Micael Bindefeld AB bjuder in på mig Stureplan som fyller 3 år

De ska även bjuda 100 mäktigaste till Stureplan.
Jag fick en personlig inbjudan till min mail.

 Micael Bindefeld

Så här skrev de till mig:
Torsdagen den 3 april firar Stureplan sin tredje födelsedag, med en spektakulär fest på Sturecompagniet. Det blir en kväll långt utöver det vanliga - och du, Anne von Porat är hjärtligt välkommen!

Shopping på fashinabla jaber och rodeo i Uppsala

Jag köpte en pennkjol från BRUNO BAZAAR för 1299 kr från Rodeo som  drivs av Talin Ghadimi & Chia Mohtadi
 Detta är Talin hon är verkligen service inriktad. Vad jag än tyckte om så la hon in det i provhytten så att jag i lugn och ro kunde titta runt i den exclusiva butiken på Storgatan 1 i Uppsala. Verkligen ett amerikansk sätt att behandla sina kunder på. Allt var så stilrent i butiken. Jag är medlem av denna butik och kommer snart att bjudas in på stylistafton. En av dem kommer jag göra en intervju med.

Så här ser det ut vid provhytten i butique Kom in på Fyristorg Torg. Där finns balklänningar och festkläder.

    Porslindockor fanns i taket.

Inne på Jaber Mode G:a Gillet Fyristorg 6 753 10 UPPSALA
Där de endast säljer märken som Hugo Boss, Burberry, Gant och Armani

  Dam Kappa från Armani, vad tycker ni om den?

Alexander Schulmans känner sig hotat av lilla mig

 Killen är ju paranoid. Vad tror han att jag ska kunna slå ner honom? Men han är ju viktig har han inga livvakter?
Läs hans senaste inlägg ett tal till Riket (Ni vet han är ju nästan släkt med Kungen).

Alexander du kan ju börja med att be din vackra gäng sluta ringa runt till olika företag och fråga efter Anna Wintour. Jag heter inte Wintour utan von Polat. Ni har frågat efter fel person kanske därför ni inte hittar mig, ha ha ha
Hur kan jag veta att de har ringt runt? Jo för att jag känner många företagare i Uppsala & Stockholm.


 Min vädur Gumman bryr sig inte mycket om bloggvärlden. Hon tar det bara lugnt.

Vem är din hemliga kärlek?

in här och skriv ner 3 olika namn så räknar ett medium ut vilken du passar bäst med. Även vissa av hans egenskaper kommer att beskrivas för dig. Jag kan inte fatta att det fungerade så bra på mig och så klockrent.

Du kommer dessutom att möta dem inom en vecka pga av detta test. Jag skrev in en kändis namn och jag mötte honom i går. Jag skrev in Dr Albans namn och vips så mötte jag honom i Stockolm i går. Mediumet talade om att jag skulle få kontakt vilket jag fick för Dr Alban pratade till mig som om det vore förutbestämt. Vi bytte nummer och ska träffas igen över en kopp kaffe Dr Alban & Jag.  Mycket märkligt men sant.


Vet någon vem den där Barista är?

Han skriver följande i min blogg:

puss och kram på dig Anna. du har min fulla respekt. jag behöver inte gömma mitt namn i ett mail. jag ska berätta vem jag är, och det är första gången jag outar mig. håll till godo, ta hand om dig, lycka till.
fortsätt göra det du är bra på!!

JAG ÄR ALEXANDER SCHULMAN. TITTA GÄRNA IN PÅ VÅR NYA SIDA:
schulmangruppen.se

vi lämnar dig ifred nu


Marie var på besök i går i mitt slott

 Så här tog jag emot henne där bak skymtar mitt Slott. Jag visste att hon skulle berätta om det här speciella besöket. Men jag var lite rädd att våra historier inte skulle matcha varandras. Tänk om hon sa pumpa och jag sa limousin, då skulle vår historia bli skandal. Som ett statsbesök togs Marie emot av Hertiginnan.
   Vi åt hamburgare hos kändisen Karin Ottander på Il Muno på Affärshuset Kvarnen.

Sedan gick jag på en mini kurs på Företagslotsen ALMI. Jag mötte dessa aktörer på kursen Starta Eget:
  Detta är föreläsningssalen på Salagatan i Uppsala.
 MT.jpg Bild: Mehran Tehranchi pratade om marknadsföring.
HC.jpg Helen Curry Affärsutvecklingsansvarig Tel: 018-18 52 22 Mobil: 0703-18 52 22
Hon är gift med en amerikan och berättade att man brukar samla in ca 1000 kr från varje person och starta något då går alla med vinst eller förlust.

Vill du gå dessa kurser anmäler du dig till Maria Wegscheider
Bamsinnan läs här detta är Theresa Tessa James mamma som är Gerd James, Fristående Sales Director av Mary Kay

Min revolution ang kursen Starta eget

11.00-12.00 Idag ska jag först jobba hemma
12.00-13.00 Jobba i Valsätra
13.15-14.45 Träffa Marie och äta tillsammans
15.00-16.00 Träffa Bamsinnan
16.30-19.00 Gå kursen som Företagslotsen anordnar precis huset bredvid mitt

Jag har gjort revolution och har fått dessa personer att gå på kursn bl.a:
Maria-Therese Man
Bamsinnan
Hon som gör Anandas Hemsida
Marica Eriksson

   
1) Katharina DAGNAN 2) Marica Eriksson 3) Torbjörn Sasserson 4) Mazarin från jobbet med en kyckling i kristyr i lagom till påsk.

12 april ska jag på examenfest för juristerna på Uppsala Universitet

Så här skriver min vän (Fatemeh "Fati" Pakyari) på sin examensarbete. Längst ner är på portugisiska för hennes "familj" i Portuga.


Tack

Till mormor Soraya & farmor Fatemeh -

Starka kvinnor i sin tid


Till min älskade familj; mamma, pappa, Reza & Sohrab -

Tack för att ni finns. Doseton daram


Till Anne von Polat -

Min mentor och storasyster


Obrigada a minha familia de erasmus; Anne, Claudia, Kristin, Lucia, Nora, Nuno e Peter pelo melhor ano da minha vida. Amo-vos


The Beauty Buyble: The Best Beauty Products of 2007 with Other

 Nu har jag beställt denna skönhetsbibel där det följer med massa prover på olika skönhetsprodukter och tips på skönhet. Man borde bygga skönhetskyrkor snart för oss som tror på skönhet.
Berättar mer om den när jag får hem den. Min bloggmaneger beställde den åt mig för han anser att den passar business kvinnor som mig. Det är en skandal om jag inte är innehavare av denna bok.

I dag ska jag ut och äta sedan ska jag gå på bio. Men först måste jag boka om min tid på Make-up Store som är på måndag klockan 12 för då ska jag på begravning. Sedan är det manifestation för Tubay Mavi på Slottsbacken. På kvällen går jag på medial utvecklingskurs.

På tisdag nästa vecka så ska jag på Starta eget kurs som Företagslotsen i Uppsala anordnar. Det för att jag är kassör för Ananda så tyckte min bloggmaneger att jag skulle gå kursen då jag måste bokföra intäckterna för bloggen.


Grundaren av Chokoladcaféet i Uppsala (Magnus Carlsson)


Magnus Carlsson 32 år gammal grundade Chokoladcaféet i Uppsala tillsammans med frun Charlotta.  Han bor i Svartbäcken i Uppsala. Han egen favorit cholkad är så klart Valrhona Manjari.

Sedan 2 år driver han butiken på Sysslomansgatan. Magnus använder aldrig apelsinkoncentrat för att få smak utan använder riktiga varor som apelsinskal eller färsk skal. Tryffeln tar 4 dagar att göra. Ofta letar han upp lokala produktcenter för ingredienserna, som punsch från Norrtelje bränneri eller ost från en getfarm i Gimo.

Öppettider:

måndag-fredag 10.30-18.30

lördag 11-17

Söndag STÄNGT!!


Butiker jag dissar och hissar

Kappahl
Lindex

 Här är jag kolugn medan jag äter frukost hemma hos släktingar när ingen är hemma endast tomten är vaken.

Dessa butiker handlar jag på i Uppsala:
Janemars
MQ
Jaber
H&M
Masskopior vill man ju inte dö som liksom.

image174 Den är gjord av världens snällaste bloggare. Hon skriver ofta om Tsar familjen i Ryssalnd jag bara älskar hennes blogg.

Dagens shopping av märkeskläder

  tubtopp från Hugo Boss för 795 kr. Köpt på Shoppingcentret Dragarbrunn i Uppsala.

  Figursydd kavaj från Newhouse för 1700 kr. Jag älskar monogram på kavajer, som förknippas med privatskolor eller friskolor som de numera kallas för.

  Kunglig skärning från märket Stockholm för 1119 kronor

Jag är galen i Shopping och när jag shoppar då shoppar jag verkligen. Orkar inte lägga ut alla men då och då lägger jag ut det jag shoppar. Det som är jobbigt är att gå omkring och leta jag önskar att det fanns en personal shopper i Uppsala. DVS en som vet vad man gillar så att man slipper leta efter sin stil & klass. Nu kanske ni förstår varför människor vill klä sig som mig? Eller vill vara jag? Folk blir bara dåliga kopior av mig så det är inte lönt att härma mig.

veckorevyns mingel

För er som inte visste det så kan man anmäla sig till deras mingel dvs den är öppen för alla som bloggar, Det var någon som sa att de på veckorevyn läste hennes blogg in my ass att det gör. De har inte tid för sånt utan du själv ska anmäla dig om du är intresserad av att gå på den.


Nu ska jag jobba och sedan ska jag ut och äta. Bilder kommer senare

Hos sömmerskan och frisören

 Hos min sömmerska där jag håller på att sy upp en klänning för ett bröllopp jag är bjuden på. Min sömmerska är jätteduktig och jag kan verkligen rekommendera henne. Här har jag en poloklänning på mig från märket Marc O´Polo.
   Jag hos min privata frisör som inte vill att hans namn kommer upp offentligt så jag får inte skriva vem han är men med lite fantasi kan väl ni gissa vem det är?
 Detta är Yasmin Daii som var med Idol och sa till en i juryn att hon tyckte att han var söt. Hon ska snart jobba som lärare på Södermalm i Stockholm. Hennes mamma sitter i kommunfullmäktige. Hon hoppas hitta en bra låtskrivare för att sätta fart på sin karriär och jag har en som jag känner som hon kan ta kontakt med. Jag känner alltid "rätt" folk så att jag kan hänvisa människor vidare.

Hudvårdsklass med märket Mary Kay med Bamsinnan (hemma hos mig)

        Det här är hudvårdsklass och värdinnan var jag hemma hos mig själv och Bamsinnan var självaste hudvårdskonferenciern. Vi var ett gäng tjejer som först analyserade vilka ämnen vi tål med hjälp av Scientelogen Annelie Melander. Jag ska läsa boken Dianetik nu för andra gången och se DVD filmen som heter Scientelogi En ny syn på livet av L. Ron Hubard.

  Jag på jobbet och den andra bilden är i mitt kök.

Så här ser intervjun ut med mig

Inlägget är borta får ej publicera den förrän tidningen WORD kommer ut. 
Therese Gustafsson Rosendalsgymnsiet i Uppsala.

  


Intervjun med mig i tidningen WORDS

Idag klockan 15.00 blev jag intervjuad av Therese Gustafsson som skriver för tidningen Word,
Word är en tidning som skrivs av gymnasieungdomar och delas ut på alla gymnasieskolor i Uppsala.
Hon  skulle skriva ett reportage om de sju dödsynderna. Högmod är en av dem och hon tyckte att jag var så fåfäng & mäktig att hon tyckte att det skulle bli grymt intressant att få prata med mig. Therese tyckte att jag lät så självsäker. Jag berättade även att jag inte kan gå på stan med ovårdade vänner & bekanta. Det kan låta väldigt högfärdigt men det är egentligen väldigt snällt tänkt av mig. Jag vill helt enkelt inte att folk skämmer ut sig. Jag är hellre avundsjuk på min omgivning än att jag skäms för dem. Tror ni att Drottning Silvia skulle ta en promenad med en looser? Eller att Linda Rosing skulle någon gång få vara Kungens bordsdam?

Jag skulle förlora mitt anseende om jag inte umgicks med rätt personer. Jag tycker heller inte om att gå ut och äta med folk som har dålig borskick. Eller folk som ska klaga på priser eller snåla människor. För att vara min vän ska du vara generös och uppklädd till tänderna annars glöm det!

  Vanity is my definitiv favorite sin sa Al Pacino i filmen "Djävulens advokat" då syftade han på människor som mig. Människor som är nöjda med sig själva och sina liv. Det spelar mig ingen roll vilka kommentarer jag får för det är som att hälla vatten på en gås.

Tidningen kommer ut i april och jag kommer då få ett eget ex hemskickat. Tidningarna ringer till mig hela tiden och vill ha intervju med mig. Jag väljer bara de bästa tidningarna som sagt jag har inte tid för loosers.

 Det här är Sandra Medina och Mimmi jag åt affärslunch med dem på IL Muno på Affärshuset Kvarnen där Karin Ottander jobbar. Vi träffade även Cemile som skulle gå och träna på Friskis & Svettis. Detta skedde innan klockan 15.00.

På lördag är det fotografering där man ska sminka och styla mig samt att jag kommer att få senaste modekläderna med mig hem. Jag ska samma dag åka på ett bröllopp. Hon som gifter sig är dotter till en entreprenör som driver en fabrik i Norrland.
  

I dag ska jag intervjuas

Det är en stor hemlighet på gång. I dag ska jag intervjuas klockan 15.00 när den är färdig ska jag berätta vad det är det handlar om. Kan säga att det handlar om Bloggen så klart.
Innan jag intervjuvas ska jag på affärslunch med Sandra och Emma.
På kvällen ska jag på medial utvecklingskurs och möta andevärlden.
 

Glöm inte att rösta på Marie i Spotlight tävligen.


Kolla in denna reklam Ûlker Chokolad coco starJag gillar reklamen och melodin i reklamen.

Modevisningen & Catwalk på Fyrishov i Uppsala

  Sabina är utbildad fotograf & frisör tog massa bilder på Catwalken
Dessa kort är tagna av Sabina.
Flest kort är på min brorsdotter Emmelie
Kickan (min brors fru), Robban (svärson till Kickan), jag och Laila Husén (mor till Kickan)
    Bamsinnan hittade kristallglas som hon köpte.

 Lisa Anckarman är ena halvan av Uniqué. Lisa var social och väldigt världsvan i sitt bemötande med modeintresserade fashionistor.

image59
 Jag som självutnämnd Hertiginna i Stallet på Islandshästarna.
 Tasola "Tasse" som jobbar på Waynes Coffee. Jag tog mig en Röd chai där efter modevisningen

RSS 2.0