Heby är som en liten spökstad (läs om vita damen i fönstret)

Jag körd vilse och hamnade i Enköping fast jag bara skulle till Heby. Jag frågade efter vägen på OK. Kvinnan i kassan frågade vilket håll jag kom i från. Jag svarade att jag inte visste vilket håll jag kom i från och då skrattade alla som stod i kö. Jag hade lust och vända mig om och skrika "SER NI INTE VEM DET ÄR NI SKRATTAR ÅT, DET ÄR JAG HERTIGINNAN"


  Åbagarn café och butik tel: 0224-30016
  Detta är Lustgårdens Café och diversehandel det är två hus som sitter ihop. Den ena sidan som ni ser har en stor ingång är Caféet och den med fönstert är prylbod. Observera porslindockan som vrider på nacken och titta efter folk som går förbi fönstret.
 OBS! När jag förstorade bilden såg jag till min fasa att det stod en vit dam som tittade på mig medan jag fotograferade. Jag lovar er att hon inte stod där medan jag fotograferade för jag tittade riktigt noga. Jag ville ju gå in men det var stängt och mörkt. Jag stod utanför detta fönster och tog kort då stod ingen där. Nu får jag kalla kårar när jag tittar närmare på vad jag egentligen har varit med om.


Jag blir jämförd med Madonna i mitt sätt att hantera media

En klok person som läser bloggen ser en likhet mellan mig och Madonna. Hon säger att jag gör precis som Madonna och matar folk varje dag med skvaller kring mig själv, så att folk inte har tid att rota i mitt privatliv.

Denna tjej frågade mig om jag kunde något skvaller om Madonna. Självklart kunde jag egentligen ingenting om hennes privatliv såsom jag kan om alla andra kändisar.

Jag kan konsten att mata besökarna med det jag vill att de gräver i. Det jag inte vill att de gräver i skriver jag heller inte ut.
  

Detta visste ni inte om Madonna
När hon miste sin mamma i cancer anställde hennes pappa en hus, som han senare gifte sig med. Snacka om klassresa.

Fredrik Kempe är den som sjunger operasången Vincero bäst & att kunna förlåtaFolk som säger sårande saker är medvetna om att de sårar. Varför ska jag behöva tala om att orden sårar när det t.o.m är meningen att träffa mig i hjärtat med sina ord?
Det finns vissa saker jag aldrig förlåter hos människor. Jag har en barndomsvän jag aldrig förlåter för det hon har sagt till mig. Många gånger saknar jag henne och kan inte förstå att vi har gått skilda vägar för alltid. Hon har närmat sig mig flera gånger och jag ger henne bara kalla handen.

Det finns vissa saker man aldrig säger till en människa. Det finns saker som man bör frukta här i livet och det är hur Gud kan vända på ditt liv redan i morgon och utan att du vet ordet har du en börda framför dig som tar flera år att reda ut. Jag har inte kvar de bördan längre men ärren blir för alltid kvar.

Denna barndomsvän gjorde allt i sin makt för att strö salt i mitt sår. Hon lyckades och lyckades även bli av med mig som vän för alltid. Det som sårade mig var inte hennes ord utan hennes skadeglädje.


Har ni sett att det finns lokala bloggare i Uppsala?

Det är Uppsalatidningen som har valt ut några typer från olika kvarter som ska blogga om sitt kvarter. Jag har gått in på några och de hade rusktigt många kommenterar. De hade ca noll kommentarer på varje inlägg. De borde välja bloggare från Uppsala som redan har en stor antal läsare och göra dem till sin dels lokala bloggare.

Förut bloggade jag för Uppsalavimmel och jag blev vald att få blogga där. Jag blev avstängd då jag gjorde reklam för vissa företag. Nu finns det någon annan som bloggar där och personen har också ruskigt många besökare och kommentarer. Cirka noll kommentarer finns det.

Kolla in proffsbloggarna på bloggportalen även de har ruskigt många besökare.

Varför har inte folk affärsinne?

Har aldrig hört något värre ordspåk än detta i mitt liv

"Jag tycker inte sex är någon bra anledning att gifta sig. Jag menar, om man bara behöver lite mjölk, varför köpa en hel ko?"

Det är ibanez från flashbacks motto. Vaddå trodde människan att alla andra köper en hel ko, eller? Har han bott i ett berg i hela sitt liv eftersom han tror att folk köper sig en hel ko för lite mjölk?

Bästa synthmusiken Kraftwerk med sången "the model" & filmen the CellEtt annat ord för synthmusik är elektronisk musik och skapades första gången kring 1960 talet med ett instrument som kallades för synthesizers.

Sångaren Marian Gold (eg. Hartwig Schierbaum) i Alpahville var manodepressiv. Det syns att killen var lite sjuk i huvudet. Han påminner förmycket om mördaren i filmen "The Cell" med Jennifer Lopez. Mördaren kidnappade tjejer som han sedan satte fast med ett  lås på en säng. Han trodde att han var guden och kallade sig för "Me God". Jag och Superjuristen brukar kalla den som kör bilen för God. Om jag vill att hon kör bilen brukar jag säga "you God".

Varje gång han säger "Me God" så hoppar man till av skräck.

Big in Japan hittar ni här.

Melodifestivalen i bakelse

 Jag är en sådan som inte orkar se nya Melodifestivalen för de har gjort allt så krångligt och visar den fler gånger. Man visar allt en gång sedan är det bra med den saken. Det känns så urvattnat och passé för min del. Jag gillade det gammla systemet då folk i landet ringde in och röstade.


Värsta systeme är väl att ha en jury där samma land alltid fick noll poäng och samma länder vann varje år. Den där juryn borde dömas till 10 års fängelse för att de inte har varit objektiva.


Detta visste du inte om Odd Molly

Odd Molly har bara unika kläder och jag har fallit pladask för detta märke.

   Denna är väldigt lång och det går att få den uppklippt av butiksägaren. Denna kostar 1799 kr.

Detta visste du inte om Odd Molly
Odd Molly startades 2002 av f.d. skatebordproffset Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan. Odd Molly utkommer årligen med två kollektioner och använder bekväma material som ull, bomull, läder och siden.

Mitt nätverks växer så det knakar i fogarna

Jag har en förmåga att övertyga människor och göra min röst hörd. Detta har lett till att mitt nätverk växer hela tiden. Det är inte bara affärsverksamheten som växer utan den dolda nätverket.

Jag har väldigt mycket kontakt med media, som arbetar på att få ut mig mer i offentligheten.

I kväll ska jag på affärspresentation, men nu ska jag i väg och träffa en väninna som jobbar i en modebutik.

I dag kommer jag att göra flera företagsbesök

  Jag borde äta mer grönsaker i stället för att göra dem till klädesplagg.

Jag kommer först att äta lunch med modeskribenten för att sedan möta upp affärskvinnan Katrin Kroon på tågstationen, då hon är på väg till min stad Uppsala.

Jag kommer att efter 17.00 försöka komma i kontakt med Talin som driver Rodeo Butiken på S:T Persgallerian.

I dag har jag varit sent ute med inlägg då jag chattade hela kvällen med Darins syssling Adam Ali på MSN.

Samarbete med nya företag för bloggen

Jag kommer att avsluta mitt samarbete med vissa företag som kostar mer än de smakar. Jag har nu fått kontakt med flera företagare och ska först se kontraktet innan jag beslutar mig.

I dag kommer jag att kontakta Victor som har en idé på hur vi kan samarbeta. Hoppas Victors samarbete är vad jag förväntar mig. Jag kommer i veckan träffa en offentlig person och måste först be om lov innan jag kan skriva om personen överhuvudtaget.

Intervjun i SKTF om BIF (blogg i Fokus)

 

Bilderna stulna från Superjuristen.

Se hela bilden Superjuristen pratar om Monsters Inc. Den där lilla figuren var glad att han var med i tv. Men mitt på honom fanns en logga så man såg inte honom alls. Så kände sig Fati fö att bilden på henne var så liten.

Vilda Lugnet kallar sig en bloggare som pratar om vårt fackförbund på sin blogg.

Mitt nya fovoritmärke Paris Kate & I

   Det är samma klänning som modellen på bilden bär. Pris ca 699 kr

 Denna klänning gör mig till en bakelse, vilket innebär att man inte ska ha en stor byst för att bära upp denna klänning. Jag ser ut som ett barn som ska på barnkalas dvs klänning blir så fel på mig. Pris ca 699

Ingen människa klär i allt utan vi är skapta olika för att klä oss olika.

Du hittar märket Paris, Kate and I på MQ.
Jag har köpt en annan överdel från samma märke som jag inte kan avslöja ännu i bloggen. Den ska jag bära på ett speciellt tillfälle innan jag outar den.  Den jag köpte kostar 599 kr.


Karlstad fick besök av Hertiginnan

Inne på Gallerian mitt i City fick jag gå upp på scenen för att ta kort. Flera trappor upp stod andra människor och fotade mig. De trodde väl att jag var en utländsk kändis eftersom fotografen var på plats för att plåta mig.

 

Det gick så bra till en början men efter ett tag blev uppmärksamheten så stor att jag ville att fotografen skulle skynda på. Flera personer hälsade på mig som om de kännde igen mig. Jag undrar om jag har en dubbelgångare i Karlstad eller om det är som det alltid brukar vara, att de känner igen mig som bloggaren Hertiginnan.

En sann historia om kontakt från andra sidan

Mona och Lena var bästa vänner fram till 16 års ålder. De kom överens om att om en av dem dog före skulle de var 10:e år varje onsdag skicka varandra en hälsning från "andra sidan". Lena omkom i en  trafikolycka endast 16 år gammal och gjorde då allt för att skicka en hälsning till Mona. Mona var inte medial och kunde heller inte känna in sin Lenas energier.

Lena tog då kontakt med ett medium som i sin tur tog kontakt med Monas dotter. Denna historia berättade Monas dotter för mig i dag då hon själv inte visste om ande världen existerade. Hon fick bevis att den existerade pga av sin mamma och mammans väninna som skickade en hälsning.

 Titta nog på denna docka. Det är en docka som tittar ner och ögonlocken är vidöppna pga av att hon tittar ner. När jag tog kort så såg jag i kameran att dockan i stället tittar in i kameran. Jag har 3 vittnen och en katt på att denna docka verkligen tittade in i kameran.

Dockan är handgjord av Gertrud Svensson


I dag ska jag möta Katrine som gör borgarspelet

Jag ska ju bli Uppsalas borgmästare har jag bestämt mig för. Jag ska även träffa mediafolk som vill lansera mitt namn ännu större. Jag vet inte om jag vågar bli så stor som de vill att jag blir.

Vart jag än går så är det någon som känner igen mig eller har hört talas om mig som Hertiginnan. Privatlivet tar enorm stryk av offentligheten. Vilken restaurang jag än besöker måste jag tänka på att inte säga saker som får folk att börja dra öronen åt sig.

Folk lyssnar och jag har inte varit medveten om det. Det fanns folk som lyssnade och gick hem och öppnade en blogg i mitt namn fast parodi.

Jag bloggade på chic clinic

Jag visade min blogg för Helena. Jag visade henne lite finesser kring bloggandet.
 Jag avslöjade vissa blogghemligheter för Helena och hon berömde mig för att jag var så smart. Jag avslöjar hemligheter för få utvalda tjejer. Helena är en av dem.

 Här visar Helena nya peelingar med smak av choklad, vanlij, citrongräs och grönt té som man kan använda i bastun.
 Helena visade mig runt i skönhetssalongen och berättade att man kan få behandling + mat +vin från Clarion Hotell för tjejkvällar och allahjärtansdag.

Jag tror starkt att Helena kommer att vara med i spelet som är skapad av Henrik Öst och Katrine Kroon. Katrine sa att jag var deras enda bloggare som skulle vara med. Jag är sådan som gillar att vara ensam med det jag ska hålla på med. Därför är jag aldrig på bloggtävlingar eller bloggfester där tusen andra samlas kring samma sak.

Övrigt:
Blondinberit pratar kring Hertiginnans ödmjukhet.

Kan Hertiginnan bli Uppsalas borgmästare?

  

Det är samma system som i spelet Monopol eller Monopoly på engelska. Denna är för staden Västerås men det ska komma ut en för Uppsala där en av gatorna kommer att just ägas av mig och mitt företag Hertiginnan Anne von Porat. Flera företag kommer att vara med och sponsra detta spel som har blivit väldigt populär enligt dess grundare Katrine.

 Hela mötet börjar med att Ingela Grenängen spelar piano. Hon spelade så vackert bl. a spelade hon "vem vet" (en favorit jag redan har på bloggen) och "summetime".
  Talin Ghadimi hade ordnat denna afton med näteverk av viktiga människor som utbytte erfarenheter med varandra.

Jag har kommit i kontakt med flera media personer som jag kommer att få mer samarbete med.

Detta visste du inte om frukten palmhjärta

Se hela bilden Palmhjärta (palmitos, palmkål, palmmärg) är det vita innanmätet "märgen" från vissa palmers bladstjälkar.
Tydligen äts den som en grönsak men smakar lite som ananas. I dag ska Sandra bjuda hem mig på middag för att just bjuda på palmhjärta som hennes pappa har hämtat från U.S.A.
Jag har aldrig ätit den förut och kommer att uppdatera på kvällen hur den smakade.


Var dag borde en ny era växa fram i ens liv

Därav bjuder jag på sången Ameno av gruppen Era.


Era gör en blandning av opera, new age och gregoriansk musik. Texterna är alltid skriva på latin. Eric Lévi är mannen bakom gruppen.
Alla vet vi vad new age är. Det är allt som inte följer naturlagar tex så kallades även akupunktur för new age i början men nu tillhör den traditionell medicin. Ordet New Age syftar på Vattumannens tidsålder mellan åren 2000-4000, på engelska Age of Aquarius. Vi som lever i dag lever verkligen i rätt tid. Men om vi ska tro reinkarnation så innebär det att vi alla kommer att uppleva alla tidsåldrar.

I dag möter jag författaren Yvonne Domeij

Yvonne har skrivit boken trasdockan, som hon aldrig trodde skulle ges ut.
I dag är Yvonnes förebilder Marie Cardinal, Moa Martinson, Birgitta Stenberg, Kerstin Thorvall, Märta Tikkanen och Sonja Åkesson.

Hon blev hemlös för 10 år sedan pga av trauma och sexuellt utnyttjande. Så här säger hon med egna ord:

"Kanske blir min bok en biljett till en klassresa? Jag tillhör varken socialgrupp I, II eller III utan har alltid hört hemma i socialgrupp IV som medborgare i fjärde världen och representant för det man kallar "white trash"."

Jag har förut haft privat kontakt med henne då hon var den enda som förstod vad jag menar med att "ett offer får skylla sig själv". Jag satt då inte och försvarade förövare utan ville att kvinnor då skulle lära sig mer om samhället innan de tar del av den. Det är inte rätt att stjäla men det innebär heller inte att jag ska förlita på mig på folk och lägga ut min plånbok på öppen gata. Jag var tvungen att provocera för att väcka känslor.

Jag agerade livvakt åt Partiledaren Göran Hägglund

Han höll tal på Pingstkyrkan och min fotograf reagerade direkt på att det lät som om han var emot homosexuellas äktenskap. Jag vet inte var min fotograf fick detta i från och ville helst att han skulle hålla tyst om sina åsikter, då jag själv är kristendemokrat.

  Här står jag längst fram och tittar ut mot publiken. Jag ville se om jag skulle känna igen ansikten från Livets ord. Jag kände igen en tv personlighet som var nyhetsranakare på tv. Flera journalister och fotografer tog bilder och jag poserade så bäst jag kunde. Jag var ju den som syntes mest hela tiden.

 Denna bild tog jag själv. Jag kände mig som en duktig fotograf när jag tog bilden.
 Detta är mötesvärden som släppte in mig och min fotograf tidigare under dagen. Han heter Krille Andersson.
 Här står jag mitt i publiken medan folk håller tal. Göran stannade till mitt i sitt tal när han såg mig, jag tror han visste vem jag var.

Jag är den 18:e mest sökta sökord över alla bloggar över hela Sverige

Så här ser listan ut:

  Ny   rosing 35 -
2 (1) sex -15%
3 (2) blondinbella -18%
4 (3) carolina gynning -20%
5 (4) ormen i paradiset -19%
6 (12) katrin zytomierska +141%
7 (5) stay-ups -15%
8 (7) kissie +11%
9 (28) linda rosing +153%
10 (10) - kakhuset +9%
11 (35) spotify +158%
12 (14) sverigedemokraterna -11%
13 (6) liza marklund -47%
14 (15) otrohet -18%
15 (13) gummistövlar -34%
16 (23) dagens outfit +12%
17 (24) latex +10%
18 (33) hertiginna +37%

Cheb Hasni blev mördad för Rai musiken

Khaled Hadj Brahim är algerisk musiker född 29 februari 1960. Han blandade rai och västerländsk musik. Han röst var väldigt unik. Han började som bröllopssångare och snabbt växte sig stor. Han mördades 1995 pga av sin musik som inte gillades av muslimska extremister.
Denna sång har plagierats och gjort covers på olika språk världen över. Didi betyder på sanskrit storasyster.Original Aicha även denna låt har gjort om till hip hop

RSS 2.0