva jobbet till att laga maten. Vet ni vad han hade gjort som förbredelse? Han hade tänt på ugnen så den skulle redan vara varm när jag kom hem. Så vad gör man? Jo man berömmer honom för det.

En berömmlese faller på sin plats!

VÄLKOMMEN TILL EN GRATIS HEALING DEMONSTRATION - Amegastaven

Ett nytt naturligt healingverktyg baserat på kvantfysik introduceras nu i Sverige. Kom och se med egna ögon vad som händer när Zero Point Energy kommer i kontakt med en människokropp! 

Om du har vänner/familj som ännu inte fått någon hjälp med deras hälsoproblem, oavsett vad, ta med dem eller vidarebefordra gärna denna inbjudan till dem. Denna helt nya teknologi kan även vara högintressant för dem som redan jobbar med friskvård/healing men inga förkunskaper krävs - man snurrar bara medsols.

Denna nya teknologi introduceras nu i Sverige av Soni Jörgensen och hennes team. Efter att Soni helade hennes 17-år gamla knäskada på mindre än 10 minuter med Amegastaven, bestämde hon sig för att sprida detta enkla självhjälpsverktyg till andra människor. Hon är även en Certifierad Reconnective Healing Practitioner, utbildad i Los Angeles av grundaren Eric Pearl.

Demonstrationen hålls av Eva Carlsson, MariaTherese Bohman Agerhill samt Ulf Bohman


GRATIS DEMONSTRATION
1. Kort introduktion av teknologin och Zero Point Energy
2. Demonstration av Stav + Amulett för att visa kraften i verktygen.
3. Healing-demonstration på 3 av deltagare.
4. Alla får testa på att hålla i en stav

Tid: Torsdagen den 4 nov kl 18.00-19.00

Adress: Agersta, 11 km utanför Uppsala


Om grannarna får välja er skilsmässaJag gick in på Gurres blogg och hittade detta. Gud så jag skrattade och kände med grannarna. Vi hade också grannar som ständigt bråkade. En dag kom killen upp med ett paket till mig. I den fanns lite gräs och några kanin kluttar i. Han sa att han hade bråkat med sambon och därför tog tillfälle i akt och bråka med mig om att saker från min balkong blåser ner i deras balkong.

De här grannarna har flyttat som tur är för de bråkade jämt och varje gång tog killen tillfälle i akt och bråkade med någon av grannarna också för gammal ost. Om jag såg denna kille i trappen väntade jag alltid på att han skulle hinna före mig så vi inte korsade varandra. För denna människa klagade alltid på något fast det inte fanns något att klaga på. Han fick för sig att jag tog hans tvättstugetider fast jag aldrig använder tvättstugan och har egen tvättmaskin. Han verkligen fick för sig olika saker med olika grannar. Alla var trött på honom.

Han var en riktig psykopat och var otrevlig för det mest och ibland övertrevlig beroende på hur han själv mådde. En gång hjälpte han min väninna med hennes kassar och bar dem åt hennen när hon var på väg hem till mig. Min väninna sa att sådana grannar som honom skulle hon själv vilja ha. Nästa dag när hon hejade på honom svarade han att hon utnyttjade honom med sina kassar och så gör man inte mot folk. See han vände på det till slut.

Fan va skönt att han har flyttat härifrån han var en psykopat.

Benny Rosenqvist svarade på mina frågor om regression

När föredraget med honom var slut fick han en blomma från Ananda och den som gav den till honom är Anandas ordförande Marica Eriksson.Folk stod i kö för att få krama honom och jag sa till folk i kö att det kostar 25 kr och att man betalar till mig.

Jag ställde honom frågor om regression för det är vad som ligger mig varmast hjärtat. Han berättade om en kvinna att de var syskon i tidigare liv och var judar under 2:a världskriget. Han var bara 15 år gammal när han hamnade i Aushwitz konstentrationsläger tillsammans med sin lillasyster. Det var en sorglig historia att de bara var barn fortfarande.

Nedan ser ni Fatma Kamilogullari som ställer frågor till Benny när det var slut.Benny är en mycket varm personlighet som jag tror de flesta håller med om. Jag vet att man väljer det liv man ska välja såsom man väljer en film man ska se på. Benny har då själv valt att vara en jude under andra världskriget för att få mer lärdom. Han har även valt detta liv om att vara en framgångsrik medium och författare. Jag har flera böcker av honom hemma som jag kan läsa om och om igen.

Sedan frågade han publiken om han fick dra en fräckis. Alla skrattade för alla vet vad en fräckis innebär. Det är ofta historier som handlar om tabubelagda områden. Se nedan clip om en rolig historia som han drog för oss.

Varning för känsliga personer


Loppis på Fyrispark är det roligaste som finns

I dag har jag varit på Loppis och letat efter filmer, men folk säljer samma film hela tiden. Jag hittade ändå mycket vackra saker som jag inte orkade köpa. Mannen som sålde dem var så rädd att jag skulle ha sönder dem. Till slut sa jag att om något går sönder betalar jag varan.Jag verkligen gillar antika föremål för de har sin historia. Tänk så mycket psykiskt sjuka sadister det måste ha funnits genom tiderna. Tänk att vara beroende av folk utan empati och hjärta undra på att folk dog i förtid i stressrelaterade sjukdomar.

Det kostar 10 kr att komma in och det brukar vara söndagar mellan kl 12.00-15.00 ni ska gå strax innan de stänger för då är folk så desperata att bli av med sina skrot att ni knappt behöver betala. Det är oftast skräp de säljer som de själva inte vill ha. Man kan göra mycket fynd också för något de inte vill ha kan lika gärna vara något du har letat efter.Jag väntar på att Sandra ska ringa mig för hon är på Gränby med sina barn. Hon vet inte om att jag ska fira henne så detta ska bli en överraskning.

Kryptiska meddelanden om facebook

I dag väcktes jag av ett mycket kryptisk meddelande om att SVt gör reportage om Facebook. Det finns en person som är väldigt tät på Facebook och jag tror att han snart ska komma ut i tv för sina insatser. De spelar just nu in honom och diskuterar Facebook på jobbet. Är det tillåtet att Facebooka på jobbet? Har man en iphone så kan ju ingen hindra en från att använda sin Facebook flitigt. För vad du gör på dina raster är helt upp till dig själv.

Jag ska höra mig närmare för sedan när jag träffar denna person om vad människan menade i sitt sms. De flesta kan nog gissa sig till vem denna person handlar om eftersom han har alla på sin sida och hinner dessutom skriva i allas profiler.Själv vet jag inget om detta och vet inte hur man ens använder sig av alla applikationer på facebook. Allt jag får in raderas bort, men då inte av mig utan de företag jag har lånat ut mitt namn till.

Land och rike söker jag efter perfekta familjen för ett tv program (tv4)

(Jag är helt säker på att vi hade möte för djurrättsalliansen i går även om jag fick olika besked för tidpunkterna. Det stod klart och tydligt (i dag) tisdag.)
Jag har just pratat med tv bolaget Mastiff och ska nu hitta en lämplig familj för detta tv program som kommer att spelas in omgående och sändas i vår. Håll utkik kanske blir du den som får äran att vara med programmet. Ersättning kommer att ges till den som är med då ni får förlorad arbetsdagar.

Du ska ha barn som bor hemma som är omyndiga för att få vara med detta program. Jag får inte avslöja mer än så här i bloggen och är det fler frågor får ni gärna kontakta mig och få samtlig information. Jag frågade dem hur mycket jag kan skriva i bloggen för att rätt person ska hitta mig. Jag fick inte skriva mer än det jag har skrivit nu.

Konsert med gruppen Räfven & filmen A clockwork Orange

Jag har varit på världens underbaraste konsert med gruppen Räfven. Det blev i all hast så Hertiginnan hann inte ens sminka sig för detta uppdrag.

Är det någon som känner till A Clock work Orange? Där en kvinna blir våldtagen av ett gäng killar samtidigt som de sjunger I singing in the rain. Ser ni att den första bilden är slående lik filmens fodral?

Bandmedlemmar           
Pastorn: saxofon
Bagarn: gitarr
Slaktarn: Violin
Domarn: tambura
Juventus: Dragspel
Skälmen: Double Bass
Baron: Trombone
Sultan: Slagverk
Det var helt underbar musik som var en blandning av zigensk/romersk musik och jiddish/judisk musik. Folk var som galna och det var jordens drag när de satte igång. Själv sitter jag på scenen i väntan på att gå upp och hålla tal.Mikrofonen var lite väl högt upp så de fick sätta den på sin plats för mig. Jag hade ingen smink alls på mig i dag, men vad spelar det för roll då jag ändå är karismatisk och är en av de viktigaste i rummet. Jag är en sådan som syns även utan smink och helt svartklädd. Jag är väl medveten om min påverkan på folk och jag är så nöjd med det. Ibland vill även jag vara i fred och slippa blickar från folk som känner igen mig. Jag har försökt tona ner mig, men det hjälper föga.
Lyssna på deras underbara musik och förstå varför jag valde att träffa dem.
Konserten hölls på Waldorf som är privatskolaRäfven nominerade som "årets grupp" till folk- och världsmusikgalan 23 april 2010Räfven började som en kringresande gatuorkester under våren 2003 och består idag av åtta medlemmar. Räfven har alltsedan starten valt att hellre säga ja än nej, och har på så sätt fått glädjen att spela över hela Sverige och halva Europa. De senaste åren har Räfven dessutom fått den stora äran att spela på några av världens största festivaler, exempelvis Glastonbury i England och Fuji Rock Festival i Japan.
På Facebook kan man se vem som utnyttjar vem till max

På Facebook kan man se det ena och det andra. Jag kollade runt på en konversation mellan två personer. K gör allt för att få kompisar och hjälper folk med städning bara hon får gå hem till folk.

C: Tack snälla K för hjälpen, hur hade jag klarat av hela huset utan din hjälp?
K Det var så lite så, säg till om ni behöver hjälp.

K borde ha svarat:
Det var så lite så, säg till om ni behöver mig som toalett flera gånger för era behov.


Kvällsfika hos barnmorskan Sara Estifa

Sara har inrett sitt kök med rosa porslin. Bordet har hon fått ärva av Maria Arvidson, skönhetsdoktorn. Vi var ett gäng tjejer som fikade mot kvällen hemma hos Sara.Sara kunde inte vara med på bild för hon hade pyjamas på sig. Hon vill att jag följer henne hela dagen på söndag för det ska komma en stylist och frisör till henne för att göra om hela henne. Hon ska på någon persisk fest på kvällen och har därför ett helt team hemma på söndag. Jag själv kommer att gå medialutvecklingskurs hos en mycket duktig och känd medium som jag inte kan nämna namnet på i bloggen av säkerhetsskäl. SÄPO är ute efter alla duktiga medium just nu. Vi får se hur mycket jag hinner på söndagen.

Det är Saras örhängen som jag lånade för att ta bilder.
Skrivandets makt och stalkers utan skam i kroppen

Folk påverkas kraftigt av det jag skriver i bloggen och jag märker att vissa stalkar mig i tron på att jag inte är medveten om det. Om jag skriver goda recensioner om en maträtt så ser jag alla stalkers nästa dag sitta och äta den.

Jag la goda ord för en restaurang och helt plötsligt var det två andra restauranger som konkurrerade med kocken och ville anställa honom på sina restauranger. Båda höjde lönen för denna kock och jag vet inte hur det har gått.

Om jag pratar om en modebutik eller nämner en restaurang lite ofta så dyker genast mina stalkers upp.

Dessa stalkers tror att deras värdighet byggs på hur otrevliga de är mot människor. Det spelar ingen roll hur mycket de stalkar mig i tron på att lyckas. De måste bygga upp sig som människor för det är där hemligheten ligger med att lyckas. Man ska inte jaga andras kockar utan man ser till att själv bli en bra kock. Man ska inte inspireras av andra utan man ska bli sin egen. Jag läser inte andra bloggar för då skulle jag inte komma så här långt. Jag vill inte bli inspirerad och vill inte omedvetet kopiera någon. Därför läser jag ALDRIG andra bloggar.

 Bild: D. Cato & Co

Vad hade jag kunnat göra annorlunda om jag kunde vrida tillbaka klockan?

Jag skulle ha mer distans till dem när de var så påträngande. Jag har lärt mig att vara mer försiktig med folk som är påträngande för de har ofta inte gott med sig. Man ska inte ha för bråttom för att bli min vän för den som har bråttom och blir intensiv har heller inte alla sina hästar hemma.

Om dessa människor vore friska skulle de inte skapa konflikt med folk de inte ens känner. Dessa människor drar till sig konflikter vart de än går. Man känner direkt igen sådana då de är påträngande utan en minsta självrespekt och skam i kroppen.Stalkers tror att inte hälsa så är de stolta. Vad som kommer ut ur deras mun dvs "hej" gör inte att de gör ner sig själva. Utan att de ständigt befinner mig på mina områden medvetet gör ner dem. Du kan göra mycket genom att tala, men du gör mer med handling. Jag har mer respekt för en trevlig person som säger hej och inte stalkar än en stalkers som ska vara otrevlig på köpet. Det blir tyngd på tyngd för min del och då är ni bara till svidande besvär.

Vill dessa behålla sin självrespekt så räcker det med att ni slutar stalka mig. Den som är otrevlig har ett blödande sår och låt aldrig människor få för mycket luft och se ert blödande sår. Ni ska inte ens visa mig ert blödande sår.

Som människa var trevlig vem du än möter så folk inte ser igenom att du har ett blödande sår. Ingen har respekt för otrevlig människa. Om folk hade haft respekt skulle ni ha många vänner och inte stalka lilla mig.

Vad är numerologi?

Det nya systemet för numerologi är ett av de system som nutida numerologer använder för att finna primärtalet för ett namn, dvs det tal som kan säga någonting om personligheten hos namnets bärare.

Man kan använda personnummer men jag tycker det är enklast med namn. I går kväll så provade jag på alla namn jag känner. Nedan ska jag ge ex på tex namnet

anne
1 + 5 + 5 + 5 = 16 = 1 + 6 = 7
von
4 + 6 + 5 = 15 = 1 + 5 = 6
porat
7 + 6 + 9 + 1 + 2 = 25 = 2 + 5 = 7
 
Slutresultat
7 + 6 + 7 = 20 = 2 + 0 = 2
 
Siffran Två:
Du är en person med stark intuition som har en naturlig ådra för artisteri och kreativa arbeten. Problem med att hitta vänner har du inte då du är en vänlig, hjälpsam och fredlig person som är lätt att tycka om. Du älskar att ha mycket folk omkring dig och det är hos dig de roligaste festerna äger rum. Du avskyr att vara ensam. Ännu en positiv egenskap hos dig är att du har lätt för att känna medlidande. Detta kommer kanske att leda till att du i framtiden engagerar dig i humanitära frågor.

Trots uppskattningen du får från vännerna har du det lite svårt med självkänslan och självförtroendet. Ibland kan det hända att du hittar på små vita lögner för att dölja dessa. Du har även svårt att fatta beslut och sedan hålla dig till dem.

När det gäller kärlek är du den som drömmer om den eviga förälskelsen. I val av partner gör det ingenting om denne/denna har samma intressen för det konstnärliga som du men han/hon får absolut inte vara en soffpotatis.

Tvåor regeras av månen och färgerna som passar dem bäst är olika gröna nyanser, naturfärgat och vitt.
Du kan gå in här och göra testet. Skriv bara in ditt eller någon annans namn. Det är enkelt och roligt, lycka till!


Hertiginnan har blivit höstens partyplinga & Företagsbazaar

I höst är jag inbjuden på så många fester att man kan säga att jag har blivit en Partyplinga. Jag går inte på vilka fester som helst utan jag festar med klass och med folk i klass.Åter måste jag på jakt efter den perfekta klänningen då jag ser fram emot det hösten har att erbjuda mig. Jag har även själv fått erbjudan om att jobba mer med Företagsbaazar och hjälpa Superjuristen med försäljning av affärsverksamheter och få en viss procent av försäljningssiffran. Allt som man blir engagerad i affärsmässigt har också trevliga partyn att erbjuda.

Jag kommer hädanefter lägga in alla objekt som håller på att säljas och köpas för att på det sättet bidra. Jag kommer även att som assistent följa med Superjuristen på olika uppdrag. Jag har varit med på 2 förhandlingar och börjar sakta men säkert lära mig mer om denna verksamhet.

Det är 2 av Uppsalas främsta affärsmän som står bakom denna affärsidé och de väljer att hålla sig i bakgrunden. De föredrar att tjejer ska vara ansiktet utåt, och jag är en av dem så klart.

Fatis ego hittar ni här. Jag umgås med henne pga av hennes fina meriter, bara så ni vet.

I dag ska jag antingen äta lunch på Domtrappkällaren eller Il gusto. Jag ska höra med min väninna hur hon vill göra.

Prover från Nikita

Jag fick i dag prover från Frisörsalongen Nikita samt all personal har 15 % rabatt hos dem.Jag har köpt nya örhängen till mig då jag är en smyckoman som måste bära nya smycken hela tiden. Jag köpte dessa på Bik Bok och de passar utmärkt till mitt svarta halsband.Efter jobbet fick jag åka i väg till Sunnersta för ett ärende och för att ilfart ta mig till Akademiska sjukhuset.Terry WeyTerry är född 1985, men denna sjöng han när han var en liten pojke. Jag vet inte om han sjunger än i dag för rösten på pojkar förändras och de brukar sjunga opera innan de kommer in i målbrottet.


Vernissage med Viengmone Champasith Samuelsson

Viengmone målar i en fri stil med en anspelning av abstrakt impressionism. Bilderna växer fram genom en blandning av färger och andra material som tex äggskal och bladguld pålagda i olika lager och får därmed en annorlunda djup. Efter slipning och polering framträder ett motiv som reflekterar olika teman med inspiration från olika håll bla intryck från naturen och sinnestämningar. Med sin betoning på färger förmedlar hennes måleri ofta intryck och känslor som är öppna för betraktaren att själv tolka.

Viengmone kommer från Laos och är efter över tio års studier i Hanoi nu bosatt och verksamhet som målare i Uppsala.

Hennes hemsida hittar ni här.

Jag berömde henne för hennes utstålning som kvinna och berättade att hela hon såg ut som ett konstverk. Hon verkade vara en väldigt varm person med mycket passion.Det bjöds på vitt och rött vin från Chiraz och plockmat.Denna tavla heter Red GardenAndra verk av henneDet fanns ingen mat att välja bland förutom surdegsmackor som de själva kallade för Panini.Jag gick fram för att hämta rött vin till Superjuristen och ursäktade mig med att det inte var jag som skulle dricka vinet utan det är till min kompis. Till svar fick jag av servitören "det är sällan till sig själv man hämtar". Jag fattade piken och hade inget till mitt försvar.


Ser ni det är till henne jag hämtade vinet till. Hon firar då affärerna går galant för henne. Superjuristen hade läst inlägget om "vänner på hög nivå" och sa att det kunde lika gärna vara vi två. För vi är sorten som berömmer varandra hela tiden då vi själva är nöjda med oss själva. Hon berättade att hon kunde tänka sig hur kronprinsessan Victoria lätt kunde skryta om en ring från chanel värd 100 000 kr utan att Carla skulle skjuta sig själv i skallen av avund.Hon har även på sig sig princesskappa som hon köpte på Fashionista för 1200 kr. Jag köpte en likadan och vi har bestämt för att aldrig sätta på oss dessa samtidigt för att inte se ut som två små pudlar.

Se hur graciöst hon håller i vinet och har låtit den andra handen vila vackert på bordet. Hon kan detta om vett och etikett för hon har lärt mig att jag inte får föra upp kniven i min mun eller i grannens rygg när jag sitter på en fin middag.

Restaurang Domtrappkällaren

Jag gillar att befinna mig på riktigt gamla ställen. Denna byggnad har förut tillhört Katedralen och nu tillhör den en privatperson.

RSS 2.0