Vissa inlägg går ej att kommentera

Jag vet inte vad det är för fel jag har gjort när jag har publicerat inlägg, men vissa går ej att kommentera. Flera av mina vänner har ring och sagt att något inte stämmer.

Blogg.se har ändrat i verktygen och för mig är sådant alltid krångligt till en början.

I dag ska jag få besök av Sabina Bergstedt och Maria Arvidson. Sabina ska ge mig slingor i mörkt hår och toppa mig medan Maria ska granska det hela. Bilder och kommentarer av Maria får ni se mer om i kväll.

veckans kulturella nyheter bl.a bloggkurser

Jag jobbar på SIU radio internationell Uppsala och sänder varje vecka kulturella nyheter som sänds på 17 olika språk. Jag kommer att lägga ut veckans kulturella nyheter en gång i veckan som jag själv finner intressant att dela med mig av.

 Stadsbiblioteket lär dig blogga

Onsdagar med start 27 januari 15-16 på Uppsala stadsbibliotek, kan du lära dig hur du startar en egen blogg eller ett e-postkonto.

Att blogga är ingen övergående fluga utan ett vanligt sätt för oss att uttrycka oss idag. Nu har du möjlighet att själv, med hjälp av Stadsbiblioteket, lära dig komma igång att blogga. Du har också möjlighet att få hjälp med att starta ett e-postkonto.  Blogg- och e-posttjänsten började under våren 2009 och är inne på sin tredje termin. Sista tillfället för terminen är 5 maj.

För mer information ring: Anna Rydén, bibliotekarie,

på telefon 018-727 17 30.

 


Varför är Maria Arvidson så hemlighetsfull?

Detta ville jag också ta reda på så jag frågade henne vad som var på gång. Jag fick till svar att hon skull på ett mycket hemligt uppdrag i finare trakterna av Stockholm. Hon skulle nämligen träffa en väldigt känd amerikansk skådespelare som hälsar på hos en svensk skådespelare, som Maria i sin tur känner.

Denna amerikanska skådespelerska ville träffa Maria privat för konsultation av Botox, Juvederm mm. Maria har numera kunder från U.S.A också och länken går via svenska kändisar.

I morgon kanske Maria ska komma hem till mig och då ska jag försöka få henne att berätta mer.Hon är lite lurisk av sig och avslöjar inget i förskott.


Om jag inte jobbar ska jag till radiostudion

Jag är inte säker om jag jobbar på söndag eller inte. Om jag jobbar på söndag måste jag till radiostudion i dag för jag kan då inte vara där på söndag.

På söndag efter jobbet ska jag toppa håret och detta ordnas av frisören Sabina Bergstedt, som studerar till förskolelärare/barnskötare.

Jag ska även färga vissa delar av håret mörkt och på så sätt få skuggor i håret.

Nu har jag lämnat in en halterneck för att få mina efterlängtade volanger till. Denna ska sys hos sömmerskan på Svava Gallerian. Den är turkos och till det ska jag ha tukosa sidenband i håret. Det blir så mycket färg så jag ska då ha svarta strumpbyxor och svart kjol under.

Min väninna sa till mig att jag inte får blanda för mycket av det goda för då blir det motsatt effekt och hon har så rätt. Tack vännen för dina råd de är guld värda.

Jag hann en sväng till Fashionista

Jag köpte en enkel svart topp, hårband och ett par thigts som ser ut som byxor.

Denna klänning tyckte jag var riktig sockersöt och det är ett urval av vad för kläder som finns hos dem. Sorayya som är en av delägarna till butiken berättade hur de kunde få in mode före alla andra och fick vänta med att sälja sina modekläder för att de var så inne med just de kläderna.

De är alltid så hjälpsamma på Fashionista som drivs av tre tjejer varav 2 liknar varandra väldigt mycket.


Hemma hos skönhetsdoktorn Maria Arvidson

Jag och Maria tittade på programmet "halv åtta hemma hos mig" för att hennes väninna Susanne Petterson var med i programmet om att tävla om 15 000kr. De tävlade om vem som kunde laga godast mat. Susanne hade väldigt fin guld service och utsökt smak för inredning. De flesta i Uppsala känner till Sussie för hon är en partypingla.

Nedan tagna bilder av Maria som tyckte att jag var drottninglik. Jag berättade då för Maria att jag hade varit Queen Elizabeth of England för länge sedan i mitt tidigare liv. Detta talade mediumet Marica Eriksson för mig som är en av de duktigaste medium i Sverige.

Nedan Marias vackra våning i centrala delen av Uppsala (ett stenkast från mig).Maria har förut givit mig BOTOX och det hjälpte mig att hålla migränen på avstånd. Jag rekommenderar varm till alla människor med migrän och spänningshuvudvärk att använda BOTOX.

Börjar med att visa upp kläder från Carlings

Det fanns ett klädesplagg där man inte visste vad den föreställde. Jag frågade personalen vad det var för något och inte ens de själva visste vad det var. Hur kan man köpa in ett plagg man inte ens själv vet hur den ska användas eller vad det är för något?Jag åkte till Fashionista i dag och det var stängt. De öppnar åter på onsdag och då ska jag verkligen ta mig dit eller om jag tar mig dit på torsdag. Jag tycker bäst om de tre tjejernas butik Fashionista.

Fler bilder och clip från Brasseriet Höganäs


Nedan ser ni mig med Talin Ghadimi som är ordförande och grundare av TRIS tjejernas rätt i samhället.Nedan sencureras video clippet pga av en intern skämt då Talin gick på den. Just när Pela hade blivit mördad så var jag och en väninna (sångerska) in på en grönskaksbutik i Gottsunda. Mannen i kassan frågade henne hur hon mådde och hon skrek högt över hela affären "Vi har gjort bort oss lan" som om de angick alla i butiken hur hon mådde den dagen.Min nya klänning från Hennes & MauritzJag tycker att Talin är slående lik amerikanska skådespelerskan Madeleine Stowe som spelar FBI agent i filmen Generalens dotter.


Höganäs Brasseriet

Denna restaurang ägs av Joseph Layani och Ola Jonler. Just nu pågår en tävling om Uppsalas bästa restauranger. Jag provade deras lamm för ynka (skämt) 215 kr och jag anser att den var supergod. Det var världens godaste bröd till. Till efterrätt åt jag en pannacotta med honungskaramell nötter med glass. Jag drack en cola och vår källmästare Samira (därbortarinnan) valde ett rött vin till hela sällskapet som heter Artezia.

 Samira vår källmästare som jobbar därbortarinna vilket egentligen innebär att hon är högt uppsatt inom sitt yrke.
 Vinet artezia

 Lamm med rotfrukter och parmesanost.

Här nedan ser ni hela gänget. Det som tar bilden är Hedvig, kompis till Anna. Övriga är Samira, Fati Pykari och Talin. Jag har börjat hålla låg profil på mina bilder pga av folk som stalkar mig. Jag vill att folk ska glömma bort hur jag ser ut och rikta sig mer på det jag skriver än på mitt utseende.Nedan: Fati Pykari som de skrev i SKTF tidning när vi gick ut i media och berättade om BIF (blogg i fokus) Hennes skjorta kommer i från Åhlens.


Nedan ser ni mig med Talin Ghadimi som är ordförande och grundare av TRIS tjejernas rätt i samhället.
Sådan tolkas ditt ansikte enligt Morfopsykologi

Det är ansiktsläsare och detta kan du få  sedan 1983 och erbjuder numera privata ansiktsläsningssessioner på måndagar, tisdagar och fredagar från 8:30 

 till 12: 45 (andra tider kan finnas). Lokalen ligger nära Hötorget. 

Sessionen pågår i en timme. Introduktionspris 600 kr är förlängt till

30 mars (ord pris: 850kr).


Så tolkar du de olika ansiktsformerna

Fyrkantig

Kännetecken: Kort och bred panna, kantig, tydligt definierad och bred käke.

Karaktärsdrag: Logisk, pålitlig, praktisk, bra på att uträtta saker, välorganiserad. Ibland oflexibel och har svårt att acceptera oliktänkande.

 

Oval

Kännetecken: Långt och smalt ansikte, hög panna, smal käke, smal, lång haka.

Karaktärsdrag: Kreativ, idérik, fantasifull, flexibel och emotionellt känslig. Tar ofta kritik hårt.

 

Rund

Kännetecken: Bred ansiktsform, särskilt över kinderna och pannan. Bred och låg haka.

Karaktärsdrag: Välbalanserad, använder sunt förnuft vid problemlösning. Kan ha svårt att anpassa sig till förändringar.

 

Trekantig 1

Kännetecken: Pannan är bred och hög, hakan smal, halsen lång och smal och ögonen brett sittande.

Karaktärsdrag: Aktivt intellekt, gillar mentala utmaningar, studier och diskussioner. Kan ofta köra fast i tankesnurr.

 

Trekantig 2

Kännetecken: Hakan är kraftig, kindbenen breda och pannan smal. Ögonen brukar sitta tätt.

Karaktärsdrag: Beslutsam, kraftfull, energisk, disciplinerad, gillar fysisk aktivitet.

Det här avslöjar dina anletsdrag

Panna

Hög

Kännetecken: Stort avstånd mellan ögonbryn och pannans övre del.

Karaktärsdrag: Intelligent och akademiskt aktivt intellekt. Dagdrömmer eller för imaginära djupa samtal inne i huvudet. Tänker mycket, framförallt på framtiden.

 

Låg

Kännetecken: Kort avstånd mellan ögonbrynen och pannans övre del.

Karaktärsdrag: Snabbt, välorganiserat intellekt. Ofta bra minne för fakta och siffror.

 

Horisontellt fårad

Kännetecken: Linjer tvärs över pannan.

Karaktärsdrag: Förvärvas genom stress, oro, detaljstudier eller att man tar livet för allvarligt.

 

Fyrkantig

Kännetecken:Hög och bred.

Karaktärsdrag: Välorganiserad, systematisk, god självdisciplin, ansvarsfulla.

 

Vertikal (i profil)

Kännetecken: Sedd i profil går den rakt upp.

Karaktärsdrag: Självständig, tycker om att arbeta ensam, genererar egna idéer.

Välvd ( i profil)

Kännetecken: Börjar vertikalt ovanför ögonbrynen och sluttar bakåt ungefär halvvägs upp.

Karaktärsdrag: Lätt att arbeta på eget initiativ, tycker om tankeutbyte. Kan anpassa sig.

 

Sluttande ( i profil)

Kännetecken: Ser låg ut framifrån men sluttar bakåt i profil.

Karaktärsdrag: Sällskaplig, talar om egna tankar och lyssnar på andra. Idérikt, snabbt intellekt, arbetar bra i team.

 

Ögon tillhörande Kronprinsessan Victoria


Djupt liggande

Kännetecken: Små, ligger innanför pannan och näsryggen.

Karaktärsdrag: Hemlighetsfull, intressant.

 

Brett isär

Kännetecken: Ganska stora ögon långt från näsryggen.

Karaktärsdrag: Vidsynt, diskussionsvillig, engagerad, naiv.

Tätt sittande

Kännetecken: Nära näsan.

Karaktärsdrag: Koncentrerad, noggrann. Ibland trångsynt.

 

Stora

Kännetecken: Mest framträdande draget i ansiktet.

Karaktärsdrag: Öppen, snäll, vidsynt, variationsrik, kreativ.

 

Små

Karaktärsdrag: Karaktärsdjup, koncentrerad, fokuserad.

 

Läppar tillhörande Hulya avsar


Fyllig mun

Kännetecken: Lätt att slappna av. Skämtsam. Ibland lat.

 

Bred mun

Karaktärsdrag: Mångsidig.

 

Liten mun

Kännetecken: Inåtvänd, viljestark, oberoende, charmig, enstöringstendens.

 

Tunna läppar

Karaktärsdrag: Ansvar, hårt arbete, allvar.

 

Större underläpp

Karaktärsdrag: Avspänd, belåten, sensuell och attraktiv.

 

Tydlig amorbåge

Karaktärsdrag: Driftig.

 

Större överläpp

Karaktärsdrag: Emotionell, sensuell, generös, fantasifull.

 

Näsan tillhör HertiginnnPlatt

Kännetecken: Bred sedd framifrån men platt sedd i profil.

Karaktärsdrag: Mångsidig, social, rolig, obeslutsam.

 

Liten och smal

Karaktärsdrag: Kontrollerad, blyg, försiktig.

 

Stor

Karaktärsdrag: Emotionella toppar och dalar. Driftig.

 

Bullig nästipp

Karaktärsdrag: Socialt engagerad.

Stor och smal

Kännetecken: Lång näsa med smal näsrygg.

Karaktärsdrag: Fokuserad på en sak i taget.

 

Knöl på näsan

Kännetecken: Stark, envis, generös, otålig.

 

Uppnäsa

Kännetecken: Liten näsa som pekar uppåt.

Karaktärsdrag: Generös, naiv, sorglös, rädd för engagemang.

 

Haka tillhör Hertiginnan


Smal

Karaktärsdrag: Utforskar olika vägar, kompromissvillig.

 

Bred och fyrkantig

Karaktärsdrag: Styrka, beslutsamhet.

 

Framträdande

Karaktärsdrag: Inflytande, fysiska aktiviteter, framgång.

 

Rundad

Karaktärsdrag: Balanserad, ansvarsfull, stark familjekänsla.

 

Lång

Karaktärsdrag: Känslomässigt ömtålig. Lätt att få vänner.


Hemtrevlig fik på Brantingstorg

fika med Kickan på Café Brantingstorg där det finns öppen spis.


Kickan jobbar på modebutik nära denna café.

 

 


Johan af Donner stjäl från röda korset och levde lyx

Han har en månadslön på 65 000 kr ändå ville människan stjäla ytterligare 7.7 miljoner kronor. Varför riskera så mycket när han redan har en bra lön? Varför ens ha en sådan hög lön från något som anses vara gott för samhället dvs röda korset. Folk är ju ute efter pengar hela tiden vare sig de gör något volontärt eller inte. Han har även försökt förskingra pengar från cancerfonden.

Jag är medlem i båda dessa organisationerna och de drar av pengar från mitt konto varje månad. Ska då sådana parasiter äta upp människors pengar?

Han hade ett fint efternamn också "af Donner" som låter ganska så påhittat låter mer som att "hörru donera så jag kan stjäla". Han är hertig av stulen donation vad efternamnet anger.

Han körde en Jaguar och skickade sin son till en internatskola bl.a för pengarna. Han har en dotter som heter som roar sig på kring Stureplan för stulna pengar.

Grymt jobbat av familjen.

 Så här bor han.

Människor man lär känna i dag kan vara ens framtida vänner

Jag skrev längre ner om en platsannons för vänner dvs "framtida vänner". Det tråkiga är människor man lär känna visar först sin svaga punkt och säger något nedlåtande åt varandra. Tänk om man kunde spara på sina nedlåtande ord och vänta och se vem det är man har framför sig. Man samlar då bara på sig ovänner i stället för att ha chansen att samla på sig framtida vänner. Människor ger varandra helt enkelt ingen chans för att bli framtida vänner och det tycker jag är skrämmande. Jag skulle inte våga säga hälften av de orden till en människa som jag har fått höra av vissa typer.

Denna period har jag tyvärr mött mycket inbillska människor men alla har de försvunnit tack och lov. Kanske har jag något att lära mig från inbillska människor. En inbillade sig att en kund var intresserad för att han tackade för något hon gav honom. Det är skrämmande om ett tack leder till inbillskhet. Sådana människor gör ju då inget annat än att kalkylerar ut vad män kanske tycker om dem?

En av dem som försvann såg ut som en mattant, men på det skulle hon vara inbillsk. En annan hade en stor manlig kropp men, på det vara inbillsk.

Nu håller en av mina vänner på att flytta. Tack och lov att du finns du är aldrig nedlåtande åt nya människor du lär känna. Starkt gjort av dig och tro inte att alla är som du.

Hur påverkar mitt svar ditt sätt att leva?

Många människor ställer frågor de egentligen inte har att göra med. Min fråga är egentligen hur mycket mitt svar kan påverka andra människor i deras liv. Ingenting i deras liv förändras så varför är det då så viktigt att få svar på alla sina frågor som påverkar bara mitt liv och aldrig deras?

Lager på lager av kläder

Jag har en klänning från Holmlunds och underkjol från Lindex. Jag köpte en kjol från märket chock som kliade och sticktes så mycket att jag inte orkade med den. Jag hade på mig den en dag och sedan blev Maria Arvidson kär i kjolen och fick den av mig.

När man står upp blir det som en riktig stor balklänning eller klänning med krinolin som från 1700-talet.

Till det har jag svart nagellack och skulle behöva ett par huggtänder också sedan är jag perfekt klädd för att bita ihjäl människor.

Om du är för tjock eller har gått upp i vikt så stängs du av datingsidorna

Finns det något värre än att lägga ut sig på en dajting lista som om man vore en vara som har blivit över och nu rear ut den? Om du skriver in dig på en sådan lista och sedan går upp i vikt så måste du ändra din vikt på listan annars stängs du av. För annars blir det som att köpa grisen i säcken.
Facebook är den nya marknadsföringsplatsen

Jag upptäckte denna vinstkälla för några månader sedan och nu läser jag om i tidningen att Företaget Folkes Livs har ökat sina intäckter med 17 % sedan de började marknadsföra sig på Facebook.

Folkets Livs ligger i Rackarberget där det bara bor studenter och de är ju den målgrupp som använder sig av Facebook. De gjorde en applikation i form av en julkalender. Detta gjorde att de i december hade dubblet så stor omsättning som förra året.

5:e från vänster ser ni min avatar.Ni kan hitta mig på facebook där jag heter Hertiginna Anne von Porat.
min mail annevonporat@live.se

Snart ska jag träffa några fans av min blogg

Det är flera tjejer som följer denna blogg varje dag till punkt och pricka. Jag har lovat dessa tjejer att jag ska ta ett glas vin med dem. Så fort jag har tid så ska vi träffas och jag kan avslöja att 2 av dem studerar juridik, en går läkarlinjen och några av dem är fädigutbildade.

Det är oftast akademiker som läser min blogg och detta glädjer mig väldigt mycket.En är i Göteborg så vi väntar på henne allihop.

Jag har även fått en väldigt gullig kommentar av en beundrare. Jag kallar dessa för mina största beundrare eftersom endast en besatthet kan få en människa och avsky idoler. Jag har alltid sagt detta och kommer alltid att säga detta. Om någon ger sig på mitt utseende så är mitt utseende ett hot mot personen. Om någon skulle ge sig på min utbildning så är min utbildning ett hot mot personen. Det finns inga andra tolkningar INGA!

måste börja me o säga att en tjockisen va fett ful.. likna en troll fan.. och för det andra skaffa dig ett liv fan.. lägger ut dig själv på nätet och försökt snygga till dig.. du e fuuul...

Nu känner jag mig genast som en tjock troll.

13 dagsafton i bilder hemma hos Hertiginnan

Jag skulle göra chokladpraliner och då tar man två tårtbottnar och smörjer in med tex aprikos marmelad.Sedan lägger man på nästa lager av tårtbotten och skär den i små fyrkanter. Dessa fyrkanter doppar man sedan i smält choklad och ställer i kylen så att det blir fastare grepp om chokladen.Detta är en del av efterrätterna som jag tänkte servera efter middagen. Middagen bestod av lammracks med charlottenlök som jag hade stoppat in i en ungspåse. En av gästerna lekte med sin dotter och kröp på golvet så råkade han titta in i ugnen och stannade up. Han hade aldrig sett en plastpåse i ugnen förut. Han tyckte att jag hade gräddat lammet för mycket.
Jag fick en väldigt stor kartong med bröstsocker av en av gästerna som jag fick ställa på en annan plats. Nedan ser ni en operatårta med mitt emblem på dvs H som står för Hertiginnan. Den var mycket godare än princesstårta som folk är mer vana vid.Så här ser en bordsservering ut hos Hertiginnan. Det var levande ljus med svart siden på bordet. Polkagrisarna står för 13 dagsafton.Alla tjejer fick sitta i köket efter middagen för att se två kanonfilmer. De filmer vi tittade på var "Inte utan min dotter" av Betty Mahmoody och Can´t by me love med Patrick Dempsey.

Vad innebär 13 dagsafton?
Det var den dagen de tre vise männen såg en stjärna lysa starkt och på så sätt visste att Jesus var född.

Både jag och mina gäster väljer att inte skriva ut deras namn för de vill inte ställas mot väggen av andra släktingar varför de inte blev bjudna. Jag handplockade mina gäster och tyvärr så fanns det inte plats för fler för hälften av oss fick sitta vid min rosa soffgrupp i köket.


Vad är en Cougars?

Det är unga välutbildade män som väljer att dejta mogna kvinnor som har bra självförtroende och är väldigt coola av sig. Man har frågat äldre kvinnor som Madonna och Demi More varför de väljer yngre män. De anser att äldre män är tråkiga och tar inte hand om sig själva och därför börjar blicka nedåt i åldrarna. Taylor Lautner som spelar Jacob Black i New moon säger att det är oftast mammorna till unga tjejerna som vill ha signerade underkläder av honom. Han har märkt att kvinnor dras till de män som har mest sex appeal.

Vad gör man då med en ung kille som kanske inte kan något om livet?
Svar: Man får ett utmärkt tillfälle att lära någon om livet för vad är bättre än en viril ung kille som är törstig på livet enligt Demi Moore. Varför söka efter intelligens när det är sex Demi är ute efter? Intelligens behövs när man svälter men en kvinna som inte svälter kan söka bättre.

 Demi Moore är en välbevarad kvinna så varför skulle hon titta åt Gubbar när hon kan få bättre?

Människor värderas först efter utseendet och 10 % efter vad de säger. Därför tittar Demi först på en mans utseende och 10 % på hans intelligens.

Hur gör man kärleksmagi?

Någon testade det här:
Runt midnatt ska du tända några ljus och se in i en spegel. Dessa rader sägs vara mycket gamla och är direkt tagna ur en bok;

"Kom älskade, kom, kom nu till mig, över floder, över hav, över berg, från fjärran eller nära, visa dig nu i min spegel."

Upprepa några gånger och avsluta med att trycka dina läppar mot spegeln.

ELLER

Tänd ett ljus med passande färg. Bränn en rökelse av ros eller annan blomma. Skriv din önskan så utförligt du kan. Titta in i lågan och tänk på din önskan i några minuter. Bränn sedan papperet i ljusets låga (tänk på att ha en liten bricka under ljuset). Se åter igen in i lågan och säg : Så ska det bli! (eller liknande) Tänd sedan ljuset varje kväll och sitt en stund och titta på ljuset. Och känn inom dig att det du önskar kommer att bli verkligt.

Hertiginnans egna ord
Kanske har ni svårt att ta till er dessa metoder då ni inte tror på dem. Dessa har fungerat väldigt bra för dem som har varit i en väldigt desperat situation. Uppsala flödar av människor som har hittat varandra via kärleksmagin då en av parterna har gjort detta. Det är lika många män som kvinnor som har trollbindit sin partner genom magi.

VARNING

1) Om du tänder en svart ljus så finner du en dominant kvinna och det är inte roligt.


2) Om du är en väldigt ung kille så sluta fantisera för helt plötsligt kommer du att få din kompis mamma på fall eftersom de fick denna kille i American pay. Han var så kär i sin kompis Stiflers mom.3) Fantisera inte om en populär kille får då åker du på stryk av andra tjejer.VANLIGASTE FANTASIER
Om du är man önskar du en kvinna som kan krypa som en patetisk amöba bara för din skull. Hon ska ge dig din post också fast krypande. Helst ska man gå på stan med en koppel runt hennes hals när hon kryper så klart.


Min släkt kan dansa och borde få vara med i let´s Dance

Robert och Emmelie fick tävla med varandra. Jag tyckte Robert var kanon men förlorade.Hur P som helst att par ska tävla med varandra. Jag själv vill inte lägga upp när jag dansar för jag ser verkligen ut som en amatör. Man ska öva på dessa steg innan man beslutar sig för att visa offentligheten.Deniz är en gudagåva på att dansa men förlorade mot Sabina. Deniz kan konsten att vicka på höfter.

När jag har dansat och övat vill jag att en berömmelse faller på sin plats innan jag lägger upp den. Det blir så tjatigt med en dansande Hertiginna därför avstod jag i år från dansen.

Nyårsfirandet med en Bina som spökar i bakgrunden

Sabina är ju frisör och vet hur man ska se ut i år hårmässigt. Hon kommer att skola om sig till förskolelärare på universitetsnivå fast på distans. Jag tycker att hon är otroligt duktig som tar detta på distans då det går åt mycket energi och självdisciplin till att studera.Vi får alltid höra hur lika vi är och barn är ju ärligast. När Lilla Baby Oliver såg Sabina trodde han att det var jag och ropade Tia Tia efter henne. Tia betyder faster och moster på spanska.


Jag stod och fotade mig själv och märkte inte förrän jag kom hem att Sabina hade ställt sig bredvid mig för att också få fastna på kort. Hon har alltid varit busig sedan hon var barn. Dessutom har hon en seriös min fast hon driver med mig är det inte iskallt gjort av henne?
Emmelies pojkvän David kom precis innan årsskiftet. Ni vet att David är den där killen som har bra smak eftersom han är kusin till systrarna Graaf. 


Katten Loppan firade också nyår med oss

 Kickan och Loppan

Varje gång familjen sitter en längre stund och tittar på tv brukar katten också vilja se vad folk ser på.

 

Vi hade samlats i vardagsrummet för att dricka champange och då hade Katten tagit min plats. Katten tror verkligen att hon är nåt och ingen reagerade på att en katt satt med dem. De räknar in katten som en i familjen och för dem är det naturligt att en katt kan ta ens plats och då får man sitta på en annan plats.Katten gillar att bli fotad så jag tog massa bilder och på denna var hon snyggast.I fablernas värld talar djuren.....

RSS 2.0