Bakelseklänningar från Vero Moda


Det har blivit väldigt inne med Odd Molly stilen dvs väldigt bonnigt med mycket blommor och volanger till sommaren. Jag anser att båda dessa klänningarna påminner om Madicken klänningar från tidig 1900-talet.
 Detta är Madicken som i dag är vuxen.


Mitt besök hos min egen mentor

Jag har en mentor jag brukar besöka ca 2 ggr per år. Han vet att jag är rastlös och inte kan sitta still, därför får jag sitta hur jag vill när jag är hos honom. Här har jag klättrat upp i hans soffa och lyssnar på alla goda råd han har. En kvinna kan lätt bli kär i den man som är intelligent och kan vägleda henne i livet. Snart gifter jag mig med denna pensionär pga av att han är ödmjuk och den bästa mentor man kan hitta. Han bor självklart i Sigtuna som alla andra hot shot typerna.

Jag ska bara avslöja en sak med honom och det är att han heter Kempe i efternamn. Ni känner säkert till denna finansfamilj? Mer kan jag dessvärre inte avslöja i bloggen.

 


Män med god ekonomi har alltid lockat kvinnor som ser bättre ut än genomsnittet. Varför lockas kvinnor av män med makt och pengar? Jag tror inte att det är pengarna i sig utan det är hur man ser mannen. Är han rik och mäktig så ser man honom på ett helt annat sätt, än en man som kanske bor i ett vanligt hyreshus. Med detta beskriver jag inte hur jag tänker utan hur en lyckosökare tänker.


Passar jag i denna klänning från SALT

Det som är tråkigt att de säljer ca 99 liknande kläder inom Vero Moda som säljs på SALT och HOLMLUNDS i Uppsala och övriga delar av landet. Det är inte så roligt att prova kläder när de finns massupplagor av dem. På Rodeo vet man att det inte finns många upplagor av den klänningen man själv har valt ut. Det som jag har lagt märke till är att märket Mini Market har en speciell sorts modell de går efter. Man ser att ett tyg har använts i flera olika klänningar. Så fort jag ser en klänning på avstånd kan jag urskilja om den är från Mini market pga av deras bestämda stuk på kläderna.

Detta märke borde förbjudas då den är enbart reklam för Marlboro Classics.


Camilla "Kvasten" och Mona blir intervjuade & nedan ser ni dagens betjänt åt Hertiginnan


Nedan berättar Kvasten om den dagen då hon för första gången erkände för mig att hon var en kvast. Det var när jag skulle köpa julklappar till alla barn i Uppsala, som sedan aktionerades bort. Flera personer som känner mig fick alltså mina julklappar fick jag sedan höra. UNT var då där och tog bilder på mina presenter och på Rosita Eriksson som har hand om Vi i Stan i Uppsala.

 

Nedan ser ni Bamsinnan som hade 45 minuters lunch så vi fick skynda att fynda på Görans Kök i Kristallen. Efter Kristallen åkte jag till Kista Gallerian och bilder från det får ni ta del av på kvällen.


Maria Arvidson talar ut om vad hon tycker om Hertiginnan

Ni kan även se Superjuristen ligga och fnittra i mitt kök.

Hertiginnan bär empire stilEmpire stil kallar man klänningar med skärning precis under bysten. Man bör helst ha en stor byst för denna klänning annars kan man se löjlig ut. I värsta fall kan man se ut som en liten pojke som klär ut sig till en kvinna. För er som inte har en stor byst så måste ni framhäva något annat i stället för att inte se patetiska ut.

Hertiginnan tipsar er om var ni inte ska starta affärsverksamheter

I dag hoppas jag att jag ska kunna åka till Kista Gallerian
Det finns alltid nya butiker när man kommer dit för det verkar lätt gå i konkurs på dessa områden. Uppsala har sina egna konkursgator och de är följande:
Sysslomansgatan -borde heta "sysslolösgatan"
Kungsgatan-borde heta "kungen pippar dig gatan"
Dragarbrunnsgallerian- borde heter "brunnen som dränkte dig i skit"

Lär er av mig och starta aldrig några verksamhet kring dessa områden. Jag är snäppet vassare än andra knivar och vet exakt hur affärer och Uppsala fungerar.

Vill du bli rik på att äta pizza?

Då ska du välja den pizzan som har musslor i sig. Tro det eller ej men det finns faktiskt en man i Sverige som åt pizza med musslor varje dag. En dag hittade han en mycket sällsynt saltvatten pärla i sin pizza som en av musselstackarna hade producerat. Denna pärla blev vägen till hans rikedom.


 Det händer ytterst sällan, men när dessa musslor väl producerar pärlor så blir det av den finaste kvalitén.

Din viktigaste dröm är den du drömmer på midsommarnattenDet är inte en nödvändighet men samla gärna 7 sorters blommor och lägg dem under din kudde i kväll så att du kan drömma om din framtida partner. Så här ska du tolka dina drömmar för i natt:

1) Drömmer du om din chef så vet du att du kan bli befodrad om du inleder ett förhållande
2) Drömmer om du om dina föräldrar innebär det att i år kommer du att bo kvar hemma. Med andra ord du kommer inte finna någon som vill ha dig ha ha ha. Bergis är du ful som stryk också.
3) Drömmer du om en släkting så vet gudarna vad du har råkat ut för som barn.
4) Drömmer du om någon från samma kön så är det dags för dig att komma ut ur garderoben.
5) Drömmer du om en lärare innebär det att du är så dålig i skolan och på jobbet att det spelar ingen roll ens om du gifter dig med en lärare.
6) Drömmer du om en rik man så är du en lyckosökerska. Din djälvel tjäna egna pengar vetja i stället för att leva på andra som en parasit.

I dag åker jag till Öregrund för midsommarfirandet

I dag är den längsta dagen och sedan blir dagarna allt kortare. Jag var i Öregrund förra året också. Öregrund är en rolig stad pga av att det finns så många olika restauranger. Ibland möter man på släktingar som är mindre populära hos mig, men jag överlever.

Jag hoppas detta blir en oförglömlig midsommarafton för många omkring mig.

Det kommer att bli många bilder på kvällen som jag kommer att lägga upp på bloggen.

 De röda trähusen heter Jakten en restaurang som har arrenderats av många familjer. Min familj hade också den när jag var väldigt liten. Jag kommer inte ihåg så mycket av den tiden men jag vet att då har jag varit här.

Vad ska ni själva göra på midsommarafton?

Detta visste du inte om Thetahealing

Definitionen av en övertygelse:

Ett beslut som tagits av tankekroppen efter en erfarenhet då personen upplevt något bra eller dåligt. Att ha samma beteende i framtiden som i det förflutna är ett sätt som vi tror skall skydda oss och få oss att må bra.

Den här tekniken kan snabbt nå till botten med program som traditionell psykoterapi kanske skulle behöva år för att upptäcka. Vi lär dig hur du kan känna igen, dra ut ur kroppen gamla övertygelser som inte tjänar dig längre, och hur du kan ersätta begränsande övertygelser, program och känslor med mer positiva motsvarigheter.

EroticFantasy-BorisVallejo-Mirage10.jpg Demon love image by MaggieKai


När vet man att slutet är nära?


Allt har ett slut i livet och då är det inte bara lyckan jag tänker på. Även den börda man bär på har ett slut. Den största tryggheten jag har i livet är att jag vet att inget varar för evigt inte ens det jag lider av är för evigt.
Mardrömmen vore att förvandlas till ett evigt liv som vampyr att alltid veta att man ska leva. Det liv du har blivit förbannad till kommer heller aldrig att ha ett slut.Jag har aldrig gillat att lyssna på ozcan deniz men denna sång som heter beni affet är den enda jag har gillat med honom.

Är Empan vår nya Schulman?

Någon skrev så här till Empan:

"jaha är du nya alex schulman eller som har rätt att välja och vraka bland vilka du vill och göra dig lustig över dem? En sak som hertiginnan och alla dom andra har gemensamt är att dem bjuder på sig själv i deras blogg, det är en egenskap du uppenbarligen inte har. "
 Empan må ha kallat mig gammal ragata men hon är ju ändå något kär i mig.
Svar från Hertiginnan: Jag håller med ovanstående att man får aldrig veta något om Empan utan hon gör som Schulman parodi på andra bloggare. Schulmans har gjort mycket parodi på mig, men det är svårt att slå tillbaka när de inte bjuder på sig själva lika mycket.

Det som är bra med Empan är bilder på henne. Jag älskar bilder på kvinnor som vet att de ser bra ut. Hon ser verkligen inte ut som ett bimbo utan en bitch med för lång tunga. Någon feminist borde kapa av hennes tunga och föra upp den i hennes eget ar..s..le.

 Visst är han oemotståndig snygg den här Alex Schulman? Med sina hästtänder och fårblick ger han sig på andra människors utseende.

Empan gör slut med Hertiginnan

Empan har länge stött på mig och till slut kunde jag inte motstå henne. Just som när jag blir som mest kär i henne tar hon och dumpar mig på ett mycket grymt, iskallt och bryskt sätt.
Man kan säga att mitt liv är delat i före och efter Empan. Jag vet inte hur jag ska komma över henne. Hellre endast Empan än tusen flator i skogen.
Ingen kvinna kan mäta sig med henne hon var det ultimata för vad jag ville ha hos en kvinna.

 Den tiden då Empan fortfarande var hemligt förälskad i Hertiginnan. Hoppas denna bild får henne att inte överge mig.

I dag ska jag hjälpa skönhetsdoktorn med hennes bloggDetta är en bild från i går hos Ansiktskliniken. Jag fick min 3:e madonnabehandling av Talin Ghadimi som äger modebutiken Rodeo. Talin är en ärlig och bra tjej man vet var man har. Jag har mycket svårt för människor man inte vet var man har. Människor som kan säga mycket dumt och när man säger dumt tillbaka bryts de ihop. Förstår inte folk att orsaken till att jag kanske inte orkar vara så snäll jämt är att de själva inte har föregått med gott exempel. Folk mognar i sin egen takt och detta är min takt. De själva har skyllt på att de mognar i sin egen takt. Jag är väl också en människa som behöver mogna i min egen takt. Eller är jag felfri och inte får ha samma mognadsprocess?

Jag är så glad över att jag träffade min allra käraste vän i går hemma hos henne. Hon är mitt enda plåster över mitt sår. Den enda som jag tror på när hon påstår något.

Jag ska inte lägga ut namn på personen, men titta vad människan har mailat mig.

Det är inte ofta jag roas av att att höra att andra människor blir utsatte för såväl hot som trakasserier på Facebook men du är sannerligen värd alltihopa.
Efter att ha ögnat igenom din blogg i 45 sekunder cirkus så kan jag avfärda dig som ett patetiskt sänke.
Jag orkar inte gå igenom allt med ditt utseende, sätt att skriva, färgval, intressen osv. som jag finner direkt stötande för det finns verkligen inget som märker ut sig - eller snarare det finns inget som är mindre dåligt än det andra.

Skottpeng på sådana som du.


Svar från Hertiginnan:

Vad gör denna människa på min blogg? Vart tog humorn och självdistansen vägen?


I dag ska få madonnabehandling hos Maria Arvidson

Jag ska gå dit tidigt för jag har en speciell inbjuden vän på kvällen som ska hälsa på mig. Vi tänkte gå ut och äta tillsammans och det var verkligen längesedan vi träffades.

Nu när sommaren är här ska jag ta vara på mina gamla vänner som man annars inte hinner träffa så mycket. Det är nu uppehåll för radio och detta innebär att jag kommer att hinna med andra saker som har legat i skymundan.

I sommar ska jag:
1) Betala mina obetalda fakturor
2) Skicka in mina löner för jag har inte tagit ut lön på månader
3) Gå nya kurser inom det andliga
4) Har fått ett nytt jobberbjudande som jag ska fundera över hur jag ska göra i höst.


Hatgruppen på facebook "Alla vi som hatar fatty von Porat starkt" är borta

Jag har pratat med anhöriga till familjen som startade hatgruppen. De har nu tagit bort den på min begäran. Jag hoppas att jag aldrig mer ska känna mig förföljd eller filmad när de ser mig bland människor. Detta år har flera människor verkligen stalkat mig och förföljt mig.

Jag har fått hotbrev till min mail av vissa människor och jag fick rekomendation att anmäla alla hotbrev som kom in. Jag anser att den som vill hota på riktigt förvarnar inte.

Det är vad SÄPO säger om alla hotbrev som kommer till Kungafamiljen. Ingen av hotbreven är äkta för den som vill göra någon illa förvarnar väl inte, då är halva planeringen förstörd.
 Härligt och se en bild av sig själv som perfekt måltavla.

Att försöka lära sin kanin vett och etikett är en omöjlighet

Ni ska bara vet hur mycket jag har försökt få min kanin till att ligga kvinnlig och fint. Hon vägrar och slår dövörat till som många människor gör i dag även när man har sett igenom deras spel.


Honey ligger så vulgärt utan att bry sig hur andra kommer att uppfatta henne. Hon är inte direkt utmanande för en utmanande kvinna vet hur hon ska föra sig.

Kvarteret Skata gör parodi på kungafamiljen & rynkcreme som fungerar

Gå in här och se klippet med Kungafamiljen.

No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum
En rynkcremesom tycks fungera enligt forskarna är No7.

Olof Nybacka, kirurg på Adam & Eva Specialistklinik i Stockholm har själv testat krämen och slogs av det omedelbara resultatet:

- På en kvart försvann rynkorna. Jag testade på ena ögat för att jämföra och det blev helt slätt.

Själv har jag provat Triaktiline som är otrolig dålig och uttorkande. Den använder jag som handkreme numera. Det bästa jag har provat för huden är madonnabehandlingen än så länge.


Mardrömsingrepp på skönhetsoperationer med silikon hittar ni här.


Hertiginnan är ansiktet utåt för Kristdemokraterna på vallokalen

Min vallokal var på Väderkvarnsgatan där jag också är ansiktet utåt för Kristdemokraterna. Vissa människor var trevliga och tackade artigt nej till valsedlarna. Vissa var på väg att ta emot valsedeln från kristdemokraterna men när de såg vilket parit jag stod för blev en del upprörda. Jag förstår inte varför man kan bli upprörd bara för att man inte ska rösta på dem?

Själv röstade jag på EU Kandidaten Jonas Segersam se nedan:


Talaren bakom youtube klippet är Talin Ghadimi som är ägaren av Rodebutiken i S:t Persgallerian.

Min jobbiga kanin Honey sitter alltid nära mig

Jag vet inte vad jag ska göra av den här stackaren. Förut hade hon en kompis som hette Gusto och var alltid med honom. Jag lämnade tillbaka honom och nu är hon ensam. Detta innebär att hon följer mig överallt i huset och kan inte vara i från mig. Jag hade glömt att hon var så här jobbig, vad ska jag göra för att hon ska klara sig själv ibland?

Mode hos Kickan Bergstedt som personlig stylist

Här rekommenderar jag vilken skärning en kvinna med stora bröst ska använda. Man ska inte klämma in sina bröst i klänningar för då ser man lätt ut som en buffel till slut eller som ett mjölkbud.

Stor risk att jag röstar på Kristdemokraten Jonas Segersam på söndag

Jag kommer att befinna mig på vallokalen på söndag med band från Kristdemokraterna och dela ut valsedlar. Jag själv tror starkt på EU kandidaten Jonas Segersam som jag fick äran att göra en intervju med på Kristdemokratenas kansli i Uppsala.

Har kunden alltid rätt?

Har ni någon gång vågat testa hur restauranger reagerar på om ni skulle bete er konsigt? Ni vet ju att kunden alltid har rätt så då ville jag prova och se efter mina rättgiheter som kund. Jag la mig och sov en stund och kyparen gick på tå för att inte störa mig. Detta kallar jag bra kundrealtion.

EU debatten med inbjudna EU kandidater

 Ebba Buch EU kandidat för KD bjöd jag in,  med stor hjälp från Petra Oscarsson som är fru till riksdagsledamoten Michael Oscarsson.
 Bild: Paul Reichberg

                                    som har varit ansvarig för europaprogrammet på Tollare folkhögskola               
 Bild
1) Socialdemokrat Tine Tingsgård
2) Miljöpratient Helena Leander
3) Centerpratiet Solveig Zander
4) Kristdemokrat Ebba Bush
5) Moderat Anna Cathrine Haglund f.d landshövding
I mitten sitter SIU:s ordförande  Amil Sarsour            


Martin Ekström spelar Satie no 9 gnossienne på piano, för Hertiginnan

Martin kommer nästa måndag att läsa upp vackra dikter för oss på kvinnocaféet Mumrik. Han var även med när vi invigde kvinnocaféet tillsammans med integrationsministern Nyamko Sabuni.Observera lilla Aras från Canada som också vill vara med och spela. Det är Royas systers barnbarn och de liknar varandra väldigt mycket.

RSS 2.0