Om du inte tror på spöken, kommer du inte att tro mig heller för jag lever med spöken dagligen.

 Här har jag lite blodröda läppar till lite löshår som är av en annan färg.

 Helt utan läppstift det ni ser är min tatuering som fortfarande sitter som berget. Det har gått bort lite vid mungiporna så jag måste göra om proceduren med smärta från en pistol av laser de skjuter mot munnen. Jag har mörkblå mascara på mig.

Den där pistolen skulle behövas för att sätta vissa människor fett på plats. Det finns människor som inte skräms av något. De är helt enkelt inte rädd för spöken och då finns det inget mer jag kan göra för att nå dessa människor på. Tror du inte på spöken så kommer du aldrig tro mig heller för jag lever dagligen med spöken.

Hertiginnan spelar piano med sina gris klovar till händer/tassar

Eftersom jag är en knubbsäl enligt mina besökare med feta grisfötter som jag tränger in i ett par tantskor så skulle jag vilja visa att jag ändå kan spela piano trots mina klovar.

Dagens intervjuare är Talin Ghadimi från NBV nykterhetsrörelsen


Jag har den längsta namnet på Facebook enligt en undersökning

Undersökningen är gjord av en facebook användare som heter Dennis Fredriksson.

Ut av Denniss 55 vänner är det:
Män: 51.2%
Kvinnor: 48.8%
Singel: 0%
Vanligaste namn: Anders (3)
Kortaste namn: Eva
Längsta namn: Hertiginnan Anne
Yngst: 16 år
äldst: 45 år
Genomsnittlig ålder: 27 år
Vanligaste stjärntecken: Lejonet
Flest vägg meddelande: 449 (Nichole Lagercrantz)
Flest vägg uppslag: (Karl Kronlund)
Längsta film lista: Caroline Lefvenhjelm
Längsta musik lista: Rikard Zetterquist
Längsta tv lista: Caroline Lefvenhjelm
Längsta citat på listan: Sarah Landmine


Min kanin Honey gammla clipTjockisen är Stumpan som aldrig skulle orka bygga bo eller annat verksamhet. Tjockisen väntade alltid på att Honey som är flitig ska jobba så att hon sedan kan gå och sätta sig i det bo Honey hade byggt upp. Man ser ju på deras kroppsstorlek vem som är mest ateltisk av sig.Närmar man sig tjockisen så ställer hon sig upp för att hon vill att man ger hennen något gott.


Kaninen Honey på sjukhus då hon hade för låg kroppstemratur. Detta fick tjockisen Stumpan att sätta sig på henne för att hon skulle bli varm. Kaniner använder sina instinkter att när någon är kall värmer de varandra.

 

Det enda aktivitet Stumpan var sysselsatt med var att tvätta sig själv ren. Hon var alltid den snyggaste av dem alla.Detta är hermelin kaninen Älvan när hon fick böld i kinden. Jag lämnade henne till en familj som vägrade ta henne till vetrinären därav blev hon så sjuk. Jag ångrade mig varje dag att jag hade lämnat bort henne till en familj som vanvårdade henne.Detta är inne på Arken och i bakgrunden här ni en riktig papegoja som gick en i nerverna. Tänk att ha en sådan papegoja och sedan resten av sitt liv vara ytlig just för att papegojor för vidare det man säger direkt. Det är en fågelsort våra kurder definitivt bör ha hemma för att prata mindre och duga till mer.

Hunden ni ser är ägarens hund som så gärna ville sitta i mitt knä. Tjejen framför mig är Linnéa en väninna från Gottsunda.


Pianisten Deyhim spelar sången oro

Han sa att den heter oro men jag har letat efter den på youtube utan att lyckas. Känner någon annan igen denna sång och vet vad den heter? Alla satt framför honom när han spelade dvs i publiken medan jag satt på fönsterräcket för att kunna spela in honom.

Han är från iranska delen av Azerbadjan.

Denna sång älskar jag och jag hoppas att jag kan fortsätta älska den. Jag kan lätt tappa intresse för film, musik och fester om jag accosierar dem med människor jag inte gillar. Det finns vissa filmer jag inte ens vill se pga av människor jag inte gillar påminner mig om filmen.
Han spelar inne på Wijk Slott i Balingsta utanför Uppsala.


Sista inspelningen med min kanin HoneyJag har aldrig kunna läsa en bok eller en tidning i fred då hon hela tiden hoppade upp i mitt knä.

Jag vill tacka en speciell person som skickade musik till mig via facebook. Jag är inte bara lagd för musik just nu när min kanin just har gått bort. Typiskt att han skickar en sång som just heter det min kanin hette.

Till minnet av min kanin Honey

Min kanin föddes i en by utanför Uppsala den 23 april 2006. Jag åkte tillsammans med en kvinnlig släkting och hämtade henne. Hon hade en svart mamma, en vit bror och en grå bror. Jag valde henne för att det var den enda flickan. Skötaren sa att hon var aktiv och lite jobbig mot resten av sin familj. Första dagen jag hämtade henne tvättade jag henne för jag visste inte att kaniner tvättade sig själva. Sedan klippte jag bort framdelen på en strumpa och satte på henne den.

Hon var väldigt rädd för olika sorters djur som fågel, hund och katt men hon var inte rädd för människor. Hon irriterade sig på små barn och kunde gå bakom för att ta sats och buffa ner de barn som hälsade på. Hon knuffade ner en 2 årig kille hemma hos oss så att han grät. Hon ville inte ha söta konkurrenter i huset så svartsjuk var hon. Hon var extra svartsjuk på kvinnliga kaniner.

I dag vilade hon in för hon var redan sjuk när jag tog henne till SLU för undersökning. Hon skulle heller inte klara av en operation eftersom pälsen var redan dålig så indikerade det att hon inte mådde bra alls.


Att aldrig tappa ansiktet

Många människor tror att de slipper kritik om de själva talar direkt om vilka fel de har. En svensk stå upp komiker talade direkt om för publiken att han var kort. Han var inte kort kanske lite kortare en medellängd, men inte så att man tänkte på det. Han kanske trodde att om han själv direkt skulle erkänna sina brister skulle folk inte trycka på den punkten eftersom den nu var synlig. Det lät som om han var misstänkt för mord och var tvungen att erkänna mordet. Antingen är man mördare eller så är man icke mördare. Man kan inte tro att alla ska se på varandra med likadana ögon.

Jag har blivit kallad knubbsäl och miss piggy flera gånger. Borde jag börja prata till en publik genom att först skämta om min vikt? Tänk om jag är nöjd med min vikt? Jag skulle dö om jag inte hade min byst och vill inte bli av med den ett gram. Jag vill tvärtom gå och fylla på lite mer kring bysten med en metod som heter Macroline.

 Visa aldrig ditt rätta ansikte för folk de är inte värda det. Eller lägg inte ner energi på att visa ditt rätta ansikte. Den som är intelligent ser dig ändå och den som inte har intelligens är ändå inget att hänga i julgranen.

Säg mig är vi inte lika jag och miss piggy?

 

Projekt prinsessaJag såg världens pinsammaste och löjligaste Disney film i går som heter Projekt Prinsessa. Jag har som regel att titta på alla filmer som handlar om prinsessor och se alla dokumentärer kring ämnet också. Denna film sög hårt. Alla tjejer tävlade om att bli vald till just prinsessa. Man kunde se elaka typer som gick över lik för att bli prinsessor och ändå vann den som hade den godaste hjärtat.

 Bild: Projekt Prinsessa

Skådespelare:
Selena Gomez, Demi Lovato, Jamie Chung, Tom Verica.

Att vara på topp kan vara väldigt ensamt

Kanske har jag tjatat mycket om att vara lyckad och priset man betalar för det är ensamhet, men jag vill ändå att ni funderar över dessa ord jag levererar.
Tänk er att ni har en miljon kronor på banken. Om ni köper en Louis Vuitton väska så minskar era pengar. När ni väl går omkring med väskan skapar det avund hos människor. Vad de inte ser är att ni då har mindre pengar än dem om ni nu har en sådan dyr väska. Folk ser inte minus i kassan utan de ser bara den väska ni bär på. Folk ser aldrig det pris man betalar utan de ser bara varan ni har betalat för.

 Bild: Marica Eriksson

Det är mig ni ser ensam på scen. Jag har vant mig vid att vara ensam för ingen människa vill komma upp i min nivå trots att jag tillåter dem komma och sitta på min högra axel. Jesus sitter på Guds högra axel och detta gjorde den fallna ängeln Besibul väldigt arg och ledsen. Besibul är ett av djävulens namn. Han är en fallen ängel precis som många människor i min omgivning som jag ger chanser efter chanser. Folk saknar intelligens annars hade folk inte varit så elaka. Tänk om man vann något på elakhet då skulle jag klappa till en människa varje dag och tala om för dem hur djävla fula de är. Man vinner inget på det för det är en enkel väg.

Jag vet varför jag är så lyckad och delar med mig nedan till er.

1)
Hälsa inte på folk som ni tror är elaka
2) Var alltid välklädd och sminkad för folk är trevligare mot folk som ser bra ut
3) Bli inte överlyckliga när någon ger er en komplimang för då tror människan att han är den första som säger det till dig eller att du aldrig brukar få komplimanger.
4) Skryt inte över dina meriter av beundrare för då tror folk att det händer dig så sällan därför pratar du om det
5) Lägg ut bilder på dig om du ser bra ut för en bild säger mer än tusen ord.
6) Jag behöver inte tala om vad jag är nöjd med hos mig själv eftersom bilderna talar sitt eget språk.

Jag är inbjuden på golf av sveriges främsta kändisar

Hej Hertiginnan af Uppsala du har väl inte glömt av Stockholms skönaste golftävling som 
går av stapeln imorgon?
Kl 15.00 drar konferencier Martin ”Miss Inga” Johansson igång den stora folkfesten som pågår till kl 19.00 
på Björklidens GolfKlubb i Bromma.
Med på morgondagens startlista står: extremskidåkaren Sverre Liljeqvist, skådespelerskan Helena Bergström och 
artisten Andreas Johnsson.

Miss Inga är han i mitten. Blondinbella känner väl alla igen?

Detta är Helen Bergström Sveriges bästa skådespelerska enligt mig

Bildbevis på att jag mötte Sivan Perwer 2009 i Solna Hallen

 bild: Erol AltunVi klassa båda som kändisar så båda är vi skygga för blixten från kamerorna. Vem var det som räknade på sina fem fingrar om att vilka som träffade Sivan Perwer.

Jag älskar att drömma

Jag är en drömmande människa som inte alltid är närvarande i tragedier som alla andra människor kan vara. När en människa försöker väcka mig från min dröm så har jag väldigt svårt att förlåta personen. Jag blir påmind om varför jag inte gillar människan varje gång jag ser människan. Har jag en gång känt mig besviken på en människa så försvinner aldrig känslan hos mig. Jag har väldigt svårt att förlåta människor som gör mig illa när jag aldrig har gjort dem något. När man väl ger igen så minns inte förövaren att det var han/hon som startade allt från början.

Om man inte ger igen tror folk att det är okej att bete sig illa. Om man ger igen så ser de inte varför man ger igen, de tror bara att jag är en elak person.

Jag har aldrig behovet att kasta första stenen på någon människa. Jag har det inte i mig att samla på stenar för att kasta. Men när jag rycker undan mattan på folk går ingen säker för jag kan konsten att rycka smärtfritt.


Om jag nu lever i min egen lilla drömvärld varför ska det komma fram demoner till mig och väcka mig. Varför ska folk jämföra sig med mig eller varför ska vuxna människor jämföra mig med andra människor? Dog folk om de kunde låta mig få leva mitt liv i fred? Kan jag rå över att folk är mer engagerade i mitt liv än i sina egna? En människa som planerar att såra en eller jämföra mig med andra är ju för engagerad i mig och mitt liv. Om folk kunde lägga ned den energin till att skapa sig ett eget liv skulle vi få en bättre värld att leva i.

Nu har jag träffat mediumet på auroafotograferingenMan fick lägga sin hand på en platta samtidigt som man blev fotograferad. Fotografen bad mig ge en Hollywood smile vilket jag givetvis gjorde.


Sedan tolkades färgerna och min är ju lila som står för medialitet. Mediumet sa att jag var en sällsynt vara och att under hennes sittningar hade hon mött en tjej till som hade mina energier. Hon sa att jag inte alltid var så medveten om vad som händer utanför min egen värld. Att jag inte släpper någon människa in på mitt liv inte för att jag inte litar på folk utan för att jag inte är medveten om att folk vill in.

Hon sa att jag stod på scen och att människor hela tiden såg på mig. Jag skapar mycket omkring mig som jag är helt omedveten om. Mycket svartsjuka och avund finns omkring mig som jag inte ens lägger märke till. Jag själv går och jämför mig med en mycket obetydelselös påhittad figur som inte ens existerar. Det sista hon sa gjorde mig väldigt ledsen. Den jag jämför mig med existerar visst fast i min egen verklighet. Jag kan bara inte bevisa att hon finns bara för att jag är den enda som kan se henne. Jag talar om min egen andliga guide som jag vill bli som. Till slut blir jag bara avundsjuk på att hon kan så mycket och att jag får klara mig själv.
 Jag på scenen efter fotograferingen. Jag gillar att stå på scen och enligt mediumet var jag ständigt i centrum utan att själv vara medveten om det. Folk trängs och stångas för att synas medan jag är sorten som bara är och ändå syns. Det är liksom en viss karisma jag har omkring mig som gör mig untouchable, den omutbara.

Nedan ser ni Carita Stenbeck som föreläste för oss och den som gav mig mediumskapet var Nicole en mycket duktig och ung flicka från Stockholm.Att falla är inte att misslyckas

Det är hur man reser sig efter ett fall som visar hur lyckad eller misslyckad man är som person. Det går heller inte att jämföra sitt resande hur andra människor reser sig från samma problem. Människa är som svagast när det kommer till smärta.

Ibland sätter man saker i system och kan inte förstå hur systemet började. Att sedan försöka avvänja sig från sitt system är att tappa greppet om tiden.

Jag vill inte tappa greppet om tiden......

Jag är född med en gåva som jag fortfarande nekar därför söker jag alltid andlig kontakt. Jag vill lägga min gåva på någon annan för jag orkar inte med den. Jag vill inte utveckla den ändå utvecklas den av sig själv. Jag har inte valt att ha den ändå förföljer den mig. Jag vill inte att folk ska se den ändå är den väldigt synlig för den som har falköga. Varför bär jag på denna gåva? Det kallas i gåva i folkmun men när man bär den är det bara till besvär och är en förbannelse.

No I can´t se dead people, men jag ser levande saker

Värst är när man försöker sova och det kommer en liten figur som vill umgås med en. Figuren pratar och pratar tills man ger upp att vilja sova. Är då inte detta en förbannelse?

Aurafotografering i dag

När jag har slutat jobba ska jag försöka hinna gå och ta ett kort på min underbara aura. Vad det ska vara bra för vet jag inte men det kommer jag att få reda på när jag har lyssnat på föredraget.

Carita Stenbäck och aurafotokamera med tolkare

Föredrag om auran som är det energifält som omger oss levande varelser. Efteråt ges tillfälle att ta ett foto av din egen aura med en speciell aurafotokamera.. Fotot tolkas clairvoyant av EnergiFokus utbildade stab.

Vad säger auran?

Vad är aurafotografering:
En aurafotografering går ut på att en persons energier mäts via händerna. Händernas vibrationer tolkas av en dator och aurans färger fångas upp på ett polaroidfoto. Aurafärgerna visar det fysiska och känslomässiga tillståndet hos en person.

Så går det till: Jag får lägga mina händer på två handplattor samtidigt som jag fotograferas. Efteråt får jag ett polaroidfoto med min aura på.

Vad säger auran: Den röda färgen står för att man har ett rikt känsloliv, hade den varit för intensiv bör man tagga ner och sluta stressa. Det orange kan stå för både harmoni och depression, och det gula i min aura står för att man är öppensinnad, intellektuell, kreativ och konstnärlig. Det finns inslag av både vitt och guld i min aura vilket är ovanligt. Guld och vitt står för andlighet och gudomlighet.

Tips: man får tips på den partner man bör söka sig till. Ta med dig din partner i kväll så får vi se om ni är ämnade för varandra. Om inte bör du kasta ut honom och hans grejer så fort du kommer hem från föredraget.


Detta är ett dagis i MersinHögst upp finns en bild av Musse Pigg och huset hette Micke Mouse. Jag är ganska så osminkad på denna bild och lite kortare hår för detta var för ca 5 år sedan.
 I dag känner jag mig som den här strutsen. Ska jag försöka lösa problem eller bara vika undan och hoppas att det löser av sig självt?
Folk får för sig att jag är så mycket högre stående varelse än dem, men ibland känner jag mig som strutsen ovan. Jag är precis som alla andra och inte mer än någon annan. Om folk kunde se det skulle de inte bli så spända i min närvaro. Jag är trött på spända människor slappna bara av och var bara er själva. Spela inte inför mig. Spela i hollywood för där kan ni få betalt för mödan men jag kommer inte att betala er.

Phantom of the opera live i Uppsala

Jag kunde inte låta bli att filma när de sjöng The Phantom of the Opera live på Forumtorget i Uppsala när det var debatt mellan vissa partier. Det var barn också som sjöng efter denna duett. Jag bara älskade kvinnans röst.


Vem är Anna Anka?

Har jag missat något eftersom jag ser Anna Anka namnet överallt? En lyxfru om jag har förstått det rätt men vad mer finns hon till för? Hon är en svensk Hollywoodfru. Coolt efternamn skulle även passa mig att heta Anne von Anka så att det märks att jag är släkt med Joakim von Anka.

 Anna Anka med man?
 Joakim von Anka mer känd som farbror till Kalle Anka. Visste ni att han hade två systrar? De hette Matilda och Hortensia von Anka.

Trumpet trattkantareller svamp med fisk

 De är helt svarta och har mer smak än trattkantareller. Annars är de ganska lik både kantareller och trattkantareller.
Jag köpte fisken och svampen på Hambergs Fisk inne på Saluhallen för att sedan be de på FOFOS att tillaga den.


 Så här fint är det inne på FOFOS

Nu på lördag är det kulturnatten

Jag kommer att å SIU:s vägnar jobba på Kulturnatten på Konsert och Kongress. Det ska bli intressant för att radio kommer att sända hela verksamheten och de kommer då ha någon som är på station och någon som irrar omkring.

Jag skulle ha varit på en konstutställning i dag för den tjejen som designar smycken på Fashionista men jag hittade inte dit. Jag kommer att närvara på tisdag i stället på hennes utställning.Medan jag bloggar lyssnar jag på min egen röst som nyhetsankare på SIU och låtarna jag själv har valt till programmen är suveräna. Jag har bara så bra smak när det kommer till musik och klädkoder. Jag sänder kulturnyheter och kan meddela att i morgon kommer Ingela Grenängen & Fati Pakyari från Remedia juristfirma och berätta kring kvinnor och deras rättigheter.

SIU börjar komma ut i lokaltv i Uppsala

Det är första steget med lokal TV.
I dag fredag har SIUs en repprtage om radiosändning, ca 6 min mellan 18-24.
I varje timme finns 6 min till SIU.
Den kommer och sändas igen på söndag samma tid och kanske på lördag.
Nästa steg ska bli repportage om styrelse och alla radionsnädning.

Jag var sen så de kunde inte spela in mig men nästa gång så kommer ni som bor i Uppsala se mig allt oftare i lokaltv. Jag och vi på SIU tror att detta kan bli rikstäckande.

Veckans höjdare nedan beskriver saker från verkliga livet som hänt denna vecka

Vilka som döljer sig bakom händelserna kan jag inte avslöja.

Höjden av paranoia är att tro att jag med namnet Hertiginnan avslöjar min inkomst för hela världen.
Höjden av kärlek är att rista in en persons namn i sin kropp
Höjden av hat är att bränna bort den inristade namnet med cigaretter
Höjden av idioti är att bete sig som en tyrann mot sin egen chef första dagen
Höjden av att leva på andras ideer är att ta sin f.d frus affärssinne, pga av att affärssinnet lyser med sin frånvaro.
Höjden av att göra ner sig själv är att stöta på allt som rör sig.
Höjden av komplex är att kasta sten på sitt eget huvud i tron på att människan höjer sig själv.
 Hemligstämplad??????????

Vem fattas på denna bild?

 Här ser ni juristerna som driver juristfirman Remedia och läkaren som driver skönhetssalongen Ansiktskliniken.

Här diskuterar mina vänner Talin som är sjuk och inte finns med på denna bild. Varför den tjejen inte är med är en stor hemlighet. Jag ska be om lov av henne för att sedan kunna skriva om det.
Vi är alla oroliga för Talin och hoppas att det löser sig till i morgon för då ska vi ha middag hemma hos mig med alla tjejerna.

RSS 2.0