modevisning med Prinsessan Birgitta


 

Sedan när har jag gillat dessa typer av reklam kommentarer?
Ha en bra dag
Tävla i min blogg
Fin blogg

Jonte jag tycker att dessa typer kan kommentera på din tråkiga blogg. Lika barn leka bäst.

Jag gillar inte ytligheter. Jag chattade med en ytlig tomsnackande  väninna på msn så här såg det ut:
väninnan: Vad gör du?
Jag: Tittar på en film samtidigt som jag pratar med dig.
väninnan: vad kul
Jag: Vad kul att du tycker att det är kul.

Sedan dess har hon inte velat prata med mig. För att jag var så sarkastisk mot henne. Jag gillar inte tomsnack.

På kvällen ska jag berätta om en modevsining jag är bjuden på där man vidare kan vara med i Prinsessan Birgittas golftävling (Fågelbro Golf & CC). Den hålls i stockholm. Som rojalist har jag förtur på många sådana evangemang. Jag är hedersmedlem då jag har varit medlem i mer än 12 år.

Färgen avslöjar din personlighet och var nu ärlig och välj en av dem som favorit resp hatad färg

Fundera på om det finns någon färg du ogillar starkt. Titta sedan på färgkartan vad den färgen handlar om. Det säger mycket om dig som person och vilka brister du har. Den färg du gillar har du inga problem med så klart.

 Baschakra här sitter mina största problem det som spegalr vårt förhållande till pengar, hem och arbete. Jag hatar röd färg.

 Navelchakra Skuld och skuldkänslor, pengar, sex, mat, makt, kontroll, kreativitet och moral.

 Soralplexuschakra Styrka och självförtroende, självkänsla, rädsla, sjävakning och ansvarskänsla. Det här stämmer ju inte. Jag vet en som älskade gult hon hade inget självförtroende men rädsla hade hon.
 Halschakra Vilja, dömande, kritik, självförverkligande, drömmande, beroende och att fatta beslut.
 Hjärtchakra Kärlek, hat, sorg, ilska, bitterhet, sjävupptagenhet, svartsjuka, ensamhet, medkänsla, hopp och samhörighet. Jag är inte mycket för grönt heller. Sedan så är jag definitivt inte någon svartsjuk människa.
  Pannchakra tredje ögat, Intution, förståelse och intelligens, sanning, öppenhet för andras idéer. Jag älskar Indigo men sedan så är jag ju så djävla smart också.
 Kronchakrat Jag gillar inte lila (indigo) men jag är öppen för andra. Jag vet en tjej som älskar lila men är som Adolf Hitler. Andligt, intution, andevärlden , gudomlig, livsmod, värderingar , etik, tro, hängivenhet. Jag är medial men den dagen jag börjar gilla lila kommer jag att bli en profet. Hur ska jag lära mig att tycka om den? Alla tjejerna på Ananda klär sig i lila.

Till den som skrev "har du tappat bort räkningen på dina fiender"

Vad mer krävs för att du ska sluta förfalska andra människor åsikter om mig? Jag vet att det är du själv som ligger bakom detta meddelandet. Jag ser även att du läser denna blogg. Du måste vara världens mest korkade människa. Det är du själv som har visat mig hur google analytics fungerar.
Snälla se filmen "säg att du älskar mig" så får du se hur jag tycker att du resonerar. Tjejen i filmen blir våldtagen och skyller allt på sin kompis (som bara ville väl) och smörar hellre mot 2 falska människor allt för att visa omvärlden att hon inte blev våldtagen.

Uppsaladesignern Martin Sundqvist & Upptäck din inre healer av Eric Pearl


 Just nu läser jag boken Upptäck din inre healer av Eric Pearl. Det sägs att man ska känna av healing bara man börjar läsa boken. Reconnective Healing ska jag själv prova och det krävs 2 ggr behandling innan man är färdig.


frukostmötet på Grand

Jag är inbjuden till Frukostmöte på Hotell Grand i Uppsala. Nu när jag är företagare (Hertiginnan AB) så är jag mer engagerad i allt som rör kvinnliga företagare.
 Detta är Mattias Pettersson. Nu är jag medlem i Amnesty International som Företagare & Bloggare måste jag visa min goda vilja (Good Will). Varje månad dras det av en hemlig summa från mitt konto.

  Birgitta Tollmér kunde inte komma ihåg AJ som kommenterar då och då på bloggen. AJ har jag privat mailkontakt med. Nu är utredningen för detta år färdigt för min ordblindhet (dyslexi) så att jag kan söka utbildning.

Fatemeh Pakyari min juristvän

I dag ska jag ut och äta med min väninna Fatemeh när hon har slutat jobba ca kl 18.00 hämtar jag henne från tågstationen. När vi var i Rinkeby så såg vi ett djursjukhus. Min väninna sa att det är här folk i Rinkeby söker sjukvård när de är sjuka. Hon är jurist och jobbar just nu på en juristfirma i Stockholm. Det var hon som hade sett dåren Karolina Lassbo dansa till sången Aqua barbie ensam för att få uppmärksamhet när hon fortfarande gick juristlinjen. Kan man bli pinsammare?
  Hon kallar vissa människor för 3:e klassens resenärer vilket jag håller fullständigt med om. Bönder som bönder spelar ingen roll vilket land de är bönder i. De är lika oallämnbildade och trångsynta oavsett land. Men värst måste ju vara finnarna.

Obs! Första bilden är Murat Marangoz. (Marie det var henne du kallade för "pudeln" klockrent namn som jag skrattade länge åt)

Fröken Wallenbergs bästa historia med bloggkändisarna i birollerna

Denna gång har Fröken Wallenberg överträffat sig själv. Dessa bloggare har biroller: Kära läsare om ni bara visste vem Fröken Wallenberg egentligen var skulle ni tappa hakan. Vi har privat kontakt via mail och jag bara väntar på att hon ska avslöja vem hon är för resten av världen. I can´t hardly wait.

 Alexander Schulman.
 Natacha Peyre. Jag älskar hennes blogg trots att hon är försiktig med vad hon skriver. Natacha har bra värderingar som syrar igenom hela bloggen.

 Linda Rosing med Sveriges vackraste ögon.

 Hertiginnan af Uppsala

 Katrin Schulman
 Isabella Löwengrip alias Blondinbella

Fler bilder från besöket på Uppsala slott hos landshövdingen

 
 Min kavaj som jag bar på Slottet är från märket Thalia och designer är Göran Alfreddson som också designar många av Drottning Silvias och kronprinsessans klänningar.
      Lite historia om Café Katedral som vi åt frukost på samt en räv i vacker klänning. Konsten fanns på muséet på Slottet.
     

       
Bild 2.Tadeusz.Mantusz kommer från en högborgerlig släkt dvs. från en militär ledare väl känd i Polens historien: Hetman Jan Tarnowski, från mammas sidan. Han var enorm förågen i sin tid.
  Från oss på Rojalistföreningen fick Landshövdingen Anders Björck en flaska rött vin. 

Sovrummet som Kungen & Drottningen sover i när de bor i Uppsala.
     
 
  Oxenstierna Herrgård/Slott i Uppsala där vi åt lunch

Marie Antoinette modet på Rodeo & creative make-up


   Designer  (Marita Öhman) har gjort denna kreation med muffins papper och jag som ville priva denna vackra balklänning. Bild2: Muffins i garn Bild3: Inbjudan 

 Zamira Hedlund från Creative Make-up har sålt sin andel till de andra två ägarna. Hon söker nu bostad i Essingeöarna i Stockholm och kommer att flytta i från Vaksalatorg (granne med mig). Hon kommer att jobba inom samma branch men vet inte vilket märkte som är aktuellt ännu. Jag köpte en heltäckande underlagscréme från märket Kryolan för 240 kr.

Alla ni som använder Mary Kay kan lätt beställa era varor direkt på Kickan Bergstedts hemsida.


Rebecca är i farten

Rebecca skriver i Joels blogg: Du glömde delen där hertiginnan kommer ridande på sina islandskaniner och kastar en snara om halsen på tobbe rolig. Han hade tagit hennes solpuder.

Fråga till Rebecca: Var det du som klankade på att det var fult och vara så blek som jag var? Bilderna från Magiska afton med Maggie Nath? Visste du att folk står i kö för att näsan ska blänka lika mycket som det gör på mig medan jag försöker dämpa blanket med puder. Vaddå är du solbränd mitt i vintern?


Nu ska jag plocka upp Fiona som har jobbat med andra klassens medborgare. Hon är jurist och får träffa mycket patrask i sitt yrke. Denna ädla dam ska jag plocka upp vi ska på medial utvecklingskurs hos Maria Therese Agerhill Bohman.


min roll som lady Arwen


 Fröken Wallenberg har hunnit före mig att ge ut en bok. Sagan om bloggringen där jag spelar Lady Arwen en av mina motspelare är min ärkefiende Joel.

Ett avsnitt från boken/filmen som är klockren

Aragorn:Vill du gifta dig med mig, regera vid min sida och bli Drottning över hela Midgård?

Arwen: Näe, jag umgås inte med lägre stående.

Regissör: Bryyyyyt!!!!!! Ok, så stod det INTE i manuset. Arwen VILL gifta sig!

Arwen: Vem är du, min bloggmanager eller? Tror du verkligen att jag skulle gifta NER mig? Med en vanlig lågt stående människa? HAHAHAHHA!!!!

Arwen knycker på nacken, tar sin Islandshäst och rider bort mot solnedgången.


Magisk afton med Maggie Nath


Maggie är transmedium vilket innebär att en ande tar över hennes kropp och talar till oss via henne. Hon ändrade skepnad helt från ansikte, röst och kroppsspråk. Hon såg ut som en gammal tant i det stadiet och pratade dessutom som en mycket gammal människa när anden tog över.

 Den här boken köpte jag av henne.
  Här signerar hon min bok med budskap avsedd för bara mig. Bild2: Karin Hedlund och Barbro Pontusson vill också ha signerade böcker.

Nu är lilla Amour sur (för detta inlägg) kolla in här och se hennes hatiska kommentar till sockersöta oskyldiga Hertiginnan. Jag kom tydligen åt en öm punkt.

ysn för modefanatiker

 Denna kostar 699 kr
Gå in på denna sida och se kläderna. Sidan tillhör modemedvetna Yegane Shirazi Nejad. Man hittar mycket för olika smaker och stilar. Jag kommer definitivt att handla hos dem. Det är ändå inte jag som betalar varorna så varför inte shoppa lite, eller hur?

Yegane skrev till mig och berättade att de även brukar ha fester och modevisningar. Något jag ser fram emot.

Nu på lördag är jag bjuden på Modevisning & födelsedag på StureCompaniet

 Modevisningen hålls i Birger Jarl i Uppsala
 

Sponsorerna är dessa:

Stjärnurmakarna, Footish, Upplands paintball & äventyrspark, Mäster

I samarbete med dessa märken:
Miine, Marks n brands, Ragdolls, Creative Make Up.

 Nästa vecka fyller Sveriges vackraste mannekäng Lady Jenna år och detta ska firas på StureCompaniet och jag är självklart inbjuden. Hon har en mamma som är otroligt vacker också som liknar Darryl Hannah.

Min väninna som är singel

Jag har en väninna som är singel och hon ser bra ut men har vissa kriterier på hur en man ska vara.

1) En man ska aldrig låta en kvinna betala vare sig det handlar om små eller stora summor. Sådana män har ingen självrespekt och faller direkt bort för hennes del. Sådana faller bor för alla kvinnor tror jag.
2) En man ska klä sig bra och inte ha samma kläder varje dag.
3) En man ska ha lägenhet mitt i Centrala Uppsala
4) En man ska ha ett bra jobb
5) En man ska inte vara snål och ska definitivt ha fina möbler och inga loppis varianter för det avtändande enligt henne.
6) En fin bil

Vart hittar man en sådan man till henne? Vilken egenskap av dessa 6 är viktigast för dig?
 Vem glömmer Pretty Woman där Julia Roberts fick Shoppa hur mycket hon ville för hans pengar?

Häxjakten på Hertiginnan fortsätter


 
Anonyma Anna har länkat denna bild till mig och påstår att det är här jag bor.
I morgon ska jag på make-up Store och bli sminkad min team/stab betalar detta. Jag kommer även att få med mig smink hem.
På onsdag ska jag jobba som stylist åt en bekant som ska på bröllop hon vet att jag har good taste.

Jag har just kommit hem från medial utvecklingskurs och det var så kul att träffa alla en speciell hälsning till:
Maria Therese Agerhill Bohman som får en och känna sig så välkommen
Marica Eriksson
Anna Åkerblom

förändring inom modevärlden & silikonbröst

Jag ska bli bjuden på Modefester med catwalk och det kommer att visas upp nya kollektioner med olika kända personer som de bjuder in. Vad kul att du är intresserad och vill marknadsföra. Jag skriver upp dig på min lista. Skriv helst inte ikväll. Skulle vara jättebra om du skrev när sidan kommer igång vilket är om ca 1-2 veckor

Kan ni gissa vilket märke & design det handlar om? De har kontaktat mig och vill att jag marknadsför dem.

Utseenden jag gillar:
  Kate Winslet med former och byst och ett vacker ansikte.


RSS 2.0