Det spökar på Gillbergska Huset i Uppsala

Fil:Gillbergska.jpg

Detta var förut ett barnhem från 1800 talet fram till 1970. Min svägerksa jobbar inom hemtjänsten och har även varit i detta hus. Min bror som inte kan något om huset hörde barnskratt från källaren. Svägerskan förklarade för honom att det var tomt i källaren och att det var mögelskada där, så ingen går dit längre. Sedan kom hon i håg att flera människor som har vistats här kan höra barnskratt.

I dag kommer Talin hem

Sommaren är bra på sitt sätt om man har alla sina vänner samlade. Maria Arvidson jobbar så mycket under dagarna och har knappt tid för oss andra. Talin har varit bortrest och kommer hem i dag. Bara för det så reser jag själv bort på söndag och är borta i en hel vecka. Jag ska åka till sommarhuset som finns i Mersin.

När jag kommer tillbaka kommer jag att jobba halvtid på ett helt nytt ställe. Helst vill jag jobba med människor då jag är en obotlig social varelse. Jag vill då helst jobba med vuxna människor men inte sorten som gör sig själva till offer. Jag skulle vilja jobba med kvinnor mer, vilket jag gör via kvinnocaféet.

Vackra miljöer man blir kär i, även om man inte är kär

 Lagom mörkt ställe för att varken bli mörkrädd i eller ha för svårt att sova i. Detta är precis ett ställe jag kan tänka mig sova i.


Jag är en obotlig drömmare som sedan tror på mina egna drömmar. Jag har mycket svårt för människor som försöker väcka mig ur min dröm. Väcker man mig ur min dröm så förlåter jag aldrig förrän människan har fått mig att drömma igen. Det finns inget jag avskyr här i livet så mycket som människor som dör när andra tror på sina drömmar. Människor försöker lära känna mig och det gör man bäst om man inte väcker mig ur min dröm, för det är där jag lever.

Man har lust att säga till folk "ruttna i hastig takt om du vill, men låt mig få vara den nyponros jag alltid är"

Prinsessan Mary Worth som spökar än i dag

Det fanns en brittisk spöke som hette Mary Worth. Hon var vacker och intelligent precis som mig. Hon brukade varje kväll kamma sitt långa vackra hår 100 gånger framför spegeln. Hon höll på sådär varje kväll och upptäckte inte att det fanns en man som hade förföljt henne. Han var så kär i henne och vill komma åt hennes skönhet. Han förgrep sig på henne och klippte av hennes långa vackra hår så att hon inte skulle känna sig så vacker och stroppig längre. Hon som inte hade tålamod för att håret skulle växa ut begick självmord samma natt.


Än i dag om du tänder ett ljug vid midnatt och ställer frågan "Mary worth are you there?" så kommer hon att dyka upp och då är hon inte bara ute efter ditt hår ska du veta..

Nu söker jag en liknande klänning som dennaVet någon var man kan finna en liknande klänning? Det får inte sitta åt för mycket då jag ska använda den i Turkiet.

Jag väntar på ett viktigt samtal just nu och kommer avslöja på kvällen vad det handlade om.
God fortsättning....

Alliansfritt Sverige skriver om mig (Hertiginnan af Uppland kallar de mig)

I politiken gnäller folk hela tiden och denna gång förstår jag inte riktigt varför de gnäller på att jag som är en av Sveriges största bloggare gav Segersam och Kristdemokratin stort stöd via min blogg under EU-valet.

Ni kan läsa vidare här om mig och KD.

Källa: Alliansfritt Sverige Björn Fridén

Kan ni tänka er att Maria Arvidson är helt osminkad på denna clip?Kolla in och se hur vacker denna tjej är trots att hon inte hade ett gram smink på sig. Vi gick till Rodeo och Parfymeri L och handlade skönhetsprodukter mm. Sedan gick vi till Waynes Coffee och fikade. Som sällskap med oss kom min brorsdotter också till caféet.

 Detta är min brorsdotter Emmelie Bergstedt som snart kommer att åka på semester tillsammans med sin familj. Hon dansar med i gruppen The Phantoms och har även haft en roll i filmen lilla Al fadji.

Maria Arvidson och jag har varit ute på pique nique

Jag och Maria åkte så långt bort vi kunde för att få vila. Hon berättade lite kring borgarspelet som håller på att tryckas. I augusti kommer en fest att anordnas för alla företag och parter som är med i borgarspelet.
 Jag bär inga strumpbyxor för att få färg över sommaren.
 Maria håller sina händer precis som mina kaniner brukar göra när de tvättar sig.

Det som inte syns, finns inte

Tur att det finns lögner för tänk om allt man hörde vore sant.Med låten Cara mia av Måns Zelmerlöw

Nästa vecka åker jag till Sigtuna & folk som spelar rikmansbarn

Jag har en väninna i Sigtuna som jag ska hälsa på. I Sigtuna bor man om man har råd att bo där. Inga fattigloppor eller socialbridagstagare hittar man där. Inte för att jag anser att det är fel med att inte ha pengar, utan det är bara så som det ser ut i Sigtuna. Ingen kan bli arg på mig för att jag beskriver staden på det sättet för det var inte jag som grundade den och bestämde att endast människor som har råd att bo där ska bo där.

Min väninna är en riktig borgarflicka som är född med silversked i munnen. Man ser direkt på henne att hon har ärvda pengar och inte en sådan som ska spela brats. Tänk vad skönt för henne hon slipper spela. De som spelar borde få betalt för sitt skådespel för det går åt energi.

Jag vet några killar som spelar brats och en grymt pinsam tjej som försöker prata med en Östermalmsdialekt. Detta gör hon varje gång hon talar till folk hon inte känner så väl. Man blir anfådd av henne.
 Hattparad för folk som kan föra sig.

Cem Tech maskinen som botar allt

Jag har köpt denna maskin Cem Tech som kostar 10 000 kr. Den kan bota precis alla sjukdomar en människa kan ha. Den har programmerats in och läst in mina energier för att sedan sätta chipsen en på framsidan av bröstkorgen och en på baksidan vid nackens slut. Jag ska ha på mig dessa fram till det att jag går och lägger mig.

Denna maskin var främst till för austronauter som skulle ut i rymde och inte kunde få någon läkarhjälp. Den som hjälper mig och behandlar är Anna Åkerblom.

 Vid mitt halsband kan ni se att den är fasttejpad.
 Nedanför min hand ser ni själva maskinen. Redan förra året gick jag på föreläsningar för att hantera denna maskin. Jag har lärt mig att programmera den.

Folk klämmer in mig in i ett litet hörn

Det blir svårare och svårare att blogga ju fler som hittar till den här bloggen. Jag har för några dagar sedan fått en varning från en bekant om att hålla tillbaka vissa av mina åsikter. Jag försökte prata omkull människan men lyckades inte. Jag brukar kunna prata omkull människor och få dem glömma vad det var de tänkte säga till mig. Den här personen gick det inte att göra så med.

Denna person har två olika sidor och jag har mött båda sidorna. Det känns så skumt när människor ringer upp mig för att ge order om bloggen. Så fort någon säger "det är något jag vill tala med dig om" så vet jag att de ska tillrätta visa mig när det kommer till bloggen.

Människan upprepade samma mening om och om igen "folk pratar bara det inte kommer fram till rätt person". Visst låter det skrämmande när någon säger det på detta sätt. Man kan tro att jag har varit medbrottsling vid ett rån, bara inte bankdirektören får höra det.

Min kanin Honey fick akutvård på SLU

Hennes diagnos var att hon var för fet och hade dubbelhaka.Här vägs Honey i en skål och det gillar hon inte alls.

Just nu hoppas jag att Maria Arvidson ska dyka upp

Jag ska bjuda Arvidson på en fin lunch om hon dyker upp. Jag har mailat henne men inte fått något svar. Ibland är hon svår flörtad. Jag kommer att bli så ensam om hon inte dyker upp för i dag har jag inga kompisar.


Mina egna ord


Talin svarar på frågor om mode och vilken kändis hon gillar bäst


Jag har haft en tjejkväll hemma hos mig med Superjuristen som värdinna. Det bjöds på finska piroger som var gjorda av ris av något slag. Maria Arvidson kommer tyvärr inte så mycket på tal då hennes presstalesman förbjuder henne att yttra sig mer än nödvändigt. Han kommer med pekpinnar så fort stackaren öppnar sin mun.

Tjejerna på Fashionista bryr sig inte ett dugg om min adliga titel

De dissar mig totalt för det första jag gjorde var att gnälla över att det var stängt i måndags. Till svar fick jag att jag bör behandlas som vilka andra medborgare som helst. Jag blev så irriterad för mig behandlar man inte som alla andra. Jag kräver särbehandling på alla plan pga av att jag har en titel.


Därför spela Johannes "Jokern" Brost i samma film som Blondinbella

Jag mötte Johannes Brost i dag och frågade honom lite kring hans nya film Orienten där Blondinbella också har en liten roll. En av mina släktingar Erol hade också en roll i filmen. Deras maneger ska skicka mig bilderna så att jag kan pulbicera dem här på bloggen. Men först får ni ta ett smakprov av självaste Johannes Brost.

Filmen spelas in i Uppsala men detta är på Waynes Coffee i Uppsala.


Nog borde ni vid det här laget känna igen min dvs Hertiginnans röst? Det är jag som intervjuar honom.

Det är Jessica Zandén som är bredvid Johannes. Hon har solglasögon och inte lätt att känna igen. Tack Erika för att du är så skarpsynt.
Till Cesse: Det var folk jag kände som hade bjudit in honom till Uppsala därav detta möte.

RSS 2.0