Mehrys 50 års kalas

Det var dukat för 50 gäster och jag var bland dem som kom först. Sådan är jag när det är någon jag känner väl då vill jag vara där först av alla.Nedan ser ni några barn som spelar för Mehry för hon hade beställt detta själv. Hon hade även beställt sång från en kvinna med mycket vackra ögon. Denna kvinna sjöng och vi alla blev lamslagna för hon sjöng så vackert.Detta är strax före maten för Superjuristens pappa höll på att grilla i trädgården det vi skFödelsedagsbarnet som var total omgjord så att man inte kände igen henne. Hon hade spenderat halva dagen hos Sirin och fått massa skönhetsbehandlingar.Det hade även Superjuristen gjort dvs varit på skönhetsalong och fönat håret rakt.

Om du ska fånga Superjuristens hjärta ska du ha pengar annars ring inte för hon kommer att slänga på luren för ditt öra. Hon själv är framgångsrik och vill verkligen inte veta av folk som kör en rutten bil eller ska snåla sig igenom livet. Hon tycker att bra ekonomi ger glans åt män.Nedan ser ni Andy som är tillsammans med Setareh som är dotter till Nahid Persson.


Den elektriska maskinen Radamir & matförgiftade Uppsalabor

Jag var på föreläsning i går kväll för Anna Åkerblom som lanserar maskinen Radamir. Denna maskin kan ordna 150 örter genom att man ställer in den. Vi fick prova den och vattnet som strukturerades var suveränt gott. Jag har aldrig druckit friskare vatten i mitt liv det var precis som källvatten.

Ni kan se att det står Radamir Universal bakom mig.

Innan vi kom till föreläsningen satt vi och åt mat på Littly Italy som är designad av Tavis bror Rod Norén.

Fatma tittade igenkännande på Tavi och frågade oss vem det var. Jag sa att han var en kändis som jag stoppade för att ta kort, men hon gick inte på det för hon kände honom väl. Ingen lurar Fatma.På Little Italy har de oftast samma buffé men den är god och man blir aldrig matförgiftad som man kan bli på andra ställen. Det finns ett ställe där maten liknar människan som äger stället. En gång i veckan matförgiftar de sina kunder för att de är så korkade. När jag ser samma maträtt på en vecka undviker jag att handla från dem. Ägaren är redan en mycket deppig människa och jag vet inte hur jag ska lägga fram att han är korkad och ingen bra affärsman.

Bara jag ser honom vill jag hänga mig själv och jag ser honom ofta så hängningen blir sig påmind varje dag. Vad borde jag göra för att de inte ska låta stället gå i konkurs? Ska jag prata med människan eller lämna in en anonym lapp? Jag är rädd att människan då begår självmord för det är så nära till att han gör det.

Jag ska tänka ut något för jag vill verkligen hjälpa personen på bästa tänkbara sätt.


Kan en maskin skapa alla världens örter?

Det ska jag i kväll försöka ta reda på. Jag ska i väg för ett möte om info med maskinen. Jag har svårt att lägga fram ord och mening i dess korrekta betydelse men ni lär förstå mig ändå.

Jag är en sökare och jag kommer att söka till mitt sista andetag över det som kan bota.

Qui sera sera som man säger på franska......

Kundkväll på Vivi och Victoria

Jag fick en inbjudan av Victoria som är innehavare av Vivi och Victoria som ligger på Vakasalgatan. Victoria har förut varit tillsammans med en känd svensk sångare strax innan han blev känd.

Det roliga med kundkvällar är att först föreläser man om varorna och bjuder på drinkar och massa smått att äta. Det var hos Victoria jag sydde upp en klänning som jag skulle ha i tv för Bloggawards. Jag köpte den av Victoria och de tog kontakt med sin skräddare för att sy upp den. De berättade att den skulle synas i tv men jag gjorde ingen tv framträdande och kommer troligen inte vara med i år heller trots nominering.Jag och Sandra fick ett varsin armband av Victoria som välkomsgåva till butiken. Nedan är Sandras hand och sedan är det min hand.Jag fick champange och drick och ingen sa till mig att champange har alkohol i sig. Jag trodde den skulle vara som champis eller trocadero. Jag mådde dåligt av den och kommer aldrig mer ta emot champange. Snacka om att inte ha koll på vad som är vad. Jag kan verkligen inget om alkohol.Jag köpte två korsetter och ett halsband och massa kläder. Det är inte lätt att vara Hertiginna för man måste ständigt visa sig med nytt annars tappar folk respekten för mig. Jag själv brukar inte vara villig att hälsa på folk som har samma kläder om och om igen som om de vore uteliggare. Nä skärpning folk och vårda er yttre lite mer innan ni försöker tränga er på mitt liv.Det finns BH för alla kvinnor och de brukar även anordna BH-skola som man kan anmäla sig till. Denna var gigantisk och Sandra tog kort på den.

Sedan gick vi hem till mig med presenter som Sandra och H hade köpt åt mig för de anser att jag är bekväm varelse som inte orkar köpa det nödvändiga för ett hem. Sandra hade även bakat sagolika och fantasifulla muffins åt mig. Vi tittade på filmen The ghost writer tillsammans medans kaninen femman satt på madrassen som Oliver sov på.Jag fick gratulationer från Linda Frode också ni vet hon som är kusin till en kändis och ansåg att jag var snyggast i släkten. Hon har plöjt igenom hela facebook och står fast vid att jag är snyggast.

Hysteriska människor

Jag mötte på en person som spelade glad, trevlig och en som inte brydde sig om vad folk sa och gjorde. Människan var hyper på ett sätt så för att ge intryck av att det inte fanns några som helst problem i människans liv. Människan påstod att vad än folk sa eller gjorde så var det deras problem. Människan själv hade minsann inga problem med sig själv.

Mitt i allt får människan kritik av en person. Den personen säger att om man inte bryr sig ett dugg om andra och hur de känner inför en så saknar man ödmjukhet.

Den trevliga människan blev galen. Jag såg hur människan började darra nervöst av ilska. Minsta lilla kritik mot människan tog fram den värsta sidan av människan.

Akta er för folk som påstår att de saknar problem och att de aldrig blir arga. Det är en djävlar anamma över dessa människor och när de blir förbannade så slår det hårt.

Jag kunde inget annat göra än att skratta när den trevliga människan tappade ansiktet av minsta lilla kritik.

Man känner igen hysteriska människor på att deras ögon vibrerar direkt när de blir arga.

Politik för hela dagen den 24:e augusti

Alla politiker kommer att komma till forumtorget i Uppsala mellan kl 17-18 det blir även musik och fika. De som kommer är följande:

Lars Ohly
Mona Sahlin
Maria Wetterstran
Peter Erikson

Jag har fått en inbjudan till Morgongåva av Kristdemokraterna för då ska nämligen Mats Odell och Anders Wall tala om entrepenörskap grunden för välfärden. Det kommer att bjudas på pizza och salladsbuffé. Även riksdagsledamoten Mikael Oscarsson kommer att vara på plats.Här ser ni Lars hur han blir förvandlad till något mer feminint.

Before
After

Medial kurs med Anna Åkerblom & Regina Mäki

Vi åt mat på en libanesisk restaurang och det var vegetarisk mat som Anna hade beställt till alla. Katarina Dagnan frågade servitören om maten och han sa att Anna får svara på frågorna. De verkar känna Anna så väl att de hänvisar kunderna direkt till henne.Den enda mannen på kursen är Anders som håller på med energi och healing kurser.Vi drack arabisk kaffe med kardemumma och sedan skulle alla spå varandra i kaffesumpen.

Katarina DagnanIngrid (Sandras mamma) och mediumet Regina MäkiRegina är också författare och skriver böcker. boken heter Tacka kroppenNågra bilder på AnnaHär målar vi upp en 6 kantfönster med hjälp av pekare och i kanten kan man blir friskare och yngre. Bakom Anna så är det en person som lägger tejp så att man kan se kantfönstret.Alla på kursen fick teckningar ritade av olika änglar. Endast jag fick en teckning som jungrfu Maria hade ritat åt mig. I den finns även ett budskap som är avsedd för mig. Nedan teckning är till Ingrid från ängeln Allan Farneth.

Vi alla åt lunch kl 13 på Eksätra Restaurang och BarVi mediterade och hade ande kontakt två gånger och varje gång var jag svårväckt. Detta har aldrig hänt mig förut att Anna eller Regina måste ropa Anne Anne innan jag kunde släppa kontakten med andarna från andra sidan. Ju mer medial man blir desto mindre kontroll har man över de bilder man får. Jag kan inte förstå vad det är som händer med mig när jag inte kan komma tillbaka till rummet utan är och flyger med andra.

En människa som går igenom mycket trauma har också lättare att arbeta inåt och lyssna på sig själv. Kanske har vissa saker varit svårare för mig än vad jag har vågat erkänna. Vad det än är som har hänt så har de fört mig närmare till andekontakt. Jag är tacksam över alla erfarenheterna som för mig närmare mitt mål.


checka in Anna Åkerblom när hon blir trancemedium till Kung Salomon

Anna kollar fysiska och eteriska ålder på oss allihopa för att se hur gammla våra kroppar är. Ibland är människor yngre än sin ålder och ibland äldre och detta beror på hur vi lever och hur andliga vi är. Studier visar att den som ser yngre ut än sin faktiska ålder även dör senare.

Anna blir angripen här av Kung Salomon som använder Annas kropp som en kanal för att tala till oss. Observera att Annas röst förändras och att hon säger till Kungen att nu får han inte störa henne.


I morgon lördag är mitt schema helt fullspäckad

Jag kommer att vara på kurs för Anna Åkerblom i morgon, men mot kvällen så kommer allt att hända. Jag är inbjuden till modevisning på Åsa O mode, sedan har tidningen Hanky bjudit in mig på både poolparty med vissa kända ansikten och tidningen mums som kommer ut med sin andra nummer har en speciell inbjudan för mediapersoner.

* Brunch på Stureplan
* Poolparty med Hanky
* Mediamingel med tidningen mums
* Lacoste modevisning och lunch

Ärade bloggläsare hur borde jag hinna göra allt detta samtidigt och ändå hinna blogga om allt? Detta är en ren omöjlig uppgift och jag måste verkligen anställa en assistent för att hinna med denna schema.

Jag vill hinna med Petter Wallenbergs kändistäta fest och ska se om jag hinner åka till Stockholm efter kursen.

Nedan ser ni en bild av PetterSkulle jag som Hertiginna vara portad på Stureplan när all inbjudan kretsar kring Stureplan. Folk har sökt på orden "Hertiginna portad på Stureplan" så ofta att den har fått ett eget sökmotor.

Nu för tiden söker folk mitt stjärntecken och jag är jungfru.

Sony Music Entertainment klagar på mina videoclip

Jag har så många besökare och alltid är det någon som gör en anmälan. Jag vet inte om det är någon besökare eller om det är Sony Music själva som har upptäckt att jag stjäl deras ideer och att de får lägre besökare pga av mig.

Nu måste jag in och redigera vissa youtube clip då det har kommit in massa klagomål från företaget.

Som det står i brädspelet Trivial Pursuit "there is no business like showbusiness"


I dag kommer en man till Uppsala bara för min skull. Jag hoppas allt går som jag har planerat för han har lovat att det kommer att gå bra. Han är utländsk och jobbar för Stureplan och jag tror de flesta känner till honom. Jag ska träffa honom innan jag jobbar och han kommer även komma till min arbetsplats.


Hertiginnan i 1700 tals peruk

I dag har jag blivit stylad av en duktig stylist som ville se mig i svart lockigt peruk från 1700 talet. Hon ville inte måla mina ögonbryn mörkare då hon ansåg att det skulle vara stor skillnad mellan min hårfärg och ögonbryn.

Jag hade blå mascara som inte riktigt gör sig synlig på bild. Mascaran är från Lumene och kostade 25 kr på KICKS och det ligger i en låda precis vid kassan. Den var faktiskt väldigt bra och jag brukar vara kräsen när det gäller mascaror.Hertiginnan utan peruken dvs innan jag blev stylad. Hårbandet är från Gina Tricot och kostar just nu 19 kr för den är totalt utgående.

Lager på lager av volanger

Det är 3 lager av volanger. En klänning, en kjol och en topp som har volanger längst ner. Man tar bara kläder med volanger och bygger på hur mycket volanger man vill ha.
I går fick jag besök av vännen Jiyan

Här sitter vi i personalrummet då jag har slutat att arbeta. Denna personalrum är perfekt ställe där jag brukar byta om och sminka mig i. När mina vänner kommer så sitter de alltid en stund med mig inne i detta rum. Det finns mycket sittplatser, kök och vardagsrum med massa modetidningar att läsa. Radion är alltid på i högsta volym när man kommer in.Vi tänkte först äta Sushi men sedan ändrade vi oss och köpte med oss mat hem och åt. Vi hade som vanligt väldigt mycket att diskutera om och jag hoppas jag inte är en av dem som tar hennes energi för hon är väldigt intelligent och ger för mycket energi av sig själv till andra.

Jag gjorde mirakelmetoden på henne och hoppas jag har utsatt mirakel hos henne. Inom 2 veckor ska hon ha förändrats med mina mirakelmetoder.

Mitt samarbete med Hennes & Mauritz

Jag får egentligen inte presentera deras nya katalog förrän i morgon den 19:e augusti, men jag kunde inte vänta längre så jag skriver om det i dag i stället.

Är man Hertiginna så är man och då får man ta del av modet långt före alla andra. Denna paket har nu legat i en vecka hos mig.

Kan ni förstå hur mycket jag kan shoppa på Hennes & Mauritz?Jag har fått hem ca 50 kataloger för att dela ut i min krets. I min krets finns alla sorters människor men en sak har de gemensamt att de alla anser att livet är en catwalk.

Det är så roligt att vara ambasadör åt H&M.

Det mest i höst är pilotjackor, denim och mycket stickat precis som ni ser på bilden.

omogen banan bäst mot din hy

Har ni någon gång ätit en omogen banan och kännt att det blir strävt i munnen som om du skulle kunna skala av huden i din mun och kan nästan också göra det? Det är för att den innehåller ett ämne som skalar bort men att det ämnet avtar allteftersom bananen mognar.

Riktig mogen bana kan ge migrän för dem som redan lider av migrän. Prova mosa en omogen banan i ansiktet och låt verka 30 minuter och sedan när ni tvättar av bananen kommer även det översta hudlagret att följa med. Täck även ögonen för det är den enda peeling man kan använda på ögonen utan att den torkar ut. Banan har ju fett som återfuktar huden samtidigt som den peelar av.

Säg mig är inte Hertiginnan den skarpaste kniven i lådan?


Filmen Orion med Johannes Brost "jokern"

Kolla in motoriken hos Johannes Brost när han slår sin son som inte sköter sig.Delar av filmen är inspelad i Uppsala.

Här nedan möter jag Johannes Bros och Jessica Zandén. Det gäller att vara påläst innan man börjar prata som en allvetare med folk. Jag har förmågan att läsa fel och då blir allt fel.Denna clip som jag har tagit finns på Orions Facegruppsida som regissören har gjort. De fick låna min clip.

Just nu ser jag inte ljuset i tunnelnÄven om jag skulle försöka gå igenom den mörka tunneln för att söka ljuset skulle ett tåg köra på mig när jag är framme. Exakt så känner jag mig just nu helt. Jag mår så fruktansvärd illaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blä.

Just nu ringde min egen privata skönhetsdoktor Maria Arvidson som i grundne är läkare och gynekolog. När hon ändå är här kan hon väl titta till mig lite grann tänkte jag.

Vi ska titta på en film som heter Secret diary som handlar om en lyx prostituerad kvinna spelad av Bille Piper en f.d sångerska. Vi ska även gå ut och äta mat på Rawanduz.


Klassisk opera Eruas me med Camilla Tulling

Nedan musik är från filmen före stormen och operasången heter Eruas me och sjöngs av Camilla Tulling.
Hoppas ni känner igen Hertiginnan i tecknad form som målades av en konstnär i Berlin förra året. Han stoppade mig och sa att så gärna ville teckna mitt vackra ansikte.

Den andra bilden ni ser är en magnet man har på bilar och den är jättestor ska ni veta.


En liten vett och etikett skola från Hertiginnan

Hur hälsar man på folk?

Den som står över ska alltid hälsa först på den person som står under. Tex en VD träfffar på en anställd då är det VD som hälsar eller går fram till sin anställd. Den anställda ska veta hut och inte börja vifta först på händer mm.

Jag hälsade idag inte på en person och personen själv kom ut och hälsade på mig. Det faller sig naturligt att om han är man, äldre eller chef över mig på något sätt så blir det oartigt att jag går fram, som om jag stod över personen. 

I vilken ordning presenterar man folk för varandra?

Man börjar alltid att anropa den lägre stående personens namn tex Detta är Kalle som jobbar på fabriken och Kalle detta är VD Lars. Den person som står högst, äldst, man mm är den person vars presentation tas sist. Då vet du om någon börjar med att presentera dig före någon annan så är du lika mycket värd som en loppa.Hur bör man bete sig bland människor?
Det räcker att man är sig själv och inte spelar någon man ändå inte är.  Mannen på bilder har tagit av sig masken men vågar ändå inte vända sig om till kvinnan och visa vem han är.

Hur unik blir en människa egentligen när de inte ens vågar vara sig själva.Hertiginnan är en riktig bonde

Jag hade verkligen inga rena kläder att ta på mig så jag fick ta vad jag hade. Det blev en salig blandning av olika färger och jag vet inte hur väl de passar ihop.Jag fick träffa Ärkeängeln Mikael i dag och han ville ge mig healing. Vi var 12 personer ute i Gammla Uppsala.
Jag har spelat in min kanin Femman som springer runt mig för det är min kjol ni ser på bilden.
Han är busig och gillar att leka kring mig.


I dag köpte jag en namnbricka till min kanin Femman

Jag var inne på Aken zoo och köpte en tandborste och en namnbricka till min kanin Femman. Jag brukar borsta hans tänder då och då så att de blir riktigt fina. Han har ju bara 4 tänder så de är inte svåra att hålla rent. Det finns tandkräm med jordgubbssmak och det gillar han.

Det ingick en liten pling klocka för att man ständigt skulle höra var kaninen höll hus. Det ringde och plingade hela tiden att jag blev tokig och tog av honom halsbandet igen. Den ska jag bara sätta på honom när vi går någonstans så folk vet vad han heter. Jag borde skriva mitt telefonnummer i fall han springer bort och går vilse.På baksidan står det princess och på framsidan står det Femman. Jag valde rosa även om han är en kille.Här ser ni Femman ligga på mina knä på rygg med sin nya halsband. Han ser ju ut som en nallebjörn.Kolla in hans blåa vackra ögon som jag föll för. Kärlek på fösta ögonkast. Jag har aldrig trott på kärlek om det inte är första ögonkastet. När det kommer till människor så skulle jag aldrig vilja veta av en människa som inte blir kär i första ögonkastet för jag tror att det är bara falskhet. Om man älskar en människa gör man det i den stund man möter människan/djuret mm.
Innan jag åkte till Arken Zoo var jag på Rawanduz på Brantingstorg och åt mat. Det fanns inte mycket folk för att Reagae Festivalen fortfarande var gå G.


Balsamspray från märket New york streets

Som alla vet så har Hertiginnan långt rött hår som lätt kan bli trassligt. Jag har därför varit på en frisörsalong för rådgivning av mitt hår och konsulterat. Jag ville endast köpa varan om jag fick prova den först. Halva dagen höll jag på att prova innan jag bestämde mig för varan.

Plåtburken är så fin som den bevaras i och det kostade 195 kr.Det kan låta somm om jag har provat 25 olika ostar för att köpa en liten ostbit till en råttfälla. 

Hertiginnan fick äran att skriva om den nya reagge tidningen som snart kommer ut

Jag pratade med Finn Stillerud (han till höger) Om hur dyr deras tidning var som kostade 99 kr om jag inte minns fel. Han berättade att det var dyrt att trycka. Det kan jag förstå men en kund kommer nog aldrig vilja att vara med och betala för att det är dyrt att trycka den.

Det kostar mer än det smakar i början och man måste nog själv investera pengar i det och räkna med att gå i back ca 1 år innan varan börjar ge sin vinst. Man ska satsa mycket på marknadsföring och är det enda sättet att komma ut i den kommersiella världen.

Tips från Hertiginnan till Finn Stillerud
1) Gör reklam i tidningar som ni tror skulle läsas av den grupp ni vill sälja till.
2) Reklam i radio fast lokala tex Uppsalas 98.9 tror jag inte ens kostar något
3) Ni borde tryckt mycket mer tidningar och sålt dem mycket billigare på festivalen, för då har ni fått in lite intäckter och att er reklam skulle bli slående stort.
4) Vid ingången borde ni hängt en stor plakat med er tidning.
5) När ni ändå är en tidning se till att det finns skvaller om kändisarna som sjunger reagge så att yngre generationer vill läsa den. Den ska inte vara ren fakta och Framsidan ska vara enklare så att det inte påminner om en fakta bok tex "Det bästa" tidningen är en sådan och läses inte av alla åldersgrupper.


 

Tidningen heter Reaggae galore magazine och detta är den första numret.


I dag ska jag på reagge festivalenJag gick förbi den i går och så ett par som höll varandra i handen . Mannen var riktigt lång och vältränad och hade på sig ett par korta thigta byxor. Jag, Sandra och barnen satt i bilen och jag visste inte om att Sandra hade öppnat fönstret på sin sida och det var på hennes sida mannen gick. Jag sjöng högt som fan och tydligt "varför går den där mannen omkring med en thigts och visar sin rumpa så öppet" Han vände sig om och såg verkligen inte glad ut.

Det såg verkligen hemskt ut för han var en vuxen man fast med barnkläder på sig.

Jag bad Sandra stanna bilen när vi närmade oss Studenterna där festivalen höll hus. Jag sa till Sandra att jag vill ställa en fråga till folk. Jag ropade på ett gäng och de kom mot bilen. Sedan sa jag "vet ni att den här tjejen känner arrangören av denna festival" Sandra dog och ångrade att hon dessförinnan hade skrytit sig varmt om att hon kände arrangören. Biljetterna kostar ca 650 kr per dag 1400 kr för alla dagar.

Jag kommer att befinna mig där innan jag jobbar och när jag har jobbat färdig.

Bilder som är tagna av Oliver mästerfotografen
Sandra och barnen mötte upp mig när jag slutade och vi hämtade mat från Pizzaria Ramboo.Ser jag och Sandra närvarande ut?Oliver tog även kort på sin kusin kaninen Femman


På måndag ska jag åka i väg med Inger på spökvandring & jag ska hjälpa till som insändare i olika tidningar

Jag ska plocka upp Inger nu på måndag för att vi ska åka i väg till ett område i Uppsala tillsammans med några andra människor.

På tisdag är det möte för Kristdemokraterna som jag inte kan närvara på men jag hoppas kunna hjälpa till efter bästa förmåga. Jag kan hjälpa partient med insändare till olika dagstidningar för det är vad jag är bäst på. Jag har skrivit till EU kandidaten Jonas Segersam och berättat vad jag kan hjälpa till mig. Det finns många fler alternativ man kan hjälpa till med för den som är arbetsvillig.

Mötet som jag inte kommer att närvara på hålls på:
18.30 Stadshuset

Samma möte kommer att äga rum på 21 augusti i samma sal Leche Salen på Stadshuset 18.30.Jag är även inbjuden på stor gillfest hos Riksdagsmannen Michael Oscarsson på en helg. Detta ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot grillningen.

Bilden ovan är tagen av mig då han fick sitta på sin plats i Riksdagen. Jag fick göra en rundvandring i Riksdagshuset tillsammans med Mikael som guide.

Reagge festivalen firar 10 år i helgen

I helgen vet säkert många att det är Reagge Festivalen i Uppsala. Det kommer då att ske många polis razzian ute för att fånga en och en annan pundare som tror att de måste vara hööööööööga för att känna musiken ända in i tandemaljen.

På lördag uppträder Mavado på scen. Grejen med Mavados musik är att skriva låtar som ett slag mot andra konkurrenter så det gäller att lyssna nog på vad som sägs och bua eller hurra som publik. Det gäller att ha publiken på sin sida mot alla odds. 


Hemma hos Linda Frode

Vi åt hemlagad Lasagne som Linda hade lagat. Sedan gick hon ut i trädgården och plockade grönsaker för att göra sallad. Det var den godaste jag ätit i mitt liv. En gris jag är så åt jag denna lasagne till frukost också tillsammans med självaste frukosten.

Vi gjorde regressionsterapi när barnen hade gått och lagt sig och klockan blev midnatt. Först satte jag in Linda i trance. Vi satt ute när jag satte Linda i trance och hon blev djupt avslappnad till ljudet av regndroppar mot taket. Det som kom fram är något som får stanna mellan oss. När jag bad henne öppna ögonen kunde hon inte se tydligt utan var så djupt i trance.


Sedan gjorde jag regressionsterapi på Sandra och hon hade mycket att berätta.

När vi var färdiga med regressionsterapi gick vi över till psykosymetri vilket innebär att man tar tag i en vara som tillhör en person och läser av den personens energi utan att ha mött personen som äger föremålet. Vi höll på hela kvällen och leta efter spöken och skrämmde upp varandra rejält.

Jag fick sova ensam i en barnkammare med tillhörande toalett då jag mår illa i tid och otid. Jag hade lite svårt att somna då jag fick för mig att någon låg under sängen.

Så fort jag vaknade sa lilla baby Oliver "Tia kom och ät lite bröd med oss". Tia betyder faster på spanska.Mimmi och jag körde Karoke men det var svårt för mig för de hade lagt in bindestreck och jag visste aldrig vilket ord de var tänkt att bildas till. Nog med att jag är ordblind så jag klarade det inte alls. Om jag ska sjunga karoke så ska jag kunna texten utantill och inte läsa med tillsammans med massa bindestreck som förstör flödet ännu mer.

Hunden Xavier är Lindas föräldrars hund. Deras villa var mycket större och de låg bredvid varandra.Sedan har vi den stora katten Luis som är grymt snäll men det märktes att han inte orkade med gäster utan ville direkt ut igen. Killen kom hem första gången för att få i sig lite käk men orkade inte med oss så han gick sin väg.

Nedan plockar Linda bort några fästingar med en pincett och bränner fästingarna direkt med tändare. Katten Luise är snäll och gjorde inte minsta motstånd.

Katten har klättrat upp på bänken för att öppna dörren och gå ut. Efter honom följde jag och Oliver och det är Oliver ni ser på sidan.Äntligen är Katt skrället ute i det fria.vi drack Rosévin hela kvällen med start vid eftermiddagen till lasagnen.

Sandra lånade min kamera och tog kort på Lindas hus i hopp om att fånga spöken på bild. Hon vågade inte titta på bilderna. Det fanns inga spöken på bilderna för först måste man be dem komma och kommunicera med dem. När man har gjort det ett tag kan man börja ta bilder. Detta är en övning jag ska ta nästa gång med tjejerna. Det finns mycket att lära sig när det kommer till det andliga och dessa två tjejer törstar efter lärdom och jag ska vara deras lärare.

Vi ska snart på spökvandring Jag, Mimmi, Sandra och Linda på en gammal Herrgård.

hur man penslar in växter med olivolja

Eftersom grillningen tog kål på folk så har jag hämtat mat från Rawanduz. Jag gick hem till Sandra och mötte Linda som hade sovit över hos henne. Vi åt mat ute i det gröna och efter maten kom Inger också. På tisdag ska jag och Sandra åka till Lindas spökhem och sova där i 2 dygn. Jag ska ta med mig OuiJa brädan och ställa anden i glaset några färska frågor.Jag och min brorsson Oliver som också är duktig på att posera. Han härmade alla mina poser. Både jag och Oliver var barfota och lekte i sandlådan tillsammans.Linda sov över hos Sandra

Jag fick plats i gungan och jag som trodde att jag inte skulle få plats.Sedan har vi min kanin Femman

 

Han är verkligen snäll och hoppar upp till mig varje kväll. Varje gång jag ställer mig upp är han mig i hälarna. Jag la in persilja i hans bur och han bar ut det en och en innan han åt upp det. Just nu är han på mitt vardagsrumsbord för han gillar att klättra högre och högre men är fortfarande för rädd för att undersöka de andra rummen. Han är kvar i vardagsrummet hela tiden.
The girls of Gillberska Huset

De flesta av gästerna har jobbat på det Gillberska Huset och alla har sin spökhistoria från detta hus som förut var ett barnhem. Jag funderar starkt på att höra med Sandra om inte jag kan få jobba där en gång i veckan. Jag söker faktiskt ett nytt jobb eller ska skola om mig.

Alla tjejer tog fram sina kameror samtidigt så helt plötsligt blev det massa blixtar denna vackra sommarafton. På bilden ser ni Therese och Sandra.Alla drack utom jag för jag har aldrig i mitt liv druckit och vet inte hur det känns att vara berusad. Jag känner inte heller att det är något jag går miste om.

Nedan ser ni allra sötaste Linda som följde med på mässan på Drabanten med mig för några månader sedan.
Jag och Sandra ska på tisdag åka till Linda för hon bor i ett spökhem som verkligen spökar. Jag ska ta ledigt på tisdag för att gästa hos Linda tillsammans med Sandra mina brorsbarn Mimmi och Oliver.Sandra och hennes kusin Emmelie som är en mycket skarp 20 åring. Av erfarenhet vet jag att folk med hennes ögon är skarpta och speciell om hon heter Emmelie.Jag själv kände mig inte alls snygg och berättade högt och tydligt för de tjejer som läser bloggen men inte mött mig tidigare att jag faktiskt brukar vara snyggare. Hela mitt ansikte och bröst är just nu täckt av världen finaste kvalité av finnar. Jag vågar inte visa mig och funderar på att sjukskriva mig och gå under jorden. Där fick jag för att jag skröt på om min hy. Där fick jag så jag teg. Helt osminkad också för att jag ändå skulle köpa smink och sminka mig.Här nedan börjar sminkförsäljningen vid midnatt. Jag köpte en puder som luktar rosor, 2 eyeliner (en rosa, en mingrön) och 2 nagellack och tillsammans kostade det 300 kr. Det var Sandras pappas (Clifton) bästa kompis fru som sålder varorna. Det lät som kusinens tandläkare har skaffat hund.Vi har blod i en påse utifall en vampyr eller något annat skulle dyka upp då det bara är tjejer på plats en midnatt. Det är Pia som håller upp blodplasmat.
I mitten ser ni Pia som är svägerska till min svägerska Sandra.Romantiska bilder på mig och Linda. Jag tror det finns gamla bilder på Linda i bloggen. Det finns även på Pia för ca 2 år sedan.Jag har aldrig haft det så roligt som jag hade det i går med bara tjejer. Alla umgick med alla och alla hade något trevlig spökhistoria att dela med sig. Jag och Sandra ska på spökvandring i det Gillberska huset.


RSS 2.0