I kväll är det allhegonanatt då vi får besök från andra sidan

Roya berättade att Halloween kommer i från Skottland och Irland runt ca 1840 talet. Sedan hamnade traditionen i USA och nu är den numera verksam i Sverige också. Man bör i kväll besöka sina anhöriga och nära som har gått bort för annars kommer de och besöker dig i stället.Jag själv är bjuden på en fest i dag dock ingen Halloweenfest. Jag önskar er alla en riktig skrämmande kväll.

Den som söker den finner

När du söker så ska du agera som om du redan har funnit det du söker. Då blir din önskan universums lag. Börja inte dina profetior med att gnälla över att du aldrig kommer att få din önskan. Börja med att googla fram vackra bilder du gillar och som representerar dina vackra drömmar så ska du se att drömmen blir sann.

För evig är en saga...som är en sann saga...om du vill....Kan någon gissa varför jag anser att denna bild är en dröm? Jag önskar något stort och denna bild representerar mina drömmar men ni får ta bort ormen. Jag såg för sent att det fanns en orm med. Ormen bjuder kvinnorna på äpplet såsom Eva bjöd Adam på äpplet dvs kunskapens träd. Ät inte från kunskapens träd.

Att tycka synd om människor

Hur vet man när en människa tycker synd om en? Jo när en människa verkligen vill väl och nästan smörar mot dig, då vet du att personen tycker synd om dig.

Hur vet man då motsatsen dvs när en människa känner avund gentemot en? Jo när de dör om du märker att du verkar trivas med dig själv. Du får måste helt enkelt hålla en låg profil så att de inte känner sig hotade av dig. Tex så ska du låtsas som om du väger mer än vad du gör.

Tänk att behöva hålla en låg profil inför folk som påstår att de är dina vänner. Hur ensam känner man sig då?
 Detta skrev jag för länge sedan i min blogg när ämnet avund dök upp.

Den du väljer som din förebild visar din egen nivå

Alla har förebilder här i livet. Den du väljer som förebild visar den bild du vill ha av dig själv. Jag själv har en förebild som jag strävar efter. En person som jag skulle vilja bli som eller åtminstone komma närheten av. Har du en känd person som din förebild så visar det lite av din ytlighet. Har du en äldre person som din förebild visar att du har en positiv framtidssyn eftersom du själv blir äldre med tiden.

Det finns människor som har mig som sin förebild. Främst massa små tjejer som går i mina fotspår vilket glädjer deras föräldrar väldigt mycket. När jag talar om små tjejer menar jag omyndiga som är under 18 år.

Om ni nu väljer en förebild välja någon som har stolthet enligt er. Stoltheten att aldrig vilja komma åt någon som inte har gjort er något. Välj mig som en förebild men aldrig som ett hot då hamnar ni direkt under mig. Om ni väljer mig som förebild hamnar ni t.o.m över mig som människa. Svår matematik att räkna ut kanske, men så är det.

Ansiktskliniken för hela slanten

I går var jag på besök hos Maria Arvidson på ansiktskliniken för ett återbesök. Jag hinner inte spara en enda krona för allt går åt mitt utseende för vad vore bloggen utan mitt utseende?

Jag har fått veta att man kan fylla brösten med Juvederm för att få större bröst.
 Detta är Maria Arvidsons fot då jag har skrivit att hon tillhör mig på hennes fot. Hon är min egen skönhetsdoktor som jag gärna delar med mig till andra tjejer om de vill bli lika snygga som jag.

Jag hade nästan glömt bort min tid hos Maria så gick jag förbi en busshållsplats. Helt plötsligt såg jag en stor reklamplanch med Maria och fick bråttom till henne.


Förra året sålde man även tallrikar med Marias bilder på. Du kan även beställa dem på nätet.
 Här är Maria så lik Michelle Pfiffer. Detta är give away tallrikar man skulle kunna dela ut till alla läkare i Uppsala.Djävulen utnyttjar alltid dem vi älskar mest

För att djävulen ska kunna komma åt människan så går han alltid igenom de människor du älskar mest. Om du bestämmer dig för att följa Bibeln så kommer du först och främst få höra från dem du älskar att du är på fel väg. De använder då motiveringen att de är de som älskar dig och bryr sig om dig därför bör du lyssna på dem.

Alfa Genesis Första Moseboken 2:17
"men av kunskapens träd på ont och gott skall du icke äta ty när du äter därav, skall du döden dö."
Man talar om att ifrågesätta bibeln. Man ifrågesätter heller inte människor eller dömer dem på förhand. Alla har vi vår historia för att förstå måste du gå i andras skor.

Uppenbarelseboken 22:20 OMEGA
"Om någon tager bort något från de ord, ska stå i dessa prfetias bok, så Skall Gud taga i från honom hans del i livets träd och i den heliga staden, om vilka är skrivet i denna bok".

Man talar om att inte förändra bibeln såsom man inte ska försöka förändra människor. Om jag är en människa som trivs med något jag har så ska inte "djävulen" komma och ta bort det i från mig. 

Du är min....

...bara min och jag ger inte bort något av det jag har mot någon, du är en av dem jag inte ger bort till någon.
du är min välsignelse
den enda jag tror på
min största kärlek
Jag kallar dig för andras skyddsängel
för att de inte lever längre
du vet vem du är
du fick en filt av mig
där din uppgift här på jorden står
du är en skyddsängel
för de som kryper
du är en skyddsängel
för de som försöker stå upp
du är min skyddsängel
du är bara minDenna bild av en sårad ängel väcker mycket känslor. Detta är en bild av hur sammhället ser ut. Den gud älskar tar han fort för att omvandla till änglar. De änglar som står gud närmast är dem man hör minst om. Den ängel som står gud längst bort är den vi mest hör tala om, Djävulen. djävulen är så smart att han kan få er till att tro att han inte finns. Då utgår ni i från att era tankar tillhör er själva.

Hittade detta på Stil Robins blogg

Det är Jimmy Shoo skor som kommer till H&M 14 november. Jag ska verkligen bara ha dessa skor så fort de kommer till Uppsala. Då menar jag pumpsen och inte stövlarna.

Jag ska nu i väg och köpa en kjol från märket Playboy, men det är inte av latex om det är det ni tror.

När bara ytan räknas

En gift man därute någonstans ringde till sin bästa vän och gav honom tips och råd om äktenskapet. Hans ord löd följande:

"Om du nu ska hitta en partner, gå då bara efter hennes utseende för det finns inga andra skillnader på kvinnor för alla är lika dumma, korkade och jobbiga".

7 magiska ord du bör undvika

Siffran 7 är magisk tänk på ljusstakarna man har i fönstren på jullovet som alltid har 7 kandelbar. Missförstånd är en av de vanligaste källorna till konflikter. Dessa uppstår när vi är slarviga med orden.

Dessa ord bör du undvika för att minska konflikter och missförstånd.

1) INTE Du ska inte tala om vad du inte vill av människor. Du ska tala om vad du vill av människor. Ex "Jag vill att du levererar i tid nästa gång" i stället för "jag vill inte att du är försenad med en uppgift igen"

2) MEN När du sätter ihop två meningar med ett men kan du helt ta udden av den första meningen. Ex. Jag tycker att du har skrivit en bra artikel, men du bör korta av den nästa gång. I stället för ordet "men" kan du stoppa in ordet "och" så blir det effektfullare.

3) MAN Använd alltid jag i stället för man
4) ALDRIG/ALLTID
5) KANSKE speciellt när du talar i siffror
6) MÅSTE
7) FÖRSÖKA detta ord låter så lamt

Marie Antoinette butik tel 0730747698

Känner ni igen dessa killar på bilden?Det är min storebrorbror Halil ni ser längst bak till vänster. Sedan har vi Murat Kaplan Bulent Bilgic. Den killen längst till höger längst bak är jag osäker på vem det kan vara. kanske är det Rashid Umeflod?
Främre raden: Mustafa , Adanali Sulle, Neset Bilgic och sist men inte minst Denniz.

Hur spår man i kaffesump?

Du bör dricka espresso utan mjölk eller turkisk kaffe. När du har druckit ur ska du vända på koppen och lägga den i kaffefatet. När det har kallnat vänder du på steken igen. Sedan ska du försöka se symboler eller tecken i sumpen som är kvar. Om du har svårt att tyda mönster tex att du ser något som ser ut som ett äpple så kan du läsa i en drömtydningsbok vad du just äpplet innebär.

 Ta helst en kopp med rund botten för då ser du tydligare.


Dessa saker ska vara bra vid PMS

Omega3 ska tydligen vara jättebra mot PMS men i sanningens namn så verkar inget vara bra. Man är labil veckan före och det finns inga botemedel för det än.Jag har skrivit några bra ord på min vattenflaska med vit penna. Ord som jag vet ska ske och kommer att ske dvs mina önskningar. Varje gång jag dricker vatten från min flaska så går orden in i mig och detta innebär att drömmen kommer att slås in. Jag har skrivit bara första bokstäverna på vissa grejer som jag önskar och nu har jag glömmt vad dessa stod för.

Jag går efter attraktionslagen för er som har läst boken The secret, vet vad jag talar om.

Foki vann Blog Awards 2009

Jag kunde inte närvara på denna Blog Award som sändes på tv400. Ett stort grattis till bloggerskan som tog hem priset. Jag blev inbjuden ganska tidigt tackade ja, för att sedan ångra det. Jag hade sytt upp klänning och putsat mina skor men kunde ändå inte närvara.

Det hade tydligen blivit ganska stelt enligt andra bloggvänner som var inbjudna. Det finns att läsa om det i nästa veckas Veckorevyn.

Hertiginnan dissar kläder á la gardiner

Kolla in dessa platt som har likadana detaljer som vissa gardiner har. Jag hittade dem på Hennes & Mauritz

 Kolla in armarna med hängande trådar precis som på en gardin.

 Detta är en kjol som ser ut som en bård man har ovanför gardinerna.

Nästa gång kan de göra kläder som ser ut som kogödsel. Det känns som om de fick in gardinmaterial som hade gått i konkurs som H & M gjorde om till kläder.

I dag ska jag vara i radiostudion men först...

Ska jag för andra gången gå på laserbehandling för att få bort tatueringdjäveln jag har runt min mundjävel.

 

Jag har inte kunnat vara med i radio Uppland trots en inbjudan för jag var tvungen att vara på kvinnocaféet efter jobbet. De som skulle intervjuas bl.a jag hade tyvärr inte den tiden över. I dag ska jag även hämta mina skor från skomakaren för att de är putsade. Jag kommer inte att kunna närvara på Bloggaward som är nu på lördag den 17:e oktober. Jag har funderat länge över detta beslut och kommer inte att delta detta år. Anordnare för detta på Café Opera och jag har delade åsikter och därför ska jag inte närvara.


Vad de inte vet om Hertiginnan är att hon inte kan närvara bland katterna då hon själv är en hermelin bland katterna. Jag är och förblir Hertiginnan och ingen kan rubba min tron.

Klicka f�r att st�nga bilden Här är Maria med sin väninna Jeanette Sjöström som är ca 55 år gammal. Jag måste även träffa Maria för att fika och prata om hur det gick på utställningen som handlade om kvinnor och skönet. Det ser ut som 15 års skillnad mellan dessa tv kvinnorna.


Inredning för hela slanten

Jag är på jakt efter nya soffor. Jag hittade denna shäflong tror jag att sorten heter eller om det är en bidé eller kanske taburett soffa. Vad vet jag vad den heter för jag är ingen möbleförsäljare utan en bloggare. Det finns en person som skulle rätta mig direkt eftersom jag inte vet vad soffan på bilden heter. Det enda ämne jag kan mer än den här Besserweiser är det mediala och där känns det som om människan inte ens tror mig så då blir jag ändå utskrattad. Tänk att vara proffs i det andliga men det finns en nackdel med det. Det är att människor kanske inte alltid tar en på allvar.Sedan hittade jag denna bild i en tidning som heter Hus & Hem och gillade att man hade lagt upp flera tavlor bredvid varandra i olika storlekar och modeller. Det får vara färger som rosa, turkos och teracotta i bakgrunden. Tavlorna ska varannan färg vara samma färg som fonden. Då blir det riktigt snyggt enlig Hertiginnan.Vad är en Besserwisse?
är mannen som alltid får rätt, oavsett ämne, miljö och samtalspartner drar han alltid det längsta strået, oavsett om han vet vad han talar om eller ej. Ironisk och cynisk, kanske det, men ibland näpsar han också människor som väl förtjänar det.

Du kan också känna igen dem att de ställer dig en vanlig fråga. Dum som man är hittar man på ett svar, vilket visar sig enligt honom innehålla helt fel information.

Nä nu orkar jag inte längre

Den här dvärghamstern gick mig i nerverna som har egan idéer på hur man ska motionera. Kan inte hamstern bara göra som alla andra och springa i hjulet? Ett tag stod hjulet still och hamstern kämpade på för att få i gång den. Hamstern trodde att han var nåt för att han hade kommit på en egen metod för förbränning.

En fråga till Sabina Bergstedt (min brorsdotter)
Brukade din lilla marsvin göra på detta sätt eller är det bara denna som ska spela speciell?


Nyfärgad mörkt hår på denna bild

Nu har färgen gått ut väldigt mycket därför har jag lagt i en röd hårmask från L´Oeral. Denna klänning bar jag på en speciell tillställning fast jag hade då något extra på mig som jag inte riktigt kännde mig bekväm i.
Jag ska jobba i dag och nu ska jag lägga in mer rött i mitt hår.
För att dölja tatueringen har jag läppenna och läppstift och jag orkar inte ha smink jämt.


Mitt möte med skönhetsdoktorn skapade rubriker

 

Jag läste om Maria i tidningen Bride. Hon finns även med i en engelsk tidning då hon hade åsikter om Anna Ankas utseende. Hon berättar vad som skulle kunna göra Anna Anka snyggare med hjälp av skönhetsdoktorns metoder då hon gör både Juvederm och Botox på lyxiga hemmafruar.

 Min tatuering står kvar fast att jag har gjort laser en gång. De sa att jag fick vänta tills vita blodkropparna skulle ta upp den fragmenteringen som är kvar.


Video kvällen med mina brorsdöttrarDetta är Emmelie och Sabina som har videokväll hos sin faster. Det är så kul att min storebror fick barn så tidigt så att vi kan umgås som vänner. Det är inte stora skillnader mellan föräldrarna och barnen. Folk har t.o.m svårt att tro att de har så stora barn.

Båda har mina händer och Sabina är stöpt i samma form som mig. Hon har t.o.m mina pattar som ingen annan i denna släkt har.

Fick ett sms kl 02.30 i går natt av en höna som var vaken. Hönan kom och hälsa på mig när jag jobbar i stället.

Skönhetsdoktorn 007 med rätt att ge botox

Maria Arvidson skulle passa perfekt som bondbrud hon har det där lilla extra som gör henne otroligt kvinnlig.
Nedan ser ni en bild av Maria som bondbrud. Visst passar det?
För er som är slitna och behöver släta ut era rynkor så rekommenderar jag botox för det kommer att göra underverk. I väntrummet satt en tjej på ca 35 år gammal. När hon hade fått sin botox såg hon ut som en 20 åring. Jag kan inte skriva ut vem hon är då det är tystnadsplikt.

 Vackert par eller hur?

Nedan ser vi skönhetsdoktorn som modell för ett välkänt tidning.De från radio Uppland ville att jag skulle bjuda in Maria för en intervju och debatt. Maria om du läser här så kom till mig i morgon så går vi tillsammans till detta. De vill verkligen att just du kommer annars grillar de mig.


Vampyrernas kamp lagom till Halloween

De antas ha övernaturlig styrka, snabbhet, smidighet och intelligens, vara mycket vackra och vissa tros kunna dominera eller kontrollera människor. Jag är intelligent och vacker men jag vet inte om jag kan kontrollera människor.


Vampyrer känns igen på sin genomskinliga bleka hud, rött hår och huggtänder.

De ligger ofta i sina kistor på dagarna och sover för att jaga på kvällarna. Skulle jag som vampyr jaga skulle jag helst drick blod från kvinnor som har stor byst och lite lagom frodiga ha ha.

Om man nyligen har blivit biten av en vampyr så märks det vid halsen. Du kan se två små hål där tänderna har borrats igenom för att komma åt halspulsådern.

Solljus är direkt dödande för en vampyr. Jag själv tål inte solen så bra därför har jag misstänkt att jag kanske är en vampyr. Vampyrer lever för evigt och ser alltid likadana ut. Enlig Wikipedia så finns det vampyrer som plågas av att se sina icke odödliga vänner bli gamla och fula och till sist dö (Terry Pratchett kallade dessa "den sorts vampyrer som klagar över att behöva se coola ut och leva för evigt"). 
Härligt begravd i svart siden sedan kan folk leta med lykta och ljus överallt efter vampyrer för att komma åt dem. Det är en kista efter mina mått.

I filmen Twilight frågar tjejen vampyrkillen hur gammal han är. Han svarar att han är 17 år gammal. Hon frågar honom hur länge han har varit 17 år gammal och får till svar 300 år. Vad en kvinna önskar är en man som är mogen för sin ålder oavsett ålder.


Min dag hos Skönhetsdoktorn och dagens artist Martin Ekström

Jag har haft stora problem med min dator och har inte kunnat komma in på den förrän nu annars hade jag gjort mina inlägg mycket tidigare. Jag hade även korrigerat vissa fel tidigare om jag så kunde.Det här är Martin Ekström som har bjudit in mig och Roya för en festival och gala för Amnesty International där jag redan är medlem i. Han spelade in vissa låtar hos mig i dag på radio som kommer att sändas i morgon söndag kl 20.30 på 98.9 Megahach eller vad man nu säger.

 Denna CD fick SIU i gåva av Martin. De flesta artister brukar lämna sina CD skivor för framtida bruk. Han har även signerat denna.

 Mina vackra ögonfransar

I väntan på Maria på hennes klinik. Det fanns ett par andra personer som väntade på Maria när jag var inne på behandlingen. Det var människor som jag hade lejt till skönhetssalongen. De är folk som litar på mitt omdöme och därför lägger sig under Marias konstnärliga hand.Varför är folk så psykotiska när man möter dem? I dag mötte jag en ragata som verkade arg på mig fast jag inte ens känner människan. En människa får bara luft en gång nästa gång kommer människan att få kvävas i min närvaro. De vet inte om att de leker med ett lejon och inte med en kattunge.


Detta kan inte vara sant?

Nu finns ett nytt husdjur dvs microgrisar. De är så små att de får plats i en tekopp. Må du inte skaffa dig en sådan kelgris om du är grisätare. Det är som att skaffa sig en liten hund men springa och äta stora hundar. Ska ni skaffa er en sådan micro gris bör ni i varje fall sluta äta allt som har fläsk i sig för mänsklighetens skull.

kattens kompisar Grisarna får plats i en tekopp och trivs br Den här katten har fått hem två stycken grisar och de umgås dagligen. Läste i en annan blogg att katten vill ibland vara i fred men att grisarna följer efter henne hela tiden. Syns det inte på bilden att katten är lite avståndstagande medan grisarna vill närma sig?

På lördag ska rojalistföreningen till Örbyhus slott i Uppsala

10 Oktober Jag kommer troligen inte kunna följa med på Rojalistföreningens inbjudan till detta slott för visning och lunch. Jag ska då vara hos Roya för veckans radioinspelning i studion.

Varje gång de skriver om Hertiginnan på flashback blir det statistikrekord i bloggen.

12 Oktober är jag inbjuden till en debatt av Upplands radio. Mer om detta kommer jag att skriva om när vi närmar oss den dagen.

17 Oktober ska jag på blog Award som många har läst om i Veckorevyn. Ni kan se den senaste utgåvan av Veckorevyn. Det kommer att äga rum på Café Opera.

Senast nytt om Skönhetsdoktorn är att superbloggarna Kisse (som nu har gått om Blondinbella och blivit Sveriges största bloggare) och Gaybloggaren Amir har fixat läpparna. Jag presenterade Stil Robin för Maria skönhetsdoktorn och han i sin tur presenterade dessa för Maria.

Nu har jag hämtat min klänning för Blog Awards 2009 och på kvällen kommer ni att få se bilderna. Mina skor är inlämnade på Kvarnen för att putsas blanka för denna afton.
 Örbyhus slott som kommer att visas av Greve Gérard de Roquette-Buisson och grevinnan charlotte (född von Rosen). De skulle säkert bli glada att en Hertiginna som mig kommer på besök.

Kvinnocaféet dras till sig mer uppmärksamhet än någonsin

Snart ska Amnesty International ha en gala i Uppsala där bl.a Marin Ekström kommer att närvara. Jag och Roya ska vara med för att spela in händelsen i radio. Mer om detta berättar jag när det är på väg att ske. Nedan kan ni se Martin och Birgitta Ernstdotter sjunga.Jag finns med i clipet för att ge lite glans av min skönhet till höstmörkret som faller. När hösten kommer blir många människor deprimerade. Man bör när man är som gladast skriva ner varför man är så glad för att i mörka stunder läsa dessa och försöka få in samma stämmning. Tex om ni gillar mitt utseende ska ni se låtsas som om ni ser ut som mig. Alla kan inte se ut som en Hertiginna, men alla kan låtsas att de gör det.

 Visste ni att man kan mäta skönhet? Enligt ett program som Elizabeth Hurley och John Cleese sände så är det måtten på näsan, munnen och ögonen som är viktiga. Man lägger in ansiktet i en måttberäknare för att mäta avstånd.

 

10 sätt att synsas bäst genom kommunikation

1. Blogga
2. Twittra
(små bloggar)
3. Bjud in
Genom att vara ett inbjudande företag som förutsättningslöst bjuder in nya och gamla kunder att ta del av din verksamhet.
4. Prid Virals
Hur många gånger per dag tittar du på roliga klip på youtube? Visste du att många av dessa s.k "virals" är skickade direkt från stora företag som vill boosta sitt varumräke?
5. Samarbeta
6. Snygga till dig
Inte dig själv personligen med tex ditt visitkort
7. Go Gerilla
Tänk på att folk sympatiserar mer med David än med Goliat. Miljöpartient vann många väljare i EU-valet pga av spektakulära gerillastunts. De placerade bl.a en till hälften dränkt bil i en bassäng inne på Centralstationen i Stockholm för at tpoängera xäxthusproblematiken. Budksapet var eneklt: Det lilla kreativa partiet mot de stora trött. Vem vill du rösta på?
8. Sluta snacka
Det finns många konsumenter som tycker att reklam suger. Babelnivån har böjrat nå smärtsamma höjder. så lägg ner alla form av snack, reklam och kommunikation. gör något i stället. Agera! Om du säljer sportskor och vill nå unga människor, skicka då inte direktreklam med priserbjudande, byg hellre en skateramp eller basketplats och involvera dessutom dem i bygget.
9. Skaffa kompisar
Låt dina fans sncaka. enom att vara det tysta, hemlia företaget som levererar. kommer andra med största sannolikhet att snart börja prata om dig. Och andras ord väger tyngre än dina egna. Klädföretaget We är framgångssagan som böjrade med att de gav utvalda ambassadörer i målgruppen gratis och coola kläder. Gissa om ambassadörerna berättade för andra att de blivit utvalda?
10. Bidra
Det räcker inte längre att erbjuda en fantastisk produkt eller tjänst, för när konsumenten har betalat är ni kvitt. Båda har levererat. Vill man få lojala och återvändande kunder måste man bidra med något utöver sin produkt eller tjänst. Dyrpripar som tid, vänlighet och kunskap kan då komma väl till pass.

Gud ger mig gåvor

Jag mötte Gud och han frågade mig om jag kunde leverera en present vidare till min nästa. Jag tog emot den och levererade den till min nästa. Jag ställde samma fråga till min nästa, om personen kunde ge den vidare till sin nästa. Om hon inte klarar av det ska hon låta mig behålla den för att ge det till någon som kan leverera den.

Den tog gladeligen emot av någon som ville behålla den. Man behåller inte Guds gåvor man måste leverar dem till sin nästa.

Den vise förstår vad gåven innebär medan dåren fortsätter att leva sitt liv dåraktigt. Jag talar om ödmjukhet att inte utöva sin makt på andra även om man får makten att göra det. Att inte våga hamna i dårens makt för man vet aldrig vad dåren kan ta sig till.

Jag vill stryka under med rött för dårar som inte förstår
De tår du trampar på i dag kan vara sammankopplad med den röv du måste slicka i morgon.
 Passa dig för att bita människor. Du vet inte vilken makt den personen kanske har att knäcka dig. Alla människor har svaga punkter som vi inte vill att folk letar upp. Sluta leta och folk kommer inte leta efter dina. Jag har en falköga och ser direkt vad som smärtar hos folk därför har jag en talang att rycka undan mattan genialsik. Den som ger sig på jakt blir själv jagad.

Vet ni vad som är mest skrämmande med kommunism?

Att ingen människa kommer att bli uppskattad för vad personen har åstadkommit här i livet. Det kommer bli ungefär som att Lancome och Max Factor kostar lika mycket. Det är detsamma som löner för en akademiker och en icke akademiker. Vad man då säger till akademikern är att ingen bryr sig om den personen har klarat av 4-5 långa hektiska år av bara studier.

Det är lättare att jobba än att studera. Fråga mig som är dyslektiker som inte tror på sin läs och skrivförmåga. Jag har hoppat av många studier för att min kapacietet inte klarar det. Jag är verkligen imponerad över dem som klarar sig.


Min stora fråga:
Varför ser man på folk om de tillhör lite mer av den kommunistitska sidan? Lite mer avslappnad klädstil som om människan blir en bättre människa om de inte bryr sig hur de ser ut.
För att kunna få samma pris så måste Lancome gå ner 20 % på samtliga av sina varor.

Krismötet i Gottsunda med bl.a Pastor MatsJag är fortfarande ovan att bli filmad så jag börjar alltid att skratta så fort jag känner mig iakttagen. Jag fick springa till mötet efter jobbet. Från mötet fick jag springa till en omskärelsefest på kristallen. När jag skulle gå hem så var det någon trevlig person som hade hällt ut flera liter vatten på min jacka. Det var redan kallt ute så jag frös till is som tack för en hektisk dag.

 När jag kom höll SIU:s Ordförande Amil Sarsour tal. Amil är en mycket respektfull människa som vet vad han talar om. Jag såg Roya lite snabbt också och han få en stor kram av henne.
 Jag har förut skrivit om Pastor Mats innan kyrkovalet och bjöd in alla mina vänner från Facebook att gå med Mats-vänner som finns på facebook. Mats berättade att statistiken var förändrad tack vore min insats. Fortfarande har inte alla röster räknats men det är på god väg.

Jag blev även stoppad av Radio Uppland på vägen ut. De bjöd in mig på en debatt som kommer att följas av Radio Uppland. Jag kommer att uppdatera när det sker.

mitt besök i riksdagen

 Innan jag åkte till Riksdagen träffade jag Petra Karlå och vi kände igen varandra från bloggen och nätet. Jag var tvungen att putsa mina skor blanka så att jag inte skämde ut hela teamet från Uppsala. Jag promenerade dit i tofflor.

 Detta är precis utanför riksdagen där 349 ledamot samlas för att rösta ja eller nej. Vi ser ut mot vattnet i fönstret.

Statsministern bor i ett hur precis utanför Riksdagen som heter Sagerska Huset.
 Mikael Oscarsson satt på sin egen plats i riksdagen. Ni kan se hans namn nedan.


Nedan ser ni Mikael som står där ordförande och talmannen brukar stå. Kungafamiljen brukar också stå där när de öppnar riksdagen för konselj 4 ggr/år.


Här nedan visar Mikael något han kallade för kollekt. Jag tror att han menade att när det blir oavgjord röstning så tar man upp en röst ur lådan.
 
 Bild tagen av Petra Karlå.
 bild tagen av Roger FransonSanningen om hur jag och skönhetsdoktorn känner varandra

Någon som kallar sig Anna har vid några tillfällen ställt Maria Arvidson hur vi känner varandra. Maria är supervacker och jag föll för hennes skönhet. Jag sökte upp henne och bad henne opererar mig identisk med sig själv. Jag ville helt enkelt bli en klonad version av Maria. Jag måste också dementera vissa rykten om att jag och Maria har inget förhållande. Jag måste erkänna att jag har stött på henne några gånger men har fått nobben. Om jag stöter på henne igen eller tafsar på henne så ska hon fylla mitt öra med botox.

Maria började sitt arbete men det slutade med att min näsa hamnade strax under mitt vänstra öra. Det är precis så jag ser folk som opererar sina näsor.

Jag känner en tjej som jag ansåg såg bäst ut i hela släkten tills hon opererade näsan. Nu är hennes näsa strax under hennes vänstra öra.

Alla kurder opererar sina näsor och jag vet inte en enda som har blivit snyggare. Jag anser att det är supervackert med karaktäristiska näsor och skulle aldrig operera min.

Kan folk sluta skriva till mig att jag är rasisitisk. Hur kan jag bli rasist när jag är en blattebrud? Jag gillar inte blattar, iranier, kurder, araber mm jag gillar bara individer.


Jag ska hämta min klänning i morgon på Vivi & Viktoria som jag ska ha på Blog awards 2009 som veckorevyn har anordnat. Klänningen är specialsydd för just mina former men världens smalaste midja till de perfekta proportionerna en människa kan önska sig. AMEN

RSS 2.0