Gumman i väntan på att bli hämtad

  

Nu har jag bara två kaniner kvar Honey och Gusto. De förfogar över ett rum helt ensamt som ska stylas om helt så att de ska trivas ännu bättre.

Rummet ska ha rosa tapeter med vitt golv. Möblerna kommer att vara vita fast med rosa tyg. Mina kaniner gillar rosa väldig mycket därav färgvalet. I dag fick Honey torkade tranbär vilket hon gillar grymt mycket. 

Det var en som ringde och ville ha Gumman för de hade en kanin som hette Gubben som behövde sällskap. De blev jätteledsna när jag berättade att Gumman redan var paxad. 12 personer ringde och 27 personer mailade mig. En av dem som ringde började skratta i telefon och frågade om jag var Hertiginnan.

Ska du flytta eller bara vill bli av med vissa möbler?

Då kan du kontakta Allt i Transport på Danmarksg. 47 i Uppsala tel: 018-205800

Jag ska nämligen anlita dem för att bli av med möbler som jag ska slänga. Det är två madrasser som mina kaniner har haft i hjäl.

Jag har även lagt ut min vädurshona Gumman på blocket och ger bort henne tillsammans med en stor bur.
 Denna bur har jag inomhus och måste bli av med den också. Jag har lagt ut ca 3000 kr på denna bur som man bör ha utomhus för de är svåra att städa.

När allt detta är färdigt så ska huset renoveras från topp till tå. Stylistakademin har fått en budget av mig som de ska gå på. De själva söker efter möbler, tapeter och golv i olika butiker. Sedan kommer de med bilder och ritningarna till mig. De har min lägenhet som ett projekt. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket all deras arbete skulle ha kostat om jag var tvungen att betala. Jag marknadsför deras arbete på bloggen och jag tror att det var en avgörande faktor som gjorde att de valde att renovera min lägenhet.

Utklädd för halloween

 Här har jag mina små djävulshorn på mig.
 Mina nya skor från Bianco wear. De har stilettklackar med dragkedja i bak.

Då har stylistakademin varit på besök igen

Det ska byggas nya väggar i huset också för att jag ska kalla det för pannkakshuset.
 Dessa tapeter kommer jag att ha i vardagsrummet.

Detta är Caroline Danielsson och hon har bott i Kenya och ätit en och en annan djur sort. Så här säger hon att de olika sorterna smakade:
Antilop smakar som rådjur
Krokodil var ganska seg som brosk
Struts smakar som kalkon fast med mer smak
Gnu smakar segt men vilt
Zebra smakar som häst dvs hamburgerkött

Nu ska jag i väg och jobba för att sedan träffa Sabina. Sabina ska starta ett eget företag som frisör och till det behövs en revisor som hon i dag ska komma i kontakt med. Superjuristen kommer också att starta en juristfirma inom kort. Jag har många drivna entreprenörer i min krets som sätter mer värde på sig än att springa andra människors ärenden. Jobbar man för andra finns risken att de kör med en precis som assistente i Djävulen bär prada.

Det är torsdag men jag kommer inte att kunna rida i kväll för jag har ont i mina höfter.

Vad står B.I.F för? Ingen annan än Ulf Spendrup vet om detta.

I dag har det varit en historik dag för Sverige med mig i spetsen. Jag har inte hunnit skriva på dokumenten då ett möte till ska hållas. De som vet vad det är som händer är bl.a Ulf Spendrup.

   

 Man kan säga att jag avslöja allt för Spendrup för min mun hade ingen ventil.

Här är jag på en hemlig kontor på en hemlig ort i Sverige. Vem som är chef på denna kontor kommer jag att återkomma till när jag avslöjar vad förkortningen B.I.F står för. Ni kan inte söka detta på nätet ännu för ni hittar den inte.
   

Varför män som Ulf Spendrup tilltalar mig

Ulf ser både bra ut och är framgångsrik och det är den sorten jag känner mig mest trygg med. Han skulle aldrig gå in och skriva elaka kommentarer eller skriva motbjudande saker i flashback om mig. Jag kan verkligen vara mig själv till 100 % med män som Ulf och Kungen. 

Ulf vet att han ser bra ut och är framgångsrik därför hade han råd att bjuda på mycket bra kritik om mig och min framgång. Han talade bara om hur bra jag var hela tiden. Han skulle aldrig sjunka så lågt att han skulle påpeka min vikt, utseende eller något annat nedlåtande. Det är det här jag menar när jag pratar om att vara trygg i sig själva. Varför ska man ha behovet av att trycka ned någon annan tex de som vill kritisera mig.

Jag trivs med män och kvinnor i denna nivå för de spelar i exakt samma liga som mig. För er som inte förstår detta inlägg så säger jag bara att utvecka er själva så att ni kommer upp i denna nivå.

Jag har aldrig i mitt liv mött en snygg man som har kritiserat mig. De som kritiserar brukar tyvärr inte vara snygga.

Då kanske ni förstår varför folk som Gulay/Kurdishflower och hennes krets måste skriva fula kommentarer i min blogg. Vore de snygga eller framgångsrika skulle de aldrig gå ner på den nivån. Jag säger inte att de är fula utan det är de själva som känner sig fula redan och det är inte mitt fel.

Det finns även män som påstår att de kan få unga kvinnor men vill inte ha dem. Dessa män måste också känna sig djävligt fula & misslyckade eftersom de har behovet att göra ner sig själva.

Det enda dessa människor gör är att göra dålig reklam för sig själva och gör ner sig själva. Ingen kan förnedra mig utan min tillåtelse. Det enda dessa människor gör är att hänga en skylt på sig själv med texten:
Jag är ful & misslyckad
 Eller: Jag har ingen värdighet, därför har jag behovet att göra dålig reklam om mig själv.

Björklinge Allservice har tagit mätningar på min våning

  Gardinerna ni ser i bakgrunden har jag själv designat. Jag har öga för design.  Jag är ett geni när det kommer till design och konst. Jag är den som bara vet vad som är snygg och vackert för ögat. På torsdag så kommer Stylistakademin hem till mig igen med prover för tapeter. Jag ska bygga väggar i läghenheten och få flera små rum. Sedan ska jag kalla huset för pannkakshuset eller pepparkakshuset.

Björklinge Allservice
Carl-Arne "Charlie" Östling
740 30 Björklinge
Telef/fax 018-370779

Pressmeddelande
Jag har tagit bort de kommentarer där folk som kallar sig själva för genier har listat ut exakt vilka ställen jag brukar befinna mig på. Har ni hört talas om säkerhet? Jag utelämnar information för att jag inte vill i förväg tala om exakt var jag befinner mig. Jag måste få ha vissa säkerhetsåtgärder precis som vilken blåblodig person som helst.


Jag håller på att få shopping abstinens & samarbete med en ny fotograf

Sedan i måndags har jag varit sjukskriven och gjort alla mina pappersärenden hemifrån. Jag har haft telefonmöten med vissa av de företag jag jobbar för.

Nu till problemet och det är att jag får abstinensbesvär för att jag inte har shoppat och ätit ute på en vecka. Jag beställer maten hem men det är inte samma sak som att äta ute varje dag.

I morgon åker jag till Stockholm och måste då ta igen all förlorad shopping under denna vecka. Jag ska även gå igenom budgeten för renoveringen av min våning. Tjejerna som var hos mig vill ha en budget av mig.

En fotograf från Dalarna har hört av sig till mig och jag har varit inne och sett hans portfolio. Jag har aldrig  mitt liv sett bättre verk och bilder. Jag måste prova denna fotograf så jag inte missar något här i livet. Jag kommer skriva mer om honom i framtiden.

MITT LIV ÄR FÖR INTRESSANT FÖR ATT HINNA VARA SJUK

Då var man bjuden på party igen

 Event: CLAP TO THIS feat. Org 12 & Dj Large
"Uppsalas Hiphop-legender bjuder upp till dans"
What: Jam Session
Where: Smålands Nation på S:t Larsgatan
Bubbel & snittar från 15:00 - 21:00

Jag kunde tyvärr inte närvara på denna party då jag har varit sjukskriven denna vecka. Jag blir alltid bjuden på party & evangemang. Jag försöker hinna med dem så gott jag kan. För er som tycker att allt är skryt på bloggen så vill jag säga att det skulle inte vara roligt för er om jag inte delade med mig av vad som händer i mitt fashionabla och intressanta liv.

 Detta är Smålands Nation i Uppsala

Nästa lördag börjar jag min utbildning på Terrafem

Terrafem i Uppsala
8 Lördagar f.o.m denna lördag så ska jag gå på utbildning från kl 09-17 med lunch däremellan. Ni som tror att ni har hittat min taxerad inkomst är så ute och cyklar att det är sorgligt. Ni har även skrivit fel adress på mig igen. Vet ej vems namn ni söker på men det ni har kommit fram till är inte mina uppgifter.

1000 personer har samma efternamn som mig i Sverige.
Den ni påstår att jag är gift med råkar vara min storebror. När ni ändå har hittat min storebror så kan jag berätta att han är nu Sveriges duktigaste i Backgammon och var med i Uppsalatidningen i Fredags. Min bror har 2 bloggande döttrar (Sabina och Emmélie) också som ni kan hitta under mina länkar.

C.E.D.R.E Europeiska rojalistföreningen med säte i Paris/Frankrike

Jag glömde nämna att jag är medlem i den Europeiska rojalistiskaföreningen C.E.D.R.E. Jag har inte behov av att bevisa hur och varför jag är medlem i olik organisationer. Jag är en aktiv och driven människa med sinne för affärer. Det är löjligt av besökarna att i frågasätta precis allt jag gör.

På Måndag åker jag till Stockholm igen för att samarbeta med ett företag. Detta företag vill synas mer på bloggen och nöjer sig inte med att jag bara nämner dem. Jag kommer att bokas in för att träffa flera kända personer denna vinter som kommer.

 Snart ska jag även boka in en tid på Björn Axéns frisörsalong och ska nog göra det samma dag som när rojalistföreningen fyller 30 år.


Hela hemmet blev granskat av stylistakademin

 Det här är Caroline Danielsson och Maria Östling från Stylistakademin. Detta är vardagsrummet och där ska vi byta tapeter. Nästa vecka ska de hämta prover på tapeter till mig i olika rosa färger.

 Tjejerna gick igenom alla rummen i lägenheten. Vi kom överens om att möblera om i vardagsrummet och det ska vara ett nytt bord i köket. Tapeterna i gästrummet kommer också att ändras samt golvet kommer att bytas ut i samma rum. Dörrar ska sättas upp i alla rum så att planlösningen inte är så öppen. Vardagsrummet har ju parkettgolv.

Marias pappa har företag inom samma branch så hon kommer att anlita honom för framtida åtgärder. Att anlita stylistakademin på detta sätt kostar ca 2500-3000 kr en bra investering för er som vill ha kvalité på smakråd.

I dag ska mitt hem stylas om

 Stylistakademin ska komma till mig i dag och ska göra en s.k "ansiktslyftning" på mitt hem. Det är två tjejer som ska komma och jag kommer att lägga upp bilder på dagens händelser.

Jag har aldrig gjort detta förr och vet inte alls hur det kommer att gå till. Jag återkommer så fort jag vet mer.

I morgon åker jag till Stockholm för utbildning

Jag kommer att utbilda mig mellan klockan 10.30-17.00 i Stockholm och kan därför inte skriva inlägg på morgonen så jag skriver inlägget nu i stället.

Bilder på allt som händer i Stockholm kommer givetvis upp senare. Jag samåker med min vän Superjuristen som jobbar som jurist på Asylbyrån.


För er som ställer för privata frågor kan jag säga att jag kan tyvärr inte skriva ner allt ni begär av mig. Ni måste förstå att jag inte kan publicera all information ni kommer med. Jag vill kunna bestämma själv vad jag vill skriva om i bloggen. Detta bör ni respektera. Ni som inte har resekt för individer saknar självrespekt och då förstår jag hur svårt det kan vara för er att dra sådana gränser.


I dag har jag fått besöksrekord 10 000 besökare tack vore flashback. Vanliga fall har jag ca 5-6000 besökare per dag.

Uppsala egen kändis Affe Ashkar säger att Gottsunda är som Hollywood

 Affe Ashkar har 9 bröder och jag tror att de mest blev kända för att de var 10 killar. En av dem som jag känner till via mina syskon är Sammy (ägare av Chikara). När jag var barn såg jag filmen Nikita på bio som handlar om en tjej som en terrorgrupp hjärntvättar till att bli en bra yrkesmördare. Sammy satt bredvid mig i biosalongen. När Nikita som tjejen hette slog ner någon brutalt i filmen stötte Sammy sin arm mot mig och sa: Ser du vad ni tjejer kan göra? Sammy har varit delägare i ett företag tillsammans med en av mina äldre bröder.

En av dessa 10 bröder gjorde låten "gottsunda woman" och gifte sig i Moskén med en svensk tjej som konverterade till islam.

Fler som tycker att Gottsunda är Uppsalas Hollywood
Sissela Nordling som är grundaren av Uppsala Pride
Mohamed Omar som är författare och poet
Anna Starbrink som är Uppsalas kulturchef

På 70 talet var Gottsunda Europas brottsligaste område och kallades för Brottsunda.

Flavo C Starkare ögoncreme finns inte på marknaden

Förpackningen är väldigt liten som gör dropparna väldigt dyra. Den kostar 500 kr.

Så här fuskade ett geni på en tentamen på universitetsnivå

Han tog sin mobil och tejpade fast den bakom pappersdukarnas behållare i toaletten. Han gick ut när han fastnade vid en fråga och ringde upp en vän som fick leta upp de rätta svaren i böckerna. När man gör tentamen får man ju inte ta med sig mobiltelefonerna. Man får vara borta en viss tid och skriva upp när man kommer och går.

Han klarade sig genom hela sin utbildning med toppbetyg. Ingen personal har någonsin kommit på honom. Hur kan jag som Hertiginna veta detta? För att jag är den som bara vet när någon inte har rent mjöl i påsen jag är synsk och medial, passa er för mig jag bits.

 Här har jag varit hos frisören igen för styling av håruppsättning och make-up. Det är inte lätt att inneha min titel för jag måste hela tiden leva upp till den. Nu förstår jag varför Drottning Siliva alltid tar med sig sin frisör överallt även utomlands.

Att arbeta som sjukgymnast

I dag har Hertiginnan varit på badhuset i Sammariterhemmet och intervjuat en sjukgymnast.

 Detta är Lotta Ebbesson som är utbildad sjukgymnast på universitetsnivå. Utbildningen var 3 årig. Fördelen med att jobba med detta yrke enligt Lotta är att hon får träffa människor samt att yrket är varierande. Den enda nackdelan enligt henne är lönen. Ingångslön för en sjukgymnast är 20 000 kr i brutto.


Kunglig hovleverantör butiken Kittys Hattar

 Ser ni hur söt butiken är? Det är Kittys Hattar en butik där Kungafamiljen beställer måttbeställda hattar av en modist. Ägaren heter Brita von Koenigsegg och drottning Silvia har handlat sina hattar hos henne sedan hon blev drottning. För att bli kunglig hovleverantör ska man ha haft sin verksamhet i 5 år klanderfritt.

Jag ska nog blir en kunglig hovleverantör för min blogg efter 5 år. Det är värt att söka för man vet aldrig.

Almost Famous (intervjun om mig i nöjesguiden)

Det står följande på sidan 9.

"Nöjesguiden presenterar morgondagens stjärnor som du bör känna till redan i dag"

Anna von Porats blogg är väldigt välbesökt. Detta gör henne på inget sätt unik i dessa dagar. Vad som däremot får henne att "sticka ut" är givetvis innehållet. Anne von Porat är nämligen en synsk rojalist, dyslektiker, hertiginna och spritt språngande galen.
Berätta för Nöjesguidens läsare vem du är.
    -Jag är en välutbildad tjej som jobbar för tre olika företag och måste klona mig själv för att kunna bli rikare.
Varför är din blogg välbesökt tror du?
    -För det första för att folk snackar så mycket skit om mig och min blogg. Jag lever det liv som andra skulle vilja leva. Jag äter ute varje dag och shoppar kläder i mängder.
På din blogg skriver du att du umgås med kungafamiljen.
    -Jag är med i Rojalistiska föreningen sedan 14 år tillbaka och är därför hedersmedlem.
Vem gillar du bäst i kungafamiljen?
    -Jag gillar Victoria bäst då hon ser väldigt jordnära ut med sin tantkläder. Jag tycker att Victoria är så vacker och jag älskar hennes haka samt hennes bruna ögon och höga kindben. Det är det vackraste kvinnoansiktet i Sverige.
Vad tycker du som rojalist om hennes tattare till pojkvän, Daniel Westling?
    -Han ser ut att passa henne mycket bättre än ytliga Daniel Collert. Westling är en businessman som gillar hårt arbete och är väldigt folklig och sedan passar han henne utseendemässigt väldigt bra.
Man skulle kunna tro att din blogg är ett skämt ibland. Är det så?
    -Varför skulle jag vara på skoj? Jag finns och jag är mer än vad jag skriver i bloggen.
Team Blondinbella eller Team Kenza?
    -Jag ser på Google Analytics att båda två läser min blogg. De är för unga för min smak. Om jag måste välja så tar jag Bella. Hon verkar vara mer energisk och ambitiös. Kenzas bilder har jag sett men aldrig orkat läsa texten. Hur orkar hon skriva så mycket text om ingen orkar läsa det? Hon måste korta av texten lite så att folk orkar.   På första sidan av tidningen längst ner finns jag med och sidan 9. Man har då intervjuat mig och Carl Reinholdtzon Belfrage från det  band från Göteborg och intervjuar Skansror sångare Felix Andersson. Tidningen finns på många ställen i Stockholm men så har de den på nätet också för er som vill läsa.

Journalisten skriver tattare om Daniel Westling och det är inte vad jag kallade honom för, bara så ni vet.

    Jag gick in på Mornington Hotell & Health Club på Nybrogatan 53 i Östermalm med mitt sällskap som är superhemlig och där fanns Nöjesguiden. Det var så otroligt unikt matställe med ett helt bibliotek där man kunde sitta och äta mat. Själv tog jag och drack i baren. Jag blev igenkänd lite varstans i Stockholm men det hade jag räknat med också och har en viss vana att hantera media numera. De har mycket trevlig personal som gör att gästerna trivs.


   Jag åt mat på Gallerian i Brasseri Godot deras hamburgartallrik är så god.

Någon frågar om jag var i Stockholm för att träffa Messi?
Svar
: Vem jag har träffat är superhemligt men alla vet vem han är. Varför gissar personen på att det är Messi jag har träffat i Stockholm?

 På Yogurt Shopen Gallerian tel: 08-26 284, åt jag en mjukglass i smaken nougat men den smakade mest cola och var för söt för mig. Den var fettfri men det är ju inte fettet man går upp av utan sockret. Jag går inte upp i vikt av fett utan jag går mest upp i vikt av socker.


Nu har intervjun med mig i Nöjesguiden kommit ut

Den finns att hämta på vissa uteställen som Stureplan och restauranger runt huvudstaden Stockholm för er som vill läsa om. Jag själv ska åka till Stockholm i morgon för egna ärenden då jag ska träffa en viktig person för min blogg.
 Bloggen växer hela tiden och jag blir bara kändare och kändare. Vågar jag åka till Stockholm?

Margret Atladottir som har gjort intervjun med mig kommer att skicka ett ex av Nöjeguiden till mig. Jag kommer att lägga ut den här på bloggen när jag får den.

Jag är alkemisten eller bergsgeten, kalla mig vad du vill.

I tarot finns ett kort som heter alkemisten och det är den som inte är rädd för att prova sig fram. Jag brukar prova äta frukter och bär i naturen och dessa äter jag varje år. Jag har blivit kallad för vild bergs get i hela mitt liv just pga av att jag äter på allt jag ser.
 Dessa bär hittar du på Tiundagatan 46 A i Uppsala strax till höger om porten. Är det någon som vet vad de heter? De är sura och man blir lätt blå om händerna av dem.

Fotografering

      

Bilder tagna av Hanna (Mumaries fotoassistent)


Min dag med proffsforgrafen Marie och hennes assistent

    
När Marie tog dessa bilder sa hon kanon och jag förstod inte om hon menade att bliderna var kanon eller att jag satt på en kanon. Medan jag klättrade upp på kanonen höll Marie och Hanna på att skratta ihjäl de ville att jag skulle visa tungan och vara lite porrig av mig.

  
 Här är Marie och Hanna och de ser ut som bloggkommentatorerna på denna bild.

Jag hade inte stängt dörren ordentligt och satt bak i bilen. När jag öppnade och skulle stänga den igen skriker Marie "Om du ska begå självmord Hertiginnan säg till så att jag hinner rulla ut röda matten" Höjden av att verkligen sätta mig på plats. Marie är den enda som inte har en gnutta respekt för min adlig titel. Hon åker ändå från en by till Uppsala för att knäppa mig på näsan, grymt gjort. Glöm ej att rösta på Marie. Fler bilder hittar du här.

Obs dessa bilder är tagna av Hanna och Marie är amatörfotograf fast jag kallar henne proffsig.

Min intervju med Bloggsolution finns nu färdig på deras sida

Hertiginnan talar ut heter intervjun.

Deras hemsida finner du här och det står att

"Hertiginnan Af Uppsala" ger svar på tal


Hon kallar sig själv "Hertiginnan Af Uppsala", men vem är hon egentligen? Bloggsolutions.se har gått in på djupet för att hitta svaren.

Anne Von Porat började med att blogga för att få göra sin röst hörd, ibörjan handlade det om en modeblogg men efter hand så övergick det till en mer personlig blogg.
- Jag vet att folk lyssnar på och påverkas av mig, så jag ville börja göra det i större utsträckning. Jag är den som syns utan att jag behöver trängas för att ta plats. Människor började tidigt att irritera sig på mitt sätt att framhäva mig själv, så den som hittar in till min blogg brukar tala illa om mig i andra bloggar.

Framgången startade i och med en artikel i Uppsala Tidningen där hon utsågs till Uppsalas mäktigaste mediaprofil, en utmärkelse hon inte skäms för.
- Jag var hemma hos Anders Björck med rojalistföreningen och då presenterade jag mig direkt för honom att jag var den där tjejen som brädade honom. Jag verkligen skröt för honom och det kändes toppen efteråt.

Och det är just det "osvenska" sättet att framhäva sig själv som gjort Anne Von Porat till en profil i bloggvärlden. Många uppfattar henne som dryg och hennes egna förklaring till detta är enkel.
- Jag uppfattas som dryg bara för att jag är mig själv. Jag orkar inte sticka under stolen och spela med någon jantelag för att bli omtyckt av andra. Jag har heller inte behov av att trycka ned andra så den som kallar mig dryg kastar egentligen sten i glashus.

Blondinbella röt till

För ett par veckor sedan fick hon onda ögat av Sveriges absolut största bloggerska - Blondinbella. Isabella gick till ordentlig attack och länkade till Annes blogg. Inlägget ledde till att ännu flera läsare hittade in till bloggen.
- Jag anser att Blondinbella är en smart och snygg tjej och hon vet om det. Sedan kan jag förstå att hon reagerar på att jag är medial dvs kan tala med döda. Jag har sett att Blondinella har läst min blogg länge innan hon skrev om mig. När hon skrev om mig så såg jag på kommentarerna att varenda en hade redan en förutbestämd åsikt om mig det vill säga de känner till mig sedan förut.

Kul att bli igenkänd

Men hur klarar man av att få ta emot så mycket skällsord från andra hela tiden? Anne säger att det är en omöjlighet att ta åt sig när personen väljer att vara anonym. Däremot de som vågar stå för sina åsikter har hon större respekt för. Men några tankar på att lägga ner bloggen har hon aldrig haft.
- Det bästa med att blogga måste ju ha varit att bli igenkänd det är alltid lika kul. Desssutom ser jag fram emot att få skriva och läsa kommentarerna. Att människor som Linda Rosing, Alex Schulman, Katrin Schulman, Carl Bildt och Shan Atci brukar läsa min blogg.

Att driva en blogg innebär att man måste skriva varje dag, Anne har ett handikap som inte många vet om - hon är nämligen dyslektiker.
- Dyslexi är ett handikapp jag är född med som försvårar mycket för mig men jag är hyperaktiv och klarar allt jag vill. Vad jag än gör i livet blir jag alltid bäst på det. Jag skriver både med höger och vänsterhand.

Hon ser sig själv som en affärskvinna med hög intelligens, två egenskaper som kommer att användas för att fortsätta med att utveckla bloggen.
- Jag vill att den blir större så att jag kan börja anställa folk som jobbar för varje kategori jag har. Jag vill kunna ordna evangemang för kvinnor som vill lyckas i affärslivet såsom jag har gjort. Jag vill att folk lär sig hur de ska klä sig rätt för att lyckas. Jag vill lära ut hur folk ska gå och agera rätt med klass och pondus utan att bli lättimponerad av andra loosers som är ytliga och korkade. Jag har ett stort hjärta och skulle aldrig vilja att någon förlorade på att vara min vän.

Visste ni att år 2012 är ett magiskt år?


2012 är det magisk årtalet som du säkert hört talas om det innebär kort och gott att människor mer och mer börjar nätverka, samtala över alla gränser och samarbeta.  Med planetariska förändringar som påverkar oss - energi i rörelse. Vad man menar är att man ska kunna känna hur ens bästa vän mår eller gör fast att hon inte är i samma rum som dig.

Reiki nytt
Fler och fler Reikiterapeuter skriver idag avtal med friskvårds företag i olika kommuner. Företag som ofta handar hela kommunens hälsoprogram. Healingen är på starkt frammarsch i Sverige.
 

I dag ska jag på skönhetsbehandligen igen för 4:e gången. Jag ska hämta mitt UNT kort innan. Jag ska senare på kvällen ge mig i väg på medial utvecklingskurs och se vilket budskap jag får från andar från "andra sidan".
Jag ska äta lunch också med mina väninnor. Som ni ser har jag grymt mycket att göra.

Helena som äger skönhetssalongen vet vilken familj jag tillhör och hon känner väl till familjeföretaget. I Uppsala känner de flesta företagarna varandra.


Detta visste ni inte om förpackningar

Folk köper hellre diskmedel, tvättmedel mm i förpackningar som är lätta att öppna. De som är lättöppnade säljes 40 % mer än de som är något krångligare att öppna.

Inget tar Zara woman i mode med class

 Denna kappa är från Zara Woman för 878 kr. Den har päls på armar och halsen. Den var stickad och inte en utekappa utan mer som en höstkappa. Jag har ingen tålamod när jag lämnar tillbaka en vara. Tar de inte emot varan lämnar jag den där bara och ber dem behålla varan.

Jag köpte 2 kjolar och 1 topp på Zara. Jag åt mat på Saluhallen deras döner kebab är så god för de gör den själva. Jag hittade vårkycklingar man kunde köpa som var hälften så stora som vanliga kycklingar ute i butikerna. .

Spökar det på butiken lilla drakens lya?

Jag har förut berättat om att jag hamnade i en annan dimension när jag var i denna butik. Fler buiker har gått i konkurs som ligger i denna byggnad just för att de inte anpassar sig till forna spökens regler. Det finns en regel man måste följa och det är att hälsa när man går in i sin butik och inte glömma säga hejdå när man stänger för dagen. Glömmer man detta så får man inga kunder dagen efter. De spöken som finns straffar butiksägarna direkt för de är hämndlystna.

 Här mäter Cajsa Gustafson vinterkappan som jag håller på att sy upp hos henne. Jag har lämnat in min BH till Cajsa för att hon ska sy upp en bustier och en korsett i min storlek. Dvs 85D i kupa och small i midjan. Det ska bli en rejäl korsett med hårda tag.
 Adam Laurila är en del av inredningen dvs han är nästan jämt i butiken.

Mediumet visste exakt vart det kliade hos mig

 Det här är Kerstin Axén som går medial utvecklingskurs tillsammans med mig varje måndagskväll.

Det fanns en annan man på kursen som är jätteduktig. Han visste exakt var i min kropp det kliade. Han tog sig på huvudets vänstra sida och sa att där kliar det hos mig. Tänk att betala 500 kr till ett medium för att de ska tala om för en vart i kroppen det kliar. Alla elever skrattade när jag skulle återberätta hur duktig han var.

Jag har en förmåga och inte veta var det kliar på mig och kan inte alltid hitta platsen. Kanske var det därför denna medium hänvisade mig til exakt ställe där det kliade som värst.
Jag har en stor last och det är cacao som jag är allergisk mot. Kan inte sluta äta och då kliar det på mig. Jag blir dessutom täppt i näsan och har svårt att andas via näsan när jag äter det jag är allergisk mot som är följande:

Jordnötter
Cacao
Havre
Fullkorn
morötter
rött vin (jag dricker aldrig så jag har ej provat om jag tål eller inte)
aspartan och andra sötningsmedel
potatis

Allt detta fick jag lära mig att jag inte tål hos en scientelog som gjorde dessa tester på mig.

Att träffa människor via nätet

Jag har sett förhållanden på nära håll där de har mötts via internet. Jag ska berätta om en kvinna som mötte en man via internet.

Denna kvinna hade aldrig gift sig i sitt liv och sökte en man via internet. Hon fann honom och de pratade i flera månader med varandra. Sedan beslutade hon sig för att träffa honom och gifta sig med honom. Hon bodde i en liten stad utomlands och kom til Sverige via äktenskapet med den här mannen.

Hon blev besviken på äktenskapet och den här mannen. Jag sa till henne att män som har grava defekter åker utomlands och gifter sig, tänkte du aldrig på det?

RSS 2.0