I dag är det Valborg i Uppsala

Folk brukar äta champangefrukost nedanför slottet dvs precis vid backen. Vissa dukar upp frukost på ekonomikum. Folk från hela Sverige brukade förut vallfärda till Uppsala för att supa skallen av sig.

Man borde ta alla omyndiga och låsa in i ett stort hus utan alkohol. Allt annat borde finnas för deras nöjen. Dessa bör vara inlåsta i 24 timmar tills Valborg är slut. Då blir Uppsala mer rent och inga omyndiga kommer till skada denna dag. Jag kan låta hård men jag är rättvis för jag tar alla under 18 år och låser in. Sedan skulle jag vilja att lagen ändrades till 20 när min idé har fallit laga i kraft.På bild ser ni: Sophie Zetterström hade tagit med sig studentkompisarna Jenny Paikin från Australien och Leigh Prezhop från USA för att starta dagen på sedvanligt sätt.

Att inte förlora sig själv i möten

Har ni tänkt på när människor ska börja håna en och man själv börjar tappa ansiktet mer och mer? När människor börjar håna dig ska du skicka kärlek till den personen i dina tankar. Du ska absolut inte gå ner på människans nivå (tappa ansiktet) och visa hur mycket du tog åt dig av vad personen säger till dig.

Häromda åt jag lunch med en väninna och hon försökte tala om för mig hur jag borde känna mig. Det handlar om hur hon känner sig och vill att vi känner lika. Hon vet hur jag känner mig därför vill hon påpeka motsatsen så klart. Om hon hade trott att jag känner mig sämre hade hon ju varit nöjd och inte sagt något. Eftersom min känsla går emot vad hon vill att jag känner, så tänker hon "bäst att dra ner henne lite på jorden".

Fick hon mig på jorden? Nej hon själv sjönk ännu mer in i jorden genom att hon blottade sin svaga sida och inte min svaga sida. Hon hade hoppats på att få mig att känna samma svaghet för det. Tror ni hon tror att jag nu också känner mig lika svag som henne? Nej det tror hon inte därför kommer hon att försöka flera gånger.

Jag kommer att säga åt henne för jag orkar inte med en ytlig vänskap.


Nu kan ni se inspelningen med mig för Uppsala i framtidenJag har på mig min kungakrona när jag talar om hur jag tycker att Uppsala borde förändras. Ni kan även se mina radio kollegor Roya Rabiei och Ramiyo Callisaya i denna klipp.

Det känns som om Juristkollegorna Ingela och Fati försvinner från Sveriges mark i några dagar och för mycket händer i mitt liv så att tjejerna inte hinner med. De kommer ju tro att de ha varit borta i flera år.

Radiomötet med styrelsemedlemmarna för RIO och SIU

 Dessa sänder nyhter på följande språk: 3 första är arabiska, amarinja, arabiska, han som står med rutig orange skjorta sänder på sorani och tjejen som sitter har talar turkiska, persiska och sorani.

 Han är från Bolivia och sänder spanska nyheter. Här visar han mötet genom power point.

Nästa vecka har jag bjudit in en gäst som hela Sverige känner till. Ledtråd: Denna man har silikonläppar.


Filminspelningen på Uppsala rosa slott

På måndag ska filmklippet med mig och andra Uppsalabor vara färdigt. I går spelade alla in det de hade att säga. I dag var jag ensam för filminspelningen. Den kommer ut på måndag på www.uppsala.se hemsida.

   Foto: Mosse Moberg sm jobbar som creative producer på Phosworks i Uppsala slott högst upp i tornet.


Filminspelning och fotografering på Uppsala slott

I dag var jag på landshövdingens representationsvåning för att filma och fotograferas. Eftersom jag inte hann dit i tid så kommer jag att göra det i morgon bitti klockan 10.00
Vissa tycker att jag ska representera Uppsala då jag tydligen är snäppet snyggare än de flesta. Personen som sa det till mig kan konsten att få mig till inspelningar för människan vet hur jag fungerar.


Peter Lindberg talar ut om Ingela Grenängen från Stulen barndom

Peter Lindberg skriver följande:  
Ingela grenängen är mycke falsk.
Jag trode på henne men ack vad jag bedrog mej på
henne.Hon siter i en styrels som vise ordförande
som inte fick ansvarsfrihet,ock riversorrena har
hoppat av.Jag tycker hon ska knipa mun.

Jag frågade Ingela om hon kände till dig Peter. Hon hade bara gott att säga om dig så jag sökte vidare information om dig i stället. Jag kom till slut fram att du hade förskingrat pengar från Stulen barndom och är i skrivandets stund utesluten och polisanmäld. Då förstår jag din frustation för organisationen när alla som ingen vill ha med åkte ut ur den.
 Detta är Ingela Grenängen och Roya innan föreläsningen börjar. Här berättar Ingela om hur fantastisk person Peter är. Min beige cardigan kommer i från Rodeo och kostar 799 kr.
 På café mumrik så finns alltid hembakade bakelser man kan köpa.
 Kvinnan i rött är Talins mamma.

Fega men ändå iskalla och coola anställda

Det finns en modebutik i Uppsala som har en anställd som alltid påstår att hon är sjuk. Hon har varit för rädd för att våga erkänna att hon inte vågar jobba i butiken. Butiksägaren är en dominant kvinna som inte bryr sig om åkommor eller depressioner från sina anställda. Den här tjejen har sjuskrivit sig för att sedan sluta helt på jobbet.

Nu till saken, hon har nu börjat jobba i en blomsterbutik som ligger vägg i vägg med modebutiken. Jag fruktar den dagen hennes f.d chef från modebutiken ska se henne där. Vi alla väntar med spänning.

Därför spökar bara vissa människor efter sin död

Människor som blir mördade eller begår självmord får aldrig någon ro och därför spökar de. De känner att de inte var färdiga med sina liv och kanske söker en mening med livet och därför alltid kommer tillbaka.

En sann spökhistoria på Skokloster i Uppsala
På Skokloster sägs Erik Brahe spöka genom att prassla med papper, möjligen försöker han bränna upp avslöjande dokument. Erik var ägare till Skokloster under en del av 1700-talet och blev avrättad den 23 juli 1756 såsom delaktig i den sammansvärjning som ville utvidga kungamakten. Även hans hustru, Christina Charlotta Piper, som gjorde allt för att rädda sin man från bödeln, sägs vanka fram och tillbaka i mannens skrivkammare och man kan känna parfymdoft och höra hennes frasande klänning.

Se hela bilden Erik Brahe
Se hela bilden Christina Charlotta Piper

I dag är jag inbjuden till Mingel på flustret

Jag är inte säker på om jag kommer att hinna befinna mig på Flustret i dag. För denna dag kommer att gå åt att boka in intervjuer för mitt radioprogram samt bjuda in föreläsare till internationella kvinnocaféet.

Angående minglet för ST Per så är nyheterna enligt följande:
Mittemot Carlings kommer Face stockholm och Intersport att öppna inom kort. Många vill att Zara och Sephora öppnar i Uppsala men för att de ska öppna få en smart människa sätta igång verksamheten. Du ska inte tro det blir sommar i fall inte någon sätter fart.....

I kväll är det mingel på Forum och S:t Pers gallerian

Eftersom jag ingår i ett företag som både finns i Forum och S:t PersGallerian så får jag ta del av båda sidorna. Jag väljer S:t Persgallerian för att min vän Talin har sin Rodeo butik i samma Galleria.

Maria Arvidson och Robin "Stilrobin" Fröström är våra inbjudna gäster denna afton.

Endast butiksinnehavarna i dessa gallerior är inbjudna. De som är inbjudna är jag och Talin de andra kommer in som våra gäster och står på gästlistan.

Kända ansikten som föredrar Juvederm (Ansiktskliniken)

 Bloggaren Stina-Lee har använt Juvéderm efter att ha rådfrågat Natacha Peyre som också är en Juvederm fan.
 Natacha Peyres Juvéderm bahandling ser ni här.

Några av de vanligaste frågorna kring behandlingen:
Är det farligt att göra läppförstoring? Det är inte farligt och om du är frisk så kan du göra behandlingen.
Hur gammal ska man vara? Du måste vara myndig.
Vem får behandla? Endast legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare och som har fått utbildning i detta. 
Om jag slutar använda fillers i läpparna, kommer de att försämras? Nej inte alls, de går tillbaka till samma form och storlek som tidigare. Om behandlingen upprepas många gånger så tenderar fyllnaden att kvarstå en längre tid.
Gör det ont? Det kan kännas något eftersom det är en injektion, men de flesta tycker inte det eftersom Juvederm innehåller bedövningsmedel.
Hur länge håller det? Hållbarheten varierar men 4 - 6 månader kan man räkna med.
När går svullnaden ner? Svullnaden går ner efter 1-3 dagar och det är då det slutgiltiga resultatet ses. 

Gillar ni vad ni ser så ska ni definititv behandla era läppar hos Maria Arvidson på Ansiktskliniken för alla mina vänner får massa olika behandlingar hos henne.

Jag kan inte avslöja namnen på de vänner jag har som får denna behandling hos Maria pga av tystnadsplikten. Här nedan ser ni två av stamkunderna hos henne.
 

Restylane är bara obehagligt och smärtsamt enligt många som har provat den. Jag känner en tjej som fick klumpar i sina läppar av produkten och det blev ojämnt. När hon ville ändra på läpparna då de såg vanskapta ut fick hon inte ändra på det enligt en annan klinik i Uppsala.

Ni kan höra mig på FM 98.90 kl 20.30 på radio

  Jag fick mina nyheter översatt så allt jag behövde göra var att läsa upp dem. Jag är ju ordblind och det hörs när jag läser upp för jag stammar mycket. Roya redigerade bort det jag stammade så det låter nästan perfekt när jag talar.

 Här redigerar Roya min röst.

När jag var färdig med radioprogram som heter just Hertiginna så gick jag till Rawanduz för att köpa mat. Till min fasa hade de slagit sönder alla fönster i restaurangen. De har även slagit sönder deras restaurang som finns i Gottsunda.
 Vart är samhället på väg?

Därför tänder kvinnor på halvkriminella män med pondus

Jag har funderat över varför kvinnor tänder på kriminella män med pondus. För att vara säker på att det är sådan man ska vara som man så har jag själv forskat kring ämnet. Jag skickade en meritförteckning till ABB som ansvarig marknadsförare. I min meritföretckning skrev jag följande:

Hej mitt namn är X jag är lite halvkriminell och har pondus. Många kvinnor tänder på det. Jag är klippt och skuret för detta jobb även om jag saknar utbildning. Kan jag få provjobba hos er?

Jag fick inget svar så jag ringde själv upp företaget. Jag sa "hej kommer ni ihåg mig det var jag som var halvkriminell med pondus som sökte jobbet som .....". jag hann inte slutföra min mening förrän jag märkte till min fasa att de hade lagt på luren.

Därför tror jag att, så länge jag inte ens kan få jobb med sådana meriter hur tror korkade män att det finns kvinnor som tänder på detta? Det är ju bara loosers som blir kriminella och raggarbrudar som tyvärr faller för dem.

Fika på Ofvandahls hovkonditori

 Caféet grundades av Erik Ofvandahls 1878. De hade dagens soppa som hade för mycket tomatsås i sig och var alldeles för söt för min smak. Brödet var supergott. Jag har själv jobbat på detta café och då hade de skagenröra som var supergod.

 Deras katalan är godaste i hela Sverige och då har jag provat många. De har nu prinsesstårtor som är gula med en marzipan kyckling på för påskens skull.

Historian om Annika Östberg Deasy

Vem är Annika?
Annika Östberg föddes i Stockholm 1954. Av hennes föräldrar, Maj-Britt och Sten Östberg, finns endast hennes mor kvar i livet. Maj-Britt bor fortfarande kvar i Stockholm.

Hon dömdes 1981 för att tillsammans med sin dåvarande pojkvän ha varit del­aktig i mordet på restaurangägaren Joe Torre och på polismannen Robert Helbush.

Det var pojkvännen som sköt, men Annika Östberg var med vid båda tillfällena, och hon bedömdes ha varit så delaktig att hon kunde dömas för mord till fängelse i minst 25 år eller upp till livstid. Pojkvännen hängde sig i häktet före rättegången och ställdes aldrig inför rätta.


Varför gick allt så fel trots att Annikas mamma gifte sig med en rik amerikansk affärsman?
När Annika var elva år träffade hennes mamma en rik amerikansk affärsman som hon gifte sig med. Annikas klasskamrater i Sverige avundades henne.  Annikas styvpappa var inte van att ha barn omkring sig och hade inte mycket tålamod eller intresse för henne. Så Annika blev skickad till några av styvpappans släktingar i Fayette, fyra timmars bilresa från St. Louis där han och Annikas mamma bodde.  Annikas förhållande till sin styvpappa, som var kall och psykiskt hård, förvärrades med tiden och det började även påverka förhållandet mellan Annika och hennes mamma. Efter några allvarligare konflikter blev Annika skickad till en ungdomsvårdsskola. Hon var bara tolv år då.

Hur kunde en rikmansbarn som Annika bli prostituerad?
Annika träffade Greene Johnston, som senare skulle bli pappa till hennes enda barn. Deras förhållande utvecklades inom hippiekulturen vilket innebar bruk av marijuana och LSD ända till den dag då Greene introducerade Annika i heroinmissbruket. För att kunna tillfredsställa sina behov började hon arbeta som strippa. När hon var femton år blev Annika gravid med Greenes barn. Hon lyckades hålla sig borta från droger under graviditeten och födde en frisk liten pojke, Sven, i ett kollektiv i Nevada City i Kalifornien.

Den här gången bidrog hon till sitt och Greenes drogmissbruk och till sonen Svens försörjning genom prostitution, bara sexton år gammal. Under tiden blev Greene mer och mer våldsam mot Annika och en dag tog hon sonen och allt hon kunde få med sig i en väska och lämnade honom. Hon lyckades skaffa sig en lägenhet till sig själv och Sven och startade en call-girl rörelse genom att boka träffar med sina kunder på telefon.

Shopping och Mat i Kista Galleria

 Detta är lammracks och pide som finns på Restaurang Mangal i Kista Galleria.

De lagar de godaste turkiska rätterna i hela Sverige.

Jag var i Kista Gallerian och åt mat. Jag gick in till Jackie och provade ett par röda gummistövlar med snöring. De passade mina elefantben perfekt. Jag kan inte ha vanliga stövlar för mina ben kommer bara in i stövlar som har snören. Jag vill ha gummitstövlar med klack och att de ska vara lite smalare i vaderna.

Jag blev nominerad till det stora bloggpriset

Här kan ni gå in och se de 100 bästa bloggarna i Sverige som aftonbladet hade valt ut. Jag har totalt missat det så jag kunde inte uppmana mina läsare till att gå in och rösta på min blogg.

I dag har jag fått många besökare från 1000apor (bröderna Schulman) för jag förmodar att de har sett denna bild. Vad de har skrivit vet jag inte för jag kan bara se vilken inlägg som har varit mest välbesökt i dag.

En underbar kväll på Restaurang plock med tjejerna och stil Robin i spetsen

 Detta är inne på Rodeo när det är stängt i butiken. Endast VIP gäster är på plats
 Inne på Plock där Robin dricker "kiss me I´m famous" en perfekt drink åt en perfekt känd person.
  Även Robin önskar tuttar eftersom han umgicks med ett gäng tjejer.
 Här har vi mina vänner tillsammans med Robin. Maria sitter i knät på Robin.

Mötet började med att vi fyra satt och skröt för Robin om hur lyckade vi var. När alla hade slutat skryta om sitt sa Superjuristen att det finns en nackdel. Robin frågade vilken? Hon svarade: Du får inte vara med.

Vi har bestämt oss för att bjuda in någon under 20 år varje torsdag för att skryta av oss om hur lyckade vi är.
Det är sadismen i oss lyckade kvinnor.

Robin berättade mycket om andra bloggkändisar och det var jätteroligt att höra. Tänk vad världen är liten.

I dag ska jag träffa Robin "StilRobin" Fröström

Det var ett tag sedan jag träffade StilRobin och tänkte uppdatera mig om vad han gör nuförtiden. Han kommer att få lära känna vissa av mina vänner. Vi ska träffas på en modebutik för att sedan ta oss vidare till något matställe i Uppsala.

Ni vet ju själva hur det är med kändisbloggare och företagare som vill komma i kontakt med en. Jag vill att han får samma kontakt med de företag jag själv har kontakt med.

Ni kan gå in här och läsa om Robins möte med Linda Rosing och Bobby Oduncu. 

Sist jag och Robin möttes var vimmelfotograferna på plats, ni vet ju hur det blir när kändisbloggare möts. Denna gång ska jag inte tala om var vi ska mötas.
 Robin Fröström

Kvinnligt nätverk är det starkaste band man har

 Sabuni invigde vårt kvinnocafé där vi brukar bjuda in föreläsare. Vi kommer snart att ha föreläsning och kvinnligt företagsamhet, där ni kommer att få följa en ambitiös kvinnas väg till välstånd.

Nu ska jag i väg och äta lunch med min väninna för att sedan besöka Ansiktskliniken.

Skönhetsdoktor Maria Arvidson

  Ser ni svärdets magiska sken?


Se även Tris blogg med Maria Arvidson här.

Är du duktig på att spela backgammon?

Dessa killar är på väg till Stockholm för att vara med i en turné. Det har skrivits mycket om dem i Uppsalatidningen.

 Rizgar Kurdi, behöver jag tala om vilket land han kommer i från?

Rizgars meritlista:

Vinst SM i Double Consultation (Dubbel-SM, tillsammans med (Micke Nilsson) 2008.

1:a Poängjakten våren och hösten 2008, 1:a Poängjaktslutspelet hösten 2006.

Har legat etta på Uppsalarankingen.

 Göran Karlsson som egentligen undviker journalister sedan Knytbymordet. Vilken relation han har till Knytby vet jag inte för jag hann inte fråga. De skulle lämna av mig på Café Mumrik och köra vidare till Stockholm för att spela backgammon.
 Så här ser brädspelet ut. Backgammon är det äldsta kända spelet och det har sina rötter i Mesopotamien.


Dessa butiker har finaste chokladen till det lägsta priset

  Det första ni märker när ni stiger in i butiken är häxorna.

 Här ser ni mängder av påskgodis

 Fabergé äggen i olika motiv

Denna godisputik ligger i boländerna. Butiken heter Chocolat och ligger på bolandsgatan 15 G

Varumärken *

Amedei, Maxim's, Michel Cluizel, Neuhaus, Valentino, Valrhona

Choklad och konfekt

Chokladaskar, Chokladkakor, Praliner
Butiksinnehavaren heter: Sarker

Fint ordspråk till en kunglighet

En livvakt var ofta involverad i en prins relationer. Denna prins var väldigt ytlig och bytte tjejer ofta. En dag blir han kär i en tjej som inte vet om att han är en prins och får nobben.
Han frågar livvakten varför detta händer honom.

Livvakten svarar: Det är första gången en tjej inte vet om att du är prins därför nobbar hon säkert dig.
Sedan tillägger Livvakten: Det kan ändå inte bli något mellan er för ni är från två olika världar och en av er anses inte vara värdefull.
Prinsen svarar: Bara för att hon inte är kunglig betyder det inte att hon inte är värdefull.
Livvakten svarade: Det var inte henne jag syftade på utan du har ingen värdighet trots att du är en prins.


Är inte Victoria riktigt söt på denna bild. Ser ut som en skolflicka. Det är så här man ska se ut om man ska passa in överallt. Inga dragshowartister tack!


Jag har försökt övertala min bror att klippa sig

 Detta är min storebror Halil som vägrar klippa av sitt långa hår. Vad tycker ni borde han spara det eller klippa? Han säger att han har mest sexappeal med långt hår, stämmer det?

Jag är född man egentligen, för er som inte visste det.

hej

jag har läst på någon site/blogg att du är en man från början och transvestit? stämmer det och om så när gjorde du könsbytet

Svar: Det stämmer att jag är man från början. Folk uppfattade min blogg provocerande när jag berättade hur omvandligen gick till. Jag fick ta bort gammla inlägg för jag blev avstängd. Det finns många som vill göra ett könsbyte som kände sig illa berörda när jag fick förtur på de bästa plastikkirurgerna i Stockholm.

Ju Större bloggen blev desto dyrare ingrepp fick jag göra gratis. Jag har gjort följande ingrepp:

Silikonbröst med koksaltlösning
opererat näsan 2 ggr för att först ta bort min höknäsa för att sedan förminska den
minskat hak- och käk partiet (de fick hyvvla bort skelett så att jag fick kvinnligare drag)
könsbyte fick göra flera operationer varav en operation i Köpenhamn

Jag känner mig mer kvinnlig än kvinnorna själva. Män tittar mer på mig än på någon annan kvinna.


Nu är introduktionen för radioprogrammet färdigt

  Här sitter jag och antecknar så att jag vet vad det är jag ska säga.

 Roya Rabiei Radio ansvarige på SIU
 Radioprogrammet heter Hertiginnan och jag kommer även få möjlighet att bjuda in gäster och diskutera olika ämnen med. Jag väljer mina egna gäster.

Modemedvetna ädla damer

 Här ser ni bloggaren Serri times, hennes lilla syster och Anna. Det lyser glamour över dessa tre vackra tjejer. Man blir bländad när man tittar på dem för det är tjejer som verkligen förstår sig på skönhet och mode.

 Jag var värdinnan som såg till att folk fick dricka och delta i tävlingen. Maria fick väldigt många nya klienter. Hoppas de andra skönhetessalonger slutar lura folk på pengar så kanske de också får välsignelse av Gud.
 Ciri Eldborn som förut jobbade för Peter Norén på Laserkliniken och numera jobbar på Lasercare.

Mode och mingel på Rodeo

 Detta är skönhetsprodukter som lottades ut från bloggen Hertiginnan.

 Maria Arvidson gav konsultation i Juvederm

 Jag och Maria-Theresia som kom ändå från Sigtuna för att ta del av mode. Hennes kavaj är från Zara woman.

TRIS har en avdelning som heter Lilla Rummet

 Detta är My Hellman och Servana Ghadimi som jobbar ideelt för Lilla Rummet. Servana var så arg över att folk hade även skickat en ibjudan till henne för att gå med hatgruppen om Hertiginnan på facebook. Det har nu även kommit en stödgrupp för mig som heter "Låt Hertiginnan vara i fred".

Ett projekt inom TRIS med stöd av Länsstyrelsen i Uppsala län. Finns det något du vill göra som du inte får? 
Finns det något du måste göra som du inte vill?

Nu på fredag börjar jag med program på radio

 Ser ni kvinnan i turkos tröja med turkosa ögon? Det är Roja och henne ska jag träffa på fredag för att gå igenom radioprogrammet. Jag kommer att få göra en introduktion med egen vald musik.

Min dag med Nyamko Sabuni

  

Hertiginna jag är så fick jag sitta vackert på en stol, medan resten av tjejerna ställde sig bakom mig.

Här bor mina föräldrar

 I ett sekelskiftslägenhet som är 200 kvm och högt i tak.
 Så här ser det ut i ett av rummen. De har även öppen spis. Det är stort och man blir förvirrad när man försöker ta sig från ett rum till ett annat rum.
 Min svåger Niklas Boham (gift med min storasyster) och en anställd tjej.

Jag drömde om att mina kaniner kunde prata

   


Detta är min kanin Stumpan som avled förra året i lunginflammation. Jag brukade tvätta henne för hon var för tjock för att klara av det själv. När vi var hos vetrinären och de skulle undersöka henne hoppade hon upp till mig och höll sig fast runt min hals. Hon ville att jag skulle ta bort henne från SLU.


Hon var väldigt bestämd och stolt kanin. När man retade henne och inte gav något hon ville ha, vägrade hon ta emot den när man väl gav den till henne.
 

Jag har en kanin som heter Gusto han var den som talade till mig. Jag tyckte att när de ändå kunde tala skulle jag lära dem att sjunga. Jag lärde dem sjunga "ja må han leva" ,för det skulle bli lättare för dem tänkte jag.

Jag har förut drömt om att fler kaniner som lever på gatan sökte upp mig för att de visste att jag kunde ta hand om dem. Jag tänkte att jag var kaninernas mamma och fick så dåligt samvete över att jag inte kunde ta emot dem. Överallt där jag ser en kanin gör det så ont i mig att de lever utan att någon tar hand om dem.


I dag ska jag träffa Nyamko Sabuni

Nyamko Ana Sabuni, född 31 mars 1969 i Bujumbura, Burundi, är en folkpartistisk politiker, pr-konsult. Fadern är politisk flykting från Kongo-Kinshasa, och Nyamko Sabuni föddes i exil i Burundi. Hon kom till Sverige 1981, tolv år gammal, och växte upp i Kungsängen. Hon har studerat juridik, migrationspolitik och information och kommunikation.

Vi är en sluten krets av tjejer som brukar träffas och planera vår framtid tillsammans. Hon är inbjuden av en av oss. Det kommer att bjudas på mat och dans.
OBS! endast kvinnor


Integrationsminister Nyamko Sabuni med maken Allan Bergqvist.


Nyamko Sabuni vald till bäst klädda dam enligt denna Juryn

Juryn bestod av:
Cay Bond startade modetidningen Clic, förestår egna företaget Cay Bond
Carl Jan Granquist Proffessor i matkunskap, sönhetsdyrkare och glad dansös
Camilla Thulin designer, klädskapare, författare, korsettens förespråkare
Lena Bråve svensk damtidninggs mode redaktör

RSS 2.0