bli medlem på gratisgodis och få hem godis direkt

Det räcker med att du registrerar dig på gratisgodis så får du hem din första Godis som är gratis dessutom. Jag har registrerat mig och väntar på godis i min brevlåda. Du hittar banners dvs reklampelaren på vänster sida om min blogg och tryck där så kommer du till Gratisgodis.


Nu ska jag träffa Bamsinnan och åka en Rondell På Max och äta hamburgare.
Läs om pirate bay och hur de blev åtalade.

Ännu en svensk designprins är född, Oscar Magnuson!

Det är inte bara Sigvard Bernadotte som är omtalad som "designerprins" - utan också prinsessan Christinas son Oscar Magnuson, som nu väcker stor uppmärksamhet med sin glasögonkollektion, "Oscar Magnuson spectacles"

FAKTA OM OSCAR

Namn: Tord Oscar Fredrik Magnuson.
Född: 20 juni 1977.
Familj: Tord Magnuson och prinsessan Christina av Sverige, syskon Gustaf, 32, och Victor, 27.
Utbildning: Lundsberg, Berga Örlogsskolor, Instituto Europeo di Design, Milano, Italien.


28 januari kom en ny kanin till mig "gumman"

Jag köpte den av Jannike i Järfälla/Kallhäll. Hon är nu 8 veckor gammal. Hennes mamma heter Nina och är en jättevädur och pappan en dvärgvädur. Hon var störst av sina syskon 3 systrar till och en bror som såg väldigt vit och speciell ut.

Fotografen & journalisten från UppsalaTidningen som fota och intervjuade mig.

Fotografen & journalisten från UppsalaTidningen Klicka på bilden för att förstora den.

Det här är Jenny Stjernstedt & Pernilla Sjöholm som både håller i en blixt och kamera för att kunna fota mig. Mina bilder hittar ni här. De tog massa bilder på mig som de sedan ska retuchera innan de publicerar i UppsalaTidnigngen nästa vecka. Fotografen är journalist också. Hon som intervjuade mig är statsvetare och har pool magister i ämnet. Båda fick mig verkligen att slappna av för jag är väldigt kinkig med bilder. De var lätta att jobba med.

UppsalaTidningen är grannar med mig då jag bor väldigt centralt.
 


Jag blev vald till en av de 10 Mäktigaste mediaprofilerna i Uppsala

I morgon klockan 13.00 kommer journalisten Jennie och Fotografen Pernilla från UppsalaTidningen, på hembesök hos mig. De ska intervjua mig för tävlingen angånde Makteliten i Uppsala. De ska även ta kort på mig och det är det jag är nervös över. Jag blir inte bra på kort tyvärr.

Tack alla ni som har rösta på mig! Utan er hade jag inte varit där jag är i dag. Jag är bara en strå i stacken. Ett speciellt tack till:
Alla medlemmar i Ananda som har röstat på mig, alla klienter som jag har tolkat för, alla mina vänner och släktingar.

 Jag kommer att vara med Uppsalatidningen nästa vecka med bild & intervju.

Läs min kommentar ang gymnasieskolor som stänger & om 80 talisterna. Fler begår självmord enligt svd det är otäckt gå in och läs här.

Magnus Wahlström tar över Laroy

Han är ny nattklubbschefen för Stureplan.

Och gjort vadå?
- Pluggat på Handelshögskolan. Och det kommer jag att fortsätta med, parallellt med jobbet.

Vilken är din relation till Laroy sen tidigare?
- Utöver att ha varit där alldeles för många gånger, så har jag har faktiskt redan drivit Laroy! Fast då var det i Göteborg, haha. Det var på den tiden Ahlbom hade Laroy; jag och några vänner gjorde ett direkt plagiat av hela konceptet på Vallgatan. Det var vår affärsidé, och det funkade hur bra som helst.

Vad är visionen med Laroy framöver?
- Det kommer att hända extremt mycket framöver, både sett till lokalens utseende och konceptuellt.
Magnus Wahlström, förevigad av Mathias Nordgren.
Jag kan inte vara mer konkret än så just nu, men målet är att Laroy ska bli känt utanför landets gränser och något man direkt associerar med Stockholms nattliv.

Vad blir din huvuduppgift?
- Självklart att bidra med mitt nätverk och att se till att gästerna har det bra. Men även att vara med och utforma det nya som kommer. Det arbetet kommer att påbörjas väldigt snart, så vi får anledning att snacka igen inom kort.

vad är APC-resistens Jag har den i heterozygot

Vad är APC-resistens?

APC-resistens är inte en sjukdom, utan förekomsten av en särskild gen, som kodar för en variant av ett protein (äggviteämne) som heter faktor V och är nödvändigt för blodets koagulation. Om man saknar faktor V har man ökad blödningsbenägenhet. Om man däremot har APC-resistens har man inte problem med koagulationen. Man kan tvärtom ha en förhöjd risk att få blodproppar i ben och lungor på grund av ökad koagulationsbenägenhet. Risken att få blodpropp är dock bara lätt förhöjd.

Varför får man APC-resistens?

APC-resistens är en nedärvd variant av faktor V. Föds man med anlaget bär man det med sig hela livet. Eftersom man får en gen från fadern och en gen från modern, kan man ha en gen (tillsammans med en normal) eller två gener för APC-resistens - detta kallas arvsanlag av heterozygot respektive homozygot typ. Har man bara en gen för APC-resistens ökar risken för blodpropp bara en aning, medan två gener medför en klart förhöjd risk.

Symptom på APC-resistens?

APC-resistens ger inga symptom, om man inte får en blodpropp.

Vad finns det för varningssignaler?

Den vanligaste manifestationen är en blodpropp i benet. Den visar sig på benet som ett område med rodnad, svullnad och smärta. Mer sällan utgörs varningssignalen av en blodpropp i lungan. Symptomen på detta är andningssvårigheter, som beroende på proppens storlek kan variera från knappt kännbara andningsproblem till kraftiga andningssvårigheter.

Mycket sällan bildas blodproppar i armen eller på andra ställen i kroppen. Eftersom blodpropparna bildas i venerna, inte i artärerna, ökar inte APC-resistens risken för blodpropp i hjärtat.

Vad kan man göra själv?

Som ovan nämnts ökar APC-resistens risken för att bilda blodproppar, men bara i mindre utsträckning. Många med APC-resistens får aldrig blodpropp. Man kan själv förebygga bildandet av blodproppar genom att undvika att sitta stilla i samma ställning alltför länge och genom att motionera vid längre resor. Det är viktigt att aktivera "venpumpen"!

Även övervikt ökar risken för blodproppsbildning, varför detta bör undvikas. P-piller kan ge en lätt ökad risk. Har en ung flicka fått diagnosen APC-resistens, behöver det inte betyda att hon inte får ta p-piller. Hon bör dock förhöra sig om förekomsten av blodproppar i familjen, och under samråd med läkare diskutera om p-piller utan östrogen är ett lämpligt preventivmedel, eller om andra möjligheter är att föredra.

Vad kan man göra själv?

Diagnosen APC-resistens ställs utifrån ett blodprov.

Har man en blodpropp i benet fastställs detta vanligtvis med en ultraljudsundersökning av benet, det vill säga att man undersöker benet utifrån med en särskild sond, som kan avbilda blodkärlen. Blodpropparna kan också verifieras med en röntgenundersökning där man injicerar kontrastvätska i blodkärlen. Blodproppar i lungorna är svårare att hitta, men vanligtvis görs en samtidig undersökning av lungornas blodkärl och luftvägar med ett radioaktivt ämne, som injicerats i blodkärlen och blandats i andningsluften.

Framtidsutsikter

Många med diagnosen APC-resistens drabbas aldrig av någon blodproppsrelaterad sjukdom. Men eftersom man löper 5 gånger så stor risk att utveckla en blodpropp som folk i allmänhet, är det naturligtvis en del som får en blodpropp vid något tillfälle i livet. Risken ökar med åldern. Undersökningar har dock gjorts på hundraåriga personer med APC-resistens, där bara ett fåtal visat sig ha drabbats av en blodpropp.

Hur behandlas APC-resistens?

Förekomst av APC-resistens behandlas inte, såvida inte en blodpropp har bildats. Blodproppen behandlas med blodförtunnande medel. Man behandlar med ett ämne som motverkar vitamin K, ett vitamin som är nödvändigt för blodets koagulation. Behandlingen sträcker sig oftast över 3-6 månader, men har man haft flera blodproppar kan behandlingen bli livslång.

I början av behandlingen med blodförtunnande medel, samt i samband med vissa typer av operativa ingrepp, ges ett ämne som hämmar blodets koagulationsprocess, vanligtvis heparin.

Vilken medicin kan ges?

Ämnen som motverkar koagulationen: heparin, waran. Skillnaden med Trombyl och Fragmin är kanske lite svårt att förklara.Har hört sägas att Trombylen rensar kärlen och Fragminet ser till att det "rinner" på fint i venerna och i kärlen. Har du dessa problem så kan du kontakta denna läkare: Lucina 08-219995


BIOENERGITERAPI-Erbjudande att prova Bioenergiterapi/Healing

Februari - Mars 300:-/timme

April - Maj 400:-/timme

Fr.o.m. Juni 500:-/timme

Att använda tanken för att läka sjukdom är grunden för bioenergiterapi. Men det räcker inte att "tänka positivt" - genom mentala fokuseringstekniker förstärks effekten av tankens kraft. Med den här metoden användes tankens kraft för att påverka andra människors hälsa positivt. Denna form av avancerad tankekraft kallas bioenergiterapi och dess upphovsman är Boris Aranovich, som framgångsrikt arbetat med den i Ryssland. Jag använder metoder där jag genom beröring påverkar patientens bioenergi, det energifält som finns i och runt omkring kroppen. Jag använder också mentala tekniker för att utan beröring förbättra patientens hälsa. Genom mental träning och koncentrationsövningar föreställer jag mig personens kropp, dess inre organ och dess olika system för cirkulation och utrensning.
 Fysisk sjukdom beror på stagnation i något av kroppens utrensningssystem. Genom att hjälpa patienten att balansera sin bioenergi sätter man igång kroppens självreglerande system som rensar ut gifter och slaggprodukter, säger Boris Aranovich. Han arbetade tidigare med bland annat akupunktur och förklarar att bioenergiterapi fungerar på ett liknande sätt - fast utan nålar men ännu effektivare.


Anna Åkerblom Diplomerad Friskvårdskonsult, Bioenergiterapeut och Healer, dessutom använder jag slagruteenergi och Quantum Xrroid (kvantmedicinskt instrument )

Eksätravägen 110, Tomtebo

018-40 39 11, 0705-73 21 53 


Prinsessan Märta-Louise af Norge skriver till mig personligen igen

Er lei oss for sent svar, men det tar nok en 7-8 timer hver vei til
Oslo og tilbake til deg. Hadde du bodd ved Göteborg hadde det vært
greiere. Tar ca. 3 timer, men det er likevel langt å reise 2 ganger i
uken. Men hvis du velger å melde deg på kurs så bare skriv tilbake
til oss.


Vennlig hilsen oss i Astarte Education
Elisabeth Samnøy & Prinsesse Märtha Louise

Första brevet från Prinsessan till mig kan ni läsa här.
Åsa Bönnelyche som jobbar med Prinsessan finner ni på denna sida.


mat som är bra Mot trötthet, åderbråck, ledproblem, sömlöshet mm

Cashewnötter, kidneybönor, lamm, linser, mandlar, nötkött, quinoa, sardiner och spenat

Mot sömnlöshet
Apelsin, fikon, inge-fära, jordnötter, katrinplommon,kidney-bönor, kokosolja, kolja, kyckling, linser, mandlar, ostron, persilja,pumpakärnor, fullkornsvete, quinoa, spenat, sötpotatis och vindruvor.


Hjälper mot matsmältningsbesvär
Banan, bovete, brysselkål, fullkorns-vete, fänkål, grape-frukt, hirs, yoghurt,
ingefära, chili, kamomill, kikärtor, kronärtskockor, mandlar, maskrosor, morot, papaya, svarta vinbär, vattenkrasse, vindruva, vitlök och äppelcidervinäger.


Mot åderbråck
Citron, fänkål, grönt te, maskros och valnötter.


Mot ledproblem
Ananas, avokado, fänkål, gurkmeja, ingefära, chili, kamomill, körsbär, lax, linfrö, linser, olivolja, ostron, persilja, sesamfrön, sesamolja, solrosfrön, solrosolja, vetegroddar, äppel-cidervinäger och äpplen.


Mot minnes-försämring
Fikon, fullkornsvete, grönkål, gurkmeja, hirs, chili, lax, mango, olivolja, ostron, paprika, persilja, pumpakärnor, räkor, rödbeta, sill, solros-frön, spenat, valnötter, vattenkrasse, vete-groddar, vitkål och ägg.


Förebygger ögon-sjukdomar
Aprikoser, blåbär, granatäpple, grönkål, yoghurt, korn, körs-bär, lamm, mangold, morot, paprika, pumpa, rödbeta, sesamfrön och ägg.


Mot benskörhet
Broccoli, gurka, yoghurt, ingefära, chili, kolja, linfrö, mjölk, olivolja, ostron, persilja, pumpakärna, sill och spenat.


Förebygger
hjärt-sjukdom
Avokado, broccoli, cashewnötter, fänkål, granatäpple, grape-frukt, grönt te, havre, jordnötter, kokosolja, korn, linfrö, lök, mandel, mangold, melon, ostron, papaya, paprika, sardin, soja-böna, sparris, svamp, tranbär, vindruva, vitkål och vitlök.


Mat som är Toppen mot kroppen Bra för hjärnan

Mango, blåbär, katrin-plommon, fikon, granatäpple, avokado, rödbeta, paprika, grönkål, vattenkrasse, sötpotatis, sparris, brysselkål, paranöt, valnöt, solrosfrö, pumpakärna, linfrö, korn, fullkorns-vete, råris, bovete, linser, lax, räka, sill, kolja, ostron, nötkött, ägg, mjölk, fänkål, maskros,chili, alfalfagrodd, vete-grodd ochhonung.

Samrira Shasie, Anna Maria Gabra & Leila Hartman

 

Samira Shasie studerar Kemiteknik (civilingenjör på KTH), Anna Maria Gabra & Leila Hartman (jurist praktiserar på barnombudsmannen i Stockholm). Samt födelsedagsbarnet Fiona.

Kanin Uppfödare i Uppsala Län

Här hittar du några av de uppfödare som är medlemmar i Uppsala Läns Kaninavelsförening. För komplett uppfödarregister kan du vända dig till Caroline Liljeberg på tel: 070-480 06 14
 
Förteckning över alla finner du på denna sida.
Kolartorpets kaningård
 
Dvärgvädur:
Blå, viltgrå och svart.
 
Tyska & holländska importer
 
Caroline Liljeberg, Skebobruk
 
  
   
Solstrålens kaningård
Dvärgvädur:
Blå, svart och isabella.
 
Dvärgvädur Fuchs:
brun zobel & zobel siames, blå och isabella.
 
Lilla Tysk Vädur: Viltgrå, järngrå samt manteltecknat.
 
Fransk Vädur: Viltgrå & järngrå
 
Thyringer
 
Gitt och Therese Formdal

Mariagårdens kaniner  Bärsta kaningård Skoby Kaniner  Hallsjös kaningård

Solbackens kaningård Midgårds kaniner Stintans Dvärgvädurar

Svartbäcken´s Gård Fantasyas Kaningård  Brännbols kaningård

Hårby´s Kaningård Monique Nilsfors Älvornas kaningård Stenåsens Kaniner

Diplomutbildningar ? för dig som vill kombinera arbete och studier

Diplomerad koordinator
I denna breda utbildning ingår kommunikation, koordinering,

ekonomi, personal, affärskultur, projekt och marknadsföring.

Start 5 mars i Uppsala.

Diplomerad Controller/

Diplomerad Redovisningsekonom

Arbeta med ekonomi på ett professionellt och strategiskt

sätt. Fördjupa dig i affärsmiljö, affärsredovisning, affärsjuridik,

beskattning, fi nansiering och ekonomifrågor

Start 15 april i Uppsala.


Diplomerad Marknadsekonom/

Diplomerad Marknadsförare

En utbildning med fördjupning i marknadskommunikation,

marknadsföringsinsatser och affärsstrategier.

Start 1 september i Uppsala.


Diplomerad Personalstrateg/

Diplomerad Personaladministratör

Utbildningen ger kunskap och verktyg för att arbeta med

övergripande verksamhetsfrågor integrerat med personalfrågor.

Start 3 oktober i Uppsala


Välkommen till informationsmöte på

Västra Ågatan 16:

12/2 8:00-9:30 Controller/ Redovisningsekonom

15:00-16:30 Koordinator

11/3 8:00-9:30 Personalstrateg/ Personaladministratör

15:00-16:30 Marknadsekonom/ Marknadsförare

Anmälan till Karin Persson:

018-66 19 59 eller


För mer information

kontakta Eva Rundlöf:

018-66 19 69 eller

www.sensus.se/diplomutbildningar
Med rätt utbildning är Du ett hett byte!

Om Du vill ha en säker karriär ska Du välja KY-utbildning framför högskola! Kostnadsfritt, CSN-berättigande och med direkta företagskontakter. Kan det bli bättre?

Vi har några platser kvar på dessa IT-utbildningar:

. Business Intelligence / Databashantering (Helsingborg/Stockholm/Distans)
. Avancerad Datasäkerhet (Helsingborg/Stockholm/Distans)

. Objektorienterad Systemutveckling / Programvarudesign (Helsingborg)

. Linux Systemspecialist (Helsingborg)

. Programvarutestning (Malmö)

. Systemintegration (Helsingborg)
 

EC Utbildning Tel 0454 - 37 000, Fax: 0454 - 37 001
Mail
Web       
 Bill Gates gör som honom och gör karriär med IT för nu är bubblen åter lagad. Den sprack ju för ett tag sedan vilket fick många att sluta utbilda sig inom IT:

Ta en kort väg till rätt jobb

Genom att anmäla dig till någon av våra Ky-utbildningar ökar du dina chanser till ett bra jobb i en spännande bransch! Ca 80 % får jobb direkt efter examen. Alla utbildningar är kostnadsfria och berättigar till stöd från CSN.

Ky står för kvalificerad Yrkesutbildning och utbildningarna är relativt korta och direkt anpassade för arbetsmarknadens efterfrågan.

KY-utbildning är en säker och bra väg till ett nytt jobb!

Uppge att du fått information från Jobbet.se vid ansökan och intresseanmälan

uppsalatidningen nominerar mig till Uppsalas makthavare

I dag är det sista dagen för att kunna rösta.

Så röstar du:
Rösta på den person du vill ska vinna senast 23 Januari vill vi ha din röst.
Mejla: redaktionen@uppsala.direktpress.se
sms: 0730-12 03 79 (ordinarie sms-taxa)


Är ambassad jobb ditt drömyrke?

I så fall kommer det inte vara något drömjobb längre när du har läst detta.

vad innebär pung-grepps-mammorna?

Enligt SAOL (svenska akademiensordlista) står det följande:

Jo det är när en son inte klarar av att frigöra sig från sin mor. Så fort han försöker säga emot sin mor så tar modern ett järngrepp kring pungen/testikeln, vilket leder till att motstånd går ej att göra.

Jag är nominerad till Uppsalas makthavare enligt Uppsalatidningen pga av min blogg

Förutom mig finns även Anders Björck på listan bland makthavarana. Fler är nominerade men endast en tar priset så vill ni att den personen blir jag så ska ni rösta på följande sätt. Uppsalatidningen ska utse de tio mäktigaste i Uppsala. Redaktionen har listat 24 tänkbara kandidater, men uppmanar också dig som läsare att komma med egna förslag.

Så röstar du:
Rösta på den person du vill ska vinna senast 23 Januari vill vi ha din röst.
Mejla: redaktionen@uppsala.direktpress.se
sms: 0730-12 03 79 (ordinarie sms-taxa)
Vykort: "Frisvar" (dvs du behöver inget frimärke) Uppsalatidningen, kundnummer 20465743, 758 53 Uppsala
Uppsalatidningen står för portot

Du skriver helt enkelt Anne von Polat och sedan rösta du som vanligt vare sig det gäller brev, sms eller mail.
 Anders Björck  
 anders wejryd

 Tove Lifvendahl

Var handlar prinsessan Madeleine sina kläder någonstans?

Överallt - utom secondhand! Prinsessan Madeleine är oerhört moderoad och hennes smak är synnerligen exklusiv.
Favoritbutikerna i Sverige är Gucci, Artillerigatan 2, Mimic och Massimo Dutti. Hon handlar även på NK och i sällsynta fall på H&M.

hur man blir en hovdam?

Aktuell för hovdamsjobb blir man bara genom rekommendationer! Eldprovet har flera gånger varit en privat lunch eller middag dit den aktuella kandidaten
bjudits, ovetande om att drottningen särskilt bett värden eller värdinnan att invitera henne. På så sätt har drottning Silvia kunnat bilda sig en uppfattning om personen ifråga.
Just nu har drottning Silvia två hovdamer: Christina von Schwerin och Louise Törneman. Chef för drottningens hovstat är statsfrun Kirstine von Blixen-Finecke.

Berömda konstnären Gamil Gabra´s dotter Anna-Marie

   Gamil hennes pappa

Bilden är tagen på Fiona´s födelsedag på Il Gusto i Uppsala. Ägaren till restaturangen är en man som är kurd från Iran. Hon på bilden är en social tjej som jobbar på Åhléns City i Stockholm på Herravdelningen SAND, dotter till Gamil Gabra den berömde konstnären.

Click to view this litography Nattbrand Flustret

Click to view this litography Utsikt Gamla torget

Click to view this litography Fyris vinter

Click to view this litography Gunilla klockan

Click to view this litography Gustavianum

Click to view this litography Uppsala slott


Uppsalatidningen utser mäktigaste mediaprofilen i Uppsala

En av dem är jag Anne von Polat som du kan rösta på. Andra som finns med på listan är bl.a Anders Björck.
Så röstar du:
Rösta på den person du vill ska vinna senast 23 Januari vill vi ha din röst.
Mejla: redaktionen@uppsala.direktpress.se
sms: 0730-12 03 79 (ordinarie sms-taxa)
Vykort: "Frisvar" (dvs du behöver inget frimärke) Uppsalatidningen, kundnummer 20465743, 758 53 Uppsala
Uppsalatidningen står för portot

Förresten gå in och se Hanna´s häftiga lugg.

CONWAY PAULA BEAUTY BUYBLE

Antal ISBN Författare: Titel Pris/styck Pris totalt
 
 1 0060851635 CONWAY, PAULA:BEAUTY BUYBLE 146 kr 146 kr
 
 1 9137131265 FEXEUS, HENRIK:KONSTEN ATT LÄSA TANKAR : 159 kr 159 kr

Frakt: 19 kr
Att betala:324 kr

Dessa har jag beställt från Adlibris
 Ska innehålla tips på skönhetsprodukter, prover på olika skönhetsprodukter samt rabattkuponger på världens bästa skönhetsprodukter. Borde kostat mer tycker man.

in english

Advice from an InStyle reporter and a busy mom shares profiles of the year's top-recommended cosmetics and beauty products in an easy-to-find format that is complemented by dozens of product samples and coupons. Original. 70,000 first printing

snart är det Elle Galan den 1 februari

Förra året fick jag en intervju med Marcus Söder som var en av finalisterna i Elle Galan förra året.  Intervjuen svarade han på när han var i London och var på väg till Elle galan. Intervjun med honom och mig kan ni läsa här.

Marcus Söder är Designer bosatt i London /England

Förra året var jag en av de inbjudna då jag premunerade på 12 olika tidningar från Bonnier och att ett företag jag har jobbat på har bra connection med Bonnier. Vet ej om jag ska dit i år i så fall kommer jag att skriva om det.

stumpan hos mig i soffan

stumpan hos mig i soffan Här sitter Stumpan i mitt knä och hon hade temprament. När hon ville gå ner började hon riva i min kläder men aldrig min hud. Det gjorde hon endast när vetrinären skulle undersöka henne mot hennes vilja.

jag i mitt rosa kök

jag i mitt rosa kök Jag brukar inte fastna på bild. Här är jag i på min rosa soffa som jag köpte i Västerås när jag var där och tolkade på migrationsverket.

Mediumutvecklingscirkel med MariaTherese Agerhill (Dipl. av Terry Evans).

Måndagsgruppen kl 18-20.30 eller Onsdagsgruppen 16-18.30. Din investering 100 kr per tillfälle. Hemsida: http://mithera.atspace.org/  Se bifogad fil.


För denna barock tavla åkte jag till Paris för att hitta

 Vet inte riktigt vad denna typ av tyg tavlor heter? Men jag vet att man har sådana i Stensalen på Drottningholm. Stensalen är det rum kungafamiljen umgås i.
 Just nu har Drottning Silvia utställning med sina klänningar på Drottningholm men då inte i den privata Stensalen.

antik té & kaffe servis från 1930 talet

 Dessa har jag köpt i antikaffär i Turkiet Adana 1992 och vissa delar i Sverige bla i Sundsvall & Uppsala. Den är ursprungligen från Tyskland men har hamnat i olika länder i Europa. Made in Japan

Rosa/bordeaux färgen så står det följande under koppen: MITTERTEICH Bavaria 4990 034
En bokstavschiffer finns nämligen M.
För den som vet vad detta innebär så skriv gärna det i kommentaren.

hundväska från Myrra i Uppsala

 Den här hundväskan köpte jag på Myrra i Uppsala. Den hänger på en rosa antik lampa med torkade blommor & siden blommor.

hemma hos mig-vitrinet

 Detta är min vitrin med mest rosa varor i.
Högst upp: Jessica Simpson ätbar puder med glitter i, bakom pudren finns Jessica Simpson ätbar body lotion, bredvid kristallglas från design Sweden, sedan miniatyr parfymer.
Längst ner: Blå necessär från Clinique med nagellack, sockerskål med Jessica Simpson ätbar plumber lip cerat, body lotion från Ombre Rose, Rexona girl deoderant

RSS 2.0