Vi fyra överglänser alla kvinnor i Uppsala, eller hur?

 Min innersta krets

Talin, jag, Skönhetsdoktorn Maria Arvidson och Superjuristen.


Vi har alla varit på behandling hos Maria Arvidson och gissa vem som har gjort vad med sin skönhet? Vi kom på oss själva hur snygga vi var och hur mycket glamour det är över oss, jämfört med resten av staden.

Vi är fyra tjejer som umgås tätt och vi är livsnjutare som inte ens gillar folk som gnäller.

EU kandidaten ardalan shekarabi på SIU:s möte lagom till valetHan är född 1978 och kommer i från Iran. Han var förut ordförande för SSU. Lyssna på honom han är verkligen pedagogisk. Det var flera riksdagsledamöter på mötet som var väldigt givande då flera gick igenom sina ideologier.

Ismail Robin var en överraskande gäst på Radio SIU i dag

Eftersom Armanc som var dagens gäst kände Ismail Robin så kom de tillsammans till studion. Medan Armanc intervjuades fick Robin sjunga för Hertiginnan. Han har skrivit texten själv och den är blandad kurdisk och svensk text. En kombination jag aldrig har mött på i mitt liv. Ni måste bara ge låten och honom en chans.


Videobloggning från radiostudion på SIUHär visar jag den studio jag jobbar som nyhetsrankare för. Nu blir det 12 veckors sommaruppehåll. Jag har äntligen lärt mig hur man videobloggar men det finns mer finesser jag vet att jag kan lära mig för att göra det hela effektivare. Jag är på väg att läsa upp kulturnyheterna.

Alla Talin Ghamidi känner befann sig på fashionista

Jag och Superjuristen var på Fashionista och kände oss som förrädare. Helt plöstligt så dyker Talins mamma, hennes väninna och systern Mariet upp också på Fahsionista. Vi alla lovade varandra att inte avslöja för Talin att vi hade sett varandra för 100 kr i var.

På det hela ber jag dem lägga undan en klänning åt Maria Arvidson. De hade tyvärr inte kvar den klänningen som Maria ville ha.

Förlåt Talin att dina närmaste förrådde dig i dag.

Se hela bilden Info om Talin:
Hon är innehavaren av modebutiken Rodeo som har de finaste märken du kan tänka dig. Det är hon som nu börjar sälja Italienska klockor som har fått grymt mycket kommentarer.

Hertiginnan har börjat videobloggaJag har inte spelat piano på hundra år därför kan det låta lite falsk när jag spelar men det ska bli bättring på det. Jag är en musikalisk geni i vanliga fall.

Madonnabehandlingen och Elvisbehandligen

Jag ska i väg till Ansiktskliniken för att göra Madonnabehandlingen för andra gången. För er män som bryr sig om er hy så får ni kalla detta för Elvisbehandlingen bara ni provar varan en gång. Man får synlig resultat meddetsamma därför blir det ett beroende för dem som börjar den. Fina linjer har försvunnit på flera kvinnor som har använt den. En kvinna som är 50 år gammal sa att hennes hy hade blivit 10 år yngre.

Jag gör denna behandling för att få fukt till min hy så att den kan producera mindre fett. Jag har inga synliga linjer men med behandlingen kommer jag aldrig få några heller. Jag är bara för snygg.

Snart kommer jag att börja videoblogga.
Bilder från i går kommer upp i kväll så fort den oansvarige har skickat mig bilderna.

Se hela bilden Denna stol ska jag lägga mig i nu.

Största medium skolan är samma skola som Harry Potter gick i dvs Hogwarts

Maria Therese föreläste på café mumrik om sitt besök på världens kändaste mediumskola. Det är samma skola som trollkarlarna på Harry Potter utbildade sina trollkonster på, som numera heter Arthur Findlay College . Maria Therese berättade om en tavla på en känd medium som hette Goran Higgins. Goran var arg på bilden men när man tittade en stund så såg han glad ut. Alla blev lika förvånade över bilden på honom.
 Arthur Findlay College

 Detta är mediumet Maria Therese Agerhill Bohman

 Hennes föreläsning var väldigt välbesökt och hon fick många nya kunder på köpet. Varenda kvinna i den här salen hade olika övernaturliga upplevelser de delade med sig av.

 Innan jag gick iväg till mumrik träffade jag på bloggaren Johannes von Apa, som också följer min blogg. Namnet på hans blogg avslöjar vems blogg det är han följer. Han är halvchilienare och halvsvensk.

Klänning från Vero Moda för 498 kr Holmlunds

På överdelen kan man ta av axelbanden så blir det en tubklänning annars en vanlig klänning. Den är av strech och väldigt varm och fodrad. 

 


Brölloppet mellan Sahindal & Coban

 Nilgun Sahindal kommer antaligen till Uppsala den 1 Juni till café Mumrik för att Evin Cetin ska komma för att diskutera bland andra kvinnliga EU kandidater.
  Metin Sahindal
 Seylan Marangoz dotter till Kalle på Kalles.

 Brudens föräldrar Arif och Hatice coban

Senaste gästen på affärspresentationen

 Den nya gästen var Havva som även sjunger. Ni kan höra hennes röst här. Jag har förut haft henne som gäst på mitt radioprogram. Flickan till höger är Fati "pudeln".

Sussie och Micke var inte med denna gång då Mickes ex sambo fyllde 50 år och de skulle fira henne. De visste inte om att vi skulle ha en gäst. Fati glömde säga det just för att hennes IQ är lika med en pudels IQ.

Hotellgäster på Fäboden

 
 Här ser ni Honey och Gusto på väg till Fäboden för att övernatta.


 Så här såg hotellrummet ut och jag ville att de skulle vistas inomhus. Gusto blev kvar på fäboden och Honey hämtade jag hem igen. Först ville jag lämna bort Honey också men de sa att hon var svår och vild att ta hand om. Jag lämnade henne och nästa dag gick jag tillbaka till fäboden för jag klarade inte av att lämna bort Honey. Det gjorde riktigt ont i mitt hjärta. Butiksägaren sa att hon visste att jag skulle komma tillbaka för att hämta Honey. Hon kunde se på mig att jag hade väldigt dåligt samvete över henne.

 Honey hade varit aggresiv och irriterad på alla utom en som jobbade där. De beskrev henne som besvärlig och dominant. De kunde inte tro att Honey hoppar upp till mig flera gånger per dag när hon är hemma. Nu är hon fri i hela huset för jag sätter inte kaniner i bur, utan hos mig är de fria.

Trälen har bara en önskan, att vara fria är mitt motto.

Förlåt för att jag avslöjade vinnaren för melodifestivalen

Jag fick insider information av kontakter som jobbar med Eurovisionsongcontest, då jag får mer och mer makt inom mediavärlden. Jag har fått samtal om att jag inte får skriva ut mer information.

Ni som finns på café mumrik kan också andas lugnt för mina chefer har sagt åt mig att inte skriva om offentliga personer som man talar om på våra möten.

Jag har har även blivid tillsagd via brev om Stulen barndom att jag inte får publicera vissa kommentarer som handlar om deras ekonomi.

Så gott folk är ni nöjda nu? Ni klämmer in mig i ett hörn där jag inte får skriva ut vad jag vill och ändå ska jag kallas för Uppsalas mäktigaste mediaprofil som har fått ännu mer makt via radio. Kul med makt om jag inte får utöva den.

I kväll gäller melodifestivalen 2009

Här nedan bjuder jag på Russia Anastasia Prihodko - Mamo - LIVE WINNER SONG - HQ som var den 16:e bidraget och vann över alla andra. De ville egentligen inte ha fler än 15 fast med konspiration kom denna låt med för att bli en vinnare. En av mina favoriter då hennes röst är otrolig ljuvlig.


En som jag tror är en klar vinnare är Alexander Rybak Norway Eurovision 2009 suverän röst och suverän fiolspelandet. Man brukar säga att Sverie är en suveränitet men jag tippar mer på att Norge är en suveränitet.

Författaren Anders Mathlein har hört av sig till mig

Han har skrivit boken "Ge igen" som jag har talat varmt om i bloggen. Det är via den boken jag har lärt mig att "pippa" folk som inte har skött sig enligt Hertiginnans regler.

Nu kommer hans serie av böcker ut som heter Besserwisser ut den 29 maj. Så här skrev han till min mail och förklarade innehållet:

Huvudpersonen är en man som alltid vet
bäst, även när han har fel. Vet du någon som inte känner en sådan?
Serien har så att säga inspirerat till böckerna Ge svar på tal och Ge
igen.

Se boken här, om du vill:

 Anders Mathlein kan ge svar på tal.

Sanningen bakom min resa till Berlin

Jag blev uttagen till "vem vill bli miljonär" i Tyskland. Det var en av medlemmarna som var tysktalande i rojalistiska föreningen som anmälde mig. De refererade till min blogg och bad om att tävlingen skulle hållas på engelska fast med tysk undertext.

Alla i tyskland känner till Günther Jauchs som är programledare för wer wird miljonär. Han var väldigt bra att samarbeta med då jag inte kände mig ett dugg nervös när det spelades in.

  

Hela måndag och tisdag spelades jag in. Jag fick bo på 4 stjärnigt Hotell och de hämtade mig från flygplatsen Tegel med taxi. De hade skrivit upp mitt namn på ett plakat för att jag skulle hitta spel teamet. När Gunter presenterade mig som Hertiginnan från Sweden skrattade hela publiken.

En rolig historia om paskkärringar

Jag känner 2 barn som var utklädda till paskkärringar. De är bada 12 ar gammla. En av dem är lite för stor i växten och är lite kraftig för att vara ett barn. När de ringde pa en dörr öppnades den av en man. Mannen började skratta da han trodde att ett av barnen var en vuxen person som ocksa var utklädd. Barnet som var lite för stor sa: Vad är det? Hon var inte glad över händelsen.

Vollbild anzeigen


Jag har lyckats ga ner i vikt i Berlin

Folk ska alltid försöka jämföra mig med andra kvinnor. Det har man gjort mot mig i hela mitt liv. Förstor inte folk att jag är nöjd med mig själv. Resultatet blir att jag bara ser hur falska människor är.

Jag kommer att straffas hela livet bara för att Gud skapade mig snäppets snyggare än andra kvinnor.
Det blir heller inte stopp po människor so jag vet inte vad botemedlet är. Det kommer komma en dag do inget kommer att beröra mig längre. Men just nu blir jag fortfarade besviken när människor ser mig som ett hot. Jag är inget hot jag är en helt vanlig tjej fast snäppet snyggare.

EU kandidaten Evin Cetin fanns också bland gästerna

Min kusin Ibrahim Halil och de övriga i hans stab hämtade mig och presenterade mig för Evin Cetins pappa. De ville sedan att jag skulle sitta med dem när Evin anlände tillsammans med sin partikamrat.

Jag och Evin fick tillsammans med en dövtolk gå upp på scen och presentera oss för 600 inbjudna gäster. Evin presenterade sig själv och vad hon hade för bakgrund. Jag berätta om Kvinnocaféet Mumrik där vi har bjudit in kvinnliga EU kandidater bl.a Evin Cetin från Socialdemokraterna den 1 Juni kl 18.00. Alla är välkomna män och kvinnor. Samma dag kommer jag även att göra en debatt med alla politiker i mitt radioprogram.

 Först presenterade Evin sig sedan fick jag mikrofonen. Jag trodde att den skulle fastna i halsen pa mig men jag klarade mig ganska bra.
 Detta är Nina som är lobbyist för Evin och samtidigt hennes högra hand.
 Ni ser Ali Sahindal, Evins pappa och Ibrahim Halil. Detta är strax innan EU kandidaten Evin anländer.

Evin har en förmaga att ta till sig människor pa ett mycket speciellt sätt. Hon fick träffa Fadime Sahindals mamma. Mamman började grata, när jag presenterade henne som Fadimes mamma. Evin tog det jättebra och var ett stöd för mamman. Evin sa till mamman: När du ser mig sa vill jag att du ser att Fadime är grunden för vart jag har kommit i dag. Det var väldigt fina ord hon sa till en sörjande mor.

Middagen hemma hos Selvi Sahindal

 Selvi trodde att jag och Midia hade lärt känna varandra genom henne. Hon visste inte om att vi har kännt varandra sedan vi var barn. Jag brukade följa med Midia när hon dansade balett på Ekbey danceakademy tillsammans med hennes väninna Mayada.
 
Hon hade lagat jättegod lasange och vi alla tre klagade på servicen hela tiden. Midia fick hämta coca-colan själv från kylskåpet, vilket gjorde att vi alla kännde oss illa behandlade. Vi alla tre hoppas på bättre service nästa gång.

Setareh Persson är en djup tjej som inte orkade höra min snyfthistoria

Setareh Persson är dotter till Nahid Persson som är en känd dokomentärfilmare i Sverige och i övriga Europa. Det var Nahid som gjorde dokumentären om ex Drottningen Farah Dibah.

Setareh är en djup tjej som hade mycket att berätta. Jag tänkte att det här är en tjej som förstår sig på känslor så jag satte i gång och berättade min snyftarhistoria. Mitt i min story så sommnade hon.
 Så här söt och fin såg hon ut när hon själv skulle prata av sig. Detta är i mitt kök.
 Så här engagerad var hon när jag var på G att prata av mig.

Jag ska jobba på en modebutik

I dag ska jag jobba på Rodeo mellan kl 17-19 för att Talin ska i väg på ett möte med en man som äger halva Uppsala. Denna man är en mycket respekterad person inom olika näringsliv. I dag har de möte med bl.a AP fastigheter över en stor middag, men jag kan inte tala om var. Han kommer i från samma land som jag. Jag är inte säker om jag ska jobba där i dag för det beror på om hennes sambo kan jobba eller inte.

 Detta är Talin Ghadimi.

Madonna behandlingen på Ansiktskliniken

Jag gjorde min första madonna behandling i går hos Maria Arvidson & Talin Ghadimi. Jag fick behandlingen av utbildade Talin. Man såg förändring meddetsamma för fukt tränger djupt in i huden.

 Här provar Talin maskinen först på min hand så att jag får känna hur den fungerar. Allt man hade slätades ut meddetsamma med sådan synlig resultat. Mörka ringar runt ögonen försvinner helt för att fukt och blodcirkulations sätter i gång huden.

Vi var 4 tjejer på Salongen och det fanns en hel buffé med fika. Vi började behandlingen kl 21.30 och avslutade vid midnatt då vi pratade mycket och fikade. Vi hade verkligen en härlig tjejkväll med i Uppsala City på den finaste skönhetssalongen.
 Här ser ni mig helt utan smink.

Nu har jag dubbat Talin Ghadimi till Dame Talin of Uppsala

  Talin har så naturliga drag med vackert klassiskt hår.

  Det är jag som har sattit upp hennes hår "bruduppsättning" och sminkat henne. Jag är väldigt konstnärlig lagd och är den som bara vet vad som är snyggt. Det tog mig ca 6 minuter att sätta upp håret så duktig är jag. En smart människa kommer på snabba lösningar.

I dag ska jag i väg till Maria Arvidson för att göra madonnabehandlingen och sedan på kvällen om jag hinner ska jag träffa ett gäng healare för att vi ska ge varandra healing. Kalla mig flummig, kalla mig vad ni vill men jag är en profet som har svar på allt om livet.

Hur orkar folk demonstrera 1 maj?

Fredrik Strömberg är en av många som städar i city. Så här ser centrum ut.

Jag sa ju att det bara skulle bli stökigt och smutsigt på Uppsalas gator bara för att folk ska supa. Vissa har ju komplex och skäms att sitta inne på sista april. Folk roar sig bara för att säga att de har roat sig.

I dag är det demonstrtion för 1 maj och flera politiker är då i Uppsala. Hur orkar folk? Själv ska jag gå och hyra videofilmer för att vara hemma och titta på dem. Tror ni jag är dum och springer på stan för demokrati när jag tycker att landet redan är demokratiskt. Det är som att skänka en slant till Kungen när han redan har det bra. Göra nytta borde folk göra på annat sätt om de nu vill ha god karma.

RSS 2.0