Tjejer bränner upp sig själva för Zakaria & tävla med gossipgirl

 Denna bild skickade Rawan till mig från sin mobil via bluetoth. Detta är artisten som jag nämde i detta inlägg. Han heter Zakaria och kommer till Konserthuset du kan beställa biljetter på ticnet. Rawan berättade att tjejerna älskar honom och två stycken dumhuvud hota att bränna upp sig själva om de inte fick komma närmare honom är han sjöng på scen. Vissa har ingen stolthet bränna upp sig för någon bara för att han sjunger bra. Nästa gång kan de bränna upp sig själv för jag är duktig på att se igenom alla människor.

När Rawan förlorade sin moster som gick bort kom Zakaria in och beklagade sorgen. Denna bild är tagen när jag själv var med samma dag som han kom in med 2 livvakter.

Tävla med Gossipgirl och bli en vinnare
Ni chans att vinna en lyxresa till Göteborg!
Lillie har kontaktat mig som arbetar på uppdrag av bokförlaget B Wahlströms. De har precis dragit igång en tävling och ett forum som kretsar kring Gossip Girl och livet i New York!
Är detta något du tror skulle intressera dina läsare så kan jag skicka ytterligare information till dig!

Vänliga hälsningar,
Lillie Erhardt
Pronto Communication

 Min kurskamrat Maria Vuitton har gjort om denna bild på mig.

En kurdisk popsångare besökte uppsala

När jag var inne på Rawanduz kom en kurdisk popsångare in med sina två livvakter. Jag höll på att dö av skratt när jag såg honom i det skicket. Han tittade sig omkring för att se om folk kände igen honom. Jag hade aldrig sett honom i mitt liv.
    Detta är Rawan killen som äger Rawanduz. Det är en trevlig prick som är lika trevlig hur stressad han än är.
  Alla vill ha en bit i var av denna sångare man som kvinna. Min vän totalt dissade den här killen som är lik Zakaria men nu när han är känd kan hon glömma att hon ska få honom.

Är rektor drömyrket för dig?

 Detta är Karin Wretström Enqvist som jobbar som Rektor på Fredrika Bremerskolan i Uppsala. Hon är lärare i botten och sedan studerat skolledarutbildning, en utbildning som är statlig som kommunen har köpt in.
Hon har gått fackliga utbildningar och var först biträdande rektor innan hon blev rektor.
Har du fler frågor till Karin kan du vända dig hit: 018-727 58 80

Uppsala Universitet
Rektorsutbildningen omfattar 35 utbildningsdagar under 3 år. Deltagarna möter sina utbildare under kursperioder på internat, i samband med seminarier och vid handledningstillfällen

Sveriges första kvinnliga rektor är över 90 år gammal och bor i Uppsala. En gång skulle hon gå och simma med några 70 åringar och hon kallade dem för flickor då de var 20 år yngre än henne.
 
.


Debatten om att behålla monarkin i Sverige

Patrik Åkesson är rojalistföreningens ordförande sedan det startades för 30 år sedan. Snart blir jag bjuden dessutom på evangemang för rojaliströreningens 30 års jubileum som jag och min pudel kommer att näravara på. Patrik sa att han gärna vill se mig där.
Patrik blev glad när jag kom för mitt ansikte var den enda bekanta för honom i dag.
 Bredvid mig ser ni republikanen Henrik Arnstad från Republik nu. Han är vän till Daniel Westling och närvarade vid Daniel systers brölopp 1998. Han verkade för mig något osäker i sin framtoning då han mumlade och skrattade efter varje mening. Typisk republikan tycker jag.
 Jag och programledaren/Moderator (debattörsledaren)  Mattias Frihammar etnolog vid Stockholms universitet, som forskar om hur kungligheter konstitueras av vanliga människor i Sverige.
  Jag och Partik Åkesson som bjöd in mig personligen. Vi var väldigt få personer inbjudna till denna debatt och självklart är jag en av dem. Jag blir inbjuden för att jag kan föra mig och jag klär mig rätt vid rätt tillfälle. Jag är en sådan som bara syns utan att behöva höras.

Under debatten så var självklart Henrik emot all kunglighet och Parik var för. Henrik tycker inte att människor ska klassas i olika klasser då man inte ens kan kalla Kungen för du i tv. Jag undrar om man kallar en president för du i tv?

Vill ni ha gratis kläder?

Sushi restaurangen på Sommarro

 Man sitter på golvet och äter det är så kul att göra det. När jag tror att ingen ser mig brukar jag klia min rygg med en gaffel. Det är min största synd här i livet. Jag är allergisk mot vissa saker jag inte kan låta bli att äta och då kliar det överallt. Bästa grejen att klia sig med är den hederliga gaffeln.
 Deras Sushi var god bland de bästa i Uppsala. Ät aldrig Sushi om det är buffé då är de slarvigt gjorda med för mycket ris.
 Killen till höger brukar sjunga engelsk/amerikanska låtar fast med värsta kinesiska brytningen. När man går därifrån skriker han HÄLSAAAA. Han är så unik och söt den killen och jag blir alltid full i skratt bara jag tittar på honom.

Som medlem av rojalistföreningen så fick jag speciell inbjudan vid kungafamiljens närvaro i Uppsala

   
Här ser ni Drottning Silvia i rosa och Kungen står bakom bilen.

Det var klädkod och jag smälter verkligen in i resten av gänget kring kungafamiljen. Alla kyrkans högsta män var närvarande. Jag kunde inte i förväg berätta i bloggen om att jag skulle närvara då det handlar om Kungafamiljens säkerhet samt att vi inte vill ha objudna gäster. Jag fick inte ens berätta för mina närmaste familjemedlemmar eller vänner att jag var speciellt inbjuden.
 Anders Björck var närvarande utan sin fru Py-Lotte.
    Alla fotografer samlades för att ta kort på oss. Jag brukar inte vilja vara med på kort men i dag fick jag göra ett undantag. Det var kul att vara med på fotografering som tog ganska lång tid för alla journalister ville ta bilder på oss. Detta är slutet då Kungafamiljen håller på att vinkas av. Inga bilder fick tas i själva Uppsala Universitet därför finns inga bilder därifrån.

Kyrkomötet öppnades på tisdagen. Kungaparet och kronprinsessan besökte Uppsala för att medverka i en jubileumsmässa i Domkyrkan.  Kungen och Silvia var också närvarande. De var väldigt avslappnade och såg ut att trivas i denna miljö precis som vi alla andra omrking dem.

Rojalistföreningens ordföande Patrik Åkesson har personligen inbjudit mig till "Demokratin och monarkin" Hur demokratisk är det att inte få välja sin egen staschef kl 18.30 den 25 September. 

Min väninna fick besök av sin döda mormor, som vägrade låta oss vara i fred.

 En gång så fick min väninna besöka av sin döda mormor på medial utvecklingskursen. Den som fick kontakt med hennes mormor var en man som också går på kursen med oss.
Vi brukar jobba 2 och 2 och. En ska jobba som medium dvs vara den som får kontakt med den andra personens döda anhöringar. När vi har jobbat färdigt brukar vi alla samlas kring tända ljus i en ring. Den här mannen kunde inte koncentrera sig och var inte närvarande med oss andra. Han sa att min väninnas mormor inte lämnar honom i fred. Min väninna fick nästan skälla ut sin mormor på persiska för att mormorn skulle förstå. Då kan ni föreställa er hur roligt det såg ut med massa svenskar och en iranier varav iranier skäller ut någon som inte ens finns där fast på persiska.

När man säger att man ska på sittning så menar man att man ska träffa ett medium.


Boutique Caroline i Kista Gallerian

Butiken drivs av Jonny Jansson här kan du hitta allt från väldigt udda plagg till plagg från Vero Moda. Jonny har lätt för att se vilka färger en kvinna passar i. Han rekommenderade bruna färger till mig hår som han kallade för brunt hela tiden. Han kanske utgick från vilken grundfärg jag har då det är mycket utväxt på håret. Eftersom han sa brunt hår till mig hela tiden visste jag inte vad han menade.

   Denna kostade 499 kr. Det är spets upptill och blank siden material.  Samma klänning fast i vitt med svart spets högst upp.
 Här ger han mig en svart kavaj men han tycker att jag egentligen borde ha haft en brun kavaj. Det tänker jag köra på nästa gång för att se om han har rätt när det kommer till färganalysen.

Modevisning på V-dala Nation (Uppsalaekonomerna)

Jag har ju studerat ekonomi på Uppsala Universitet och Sundsvalls Mitthögskola därför så är jag inbjuden till modevisning som Uppsala ekonomerna anordnar.

   

På lappen stod det att Rodeo också var där för modevisningen men jag kunde inte se ägaren Talin Ghadimi. Jag träffade i övrigt på sminkören från Make-up Creative just vid ingången tillsammans med kvällens värdinna Lotta. Jag fick en reserverad plats runt modeshowen vilket ni kan se på bilden. Jag satt på första raden längst till vänster. Bilderna tas av min fotoassistent som stod längre bak.


En blankett kan alla ordna från Red Carpet

Alkoholen har ordnat med mina blanketter för red Carpet.Tack snälla du för att ha ordnat det.

Denna vecka är fullspäckad med bl.a modevisning

Tisdag: Skönhetssalong för 6000 kr
Onsdag: Bröllopp
Torsdag: Skönhetssalong
Fredag: Modevisning i efterhand kommer jag att skriva vart det höll hus. Min bloggmanager vill inte att jag skriver ut i förväg vart jag ska. Den heter Style 08 och jag fick en goodiebag med inbjudan. De kommer att lotta ut massor av fina priser till gästerna.
Lördag: Expo affärspresentation i Stockholm och för det ska jag till Björn Axén för att de ska designa mitt hår.

Jag hoppades slippa min PMS men jag får nog gå på bröllopp med värsta finnarna i ansiktet så vad gör man? Vad kan man göra för att slippa känna sig som en elefantunge med vätsa i händer och fötter?

Jag har fått hem varor från Björn Axén samt presentkort

Det gäller verkligen att vara en bloggkändis för då trängs företagen om att du ska prova just deras varor och nämna det i bloggen. Jag har dessutom fått ett presentkort som är värd flera tusen kronor där en hårklippning och hårfärgning ingår av en hårdesigner. Björn Axén är hovleverantör vilket passar mig utmärkt.

  

1) Megafix hairspray superstrong
2) Conditioner extreme care
3) Salt water haze
4) Root lifting spray
5) Conditioner leave-in
6) Shampoo extreme care
7) Repair Serum

Tema för kvällen är Indiska kläder

  I dag blev jag bjuden på indisk mat av en indisk väninna. Hon hade köpt dessa till mig från New Delhi och tyckte att lila var en färg jag skulle passa utmärkt i. Vad tycker ni klär lila mig?


I dag var det turridning och teori som stod på schemat

Till "Magsår" Magnus Reid
Jag har inte för små kläder du låter bara som en trasig bandspelare när du tar efter det alla andra säger om min storlek. Jag är en suverän modebloggare som vill uppmana kurviga kvinnor att klä sig korrekt efter sin figur. Jag är en kvinna som vet hur en kvinna bör klä sig.
  
   

Kolla in Kottenlivs blogg där hon har lagt mig under sina länkar och kallar mig "Överheten, jag bugar mig"

Äntligen har jag lyckats stjäla bitterfittornas svårflörtade hjärtan.

Pizzaria Torino i lilla byhålan Tierp & att bli rik som uppfödare av hundar

Det var tomt med folk just pga av att det är en byhåla. För er som blir arga över ordet "by" så vill jag säga att Tierp inte är en stad ännu.
  De hade jättegoda pizzor faktiskt slår de pizzorna i hela Uppsala området. Stort tack till personalen på Pizzaria Torino som har pizza, kebab och sallader.

Bli rik på uppfödning & hunddagis

Folk har skrivit och sagt att man inte bli rik på att vara uppfödare. Man kan visst bli rik på det om man sakta men säkert köper upp alla uppfödare med tiden. Man kan även ha en hunddagis med big class och bra service om man nu är intresserad av hundar för att kunna bli rik på just hundar. Tänk er en dagis med den bästa maten samt att man ska dressera hundarna. Sedan gör man hunddagiset till Franchise företag och köper upp andra och namnger sitt eget namn. Förstår ni hur jag tänker? Detta är avsedd för er som älskar hundar. Detta kan man göra vilket djur man än tycker om.

Jag är och förblir en fashionista

 Här sitter jag med två av mina viktigaste böcker. Skönhetsbibeln och Fashionista av Martina Bonnier. Jag har gått första kursen för utbildning inom hudvård och ska snart gå andra kursen som också är den sista.

Mina skor är från skomärket Polaris i dag kom en söt gammal tant fram till mig och beundrade mina skor.
 Fashionista av Martina Bonnier
 Skönhetsbibeln

Vågar du möta dina anhöriga på "andra sidan"?

Maria Therese är min lärare i medial utvecklingskurs jag går på. Hon har snart storseans vilket innebär att hon kommer med budksap till publiken. Det kostar endast 100 kr.

Torsdagen den 2 okt kl 18.30 Seans/Medial demonstration med MariaTherese Bohman Agerhill, Medium (Dipl av Terry Evans) Plats: Agersta, 11 km utanför Uppsala. Pris: 100 kr Föranmälan till mithera@telia.com. Hemsida: http://mithera.atspace.org/
 Terry Evans känd från TV.
 Maria Therese

I dag ska jag tala med "döda" på medial utvecklingskursen & storseans

Jag är medial och har varit det i nästan hela mitt liv. Jag kan konsten att tala med "döda" från "andra sidan". Detta gör jag genom att andevärlden skickar bilder till mig. Man måste kunna skilja på tankar och andekontakt. Tankar är som bomull medan andekontakt känns som om något snurrar.

Har man svårt att få kontakt kan man alltid föreställa sig en låda framför sig. Man öppnar lådan och hittar då saker i den. Sedan ska man fundera på vad dessa saker symboliserar hos en själv.

Varje måndag har jag medial utvecklingskurs som även går på onsdagar också.

Darins look-a-like

  Razan Hawez (Darins look-a-like) och Visam Feyli är båda livvakter på Stureplan. De är kollegor och Visam berättade att livremmen kring nämndemannen som ville åtala Visam för bråket på Stureplan knutits riktigt hårt numera. Visam går fri och nämndemannen blir till åtlöje.
 Bild: Pressen
Ser ni likheten mellan Razan och Darin? Båda är kurder men Darin bor i Vällingby. Det är väldigt många som har påpekat hur lik han är Darin.

Min blogg är utsedd till projektarbete i en skola i Stockholm

Nyheten har nått mitt öra att svenska och spanska läraren Margareta Liljekvist har som projekt att granska min blogg tillsammans med skolelever i Stockholm. Det ska bli så kul att se vad de ska komma fram till i sin granskning.

Bästa sökorden på google innan man hamnar i min blogg.
1) Du är inte viktig.
Jag är superviktig för jag är modebutikernas största och ädlaste kund samt att den som inte vet vem jag är räknas inte som allmänbildad. Alla vet vem Hertiginnan är.
2) Anne von Porat psykvård
3) jag satt inne mellan 2001-2002 men jag åker in fram och tillbaka hela tiden så det är som mitt andra hem. Man har då syftat på att jag svarade på en fråga om Ulleråker dvs psykhemmet i Uppsala. Folk som saknar humor har inte förstått ironin bakom mitt svar. Ulleråker är till för människor utan humor.
4) Anne von Porat +adlig. Detta söker folk på dagligen

Herta en butik med kläder från märket Day by Birger & Mikkelsen

Jag har köpt en top från Sisters and Brothers för 149 kr och ett genomskinlig topp från märket Day by Birger & Mikkelsen för 349 kr.
 Här sitter jag och väntar med expediten på Herta slår in mina varor. Jag har på mig en perfekt skuren kavaj från Bruns Bazaar för 3229 kr. Priset kan låta väldigt dyrt men det är en bra investering då kavajens skurning är efter kvinnas kropp. Den har mycket en skimmrande men matt tyg som nästen ser ut som silke.

Då var man Sveriges 3:e mest besöka blogg

 1. KENZA
 2. Engla´s Showroom
 3. H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N Anne von HÄR HITTAR NI MIG JUST NU SVERIGES 3:e MEST BESÖKTA BLOGG
 4. Stina-Lee
 5. L I N N
 6. «« Designa Din Blogg »»
 7. F a s h i o n F l a s h
 8. hotspot
 9. ♥ L I L Y - [ En FRISÖR-blo
 10. Johans blogg
 11. GayBloggen
 12. gizmolinas
 13. Kelly
 14. ~ Egoinas Värld ~
 15. Elinkan
 16. milk
 17. Sigrid
 18. ELLINORAK
 19. ♥S h o p a h o l i c m a m m
 20. Therez Garderob

inetervju i Radio Uppland

Ni får gå in här och lyssna på den som började 15.00 och bestämma vilket format ni har (bredband, modem)

  Jag blev bjuden på kaffe innan själva mötet ägde rum. Jag fick då chansen att prata med Mattias Bjernemalm. På bilden har jag en klänning från Day by Birger & Mikkelsen ett danskt märke som Kronprinsessan Mary av Danmark gillar mycket. Jag köpte den på NK Huset i Stockholm.
 Mattias Bjernemalm
  programledaren Kim Nordberg & Programchef Maud Johansson


 Kim Nordberg och jag (jag fastnade tyvärr inte på bilden).

RSS 2.0