Klänning från Zara

  Klänning från Zara Woman

Jag har så många klänningar från Zara att jag verkligen har tappat bort räkningen på dem. Jag ska dit i veckan och se vad de har fått in för nytt för hösten. Zara märket är från Spanien och människor från olika samhällsklasser shoppar på Zara. De har även smink och parfym.


I dag ska jag möta min chef för att roa oss

Alla har inte det privilegiet att roa sig med sin chef så som jag har. Min chef vet att jag är en viktig person och det faller sig naturligt att viktiga människor umgås.
Jag ska hämta chefen för att sedan gå ut och äta tillsammans. Sedan ska jag försöka träffa fotografen för nya bilder då designen på bloggen ska ändras.


Lär dig slänga det du inte behöver (städning)

Det viktigaste när du städar är att slänga det du inte behöver. Då har ni ju städat rejält undan. Tänk att i stället för att packa skräpet snyggt och prydligt så blir ni av med det. Ni får helt enkelt ny luft då gammal kastas. Ett hus ser mer städat ut när man får plats med varorna. Ett hus bör inte se ut som en loppis butik för risken är stor när man hamstrar. Har du inte tid att städa så diska i varje fall. Spar aldrig disk det gör huset mest stökigt.

*Garderoben-släng kläder du ändå inte har använt på 1 år för du kommer aldrig då att använda dem.
*Gåvor-skriv i bloggen vad du har fått som minne men spar inte varor som du ändå inte gillar eller använder.
*Filmer-släng dem du ändå inte orkar se mer än 2ggr härmodagen slängde jag ca 80 stycken.
*Smink-Kärver största rensningen och köp inte mer än nödvändigt fundera över vad du har hemma innan du köper nytt.
 

Musik som kan driva mig till att hoppa i fryisån av ångest

ABBA
Dansband
Den blomstertid nu kommer
Uti vår hage
All musik från 70 talet
Lionel Richie

Reagge

 


I dag ska jag mot Gallerian Dragarbrunn

 Jag funderar på att gå mot Gallerian som heter Dragarbrunn och shoppa. Jag tror att Jaber har stängt över sommaren. Butiker jag annars shoppar på är Janemars, MQ & Jaber.


Min brorsdotter Emmélie granskar tomten

Journalisten: Vad anser du om tomten?
Emmelie: En pedofil

Eivy Flodins parfumerie på Nybrogatan

  Butiksinnehavaren heter Carolina Flodin Berglund: Här finns parfymer som inte finns någon annanstans. Man hittar smycken från bl.a piligrim och andra exclusiva märken. Priset var lite väl högt. Det fanns plastdiadem för 1499 kr. Jag hade accepterat om de var av guld, men de var de inte.

Denna jag bär på mig är smycke för håret med svarta fjädrar för 499 kr och det var något som jag tyckte var värt sitt pris så den ska jag verkligen använda.
 Denna blus är också från Art Noir (min favoritbutik) för 399 kr.

I dag ska jag mot Östermalm

 Jag ska träffa en person i Östermalm om personen kan ta emot mig. Jag kommer att möta personen i ca 30 minuter sedan ska jag till Zara och shoppa. Jag älskar kläderna från Zara.

Kombination av korsett med klänning från zara & bamsinnans lyxbehandling

 Nu har jag hämtat korsetten från Noir Art för 1198 kr. Den har riktig stål insydd och är mycket välgjord. Den ska tvättas med kemtvätt.

  Detta är överdelen som också är en korsett fast med strechmaterial för 219 kr väldigt bra pris tycker jag. Underdelen är lång kjol med gardintyg kändes det som för 499 kr också ett väldigt bra pris.

Jag älskar att shoppa just kläder och lägger inte ut pengar på något annat nästan. Alla kläder i bloggen är mina egna som jag har köpt. Jag är som en mode mogul för mina vänner det är alltid mig de rådfrågar. Jag tycker inte om att låna ut kläder som jag fortfarande använder. Är det något jag inte gillar så ger jag bort det men lånar ogärna ut. För mig är kläder så personligt och privat.

Bamsinnas lyxbehandling.
Bamsinnan har varit med på fotografering i dag. Hon blev fotad och ni ska veta hur nöjd hon blev med denna upplevelse som inte vem som helst av min omgivning får ta del av. Bamsinnan sa gång på gång till mig "tänk att du får uppleva detta flera gånger per vecka, hur känns det att bli ompysslad så ofta? Till svar fick hon: Har man en stor blogg så har man.
  


Jag var på pique-nique på Storbad

I dag tidigare var jag med Kickan & Fati på Storbad. Tro nu inte att jag badade för jag badar aldrig offentligt bland andra människor. Hellre slänger jag in mig i fyrisån.
 Fati köpte mat från Burger King
  Kickan med sina nya glasögon. Vad hon har runt halsen har jag funderat över hela dagen.
 Jag var lite malplacerad alla var nakna utom jag för jag måste ju bara visa att jag är från storstan. Alla tittade konstigt när jag kom i stilett klackar. Det var ingen kul uppmärksamhet.
 Ali försöker ge lika fina poser som Kickan men misslyckade tyvärr. Han ville att vi skulle komma och hälsa på honom efter vår pique nique ute i det gröna.

I morgon tänker jag och Kickan köpa mat igen och ta oss ut. Fati ska bada i morgon så henne möter jag inte förrän efter klockan 17.00.

Jag har varit på maskerad med fluenser från goth synt & Rock

   Jag hade en mask på mig som är från Art Noir för 119 kr Goth, synth & Rock. Syns det att jag har olika ögonfärger på mina ögon? Syns inte lika tydligt i vanliga fall men på bilder syns det .

   Korsetten från Lip Service & korsetten från Art Noir för 1198 kr som jag har lagt undan men kommer att hämta den i morgon.
 Goth klänning för 1299 kr från Art Noir

Alla dessa foton är tagna i en fotostudio.


Anonym ställer frågor om min utbildning

Här nedan sammanställer jag min utbildning och skolor jag har gått på:

Företagsekonomi & marknadsföring Mitthögskolan i Sundsvall
Programmering Mitthögskolan i Härnösand
Lingvistik Uppsala Universitet
Reconnective Healing etapp 1 hos Ulla Victorsson
Reconnective Healing etapp 2 hos Solkarina Umeå (ordförande i Reikiföreningen)
EFT (påminner om tryckfältsterapi) Ulla Victorsson
Juridik & medicin Folkuniversitet

Nu försöker jag bara utbilda mig för att bli auktoriserad tolk på Kammarkollegiet. Jag jobbar just nu för 3 olika företag. Jag jobbar för 2 av dem men den 3:e kommer jag att jobba ännu mer på inom kort. Jag har inte kunnat jobba på den 3:e då jag fick skulderbrev från kronofogden. Man ska inte ha anmärkningar för det jobbet. Bloggen tar ca 3 timmar per dag och jag utnyttjar 2 timmar av dem. Den resterande timmen på bloggen görs av min bloggmaneger. & sponsorer. Min bloggmaneger har semsester nu är själv placerad på ett annat företag. Förändring kommer att ske i höst i bloggen.

Hiss eller diss?

 Dessa säljs på Alibaba hur kan en underklädsbutik heta så? Jag älskar busiter och använder dem inte som underkläder. Det är på tapeten att använda dom som plagg då fler och fler butiker designar top som om de vore bustier.

My new dress from Tiger of Sweden & coach inom affärsvärlden

  Denna vackra dress är från Tiger of Sweden och kostar 1699 kr köpt på Jackie i Kista Galleria. Den fanns även i ljusgrå och svart. Jag har så mycket svart så jag köpte den i grå.

Jag åt mat tidigare på Basilika i Uppsala. De hade mycket bra service. Jag glömde min kamera där och killen som jobbar där kom ut med den samtidigt som han åt sin smörgås. Deras pasta är det godaste jag har ätit. Ni hittar dem på Svartbäcksgatan
  Salladen ingår i alla rätter men kronärtskockan fick jag provsmak på för att jag stod och beundrade dem så länge. Jag tyckte att de såg lite långa ut i formen.

VIKTIGT
Jag har i dag träffat en coach inom affärsvärlden för folk som vill utvecklas och nå framgång. Jag kommer i morgon att berätta mer om detta i morgon. Namn och hur ni når henne kommer att lägga upp på bloggen i morgon.

Dagens outfit från Zara

 Denna tröja är från Zara jag hade helt glömt bort att jag hade köpt in den. Jag kommer troligen att åka till Zara i morgon.

För er som undrar hur kändisarna ser ut före och efter en photoshop så kan ni gå in här och se.

Till Johanna ang Scientologerna

Om du nu är med i Scientologerna och är stolt över det, varför tar du då bort min kommentar och säger att jag inte får skriva vad det är för sekt du tillhör. Det är väl min rättighet att få skriva vad jag vill, du gör ju det.
Visste du förresten att Ron L Hubbard som grundade Scientologin forskade i tomaters kärleksliv innan han grundade Scientologerna. Varför gå en massa dyra kurser hos dem för att få veta deras hemlighet om XMU! Nu har jag sparat en massa pengar åt dig, nu vet du hemligheten.

Svar: Jättekul att du kan så mycket men du kan inte vad jag kan. Jag tog bort din första kommentar men du verkar inte ge upp. Jag har tagit bort andras kommentarer också men det verkar inte vara lönt. Jag vill inte gå in på det i en stor och offentlig blogg som min. Vissa saker diskuterar jag inte i en blogg. Varför mailade du inte om du nu kan så mycket? Tack för hemligheten men livet är nog mer än en tomat. Jag har själv experimenterat just med en tomat och har sett med egna ögon.

Till Johanna som har kommenterat

Johanna skrev:
Är du medveten om att du har besökt X världens farligaste sekt?

Svar: Johanna jag är väl medveten om vad det är jag besöker och jag har varit med i flera år. Jag vill heller inte att du skriver ut namn på var jag utbildar mig i bloggen. Hade jag velat det hade jag gjort det själv i inlägget. Är det något du undrar Johanna eller vill berätta mer om varför du anser att det skulle vara en sekt kan du skriva till avonmarankoz@yahoo.se

Sorry men jag var tvungen att ta bort din kommentar.


Utbildningscenter Scientelogerna

   Här i Skärholmen var jag på besök i dag i detta hus. Grundaren är mannen som statyn är avbildad av. Jag håller på att utbildas och läser många böcker i ämnet. Jag kom i kontakt med dem första gången för ca 5 år sedan. Jag har utvecklats mycket sedan dess. Bilden på mig är i grundarens kontor. I varje församling finns ett kontor tillgänad honom.
 Denna appart har provats i dag på mig. Jag gick hålla i 2 cylindrar för att mäta mina känslor. Jag gick tänka på vad som är mest smärtsamt för att man ska kunna identifiera hur jag känner i olika situationer.

Ett stort tack till Kickan en norrländsk brandman

Som har gjort photoshop på mig i sin blogg. Jag har hört att det är Kickan (Kristin) som är bakom den största bloggen i Sverige som heter Designa din blogg.
 

Hertiginnan af Sweden tänker inte skona Jan Brink rygg

 Nathalie skriver:Jag rider också på hästar. Har ridit för Jan Brink som är Sveriges bästa dressyr ryttare. Jag rider tyärr inte på islandshästar eftersom dessa hästar inte är på den nivån jag är ute efter. jag rider på Lipizzanare, Frieserhästar och Engelska Fullblod.
'Right back at you fuckface.

btw.. stackars islandshästar som måste bära omkring på dig.. dom lär ju få avlivas efter alla skador du givit dom på ryggen !! fat ass.

Svar: Så länge Jan Brink inte får ont i sin rygg tror jag dig inte. Du har inte ens råd att stå på egna ben.

inkränktarna eller ohyra

Min väninna Fiona hade en väninna som tänkte bosätta sig hos henne pga av att hon inte hade råd med egen lägenhet. Hon hade blivit vräktfrån lägenheten. Fiona ville gå till botten med problemet så hon började agera psykolog för att hjälpa sin vän. Hon frågade vänninan lite försiktigt hur hon hade hamnat i den situationen med massa skuldbrev från kronogoden. Hennes väninna blev arg och förstod var samtalet skulle leda till. Till svar fick hon: Damn you

 Jag sa till min väninna Fiona att det fattas bara att hon ska tatuera in "DIN FÖR EVIGT" på sin kropp innan hon flyttar in. Fiona fick ångest attacker när hon insåg att människan skulle bli svår att bli av med.

Vad är din värsta minne av en s.k inkräktare eller ohyra?

Vill du jobba i ett slott eller bara hyra den?

Sofia Lindström är VD och delägare till Noors slott, tillsammans med Kristina Fredriksson.

Nedan följer en intervju med henne:

Beräknad omsättning 2008: 13.1 miljoner
Personal: 8 kvinnor och 4 män
Viktigaste hos personalen: Att de tycker att det är rolig att jobba på slottet
Ledingevägen
741 90 Knivsta
Telefon: 018-38 05 00

Totalt så har 332 personer vågat möta kärleken

Inlägget nedan visa vem du passar bäst med. Totalt är det 332 personer som bara i dag har gått in och hittat kärleken.

Jag har just varit hemma i min väninna Selivs nya lägenhet i Gränby. En jättestor 2:a med både förråd och walk-in-closet. Nu ska Sandra komma hem till mig så jag sitter och väntar på henne. Tidigare i dag var jag med Bamsinnan.
  Hertiginnan i badrock innan jag klär på mig för att ge mig till fotografen.

Dagens shopping

     Blommig klänning och grå dress från Hennes & Mauritz som jag köpte.

 Denna köpte jag från Gina Tricot och jag orkarde verkligen inte prova den så jag bad kassören kombinera den med olika saker på skyltdockan, vilket hon snällt gjorde. Detta kallar jag service på hög nivå. Den har äggskalsvit färg för 129 kr.
 En korsett från Twilfit för 298 kr

 

DD tycker att bloggen är en dålig uppfinning & dages plåtning

   DD´s Blogg
Utseende skapar bara fixering vid just utseendet.
Svar
: Va? Jag som bloggar för att folk ska se min inre skönhet. Du jag är inte ute efter kärlek. Endast pedofiler söker kärlek på nätet, visste du det?

Att visa en bild av sig själv (yes, people think I'm good looking and sexy) gör bara att folk får förutfattade meningar och inte lyssnar på det man säger eller vad man säger.
Svar
: Okej jag borde sätta in en bild på min granne, fan ännu en gång har du rätt. Vänta jag vet, jag kan sätta in bilder på mina kaniner så kan folk få för sig att jag är en gnagare i stället.
 
Det bästa kommunikationsmedlet är egentligen telefonen. Du måste lyssna och prata på själv men du får bara rösten och ingen bild.
Svar
: Du är ju smart. Ska jag tala med 12 000 besökare i veckan? Bloggen är ju sämsta uppfinningen någonsin, eller hur?

Man måste inte alltid veta hur folk ser ut.
Svar:
Jo det måste man annars suger bloggen. Jag läser bara bloggar med bild på riktiga författaren.

Leave some for the imagination :)
Svar
: Jag är ingen fantasifigur jag finns på riktigt. Jag kan väl inte rå över att jag ser bra ut och att folk vill fota mig?
    Denna vecka har mitt hår blivit fönad och uppsatt hela tiden. Nu vet jag hur jobbigt det måste vara för Kungligheter. Jag som har egen stylist, frisör och make-up artist precis som jag drömde om ändå är jag inte nöjd.

Varning alla djurvänner nu har galningen af Deuchland ätit upp mitt favoritdjur. Detta kallas att våldta djuret enlgit mig.

Fler bilder från plåtningen & Hertiginnan af Deuchland blir också plåtad (så typsikt)

Nu har Hertiginne von Deuchland också blivit plåtad i Svandammen i Uppsala. Hon verkligen går i mina fotspår. Hellre att hon ser upp till en viktig person som mig, än en looser som bor i ett höghus Gottsunda tex.

Anne skriver:
Hur är det relaterat med jag skrev tidigare? Jag läser din blogg för den är rolig med anledning av att det finns så få kalkoner som dig.
Svar
: Det finns få kalkoner men ett dussin smådjur som dig dvs insekter.
 
Alltid lika kul att läsa då, när jag vinner nobelpriset då är du den första jag ska tacka.
Svar:
Ja Nobelpris i att du har upptäckt att människor är lika värda, har du kommit på det alldeles själv? Du får Nobelpris i bästa klyshan förstår du?

Fler bilder av Fotografen Peter Bohlin.
Min juristvän Fatemeh Pakyari var med på slutet. Som sagt jag umgås bara med akademiker. Jag tror mig inte vara bättre än andra men den som tror att det är så jag har resonerat, har  redan skrivit under att personen känner sig underlägsen mig då ligger problemet hos kritikern och inte i mig eller min blogg.
   

Samuels photoshop av mig

Den trevliga kurdiska bloggaren Samuel har photoshoppat mina bilder och har sänt dem till min mail.
   

Han har två bloggar 1:a och 2:a.

Min dag med fotografen Peter Bohlin

 Vi träffades på Café Capuccino på Linnégatan då Ofandahls Hovkonditori var stängt. Han tog väldigt många bilder på mig. Han sa att han tycker om att fota karismatiska personligheter. Han var väldigt lätt att samarbeta med och vårt samarbete kommer att fortsätta. Det är många fotografer som har hört av sig och av dem valde jag Peter. Det kommer att dyka upp fler proffsiga bilder på mig som han har tagit.

Det kommer att tas bilder av mig i olika teman framöver som har planerats in.

Jag ska styla håruppsättningar på en stor modevisning

Det är inte spikat ännu men troligen kommer jag att få vara med och styla håruppsättningar för en stor modevisning i augusti mer om det kommer jag att berätta om när allt är färdigt och klappat. Jag har alltid varit duktig på håruppsättningar folk tror alltid att jag har varit hos en proffesionell kändisfrisör när jag dyker upp på fest & evangemang.
 En sådan klänning vill jag ha.

RSS 2.0