Kan man skylla sina beteenden på sin taskiga barndom?

Best of Eminem eminem - cleaning out my closet

Har ni sett filmen som handlar om Eminems liv? 8 miles heter den och mamman spelas av Kim Basinger. När hon ha problem med sin kille pratar hon ut med sin son (Eminem). Hon kunde säga saker som att hennes kille inte ville ha oralsex. Eminem själv sjunger i filmen som om han vore ett offer och att det är synd om honom. I verkligheten har han misshandlat sin sambo i flera år. Så vem är då offret han eller den kvinna han levde med?

En annan musikvideo som påminner om Eminems tragiska liv är Pink med "family portrait" Lilla tjejen i videon ser en reklamfilm om en lycklig familj till slut sträcker de ut handen ut ur tv och tar henne med sig. Många gånger när jag var barn och såg en film jag gillade hoppades jag på att de skulle sträcka ut handen och ta mig med.

Kändisarna, dom är som alla andra!

Det har varit väldigt mycket spekulationer om hurvida Hertiginnan är på riktigt eller inte.
Jag som bloggmanager tyckte då att det vore väldigt lämpligt att låta en läsare få följa med Hertiginnan en hel dag och se hur hennes vardag ser ut.
På så vis kan alla få ta del av Hertiginnans liv på ett helt oredigerat sätt.
Vi lät Uppsala tjejen Lisa följa med Hertiginnan och vara som en "fluga på väggen".
Lisa har fört dagbok hela dagen och delar här med sig av vissa delar, och några enstaka foton.

Jag kommer till Hertiginnans våning tidigt på morgonen, hennes dag är fullspäckad med spännande möten så hon vill att jag ska vara där så tidigt som möjligt. När jag ringer på dörrklockan så är det Hertiginnans frisör som öppnar. Han är precis färdig med hennes föning och håller på att plocka ihop sina saker. När frisören har gått börjar Hertiginnan att sminka sig. Hon ser min förvåning och säger med ödmjuk stämma att "jag väljer ofta att sminka mig själv, det känns som att man har mer kontakt med alla andra när man inte hyr in hjälp för minsta lilla sak". Jag förstår precis hur hon menar och nickar. //
Under dagen som följer får jag vara med när Hertiginnan väljer ut skor i sin stora walk in closet, när hon städar och när hon uträttar övriga ärenden. Det jag tänker mest på när jag är med Hertiginnan är att hon är en väldigt ödmjuk person som aldrig får vara ifred. Vart vi än går så tittar folk efter henne och det är till och med folk som kommer fram och hälsar på henne och säger att dom tycker om det hon gör.
Efter att ha följt efter Hertiginnan hela dagen och gått en mil i hennes dyra skor så känner jag att jag aldrig skulle orka med uppmärksamheten men uppskattar att hon gör det! Tack för en underbar dag!
- Lisa

 Hertiginnan sminkar sig själv.
   Hertiginnan väljer ut skor från sin Walk-in-closet

  Hertiginnan diskar, fast någon annan får skölja koppen.

Märken från Replace & M som i jeanswear

Tröjan under som är turkos/blå är från Jeanswear och jackan är från Replace för 749 kr som är mer som en vårjacka. Tröjan har två knappar högst upp och inga fler nertill. Man kan lätt se bred ut i den stilen.

 

Jag mötte Don Juan i Hissen

När jag åkte hiss på Kvarnen så fick jag sällskap av en liten pojke med sin pappa. Pojken tittade på mig och frågade pappan, vem är det där? Pappan svarade det är en tjej. Då säger pojken till mig. Om du nu är en tjej vad gör du i hissen? Jag svarade att jag åkte den tillsammans med honom. Pappan skrattade till och sa att han son är Don Juan som alltid frågar tjejer vilka de är när han gillar dem.

Detta händer i februari i Hertiginnans liv

 Kappa från Sport Team för 2200kr

I februari kommer jag att träffa författaren Yvonne Domej som har skrivit boken "trasdockan". Jag kommer även att börja delta i utbildning för Kristdemokraterna och första mötet jag ska på äger rum i februari.
Hennes & Mauritz bjuder in mig till sin affärsverksamhet där jag kommer att få föreläsning om deras affärsidéer.

Mest intellektuella bloggarna i Sverige

Visste ni att enligt opinionsbildningen och SIFO undersökningar så klassas dessa bloggare som mest intellektuella på en mycket hög nivå:
Blondinbella
Kissie
Hertiginnan
Alex Schulman 

Den här gången går elaka Empan för långt. Hon påstår att jag är en åsna, hur vågar hon?

Glöm inte att rösta fram värdig sämsta blogg hos Tyskungen. För er som finner att min blogg suger mest så skriver ni det i kommentaren hos Tyskungen. Ni kan vinna mycket fina priser.

Ensam på filmstaden och såg filmen Benjamin Buttons otroliga liv

De på SF Bio släppte in mig i förväg, då jag inte ville gå in med alla andra in i biografen. En av personalen följde med mig in och tog bilderna på mig.

När min vän ringde och bokade biljetterna gav hon bara upp namnet Hertiginnan.
Min assistent berättade att jag anländer tidigare för att slippa gå in samtidigt som folket. Jag hämtades och lämnades med bil direkt utanför biografen.

   

Filmen jag såg var Benjamin Buttons otroliga liv. Han föddes som en pensionär och dog som ett barn. Han föddes av en rik man och hans mor dog i barnsäng. Han blir kär en barndomsvän som blir äldre med tiden medan han själv blev yngre med tiden. Visst är den rolig att titta på men det händer inget speciellt eller överraskande saker. Utan den slutar ungefär såsom man trodde att den skulle sluta.

Skådespelare:
Benjamin spelas av Brad Pitt
Barndomsvännen Cate Blanchett (min favoritskådis)
Dottern Caroline Julia Ormond som hade för liten roll enligt mig. Läste bara upp hans dagbok för sin mamma.

Är jag en ryssliknande kvinna?

Bloggaren Marie Dösen påstår det och hänvisar sina läsare min blogg på egen risk.

Denna människa tror att hon förolämpa mig när hon kallar mig för ryssliknande. Hon har då inte förstått att de flesta modeller kommer i från Ryssland och andra slaviska länder. För deras kvinnor ser nämligen bäst ut i hela världen enligt min åsikt.


De flesta som bloggar och är modeller man som kvinna är ofta från dessa länder. Tex Dennis M och Linda Funde.

Det var inte lite grejer Empan önskade sig. En bloggrelaterad mord? Kul att du vill se Hertiginnan, Blondinbella, Kissie och Alex Schulman mördad pga av att någon har stulit någons pojkvän. Asso Empan du är du inte enkel att roa måste jag säga dig.


Skönhet är en gåva för godhet, men dagens ideal bestäms av bögarna

Kiwi undrade hur jag kunde påstå detta. Om man nu ska tro på reinkarnation så föds man till ett bättre och bättre liv. Man blir även vackrare för varje liv om man har skött sig i sitt förra. Men det som är skönhet för mig, kanske inte är skönhet för dig. Jag har alltid älskat fräknar och har inte en enda på hela kroppen. Men om jag är god nog i detta liv så får jag fräknar som en belöning i mitt nästa liv.

Det går inte att mäta skönhet som tur är. Även om folk anordnar skönhetstävlingar så är det ändå inte folkets tycke de går efter. De går efter vad en homosexuell kille skulle kunna gilla om han var tvungen att ligga med en kvinna.

Det är lika naturligt för en homosexuell och välja en kvinna som för mig att välja vilken av de 10 grisarna skulle jag välja om jag var tvungen att ligga med en gris. Betyder det nu att den grisen jag valde var snyggast? Vad är snyggt hos en gris i så fall? Den här grisen hade snyggare lår eller? Nä förresten den här grisen hade en snyggare rumpa. Ser ni hur sjukt det låter?

Vad tänder du mest på brunetter eller blondiner?

Se hela bilden Brunetten
Se hela bilden Blondinen

Förstår ni logiken bakom att en som inte ens tänder på kvinnor (homosexuella) ska dessutom bestämma idealet hos oss?

Hur du kan bli en besvärlig gäst på en restaurang

1. Har de 3 rätters husmankost på sin lunchbuffé som på Kristallen ska du:
Välja vilken som helst för att sedan vilja byta ut den. Byt tills du har smakat på alla tre. När du har gjort det be att få pengarna tillbaka för att maten ger dig allergiska reaktioner mot kvällen. Obs svårare för dem att bevisa då.

2. Tala högt och skratta gärna riktigt högt.

3. Be om extra service till bordet och fråga dem också om de inte känner igen dig från tv, så att de irriterar sig extra på dig.

4. Lämna signerat foto när du går därifrån för du är ju en känd person, enligt dig själv.

5. Någon gång kan du gå dit ledsen och börja prata av dig när kön till maten är som längst. Garanterat då att de slänger ut dig.

Hur du ser till att inte få dina gäster att trivas hos dig

1) Börja bråka vid middagen med din partner och släng helst bestick på varandra
2) När du har bråkat ska du gråta för att sedan vara tyst en långt stund dvs pinsam tystnad råder.
3) Om gästen talar till dig skriker du till och säger "TYST MÄNNISKA, SER DU INTE HUR LEDSEN JAG ÄR "
4) Är gästen lite överviktig börja flina varje gång gäster tar för sig av maten.
5) Är gästen undernärd be gästen inte äta så mycket, för människan kommer ändå att spy ut det igen (anorektiker med ätstörningar)
6) Ta betalt för maten av gästen innan de går hem. (Jag vet en tjej som gjorde det av sin gäst)
7) Om gästen frågar efter något extra gör då tydligt för gästen att ni inte jobbar för Röda Korset. Dvs ni är inga volontär arbetare.

8) När gästen går hem skicka med en bild av er själva som en sovenir.


Pressmeddelande till alla som ställer frågor om ekonomi & karriär

Ja det stämmer att jag är med i amway men jag är inte med i Mary Kay. Jag jobbar även som tolk  och är delägare i franchise företag jag inte vill ge ut namnet på. Detta pga av att det är ett familjeföretag och jag vill inte skriva om min familj eller våra anställda på bloggen.

Jag har träffat Anders Björk mer om det kan ni läsa i denna kategori. Empan har hittat photoshoppade bilder med mig med Marie Antoinette krinolin klänning.

Jag kan inte heller länka till alla som skriver om mig då ni inte respekterar mitt privatliv. Jag skriver aldrig om mina syskon eller familj just för att de själva vill hållas utanför. Detta hoppas jag respekteras av de som läser bloggen. Ni kommer inte åt mig över att veta vilka som är mina familjemedlemmar ni komme åt oskyldiga privatpersoner som inte vill bli sedda.

För er som undrar mer över mina framträdanden i media, så kan ni läsa vidare i denna kategori.

Att påstå att jag ser ner på dem som har sämre ställt är väl empans egna idéer. Då kan jag säga att hon verkar vara en som ser ner på folk som dog under kriget. Hur logiskt lät det? Skärpning Empan de kan inte rå över om de dog under ett krig.

Min dag med journalisten från SKTF & fotografen Johan Wahlgren

 Detta är i Studion då vi ska fotograferas. Intervjun tog vi på Restaurang Kristallen i Fyrislund. Lina Jonsson som var journalist fann platsen mycket rogivande. Mycket samtal gick åt kring mobbingen på nätet. Hur jobbigt det är när folk ska börja söka efter mina privata uppgifter i tron på att de har hittat en skatt. De tänker inte på hur det känns för mig som privatperson när de hänger ut mitt privatliv i olika debattsidor.
 Fotografen Johan Wahlberg (ej släkt med Pernilla Wahlgren) som jobbar på BILD, FILM & DESIGNUSET på Övre Slottsgatan 6 i Uppsala.  Johan var väldigt lätt att samarbeta med men han ville att jag som är skelögd skulle titta in i kameran oftare. Vi tog massa bilder utomhus vid en lekpark nära Carolina Redeviva.
 Här står vi alla tre och planerar fotosessionen och pratar kring bloggningen.

 Superjuristen som är vice ordförande och driver juristfirman Remedia tillsammans med sin partner Ingela var givetvis på plats. Vi kommer snart att ha styrelsemöte för att planera framtiden. SKTF har ca 150 000 medlemmar. Tidningen kommer ut i mitten av februari och jag kommer då att lägga ut den på bloggen.

Mest konstiga platser används i dag som vandrarhem och hotell

 Visste ni att denna flygplan är ett vandrarhem? Ägarna firade nyårsafton på detta flygplan som ligger i Arlandastad i Sigtuna.

  Jag är i seven 7 eleven butiken med färdiglagade goda rätter. Jag smakade av kyckling i nudlar som var supergott. Godare än det brukar vara på kina restauranger.

Kjolen är från Armani och kostar ca 1700 kr och skorna är från Marzio och kostar 1950 kr. Köpt från butiken Marzio på Östermalm i Stockholm. De har även märken som pura lopez. När det kommer till skor och kläder så är priset avgörande för att en kvalité ska hålla. Jag köpte ett par skor från Wedins på Gränbycentrum och skorna höll i 2 timmar. Hur kan ett par skor kosta 250 kr per timme? Klacken slets i bitar och tyget lossnade. Jag är inte den som spar kvitton, för inte trodde jag att ett par skor kunde vara så dåliga.

S:t Erikstorg i Uppsala höll de prostituerade till på 1800-talet

Framför saluhallen ligger en parkering vid S:t Erikstorg och där härjade de prostituerade kring 1800 talet. Många prostituerade blev mördade under den perioden därför kan man alltid hör kvinnoskrik på nätterna när man gå förbi området. På vintrarna var det som jobbigast för dem för de skulle båda vara lättklädda och försöka stå ut med kylan. Dessa var inte knutna till något bordellhem därav svåra omständigheterna.

I dag ligger verksamheten kring Hotell Upplandia. En gång var det en torsk som inte hade betalt sin skuld för tjänsten och han blev då dömd för våldtäkt. För det blir ju då som våldtäkt eftersom det inte är ömsesidigt.

Den kvinna som var bordellmamma satt i fängelset under en viss tid och hennes 4 barn togs i från henne. Det barn som var över 18 år rymde hemifrån och bröt kontakten med sin mamma.

Jag träffade denna kvinna en gång och kan inte förstå att hon har varit bordellmamma. Jag har sedan barn tyckt mycket bra om henne. Barn vet alltid bäst hur en människa fungerar och hon var som en ängel för mig. Hon är Uppsalas vackraste kvinna.

Hertiginnan ger inredningstips

Mina gardiner har jag själv designat och låtit en privat sömmerska sy upp dem åt mig. Det finns likadana i vardagsrummet. Tillsammans kostade de 19 000 kr att sy upp. Vitrinet är från det franska märket Grange i modellen Luise Philippe. Vitrinet kostar ungefär 24 000 kr. Möblerna var inte alls dyra då jag köpte dem på blocket. Hela serien med soffa och två fotöljer kostade 4000 kr.

Ska ni ha en matta välj helst en orientalisk matta så att det ger en mer slotts eller herrgårds touch. Det var i dessa fotöljer jag såg de två andarna som var på väg att ta ett kort. Sömmerksan som sydde gardinerna är mor till f.d ägaren av Roberts Coffee över hela Sverige. Han tjänade några miljoner på den affären och sålde den vidare.

Hugo Boss är ett måste för den stilmedvetna Hertiginnan

 Kavajen är från Hugo Boss för 2779 kr den är extrem figursydd med puffärmar och flera läderdetaljer. Jag har en nästan likadan från H&M. Kjolen är från Armani och den kostar 1750 kr. Kjolen har perfekt passform.
 Detta är en trappa ned där man tar hissen upp. Jaber ligger på S:t Erikstorg det man förut kallade för Gammla Gillet. Stadsbiblioteket låg förut i denna byggnad. I Filmen Fanny och Alexander kan man även se samma byggnad.

 Denna kjol är Gothik från Art Noir för 895 kr.

  Gothik klänning för ca 1600 kr från Art Noir butiken. Jag letar efter något att spöka ut mig med då jag ska på maskerad om några månader. Jag har hittat vingar men har inte köpt dem ännu. Det är från denna butik jag har köpt mina djävulsöron. Om jag ska ha denna klänning på maskerad måste den sys in rejält för att passa min smala midja.

Uppsalatidningen talar om mig när de tittar tillbaka i backspegeln för 2008Det står följande i tidningen:
Mäktigast i Uppsala
Ulf Ekman, Cecilia Fors och Anne von Porat, Vad har en religiös ledare, en moderat politiker och en excentrisk bloggare gemensamt? Trion framröstades till mäktigaste i stan när Uppsalatidningen genomförde en läsaromröstning i februari.

Tidningen är från Fredagen den 9 Januari.

Mitt namn är historisk för Uppsala år 2008, slå detta om ni kan.

Ni kan läsa vidare här på sidan 4 i
Uppsalatidningen.se

Snart ska jag intervjuas i SKTF tidningen för BIF (blogg i Fokus en förening för dig som bloggar). Jag har många intervjuer som ska bokas in då mitt namn är stort och ett varumärke som snart ska patenteras.

1000apor Benny Blanco och bittra bröderna Schulman väljer mig som 1 av 5 sämsta bloggarna

Schulman undrar om jag har varit på lustiga huset och därifrån fått för mig att jag har en smal midja.


De har även valt ut min modell vän Lady Nesseo som en av de sämsta bloggarna. Lady Nesso är modell och har fått erbjudande t.o.m från Playboy. Så vitt jag vet vill inte playboy ha bilder på bröderna Schulman eller deras skällande hund, Benny Blanco (Näthatarens 5 valda sämsta bloggar).


Mediumet Maria Therese som är diplomerad av Terry Evans har mig som sin referens

Så här står det på hennes hemsida om mitt uttal om henne:

"MariaTherese är klockren! Inget medium i världen har givit mig så starka känslor under en sittning. Hon sa saker som är omöjligt för henne att veta om hon inte haft kontakt med mina anhöriga. Hon visste 3 dagar innan att jag skulle få leva med dåligt samvete. Hon sa 3 ggr "det är inte ditt fel" Jag är inte en människa som har dåligt samvete över någon då jag tycker att människor försöker spela på mitt samvete och gör sig offer bara för min skull, men i detta fall så led jag i flera månader" /Anne von porat Hertiginnan af Uppsala


Master Kebab på Saluhallen Hötorget

  Känner ni igen ligisten bakom mig, som också gillar Master Kebab? Jag upptäckte i efterhand att han också var där för att äta kebab. Den som tar bilden är en kille som jobbar på Master Kebab. De har Sveriges godaste kebab tycker jag. Det enda som fattas hos dem är den traditionella vita kebabsåsen.

Se hela bilden Ledtråd om vem som står bakom mig: Libanes, heter Fares Fares och har varit med kalkonfilmen Leo och Jalla Jalla. Filmen Leo innehåller endast onödigt mycket våld. Filmen handlar i stort sätt om ingenting. Tjejen som sitter i bilen längst bak är sångerskan Laleh.

Konsten att håna en som är ofrivilligt singel

 Min väninna som är singel hittade den här boken "Singelmat". Hon kommer att fylla år snart och ska ha en stor fest. Hon sa att om jag köper den här boken kommer jag få den i huvudet av henne. Hon skulle se detta som ett hån mot ofrivillig singelskap som hon själv kallar det.

 Jag har ätit lunch med Jessica och Bamsinnan i dag.
 Jag orkar verkligen inte kommentera hur en "nyrik" klär sig. Ledtråd: massa stora loggor som skriker ut att det är fake kläder.

Vem är The Viktor Barht-Kron som har nominerat mig?

Viktor Barht Kron verkar vara allmänt känd bland kändisar och kända bloggare. Jag är inte säker om han är lika känd som jag är men han är väldigt nära. Fast nära skjuter ingen hare. Han har stoppat in mig i samma kategori som Alex och Calle Schulman. Viktor jobbar som Skribent och redaktör.

Viktor är bosatt i Stockholm och många har bra vitsord om honom bl.a:
Marie Plosjö
Alexander Erwik
Anna Hibbs
Hanna Fridén
Björn af Kleen
 Bild från Stureplan Viktor med Mathias Nordgren
 Bild från tidningen som ska ges ut i Båstad med Viktor och Niklas Röja

DennisM tycker att bloggvärlden vore tråkig utan mig (Hertiginnan)

Jag har fått frågan om DennisM är min brorsson via mail. Jag kan svara på frågan i bloggen. Jag har en brorson som heter Dennis men han har inte fått sin pappas efternamn som börjar på M, annars hade han också hetat DennisM. Han har sin mors efternamn dvs Bergstedt, så hans namn blir DennizS.

Det är lika år mellan mig och mina brorsbarn som mellan mig och min bror. Därför är mina brorsbarn ganska så stora. Tur det för man kan umgås på ett helt annat sätt.

 

Ni kan läsa vidare om (Dennis Maglic) DennisM och vilka bloggar han läser här i en invtervju.

Jag får många frågor via mail och jag kan inte skicka alla svar utan jag kommer att lägga ut era frågor på bloggen. Det är lättare om ni lämnar kommentar för jag får ca 20-30 frågor per dag via mail.


Boken om Hertiginnan Annes liv

    

Snart kommer en bok om mig att ges ut med bilder från mitt liv. Jag har själv valt att den ska se gammal ut just för att min historia är gammal och går tillbaka till 1910 talet.
Jag kommer inte att ge ut boken än då den inte är färdig. Jag har förut gett ut en bok under psydonym. Mitt namn och den stad jag kommer i från är ändrat samt vad jag jobbar med. I den boken står det att jag jobbar på NK i Stockholm. De flesta känner till mig som Erika. Mina resor har varit inom Norden men enligt boken har jag varit i Cypern.

Kläderna ska passa mig, inte jag dem (ordspråk Jennifer Lopez)

Varenda plagg jag har, har jag på något sät fått sy in hos sömmerskan. Jag har en privat sömmerska jag alltid vänder mig till för att få kläderna klippta och skurna för att de ska passa min kropp. Just nu har jag sytt upp bustier då jag inte hittar min storlek ute i affärerna, utan att de ska hänvisa mig till mamma avdelningen.

Jag ska snart hämta dem och visa dem på bloggen. De är gjorda av skinn för att hålla bättre och ge en stadigare rygg. Det är från butiken lilla drakens lya som bustier och BH är uppsydda. Annars har jag en privat sömmerska.

 Om det är strech material behöver jag aldrig sy in i midjan. Är det av detta material som på bilden så måste jag köpe en stor storlek för att sedan sy in den i midjan.

Mode från Day by Birger Mikkelsen

 Kläder från detta märket ligger aldrig under 1000 kr. En gång hittade jag en klänning för 700 kr och det visade sig att den kostade 1700 kr. Jag fick klänningen för 700 kr för att de gjorde tjänstefel.

Denna topp på bilden kostar 798 kr.

bästa hudvård för pormaskar för näsan

Nivea Visage refinin clear-up strips tar verkligen bort pormaskar från roten. Glöm inte att ni måste först rengöra huden och sedan sätta fast dem på utsatta områden som näsan och kinderna. När ni har satte er på dem ska ni blötlägga dem så att de fastnar ordentligt. De fungerade utmärkt för porerna i näsan men inte på kinderna, dem måste någon klämma ut på hudvårdssalong.

På dem står det Remove blackheads & impurities for a fresh complexion. Först blev jag rädd "blackheads" jag är ju ursprungligen en svartskalle dvs blatte, invandrare you name it.. Jag var rädd för att elimineras. 

  Osminka variant av Hertiginnan.

Vem försöker jag härma på denna bild?

 För er som inte orkar gissa så kan jag säga att det är MissBella. Miss Bellan har en egen butik som ni kan shoppa på.

 På bilden har jag pyjamas i velour rosa med byxor till.

RSS 2.0