Emin Maskan i rikdagsvalet 2010 i Uppsala län

Rösta på miljöpartient och kryssa för Emin Maksan på plats 26 ni hittar honom även på Facebook.
Hans twitter:

Han kommer ursprungligen från Erzurum som ni ser nedan. Det är han själv som har tagit detta fotografi.


KanîspîVilken djävla mardröm att bli bestulen på sitt eget ansikte

Jag drömde om att jag bodde nära havet med en stor balkong. En av mina väninnor satt med mig så dök det upp folk som brukar bada i vattnet nedanför. Jag såg dem en och en och varenda en gav mig ångest. Det var så jobbigt att folk man inte gillar lätt som helst kan komma nära mitt terirtorium. Det finns en av dem som jag tycker om. Jag visste inte om jag borde hälsa på den personen eller inte. Sedan tänker jag att det inte är mitt fel om människan råkar födas i fel familj. Jag säger som Al Pacino i djävulens advokat "the world will understand"

Jag fick bära en annan persons ansikte och jag ville ändå ta kort på mig själv. Mina kinder var extremt tjocka precis som personens. Hur jag än gjorde såg mitt ansikte tjockt ut och jag tänkte vad jobbigt för denna person att ha så tjocka kinder, men när ska jag bli av med ansiktet.

Jag fick personens ögonfärg och de var ljusgröna. Jag tyckte om färgen men jag ville inte ha kinderna.

Jag välsignar alla till att bli lyckliga helt och fullt bara de inte tar skada på andra människor eller försöker stjäla det enda jag har dvs mitt ansikte. Vilken mardröm att inte ha kvar sitt eget ansikte. Vilken djävla mardröm.

Gud vill att jag uppskattar mig själv och inte tar livet för givet och börjar bli tacksam för det jag har. Jag är tacksam och jag välsignar alla själar som vandrar utan att veta var deras mål är. Jag välsignar alla till att nå det de önskar utan att de ska skada andra på vägen dit.

Vem är jag om jag ska bära någon annans ansikte? Jag byter inte ut något av mig själv mot någon människa och jag hoppas alla människor känner detsamma om sig själva och är nöjda.Perfect meeeeeeeeeeeeeeeeeeee


Härliga spetstopp från LindexBåde skärpet och toppen kommer i från Lindex.

Mellan klockan 12-14 brukar femman sova

Jag har spelat in Femman när han sover under bordet. Kaniner brukar inte blunda men han blundar när han sover.


Vill ni veta hur man gör en god cider?

Så här vackert såg det ut i den pool jag och 6 andra tjejer samlades kring. Vi blev inbjudna av våran kära vän Hanya. Hennes son hade fångat röding som hon grillade tillsammans med kyckling. Hon hade gjort en sallad av gröna växter som växte i denna trädgård. Det fanns äpplen och plommon att plocka också.Hanya och de andra gjorde i ordning förrätter med ostbricka och äppelcider innehållande tärnade äpplen.Här ser ni tärnade äpplen i äppelciderNedan ser ni Superjuristen och Taco (Tamari) som kommer i från Georgien.Hanyas arbetskamrat som också kommer i från Georgien och är kusin till Tamari.Lilla jag i vimletHär håller Anna pinnar för att känna energiRohina som är kompis till Anna3 vackra tårtor varav en är från den kungliga bröllopsserien
Härmed dubbar jag min kanin Femman till Hans kungliga höghet

Han får bli greve av Vaksalatorg.

Hans gudmor: Anna Wittman
Hans 2 vittnen: Emmelie och Kickan BergstedtNär han krönktes fick han låna min tiara men....
Till vardags använder han strass hårspännen för han är så långhårig.Han har blåa ögon för hans mamma var vit med blåa ögon och pappan mörk stilig man. De på fäboden sa att jag kunde ta honom till skönhetstävling för kaniner då han lätt skulle vinna.


Folk trodde att jag ville förstöra hennes heder

Denna klänning hängde på en skyltdocka och jag orkade inte leta upp den så jag klädde dockan näck och tog klänningen. Det är storlek S och det var vad jag sökte.

Medan jag klädde av den tänkte jag på dockans heder och försökte täcka den med halsduken som var på så att folk inte tror att jag har en pervers läggning om att tafsa på deras dockor.

Här täcker jag den så gott jag kan. Ser ni jag är sorten som t.o.m tar hänsyn till döda ting så god hjärta har jag.Nedan är jag helt osminkad kanske inte märks på bild men man kan se tydligare finnar och röda partier i ansiktet på mig utan smink. Kolla klänningen sitter mycket bättre på mig än på dockan just för att jag har perfekta proportioner vilket dockan saknar.

 Nä nu har jag varit så elak mot dockan både med dennes heder och kropp. Tänk om den dockan har kompisar och föräldrar som tänker på hur ledsen den dockan blev med mina ord? Undrar om dockan har syskon som kanske tycker att jag har varit för elak i bloggen. Visst låter det för för långsökt nästan som en saga? Det är precis så här många människors åsikter låter i mina öron när de klagar över saker jag skriver i bloggen.


Fanny Hill

Jag såg filmen Fanny Hill om en prostituerad flicka från 1800 talets London. Hon blir dit lurad som många andra tjejer för att jobba.
Man får se män ta med sig sina oskuldfulla söner för att de ska lära sig något. En av dem tittar på hur det går för sonen genom ett hål i väggen. Så fort sonen börjar genomföra så skriker pappan av glädje och bankar i väggen. Sonen själv skriker av glädje tillbaka till pappan och säger "PAPPA DEN ÄR I, DEN ÄR I!!!!!!!!!!!!!!!".

 Hon har så vackra kläder

Om en kvinna såg riktigt bra ut kunde någon som har mycket pengar köpa henne som älskarinna. Hon fann en mycket stilig karismatisk man som var bror till en greve. Han ordnade en vacker bostad och massa betjänt till henne.
Jag åker i väg till en annan tidsålder

Lyssna på denna vackra sång Alice theme från filmen Alice i underlandet en film jag har hemma och älskade. När man lyssnar på musiken så går man ut ur sin kropp och hamnar någon annanstans. Man vill bara bort och man längtar hem. Jag vet var jag hör hemma och jag vet att jag är född i fel århundrande. Jag borde vara född för ca 200 år sedan och på så sätt skulle allt vara överstökat.


She is not broken

Nedan ser ni mig åka till Storvreta för behandling. Jag har gjort två fiender vänner igen men jag får inte lägga upp clippet för den ena parten. Jag vill så gärna göra det men får verkligen inte det. Gud så jag vill lägga upp försoningen om en kille och en tjej som alla i Uppsala känner till. Jag ska höra med killen och får jag klartecken så gör jag det meddetsamma.

 

I bakgrunden hör ni Lady Gaga med låten Alejandro


Det spökar på Walmstedska gården i Uppsala

I går var jag på en guidad rundtur på anrika Walmstedska gården ett gammalt Professor hem. Det bodde en familj där fram till 1904 som hade 4 döttrar.

I det rum där de umgicks till vardags och i köket blev jag helt yr i huvudet och kände av energier från folk som hade levt där förut. Jag gick kontakt med professorns fru Nora som tittade på mig i spegeln. Man kan se att jag har hennes ögon på bilderna. När man förstorar dem i kameran ser man blåa ögon.

Medan jag höll på att ta bilder i spegeln så hade hela gruppen gått ut. Jag kunde fortfarande höra alla och såg inte ens när de gick ut. Jag hade suttit på en pall i 15 minuter utan att förstå att jag var helt ensam i denna stora våning. Sedan kom guiden Tim Hjälte och undrade om jag hade fått bra bilder. Jag stängde av min kamera för att gå in till alla andra och när jag klev in i det rummet var det helt tomt. Så fort jag såg att det var helt tomt försvann alla ljud av människor som pratade. Vart kom ljudet i från?

Jag var helt förvirrad och visste inte längre vad det var som hade hänt under dessa 15 minuterna. Ni kan själva prova nästa fredag kl 13 att gå en vandring med guide och känna av speciella dimensioner i vardagsrummet och i köket.

Detta är finrummet som de brukar umgås i bara när de får fint besök. Detta rum används sällan och brukar vara täkt med vita lakan och gardinerna drogs igen.


Nedan ser ni mig i Professor Hermans och Noras sovrum. De har en växasäng som man kan förstora och förminska. Detta tyder på att man har råd att fylla den med dyra tyg. Familjen hade inte mycket pengar utan barnen gick i ärvda kläder som var omsydda av en skräddare som inte ens visste hur man skulle sy kläder. Barnen skämdes inför sina adliga vänner att de alltid var så ovårdade klädda.

Ni kan själva prova ta kort i denna spegel och se om ni får de blåa ögon som jag fick.Här börjar jag att få kontakt med Nora som börjar skratta för att jag inte klarar av att lyfta upp hennes grejer från bordet.


Jag hör skrattet men jag vet inte vilket håll den kommer i från. Det är ett varmt skratt från någon med stort hjärta. Jag känner hur gästvänlig Nora är och att hon vet att genom mig kan hon höras då jag blir en kanal för henne.Ögonen är blåa och det syns mer i min kamera. Jag tror hon hade grå blåa ögon.

Eftersom Nora var i mig och använde mig som en kanal så hörde jag och såg det hon brukade se. Så länge jag inte använder mitt förnuft så är jag i kontakt med andra sidan. Så fort förnuftet tar över så försvinner andekontakt direkt från de flesta mediala människorna.

Jag kan inte tvinga människor till att tro att deras intution är ett högre intelligens än den förnuft de använder till vardags. Jag vet att världen går emot mer andlig tro och det blir för folk naturligare att höra mina upplevelser. Vi alla är mediala och ingen kan påstå att de är född med gåvan. Det är som en konstnär som målar vackert men alla kan öva sig till att bli bättre. Jag har också övat upp min förmåga att kunna förlita mig mer och mer på min intution än till mitt förnuft.

Byt ut alla dessa ord:
Jag kände på mig
min magkänsla

mot:
Andlig vägledare

Så kommer ni att bli mer och mer varse om era gåvor för alla har vi gåvan jag lovar er på heder och samveta att alla ni därute har gåvan. Ni måste hitta den och ni måste utveckla den. Tro aldrig mer på vad andra säger för alla svar om allt finns inom er.

Nedan har ni guiden Tim Hjelm som jobbar för Upplands museet.
Odinsborg i Gamla Uppsala & Manne

Jag åkte med mina vänner till Odinsborg i Gamla Uppsala och de hade bytt menyn. Förut kunde man äta strömming med lingon och potatismos. Nu fick jag ta laxpudding som var varvat med potatis och skirat smör. Jag älskade deras strömming och hoppas de tar tillbaka den.Jag har även spelat in Manne när han spelar musik han själv har konstruerat.Det bjöds på islatte hemma hos Anna efter behandlingen med EFT. Det finns hjärtan av is i kaffet. Gott och svalkande när det var så varmt i Storvreta. Det fanns körsbär i Storvreta som jag plockade bär i från och helt plötsligt hör jag en röst som säger "man får inte plocka dem". Det var någon jag kände som drev med mig.


Nu ska jag på en hemlig inbjudan & möte

Jag kan inte i förväg berätta vad det är för visning eller vems våning det är jag ska besöka. Jag ska på ett möte hos en speciell person. Jag är inbjuden innan jag arbetar och är inte ens färdig. Jag måste sätta på mig min tiara och föregå med bästa exemplet just nu.

Jag måste ta taxi dit hur långt det än är för att de ska se hur viktig jag är och hur lite tid jag har. Det är PR att åka långt med taxi. Folk tänker mer på det än vad man tror. Det är inte vad du berättar om dig själv som är PR utan det är udda saker bara få människor kan göra som ger dig PR.

Det kommer även att dyka upp en fotograf som ska ta bilder på mig och mötet.

Jag målade mina naglar i går hos en nagelteknolog för denna dag. Jag har låtit min privata frisör komma hem till mig och ge mig det vackraste hår någonsin.

Hemligheten avslöjas på kvällen och inte för att göra er nyfikna utan för att man ska inte i förväg berätta var man är för då kan oväntade Gevalia gäster dyka upp.

Tjejdag i Storvreta & swedish house maffia gör intrång

I dag har vi haft tjejkväll hos Anna och bara haft roliga timmen med tarot och så har vi analyserat vad vi trodde om varandra första gången vi såg varandra och vad vi tycker om varandra i dag. Det var en övning som jag ville att vi skulle göra för jag har alltid undrat hur folk egentligen uppfattar mig och hur jag är i verklighet.

Vi satt 6 tjejer och analyserade varandra en och en och gick laget runt. De som fick säga sitt om mig sa följande:

1) Att jag inte tog plats
2) såg tyngd ut
3) Analyserar gruppen innan jag tar del av denNedan ser ni Hanya och min fot till vänster.Anna och Ingela Blom samt mitt finger till vänster för jag har ett finger med i allt.Hon som är blond är Nina som bor på en gata vars namn hon själv fick hitta på. Jag har varit hos henne för 7 år sedan och hennes gata anser jag är historisk.Här nedan har jag valt ut mina tarotkort och gick ut i balkongen tillsammans med Anna för att tyda dem. Vi var ju sex tjejer så vi arbetade två och två.Anna harde gjort i ordning wienerbröd med pecanötter i.Jag älskar hög musik när jag kör bil och jag undrar om ni känner igen den musiken jag spelar i min bil på väg till Storvreta?
Om jag skriver att en låt är bra då är den bra.Varför?

Varför hjälps dessa två hundar åt för att bära en pinne? Kan de inte bära en varsin eller bära den i åtgångar.Den här hunden bor i detta hus och så gör även katterna. Inte alla katter utan vissa tillhör grannskapet. Katterna har fått för sig att de kan gästa när de vill och hur de vill i denna bostad bara för att det finns fler katter som bor i detta hus än i de andra husen.
Den människa som bor i huset blev trött på att hennes katter skulle hämta hem sina kompisar också. När de är varmt ute får de vara ute och leka. På vintrarna är alla inomhus i just detta hus. Katterna blev lite förvånade över att hunden är inne medan de själva inte blev insläppta.


Man hittar ingen sämre förlorare än mig på hela marknaden

now I know your play a diffrent gameJag är suveränt stolt över att vara en dålig förlorare
man hittar på marknaden inte en sämre förlorare än mig
jag är förlorare
jag är looser
men jag står för det

Jag är bäst att komma på slutet
jag är bäst på att förlora
Jag är helt enkelt bäst på att vara sämst

Stark är en människa som vågar erkänna sina brister
För du är inte modig om du inte är rädd från börjanSagan om femman

Det var en gång en person som hette Femman som var medial och i sina drömmar visste när fara var på gång. Sagan om Femman börjar i Solna och slutar i Stockholm.

Jag åkte till fäboden med Anna och mötte där vita kossor som stirrade på mig. Sedan åkte vi och köpte mat på Rawanduz till oss två och till Sandra som var på väg hem till mig med cykeln.
Detta är Femman som har klarblåa ögon helt fantastisk vacker är han. Anna Wittman är hans gudmor.Här är Anna Wittman som tittar på Femman.


I dag ska vi ha tjejkväll och tjejdag hos mig med film

Jag ska få besök av Anna och Sandra i dag för vi ska köra en omgång TFT behandling och sedan titta på filmen The Others med Nicole Kidman. Om jag hinner vill jag även åka med bilen till Fäboden för att titta på kaniner. Jag ska definitiv ut en gång för att köpa något gott att äta.

Jag har liksom huset tomt på mat jag har bara lådor av lådor full med godis då jag är en riktig gottengris.

Jag gjorde EFT i torsdags och jag känner just nu absolut ingenting. Som jag längtar att få känna resultat för jag vet att den kommer. Just nu är det lite jobbigt för min del då jag går och väntar på resultat. Om resultatet kommer så finns det ingen lyckligare människa än mig på jorden. Om allt var upp och ned kommer jag kunna se allt med klarare ögon. Jag vill vara klarseende hela tiden. Jag hatar att gå med skygglappar.

 Jag hatar att se ut som hästen.

Jag har använt EFT på många områden och det har verkligen löst upp alla blockeringar hos mig. Jag väntar nu på underverk för det sista jag använde EFT för.

Roligaste sommarhälsningen från butiken Partaj i Uppsala

Det enda du som snattare får gratis är åkturen till fängelset och väldärinne får du frukost, lunch och middag om du har tur. Har du otur får du böter s.k dagsböter.Anna Wittmans katt Esmeralda i badkaret.Nedan har jag min kjol från Indiska som en topp. Man ska lära sig att kombinera kläder i stället för att låsa fast sig till vad det är de föreställer. Jag har flera underklänningar som jag använder som klänningar just för att de är så snygga.

Ät en våffla/pannkaka med honung om du vill bli full frisk

När forskarna vid Academic Medical Center i Amsterdam undersökte honung upptäckte de att bin producerar ett protein kallat defensin-1, som de lägger till i honungen. Proteinet kan troligen en dag utvinnas för att användas för att behandla brännskador och hudinfektioner och även för att utveckla nya mediciner som kan slåss mot antibiotikaresistenta infektioner.

Låt bi stackarna arbeta gratis åt dig.

Själv tycker jag att det godaste är mörk sirap till pannkakor.

Sagan om Pannkakan

Min favorit pixi bok har alltid varit Sagan om Pannkakan där en hel familj med 7 barn och en mamma väntar på att pannkakan ska gräddas. När den väl börjar bli färdig ploppar det ut ben och armar sedan springer pannkakan i från dessa hungriga människor.Alla sprang efter pannkakan för att äta upp den. Den som fick den är grisen då han erbjöd pannkakan att bära honom över ån så han inte blev blöt. Pannkakan gick på det och blev uppäten.

Så är det med människor också om du tror att någon vill dig väl närmar du dig för att seda bli helt uppäten av människan. Om du känner dig uppäten av en person ska du ta avstånd. Vissa tycker kanske inte att det är värt att smöra för mig men smörar gärna för andra. Då ska de även se till att få umgås med dem de smörar mot. Jag tar bara emot egna smörare och inte folk som har råd att smöra mot andra.


RSS 2.0