Några ordspråk om vänskap

Klicka för mer information om detta ordspråk! En vänskap som kan ta slut har egentligen aldrig börjat.

En bekantskap som börjar med en komplimang kommer med säkerhet att utvecklas till riktig
(en människa som börjar vänskap med att förolämpa hittar en fiende för evigt. Hur kan man vara så dum och förolämpa någon man inte har hunnit lära känna ännu? Om man nu talar om för en vän att orden var sårande så ska då den personen inte trycka på orden i all evighet. Vad händer då? Jo man saknar inte den typen av vänner och går vidare i livet utan människan)

låt oss lära oss att visa vår vänskap för en man när han lever inte efter han dött.
Om man nu har lyckats döda vänskapen med att provocera så vet jag inte hur man ska få tillbaka en människa som har dött?Kan någon gissa vem personen på bilden är?

Folk kan skryta om märkliga saker

Det finns en känd person som folk smörar för och försöker lära känna. Jag visste inte om att det var en kändis förrän 2 veckor sedan. Jag har ett minne av att jag förra året åkte i min brors bil som stannade upp och in hoppade en galen man in som skrämde slag på mig.

Jag trodde inte min bror hade stannat upp för att plocka upp någon och att denna någon skulle vara så högljudd. Jag trodde det var någon tokig person som ville se hur vi reagerade om han hoppade in i vår bil.

De lämnade av mig och åkte själva vidare till Stockholm. När jag blev skrämd kände jag igen ansiktet men kunde inte placera honom. Nu kan jag placera honom men han var en människa med humor och det förvånar mig om folk är spända inför en sådan trevlig person.

Kolla vad jag hittade hemma. Detta är Emmelie Bergsteds fadderbrev till mig som jag fick när jag var 13 år gammal.


Heat gjord av Anders Morén

Nedan bild av filmen Heat är gjort av Anders Morén. Jag vet inte riktigt vilka som är på omslaget men jag tror att någon längst ner kan vara Rashid Umeflod och den på övre raden är Barke, men jag är inte riktigt säker. Den med mössa är min storebror. Morre själv är killen i mitten.

Nedan ser ni kaniner från Arken på Industriområdet. Den vita har en mycket sträv päls precis som getter.

 


Om nedan text vore sant skulle vi ha republik i dag

År 1936 påstod fru Haijby att hennes man hade ett homosexuellt förhållande med dåvarande kungen, Gustav den 5:e. Detta var hennes skäl till att vilja skilja sig. Herr Haijby blev mentalsjukförklarad och blev inlåst och tvingades till slut att emigrera från Sverige. Allt detta för att inte kungen skulle avgå och Sverige bli republikan.

Hur skulle det se ut enligt republikanerna om Svergie blev republik?

1) Slottet skulle bli ett hem för alla hemlösa i Stockholm
2) Skvallertidningar skulle gå i konkurs
3) Kungahusets kläder säljes till förmån för välgörenhet (detta tycker jag man kan göra ändå utan att ta bort kungafamiljen)
4) Vi slipper valspråk på svenska kronan.


I kväll ska man drömma om den man ska gifta sig med

I dag är det midsommarafton och de flesta jag känner till kommer att åka till Öregrund och prova alla deras restauranger.

I kväll bör man även plocka 7 olika sorters blommor och lägga det under sin kudde. Ni kommer att drömma om ´den man ni ska gifta er med. Har ni en man kommer ni drömma om barn och finns de också är det barnbarn ni kommer att se. Har ni barnbarn så ser ni väl vilket liv ni levde förut och vilket liv ni är på väg. Livet tar ju aldrig slut utan vi föds om och om igen på nytt.

 


Så här kan du bli yngre (glöm bort kniven och skönhetssalongerna)


Vem om inte mig med min s.k "plasthy" bör man lyssna på om jag talar om hur ni kan se ut som jag gör. Ni tar en ametist stenar och ställer på de 6 kanterna på utsidan och en Hematit sten i mitten för att sedan be om Nådens energi.

 En ametist är ljuslila i färgen

 En Hematit är svart i färgen.

Gör denna 6 kant stor och sedan sätt dig i mitten. Du blir eterisk yngre och hela din kropp med alla organ och ditt största organ huden blir yngre.

Kan vara bra om du vill skaffa barn efter 50 för då kan du få barn.

Vissa hemliga platser gör människan eterisk yngre

Jag var på föreläsning för CEM TECH maskinen med Anna Åkerblom och fick lära mig bl.a hur man kan stå på vissa platser på jorden och bli yngre. Vi ska ut och leta efter dessa platser. Man kan även ordna sådana platser själv genom att bilda 6 kantig område med vissa stenar som man kan köpa.

Jag åkte dit tillsammans med kollegerna Superjuristen och praktikantjuristen.Nedan ser ni Anna Åkerblom som har strukturerat vatten i sin hand som vi gjorde i ordning med maskinen. Smaken var helt gudomlig god och ingen rund och äckelsmak som vatten i Uppsala kan inneha då det finns mycket uran i sig.
Nedan har jag min Cinderella klänning på mig från Mini Market
Med musiken hamnar jag i min egen drömvärld

Kan någon gissa vilket lands monarki denna clip handlar om? Jag älskar musiken och har letat efter den utan resultat.Jag söker alltid lärdom från någon som är snäppet intelligentare än mig. För att bli lite intelligentare än mig ska man vara halvt steg före mig och inte mer. Jag kräver inte stor engagemang eller ansträngning utan ett halvt steg före som vän räcker gott och väl.

För att ens bli min vän ska man som ett litet exempel förstå varför denna musik tilltalar mig eller förstå varför jag gillar när hon lämnar rummet och går i en lång korridor med fönster på sin högra sida.

Kan tyckas vara en svår uppgift men är man medial så ska det inte vara svårt att kunna komma in i min tankebana.

Hamish skickade sin nya låt till mig

Hamish feat Hazhir - Hendi Girl (produced by j.esteban & DJ Poria)

 
Hamish eller Hamon Sahebi är 29 år och ursprungligen från Iran. Han har tidigare släppt albumet "En bild säger mer än tusen ord". Hela albumet var inspelat i Latin kings studio Redline och producerades av Masse. På albumet fanns det gästartister som Governer andy, Ismail, Robert hanna mfl. Musikvideon "För Mycket Jävla" har gått på Ztv Sverige & Norge och roterat flitigt på radiostationer som P3.

För bokningar maila: charleztown@hotmail.com


Är det någon som har lyssna på sånger av Hamish? Han är svensk som gör svensk/engelsk/indisk musik.Jag får in många nyheter om svenska kändisar hela tiden och kan inte basera bloggen på allt som händer i deras liv. Detta tappar då sin personlighet med att vara just min blogg. Jag försöker så gott jag kan att hinna med och promota de kändisar som vill synas på min blogg. Alla har de egna bloggar men de når inte den publik som lilla jag når genom att ligga hemma scratcha mig själv.


Lite info om huset Odd Fellow

Bakom mig skymtar prinsparet Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel om ni tittar noga på getterna.ODD FELLOW

Odd Fellow Orden i sin ursprungliga form kan ha tillkommit på 1500-talet.

Bakgrunden till ordet ”Odd Fellow” inom vår Orden råder delade meningar om. En grupp menar att det betyder edsvurna vänner där ordet Odd härstammar från det ålderdomliga engelska uttrycket ”ad and wed”, alltså förtrogna och edsvurna och inte Odd i betydelsen udda.

Andra menar att det fanns arbetare som inte kunde inlemmas i det normala skråväsendet, de som stod utanför och betraktades som övertaliga eller udda och därav ordet Odd.

Är Odd Fellow en hemlig orden?
Nej det är en sluten orden. Med det menas att du blir medlem på rekommendation av en som redan är medlem.

Hur blir man medlem i Odd Fellow Orden?
Genom att du blir kontaktad av en som redan är medlem, Du kanske redan känner någon som är medlem och tar själv kontakt för ytterligare information.

Hur kan jag få mer information om Odd Fellow Orden?
Genom att kontakta en Odd Fellow loge på den ort där du bor. Ring eller skriv och meddela ditt intresse. Du blir sedan kontaktad för ett förutsättningslöst möte.

Är det dyrt att vara medlem i Odd Fellow Orden?
En medlem i vår Orden betalar en månatlig medlemsavgift, som varierar mellan 50-150 kronor beroende var Du är medlem .Utöver detta betalar du en engångsavgift vid de tillfällen du tilldelas en grad inom Orden. Den summan är så hög så att du glömmer bort vem du är när du får reda på summan.

Den gemensamma måltiden, som alltid avslutar ett logemöte, betalas också av den enskilde medlemmen.

Vad är en Odd Fellow loge?
Odd Fellow Orden i Sverige består av mer än 270 loger där män eller kvinnor kan bli medlemmar. En loge kallas den lokala "föreningen" där du kan bli medlem efter rekommendation.

 Bloggen blir bara större och större

Jag förstår inte denna hysteri med att varenda människa man möter läser denna blogg. Den har just nu pågående statistikrekord trots att det är sommar då antalet brukar bli lägre.

Erbjudanden blir bara fler och fler vilket folk borde förstå och inte komma med skamliga samarbeten till mig. Jag kan bara göra mitt jobb som PR och kan inte närvara fysiskt på olika evenemang.

Jag ska snart i väg på Fashionista och hämta kläder men först måste jag in i dushen och jag hatar att dusha. Gud vilken jobbig grej att behöva bli blöt för att sedan som en blöt hund vänta på att bli torr. Har man mitt långa hår så är det inte så enkelt.

För många alternativ en måndag gör mig förvirrad

Jag borde sätta i gång med flera projekt nu på måndag men jag har inte påbörjat något. Jag har sådan prestationsångest och är nu så förvirrad och splittrad. Var ska jag börja?

PÅ det hela vill en musiker att jag ska filma honom när han sjunger och jag slutar inte ens förrän han har sjungt en timme. Min kamera kan inte ens spela in ljud efter 25 sekunder för den är mongo. Jag orkar inte ens lämna in den eller gå till tandläkaren.

Jag hinner inte ens äta nu för jag ska i väg och jobba. Just nu är jag så irriterad över att inte hinna med något så jag vet inte vart jag ska börja.


Mitt möte med författaren Håkan Nesser

Jag tog ett ex av hans bok och började läsa högt för att Emman skulle spela in mig. Jag gjorde säkert detta 7-9 ggr innan jag blev nöjd och fram till dess så fick vi spela in om och om igen.

Till slut gav jag upp och sa till Emman hur dålig jag var på att läsa och att det verkade mer som om jag läste innantill. Just som när jag är gnällig och krisisk mot mig själv hör jag någon som säger högt och tydligt "DET TYCKER JAG OCKSÅ"

Jag blev förvånad och paff. Jag vände mig om för att se vem det var som hade uttlata sig så mot mig. Till min väldigt stora förvåning var det självaste författaren Håkan Nesser som inte tyckte jag var duktig på att läsa högt. Jag förklarade att jag var ordblind och har stora problem med läs och skrivförståelse.


Blir Hertiginnan nästa stjärnstylist?

Jag har fått tillfrågan om att styla folk för en tidning och de ville att jag skulle sända in bilder. Jag har bilder i bloggen där jag har designat egna kläder och frisyrer som jag tänkte skicka in. Det är dessa bilder man har sett i denna tidning och vill nu att jag ska berätta mer om mig själv.

Jag kommer att uppdatera hur det går med denna stylist karriär. Jag är en sådan som lyckas med det jag håller i dvs allt jag tar på blir guld så länge jag själv har tålamodet och inte tröttnar.


Titta på den optiska bilden. Visst ser det ut som om det rör sig fast det är helt still bild?


övernaturliga Currylinjer

Just kring Sverige och Tyskland förekommer dessa currylinjer som mest. Katter brukar lägga sig och sova i dessa linjer och man kan även hitta myrstackar på dessa platser. Just i dessa länder så finns currylinjer med 4 meters mellanrum. Närmre ekvatorn ligger dessa med upp till 6 meters mellanrum. Där currylinjer möts dvs currykryss är helt tvärtom där kan man bli sjuk och det är där katter och myrstackar kan "gömma sig" sedan urminnes tider.


Det är inte hälsosamt att befinna sig i ett Currykors en längre tid. Människor och hundar undviker gärna Currykors medan katter lustigt nog söker sina sovplatser just där. Om du placerar din hunds korg eller filt på ett Currykors så kommer hunden aldrig att vilja ligga där. Om din katt alltid väljer en viss plats i sängen så kan du vara säker på att där är ett Currykors. Då bör du fundera på att flytta sängen.

Hade kurder haft djurens intution hade de suttit på currykryss direkt för de älskar att lida. De tror att lida är att vara nyttiga.

RSS 2.0