På Rodeo hittar ni Modeboken av Lotta Lewenhaupt

  Här håller Talin i boken Modeboken
  Denna klänning finns att köpa på Rodeo. Maria blev som besatt av den.
   Jag och Maria posar för kameran. Maria vet hur man strike a pose.
 Jag och dessa tre tjejer har ordnat modevisningen som sker i morgon. Mer om det kan ni läsa i detta inlägg.

Var du med och släckte lampan den 28 mars 2009

Mellan klockan 20.30-21.30 släckte bla Globen i Stockholm, Eiffeltronet i Paris och Uppsalahem sina lampor. Earth Hour 2009 är en världsomspännande manifestation för klimatet, i en timmer släcker miljontals människor sina lampor och förenas i tanke och handling, med jordens klimat i åtanke. Du kan gå in och se bilder av förra året nedsläckning på www.uppsalahem.se

Modedrottningen Margó Fallai Sjölunds dotter Maruschka skrämde slag på mig

Jag var inne i butien som just hette Maruschka och tittade på kläderna. Då kommer dottern fram till mig och talar med en manlig röst. Jag blev vettskrämd och verkligen hoppade till och höll på att ramla. Han/hon höll i mig när han såg hur rädd jag blev. Jag skyllde på att jag inte såg när han närmade sig fast jag blev rädd över att hon hade en manlig röst.

Vet någon om Maruschka är en man eller en kvinna?
Se hela bilden Margot Fallai med dottern Maruschka OBS den som talade till mig var nog Margot som står till vänster.

Utvärdering av drömmar - tankens kraft "the secret"

När du drömmer stämmer det alltid överens med de tankar du har tänkt. Eftersom var och en av dina drömmar faktiskt är din skapelse, är det alltså omöjligt att drömma något som du inte själv har skapat med dina tankar. Det faktum att det nu har manifesterats i ditt drömtillstånd betyder att du har ägnat det en betydande mängd tankar. Hur gör jag om jag drömmer någonting jag inte vill ha?

Man kan också jobba med healing och självhealing eftersom det är en förutsättning för att må bra och hälsan påverkar det vi attraherar. Det är endast när vi kan framkalla en känsla av lättnad som kropp och själ mår bra och läker sig från eventuella problem.

  

Ju mer du slår på trumman för något, (d.v.s. noterar, observerar, pratar om, tänker på)

desto mer aktiverar du det i din vibration.

Ju mer det är aktiverat i din vibration,

Desto mer matchar attraktionslagen upp dig med liknande saker.

  


Snart avslöjas Uppsalas mest stjärnspäckade showroom

 Det bjöds på sallad i olika former och blåbärspaj till efterrätt. Talin kommer snart att skicka ut inbjudan till detta showroom och ni som vill delta i detta måste anmäla er. Det kommer att lottas ut mycket fina priser och kvällen kommer att innehålla mycket glamour för vi är ett gäng tjejer som älskar glamour och lyx.  Ni kan anmäla er till annevonporat@live.se

 Här planeras showroom för fullt. De som sitter vid datorn är Talin Ghadimi och Maria Arvidson. Tjejen som står bredvid mig är Mariet en tjej som väntar barn. Hon mådde inte bra när hon kom men sedan fick hon rosiga kinder. Jag är ju medial och kan se till att folk som inte har blodsband med mig kan bli friska genom healing. Tyvärr så fungerar inte min healing på mina syskon och syskonbarn. Som sagt Profeten är inte känd i sin egen by.

Det är inte jag som ger healing utan jag brukar få kontakt med anhöriga till personen som ger healing och använder mig som en kanal. Det är lite svårt att förklara detta för folk som inte känner till livet efter döden. Jag kan ju allt om livet efter döden och har svar på det mesta

Föreläsning om kvinnans rättigheter inom juridik med Ingela Grenängen

Jag och Ingela har som tradition att hon spelar piano medan jag sjunger för alla kvinnor som har samlats för föreläsnigen. Hon spelade "vem vet" av Lisa Ekdal och jag sjöng för folket. Mina vänner Talin Ghadimi (innehavaren av modebutiken Rodeo) och Maria Arvidson (skönhetsdoktorn). Maria ska ha föreläsning för alla kvinnor på mumrik om vad de kan göra för sin skönhet.  Maria har fått så många anhängare bland oss som vill göra behandlingar hos henne. De andra skönhetsdoktorerna runt Uppsala har fått negativ kritik för sin girighet och de är oproffsiga. Undra på att alla dör för att få komma till Maria.

I dag ska jag göra min 4:e kemiska peeling. Min hy är så fet att det knappt känns när hon lägger på syra medan alla andra känner av att det kan stickas till lite i huden. Men min hy som redan är av porslin blir polerad i stället.

 Vår ordförande Roja.

Ha inte perfekt make-up, för då ser ni ut som transvestiter

Har ni tänkt på att de som har en perfekt make-up ser till slut ut som dragshowartister eller transvestiter. Jag brukar inte tänka så mycket på om mitt smink sitter perfekt om det kommer utanför så tar jag inte ens bort det. Tänk på att en vecka har sju dagar och det räcker med smink sex dagar.

Just nu på min önskelista: Gummistövlar kakhuset tävling dagens outfit
Något som skrämmer mig: Ormen i paradiset
En kille som borde banta: Dennism pga ätstörning
Ett parti som borde försvinna och dränka sig själva: Sverigedemokraterna
Man ska inte använda: marijuana
Vackraste ögon i Sverige: Linda Rosing
Man ska inte leka med: Sex eller bondage och mondiablo
Något min bror skulle kunna ta på sig: skinnbyxor eller latex

Newroz firandet i Solna

 Detta är Jakub Sahindal och Kalle. Jakub är en kille som läser väldigt många böcker och har väldigt mycket allmänbildning.
 Detta är Gökhan som såg ut som om någon hade tagit honom ur sängen och tvingat till festen. Han såg ledsen ut när han kom, men låtsas le lite för att se trevlig ut på bilden.
 Detta är min kusin Murat Karatas
 Jag med den kurdiska flaggan på mina axlar.

Jag upplevde att det var mycket politisk propaganda, eftersom Öcalan är i fängelset. Jag har varit på Newroz varje år sedan jag var barn. Jag har aldrig haft kontakt med något med Turkiet att göra och är så glad att jag är uppväxt i Sverige och på det sättet verkligen har sluppit turkisk mentalitet.  Turkiet är världens avskum och en skamfläck i Europa. Det som är typiskt turkar är att de har ingen verklighetsuppfattning pga av trångsyntheten.

Fler kända som var på plats:
Evin Cetin som smörade för folk i hopp om att de ska rösta fram henne i Eu valet. Hon kandiderar nämligen till det.
Martin Svensson som är gift med en kusin till mig som heter Sevda Karatas (lillasyster till Murats fru). Men han hade verkligen ingen glamour och flärd över sig. Det såg ut som om någon hade tvingat ut honom ur sängen också.

Visste ni att det fanns en blomma namngivet efter mig?

Jag är ju en riktig Hertiginna och därför finns det en blomma namngivet efter mig. Det finns dessutom en blomma som är namngiven efter Maria Arvidson (min skönhetsdoktor) också.
 Detta är en kruka med namnet Arvidson på.
 Här är blomman som har mitt namn. Ni förstår väl att namnet uppkom innan jag föddes för jag har inte patent på namnet Anne utan endast namnet Hertiginnan.
 Detta är Kickan och Maria som shoppar inredning till sina hem. I mitten ser ni den goodiebag vi fick från modevisningen av modebutiken fashionista. Marias hem är så vackert för den är verkligen inredd i Shabby chic.

Fest hos Uppsala Konstnärsklubb

 Jag och Ingela Grenängen framför ett konstverk av Teymor Zarré, en väldigt romantisk bild av oss två.
 Här sitter jag med Ingela och hennes dotter Florens som studerar till lärare på universitetet. Festens hölls på hans ataljé på Ekebybruk.

Rådhuset i Uppsala ska bli galleria

 På bilden ser ni Antikvarie Johan Dellbeck (t v) och projekteringsledare Lars Almqvist.

Uppsa styrdes under 250 år av denna byggnad.
Omvandlingen blir sannolikt den största i Rådhusets 350-åriga historia. På två våningsplan och i en inglasad tillbyggnad mot Påvel Snickares gränd inreds för modebutiker.

Fashionista butiken i Uppsala har fått celebert besök av en känd person

Kan ni gissa vem kändisen var som besökte Fashionista butiken? Så här skriver de i sin blogg:
 Vi har haft besök av kändisbloggaren H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N . Anne von Porat. Hon schoppade och blev god vän med Basino vår lilla butikshund, trevligt !! :-)

Modevisningen på Fashionista

 Jag och Maria Arvidson, min skönhetsdoktor jag inte kan vara utan. Hon hade jobbat och var allmänt hungrig så jag hämtade Max hamburagare till henne som hon fick äta i bilen.

 Bamsinnan och jag strax inna modevisningen. Hon själv jobbar med mode och såg vissa av sina egna kunder på plats.
 Denna klänning med underkjol till är så snygg. Jag tror att den var från märket Cream
 Detta är en kjol jag absolut måste ha. Jag hittar inte lappen jag antecknade alla märkesnamn på, så om någon trevlig vacker dam som är ägare av butiken kan skriva in rätt namn i kommentarsfältet vore jag som Hertiginna mycket tacksam.
Notering i efterhand: Kjolen kommer i från irländska Avoca.
 Bea hade de snyggaste benen jag sett i mitt liv samt så hade hon utstrålning. Jag gillade även denna underkjol hon bär. Det är så inne med underkjol som syns i vår och sommar.

Det var en lyckad kväll där det inte fanns plats för att ta emot flera intresserade till modevisningen. Jag är så tacksam till dessa tre tjejer som äger butiken Fashionista för en underbar kväll och för att jag blev inbjuden.

Som att träffa min kanin Stumpan på nytt

 Har ni sett på maken en sötare vovve? Så fort jag såg honom blev jag såld. Han var nästan blind pga av starr i ögat och haltade med sina bakben pga av artrit. Han är 13 år gammal så det är ingen ungdom precis. Han följde mig vart jag än gick och är den sötaste hund jag någonsin har mött.

Det är fotografen Marie Therese Karlberg som äger hunden.

Konst för en riktig prinsessa

 Maria Teresia är skaparen bakom dessa vackra motiv som är avsedd för en riktig prinsessa. Det är hennes man som designar möbler. Hennes man heter Alfred Jacub och de har företaget  MEET YOUR MAKER.


 

På besök i vackra hem i Sigtuna (Maria Arvidsons vänninor)

 
Tjej nr 1 är Karin Ruffenperyer som bor i detta hur i Sigtuna. Det var mörkt och kväll annars hade jag tagit kort på sjön utanför hennes hus. Henne hus var nyrenoverat i gick i samma stil som Ralhp Laurent med marint och vitt. Hon känner Unn Torell som är ansvarig för Pelle Huset i Uppsala, där jag var med och donerade pengar för att Pelle Huset skulle byggas.
Tjej nr 2 är Maria Teresia Yocoub Jacob som är gift med Alfred som designar möbler.
 Ser ni bordet i mitten? Maria Arvidson vill ha möbler i denna serie som görs av Alfred Jacub. Priserna vill jag inte skriva i bloggen för det är individuellt beroende på hur man vill ha det.

Min dag på Uppsala Garnison med finansmarknadsministern

Det var vårstämma för Kristdemokraterna och Jonas Segersam bjöd in mig.
 Jonas såg fram emot att få träffa mig live för han har då bara sett mig genom att följa bloggen. Han hade ansvar för ekonomin under denna dag.
 Man fick visa upp legitimation innan man fick köra in med sin bil. Strax utanför såg jag Jonas och jag kännde direkt igen honom då jag brukar följa hans blogg.
 finansmarknadsminister Mats Odell, Mikael Oscarsson som är riksdagsledamot för KD.
 Ella Bohlin toppkandidat på EP valsedeln för Kristendemokraterna hade snygga skor. Eftersom jag är modebloggare så vill jag givetvis ta kort på dem.
 Mikael Oscarsson som är riksdagsledamot fick jag ta bilder av när mötet var slut. När jag gick ut i media och berättade att jag var Kristdemokrat fick jag en mail av Jonas. Samma mail skickades till Mikael.

Det bjöds på smörgåstårta och till bords fick jag:
Martin Wisell arbetar som politiskt sakkunnig på Kristdemokraternas riksdagskansli.
Mikael Oscarsson Riksdagsledamot
Petra Oscarsson som är hudvårdskonsult inom Mary Kay och fru till Mikael. Jag blev chockad när Mikael presenterade henne som sin fru då ålderskillnaden såg enorm ut. Hon borde skylla sin ungdom på sina skönhetsprodukter från Mary Kay. Jag kommer att träffa henne nästa vecka för andra ärenden.
 Mikael och Petra Oscarsson
 Martin Wisell
  Gustav och Elisabeth von Essen. Elisabeth hade ont i tanden och fick citodon av mig för sin tandvärk. Tyvärr så hjälper endast citodon vid tandvärk alla andra värktabletter kan slänga sig i väggen.

Gustaf Fredrik Wilhelm von Essen, är en svensk friherre, politiker (kristdemokrat) samt kommunalråd i Uppsala kommun.

Innan det stora mötet med ministern på Garnison ska jag på skönhetsbehandling

Jag kommer att få kemisk peeling för 3:e gången och jag har köpt helt nytt smink som jag ska sminkas med. Allt detta pga av det stora mötet med ministern.

Jag och Maria Arvidson från Ansiktskliniken har som en tradition att fika tillsammans först. Tack vore bloggen är det flera som har hört av sig till mig personligen och vill veta mer om Arvidson.


Den som vill ta del av knepen måste besöka henne personligen. Obs kan ej ges via telefon heller.

  •  Så här ser mottagningen ut.

Butiken Fashionista effecct Uppsala AB

Butiken Fashionista drivs av tre tjejer Lotta Alfvén, Soraya Lundqvist och Eva Brännvall. Det var som att komma till Grönkulla när man steg in i butiken. För er som inte känner till Grönkulla jag kan påminna er om Anne of greengables (Anne på Grönkulla). Som barn älskade jag den filmen så mycket att mitt namn Anton byttes till Anne pga av den filmen.
 De har märken som Stills, Avoca, TiMo, Cream, Kaffe och Pirum. Butiken har även en egen blogg som heter Rosendalsgård.
  Detta är deras söta kök där man kan finna fynd.
 En av butiksinnehavarna var väldigt hjälpsam och jag fick göra hur jag ville bara jag fick bra bilder till bloggen. Hon hjälpte mig att flytta och möblera om så att jag kunde ta bra bilder. Denna klänning hon bär på bilden är designad av en som förut jobbade för J. Lindeberg, berättade hon.
 Den här söta vovven kom fram till mig och smekte sig mot mig som om han vore en katt. När jag först såg hunden förstod jag inte att det var en hund. Jag trodde att det var en pälsmössa som låg på golvet. Han hade en tjock mage som ni ser på bilden. Jag har aldrig lekt med en sötare hund än honom. Han vaktar butiken nåde den som försöker stjäla något.

Sista dagen för företagsmöten

Jag kommer snart att avslöja varför jag har haft så många företagsmöten de senaste veckorna. Alla de företag kommer även att bjudas in på en stor fest. Jag kommer att avslöja allt i april eller i maj, Festen kommer att anordnas när är färdigt och då ni kommer att få ta del av en blogg som kommer att bli ett välkän
Jag kommer att möta Katrin Kroon i dag då vi ska äta en businesslunch tillsammans.

Hur du upptäcker om en kille har tröttnat på dig

En tjej jag känner till flyttade in hos en kille samma dag som hon lärde känna honom. Hon pratade om honom som om de vore ett officiellt kungapar eller liknande. En vecka gick hon ut och in i hans förlädrars bostad, då de själva var utomlands. En riktigt tråkig dag när hon körde in nykeln för att gå in i lägenheten var dörren låst för han hade bytt lås. Hon ringde upp honom inför alla sina vänner för att visa hur hon sätter en man fett på plats. Det visade sig att han hade träffat en ny tjej som dessutom ropade på honom i bakgrunden.


Hur du märker att en kille skäms över dig.

Jag känner till en tjej som hälsade på en kille hon var kär i. Hon sov över hos honom och på morgonen ville han inte gå ut ur huset tillsammans med henne. Han ville att hon skulle gå ut först och sedan han. När de stod på lagom avstånd tog de farväl av varandra. Denna tjej förstod direkt att han skämdes över henne. Hon har själv återberättat denna historia och var lite smått irriterad av den här killen efteråt.

Frukostmöte med vi i stan dvs gräddan av Uppsala

Nu på morgonen ska jag på Frukostmöte på Clarion Hotell för vi i stan. Jag kommer att ha med mig gäster dit i dag bl.a Superjuristen, Katrine Kroon och Talin.
Flera företagare i Uppsala kommer att närvara bla UNT och UppsalaTidningen finns på plats.

Efter frukosten kommer vi alla tre att äta lunch. Jag ska även försöka boka in fashionista för ett affärsmöte.

Affärslunch på Il Gusto med ägaren Yones som bordskavaljer

 Här sitter jag med Lars och Katrin.
 Yones Nanavazadeh är inte bara ägare av Il Gusto utan äger även Dax, Cajsas kök, Panini, Oliv & mat och Rififi.

Han kom till Sverige 1984 från Mahabad i Iran. Han började sin karriär tillsammans med Marco och Johan Selander. Deras mamma är från Italien och pappan är svensk överste. Mamman skickade ett vykort till Pappan i Sverige och det är det vykortet man kan se på Panin än i dag som är målad av en konstnär. Det var dessa killar som hämtade kaffe drinkarna för första gången till Uppsala. Marco drev Fellini och Johan drev Doppingen. 

Så här får du människor att tala sanningen

Har ni tänkt på att när man ställer människor frågor så får man aldrig ett ärligt svar. Tex om jag frågar vad folk tyckte om en bok jag har skrivit så kommer de flesta att säga att den var bra skriven. Hur gör jag då för att ta reda på sanningen om vad de tycker om boken?

Man ställer frågan på detta sätt:
Vad borde jag göra för att göra boken ännu bättre?

Då kommer folk garanterat med sina synpunket och du får då en perfekt bok. Detta kan du tillämpa i alla lägen och inte bara när du skriver en bok.

Bra knep när människor ställer frågor du inte orkar svara på

Har ni tänkt på att folk kan ställa jobbiga frågor, som man inte orkar svara på. Bolla tillbaka frågan enligt följande:

Dåren: Varför tjänar du inga pengar fast din bror är rik
Du: Vad vill du ha för svar på det?
Dåren: Jag vet inte?
Du: Om du inte vet vilket svar du vill ha, hur ska jag då veta vad vill ha

Svart barocktopp från Sisters

  

Fia och flera besökare här på bloggen vill se mig i hästsvans. Så varsågoda här har ni Hertiginnan med hästsvans. Toppen är av barock stil och kostar 249 kr.

Matnyttig information om symbolförklaringar

D innbär att produkten innehåller animaliskt D-vitamin
B Produkten innehåller bivax E901
K Produkten innehåller det röda färgämnet karmin E120 (kochenillsköldlöss)
M Produkten kan innehålla spår av mjölk


Välj ekologisk kött tänk på hur grisen lider av dödsångest när de inte tillämpar ekologiska regler för hur de ska slakta stackaren. De hänger grisen uppochned ett tag innan grisen dödas. Medan grisen hänger där vet han om att han ska dö.


veckans hektiska schema för Hertiginnan

Tisdag:  Möte med olika företagare och detta är sista veckan för dessa typer av möten.
Onsdag:Frukostmöte på Hotell Clarion för företagarna i Uppsala dvs gräddan av Uppsala. Möte med olika företagare samt affärspresentation på kvällen
Torsdag: Är jag inbjuden av den Holländska amabassadören Mr Jan Edwad
Lördag: Kemisk Peeling hos Maria Arvidson som Talin supervarmt har rekommenderat mig. Många i stan har stor förtroende för Maria som läkare.

Studieförbundet har föreläsning om katter

Jag är med i föreningen samvetet för att höja katternas statsu i Uppsala. Som ni alla vet så var ju Pelle Svanslös en katt som var född i en av Uppsalas byar men flyttade in till centrala Uppsala.

I dag är det föreläsning på Studieförbundet just om denna förening. För er som har katter och bor i Uppsala kan jag rekommendera denna förläsning som är kl 14.00 på Portalgatan 2.

Hemma hos Marias Arvidsons vackra våning, såg jag en piga som levde på kring 1900 talets början.

Marias vardagsrum håller på att nyrenoveras. Här sitter vi båda i vardagsrummsfönstret som vetter ut mot filmstaden och slottet, som ni kan se i bakgrunden.

 

Marias våning var förut en bostad för pigor på 1800-1900 talet. Jag kände en lugn energi i hennes våning som om de pigor som bodde där hade en mycket god energi medan de levde. En av pigorna gick ut från klädkammaren och tittade mot oss snabbt och gick sin väg med en handduk i sin hand. Hon måste ha haft bråttom för någon ropade på henne. Jag vet inte om Maria kunde se denna piga som hade bråttom. Det var en kvinna på 60+ med grått hår i en knut i nacken med en vit pigamössa. Hon hade randig blåvit klänning under med en förkläde på.

Jag kommer precis i håg hur hon såg ut i ansiktet. Hon liknade någon jag hade sett förut.

Min väninnas bil har blivit vandaliserat, allt för att hon kör en Jaguar

 Framsidan av bilen har blivit förstörd av en jättestor sten, men det finns inga stora stenar i närheten av bilen. Hela motorhuvudet är intryckt.

Det finns en misstänkt person som kan har gjort detta. Som tur var är det inte min väninna som äger denna bil längre utan hon sålde den förra veckan. Den nya ägaren är en bekant person, som kommer att grilla den personen som har gjort detta. Ärendet komma att gå vidare till berörda myndigheter.

Den nya ägaren är en stamkund hos den "misstänkt brottslingen"  

Hälsning till brottsligen: Din patetiska onda människa och du ska kalla dig diplomat.

På kvällen ska jag på persisk fest & Riddarhuset

Var festen håller hus kan jag i förväg inte avslöja pga av att jag inte vill ha objudna Gevalia gäster omkring mig. Ni vet väl hur Gevalias reklam fungerar? När du får oväntad besök ska du bjuda på Gevalias kaffe.

Empan retar sig på att jag har bevis för hur det gick till när jag blev adlad. För er som undrar så är det inte i Riddarhuset jag befann mig i utan det var på ett kontor i finare delarna av Uppsala, där företagarna samlas i en sluten krets.

 Det här är bloggaren Elisabeth som inte kunde uttala sitt namn när hon var barn. Hon kallade sig för bessibus. Hon praktiserar på Åsa O Mode på Brantingstorg. Går 2:a året på stylist linjen, linnéskolan i uppsala. där får vi lära oss allt om smink, naglar, kläder färger o håruppsättningar o mkt mer.

Min dag på tidningen Relation

Jag träffade Anna Wikestedt som många verkar känna till. Jag har fått flera mail från olika företagare som avslutar sin mail med "hälsa Anna på Relation".

 Tidningen Relation fyller 10 år i år och detta har firats på Uppsala Slott. Det kostar 1000 kr per månad att vara med då får man vara med på relations dagar mm.

Rosita Eriksson är vittne till när jag dubbas till HKH Hertiginnan Anne von Porat af Uppland

 Rosita bjöd oss på kaffe och bullar inne på kontoret för Vi i Stan.
 Som ni ser står det H och U på svärdet som står för Hertiginnan af Uppland. Detta är en ritual för att bli dubbad och nu kan jag dubba andra. När man dubbar en man får han heta "sir" och en kvinna får heta "dame".
   
  

Jag var väldigt nervös för denna dag. Jag har två vittnen Rosita Eriksson och Katrine Kroon. Dubbansvarige var Superjuristen. Det gick bra och vittnena blev rörda till tårar. Jag ställer höga krav på folk jag ska dubba. Nästa vecka är jag inbjuden till den Holländska Konsolatet för att träffa den holländska ambassadören. Jag måste vara adlad innan jag träffar honom så att jag kan vara något drygare än honom själv.

Invigning av modebutiken Rodeo

Nu på lördag är jag inbjuden till invigningen av den nya lokalen i ST Persgallerian som Rodeo kommer att flytta till. Talin är alltid lika kreativ och jag ser verkligen fram emot invigningen.


Nu har jag lagt in Ansiktskliniken med Maria Arvidson under mina länkar längst till vänster i bloggen. Jag vet några av hennes konkurrenter som kommer att få ångest pga av det. De får helt enkelt skylla sig själva för att de har varit så generösa, INTE.

Möte med tidningen Relation & bloggnytt

Jag ska på frukostmöte på tidningen Relation för att se vad de har att erbjuda mig som bloggare. Senare på dagen kommer jag att träffa Rosita Eriksson(Vi i stan) tillsammans med min samarbetspartner. Vi kommer att planera kommande frukostmötet och personalfesten som snart kommer att ske.

Jag kommer även att diskutera PR och marknadsföring.
Det kommer bli en lång dag med flera företagsmöten.
OBS! jag jobbar inte på något café som Aje Philipsons släktingar på facebook påstår.

Gissa vem det är som har startat hatgruppen av mig på facebook?

 Linda El soudi, Heba El Soudi, Jehja El Soudi, Diana Af E (foton), Amira El Soudi
Ser ni vem som står längst till vänster? Det är Bathina Philipsson som är gift med Kungens bästa vän Aje Philipson. Den som har startat denna grupp är en av hennes systrar. Jag trodde de hade ett fungerande liv att allt man hörde om dem var påhitt, men de är ju värre än vad jag trodde.

Jag har ändrat på allt i bloggen som ni krävde att jag skulle ändra på, ändå fortsätter ni er häxjakt på mig. Jag är inte envis med att låta saker stå kvar bara för att få besökare. Mitt liv är intressant nog att jag inte behöver skylta med andras liv på bloggen. Ni själva kanske har kommit i skymundan och vill synas därför provocerar ni mig. Jag håller i varje fall en hög nivå när jag skriver men ert sätt att skriva är inte värdigt. Ni angriper mitt utseende vilket jag aldrig har gjort om någon av er.

Vet Kungen om att ni existerar?

Om inte Aje skämdes över er förut, så ger jag hundra på att han skäms nu. Gud människor vilket språk ni använder och varför svärta ner er systers namn så här mycket? Bathina vill vara stolta över er, tänk på det.

Hur tappar man förtroendet och upptäcker att en människa är en lögnare

Snyltare har ofta mycket snack och liten verkstad.

Ett ordspråk snyltare glömmer är att den som inte klarar av att uppoffra en fjäder för en höna, förlorar även sin fjäder i en dålig affär till slut utan att vinna en höna.


Tips på hur du marknadsför en vara

När man säljer en vara så behöver man aldrig framhäva de bra sidorna hos varan, för den bra sidan är ju inte svårsåld. Vad man egentligen ska göra är att ta fram de negativa sidorna och framhäva varför det blir positivt med just din vara.

I dag ska jag planera personalfesten för alla företagare i Uppsala

I april kommer värsta festen att äga rum för företagarna i Uppsala. Jag kommer bl.a att boka platser åt:
Ingela Grenängen som driver juristfirman Remedia
Talin ghadimi som driver modebutiken Rodeo
Fati Pakyari kollega med Ingela
Maria Arvidson som dirver skönhetssalongen Ansiktskliniken
Katrine Kroon som är PR ansvarig för denna blogg och arbetar med Borgarspelet.

Förutom dessa tjejer så kommer även folk från UNT, Uppsalatidningen, mäklare och många många fler i gräddan av Uppsala.

Är ni sugna på Aloe Vera?

 Sonja Svärling är min barndomsvän som är fristående återförsäljare av aloe vera tillsammans med sin kollega Monica Gustavsson. De brukar hålla till på väderkvarnsgatan 16.

Lina från New fallen leaf har länkat mig men vad hon menar i sitt inlägg har jag inte förstått poängen av?
Denna galning (blå hortension) har inte förstått att jag har patent på Hertiginnan, således kan hon inte kalla sig för det.
Empan lika galen som alltid. Kallade mig tant men kolla bilden nedan vitt hår och lite flint vad jag kan se.
 Mer vill jag inte säga förutom att hon måste leva livet långsammare annars finns inte mycket hår kvar av jäntan.

Detta visste du inte om skyltdockorna & catwalk

    Jag är idealet för hur en kvinna bör se ut. Glöm inte att jag har small i midjan och resten är storlek 38 det som en normal människa bör ha.

Detta visste ni inte om skyltdockor
I Spanien tar man bort trådsmala skyldockor för att inte förknippas med anorexia. BMI gränsen är 18 i Spanien vilket innebär att är man 175 cm lång måste man väga 56 kg. Hälsodepartementet i Spanien har träffat en överenskommelse med klädförsäljare som Zara och Mango. Gina Tricot i Sverige har börjat med storlek 38 på sina skyltdockor och de kläder de visar upp som provexemplar.

Här ser ni hela Team Hertiginna s.k hovleverantörer

 
1) Hertiginnans Hovläkare Maria Arvidson från Ansiktskliniken
2) Hertiginnans Jurist Fati Pakyari från Juristfirman Remedia
3) Hertiginnans PR ansvarig för bloggen, Katarina Kroon

Fati skulle egentligen ha gratis rådgivning på Stadsbiblioteket i Stenhagen men de har haft inbrott. Vad ville tjuvarna stjäla några ruttna böcker, eller?

Vi var på Aspentos och åt pizza.  

En släkting till mig blev kär i ett spöke

 Denna släkting hade drömt om ett vackert spöke och beslutade sig för att finna henne.

Han påstår att i sitt sökande hamnade han bland ett folklag och höll på att bli deras kung. Detta var ett folkslag som ingen människa kunde nå och var det någon som kunde nå dem gjorde man den personen till kung över folket. När en ny människa dyker upp hos folkslaget så dör den utländska människan som redan fanns bland dem. Han ville inte bli deras kung utan ville finna spöket. Spöket han blev kär i fanns i Kafkas bergen enligt detta folkslag.
 
Det blåste väldigt kallt Kafkas berget. Han hade drömt om att han skulle möta tre duvor när han kom upp på berget. Han skulle fånga den vackraste duvan för det var den spöke han blev kär i. Duvan förvandlades till det vackra spöke han drömde om. Han var tvungen att skydda spöket mot vargar, för det var spökets värsta fiende. Hon blev till slut mördad av en svart varg och han sörjde henne under hela sin livstid.

Ingen vet om det hela var en dröm eller inte, men han sörjer denna vackra spöke än i dag och blev aldrig kär i sitt liv igen.

Källa: Min morbror berättade denna historia för mig

I väntan på frisören

I dag ska jag ha ett företagsmöte på Clarion Hotell pga av min blogg. Det är jättemånga företag som står i kö för ett möte med mig. Jag kommer att möta 2 företagare över en middag. Jag kommer att träffa Katrine Kroon och Maria Arvidsson på kvällen.

Just nu väntar jag på att min frisör ska komma och fixa mitt hår som ser ut som en kvast. Frisören kommer kl 08.00 för annars hinner jag inte med mitt hektiska schema.

Jag ska i väg och träffa en jurist över lunchen.

Det kom en mail från Alex Schulman

Ni som klagar på att jag är blek, vad tycker ni om Alex Schulman som är rosa?
 Den här bilden skickade han till min mail och ville att jag skulle publicera och fråga tjejerna vad de anser om honom. Kom igen nu tjejer vad tycker ni om denna pudding.

RSS 2.0