"Face to Face" är släkt med skådisen Banu Alkan och skriver följande till mig:

Hej tråkig att du skrev sa om en bra skådis från turkiet ,jag var tvungen att svara på detta inlägg det är så här att Banu Alkan vilka filmer hon har gjort vet inte mycke vet bara att jag har sett en hennes film när jag var liten pga att min mamma vill se den för att hon är min kusin och hon kommer inte från bulgarien vill bara påpeka det hennes riktiga namn är Remzija Remka Rebronja föd i fd Jugoslavien och flytat till Turkiet när hon var 2-3 år gammal så snälla ta reda på fakta innan du skriver nåt dumt igen ha det bra .

Svar: Det jag gjorde var att granska skådespeleriet och inte hur dessa skådespelare är privat. Jag avgudar alla turkiska skådisar som spelade film på 80 talet och speciellt de kvinnor som fick spela prostituerade. Detta speglar inte vilka de är privat och tror man det så är man ju bara dum. Att du tror att folk ens tror det visar att du är dubbelt så dum.  Jag har inte tagit reda på fakta för det är inte hennes privatliv jag granskade, men tack för faktan du skrev. Att hon kommer i från Bulgarien visste jag men inte hennes riktiga namn. Vad är det för fel och se ut som en slampa när man ska spela slampa i en film? Eller borde hon ha på sig en chador men spela slampa det går ju inte. Rätt uttryck för rätt skådespeleri eller hur?

Kanske har du inte Banus intelligens eftersom hon blev känd men inte du och din mor? Det krävs mycket intelligens för att konkurrera ut miljoner av människor och bli känd. Kanske har ni inte Banus karisma eller har ett utseende människor inte lägger märke till. Vad vet jag men ditt sätt att argumentera visar att du inte ens förstår dig på kändisskap.

Ok se nedan vad tycker ni att hon ser ut som?
En jultomte
en prostituerad
en transvestit
En dragshowartist?

Det är väl det som är meningen att inte se vardaglig ut för hur annars ska hon kunna sticka ut i mängden och bli så stor som hon har blivit? Hon kan väl konsten att manipulera så att hon blir ihågkommen och det är väl det alla artister lär sig att göra för konkurrensen är hård. Den smartaste brukar komma längst oavsett business för du har väl hörrt uttrycket

THERE IS NO BUSINESS LIKE SHOWBUSINESSMini klänningar J Lindeberg

Jag köpte 2 miniklänningar från J Lindeberg och en som jag kommer att ta på mig på nyårsafton. Den jag ska ha på nyårsafton lägger jag inte upp bilder på för det ska bli en överraskning och fröjd för ögat. Många undrar säkert hur Hertiginnan kommer att se ut denna nyår. Det som lever får se......Qui sera sera som man i Frankrike säger.


Nya skönheter hos Maria Arvidson

I dag på kvällen var jag på behandling tillsammans med Anna. Anna som redan har ett dockansikte blev nu finare än någonsin och var grymt nöjd med Dr Maria Arvidson. Hon fick genast förtroende för Marias mjuka och svalna personlighet.

Vi kom dit kl 19.00 och drack kaffe latte tillsammans med Maria. Visste ni att latte heter caffe con leche på spanska? Det var bara att sätta i gång sedan med emla på utsatta områden för att få behandling. Det har kommit nya metoder för er som har tröttfejor. Ni kan få spruta i kinderna på och så sätt få ett ansiktslyft. Priset kan jag inte skriva ut utan ni som är intresserade får kontakta Maria.

I morgon kommer jag lägga ut bilder på före och efterbliderna på söta Anna.OBS! Personerna på bilden Kickan, Oliver och Robert har inget samband med texten ovan att göra.

Julfirandet hos min storebror Halil & Sandra


Jag gjorde choklad med nougat och mörk kakao. Jag doppade även fikon i kako massan och det är dem som ser ut som praliner utan former.Man kokar vatten i en kastrull och låter ångan från vattnet smälta chokladen. Man häller sedan den smälta massan i formerna och vips så har du praliner.Jag och Emmelie är vana att posera framför kameran så för oss är det ingen konst.Han är väldigt lik min egen barndom säger folk.

Nedan ser ni hela min familj samlade på ett och samma kort.
Finn ett fel på kortet?
Svar: På den första ser man min gullunge Oliver och på den andra är han borta.

Vi har spelat ett spel som heter Geni. Varje gång det inte var min tur så svarade jag rätt på frågorna och mina flickor Sabina och Emmelie lydde order genom att säga "En berömmlese faller på sin plats".
Jag fick världens vackraste ord av en läsare som skriver följande:

Var bara som du är. Ändra inte på någonting, för du är unik. Provoceras inte av andra. Jantelagen finns nog i alla kulturer!

Detta är mitt nyårslöfte att inte falla offer för människor som saknar självrespekt. Det finns människor som besvärar andra familjen för att utnyttja dem att komma åt andra. Vissa människor ser svart när de försöker komma åt andra. De slutar tänka mänskligt och jag vill inte bli som dem. Jag vill inte bli en person som kan sjunka på samma nivå för att ge igen.

Jag vill aldrig mer tvivla på mig själv bara för att människor försöker så ett frö av tvivel i mig.

2 killar bråkade om vem som var snyggast

Vi kan kalla killarna för Emil och Martin. Emil påstod att varenda tjej ville ha honom och han lät väldigt övertygad, inte. Martin blev väldigt irriterad över att Emil ständigt påstod att alla tjejer ville ha honom. Medan Emil skröt om detta ställde sig flera tjejer i kö för hans skull i skytandets stund. Detta är jag vittne till hur tjejer verkligen besvärade honom, inte.

Med en riktig arg min och med gråten i halsen ber Martin mig att göra ett inlägg på bloggen om Emil med frågan "är han snygg? svara bara ja eller nej". Att ens Martin själv går på det Emil säger om sig själv visar hur smart Martin själv är.

Emil drev bara med Martin men Martin kan inte ens förstå orden "skönheten ligger i betraktarens ögon". Ordet "betraktare" är för svår akademisk ord för båda dessa killar.

Tänk att möta sådana människor som inte ens förstår vad skönhet innebär? Det som är vackert i mina ögon behöver inte vara vackert i dina ögon. Hur kan detta vara så svårt för dessa människor att förstå. Barn kan bråka om vem som har finaste skor men när vuxna människor gör så blir de bara efterblivna.Jag kan säga att den här klänningen är den snyggaste man kan ha. Jag kan även påstå att jag är snyggast i släkten. Det är vad jag själv tycker och det behöver inte andra människor tycka. Tänk att detta kan vara så svårt för folk att förstå. Det finns grymt korkade människor som har ifrågesatt mina ord "snyggast i släkten". Jag påstår inte att en tävling är gjord och att jag vann den. Jag säger bara vad jag själv tycker. Får man älska sig själv utan att folk ska bli som galna? Får jag kalla mig ung och vacker utan att folk ska se mig som ett hot? Alla som säger emot utan undantag, gör det enbart av egen osäkerhet.

Älska dig själv innan jag tror att du kan älska mig....


Nya stjärnor från Uppsala träder fram

Här nedan kan ni lyssna på nya stjärnskottet Amir Farjam som är från Uppsala med låten Mikhamet. Man kan säga att hans musik är en blandning av trance och elektro. Tjejerna i videon har blivit sminkade av denna bloggare som kallar sig Malinsmakeup. Hår är gjord av Hair by Heidi.


Vänner från förr

Jag hade en gång en väninna som brukade ringa upp folk varje gång hon umgicks med mig för att visa att hon var en mycket upptagen person. En av dem hon ringde upp var inte van vid att hon kunde ringa på måfå. Man hörde att min väninnan blev mer och mer irriterad över att personen hon ringde upp ständigt sa "har det hänt något speciellt, eller varför ringer du?".

Vi satt då flera i samma rum och hörde detta samtal som gav en dålig stämmning. Vi andra tittade på varandra och undrade varför denna pinsamma människa ville briljera med tomma telefonsamtal.


Optiska bilderSer ni att det både föreställer en ung flicka och en gammal kvinna?

Brittany Murphy är död

Hon blev 32 år gammal och dog av hjärtstillestånd.Jag kommer ihåg att hon alltid fick spela mongo roller, varför vet jag inte.

I dag ska jag få besök av min väninnaMin vännina och jag ska besöka ett medium som är världsbäst och t.o.m bättre än vad lilla jag är.


En ängel vakar över dig

Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.

 

Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.

Istället placerades de i ett rum i en kall källare.

När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det.

Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.

Hon svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."

 

Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus.

 

Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i

deras sängar för att vila sig ordentligt.

När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande.

Deras enda ko låg döende på ängen.

Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre hur

hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända.

 

"Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.

Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du

tillät att hans enda ko dör".

Den äldre ängeln svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det

hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet,

eftersom han var så girig.

Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav

honom kon istället".

"Saker är inte alltid sådana som man tror".

 

Någon gång händer det saker som man är olycklig över.

Tro att varje sådan händelse är till din fördel.

Med tiden kommer du att få veta och förstå meningen med det som hänt...

Några människor kommer snabbt in i våra liv och försvinner snabbt ur våra liv .

Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv.

De lämnar vackra spår i våra hjärtan.

Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!

 

Igår är historia.

Imorgon är en gåta.

Idag är en gåva och det är därför den kallas present.

Lev och njut i varje ögonblick!

Ta den lilla ängeln och var rädd om den.

Han vaktar över dig.


Inredning i stället för mode

Vissa klänningar är vackra att se på, men när man sätter på sig dem ser man bara ut som en bakelse. Dessa kläder nedan skulle vara bättre som prydnad eller som en vacker duk på ett bord än som kläder.

 I stället för blommor kan man skapa vaser som ser ut så här och det kommer att bli väldigt fint i ditt hem.Dessa rosetter ska du sätta på dina gardiner.

 Finast blir det om du använder tapeter i denna mönster för kläder bör vara helfärgade.

Du får då stilen Shabby Chic dvs gammalt blandat med nytt.


Hemma hos Selvi Sahindal

Detta är hemma hos min väninna Selvi Sahindal. Hon visade en filt hon hade fått av mig för länge sedan där jag har skrivit in ett kodat meddelande som bara hon förstår. Hon lagade god kyckling med rotfrukter till mig.Bild tagen av Selvi själv i hennes vardagsrum. Jag bad henne ta en bild där jag inte ser ut som ett sjölejon på två ben eller elak köttbulle.


För 10 000kr kan du gå på adlig köttmarknad

Bakom den hemliga klubben Nobiles står Patrick Sommerlath och Tom Davidson.

Den privata klubben huserar nu ovanför Café Opera och sägs ha 250 medlemmar. Medlemsavgiften är enligt uppgift 10 000 kronor.

Skulle bloggen gå runt om jag vore en gnällspik?

En människa måste göra PR för sig själv för att bli framgångsrik. Min bild av mig själv är fantastisk och jag påverkas inte av någon människas åsikter. Människor måste först och främst göra lite PR för sig själva och sedan föregå med gott exempel innan jag kan lyssna på dem med en av mina öron.

En man jag har stor respekt för och lyssnar på är en av mina kusiner. Han har alltid rätt i allt han säger och han sjunker aldrig på en låg nivå. Han är företagare och har en väldigt bra ekonomi.


Mitt möte med olika författare i dag

Jag var på författarmöte och träffade Katerina janouch, Jan Guillou och Monika Ahlberg. Nedan berättar samtliga författare om sina böcker för mina besökare. Katerina kommer i från Checkien för den som inte visste det. Jag måste bara säga att Jan var en väldigt dryg person, men han är ändå min hjälte tätt efter Bin Ladin.


Mitt möte med författaren Björn Hellberg, som har skrivit boken Den vita döden

I morgon ska jag träffa Sverige kändaste och mest intelligenta man. En man som utstrålar säkerhet och självsäkerhet på långa vägar. Jag hoppas bara att jag inte blir nedtrampad i morgon för jag vill verkligen träffa honom och lyssna på vad han har att säga. Jag ska vakna så tidigt som möjligt och vara med honom från första stund. Tätt efter Bin Ladin är denna man den mest intelligenta och karsimatiska människa. En ödmjuk och god människa är lika med en intelligent och självsäker människa.

Det är självaste Hertiginnan som intervjuar författaren Björn. Med glimten i ögat vill han inte avslöja slutet då han påstod att det skulle bli en kriminell handling att avslöja för mycket.
Lolita kläder och poloklänning

Snart kommer jag att åter fota mig hos kändisfotografen på Shayfoto. Hon har tagit bilder på både svenska och utländska kändisar. Hon är årligen bjuden på Noppes kändisfester och är ibland med i Se & Hör tidningen på ekonyheterna, ni vet längst bak där bara kända personer som har festat är samlade.Jag skrev på en lapp var man kunde hitta dessa kläder men hittar dessvärre inte lappen. Om flickan (bloggläsare) på bilden dyker upp igen så ska jag skriva upp det igen. Lägg märke till hennes hårband.

Som underkjol har hon en likadan kjol som jag har från märket Chock som har sin butik i Stockholm.För tillfället har jag blivit besatt av Tradera.com och handlar flera plagg per dag därifrån. Jag hinner knappt betala en plagg förrän ny faktura skickas. Det är verkligen beroendeframkallande.


Lyssan på Volkan han är verkligen suverän

Först trodde jag inte mina öron, men nu tror jag dem. Han sjunger svenska men på ett orientalisk sätt. Han verkligen bryter på svenska han säger "sikriver inte" i stället för "skriver inte". Asså coolare och tyngre får man leta efter. Han låter exakt som Tarkan när han sjunger.Låten heter Var Har Du Varit eller Med Vem

Vad innebär Speedbusiness & bilder från radiostudion

Ni har väl sett i sex and the city där karaktärene går på en datesamling där man sitter två och två för att sedan byta ett steg och lära känna nästa potentiella partner. På detta sätt så lär man känna så många som möjligt under några minuter och sedan byter endast det ena könet plats dvs de flyttas ett steg åt ett håll hela tiden.

Nu finns liknande fast i businessvärlden som kallas för speedbusiness. Så hur går detta till?

* 40 stycken beslutsfattare möts sittande mittemot varandra vid bord. Hälften av beslutsfattarna kommer under mötet att sitta kvar på sina platser. Andra halvan flyttar sig ett steg efte varje kort möte. Målet är att boka in så många möten som möjligt.

* Under ett drygt två timmar långt speddbusiness möte hinner varje person prata med ca 20 beslutsfattare. Den som vill boka in kundmöten saluför sin produkt eller tjänst under ett möte på 2,5 minut.


Lösögonfransar från Make-up Store

Nedan har jag tagit av mig de rosa lösögonfransarna och sattit på mig svarta lösögonfransar. Glöm inte att använda svart klister för använder ni vitt så syns det tydligt när det börjar klumpa sig. Det syns tydligare när jag tittar ner att jag har kraftiga svarta lösögonfransar. Dessa är nr 006 de som är nr 005 är mycket kraftigare men är lite svårare att få tag på.I övrigt har jag inte ett gram smink på mig förutom mina lösögonfransar. Om ni ändå känner er bleka glöm aldrig rouge för att få färg i ansiktet. För guds skulle ta inga brun-utan-creme på vintern för det ser fördjävligt ut med en vit hals och brun ansikte. Ta en solpuder om ni måste ha färg trots vintern.

/Hertiginnan i egen hög person


Hemma hos Hertiginnan

Detta är taget hemma hos mig. De som har varit hos mig vet att jag har rosa soffor och tyll gardiner. Min tv har jag flyttat in i köket för att jag hade videokväll med Emmelie och Sabina.Det är klassisk musik i bakgrunden ni hör.

Hertiginnan kliar sig själv

Klassisk musik som heter music of the damned (damn you)

Ghosts of Girlfriends Past ScroogedVi tittade på filmen som heter flickvänner från förr (Ghosts of Girlfriends Past). Den är lite som filmen Scrooged där de får besök av 3 spöken. Det handlar om en kille som helt enkelt pippar runt och sårar att kvinnor. Det dyker upp 3 spöken som visar hans barndom, nutid och hur han kommer att dö ensam om han fortsätter som han gör.

Michael Douglas spelade hans farbror som också dyker upp som ett spöke. Denna farbror var en tjejtjusare innan han dog och kommer för att även han varna honom. Sevärd film om man gillar det övernaturliga.

Sommarpratarna Filip och Fredrik tycker till om Hertiginnan & hemligheter

Här nedan ser ni de grymt kända killarna Filip och Fredrik från tv programmet och radioprogrammet Sommarpratarna. Vissa försöker få mig att inte tro högt om mig själv när det kommer till kändisskap och bloggen. Det finns vissa som säger att folk skrattar bakom ryggen på mig och säger att jag ljuger i bloggen. Som en stor tröst till sig själva kan de låtsas som om allt i bloggen är en lögn, så lever de själva längre. Varför ska jag tona ner på mig själv bara för att folk är så osynliga och gråa?

Jag har mött Kungen fler gånger än någon annan i släkten. Varför svider det hos folk att jag har gjort det? Varför får jag inte vara stolt över alla landshövdingar jag kommer i kontakt med? Jo, för att folk själva inte kommer upp i Kungens och Landshövdingens nivå.

Jag säger bara get a life och låt mig som Hertiginna Anne von Porat af Uppsala få vara i fred. Begär jag mycket av folk att be dem bara låta mig vara i fred? Se till att skapa er en egen identitet i stället för att ge er på lilla mig hela tiden.

Jag stängde av då de började prata om privata saker som jag tyvärr inte kan publicera i bloggen. Jag vet att folk skulle skjuta ner mig om jag publicerade vad de berättade live för mig. Jag kan bevara hemligheter även när folk försäger sig.

Inte bara folket böjer sig för Hertiginnan utan Hertiginnan slår sig t.o.m för att hon böjer sig desto mer för människor och deras privatliv.


Bästa sättet att driva sitt företag till konkurs

Är att stöta på sina kunder

Människor böjer sig för Hertiginnan

Whatthefuckdot.com har gjort 2 nya headerförslag till mig. Hon kommer att få nytagna bilder som inte finns att hämta i bloggen.

 Till vänster om bilden ser ni människor som böjer sig för Hertiginnan. Mycket roligt initiativ av Whatthefuckdot.blogg.se
Jag hörde att Stil Robin hade sökt till Paradise Hotell

Hur det gick för honom vet jag inte, men han finns inte med bland deltagarna. Äkta ung kille som vill åka till en paradisö och bara ta det lugnt. Han skulle inte gjort mycket väsen av sig och de på Paradise Hotell söker människor som gör väsen av sig och intrigmakerskor.


Tavi Norén en barndomskompis påminde lite om Stil Robin och ville ta det lungt på första säsongen av Paradise Hotell. Han åkte ut ganska snabbt eftersom han inte klarade av att skapa konflikter.

I stället för Stil Robin tog de in Sveriges störta kriminella mannens dotter (Ferm) in i gänget. Ferm hette tidigare Lars-Inge Svartenbrandt, men bytte efternamn för att låta lite snällare. Dottern skapar nu mycket intriger eftersom hon skyller på en svår barndom.

RSS 2.0