Forumgallerian har nästan brunnit ner

Se nedan clip vad som hände inne på forumgallerian i dag kring kl 16.00Jag har även ätit mat på Magnusson i dag och denna gång provade jag deras räksmörgåstårta. Den var ovanlig god och mättande. Jag satt med gott sällskap. Nedan ser ni Anna och Mohammed.Nedan berättar Mohammed om boken Ondskan som Jan Guillou skrev. Han skulle egentligen vara med på båten ship of Ghaza men ändrade sig i sista sekund.
 


Legenderas tidLåt mig slippa fel människor gilla samma musik som mig. Jag vill heller inte bli påmind om ångestmänniskor för då kan jag sluta lyssna på vissa sånger.

När jag jobbade på radio valde jag alltid ut massa låtar jag gillade tills en dåre började prata om min musik. Tyvärr jag är verkligen känslig för att lort ska gilla min musik eller påminna mig om sina äckliga ansikten.

Det är svårt att älska människor och fortfarande kunna stå på sina ben. Det är svårt nog ......

Någon av dessa låtar kommer att vinna

Lena Meyer pga av sin brittiska Catherin Cockson dialekt med att uttala AI i stället för I

eller Manga i Eurovision song contest 2010

Nu ska jag i väg och skjuta mig i skallen för att vakna till
jag sover igenom livet

Batik klänning från Indiska

Vissa kläder orkar jag inte ens prova innan jag köper dem och här är en av dem jag inte orkade prova. Den kostade 298 kr och för den summan är det verkligen inte värt att prova kläderna.Den är hur lång som helst men det är väl det som är meningen.

Kvällsmat med Superjuristen och Nursery alias Sirin

Nedan ser ni Sirin Nursery Aljaderi som jag är uppväxt tillsammans med. Hon har en skönhetssalong och är dotter till en av Uppsalas legender. Hennes pappa är en mycket känd affärsman som de flesta inom business känner väl till. Vi ska ha en tjejkväll med tarotkort för att lära Sirin hur man använder dem.Nedan ser ni Savas som spelade mormor i rödluvan och vargen. Jag fick spela rödluvan och Pannan fick spela vargen. Jag kommer i håg att vi fick spela upp den för hela klassen när jag var liten. Tur att man inte har sådana saker inspelad på video i flera upplagor det hade varit riktigt jobbigt att se sånt i vuxen ålder.

Men jag vet att videobandet finns kvar någonstans på den skolan och tur att ingen vet att det är jag som spelar rödluvan i den videon. Det finns kasettband där jag sjunger också. Hela skolan kunde se kasetten där jag sjunger och jag kommer i håg min äldre bror som skämdes när hans klass fick se videon där jag sjunger. Hans klasskamrater hade drivit sönder honom och bett honom se min kasett på musikrummet på Gränbyskolan.

Varför var jag tvungen att ha okammat hår och en sammetskjol på mig som var turkos med tjocka strumpbyxor till. Innan jag hade sjöngt färdigt drog en klasskamrat i väg mig från kameran. Hur kul är det när någon drar bort en från kameran. Kunde de inte bara stoppa den om de tyckte att jag borde sjunga färdigt så att andra kan få sjunga efter mig? Nä de var tvunga och visa vilka bönder de var så de drog bort mig i stället.

Det är så lungt nu på jobbet för att folk är ute i solen. På söndag ska jag på mässa på drabanet för då kommer medium från hela Uppsala som man kan prova sig fram. Jag ser verkligen fram emot söndagen. På tisdagen ska jag på kurs för Anna Åkerblom och på torsdag på kurs för Anna Wittman. Mycket inom det mediala utvecklingen händer just nu och jag försöker hinna med så mycket jag kan. Jag ska klara av att gå igenom en vägg när jag är färdig medium. Jag ska läsa av som en scanner när jag är färdig.

NOW THEY FEAR ME
Sluta längta och du når drömmen snabbare

När man har en önskan eller en längtan så ska man sluta tänka på den och då kommer den. När drömmen inte har någon betydelse längre då knackar den på dörren.

Nä nu blir jag bara arg vaddå tappar betydelse? Vad är detta för attraktionskraft? 

MÅRTEN GÅS TILL HELGEN!...


Hur som helst så finns det människor man saknar och som man bör sluta sakna för då dyker de upp. Men vad ska jag med en människa till som jag ändå har slutat sakna? Människor dyker upp när du känner att du har gått vidare med ditt liv eller när du känner att den där vännen förstod aldrig dig så vad gör det om hon försvinner?

Jag dumpade en människa en gång rejält och gav henne chansen att dyka upp i mitt liv 3 ggr. Den 4:e gången var jag drygare än YES så hon har nog förstått att hon inte bör dyka upp nåogn mer gång.

Den människan är jag uppväxt med dvs en barndomskamrat som inte dög till något annat att bevisa för mig om och om igen hur falsk hon var. 

MÅRTEN GÅS TILL HELGEN!...

Åter talar jag om tålamod för drömmar och tålamod för människor. Det finns inget annat i livet att lära sig än tålamod. Du ska bli som när man häller vatten på en gås dvs icke genomblöt. Det blöta står för känslor gentemot livet och människorna. Du ska inte känna ont eller gott vad än folk säger. Jag är noga med att inte ta till mig vare sig folk säger något positivt eller negativt om mig. De som säger något positivt älskar mig och de som får mig att må dåligt älskar inte mig, enklare än så är det inte.

Vad jag är har inget med andra att göra för det enda som sker är att kärlek ges eller kärlek tas från en människa. Om man bestämmer sig för att sluta vilja bli älskad av allt och alla så lever man längre.

Maskerad har alltid fashinerat Hertiginnan

Jag har alltid tyckt att människor blir vackrare när de bär en mask. Titta bara på Phantomen av Operan som genast blev snyggare med en mask fast att det är en tråkig person som spelade huvudrollen.

Nedan ser ni mig med olika masker från Butiken Partaj på Vaksalagatan i Uppsala.Nedan mask tycker jag är vackrast för den är Victoriansk och väldigt kvinnlig.


Nedan har vi läderlappen mask som sitter väldigt bekvämt på ansiktet. Den är väldigt följsam.Denna plats skulle man vilja besöka och bara lyssna till den vackra musiken.

Alla söker en mästare i att vända sig till men ingen människas intelligens når dit, ännu.
Jag är mästaren Jag är kunskapenDrömmen om kärlek

Jag drömde om att jag såg en film fast inte på tv utan i verklighet fick jag följa en man och kvinna. Mannen och kvinnan skiljs åt på en tågstation och mannen går ut genom en port för att ta tåget. Kvinnan vänder sin rygg mot porten för att gå sin väg men ändrar sig och stannar kvar. Just som när hon stannar kvar kommer mannen tillbaka och hade också ändrat sig för att inte lämna henne.De kramade om varandra och jag stod några meter i från och tittade på dem. Det var så vacker miljö och jag har varit där förut för jag visste exakt var allt låg.Jag kunde höra vad kvinnan tänkte som om de spelade upp hennes tankar högt i filmen.


En tjej jag känner gick alltid klädd så här

Hon sa att hon inte kunde överglänsa oss andra tjejer för då skulle vi bli avundsjuka på henne. Jag sa att jag hellre är avundsjuk på den jag umgås med än att jag skämms över personen.

Hon var också stolt över att om hon nu inte brydde sig om hur hon klädde sig så tog hon i varje fall ett par pyjamas och överdel som passade ihop som på bilden. Hon refererade till två systrar som inte ens kunde konsten att matcha pyjamas och överdel.

Vad hon menade med att även om hon är ovårdad i klädstil så finns de som är mer ovårdade än hon och på så sätt ansåg att hon hade räddat sitt anseende en aning.


Kärleksmagi

 Det finns något som heter "den kloke behärskar sina stjärnor" dvs du kan själv styra hur din framtid ska se ut. Jag som är rädd för att styra för mycket vill att universum styr den efter min bästa förmåga. 

Du behöver:
Ett rött äpple
Ett litet rött ljus
1 nål
Garn i rosa, rött och vitt
Vegetabilisk olja
Pulvriserad kanel
Eldsäkert underlag

Se till att ljuset tillverkats i bra vax, dvs vax som inte rinner och sölar.

Utför ritualen en fredag då månen är i tilltagande. Skär äpplet mitt itu, och rista ett pentagram mellan de fem kärnorna. Vänd det nedåt och gröp ur ett litet hål i toppen i vilket du kan placera ljuset.
Rista ett hjärta, samt ditt namn eller magiska sigill i ljuset Som Kvinnans namn tex.. Smörj det sedan med oljan i rörelser från topp till ände; ett tunt, tunt lager så att det inte rinner. Rulla sedan ljuset i ett tunt lager kanel.

Placera ljuset i äpplet, och se till att det står stadigt och inte riskerar välta. Se till att allt står på ett eldsäkert underlag så att ritualen inte bidrar till olycka. Gärna ett större fat, så att inte eventuella gnistor från kanelen antänder något i närheten.

Vira garntrådarna tre gånger kring din handled, så att du vet vilken längd du behöver. Börja fläta, och mässa samtidigt:

Jag söker dig
som är rätt för mig
I kärlekens namn
du leds till min famn

När du flätat färdigt lägger du bandet runt äpplet och ljuset. Meditera en stund över din önskan och visualisera det möte som du vill skall äga rum inom närmaste framtid.
Låt ljuset brinna ut, men lämna det helst aldrig utom synhåll. Sedan knyter du armbandet kring vänster handled.

Hertiginnan siar om hur världen kommer att se ut

Det finns många heliga skrifter och religioner. Religionerna i sin tur är uppdelade pga av att åsikterna går i sär. Det ska komma en tid då det finns en sanning i varje helig skrift. Dessa ska upptäckas med tiden när det blir större och större konflikter mellan dess tro. Sedan måste man sätta ihop varje sanning i varje bok och skapa en helt ny helig skrift. Dessa sanningar fungerar inte utan varandra och måste på något sätt förenas. Det kan jämföras med att du har flera barn, vilket vill du döda först? Det går inte för alla är dina barn och detsamma med dessa sanningar för alla kommer att föra dig närmare Gud, Unviersum, Skaparen eller kalla det vad du vill.

När man sätter ihop dessa kommer den nya heliga skrift att få ett sken omkring sig som varje människa med blotta ögat kommer att kunna se. Varje människa som tar till sig skrifterna kommer att få ett sken över hela sin kropp.

1) Ta tex Jehovas vittnen om att blodtransfusion inte är heligt pga av att man säger i Bibeln att själen sitter i blodet. Vad händer egentligen med de människor som får blodtransfusion? Vad händer med deras psykiska tillstånd dvs det man kallar för själen?

2) Titta på hur katolism och protestanten skiljs åt genom att Katolikerna har mer respekt för Maria medan Protestanterna har mer respekt för Jesus. Ägget och hönan vad kom först? Ska vi skilja mor och son åt bara för att vi tycker att den ena är viktigare än den andra? Vem skiljer dig åt från dina barn i trons namn?

3) Sedan tittar vi på Islam och hur Islam har delats in i olika trossamfund. Varför bär inte folk i Algeriet slöja medan man i Sudan går efter Sharia lagarna? Tand för tand , öga för öga och på så sätt spelar gud och straffar syndaren. Gud älskar syndaren men inte synden har i så fall totalt feltolkats av människorna. Syndare blir här människan och synden är vad människan har stulit dvs pengar, makt, rikedom you namne it. Alltså är stjäla inte syndigt utan det är vad man stjäl som är synden dvs pengar.I universum så finns det tillgångar som räcker åt alla om vi inte tror det och i stället stjäl från andra så har vi syndat. Inte för att vi stjäl utan för att vi inte tror på Universums lag dvs attraktionslagen.

Jag är en gammal själ som har levt flera liv. Jag har i många liv försökt få människor att följa ljuset och jag har blivit nedslängd från ett torn pga av mina åsikter den tiden då människor inte var så upplysta. De som slängde ner mig är folk som fortfarande inte gillar mig. De har själva inte svar på varför de inte gillar mig, men jag vet varför de inte gillar mig.

Ok jag är inget helgon utan jag råkade gifta mig rikt för att mitt namn blandades ihop med någon annans namn. Redan då förstod jag hur viktigt det är att ha rätt namn för att lyckas. Man kan säga att jag är en modern Profet ni vet en sådan som andlig. Jag är inte flummig bara för att jag är andlig.

Jag hann aldrig gifta mig utan provade klänningen och blev nedslängd.

Det är så tråkigt när folk blottar sina känslor och visar tydligt hur hotfull de tycker att jag är. Ska det vara så djävlans svårt för folk att lära sig och dölja sådana skamliga känslor. De är inte som öppna böcker utan genomskinliga böcker så att folk som sitter omkring t.o.m kan läsa av dem.

Ser ni vems look-a-like detta är?

Rätt svar: Kronprinsessan Victoria som gifter sig den 19:e Januari och vill ni ha kunglig glans så kan ni ju alltid vända er till Stylish butiken för nu är det nedan erbjudande som gäller i butiken:

Butik Stylish har
superrabatter Måndag-Torsdag nu i veckan (10-13 maj). Vi börjar på
måndag med hela 50% Rabatt på valfri vara. Tisdagen kör vi 40%
rabatt, onsdagen 30% och på torsdagen 25% rabatt

www.butikstylish.seAvatar "att stiga ner" dvs reinkarnation

Jag har sett filmen som handlar om en marinsoldat som förkroppsligas till urinvånarnas kropp från planeten Pandora för att komma åt deras naturtillgångar.

1) Filmen handlar om det övernaturliga och mediala som vi människor egentligen är avsedda till att tro på. Det finns ett träd som samlar alla minnen och själar och där man kan få sin önskan hör. Detta är vad som vi kallar för universum och universum hör din önskan.

2) Man får se berg i luften som inte ens ramlar ner och det kommer från vad man i bibeln säger att om du i ditt hjärta tror att ett berg ska flytta på sig så kommer den att flytta på sig. Dvs universum hör din önskan.

3) De på planeten Pandora kan kommunicera med djur och allt sitter ihop som ett enda nätverk. De väljer ut sina flygande hästar som blir deras följeslagare resten av livet. Man väljer ut sin flygande häst och den väljer ut dig. Den väljer ut dig genom att den försöker först att döda dig dvs det du inte dör av blir du starkare av.

4) De finns även flygande genomskinliga maneter som ger tecken om något är bra eller dåligt och det är det vi kallar för intution.Detta är verkligheten om hur vår värld egentligen bör se ut men att mänskligheten använder för mycket av sitt förnuft i stället för intution därför lider vi därefter.

Jämför det med att en mördare dödar en person men gör det på ett genialisk sätt så att mordet inte upptäcks men fortfarande så finns det något ont med dvs den döda människan är död. Vi människor använder vårt förnuft och tar slut på allt grönt och alla våra naturtillgångar på ett genialisk sätt men att vi då har något ont med oss dvs en tom och död naturtillgång.

Säg mig är det då så bra att vi låter oss styras av vår intellekt när vår intution kan göra oss och naturtillgångarna starkare?

Filmen baserar endast på vår intution om hur vi kan kommunicera på avstånd och mellan tid och rum.Jag som Hertiginna vädjar till alla som läser detta att använd er intution och skippa ert intellekt ett tag och ni ska se på under som är mer vetenskapliga än något annat. Tro mig för jag är medial och jag vet vad jag talar om. Filmen är baserad på verkligheten för den som kan se den.

Middag med tjejerna hos Anna Wittman

Jag går på behandling med EFT trcykfältsterapi hos Anna, men innan dess hade vi middag med Sushi hos Anna tillsammans med min väninna, Hanya och Anna.

Man måste fånga dagen och komma ihåg sina dagar utan att i goda stunder sitta och tänka på de onda stunderna. För då är inte denna god stund god längre.
Ett samarbete med en av Sveriges största sponsorer avslutades pga av denna bild

Klicka för att stänga bilden

En gång i tiden så hade jag ett företag som sponsrade min blogg. På deras hemsida fanns en länk till min blogg som ökade statistiken väldigt mycket. De ville att jag skulle vara en seriös och glamourös bloggare och gillade inte denna bild med pyjamas och osminkad.

Än i dag ångrar detta företag att de dissade mig när de fick denna bild som framsidan. Nu skickar de gemensamma bekanta till mig för att återuppta samarbetet med desto bättre avtal.

Även om avtalet är bra så har jag en princip jag går efter och det är att aldrig ge människor en 10:e chans för att bättra sig. Man ger folk en 2:a chans och inte en 10:e.

Om man aldrig har gjort en människa illa och att de ändå ska göra mig illa då har de redan kommit upp i sin 10:e chans eftersom jag hade noll chanser att visa vem jag var.

Det går inte att köpa sig en stolthet.


RSS 2.0